15 millors eines i programari d’escriptori gratuït


Els sistemes d’escriptori remots són especialment útils per a equips de suport corporatiu i els tècnics del servei d’assistència que permeten als membres del públic fer funcionar les seves compres de programari.

Aquests programes també són útils per al seu ús quotidià particulars. Si podeu contactar amb l’ordinador a casa vostra i accedir-hi a través d’una tauleta, no haureu d’arriscar-vos a perdre tots els fitxers desats per robatori, pèrdua o dany accidental. Mantingui el millor ordinador tancat a casa i accedeixi a totes les coses importants sense haver de copiar-ho tot ni comprar llicències addicionals del programari favorit mitjançant un programa d’escriptori remot..

Proporcionem una gran quantitat de detalls sobre cadascuna de les eines que es mostren a continuació, però en el cas que tingueu poca estona, aquí teniu la nostra llista les millors eines d’escriptori gratuïtes:

 1. SolarWinds Dameware (PROVA GRATU )TA) Dues opcions per a negocis amb una prova gratuïta de 14 dies.
 2. Assistència Zoho (PROVA GRATU )TA) Paquet de suport basat en núvol que inclou utilitats d’escriptori i accés remot.
 3. SolarWinds MSP Take Control (PROVA GRATU )TA) Un sistema de control remot compacte que inclou xat, VoIP i cua per servir a diversos usuaris.
 4. Atera (PROVA GRATU )TA) Una suite de gestió i supervisió remota per a MSPs que inclou Splashtop.
 5. TeamViewer Un sistema d’escriptori remunerat àmpliament usat i lliure d’ús per a particulars.
 6. Escriptori remot de Chrome Un sistema d’escriptori remot senzill i fàcil d’accedir a través d’un navegador de Google Chrome.
 7. RemotePC Sistema d’escriptori remot de pagament que té una versió gratuïta per a ús personal.
 8. Escriptori remot de Microsoft Utilitat gratuïta proporcionada per Microsoft que permet accedir a l’escriptori remot a dispositius amb Windows.
 9. RealVNC VNC Connect Servei basat en núvol gratuït per a ús domèstic i que permet accedir a màquines Linux, així com a PC i Mac.
 10. TightVNC Programari de control remot gratuït per a empreses i particulars.
 11. TigerVNC Un projecte de codi obert que ofereix utilitats d’escriptori remotes gratuïtes tant per a ús privat com empresarial.
 12. Remmina Completament des de particulars i empreses: aquest és un projecte de codi obert.
 13. Splashtop Gratuït per a ús privat i pagat per empreses. Els usuaris de pagament poden accedir a una prova gratuïta de set dies.
 14. NoMachine Gratuït per a tothom, però amb versions millorades per a negocis.
 15. Utilitats remotes per a Windows Un sistema d’escriptori remot de pagament que té una versió gratuïta.

Si només necessiteu un sistema d’escriptori remot per a lleure, probablement no voldreu pagar molts diners pel luxe. Doncs bé, podem ajudar-vos perquè tenim una llista de deu programes d’escriptori remots lliures d’utilitzar.

Les petites empreses i startups amb pocs diners en efectiu de sobres també es beneficiaran de la informació inclosa en aquest article, ja que la majoria de les programes d’escriptori gratuïts a distància aquí la llista, que també es pot utilitzar per empreses. Les empreses grans amb pressupostos grans probablement es sentirien més còmodes amb les aplicacions de pagament principals que disposen de suport complet del programari. Tot i això, fins i tot en aquesta categoria, hem trobat alguns exemples que podeu obtenir gratuïtament en un judici.

Utilitzant programari d’escriptori remot

Una eina d’escriptori remota té dos components. Un és un consola, que és la finestra del vostre propi ordinador on controleu el programa i obteniu una vista a l’ordinador remot. L’altre element del sistema és un agent del programa, que ha de ser resident a l’ordinador remot.

Normalment, l’agent és un procés de fons i l’usuari de l’ordinador remot no ho nota. El requisit per instal·lar un programa a l’ordinador vist significa que el propietari d’aquest dispositiu ha de donar-ne permís per obtenir l’agent d’escriptori remot instal·lat i per executar-lo.

Allà són programes que permeten a un pirata informàtic veure el contingut d’un ordinador de forma remota i controlar-lo sense el permís del propietari. Aquests sistemes s’anomenen “troians d’accés remot.”No estem tractant aquells programes de pirates informàtics, que s’accedeixen a” RATs “en aquesta revisió.

Alguns sistemes d’escriptori remots funcionen des de el núvol. En aquestes configuracions, el programa de consola s’accedeix en línia. Tot i això, encara cal instal·lar un programa d’agents a l’ordinador remot al qual s’accedeix o es controla.

Programari d’escriptori remot per a empreses

Molts dels sistemes d’escriptori gratuïts remots que hi ha al mercat són les versions domèstiques del programari d’accés professional. En la majoria dels casos, els productors d’eines d’escriptori remots esperen que els usuaris comercials paguin el programari.

Si busqueu programari gratuït per a la vostra empresa, les vostres opcions són limitades. Dels sistemes de la nostra llista, només els següents us ofereixen accés gratuït:

 • Escriptori remot de Chrome
 • RemotePC (limitat)
 • Escriptori remot de Microsoft
 • TightVNC
 • TigerVNC
 • Remmina
 • NoMachine

Cinc serveis més de la nostra llista ofereixen proves gratuïtes als usuaris de negocis:

 • SolarWinds Dameware (PROVA GRATUÏTA)
 • RemotePC (estès)
 • RealVNC VNC Connect
 • Splashtop
 • SolarWinds MSP pren el control (PROVA GRATUÏTA)
 • Atera (PROVA GRATUÏTA)

Feu especial atenció a les descripcions d’aquests productes a les ressenyes que es mostren a continuació.

Els millors programes i eines d’escriptori gratuïtes

Aquesta llista de programari d’escriptori remot és una combinació d’utilitat per a usuaris personals i empresarials i per a un ventall del sistema operatiu. Hi ha un atribut comú a tots: són lliures d’utilitzar.

1. SolarWinds Dameware (PROVA GRATUÏTA)

SolarWinds Dameware

Dameware és un sistema de suport professional, així que probablement no interessaria als usuaris domèstics. Tot i això, és sens dubte el sistema d’escriptori remot per a negocis més competent per als equips d’assistència del mercat, i és per això que obté la ranura primera en aquesta revisió.

Dameware és una plataforma de suport remota que es carrega per subscripció. Tot i això, SolarWinds ofereix una prova gratuïta de 14 dies de cadascun dels seus productes Dameware, perquè pugueu utilitzar aquest servei gratuïtament, si només durant dues setmanes.

Podeu accedir a Dameware com a servei en línia, que es cobra per subscripció o com a programari local, que compreu amb un pagament únic. La versió en línia es diu Dameware Remote a tot arreu i s’anomena sistema local Suport remot de Dameware.

S’instal·la el suport remot de Dameware Windows i Windows Server; Dameware Remote Everywhere no depèn del sistema operatiu perquè és la consola hi ha accedit a través d’un navegador.

Els dos sistemes poden accedir a dispositius en funcionament Windows, Mac OS, i Linux i ambdues estan disponibles a través d’aplicacions mòbils. Amb Dameware Remote Everywhere, pagueu una subscripció per tècnic, però el servei permet a cada operatiu accedir fins a 500 dispositius remots. El programari local de Suport remot de Dameware no té limitacions de dispositius remots. Tanmateix, la concessió de llicències d’aquest programari és similar a la versió en línia perquè té un preu per tècnic.

Aquest programari està dirigit específicament a departaments d’assistència informàtica i proveïdors de serveis gestionats. Proveu-ho una prova gratuïta de 14 dies de domini remot per tot arreu.

DamewareStart Prova GRATU 14TA de 14 dies

2. Assistència Zoho (PROVA GRATU )TA)

Zoho produeix una àmplia gamma de programari empresarial i la companyia també és propietària GestionaEngine, que és un proveïdor líder en programari de gestió d’infraestructures de TI. Assistència Zoho és un paquet de serveis d’accés remot basat en núvols idoni per a Taulell d’ajuda i tècnics de MSP. L’escriptori remot de la utilitat es pot marcar, de manera que podeu posar el logotip de la vostra empresa a totes les pantalles.

La connexió remota només es pot fer amb el consentiment del client. Totes les comunicacions estan protegides per Xifrat AES de 256 bits.

El paquet Zoho Assist inclou un sistema de xat en viu i una utilitat de transferència de fitxers integrada. El tècnic pot obrir diverses sessions en un mateix equip remot, permetent accions visibles per l’usuari en una finestra i accions del sistema operatiu en una altra. També és possible que el tècnic mostri al client la seva pròpia pantalla amb l’objectiu de donar una visita del sistema o instruccions d’ús sense haver d’atorgar un compte a aquell comprador potencial..

A més de la utilitat d’escriptori remota, inclou Zoho Assist accés complet a distància funcions que inclouen l’automatització de les investigacions massives i les actualitzacions dels endpoints. Zoho ofereix un judici gratuït del paquet Assist.

Prova GRATU AssistTA de Assistència de Zoho

3. SolarWinds MSP Take Control (PROVA GRATU )TA)

SolarWinds MSP pren el control és adequat per al seu ús suport als tècnics que treballen per a un MSP, o per al departament informàtic d’una empresa. Es tracta d’un servei especialment interessant per a tècnics independents i de suport independent perquè inclou totes les eines necessàries per comunicar-se amb un usuari que necessita ajuda. Fins i tot inclou un sistema de cues de serveis.

El servei es proporciona des del núvol i es cobra per subscripció amb una tarifa per tècnic al mes. Això vol dir tot el sistema està a disposició de tècnics independents així com equips que treballen per a empreses grans i grans organitzacions.

El programari d’accés remot mostra de manera opcional les accions del tècnic a la pantalla de l’usuari. També és possible accedir al sistema operatiu sense passar per l’escriptori del dispositiu remot.

El sistema Take Control està disponible a dos nivells, amb el nivell més alt anomenat Take Control Plus. El nivell més elevat és especialment útil per a tècnics supervisats, ja que inclou funcions de supervisió de sessions i d’informes de rendiment. Take Control Plus també inclou una enquesta d’usuaris per avaluar la competència de cada tècnic.

El servei es pot pagar per mes o per any. El pla de pagaments anual resulta més barat. No obstant això, tingueu en compte que heu de pagar pel període de servei per endavant. SolarWinds ho ofereix per a una prova gratuïta de 14 dies.

SolarWinds MSP Take ControlStart prova gratuïta de 14 dies

4. Atera (PROVA GRATU )TA)

Atera és un paquet de suport per a proveïdors de serveis gestionats (MSPs). El servei inclou totes les utilitats que els tècnics d’un MSP necessiten per gestionar una xarxa remota i també disposa d’un mòdul que ajuda els administradors de MSP a executar el negoci..

La secció de suport tècnic d’Atera s’anomena “supervisió i gestió remotaSistema ”(RMM). Inclou programari d’accés remot i també scripts d’administració remota automatitzats per mantenir el sistema del client. Una altra utilitat del paquet és a Sistema d’assistència, que inclou un portal d’accés per part de la comunitat d’usuaris i un tauler de control per als tècnics que treballen quan treballen en un bitllet.

El tauler d’assistència d’assistència dóna accés a un sistema d’escriptori remot, que és realment Splashtop, del que heu llegit més amunt. La interfície inclou un sistema de xat de manera que el tècnic pugui orientar i assessorar l’usuari a mesura que explora el punt final remot i produeixi una solució per al problema plantejat al bitllet d’assistència..

Atera és un servei basat en núvol i s’accedeix a través de qualsevol navegador web estàndard. També es pot accedir al servei mitjançant una aplicació especial que està disponible de forma gratuïta per a dispositius mòbils. La plataforma està carregada per una subscripció mensual o anual per tècnic. Podeu obtenir un Prova gratuïta de 30 dies i prova el sistema Atera abans de registrar-se.

AteraStart 30 dies de prova gratuïta

5. TeamViewer

TeamViewer

TeamViewer és líder en la indústria. S’ha instal·lat aquest sistema d’escriptori remot més de dos mil milions de vegades, cosa que mostra la seva popularitat. Situem aquest sistema d’escriptori remot a la part superior de la nostra llista perquè és un producte comercial molt complet que permet ús gratuït per part de particulars. Tanmateix, si necessiteu un programa d’escriptori remot per a ús empresarial, haureu de pagar.

Com el seu nom indica, TeamViewer està dirigit a col·laboració en equip i té diverses funcions de comunicació de grups que fan que això sigui més que una eina d’escriptori remota. Aquests inclouen les utilitats de videoconferència i la difusió demostrativa.

El sistema de connexió es basa en l’autenticació de dos factors per millorar la seguretat i de les quals es protegeixen totes les transmissions Xifrat AES de 256 bits.

Es pot accedir al programari del controlador des de dispositius mòbils Android. Podreu accedir a dispositius remots en funcionament Windows, Mac OS, Linux, Android, i iOS. El sistema també inclou una instal·lació segura de transferència de fitxers i funcions d’execució de scripts a la consola.

6. Escriptori remot de Chrome

Escriptori remot de Chrome

Podeu utilitzar una Google Chrome navegador com a visor d’escriptori remot. Les empreses poden utilitzar una versió de suport remot i, en absolut lliure d’utilitzar.

Per utilitzar el sistema, necessiteu un compte de Google, però si teniu un Gmail adreça, llavors ja s’ha tingut cura. El dispositiu al qual s’accedeix necessita un programa instal·lat al mateix. Aquest és el programa d’agents. Una vegada que s’executi, podeu permetre l’accés a qualsevol persona donant-los un PIN. L’espectador es basa en el navegador i accedeix a qualsevol dispositiu per Internet.

El sistema funcionarà en qualsevol sistema operatiu que pugui obrir Google Chrome i també hi ha aplicacions per a Android i iOS dispositius. Les comunicacions per internet estan protegides per HTTPS, que és el mateix sistema de seguretat que protegeix la informació de la targeta de crèdit quan compreu coses al web.

7. RemotePC

RemotePC

RemotePC és un producte de pagament, però en té una edició gratuïta. La versió gratuïta només permet accedir a un dispositiu i només us ofereix un compte d’usuari. Tanmateix, si només necessiteu un programa d’escriptori remot per a ús domèstic, n’hauria de ser suficient. A la descripció d’aquest servei no hi ha res que impedeixi utilitzar l’edició gratuïta per a negocis. Per tant, sobretot si sou propietaris d’una petita empresa, és possible que pugueu sortir amb només utilitzar aquest servei sense pagar.

Els tres plans de pagament permeten accedir a diversos ordinadors. El més baix d’aquests plans permet accedir a un compte a 10 ordinadors i el pla més alt permet a un nombre il·limitat de comptes accedir a fins a 100 ordinadors. Hi ha una oferta de prova gratuïta de 30 dies per als dos plans superiors.

La consola és basat en el navegador i l’ordinador remot ha de tenir un agent instal·lat i funcionant al mateix. Podeu accedir a la consola des de qualsevol sistema operatiu que tingui un navegador i l’agent es pot instal·lar Windows, Mac OS, Android, i iOS dispositius.

8. Escriptori remot de Microsoft

Escriptori remot de Microsoft

Microsoft produeix un sistema d’escriptori remot que sigui lliure d’utilitzar i concedeix accés als equips que utilitzen el sistema Windows Professional, Windows Enterprise, o Windows Server sistemes operatius. Podeu accedir a un equip remot des d’un dispositiu mòbil sempre que aquest dispositiu estigui en funcionament Windows Mobile. També és possible utilitzar un Xbox One com a dispositiu remot o com a accessor.

Podeu accedir fins a deu dispositius amb un compte de Microsoft mitjançant aquest programa. No importa el lloc on es troben aquests dispositius perquè el sistema d’escriptori remot es comunica per internet. Un gran avantatge d’aquest sistema és la seva fàcil integració al sistema operatiu del vostre ordinador. No hi ha cap restricció del perfil d’usuari a l’ús d’aquest programari, de manera que les empreses poden utilitzar-lo de forma gratuïta.

9. RealVNC VNC Connect

RealVNC

“VNC” és un terme que indica la indústria “informàtica de xarxa virtual”. L’abreviatura s’utilitza en els noms de bastants sistemes d’escriptori remots, inclòs RealVNC. La companyia ofereix una àmplia gamma de programari de comunicació i la seva eina d’escriptori remota, que denomina “programari de compartició de pantalla,” es diu VNC Connect. VNC Connect té dos components: Visualitzador de VNC, que és el programari per a la consola i Servidor VNC, que és l’agent que necessita executar-se a l’ordinador remot.

No només heu de mirar la pantalla d’un ordinador remot amb aquest paquet, també podeu prendre el control i utilitzar el dispositiu com si estiguéssiu al seu parany. Aquesta és una opció fantàstica si voleu deixar tot el vostre programari car a casa al vostre millor equip mentre accedeix tot des d’una tauleta o portàtil en moviment..

També és una bona opció tècnics de suport de programari qui pot obtenir accés remot a un ordinador que té errors, investigar el seu comportament i solucionar problemes de programari, fins i tot reinstal·lar el programa i executar scripts..

VNC Connect només és gratuït per a ús domèstic; les empreses han de pagar per això. La versió de pagament està disponible en dues edicions, anomenades Professional i Empresa. Podeu obtenir una prova gratuïta de 30 dies per qualsevol d’aquests plans.

10. TightVNC

TightVNC

TightVNC està completament lliure d’utilitzar per a tothom, fins i tot per a negocis. Tots els desenvolupadors de l’escriptori remot ofereixen un SDK, que permet als altres desenvolupadors de programari integrar la utilitat d’escriptori remot en els seus propis sistemes.

Un inconvenient de TightVNC és que només està disponible per facilitar l’accés als equips que s’executen Windows. La consola del sistema TightVNC també es pot instal·lar a Windows. Un programa d’acompanyament, anomenat Ondular, es pot instal·lar a Android i iOS de dispositius per permetre’ls actuar com a espectadors d’escriptoris remots. De nou, l’aplicació Ripple és lliure d’utilitzar.

Tot i que no hi ha una versió per a Mac o ordinadors Linux, aquesta és un projecte de codi obert, de manera que si teniu habilitats de programació, podeu descarregar el codi del programa i adaptar-lo al vostre sistema operatiu.

11. TigerVNC

TigerVNC

TigerVNC és un sistema de codi obert, de manera que si hi ha alguna cosa que no us agradi, podeu descarregar el codi i canviar-lo vosaltres mateixos. Com que el codi d’aquest sistema és accessible, està disponible per a gratuït per a qualsevol usuari, incloses les empreses.

Aquest programari és una forquilla de TightVNC codi. L’evolució de TightVNC a la seva quarta versió es va detenir i alguns dels entusiastes que van contribuir al seu desenvolupament van marxar i van formar el seu propi producte, que van pensar que podrien avançar més ràpidament..

Tant els elements d’agent com la consola de TigerVNC es poden instal·lar Windows, Mac OS, el Fedora, Arc, RHEL, Distros OpenSUSE i SUSE LE de Linux i FreeBSD Unix. La seguretat de connexió la proporciona el Seguretat de la capa de transport (TLS) del sistema, que fonamenta el sistema HTTPS segur que protegeix les pàgines web dels navegadors.

12. Remmina

Remmina

Remmina és un projecte de codi obert. Els particulars i les empreses tenen permís utilitzar aquest sistema d’escriptori remot de forma gratuïta. Hi ha serveis en aquesta llista que només estan disponibles per a Windows. Remmina iguala una mica la puntuació perquè només està disponible per a Unix, Linux, Gerd de Pi, i Mac OS. Tot i que no podeu executar la consola a Windows, el servei pot contactar i controlar ordinadors amb qualsevol sistema operatiu, inclòs Windows.

Les opcions de comunicació de Remmina despleguen una gamma de protocols, de manera que podeu triar entre VNC, RDP, XDMCP o el sistema SSH segur per arribar a l’ordinador remot. La consola té una interfície amb pestanya, de manera que podeu obrir connexions a molts equips remots alhora. Al tractar-se d’un sistema de codi obert, també podeu descarregar el codi i adaptar-lo a les vostres necessitats.

13. Splashtop

Splashtop

Splashtop és un sistema d’escriptori remot de pagament que els individus poden utilitzar de forma gratuïta. El servei requereix la instal·lació de dos programes. El Aplicació personal de Splashtop s’hauria d’instal·lar a l’ordinador que voleu utilitzar com a consola. El Splashtop Streamer s’instal·la a l’ordinador remot al qual voleu accedir.

L’aplicació Personal de Splashtop s’executarà Windows, Windows Mobile, Mac OS, Android, iOS, i Amazon Fire. Tot i que la majoria d’aquests productes són lliures d’utilitzar, n’hi ha un càrrec per a la versió d’iOS, que funciona amb iPads i iPhones. El Splashtop Streamer està disponible per a Windows, Mac OS, i Linux. Així, tot i que podeu accedir a un equip remot amb aquest sistema si el vostre propi ordinador disposa de Linux, podeu connectar-vos al vostre ordinador Linux des del telèfon, portàtil, PC o Mac..

Les empreses han de pagar per Splashtop. Es carregarà una base de subscripció, per tècnic al mes. Podeu obtenir una prova gratuïta de set dies del pla d’accés a empreses.

14. NoMachine

NoMachine

NoMachine és un impressionant i flexible sistema d’escriptori remot que s’executarà Windows, Mac OS, Linux, Gerd de Pi, Android, i iOS. NoMachine és “gratuït per a tothom.”Tot i això, hi ha una edició Enterprise remunerada per a empreses. Si no necessiteu addicionals a l’edició Enterprise, no hi ha res que us impedeixi utilitzar la versió gratuïta per a la vostra empresa.

15. Utilitats remotes per a Windows

Utilitats remotes per a Windows

Les utilitats remotes per a Windows semblen una millora de Microsoft. Tot i això, aquesta eina d’escriptori remota és el producte d’una empresa independent, que també s’anomena Utilitats remotes.

L’eina té dos elements: el Espectador, que és el programa de consola i el Amfitrió, que és el programa d’agent que s’executa a l’ordinador remot al qual voleu accedir. Aquest programari és gratuït fins a cert punt.

Podeu descarregar l’amfitrió tantes vegades com vulgueu i no haureu de pagar mai. El visualitzador també és gratuït si el feu servir per contactar fins a 10 dispositius. Després d’això, heu de pagar. Aquesta prestació gratuïta està disponible tant per a particulars com per a empreses.

El visualitzador està disponible per a Windows, iOS, i Android i l’amfitrió es pot instal·lar en ordinadors que funcionin Windows.

Aquest article descriu les millors aplicacions gratuïtes de programari d’accés remot disponibles. Consulteu els que us permetran contactar amb l’ordinador des de qualsevol lloc amb accés a Internet.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me