10 millors programes i eines de gestió de pedaços

10 millors programes de gestió de pedaços


El manteniment dels dispositius actualitzats és una pràctica fonamental de ciberseguretat. Si els dispositius utilitzen programari o firmware que no està actualitzat, poden ser vulnerables als atacs cibernètics i al mal rendiment. El programari de gestió de pegats és tan important com el control de rendiment per mantenir els dispositius segurs.

Les eines de gestió de pegats ajuden els administradors a actualitzar els dispositius de forma remota mitjançant l’ús d’una plataforma. En aquest article, veurem els millors programes i eines de gestió de pedaços del mercat.

Per què necessito utilitzar programari de gestió de pegats?

Les eines de gestió de pegats són importants perquè permeten actualitzar diversos dispositius des d’una ubicació. En lloc d’actualitzar molts dispositius individualment, podeu actualitzar-los de forma col·lectiva a través d’una plataforma. Des d’una interfície d’usuari, podeu impulsar les actualitzacions de programari i firmware a dispositius connectats a la vostra xarxa.

El programari de gestió de pedaços és útil perquè estalvia temps de l’usuari i facilita la gestió dels pedaços. El fet d’estar en condicions de mantenir actualitzats els dispositius redueix la possibilitat que un dispositiu no quedi embolicat i compromès.

A continuació, es mostra una llista dels millors programes de gestió de pedaços:

  1. Gestor de pedaços de SolarWinds (PROVA GRATU )TA) Un gestor de pedaços per als sistemes Windows que forma part d’una suite més àmplia d’eines de gestió d’infraestructures de TI.
  2. Monitor de xarxa PRTG (PROVA GRATU )TA) Monitor d’infraestructura informàtica que també supervisa les versions de programari i sistema operatiu.
  3. Atera (PROVA GRATU )TA) Un gestor de pedaços basat en núvol dissenyat per a la implementació per proveïdors de serveis gestionats (MSPs).
  4. ManageEngine Patch Manager Plus (PROVA GRATU )TA) Gestor de pedaços per a Windows, Linux i Mac OS que suporta més de 750 aplicacions.
  5. GFI LanGuard Gestor de pegats per a dispositius Windows, Linux i Mac OS que s’executen amb Windows.
  6. Suite de gestió de núvols Eina basada en núvol que enganxa programari als amfitrions de Windows, Linux i Mac OS.
  7. SysAid Patch Management Aquesta eina de gestió de pedaços forma part de SysAid IT Asset Management. Pot suportar estratègies de pegat manual o es pot configurar per funcionar automàticament.
  8. Itarian Patch Management Un gestor de pedaços per al sistema Windows que també pot pegar programari a Linux de forma remota.
  9. Automox Aquesta eina pega programari a Windows, Linux i Mac OS que s’executa automàticament.
  10. Kaseya VSA Aquest gestor de pegats forma part d’un sistema de gestió i control remot per a ús dels MSP.

1. Gestor de pegats de SolarWinds (PROVA GRATUÏTA)

SolarWinds Patch Manager

Primer en aquesta llista que tenim SolarWinds Patch Manager. SolarWinds Patch Manager és una eina que es fa servir Gestió de pegats Microsoft WSUS. Aquesta eina s’integra amb SCCM i ofereix als usuaris la possibilitat d’automatitzar els pedaços. És a dir, no cal afegir pedaços manualment per estar al dia. Si hi ha algun problema amb els pedaços, podeu diagnosticar els problemes Agent d’actualització de Windows.

L’experiència de gestió de pedaços que ofereix SolarWinds Patch Manager és molt fàcil d’utilitzar. Al tauler d’estat dels pegats, podeu veure els pedaços més recents i els 10 primers pecs que falten per veure on s’ha de millorar la seguretat de la vostra xarxa..

Si necessiteu més detalls, també podeu veure l’estat dels punts finals SCCM i els pedaços addicionals de tercers. S’admeten les actualitzacions de les següents aplicacions: Adobe, Apache, poma, Citrix, Dell, Google, Negoci HP, Programes maliciosos, i VMware.

També hi ha informes de compliment dels parches que es poden utilitzar per detallar l’estat dels pegats i els requisits normatius generals. Tota aquesta informació es pot enviar a altres membres del vostre equip per a més anàlisis.

En general SolarWinds Patch Manager S’adapta perfectament a aquells que busquen una solució de gestió de pedaços WSUS i SCCM amb un senzill quadre de comandament i informes de compliment dels parches. SolarWinds Patch Manager parteix d’un preu de 3.750 dòlars (2.845 £). També hi ha un Prova gratuïta de 30 dies disponible.

SolarWinds Patch ManagerDescarrega la prova gratuïta de 30 dies

2. Monitor de xarxa PRTG Paessler (PROVA GRATU )TA)

Captura de pantalla del monitor de xarxa PRTG

Monitor de xarxa PRTG És coneguda com una plataforma de control de xarxa, però també ofereix capacitats de gestió de pedaços. Podeu utilitzar aquesta eina per comprovar si hi ha pedaços i altres actualitzacions de Windows a la vostra xarxa. Si un dispositiu té problemes d’actualització, podreu veure-ho a la vista del tauler.

Hi ha també notificacions proveir actualitzacions en temps real de l’estat del pegat. Per exemple, si falla un pedaç, podeu rebre una alerta amb més detalls. Per utilitzar el sistema d’alertes, tot el que heu de fer és configurar un sensor per al tipus de sistema que voleu supervisar. Monitor de xarxa PRTG utilitza sensors configurables per mesurar segments particulars de la vostra xarxa.

Per exemple, hi ha un Sensor d’estat de les actualitzacions de Windows (PowerShell). Podeu utilitzar aquest sensor per supervisar la informació següent: transcorregut el temps des de la darrera actualització, actualitzacions de Windows instal·lades, falten actualitzacions de Windows, i actualitzacions ocultes. Tota aquesta informació està classificada per gravetat i mostrada amb paràmetres numèrics i gràfics.

Podeu configurar llindars per a cada sensor de manera que rebeu una notificació un cop complerts certs criteris. Podeu configurar Monitor de xarxa PRTG per notificar-vos el moment que s’ha perdut una actualització. Les alertes s’envien via correu electrònic, SMS, o notificacions push.

Hi ha una versió gratuïta de Monitor de xarxa PRTG que suporta fins a 100 sensors. Si necessiteu més que això, podeu comprar una de les versions de pagament. El preu de les versions de pagament depèn del nombre de sensors que necessiteu. Les versions de pagament comencen amb PRTG 500 que proporciona 500 sensors per un preu de 1600 dòlars (1.214 £). Tu pots descarregueu la versió de prova gratuïta de Monitor de xarxa PRTG.

Analitzador de xarxa PRTG Paessler Descarrega la prova gratuïta de 30 dies

3. Gestió de pegats Atera (PROVA GRATU )TA)

Atera Gestió de pegats

Atera és una solució de gestió de pedaços i la plataforma RMM. Aquesta eina és Creat específicament per a petites i mitjanes empreses i proporciona una experiència de control basada en el quadre de comandament. Està basat en SaaS perquè pugueu actualitzar els pedaços dels vostres dispositius, independentment del lloc on us trobeu. Els pedaços es poden identificar i s’actualitza automàticament per mantenir actualitzada la vostra xarxa amb un mínim esforç.

Gestió del pegat a Atera es pot utilitzar per visualitzar el estat en temps real dels recursos del sistema, usuaris actius, actualitzacions de Windows, Servidors SQL, Intercanvi, Directori actiu, VMware, i Hyper-V. També teniu l’opció de descobrir automàticament els nous pedaços disponibles i programar les actualitzacions mensuals o setmanals.

Les alertes són una altra de les funcions que ajuden a mantenir-se al capdamunt de la seguretat de la xarxa. Al tauler principal, es mostra un desglossament de Alertes recents classificats i codificats per colors amb detalls addicionals. Això us permet mantenir-vos al dia sobre què passa a la vostra xarxa i si hi ha algun dispositiu que ha estat vulnerable.

Atera ofereix una experiència de gestió de pedaços clara que funcionaria bé dins de qualsevol entorn empresarial. Tanmateix, el preu marca Atera ideal per a organitzacions més petites que volen reduir costos. Té un cost de 79 dòlars (59,95 £) per tècnic per a dispositius il·limitats. També hi ha una prova gratuïta de 30 dies.

AteraStart 30 dies de prova gratuïta

4. ManageEngine Patch Manager Plus (PROVA GRATU )TA)

ManageEngine Patch Manager Plus

ManageEngine Patch Manager Plus és una eina de control de pedaços que es pot utilitzar per pegar Windows, Mac OS, i Linux ordinadors. La plataforma ofereix suport per a més de 750 aplicacions. ManageEngine Patch Manager Plus es pot desplegar en el lloc local o al núvol i és igual de còmode per gestionar màquines i servidors virtuals com els dispositius d’escriptori. La gestió de pegats es automatitza amb els dispositius connectats que s’analitzen i s’avaluen automàticament.

La major part de l’experiència de gestió de pegats es proporciona a través del quadre de comandament. El quadre de comandament ofereix un Vista de pedaç, tot ordinador vista, i vista detallada. Cada vista mostra informació diferent. Per exemple, el directori Vista de pedaç l’opció us mostra pedaços disponibles per a la vostra xarxa mentre que tot visualització de sistemes us mostra l’estat dels dispositius actuals. Si canvieu aquestes opcions, podreu prioritzar quina informació voleu veure.

Una característica excepcional disponible a ManageEngine Patch Manager Plus és la capacitat de provar i aprovar els pedaços. El “provar i aprovar”, Permet provar els pegats en un grup reduït d’ordinadors abans d’aplicar els canvis a tota la xarxa. Si utilitzeu aquesta funció, no garanteix que no desplegueu cap pegat que posi en pràctica la vostra xarxa!

Hi ha tres versions de ManageEngine Patch Manager Plus: el Edició Gratuïta, ProfessionalEdició, i Edició Enterprise. El paquet Free Edition admet fins a 25 ordinadors. La versió professional admet entorns LAN més grans i proporciona informes de gestió de patchs i gestió de patchs de tercers. L’edició professional proporciona actualitzacions de definició d’antivirus i la capacitat de provar i aprovar els pedaços. També hi ha un versió de prova gratuïta.

GestionaEngine Patch Manager Plus: descarrega la prova gratuïta de 30 dies

5. GFI LanGuard

Captura de pantalla de GFI Languard

GFI LanGuard és una solució de gestió de pedaços que pot enganxar dispositius Windows, Mac OS i Linux. Té més de 60.000 avaluacions de vulnerabilitat per ajudar a mantenir actualitzats els dispositius. GFI LanGuard pot supervisar més de 60 aplicacions de tercers, incloses: Python actiu, Client FileZilla, Servidor web Apache, Apple QuickTime, Adobe Reader, Adobe Acrobat, FTP bàsic, Nmap, Google Chrome, Mozilla Firefox, VMware Player, i més.

Tot el que necessites per executar GFI LanGuard és Microsoft Windows Server 2016 Standard DataCenter, Microsoft Windows Server 2012, Microsoft Windows Server 2008, Microsoft Windows 10 Pro / Enterprise, Microsoft Windows 7, Microsoft Windows Vista o Microsoft Small Business Server 2011.

S’hauria de tenir en compte les organitzacions mitjanes que busquen una solució de gestió de pedaços fiable i fàcil de desplegar GFI Languard. L’eina té un cost de 24 dòlars (18 £) per una subscripció d’un any. També hi ha una estructura de preus basada en nodes que costa 26,00 dòlars (19 £) per usuari per als nodes 25-49. Entre els nodes 50-249 això baixa fins a 14,00 $ (10,62 £) i després baixa a 10 dòlars (7,59 £) per node per al 250-2999. També hi ha un versió de prova gratuïta que podeu descarregar aquí.

6. Suite de gestió de núvols

Captura de pantalla de Cloud Management Suite

Suite de gestió de núvols és una solució versàtil de gestió de pedaços que ofereix suport per a Windows, Mac, Linux, i aplicacions de tercers. Aquesta eina està basada en núvols i s’hi accedeix a través d’un navegador web. Suite de gestió de núvols es pot desplegar en menys d’una hora. Des del moment del llançament del programa, hi ha consultes automatitzades de pedaços que us mostren el Crítics i 10 millors pedaços de Windows perquè pugueu iniciar la vostra gestió de pedaços.

Si voleu mirar més de prop els pedaços, podeu generar informes. Els informes us proporcionen un registre de les dades de pegat que heu produït en temps real. Per obtenir més seguretat sobre els vostres registres de pedaç, podeu fer-ho activeu l’autenticació de dos factors amb un correu electrònic o SMS.

Hi ha tres versions de Suite de gestió de núvols: Essentials Suite de gestió de núvols, Suite de gestió de núvols, i Cloud Management Suite Seguretat en temps real. La versió Essentials ofereix un pegat i descobriment de dispositius de tercers amb un compte d’usuari de consola. La versió Essentials ofereix cinc comptes d’usuari de la consola i informes. La versió de seguretat en temps real de Cloud Management Suite ofereix comptes d’usuari il·limitats i mapes de localització de dispositius en directe. Podeu descarregar la prova gratuïta aquí.

7. SysAid Patch Management (SysAid IT Asset Management)

Programari de gestió de pegats SysAid

SysAid Patch Management és una eina que s’integra a SysAid IT Asset Management dissenyat per mantenir actualitzats els ordinadors i servidors de Windows. Els pedaços poden ser automàticament i manualment actualitzat. L’eina ha estat dissenyada per fer el procés de configuració el més simple possible i la interfície d’usuari manté aquesta usabilitat des de la gestió de pedaços fins a la configuració d’actualitzacions manuals.

SysAid Patch Management admet moltes aplicacions de tercers diferents, incloses: Flash d’Adobe, Mozilla Firefox, Google Chrome, Java, Jugador real, Safari, Skype, Mozilla Thunderbird, Messenger de Yahoo, Apple iTunes, i 7-Zip. És a dir, podeu supervisar la majoria de serveis i aplicacions de tercers sense sortir de la plataforma.

L’experiència de gestió de pedaços que ofereix SysAid Patch Management té alguna cosa per oferir empreses de totes les mides. Hi ha tres versions disponibles per a la compra: A la carta, Ple i Bàsic. Tot i així, heu de contactar directament amb l’empresa per tal de veure un pressupost. També hi ha un prova gratuïta que es pot descarregar aquí.

8. Gestió de parches itaris

Itarian Patch Management

Itarian Patch Management és una altra solució de gestió de pedaços que simplifica el procés de gestió de pegats. Itarian Patch Management Està dissenyat específicament per als pegats de Windows i es pot actualitzar Windows 2000, Windows XP, Windows XP Gold, Windows Vista, Vista, Or, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, i Windows 10. Els pedaços de tercers estan disponibles a petició si necessiteu pedaços per a altres dispositius.

La interfície d’usuari és relativament bàsica però fa que la feina es faci bé. Des del llançament, podeu començar a descobreix automàticament els dispositius de la xarxa per començar a detectar i remetre vulnerabilitats futures.

A partir d’aleshores, podeu crear polítiques per programar automàticament les actualitzacions. Això significa que els equips s’actualitzaran de forma automatitzada. També podeu anar un pas més enllà i desplegar les actualitzacions de manera remota per a màquines Windows i Linux. La gestió Itarian Patch proporciona una experiència de gestió remota excepcional excepcional.

Poques eines ofereixen una solució completa de gestió remota de remots Itarian Patch Management ho fa. Un dels avantatges de Itarian Patch Management és que el podeu descarregar gratuïtament abans d’actualitzar-lo (haureu de contactar directament amb l’empresa per obtenir un pressupost). Tot el que heu de fer per començar és introduir el vostre correu electrònic. La versió de prova gratuïta de Italian Patch Management està disponible aquí.

9. Automox

Captura de pantalla de Automox

Automox és un sistema operatiu i una solució de pegat de tercers Windows, Mac, i Linux sistemes. Encès Automox, disponible els pedaços es despleguen automàticament. Tanmateix, al tauler també podeu veure els pedaços disponibles i acceptar o rebutjar segons sigui necessari. També hi ha l’opció de veure més informació si necessiteu saber-ne més abans de desplegar un pedaç. Pot fins i tot crear scripts personalitzats per dictar com es despleguen els pedaços.

Aquest programa també ofereix suport per a diverses aplicacions de tercers. Adobe, MozillaFirefox, i Google Chrome són alguns dels noms que Automox ofereix suport per a. La combinació de sistemes operatius i suport de tercers fa que sigui possible Automox ideal en la majoria d’ambients empresarials perquè pot suportar molts proveïdors de programari diferents.

Hi ha dues opcions de preus disponibles Automox: el Bàsic i Ple versions. La versió bàsica es lliura a 1,60 dòlars (1,21 £) per punt final al mes. La versió completa es factura a 4,00 dòlars (3,04 £) per punt final actiu al mes. La diferència principal entre tots dos és que la versió completa ofereix funcions avançades de la política, a motor de pegat basat en regles, i notificacions personalitzades de l’usuari final. També hi ha un Prova gratuïta de 15 dies que podeu descarregar aquí.

10. Kaseya VSA

Kaseya VSA

Finalment ho hem fet Kaseya VSA. Amb Kaseya VSA podeu veure l’estat del pegat dels dispositius connectats a la vostra xarxa a temps real. Podeu saber si una màquina té pedaços disponibles independentment que estigui encesa o desactivada. Tota aquesta informació es mostra mitjançant una visualització de tauler de manera que no us perdeu res. També teniu el control Anular els perfils i bloquejar els pedaços que no voleu desplegar.

Un dels principals punts de venda de Kaseya VSA és que no heu de mantenir un compartit de fitxers centralitzat ni una memòria cau LAN. El Teixit d’extrem d’agent envia paquets d’actualització de manera més eficient reduint l’empremta de recursos necessària per actualitzar dispositius connectats.

A més, per assegurar-se de no quedar-se enrere, Kaseya VSA té un sistema de notificacions. Configureu la plataforma per enviar-vos una alerta si es reconeixen problemes com la desfragmentació en un dispositiu.

Kaseya VSA també ofereix funcions de control de xarxa més àmplies per mesurar mètriques clau CPU, ús de la memòria, ús del disc, i ús de l’ample de banda per proporcionar una cobertura completa. La capacitat de gestionar la salut física dels dispositius al costat del seu estat de patch fa que això sigui una de les solucions superiors de gestió de pedaços de línia.

El preu de Depèn de Kaseya VSA sobre la quantitat d’endpoints que necessiteu. Com més extrems tingueu, més alt serà el preu. Tot i així, haureu de contactar directament amb l’empresa si voleu veure un pressupost. Tot i que també hi ha un Prova gratuïta de 14 dies disponible aquí.

Millor programari de gestió de pedaços: SolarWinds Patch Manager i ManageEngine Patch Manager Plus

Tot i que hi ha moltes eines de gestió de pedaços diferents, SolarWinds Patch Manager, ManageEngine Patch Manager Plus, i Suite de gestió de núvols destaqueu com alguns dels millors d’aquesta llista. Cadascuna d’aquestes eines té el valor de disseny i producció per sostenir xarxes de totes les mides. Aquestes tres eines tenen un preu competitiu i les fan accessibles a organitzacions més petites.

Tanmateix, si l’etiqueta de preu d’aquestes eines és massa alta com una eina Monitor de xarxa PRTG és una alternativa formidable. Ser capaç de crear els vostres propis sensors de gestió de pedaços us proporciona tota la funcionalitat d’algunes eines de preu més elevat sense costos (encara que sempre podeu passar a versions pagades!).

Així mateix, si voleu també funcions de control general de xarxa, només podeu proporcionar sensors de monitorització de xarxa per mantenir les pestanyes a la vostra xarxa. La combinació de la gestió de patchs i el control de xarxa és útil per limitar el potencial de vulnerabilitats de totes les formes i mides.

Invertir en una eina de gestió de pedaços es farà efectiu a llarg termini mentre mantingueu els dispositius de la vostra xarxa actualitzats i protegits de vulnerabilitats. Intentar actualitzar manualment els pedaços de manera inconsistent pot tenir conseqüències desastroses si un atacant cibernètic explota una vulnerabilitat sense coincidència. Si feu servir una eina de gestió de pedaços, podeu reduir el risc d’atac reeixit i romandre en línia.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me