10 millors eines d’automatització informàtica

L’automatització de la càrrega de treball i la planificació de treballs ajuden els departaments de TI a assolir un gran volum de treball. Automatització informàtica difon l’eficiència a tots els departaments d’una organització i té cura de les tedioses tasques que ningú vol fer.


L’automatització informàtica és un camp ampli i varia des d’arxius de petits lots que qualsevol treballador informàtic experimentat uneix per agilitar les rutines d’investigació del sistema i les tasques d’administració periòdiques. El camp també inclou algunes eines de gestió del sistema molt completes i programari de processament de dades d’oficina.

Ens endinsem amb molta profunditat en cadascuna de les solucions que obtenim a continuació, però si només voleu un resum, aquí és el nostre llista dels deu millors programes d’automatització informàtica:

  1. ActiveBatch Eina flexible d’automatització de la càrrega de treball i programació de treballs.
  2. Control-M Planificador general de treballs i gestor de fitxers per lots de departaments d’informàtica.
  3. Redwood RunMyJobs Automatització de tasques d’ERPs, motors d’informació i projectes de migració.
  4. JAMS Enterprise Scheduler Gestor de llocs de treball multinacional.
  5. Gestió de recursos d’aplicacions turbonomiques Eina d’optimització de sistemes automatitzada que millora l’entrega de programari a través d’una xarxa o des del núvol.
  6. ConnectWise Automatitzar Sistema d’automatització de la gestió de xarxes dirigit als EMP.
  7. Atera Programari basat en núvol que suporta MSP i inclou automatització de flux de treball.
  8. Automatització TrueCight BMC per servidors Aquesta eina automatitza moltes tasques de manteniment i manteniment de la seguretat del servidor per a servidors in situ, remots i al núvol.
  9. Ansible Automatitza tasques de gestió d’infraestructures.
  10. Automatitzar Un sistema de programació de tasques d’endpoints i servidors.

Processos automatitzats d’informàtica

Es poden configurar moltes eines executar una programació cronometrada. Si es fa un informe estàndard durant la nit s’estalvia haver d’asseure’s i esperar la sortida i també es redueix la càrrega del sistema durant les hores de treball. Normalment, els horaris de treball són molt fàcils d’instal·lar i només consisteixen en donar a una feina per lots un temps d’inici d’execució.

Moltes tasques de processament de dades, com la importació, la indexació i la classificació només les poden dur a terme de manera efectiva els ordinadors. malgrat això, normalment aquestes tasques de processament de dades necessiten un humà per llançar-les. Considereu el procés de càrrega de dades a una base de dades des d’un fitxer de text. El treball requereix llançar diversos processos diferents en sèrie, i l’operador humà ha d’esperar que es finalitzi cada etapa abans d’executar la següent.

Obtenir un tècnic informàtic que s’assegui davant d’un ordinador a l’espera de finalitzar cada fase és un malbaratament de recursos. Només és millor posar aquestes ordres en un fitxer per lots i deixar que aquest fitxer espereu que es completi cada procés abans de continuar per executar la següent comanda del fitxer..

Processos de negoci automatitzats

Els processos empresarials s’interconnecten. El departament de comptes a cobrar ha de saber si s’ha donat de baixa un treball abans d’emetre una factura; la secció Comptes a pagar ha de veure les notes de les mercaderies rebudes i les comandes de compra abans de pagar les factures entrants. L’automatització dels fluxos de dades entre departaments retalla les tasques d’entrada de dades que consumeixen temps que pot acabar introduint un error humà en les transferències de dades.

El trasllat de treballs repetitius i avorrits al processament automatitzat allibera recursos humans costosos per obtenir un treball més rendible.

Estratègies d’automatització informàtica

El concepte d’automatització de TI varia des de tasques senzilles i eines de tècnic, fins a la programació de treballs cronometrats i des de Sistemes complets de negoci ERP. Com que, fins a cert punt, tot el programari representa un paquet d’automatització, aquest informe se centrarà en un sol nínxol al camp d’automatització informàtica: el de eines d’administració de sistemes.

El programari d’automatització existeix a tots els racons del departament informàtic. El departament té un gran coneixement de coneixements tècnics i, normalment, si el cap no proporciona el programari d’automatització que desitgi cada tècnic, és probable que només ho escrigui ell mateix. Per tant, probablement tingueu molts més programari d’automatització al vostre negoci del que coneixeu.

Si proporcioneu programari d’automatització informàtica professional, els vostres tècnics tindran menys probabilitats d’enganxar i escriure el seu propi.

Els millors programes i eines d’automatització informàtica

Mirant el camp de automatització per departaments informàtics, el mercat continua sent molt ampli. Tot i això, hem investigat les opcions disponibles i hem identificat alguns estalviadors en temps real que val la pena pagar. Aquesta llista inclou sistemes complets d’automatització de sistemes i eines més petites d’automatització de tasques.

1. ActiveBatch

ActiveBatch

ActiveBatch originalment es deia Batch Queue Management System, que era un planificador de treballs. El desenvolupador d’ActiveBatch, Advanced Systems Concepts, va desenvolupar el programari afegint capacitats multiplataforma, la possibilitat de programar tasques en entorns distribuïts i una interfície gràfica d’usuari.

El front end permet a l’administrador crear un flux de treball. El programari ActiveBatch interpreta aquest flux de treball instruccions de la línia de comandes per a cadascuna de les aplicacions implicades en el flux de treball. Aquest script de lots ja està disponible per implementar el flux de treball i l’administrador pot especificar una hora i una data d’execució i si el flux de treball s’ha d’executar periòdicament o només una vegada.

Un dels principals avantatges que ActiveBatch té és el seu facilitat d’ús. El programari també és capaç de funcionar en servidors al núvol i pot optimitzar la virtualització de la màquina virtual a les assignacions del servidor de forma dinàmica. Una característica d’informació a la interfície us permet veure quants recursos requereixen cada lot requerit, permetent-vos saber la càrrega que cadascun dels vostres processos automatitzats poseu als vostres processadors de servidor i dispositius de xarxa..

2. Control-M

Control-M

Control-M és una eina d’orquestració de flux de treball de programari BMC. L’administrador crea un script automatitzat creant un flux de treball del procés a la interfície de Control-M. Aleshores, el sistema interpreta les representacions gràfiques dels passos de tasques necessaris en un guió. A continuació, aquest script es pot emmagatzemar i executar sota demanda o prevista per a la seva execució posterior. El flux de treball també es pot configurar com a procés repetitiu que es llançarà a intervals regulars, com ara cada nit a mitjanit.

Es poden executar fluxos de treball a través dels sistemes operatius. També es poden aplicar a sistemes remots i servidors en núvol. Dues tasques importants d’administració de TI que Control-M és adequada són la transferència automatitzada d’arxius entre diferents recursos i la gestió de les virtualitzacions.

El programari per a Control-M s’instal·la als amfitrions de Windows i Unix. BMC ofereix una prova gratuïta de Control-M.

3. Redwood RunMyJobs

Redwood RunMyJobs

Redwood Workload Automation és un servei basat en núvol que pot automatitzar els fluxos de treball a les plataformes i també executar treballs en servidors al núvol. L’eina és capaç d’interfigurar-se amb els sistemes ERP per automatitzar moltes de les tasques manuals de gestió de dades que deixen els seus processos de flux de dades.

RunMyJobs també és una eina útil per ajudar en projectes de migració. La transferència de dades d’un sistema a un altre pot ser particularment intensiu en recursos humans, tot i que el procés requereix poques habilitats. RunMyJobs és una eina ideal per automatitzar aquestes tasques.

Altres tasques que RunMyJobs realitza freqüentment inclouen regularment transferències d’arxius per a aplicacions com Servidor Syslog i l’optimització d’infraestructures per millorar la infraestructura de suport que proporciona programari i serveis fins a endpoints. També és capaç d’implementar modelació del trànsit per prioritzar les aplicacions a la xarxa, com ara VoIP, que requereix una velocitat addicional.

En lloc de cobrar una subscripció mensual, Redwood opera un model de preus basat en el consum, molt similar a AWS. Programes Redwood una prova gratuïta de 30 dies de RunMyJobs.

4. Programador empresarial JAMS

JAMS Enterprise Scheduler

JAMS Enterprise Scheduler és capaç de llançar scripts en diverses plataformes i fins i tot pot executar treballs que requereixen que les línies s’executin en diferents ordinadors.

La interfície de JAMS és molt fàcil d’utilitzar. Utilitza comandes i condicions del llenguatge natural, de manera que fins i tot personal no tècnic podria utilitzar l’eina llançar scripts per lots. El llançador de treballs també pot executar scripts de PowerShell.

El sistema registra mètriques sobre l’execució de cada script i alerta un operador deixant un missatge a la interfície si els processos no es completen normalment. A Procés JAMS és capaç de encordar treballs junts, depenent que cadascun de les finalitzacions d’altres treballs o de llançament de treballs que puguin funcionar en paral·lel. Totes les notificacions que es produeixen durant l’execució d’un procés s’escriuen en un registre, juntament amb detalls operatius com ara l’hora d’inici i final de cada tasca del grup i cada script de la tasca..

JAMS està més centrat en la programació de treballs i no té les àmplies funcions de seguiment i remediació que poden realitzar algunes de les altres eines d’aquesta llista..

5. Gestió de recursos d’aplicacions turbonomiques

Gestió de recursos d'aplicacions turbonomiques

Turbonomic és un monitor molt bo per a recursos i virtualitzacions basats en núvol. L’eina realitzarà un seguiment del rendiment de llocs remots d’infraestructura WANs i d’arquitectures híbrides. Turbonomic es lliura en si Programari com a servei basat en núvol.

El monitor utilitza un procés de descobriment automàtic per recopilar una llista d’infraestructures, serveis i programari. també registra tots els recursos que admeten virtualitzacions i elabora un mapa de cada implementació de la màquina virtual. Turbonomic crea un flux de treball a partir de la relació entre els recursos virtuals i fa un ull en cada un, mostrant estats amb codis de color al tauler de sistema.

El monitor és compatible amb VMWare, Hyper-V, i XenServer. Després de valorar les virtualitzacions, Turbonomic elabora una llista de recomanacions de configuració que implementarien millor els recursos per proporcionar aquestes màquines virtuals.

Turbonomic manté el seguiment de l’estat dels recursos i alertes on es plantegen problemes. L’administrador pot configurar accions de remediació automatitzada de Turbonomic per dur a terme per a cada problema potencial.

Aquesta eina és adequat per ser utilitzat per proveïdors de serveis gestionats així com departaments informàtics. Els plans més alts del sistema inclouen plantilles d’autoservei, que reduiran considerablement el nombre de trucades de Help Desk de la comunitat d’usuaris. Turbonomic està disponible en una prova gratuïta de 30 dies.

6. Automatitzar ConnectWise

ConnectWise Automatitzar

ConnectWise Automatitzar és un paquet d’assistència per a proveïdors de serveis gestionats. L’eina és una plataforma de control i gestió remota (RMM) que, com el seu nom indica, inclou molta automatització de processos. L’eina s’inicia amb un escombratge del sistema per descobrir i registrar tots els equips a la xarxa del client.

El sistema automatitza seguiment d’accions de tècnic i inclou una biblioteca de guions que automatitzen fluxos de treball per a tasques de suport estàndard. S’estenen a actualitzacions de valor de base de dades i també es restableixen contrasenyes. També es automatitzen les tasques de control, com ara l’exploració d’estat dels equips.

Amb aquesta eina també s’automatitzen l’actualització i el pegat de programari i és possible integrar automàticament nous endpoints amb una biblioteca de programari requerida. El segueixen un perfil d’endpoint, que us permet crear grups de suites de programari requerits segons el rol d’usuari.

ConnectWise Automate és un paquet basat en núvol, per tant, no necessiteu instal·lar cap programari per fer-lo servir: l’accés a la consola es fa a través de cap navegador i el tauler es pot personalitzar segons la funció de tècnic. Tota la comunicació entre les oficines MSP, el servidor ConnectWise i el lloc client està xifrada per a la privadesa.

7. Atera

Atera

Atera és un altre servei d’automatització de sistemes basat en núvols dirigit a programes d’emergència. Aquest és el conjunt complet de programari que necessita qualsevol MSP, inclòs un RMM suite i també automatització de serveis professionals (PSA) programari que necessita la gestió de MSP per supervisar el rendiment del personal i dirigir el negoci.

Com a sistema de bucle tancat, Atera inclou molts automatització de flux de dades. Tot i això, també inclou la investigació específica del sistema i l’automatització de tasques. El sistema es posa en marxa amb el seu servei de supervisió quan es registra un nou client escanejant el sistema d’aquest client un procediment de descobriment de xarxa. Això registra automàticament tots els equips i genera un mapa de xarxa.

Els processos de mapeig de xarxa continuen funcionant durant tota la vida útil d’Atera supervisant un lloc de client remot. Això es notifica quan qualsevol equip s’afegeix, es treu o es mou.

El paquet RMM inclou una biblioteca de guions. Aquests scripts realitzen tasques rutinàries i mundanes de la gestió del sistema, alliberant recursos humans per a tasques més complicades. Atera ofereix una prova gratuïta de 30 dies del paquet complet de RMM i PSA.

8. Automatització BMC TrueSight per servidors

Automatització TrueCight BMC per servidors

El TrueSight sistema se centra en supervisió i manteniment del servidor. Pot gestionar servidors presencial, a llocs remots, i al núvol. L’eina d’automatització del servidor desplega scripts que s’executen de forma periòdica i automàtica per recopilar informació d’estat sobre els atributs del servidor. Aquesta eina està especialment interessada en vulnerabilitats de seguretat.

El sistema TrueSight comprova si hi ha actualitzacions i aplicacions de programari i sistema operatiu i les aplica automàticament. L’eina també inclou la gestió de la configuració que realitza una còpia de seguretat de les configuracions i les restaura si es detecten canvis no autoritzats. L’eina també funciona com un sistema de correcció d’amenaces, identificar vulnerabilitats i supervisar-les estretament per realitzar activitats sospitoses.

TrueSight Automation for Servers controlarà els servidors, solucionarà problemes, evitarà la manipulació i intrusió i restablirà els estatuts autoritzats, quan sigui necessari, sense cap intervenció humana. Aquest programari permet que les empreses puguin protegir i operar de forma segura els seus servidors sense haver de contractar tècnics especialistes.

9. Ansible

Ansible

Ansible és un producte de Red Hat, Inc. que és l’organització de Red Hat Enterprises Linux (RHEL). Les respostes funcionen en aquest sistema operatiu. També s’instal·larà activat CentOS i Ubuntu Linux. L’eina és capaç d’automatitzar el control i la gestió de la infraestructura, incloses les xarxes, les aplicacions i els servidors in situ i al núvol.

Els processos d’Automatització Ansible ho faran fer complir la seguretat del sistema i gestionar contenidors i virtualitzacions. L’eina disposa d’un atractiu quadre de comandament que presenta visualitzacions d’estat i rendiment. Tot i això, el gestor del sistema no hauria de dedicar-se massa temps a veure la consola perquè Ansible hauria de solucionar automàticament els problemes que detecti..

L’eina s’executa a Linux, però és capaç de llançar processos en servidors amb altres sistemes operatius. És una eina útil per optimització de xarxes i connexions a Internet a través mesures de conformació del trànsit. Mantenirà oportú l’enviament de programari i aplicacions i controlarà i donarà suport al vostre tallafoc i als sistemes de seguretat IDS i SIEM. Ansible està disponible en una prova gratuïta.

10. Automatitzar

HelpSystems Automate

HelpSystems produeix tres edicions del seu sistema Automat. Aquests són Automatitzar l’escriptori, Automatitzar Plus, i Automatitzar Ultimate. Tots tres impliquen “automatització de processos robotitzats”.

L’automatització d’escriptori inclou configuració de programari, localització de dades, transferències d’arxius i automatització de navegadors web. És probable que les empreses estiguin interessades en Més i Definitiva versions d’Automatització. Aquestes versions inclouen procediments de seguretat, registre d’accions i auditoria del sistema. També inclouen la possibilitat de crear fluxos de treball que uneix accions i aquelles que s’interpreten en scripts d’automatització.

El sistema Automatitza és fàcil d’utilitzar i utilitza el llenguatge natural a les seves pantalles més que l’argot tècnic. Això significa que el sistema pot ser administrat per personal que no té experiència tècnica.

Accedir a l’automatització

L’automatització de les tasques rutinàries alliberarà el personal per a un treball més important i intel·ligent. Les tasques quotidianes de transferència de fitxers de registre, esgotat de memòria i discs de neteja no necessiten una ment humana per dur a terme.

Feu servir eines d’automatització per a les vostres tasques d’assistència informàtica? Feu servir alguna de les eines d’aquesta llista? Deixa un missatge a la secció Comentaris a continuació per compartir la vostra experiència.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me