12 eines de prova de càrrega més bona i proves de càrrega


Les eines de prova de rendiment i càrrega s’han perfeccionat en l’última dècada. Antigament, les eines de prova de rendiment eren poc més que les eines que generaven trànsit de xarxa fictici amb ICMP per provar la capacitat de la interfície o el node de manejar el trànsit pesat.

Actualment, les eines de prova de rendiment i càrrega poden utilitzar entitats virtuals per imitar el comportament d’un usuari real per obtenir dades més precises. Tot i que moltes d’aquestes eines requereixen una subscripció per desbloquejar totes les seves funcions, moltes tenen proves gratuïtes que podeu utilitzar per mullar-vos els peus amb les proves de càrrega abans d’endinsar-vos i inscriure-s’hi..

Entrem a molts detalls més avall on hi trobem cada eina, però en cas que només tingueu temps per fer un resum, aquí teniu la nostra llista de les millors eines de prova de rendiment i càrrega:

 1. SolarWinds Monitorització de rendiment amb NPM (PROVA GRATU )TA) El Network Performance Monitor és un sistema basat en SNMP que inclou funcions analítiques basades en dades històriques. Funciona amb Windows Server.
 2. Monitor de xarxa PRTG Paessler (PROVA GRATU )TA) Monitor de xarxa, servidor i aplicació tot en un que inclou sensors NetFlow per a l’anàlisi de la càrrega del trànsit. Funciona amb Windows Server.
 3. Site24x7 (PROVA GRATU )TA) Servei basat en núvol que inclou infraestructures de TI, aplicacions i comportament dels visitants de llocs web.
 4. Inundació de Tricentis Eina basada en núvol que pot analitzar els fluxos de trànsit al lloc, remot, internet i el servidor del núvol.
 5. LoadView Un tester basat en núvol que es centra en les aplicacions i serveis web. Inclou moltes plantilles de proves automatitzades.
 6. CàrregaNinja Un provador de càrregues de connexió a Internet en les utilitats web que desplega milers de navegadors reals per emular la càrrega en un lloc de destinació.
 7. Estrès Estrès Prova de càrrega en aplicacions mòbils i aplicacions web. Genera 10.000 usuaris virtuals per fer proves d’estrès.
 8. Càrrega web Tester d’estrès de Radview que es centra en aplicacions web.
 9. SmartMeter.io Tester d’aplicacions de xarxa i web que ofereix una gamma de visualitzacions fins al nivell de paquets.
 10. Apache JMeter Prova gratuïta de xarxa de codi obert que s’instal·la a Windows, Mac OS i Linux.
 11. NeoLoad Proves de càrrega que subministren de 50 a un milió d’usuaris virtuals. És bo per comprovar els objectius SLA.
 12. Tester de rendiment Automai Un testador automatitzat que té les capacitats per provar Citrix i VMWare, però també funciona amb sistemes SAP, PeopleSoft, Infor i Oracle..

Però, abans de mirar el millor, expliquem primer per què es necessiten eines de prova de rendiment i quins tipus de mètriques mesuren.

Per què es necessiten eines de prova de rendiment i càrrega?

El programari i els components de la infraestructura de TI estan dissenyats amb les millors intencions, però els errors ocults, incògnits i imprevistos poden resultar desastrosos per a un projecte. Per mitigar el risc de fracàs, ja sigui durant el procés de desenvolupament o després que s’hagi desplegat un sistema crític per a la missió, els tècnics i els enginyers han de verificar els límits d’un sistema.

Com més estrès estigui sotmès a un sistema oa una aplicació, més errors i errades resulten. Aquests tipus d’errors no solen ser òbvies i cal abordar-los. Un problema no es pot solucionar si no es pot identificar i les eines de prova de rendiment i càrrega ajuden a perfeccionar els sistemes crítics, provocant problemes ocults a la superfície..

Quins tipus de sistemes proven aquestes eines?

Les eines de prova de rendiment i càrrega mesuren una àmplia varietat de mètriques. La majoria tenen una competència bàsica per provar càrregues d’aplicacions, tot i que també proven mètriques auxiliars, com ara la càrrega de xarxa.

A més de les proves de velocitat de llocs web i aplicacions, algunes eines tenen mòduls generadors de trànsit de xarxa.

Les millors eines de prova de rendiment i càrrega

Amb això dit, anem a fer una ullada a les millors eines de prova de rendiment i càrrega, començant per un dels preferits de la indústria: SolarWinds.

1. Prova de rendiment de xarxa de SolarWinds amb NPM (PROVA GRATU )TA)

Monitor de rendiment de xarxa Solarwinds

El SolarWinds Monitor de rendiment de xarxa ofereix eines de prova de xarxa que us ajudaran a detectar problemes amb la prestació de serveis al vostre sistema.

Aquesta eina és un sistema de control molt sofisticat que detecta automàticament tots els dispositius connectats a la xarxa. No cal que instal·leu cap programari d’agent als vostres dispositius, ja que s’ofereixen amb funcions SNMP. El Protocol de gestió simple de xarxa inclou procediments per al control constant dels dispositius de xarxa. Tot el que manca del vostre sistema és un controlador central per sol·licitar i recopilar aquestes dades. Aquest és el paper del monitor de rendiment de la xarxa SolarWinds.

Les funcions de prova de xarxa dins de la NPM inclouen les utilitats de resolució de problemes basades en dades històriques. A primera vista, és difícil esbrinar si problemes de rendiment són causats per la xarxa, serveis i aplicacions o problemes de processament de programari en servidors i endpoints. El PerfStack la utilitat del Network Performance Monitor us mostra tots els col·laboradors subjacents a la prestació del servei. Aquests gràfics estan codificats per colors, de manera que podeu baixar al nivell de pila que mostra errors i solucionar el problema ràpidament.

Una altra eina útil de control de rendiment del paquet és el NetPath utilitat Això us permet veure en temps real els terminis d’entrega de dades d’un punt a la xarxa a un altre, mostrant l’estat i la velocitat de cada node que han de passar els paquets en aquest viatge..

El Eina d’anàlisi de xarxa dins de SolarWinds, NPM us ofereix representacions gràfiques de les mètriques de rendiment, de manera que podreu veure en un instant quan el rendiment comença a deteriorar-se.

El Network Performance Monitor és un sistema complet de gestió de xarxa que inclou totes les eines de prova de rendiment i càrrega que necessiteu per detectar possibles problemes i provocar el desastre. El programari es descarrega directament des del lloc de SolarWinds i s’instal·la automàticament Windows Server. Podeu accedir al Monitor de rendiment de xarxa una prova gratuïta de 30 dies.

Prova de rendiment de xarxa de SolarWinds amb NPMDownload 30 dies de prova GRATU FREETA

2. Monitor de xarxa PRTG Paessler (PROVA GRATU )TA)

Analitzador PRTG és una col·lecció molt gran de monitors de xarxa, aplicacions i servidors. Aquest paquet inclou eines de prova de càrrega i rendiment. Paessler envia tot el paquet que conté totes les seves utilitats de seguiment a tots els clients. Heu de personalitzar el paquet a les vostres necessitats escollint quins monitors activar. Els monitors tenen el nom de “sensors”De Paessler i si només activeu menys de 500 sensors, el sistema és gratuït.

Usos PRTG SNMP procediments per controlar constantment el rendiment de tots els dispositius de xarxa. L’eina detectarà tots aquests dispositius automàticament, compilant un inventari de maquinari i mostrant els estatus en directe a la consola de gestió.

NetFlow els sensors del paquet ofereixen informació addicional sobre el rendiment de la vostra xarxa. Aquest sensor explota un llenguatge de mostreig de paquets creat per Cisco per tal de veure el flux de dades entre dos punts de la vostra xarxa. També podeu utilitzar aquesta eina per capturar paquets mitjançant la rèplica de ports i comprovar la salut de les connexions de VoIP.

Paessler ofereix PRTG activat una prova gratuïta de 30 dies. Aquest programari s’instal·la Windows Server.

Monitor de xarxa PRTG Paessler Descàrrega de prova GRATU FREETA de 30 dies

3. Site24x7 (PROVA GRATU )TA)

Lloc24x7 és un monitor d’infraestructura de TI basat en núvol que també supervisa el rendiment de les aplicacions. L’eina inclou modelatge del comportament dels usuaris per a llocs web. Aquesta part del monitor té un Monitorització sintètica de transaccions web funció, que simula el comportament típic dels visitants d’un lloc web. Això permet als dissenyadors provar les funcions de les noves pàgines web i veure com un usuari típic es mouria pel lloc.

El modelador d’usuari sintètic és una eina de prova per a l’experiència de l’usuari en un lloc, que es pot examinar des d’un 100 ubicacions externes al voltant del món. La capacitat de veure el rendiment de publicació del lloc des de llocs llunyans permet als administradors de sistemes provar tots els serveis d’Internet i web implicats per assegurar la disponibilitat del lloc..

El lloc24x7 és disponible gratuïtament amb un límit de cinc llocs web o cinc servidors a controlar. El sistema de pagament està disponible en cinc edicions, que permeten controlar 10, 40, 100 o 500 llocs web o servidors. Podeu accedir a cadascuna d’aquestes edicions per a la seva avaluació una prova gratuïta de 30 dies.

Site24x7Iniciar PROVA GRATU 30TA de 30 dies

4. Inundació de Tricentis

Tricentis ofereix una varietat de productes que inclouen QTest, Tosca, RPA i el seu producte de prova de càrrega distribuïda Tricentis Flood. A més de les opcions de desplegament de núvols públics i privats, Tricentis Flood també admet eines de generació de codi obert com JMeter, Selenium i Gatling.

El seu model de subscripció és bastant senzill, oferint opcions tant mensuals com anuals. Tot i que Tricentis Flood s’adreça a les empreses, també té una versió per a empreses petites i mitjanes amb una quota mensual relativament barata..

També ens agrada com Tricentis va dissenyar la seva solució per integrar-se amb proveïdors privats d’allotjament com Microsoft Azure i Amazon Web Services. A més d’una prova gratuïta bastant limitada, també podeu sol·licitar una demostració.

5. LoadView

LoadView es diferencia de la majoria d’altres eines de prova de càrrega oferint proves reals de navegador (a diferència de les proves de navegador virtual). LoadView és, naturalment, una solució basada en núvol dissenyada per provar les aplicacions web i el rendiment del lloc web.

A més, posa en pràctica les proves API de la web per verificar acords a nivell de servei (SLA). La prova gratuïta també és capaç de provar fins a 40 navegadors web o dispositius. Tingueu en compte que l’avantatge d’utilitzar una solució basada en núvol és la falta de personal intern per configurar i implementar la instal·lació en maquinari local.

Si busqueu una solució menys pràctica que no ajunti els recursos del vostre equip de tecnologia de la informació, LoadView pot estalviar temps i frustració importants. Afortunadament, la prova gratuïta no requereix informació de la targeta de pagament, per la qual cosa no us haureu de preocupar de quedar atrapats pels pagaments recurrents..

6. CarregaNinja

LoadNinja és un altre competidor ferotge a la zona de proves de càrrega i proves de rendiment. També ofereix una prova gratuïta que requereix informació mínima i no sol·licita detalls de pagament a la inscripció. Ofereix scripts de prova de registre i reproducció automatitzats que no requereixen codificar per compte de l’usuari.

Les seves dades són independents de la plataforma gràcies a la seva consola de dades basada en el navegador. SmartBear, el creador de LoadNinja, també ofereix una prova gratuïta de 14 dies. I en lloc d’utilitzar un emulador de navegador per estimular i simular la càrrega, utilitza milers de navegadors reals per a les proves més precises.

A més, disposa d’un inspector i depurador d’usuaris virtuals que funciona en temps real. A més, està equipat amb eines per provar aplicacions a través de la LAN mitjançant adreces IP dedicades. La versió Pro suporta fins a 250 usuaris virtuals, mentre que la versió Premium suporta fins a 2.500 usuaris virtuals. Les empreses més grans amb majors exigències de prova poden contactar amb SmartBear per obtenir detalls de preus per a més de 2.500 usuaris virtuals.

7. Estrès Estrès

StressSimulus és interessant perquè els seus dissenyadors no només l’han creat per provar aplicacions web, sinó també aplicacions mòbils. A més, pot executar proves tant a nivell local com al núvol per ajudar a aïllar els colls d’ampolla de rendiment de manera que pugueu abordar els components més febles de l’aplicació. També ens ha semblat interessant que simule la seguretat permetent que un provador proporcioni a cada usuari virtual credencials d’inici de sessió per avaluar millor l’impacte de l’autenticació d’alt volum..

Aquesta característica admet les credencials d’inici de sessió i la identitat d’usuari virtual mitjançant la interfície amb formularis web, Basic, NTLM i Kerberos. A més, pot simular el comportament dels usuaris per carregar pàgines dinàmiques i altres factors, com ara identificadors i galetes de sessió. Els protocols compatibles inclouen HTTP, HTTPS, AJAX, SOAP, WCF, WCF binari i XML sobre HTTP.

Tingueu en compte que es tracta d’una solució automatitzada i no requereix que l’usuari escrigui scripts, tot i que s’inclouen funcions de script. Es va sentir decebut en veure que StressStimulus té una prova gratuïta que només dura set dies. Per contra, ens va sorprendre veure que la prova gratuïta inclou fins a 10.000 usuaris virtuals i una atenció completa al client. Trobem que és poc freqüent que la prova gratuïta inclogui atenció al client perquè normalment les empreses volen reservar aquest recurs per pagar els clients, per la qual cosa vaja a StressStimulus.

8. Càrrega web

WebLOAD, com altres eines de prova de rendiment, no és estrictament una eina de rendiment de xarxa. Tal i com indica el seu nom adequat moniker, els seus dissenyadors l’han creat específicament per provar el rendiment i l’escalabilitat de les aplicacions web i mòbils.

Creat per Radview, WebLOAD ofereix un tauler d’anàlisi que proporciona informació detallada sobre el rendiment de Javascript i el rendiment del servidor. I com la majoria d’altres eines de prova de rendiment, WebLOAD té una prova gratuïta que suporta fins a 50 usuaris virtuals.

La prova gratuïta també és completa; És possible que els assaigs complets no siguin la norma, però cada vegada són més populars. Les tecnologies compatibles inclouen HTTP / HTTPS, HTML5, AJAX, SOAP i molt més. L’edició gratuïta funciona tant en plataformes Windows com Linux i s’integra amb Dynatrace, AppDynamics i New Relic..

9. SmartMeter.io

SmartMeter.io ofereix proves de càrrega distribuïda creant masses d’usuaris virtuals amb generadors de programari per simular l’alta demanda. A més de l’anàlisi en temps real, tradueix les dades en gràfics per facilitar la detecció de tendències i resultats de les proves.

Ens agrada especialment que tingui una funció que simula els navegadors mòbils. A més, ens agrada que la seva funció de registre registri i mostri peticions i respostes HTTP individuals de manera que pugueu combinar mitjançant dades HTTP amb la granularitat d’una captura de paquets. Ens complau veure que és significativament més barat que la majoria de competidors i que fins i tot la versió Personal (que és la versió més bàsica) permet 500 usuaris virtuals i un nombre il·limitat de proves..

Tanmateix, ens decep el descobriment que SmartMeter.io no emetrà devolució. D’acord amb la seva política de reemborsament, no oferiran reemborsaments perquè no és un bé tangible. Suposem que la manca d’una política de reemborsament adequada es justifica pel seu baix cost. No obstant això, disposa de prova gratuïta que permet provar les aigües abans de plomar.

10. Apache JMeter

Apache JMeter és sens dubte una solució popular de prova de rendiment i càrrega perquè ho és de codi lliure i gratuït. Naturalment, està disponible a GitHub com a aplicació nativa de Java i és increïblement versàtil. A més de provar aplicacions web dinàmiques i recursos estàtics, també inclou funcionalitats de prova d’objectes de xarxa i Java.

Per ressaltar encara més la seva versatilitat, tingueu en compte que funciona en diverses plataformes que inclouen Windows, Mac OSX, distribucions Linux i qualsevol altra plataforma compatible amb Java en el seu mode CLI. Els nodes i tipus de protocols compatibles inclouen objectes web (HTTP, HTTPS, Java, PHP, ASP.NET), FTP, LDAP, JDBC, protocols de correu (SMTP, POP3, IMAP), TCP i objectes Java..

Tot i així, volia destacar una exempció de responsabilitat que Apache proporciona al seu lloc web. Apache deixa molt clar que aquesta solució no és un navegador web. Tot i que pot semblar un, en realitat funciona a nivell de protocol. Com a tal, no té la capacitat de simular comportaments d’usuaris virtuals d’un navegador o executar el Javascript d’una pàgina web. No obstant això, aquesta és una excel·lent eina gratuïta per a aquells que desitgin realitzar proves de càrrega i preservar el seu pressupost. Consulteu-les a GitHub.

11. NeoLoad

Neotys creat NeoLoad com a solució de proves de càrrega empresarial que s’integra amb equips de desenvolupament. Ens va impressionar la magnífica potència d’aquest producte, que permet fer proves de càrrega amb entre 50 i 1 milió d’usuaris virtuals. No cal dir que aquest producte té una gran escalabilitat. Malgrat reduir-se per donar suport a escenaris de qualitat empresarial, Neotys també inclou una versió gratuïta per a desenvolupadors i provadors que només necessiten fer petites proves.

Les opcions per configurar les proves de comportament dels usuaris també són riques i complexes. Aquesta solució és capaç de replicar les condicions de xarxa mòbils i geogràfiques i de definir els SLA de passada o fallada per identificar els punts de dolor i els colls d’ampolla. Els protocols estàndard inclouen HTTP, HTTPS, HTTP / 2, SOAP i altres protocols opcionals al vostre criteri, i interfereix amb SAP Web i Oracle E-Business..

Ens vam decebre una mica que la pàgina de preus no revelés cap dels preus dels plans individuals; per obtenir aquesta informació, heu de contactar amb Neotys. Tot i això, ens va agradar la interfície de prova d’aplicacions i vam pensar que eren elegants i nets. Independentment de la mida del vostre negoci, aplicació o equip de desenvolupament, Neotys us pot adaptar una solució. Podeu descarregar i provar una edició gratuïta.

11. Prova de rendiment Automai

Per últim, però no per això menys important, és el test de rendiment automàtic. Una cosa que més ens agrada d’aquest producte és que Automai l’ha dissenyat intencionadament perquè sigui el més fàcil d’utilitzar i automatitzat tan humanament com sigui possible. Per facilitar aquest objectiu de disseny, Automai va fer que el procés de script no fos totalment codificat. Tot el que ha de fer un tester és fer clic i fer servir l’aplicació com ho faria un usuari normal, i Automai generarà automàticament scripts fàcils d’ajustar i editar.

Aquest programari intel·ligent també té una interessant manera de registrar defectes i errors. Pot detectar problemes i colls d’ampolla i, a continuació, fer captures de pantalla per ressaltar els punts de dolor. També vam veure com és modular. No només funciona amb Citrix i VMWare, sinó que també funciona amb SAP, PeopleSoft, Infor i Oracle. Les plataformes de programació subjacents en què s’interfereix inclouen .NET, Java, C ++, Flash, Adobe, SQL i HTML5.

Tingueu en compte que hi ha una prova gratuïta que dura 14 dies. Un cop més, ens ha sorprès que fins i tot la prova gratuïta inclogui suport tècnic complet, tot i que no creiem que aquesta prova gratuïta estigui totalment presentada. Tot i així, la prova gratuïta és una manera excel·lent de provar la vostra xarxa abans de comptar amb una compra.

Conclusió

A banda de les eines esmentades anteriorment, hi ha eines gratuïtes específiques per a propòsits molt més reduïts d’abast i funcionalitat que poden ser d’utilitat. Paessler ofereix diverses eines de càrrega i rendiment gratuïtes, que inclouen el NetFlow Tester, que recull missatges de NetFlow i l’Eina d’estrès de Webserver, que prova el rendiment dels vostres llocs web..

Simplement és impossible saber com reaccionarà una nova aplicació o recurs sota un fort estrès sense fer proves. Les eines adequades ajudaran a descobrir problemes que d’altres usuaris descobriran.

En lloc d’adoptar l’enfocament de Microsoft i publicar un nou sistema amb milers d’errors, us aconsellem que utilitzeu una de les eines de prova de càrrega i rendiment de les esmentades per assegurar-vos que tingueu tots els ànecs seguits..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me