10 millors alternatives a PingPlotter

10 millors alternatives a PingPlotter


PingPlotter és una eina popular de control de xarxes que ha ajudat a moltes organitzacions a resoldre problemes. PingPlotter pren informació sobre el rendiment de la vostra xarxa i la registra en un format gràfic per tal de poder analitzar el rendiment de la xarxa. Tanmateix, hi ha diverses limitacions i és per això que hem creat una llista de les x millors alternatives al plotter de ping.

Abans de mirar les alternatives, mirem algunes de les limitacions de Pingplotter:

 • Funcions limitades
 • Gràfics obsolets
 • La comunicació està limitada a l’ús del port TCP 9636
 • No hi ha cap interfície de mapa

A continuació, es mostra una llista de les X millors alternatives a Pingplotter:

 1. TraceRoute NG (EINES GRATU )TS)– Anàlisi de ruta de xarxa en viu mitjançant TCP i ICMP que s’executa a Windows.
 2. Monitor de xarxa PRTG (PROVA GRATUÏTA)– Un conjunt d’eines de gestió de xarxa que inclou monitors Traceroute i Ping. Funciona amb Windows Server.
 3. WinMTR – Una eina gratuïta per a Ping i Traceroute per a Windows.
 4. Path Analyzer Pro – Un paquet útil de traceroute, resolucions DNS, resolucions whois i resolucions ASN / ISP per a Windows i Mac OS.
 5. Obriu Visual TraceRoute – Aquesta eina de traceroute gratuïta mostra les vies de comunicació en un mapa del món real. Funciona amb Windows, Mac OS i OpenSUSE Linux.
 6. CountryTraceRoute – Un traceroute gratuït que mostra els camins en directe i s’executa en Windows.
 7. NetScanTools Basic – Eines Ping, Traceroute, Whois i DNS en una interfície senzilla. Aquesta eina funciona amb Windows i és lliure d’utilitzar.
 8. SmokePing – Una eina lliure de codi obert que funciona a Linux i BSD Unix.
 9. Múltiples – Un escàner de xarxa basat en Ping i una eina de descobriment de dispositius que s’executa a Windows.
 10. Bping – Una variant de línia de comandes Ping gratuïta disponible per a Windows.

1. TraceRoute NG (EINES GRATU )TS)

Traceroute NG

TraceRoute NG és la solució d’anàlisi de ruta de xarxa de SolarWind i l’alternativa de PingPlotter per a Windows. TraceRoute NG ofereix suport per a IPv4 i IPv6 i pot detectar canvis de ruta quan es produeixen. Els canvis de ruta es controlen a TCP i ICMP per garantir la màxima visibilitat.

Un cop en viu, TraceRoute NG es pot utilitzar per identificar detalls com adreces IP i noms d’amfitrió. A més, també podeu controlar si hi ha problemes de rendiment com pèrdua de paquets i latència. Tot això es controla a través de la senzilla interfície d’usuari que proporciona una visualització gràfica de l’ús de la xarxa.

En general TraceRoute NG és una alternativa gratuïta a PingPlotter, que proporciona tot el que necessiteu per supervisar el rendiment de la xarxa i solucionar problemes de problemes clau. Tot i que no és tan sofisticada com una eina com SolarWinds Network Performance Monitor, proporciona tots els fonaments bàsics necessaris per supervisar una xarxa. Podeu descarregar TraceRoute NG de franc.

SolarWinds TraceRoute NGDownload Eina 100% GRATU 100TA

2. Monitor de xarxa PRTG (PROVA GRATUÏTA)

Captura de pantalla del monitor de xarxa PRTG

A continuació tenim aquesta llista Monitor de xarxa PRTG. Monitor de xarxa PRTG és una eina de control de xarxa que ofereix una àmplia gamma de funcions més enllà de les que proporciona PingPlotter. Amb Monitor de xarxa PRTG podeu executar exploracions de ping i Traceroute amb sensors configurables.

Per al seguiment de Traceroute hi ha un programa dedicat Sensor de recompte de salt de traceroute que s’utilitza per controlar el nombre de salts que necessita un sensor de sonda abans d’arribar a un altre dispositiu. Amb el sensor Traceroute HopCount podeu veure les mètriques següents: Temps d’execució i Nombre de llúpols.

A més, hi ha un sensor Ping dedicat a mesurar la disponibilitat de dispositius connectats. Amb Monitor de xarxa PRTGSensor de ping podeu supervisar les mètriques següents: Temps de ping, Temps mínim de ping quan utilitzeu més d’un Ping per interval, Temps màxim de ping quan s’utilitza més d’un Ping per interval i una pèrdua de paquets en percentatge.

Monitor de xarxa PRTG és una de les millors alternatives de PingPlotter per la seva interfície d’usuari moderna. L’experiència de seguiment destaca entre altres eines similars d’aquesta llista. Hi ha una versió gratuïta de Monitor de xarxa PRTG que permet la supervisió de fins a 100 sensors de forma gratuïta. Si necessiteu més versions pagades de PRTG 500, comenceu a 1.600 dòlars (1.206 £) per a 500 sensors. També hi ha un Prova gratuïta de 30 dies podeu descarregar a continuació.

Analitzador PRTG Descarrega la prova GRATU 30TA de 30 dies

3. WinMTR

WinMTR

WinMTR és una eina de ping i Traceroute basada en Windows. Usar WinMTR Tot el que heu de fer és introduir el nom d’amfitrió o l’adreça IP de destinació de dos punts que voleu supervisar. L’eina controlarà la qualitat de la connexió entre els dos punts i us proporcionarà els resultats per a l’anàlisi.

Un cop finalitzada la vostra exploració ping, podeu veure els resultats com a HTML o .fitxer txt. A continuació, podeu utilitzar aquesta informació per cercar els problemes que hagueu perdut. Per exemple, podeu veure quants salts hi ha entre els dos punts per veure si les transferències de paquets són eficients o no.

Aquesta eina està disponible en totes les versions de Windows de 32 i 64 bits, la qual cosa és ideal per a qualsevol xarxa que utilitzi aquest sistema operatiu. WinMTR és tot una alternativa fiable per a aquells que cerquen un seguiment de diagnòstic de xarxa dins de petites xarxes. La limitació principal és la seva manca de característiques gràfiques. WinMTR es pot descarregar gratuïtament aquí.

4. Analitzador de ruta Pro

Path Analyzer Pro

Path Analyzer Pro és una eina de control de xarxa que pot funcionar traceroute, DNS resolucions, resolucions de whois i Resolucions ASN / ISP. És a dir, podeu utilitzar aquesta eina per trobar adreces IP, adreces de correu electrònic, rutes de xarxa i supervisar la disponibilitat de xarxa. Tota aquesta informació es pot veure més endavant mitjançant la creació d’informes.

Aquesta eina és una solució ideal per a usuaris que busquen una experiència visual, ja que podeu crear gràfics que mostren problemes com latència i nerviosisme. El fet de poder utilitzar aquests gràfics és molt útil per mantenir al dia els esdeveniments a mesura que es produeixen i per assegurar-vos que no us perdeu res important.

Path Analyzer Pro està disponible a Mac OS i Windows (tot i que la versió de Windows està limitada a Windows XP, Vista i Windows 2003 Server. El preu del camí Analitzador Pro comença a partir de 29,95 dòlars (22,59 £) per a una llicència personal individual i 89,95 dòlars (67,84 £) per a un usuari empresarial. També hi ha una versió gratuïta limitada que es pot descarregar aquí.

5. Obriu Visual Traceroute

Obriu Visual Traceroute

Si cerqueu una eina de traceroute oberta, no heu de mirar més enllà Obriu Visual Traceroute. Obriu Visual Traceroute et permet visualitzar un mapa en 3D del món per veure com les dades es desplacen des de l’ordinador al servidor. També podeu utilitzar mapes 2D si el vostre maquinari no és compatible amb el mapa 3D.

Obriu Visual Traceroute també té un sniffer de paquets. Amb el sniffer de paquets podeu veure quines dades s’envien a través de la vostra xarxa. La funció d’arrebossament de paquets és útil perquè pot ajudar-vos a veure si hi ha algun servei que obri l’amplada de banda o si algun atacant ha incomplert la xarxa. També hi ha un Buscació Whois de manera que pugueu trobar més informació sobre dominis específics.

Per a organitzacions més petites que desitgin una experiència de Traceroute més visual, Obriu Visual Traceroute és ideal. A Windows, Obriu Visual Traceroute està disponible per a Windows XP, Vista, 7, 8 i 10. També podeu utilitzar Obriu Visual Traceroute endavant OpenSUSE i Mac OS també. Podeu descarregar-vos aquesta eina gratuïtament utilitzant aquest enllaç aquí.

6. CountryTraceRoute

CountryTraceroute

CountryTraceRoute és una aplicació Traceroute lleugera i ràpida de Nirsoft. És possible que la interfície gràfica no sembli fantàstica com algunes altres eines d’aquesta llista, però això no la redueix durant l’ús en directe. Tot el que heu de fer és introduir un URL a la barra de cerca, premeu Va i podeu veure nombre de llúpols, adreça IP, nom d’amfitrió, país i mitjana mil·lisegons de la longitud de connexió.

Qualsevol usuari que busqui una utilitat bàsica de Traceroute estarà completament suportat per CountryTraceRoute. Tanmateix, si voleu una experiència més visual, haureu de triar una eina alternativa. CountryTraceRoute està disponible des de totes les versions de Windows 2000, fins a Windows 10. Podeu descarregar-lo CountryTraceRoute gratis aquí.

7. NetScanTools bàsics

Eines bàsiques de NetScan

NetScanTools Basic és una eina barebones ping i Traceroute disponible per a Windows. Amb NetScanTools Basic podeu córrer exploracions de ping, traceroute, cerques de whois, i Resolució IP / nom d’amfitrió. La interfície d’usuari és increïblement senzilla per navegar amb cada eina que es mostra a la part esquerra de manera que s’hi pot accedir.

Quan feu clic a sobre Ping i Traceroute abans de prémer les eines a les quals heu d’introduir un nom d’amfitrió de destinació o una adreça IPv4 Fer Ping per executar una exploració ping. A continuació, es mostra una taula detallada dels resultats Ping #, Resposta IPv4, Temps (Senyora), TTL i Estat. A continuació, podeu fer clic amb el botó dret sobre els resultats per imprimir o guardar una còpia.

També s’inclou una eina gràfica de ping que mostra un gràfic dels resultats de l’exploració ping. Podeu configurar quina informació es mostrarà introduint la secció Retard entre Pings, Retard de temps de resposta, i Nombre màxim de salts. Aleshores el gràfic us mostra Ping RTT i Respostes que falten.

Netscantools Basic és una de les alternatives més versàtils a PingPlotter d’aquesta llista. Si voleu baixar NetScanTools Basic Per a Windows, podeu fer-ho gratuïtament mitjançant aquest enllaç aquí.

8. SmokePing

Captura de pantalla de SmokePing

SmokePing és un codi obert L’eina de mesura de ping i latència que s’ha demostrat popular entre els administradors de xarxa. SmokePinggràfics de latència en directe per dir-vos com funciona la xarxa. Configurar aquesta eina és increïblement fàcil i la podeu utilitzar per programar pings en intervals de temps determinats perquè la vostra xarxa sigui controlada quan vulgueu.

Quan el sistema detecta una latència inusualment alta, se us enviarà una alerta. Les alertes es desencadenen amb llindars de manera que només rebeu notificacions quan hagueu de prendre mesures. Tanmateix, si voleu supervisar el rendiment més de prop, hi ha moltes opcions de visualització que us donen suport. Per exemple, podeu generar gràfics per visualitzar les exploracions de ping i l’efecte de problemes de rendiment com la pèrdua de paquets.

SmokePing és una opció ideal per a organitzacions que cerquin una eina gratuïta de mesura de latència Linux i BSD. Podeu descarregar SmokePing aquí.

9. Múltiples

MultiPing

Múltiples és un monitor basat en Windows que ofereix un funció de descobriment de xarxa. Podeu escanejar una llista de IP i afegir automàticament dispositius al vostre entorn de supervisió. Mètriques amb què podeu supervisar MultiPing incloure percentatge de pèrdua de paquets i latència (mínim, màxim i mitjà). La plataforma també té suport per a IPv4 i IPv6 de manera que tingueu tota la informació que necessiteu per supervisar el rendiment de la xarxa.

Els vostres esforços de supervisió s’admeten mitjançant un sistema d’alerta que envia una notificació al vostre correu electrònic si s’identifica un problema. Amb Múltiples no us limitareu a supervisar esdeveniments en temps real. Podeu navegar per l’historial de rendiment de la xarxa per veure si hi ha alguna tendència clau que podríeu haver perdut.

Múltiples també és una bona opció si encara continueu utilitzant PingPlotter per les seves opcions d’integració. Podeu comprar Múltiples per un preu de 39,99 dòlars (30,16 £). Aquest preu compra un any per a actualitzacions gratuïtes i l’opció de controlar objectius il·limitats. També podeu descarregar el programa Múltiples prova gratuïta a Windows mitjançant aquest enllaç aquí.

10. Bping

Captura de pantalla de Bping

Finalment ho hem fet Bping (beeping!), que és una eina de ping de Windows que permet emetre un pit sonor cada vegada que rep una resposta. També podeu configurar-la com a pitge quan no rebi cap resposta. Tu pots escolliu fitxers wav personalitzats per jugar si voleu canviar els sons predeterminats per una cosa més familiar.

Bping també comprova la vostra connexió a Internet i ressalta les adreces IP disponibles dins d’una xarxa. Tot i que el sistema és una mica rudimentari, els sons sonors són excel·lents per mantenir-vos al dia de sobre els canvis de la vostra xarxa. Bping es pot descarregar gratuïtament a Windows aquí.

Millors alternatives a PingPlotter: TraceRoute NG i WinMTR

Independentment de l’eina Traceroute que utilitzeu, hi ha moltes alternatives a PingPlotter. Eines de traceroute de l’escola antiga com TraceRoute NG i WinMTR proporciona-li els fonamentals necessaris per supervisar la teva xarxa. Si necessiteu una eina més versàtil i moderna, aleshores una eina com Monitor de xarxa PRTG seria una millor elecció. Així mateix, per a empreses que necessiten més visualització, com una eina com Obriu Visual Traceroute seria un bon ajust.

No hi ha dos ambients iguals, així que si una eina no funciona pel vostre entorn, proveu-ne un altre. La major consideració és si voleu una eina senzilla o una que incorpori visualització.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map