11 millors eines APM per a la gestió i el control del rendiment de les aplicacions


Què és la gestió del rendiment de les aplicacions?

La gestió de rendiment d’aplicacions o APM és un terme que cobreix el seguiment i la gestió d’aplicacions de programari de rendiment. Això pot incloure tot, des del diagnòstic a nivell de codi i la detecció de transaccions lentes fins a mesurar els nivells de satisfacció dels usuaris finals. 

A continuació, es mostra una llista de les millors eines de gestió de rendiment d’aplicacions o APM:

 1. Servidor SolarWinds & Monitor d’aplicacions (PROVA GRATU )TA) – Aquesta eina que s’executa en Windows Server combina tant el seguiment d’aplicacions com el de servidor.
 2. SolarWinds AppOptics Monitorització d’aplicacions (PROVA GRATU )TA) – Un servei basat en el núvol que se centra en problemes de rendiment de les aplicacions.
 3. Site 24 × 7 Monitorització del rendiment de les aplicacions (PROVA GRATU )TA) – Suite en línia d’eines de gestió d’infraestructures que supervisa les xarxes, els servidors i les aplicacions.
 4. Gestor d’aplicacions ManageEngine (PROVA GRATUÏTA) – Supervisa servidors físics, virtuals i en núvol que utilitzen sistemes operatius Windows i Linux.
 5. AppDynamics – Aquest monitor inclou un mapa de pila d’aplicacions de manera que podreu veure de forma instantània quin recurs subjacent causa problemes de rendiment de l’aplicació.
 6. Nova APM de relíquia – Aquesta monitorització d’aplicacions analitza els esdeveniments inspeccionant el rendiment del codi escrit en els set idiomes més utilitzats per als serveis en línia: Java, Node.js, PHP, .NET, Python, Ruby i Go..
 7. Gestió de rendiment d’aplicacions de Dynatrace – Un servei en línia que està especialitzat en el seguiment d’aplicacions per a empreses basades en núvol.
 8. Servei d’Intel·ligència de Servei TI – Aquesta eina inclou un mòdul AI que produeix informes predictius que us mostren on és possible que es produeixin problemes de capacitat.
 9. WhatsUp Gold amb complement de supervisió d’aplicacions – El nucli principal de WhatsUp Gold supervisa les xarxes i podeu ampliar-lo amb un complement per rastrejar el rendiment de l’aplicació.
 10. Gestió de rendiment d’aplicacions CA – Aquest conjunt d’eines inclou el monitoratge de rendiment de l’aplicació, l’Analytica de l’experiència d’aplicacions i el control sintètic.
 11. AppEnsure – Aquesta eina està dirigida a proveïdors del servidor en línia; monitoritza tant l’experiència de l’usuari en un lloc web com les estadístiques de lliurament d’aplicacions.
 12. Datadog APM – Supervisió basada en núvol per a infraestructures, aplicacions i registres d’esdeveniments.

Hi ha massa factors que poden perjudicar el rendiment del programari per mantenir-los al màxim sense assistència. Les eines de gestió de rendiment de l’aplicació us permetran mantenir el sistema en marxa i evitar els desastres. Amb una gestió adequada d’aplicacions, podeu prevenir problemes que provoquen que els usuaris realitzin trucades a l’assistència. Així, aquest programari es paga per si mateix, ja que estalviarà temps i diners al vostre departament de TI en les funcions d’atenció al client.

Les opcions que us ofereixen inclouen programari local, software de control de rendiment de les aplicacions basat en núvol, serveis que pagueu per subscripció i paquets de programari que compreu directament.

Les millors eines APM

La vostra elecció d’eina de gestió del rendiment d’aplicacions dependrà de la vostra estratègia d’assistència informàtica – si publiqueu tots els vostres serveis a casa o preferiu solucions fora del lloc. La mida de la vostra organització i el pressupost informàtic també seran els principals factors. Així, quan llegiu aquesta llista, heu de tenir en compte les vostres circumstàncies per identificar el programari de gestió de rendiment de les aplicacions que us convé..

1. Servidor SolarWinds & Monitor d’aplicacions (PROVA GRATUÏTA)

Monitor de rendiment d'aplicacions de SolarWinds

Si el departament informàtic dóna suport a una gran organització, haureu de tenir un gestor d’aplicacions s’integra amb altres mòduls de supervisió d’infraestructures. SolarWinds ofereix un conjunt d’eines d’assistència d’infraestructures que estan escrites a la mateixa plataforma. Totes aquestes eines comparteixen dades, de manera que com més els implementeu, millor coneixereu en el rendiment de les vostres aplicacions i en tots els serveis que les suporten.

El rendiment de les aplicacions està molt estretament relacionat amb el rendiment dels amfitrions que executa el programari, per la qual cosa és molt bona idea obtenir una eina de gestió que combina l’aplicació i la supervisió del servidor i això és el que proporciona aquest programari. Els servidors que inclogueu al vostre entorn de gestió es poden distribuir en diversos llocs i l’eina també supervisarà els servidors de Cloud que gestiona Azur o AWS.

Els monitors i pantalles del tauler no confien en tota l’estratègia de “mida única”. El programari s’adapta per mostrar informació crítica relacionada amb cada aplicació, de manera que veureu diferents mètriques per a una aplicació de gestió de bases de dades de la que faríeu per a un servidor web. Aquesta adaptabilitat es basa en una sèrie de plantilles. El servidor i el monitor d’aplicacions inclou més de 1.200 plantilles que cobreixen totes les principals aplicacions disponibles actualment al mercat.

L’element de control del servidor d’aquest programari s’estén als estats del servidor d’emmagatzematge, que pot ser a locals o al núvol. Podeu ampliar la profunditat d ‘informació recollida per aquest mòdul afegint – hi Monitor de recursos d’emmagatzematge de SolarWinds.

Una característica excel·lent d’aquesta eina és la AppStack mòdul. D’aquesta manera, us proporcionarà una representació visual de les aplicacions que s’executen al vostre sistema, amb totes les capes de suport i serveis i maquinari mostrats en una pila per sota de cadascun. Per tant, podeu veure l’estat de l’aplicació, les mètriques del servidor on s’executa i, si esteu operant un entorn virtual, tots els servidors i xarxes que subjauen a aquesta màquina virtual. Això és especialment útil si opera aplicacions en servidors Cloud o remots perquè us ajuda a veure en un instant en què els serveis subjacents arrosseguen el rendiment de l’aplicació cap avall.

SolarWinds ven una llicència perpètua a aquest programari, de manera que un cop pagueu per ell, és el teu per sempre. Tot i això, el preu només inclou el primer any de suport i actualitzacions de l’eina, de manera que haurà de pagar l’assistència en els anys següents. Aquest programari només està disponible per carregar-lo al fitxer Windows Server medi ambient.

El monitor s’instal·la en pocs minuts descobreix automàticament totes les aplicacions i els estatus del servidor automàticament. Si també compreu el SolarWinds Monitor de rendiment de xarxa i la SolarWinds NetFlow Traffic Analyzer, controlaràs immediatament tots els factors que poden provocar que les aplicacions del teu negoci fallessin o funcionin malament.

El Servidor i monitor d’aplicacions es poden comprar de forma individual o a la web Paquet de gestió de sistemes. Aquest paquet també inclou la de l’empresa Gestor de virtualització, el Monitor de recursos d’emmagatzematge, i la Monitor de rendiment web. Un altre paquet que ofereix SolarWinds combina Servidor i monitor d’aplicacions amb el Analitzador de rendiment de bases de dades. Aquest grup s’anomena el Pack d’optimització de rendiment d’aplicacions i és una compra especialment bona si la vostra empresa depèn molt d’un Sistema ERP. Si trieu la opció Servidor i monitor d’aplicacions pel vostre compte, amb una combinació d’altres eines de SolarWinds, o com a part d’un paquet, podeu obtenir el programari a una prova gratuïta de 30 dies.

SolarWinds Server i Application MonitorDownload Descàrrega gratuïta de 30 dies a Solarwinds.com

2. Monitorització d’aplicacions d’AppOptics per a SolarWinds (PROVA GRATUÏTA)

AppOptics de SolarWinds

AppOptics és una nova oferta de SolarWinds. És un solució basada en núvol i, a diferència del Monitor de rendiment de l’aplicació, es configura en la subscripció. L’empresa ofereix dos nivells de servei per a AppOptics. El pla més barat cobreix el seguiment d’infraestructures, però no la gestió d’aplicacions. Aquest pla cobreix supervisió de servidors i xarxes, Integració AWS Cloudwatch, i l’emmagatzematge de dades històriques. El pla de preus més elevats afegeix el seguiment del rendiment de les aplicacions i el traçat de l’entrega d’aplicacions.

L’aspecte de gestió d’aplicacions del pla de preus més elevats cobreix tant aplicacions allotjades tradicionalment com sistemes distribuïts, que poden publicar aplicacions des de llocs web o des del núvol. Les capacitats de traça del sistema us mostren els recursos que transmeten les comunicacions d’aplicacions en el seu viatge des del servidor fins al punt final. Això us permetrà detectar colls d’ampolla al camí de la xarxa i us donarà la possibilitat de fer-ho moure o afegir recursos per optimitzar els terminis d’entrega. El quadre de comandament és capaç de mostrar mètriques d’aplicació, servidor i infraestructura a la mateixa pantalla. D’aquesta manera, podreu veure si els serveis subjacents són la causa de problemes de rendiment de l’aplicació.

Les instal·lacions del quadre de comandament inclouen eines analítiques que us permeten combinar mètriques, relacions de configuració i llindars per als vostres propis desencadenants i avaluacions personalitzades. L’analitzador de dades inclou un llenguatge de consulta que permet consultes ad-hoc perquè pugueu fer exploracions ràpides de les dades derivades del monitor. Funcions gràfiques al quadre de comandament us proporcionarà la possibilitat de superposar sèries de dades de canvi de temps per comparar el rendiment de les vostres aplicacions al llarg del temps.

Tot i que AppOptics és un servei basat en núvol, les API que recullen dades del vostre sistema no es poden instal·lar en cap sistema operatiu. El servei pot interactuar amb Windows Server i Linux entorns. Pots aconseguir una prova gratuïta de 14 dies d’AppOptics de SolarWinds.

Monitor d’aplicacions d’AppOptics de SolarWindsSignup per a una prova gratuïta de 14 dies

3. Monitorització del rendiment de les aplicacions 24 × 7 del lloc (PROVA GRATU )TA)

El Site24x7 Monitorització del rendiment de les aplicacions plataforma és una eina de control basada en núvol que us permet analitzar el rendiment de les aplicacions en diverses plataformes com Java, Node.js, Ruby, PHP i .NET. L’eina s’administra de manera remota, de manera que és capaç d’analitzar aplicacions que s’executen en qualsevol lloc, incloses les que s’executen en servidors de núvol i dispositius mòbils.

El model d’accés en línia de Site24x7 és molt alliberador perquè no us limiteu a sistemes de control al mateix edifici. L’eina està disponible a través d’internet, a través d’un navegador, de manera que podeu accedir des de casa amb la màxima facilitat que podríeu a l’oficina.

Amb Site24x7 APM Insight, podeu fer un recorregut fins a la línia exacta del codi i trobar l’agulla al paller. Aquesta anàlisi de baix nivell permet esbrinar per què un mètode de programa específic o una trucada de funció són lents i us ajuda a identificar possibles colls d’ampolla.

L’anàlisi del rendiment també s’estén a bases de dades. L’eina us ajuda a identificar consultes lentes i a treballar el servei de suport que provoca l’alentiment. També podeu veure mètriques en directe de les dades de transaccions i també veure informes per a períodes de temps variats.

Podeu definir alertes de rendiment o deixar que Site24x7 calculi nivells adequats per als seus llindars aprenentatge automàtic i AI. També podeu analitzar com els usuaris perceben els vostres serveis en línia des de diferents punts finals. Això es coneix com a “seguiment real d’usuaris”(RUM). Demostra l’experiència de l’usuari final del vostre sistema des de diferents ubicacions geogràfiques i en diferents dispositius. Les funcions de seguiment de Site24x7 us permeten dependre entre aplicacions i la pila d’infraestructures de suport per a cadascuna d’elles.

El Site24x7 està disponible amb el control del rendiment de les aplicacions Pro paquet. Aquest acord inclou la capacitat de controlar tres aplicacions. Inclou 50.000 visualitzacions de pàgines RUM i abastaran fins a cinc llocs.

Site24x7 es cobra per subscripció, amb càrrec mensual. Obteniu una tarifa més baixa si pagueu la subscripció d’un any per endavant. El paquet Pro es pot millorar mitjançant ofertes addicionals que us permetran supervisar més aplicacions o més servidors o llocs web. Pots aconseguir una prova gratuïta de 30 dies del pla Pro de Site24x7.

Site24x7 Monitorització del rendiment de l’aplicacióInici de prova gratuïta de 30 dies

4. Administrador d’aplicacions ManageEngine (PROVA GRATU )TA)

Gestor d’aplicacions ManageEngine

El Gestor d’aplicacions ManageEngine cobreix aplicacions que s’executen directament als vostres servidors, mitjançant virtualitzacions i en servidors al núvol. L’utilitat abasta tots aquells serveis essencials en què es basa la vostra empresa, incloses aplicacions web, suites ERP i bases de dades. En total, el gestor cobreix més de 50.000 aplicacions àmpliament utilitzades.

Les funcions de supervisió de rendiment en aquesta eina inclouen la funció anàlisi de l’execució de SQL per detectar consultes de bases de dades poc estructurades. El lliurament de transaccions realitzades al servidor, a la xarxa i més als usuaris finals, on es trobin, és una altra de les mesures clau del rendiment incloses en aquesta utilitat.. Monitorització constant us avisarà del deteriorament del rendiment i us indicarà quins serveis de suport són els problemes de lliurament.

El quadre de comandament de l’eina és molt ric en funcions visualitzacions de dades gràfiques accelerar la comprensió del rendiment. Aquest tauler és personalitzable, de manera que podeu delegar tasques i permetre l’accés a l’utilitat per funció sense haver de donar tots els controls a tots els membres del vostre equip d’administració. El tauler també és accessible des de dispositius mòbils per permetre que els tècnics de camp tinguin accés a la informació del servei mentre realitzen una trucada.

Tot i que el vostre equip treballa en les tasques d’administració del sistema, el Gestor d’aplicacions manté el seguiment en segon pla, generant un registre de patrons de rendiment regulars per tal que es pugui detectar anomalies a la prestació de serveis de forma més ràpida i precisa. Les utilitats de detecció de falles inclouen una eina d’anàlisi de causes causades i un simulador de navegador que us permet experimentar les velocitats d’entrega amb què es troben els usuaris del vostre sistema. Un mòdul d’informes us permet fer un seguiment del rendiment a través de l’execució programada i sota demanda, ajudant-vos a crear un Biblioteca de proves SLA i comuniqueu les activitats del vostre departament de suport a les parts interessades.

El Gestor d’aplicacions s’executa a Windows, Windows Server i Debian, Ubuntu, CentOS, Fedora, RHEL, SuSE, Mandriva i Oracle Enterprise Linux. ManageEngine ofereix aquesta eina a un Prova gratuïta de 30 dies. Si decidiu no comprar l’edició Enterprise professional o ampliada al final del període de prova, podeu continuar utilitzant el programari gratuïtament amb restriccions de capacitat..

GestionaEngine Application ApplicationsDownloading 30 dies de prova gratuïta

5. AppDynamics

AppDynamics

AppDynamics va començar com a empresa independent, però ara ho és propietat de Cisco Systems. La participació d’aquest gegant en xarxa hauria de veure com aquest sistema de control evoluciona cap a un líder de la indústria, per tant, cal veure.

El quadre de comandament del servei és molt ocupat i se centra en les vostres aplicacions i els serveis que les suporten. Una altra visió de les dades de rendiment segueix els casos d’usuaris per mostrar la velocitat d’entrega i la demanda de diferents serveis i aplicacions de la vostra empresa. Com que gairebé no hi ha mètriques d’infraestructura en aquesta eina, és probable que escolliu AppDynamics per a empreses en línia que estiguin completament subministrades pels serveis de Cloud.

El mapa de pila d’aplicacions, que es mostra a la il·lustració anterior explica el rendiment de totes les aplicacions que estan actives al vostre sistema en una pantalla en temps real. També s’inclouen els serveis que admeten aquestes aplicacions i els problemes ressaltats en els sistemes de suport poden posar en relleu problemes d’estat. Aquests problemes amb la infraestructura subjacent haurien de ser investigats amb un paquet de control independent.

El programari monitoritza el programari de l’aplicació en temps real i crea dades històriques, que ho permeten crear una línia de referència del rendiment estàndard. Només us pot provocar canvis en la provisió de la vostra capacitat si mostra un baix rendiment. Si tot es veu bé a la línia de base, podeu avançar cap al fitxer eina de diagnòstic per veure si les aplicacions funcionen bé durant tot el dia. Podreu identificar quines aplicacions podrien tenir problemes en moments d’alta demanda. El mòdul d’experiència d’usuari de l’eina us permet veure d’on prové tota la demanda dels vostres serveis i quins productes i serveis són més populars. Aquesta és una excel·lent eina per a l’anàlisi empresarial i el seguiment del rendiment de l’aplicació.

AppDynamics està disponible a una versió gratuïta, va trucar AppDynamics Lite i també hi ha una versió de pagament, que està disponible a una prova gratuïta de 15 dies. Es diu paquet de pagament estàndard APM Pro, però hi ha dos paquets superiors: Avançat APM, que afegeix mètriques de servidor i xarxa Pic APM, que també inclou funcions d’anàlisi de màrqueting. El servei es proporciona al núvol de manera predeterminada, però podeu sol·licitar el programari per instal·lar-lo a les instal·lacions. Si aneu a la versió de Cloud, encara haureu d’instal·lar algun programari. Aquest és el App Server Agent i només es pot instal·lar a Linux de 64 bits i Windows de 64 bits entorns.

6. Nova APM de relíquia

Nova APM de relíquia

New Relic produeix una varietat d’eines de control i l’APM n’és una d’aquestes. La resta de mòduls disponibles són Noves infraestructures relíquiques, que observa l’estat del vostre maquinari i serveis subjacents, Nou navegador de relíquies, que ajuda les empreses en línia a fer un seguiment de l’experiència dels usuaris i Noves visions relíquiques, que és un mòdul d’anàlisi. El Nova APM de relíquia funcionarà sense cap d’aquests altres mòduls. malgrat això, combinar l’APM amb altres mòduls us donarà un coneixement més profund de les causes dels problemes i us ajudaran a millorar el vostre servei en línia.

El Nova relíquia el sistema és un servei en línia i, si la vostra infraestructura també és proporcionada pels serveis de Cloud, el programari de supervisió s’integrarà directament amb ells. El monitor es pot integrar a AWS, Google, Microsoft Azure, i Rackspace servidors allotjats. També es pot integrar amb els vostres propis servidors locals.

El servei analitza els esdeveniments inspeccionant el rendiment del codi escrit en els set idiomes més utilitzats per als serveis en línia: Java, Node.js, PHP, .NET, Python, Rubí, i Va. Això significa que també serà capaç de rastrejar les activitats del seu programari personalitzat, no només de les conegudes aplicacions preescrites.

L’APM supervisa tot el trànsit d’Internet, inclòs el procedent d’aplicacions per a mòbils. Aquest servei és a la mida dels negocis en línia, com ara llocs web d’informació i botigues web. L’eina és capaç de donar suport a migració d’aplicacions de servidors locals a serveis de Cloud i també és útil quan gestionar el llançament de nous productes o renovar els serveis web existents. Ambdues transferències de dades al servidor de Cloud de Nova relíquia i l’emmagatzematge de dades estan coberts per xifratge i autenticació de l’usuari.

El tauler de servei del servei inclou molts gràfics que us ajudaran identificar problemes i èxits de rendiment ràpidament. La informació principal que necessiteu es troba a la pantalla de control de l’aplicació. Ja ho veuràs temps de resposta, mètriques de rendiment i taxes d’error tant com a figures com com a gràfics mostrejats per temps. També podeu fer el seguiment de viatges de visitants a través del vostre lloc web, així com obtenir visions generals del rendiment de l’aplicació. La interfície inclou el monitoratge de bases de dades i podeu cercar dades recollides per analitzar problemes de rendiment.

El quadre de comandament inclou Funcions de col·laboració per equips, com ara l’intercanvi d’informació i la presa de notes. Tu pots personalitzar el tauler de control i crear grups d’usuaris, donant a diferents membres de l’equip accés a vistes i controls de dades diferents. El Nova APM de relíquia llauna integrar-se amb els sistemes de gestió de help Desk.

Hi ha tres plans disponibles Nova APM de relíquia. El Pro APM la versió és la part superior de la línia i està disponible a una t lliure de 14 diesrial. Una versió retallada, anomenada Fonamental APM manca de les funcions analítiques del servei. Un element important del servei Cloud és el seu període de retenció de dades, que permet consultar el rendiment al llarg del temps i obtenir informació analítica sobre el lliurament de la vostra aplicació. Si no esteu tan interessats en aquesta retenció de dades, podeu obtenir-ne APM Lite, el qual és una versió gratuïta imprescindible d’APM, però amb dades mantingudes només 24 hores.

7. Gestió de rendiment d’aplicacions de Dynatrace

Gestor de rendiment d'aplicacions de Dynatrace

Dynatrace està especialitzat en programari de suport per a Sistemes basats en núvol i empreses web. El programari es pot instal·lar a la casa o podeu accedir al núvol. L’estructura de preus també us ofereix opcions; podeu comprar una llicència anual o comprar directament el programari.

Encara que trieu utilitzar el sistema en línia, encara necessiteu instal·lar un element. D’això se’n diu OneAgent. Aquest és el monitor de recopilació de dades que informa de nou sobre el motor analític que pot estar al vostre servidor o que pot funcionar de forma remota per Dynatrace. El OneAgent controlar la instal·lació a Windows Server, Windows, Linux, i Unix. Si trieu instal·lar tot el sistema intern, necessitareu un d’aquests sistemes operatius per allotjar-lo.

L’estructura de Dynatrace cobreix la infraestructura de Cloud amb un paquet o aplicacions, amfitrions i serveis per a sistemes interns amb un paquet diferent. A banda d’aquesta divisió de serveis, el programari no es ven com a mòduls especialitzats, de manera que obtindreu supervisió d’infraestructures i seguiment d’experiència de l’usuari amb el sistema de gestió de rendiment de l’aplicació.

La metodologia Dynatrace observa el rendiment de la vostra aplicació des de dos angles. En un aspecte se centra la mecànica d’entrega i això redueix en el rendiment de la infraestructura, a més de produir mètriques sobre el resultat d’execució d’aplicacions. L’altre punt de vista és Experiència d’usuari. El programari registra cada visitant i mesura els temps d’ús i resposta de l’aplicació per sessió.

El paquet Dynatrace també inclou “seguiment sintètic.”Aquesta és una eina de planificació que emula les accions dels usuaris i pot generar volums de visitants esperats. Això és útil si teniu previst afegir noves pàgines i serveis al vostre lloc web. La informació que obteniu d’aquestes proves d’aplicació us pot advertir de qualsevol necessitat d’augmentar la capacitat d’infraestructura i també us ajudarà a optimitzar la ubicació de les noves pàgines del vostre lloc web..

8. Servei d’Intel·ligència de serveis informàtics

Splunk

S’aplica Splunk intel · ligència artificial (AI) al seu programari de monitorització. L’empresa produeix una sèrie d’eines de control incloses la gestió d’infraestructures. Tanmateix, el producte que necessiteu per supervisar les vostres aplicacions es diu Servei d’Intel·ligència de Servei TI. Tot i que es tracta d’un producte separat del paquet de control de la infraestructura, inclou funcions que controlen els esdeveniments i l’estat del maquinari de manera que pugueu conèixer les causes del mal rendiment de l’aplicació..

L’element AI de l’eina crea informes predictius que us mostren on poden aparèixer problemes de capacitat. L’eina també indica els màxims i els abeuradors de la demanda i preveu quan es produirà la propera expansió de la demanda. Això us permetrà programar treballs per lots en temps tranquils i alleujar la pressió sobre la vostra infraestructura o comprar capacitat addicional. Si ja teniu una eina de supervisió d’aplicacions, només podeu optar pel mòdul addicional ITSI per al rendiment de l’aplicació. Això analitzarà els fitxers de registre del vostre APM existent per centrar-vos en les funcions de predicció. L’eina també recopila informació dels registres d’esdeveniments per detectar problemes d’entrega de serveis.

Ofertes de Splunk un judici de 15 lliures de la versió de Sandbox Servei d’informació intel·ligent. El paquet és un complement a un dels principals paquets de supervisió informàtica de Splunk, que gestionarà la vostra infraestructura. El paquet principal que ofereix l’empresa s’anomena Splunk Enterprise. Si la vostra empresa no té cap infraestructura local, però està totalment suportada pels serveis de Cloud, hauríeu de triar-la Núvol de Splunk. També hi ha un paquet especialitzat que farà el seguiment Serveis AWS.

Splunk Enterprise està disponible a l’art Prova gratuïta de 60 dies i podeu aconseguir una prova gratuïta de 15 dies de Splunk Cloud. Una versió més barata de Splunk, anomenada Splunk Light té un límit de 200 GB de dades per dia i podeu obtenir-ho una prova gratuïta de 30 dies. També hi ha una versió gratuïta, que té un límit de dades de 500 MB al dia. Tanmateix, no podeu afegir informació sobre serveis d’informàtica al Splunk gratuït.

Splunk Enterprise, Splunk Light, i Gratuït estan implementades totes com programari local i Núvol de Splunk s’accedeix en línia a través d’un navegador. El programari Splunk es pot instal·lar a Windows, Linux, i Mac OS.

9. WhatsUp Gold amb complement de monitorització de rendiment d’aplicacions

Monitor de rendiment de les aplicacions Gold WhatsUp

WhatsUp Gold és una alternativa a la Monitor d’aplicacions de SolarWinds solució si voleu recórrer la ruta d’integració de diverses eines de control d’infraestructures. Amb aquesta opció, Monitor de rendiment de l’aplicació és un mòdul addicional al nucli WhatsUp Gold paquet. El bàsic WhatsUp Gold pla us ofereix supervisió del servidor i també gestió de dispositius de xarxa. Amb el Monitor de rendiment de l’aplicació Si afegiu aquests mòduls, obtindreu una visió general del sistema que us ajudarà identificar problemes subjacents que podrien causar problemes amb el rendiment de les vostres aplicacions.

La norma WhatsUp Gold el programari també inclou supervisió d’emmagatzematge i wifi i monitors de serveis basats en núvol. Les funcions de xarxa de l’eina creen un mapa del vostre sistema de manera que pugueu identificar quins dispositius de xarxa passen trànsit a través dels quals. Això us ajudarà a veure on Els colls d’ampolla dificulten el lliurament d’aplicacions a àrees individuals de la vostra empresa. Els plans de paquets més alts inclouen el Anàlisi del trànsit de xarxa que us permetrà conèixer de forma detallada el rendiment de la xarxa. La part superior WhatsUp Gold el paquet inclou Gestió de configuració per als vostres dispositius de xarxa.

El Monitor de rendiment de l’aplicació el complement registrarà totes les aplicacions durant la fase de configuració, que està automatitzada. Un cop el monitor estigui al seu lloc, serà així fer un seguiment del rendiment de les aplicacions en temps real, mostrar mètriques al tauler i generar alertes quan es plantegin problemes crítics de rendiment. Tant les condicions d’alerta com la de tauler de control es poden personalitzar. El Tauler de taula de resum de components a l’eina us mostra una vista d’una aplicació seleccionada i de tots els seus serveis de suport. Aquesta instal·lació us permet veure de forma immediata on els problemes de rendiment de l’aplicació són realment causats per problemes d’altres zones del sistema.

El gestor d’aplicacions reconeix aplicacions molt conegudes, com ara Apache, Hyper-V, i SQL Server i adapta les seves activitats de seguiment segons el tipus d’aplicació. També podeu configurar el monitor a Feu un seguiment d’aplicacions menys conegudes i del vostre propi programari personalitzat. Hi ha més condicions que l’eina pot supervisar de les que es podrien adaptar en una pantalla i, per tant, podeu navegar per les opcions de l’eina per seleccionar quins estats voleu supervisar. Un sistema de seqüència de comandes senzill us permet combinar sensors per crear les vostres condicions d’alerta, que poden incloure factors de qualsevol nivell del vostre sistema, combinant les velocitats d’entrega d’aplicacions amb el rendiment del dispositiu de xarxa, per exemple..

Pots comprar WhatsUp Gold i els seus complements directament, o subscriviu-vos al programari anualment. L’empresa produeix un Total Plus paquet, que només està disponible per a la venda i no per a la subscripció. Aquest pack inclou tots els mòduls de la part superior WhatsUp Gold el paquet més el Monitor de rendiment de l’aplicació i la Anàlisi del trànsit de xarxa, Monitor de virtualització, i Gestor de configuració mòduls. Podeu llegir més informació sobre WhatsUp Gold a la nostra ressenya.

WhatsUp Gold i la seva Monitor de rendiment de l’aplicació el mòdul s’executa Windows Server i la versió de demostració també es continuarà executant Windows Pro entorns. Pots aconseguir una prova gratuïta de 30 dies del programari per fer-lo funcionar sense problemes.

10. Gestió de rendiment d’aplicacions de CA

Gestió de rendiment d'aplicacions CA

CA Technologies produeix tres paquets separats per al control de rendiment de l’aplicació. Aquests són: Monitorització del rendiment de l’aplicació, App Experience Analytics, i Monitorització sintètica. Cadascun d’aquests mòduls es lliura el un model SaaS i amb càrrec a la subscripció. L’empresa no ofereix cap paquet de tres. El App Experience Analytics el sistema cobreix l’experiència de l’usuari i seria un afegit útil si voleu supervisar un lloc web. El Monitorització sintètica El mòdul també se centra en la participació dels usuaris i modelitza les transaccions de visitants per tal de poder analitzar el rendiment d’un lloc web. Tot i que és el principal producte APM de CA Gestió de rendiment d’aplicacions eina.

Aquest APM s’adreça a grans organitzacions i la seva característica principal és la capacitat de fomentar el treball en equip. La seva perspectiva clau és la traçador de transaccions que crea un mapa de dependències d’aplicacions i de serveis. La visibilitat de les dependències de l’aplicació s’estén a rendiment de la base de dades. Podreu veure els gràfics del rendiment d’entrega d’aplicacions al llarg del temps, que us han d’ajudar comportaments anòmals puntuals, així com poca demanda i hores amb capacitat de recanvi.

La línia de base creada pel monitor s’actualitza constantment, de manera que us permetrà una millor visió del comportament normal de les vostres aplicacions a mesura que avança el temps. Si empra contenidors per a la publicació segura d’aplicacions a BYOD les polítiques, que l’APM també pugui veure en el lliurament d’aquestes aplicacions. Les dades recollides pel sistema s’estenen a rendiment de l’amfitrió i anàlisi del codi de l’aplicació. Els serveis dels amfitrions remots basats en núvol i també s’inclouen a la línia de visió de l’APM.

Un més alt Empresa El pla ofereix un ús il·limitat del sistema. Es pot accedir a aquest servei al núvol o instal·lar-lo a les instal·lacions. El Empresa El pla inclou la retenció de dades durant 90 dies per ajudar a l’anàlisi. El Imprescindibles el paquet només et proporciona 7 dies de dades. Podeu iniciar el sistema una prova gratuïta de 30 dies, durant aquest període es conserven totes les vostres dades de control.

11. AppEnsure

AppEnsure

AppEnsure supervisa els dos Experiència d’usuari en un lloc web i lliurament d’aplicacions estadístiques per ajudar-vos a proporcionar serveis en línia de manera eficaç. Les condicions d’alerta sorgeixen del mal rendiment que experimenta l’usuari. No haureu d’esperar que hi hagi cap queixa de cap dels visitants del vostre lloc perquè AppEnsure monitor detectarà el problema. De fet, hauria de ser capaç de fer-ho deteriorament del part en el lliurament perquè el monitor identificarà el deteriorament del servei abans que arribi al punt en què els usuaris d’un lloc notin problemes. El control de la infraestructura us portarà a la causa de problemes de muntatge i us permetrà ajustar els recursos.

El AppEnsure el servei es lliura en línia. Quan comenceu amb el servei, El programari AppEnsure buscarà a través del vostre sistema totes les aplicacions d’usuaris finals i, a continuació, fer un seguiment per identificar les aplicacions i els serveis de suport. Aquest procés de descobriment té com a resultat un mapa, que equival a un pila d’aplicacions.

Un cop operatiu, AppEnsure registra el rendiment de l’entrega d’aplicacions a tots els usuaris. Inicialment, aquesta recollida de dades permet al sistema fer-ho establir un patró de base del comportament normal. Un cop establert un nivell acceptable de rendiment de lliurament, es pot controlar el rendiment posterior per detectar qualsevol anomalia o deteriorament en els temps de resposta que indiquessin un problema en el sistema..

Com a AppStack també supervisa la pila d’aplicacions, pot cridar l’atenció sobre el servei que és la causa probable de problemes de lliurament d’aplicacions; en comptes de dir-vos que una aplicació orientada a l’usuari té problemes.

La visibilitat de AppEnsure inclou recursos locals i remots, a més de serveis basats en núvol. El control de la pila d’aplicacions s’estén a entorns virtualitzats. Pot rastrejar els servidors que admeten les vostres màquines virtuals i identificar-hi problemes d’estat. AppEnsure està especialment ben integrat amb l’entorn de Citrix XenApp.   Els mètodes de detecció de AppEnsure detectarà i rastrejar aplicacions preescrites, com ara els sistemes de Microsoft Exchange, Sharepoint i ERP. També és capaç de supervisar les vostres pròpies aplicacions creades a mida.

El AppEnsure el servei es cobra per abonament. Pots aconseguir una prova gratuïta de 14 dies del sistema.

12. Datadog APM

Datadog APM

Datadog ofertes Supervisió basada en núvol per a infraestructures, aplicacions i registres d’esdeveniments. Podeu registrar-vos només al monitor de rendiment de l’aplicació o utilitzar els tres sistemes en combinació per millorar la visibilitat del servei. Tots aquests serveis es cobren per subscripció i el preu depèn del nombre d’amfitrions que opereu. El sistema és capaç de supervisar sistemes locals, basats en núvols i sistemes híbrids.

N’hi ha una versió gratuïta del monitor d’infraestructura que gestionarà dades de fins a cinc amfitrions. No podeu obtenir l’APM de forma lliure perpètua, però podeu obtenir-la una prova gratuïta de 14 dies.

Datadog realitza un seguiment de totes les sol·licituds d’una aplicació i fa el seguiment del seu lliurament, que inclou examinar els esdeveniments de la pila d’aplicacions. Les anomalies que apareguin durant el lliurament de l’aplicació provoquen un disparador d’alerta. Aquestes alertes s’acumularan, de manera que podreu veure al tauler de control de quina aplicació té problemes i quin servei sembla ser la causa del problema.

El quadre de comandament és molt atractiu i integra la representació gràfica de dades per facilitar el reconeixement d’estats. Podreu canviar de vista per centrar-vos en els usuaris finals que experimenten el pitjor rendiment i feu zoom amb els usuaris per examinar els problemes que es troba amb el lliurament d’aplicacions en la sessió.

Podeu personalitzar el tauler de control i, fins i tot, crear vistes diferents per assignar-los a membres de l’equip individual. El sistema inclou API, fins i tot podeu integrar elements de Datadog’s quadre de comandament a les vostres pàgines de monitoratge del vostre sistema corporatiu. Interfície entre el programari i el Desk Desk Datadog redueix la necessitat que el personal d’assistència canviï entre aplicacions per tal de relacionar la notificació d’errors humans amb alertes automatitzades.

Obtindreu més assistència del document Datadog APM si l’integraveu amb el paquet d’infraestructura de l’empresa. Els dos paquets estan dissenyats per compartir dades, de manera que la traça a través del rendiment de l’aplicació fins a l’estat de la infraestructura és perfecta.

Gestió de rendiment d’aplicacions

Independentment del tipus de negoci que tingueu, la gestió del rendiment de les aplicacions és una tasca important del departament d’informàtica. En els negocis en línia, les aplicacions que s’ofereixen als visitants són l’únic contacte que els clients tenen amb l’organització, per tant, el rendiment de l’aplicació garantit és essencial. Per a la resta de negocis, el rendiment de les aplicacions continua essent un element molt important del sistema informàtic i els problemes que permeten evitar els negocis continuaran en funcionament i reduir el nombre de trucades de l’assistència.

No voldreu confiar en els usuaris del sistema per informar-vos quan les aplicacions del vostre negoci tenen problemes. Si el servei és tan dolent que els usuaris noten, ja heu fracassat en la vostra feina com a gestor informàtic. Mantingueu al dia el rendiment de la vostra aplicació amb una de les eines de la nostra llista.

Feu servir un monitor de rendiment de l’aplicació? Feu servir un dels sistemes recomanats a la nostra llista o heu instal·lat un APM diferent? Deixa un missatge a la secció de comentaris a continuació i comparteix la teva experiència.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me