23 millors programes i eines d’assistència informàtica


Gràcies al núvol, un auge en les eines d’administració dels departaments d’informàtica dels darrers anys significa que la compra de nou programari no requereix una petita quantitat de compres de comparació. Si necessiteu un nou programari d’assistència informàtica, podeu triar molt. Podeu fer servir el vostre equip d’assistència informàtica atenció al client, sistemes de col·laboració, i programari de gestió de serveis.

Aquesta guia té l’objectiu d’ajudar-vos a restringir la cerca. Hem investigat diversos sistemes de suport al mercat i hem reduït el terreny. A continuació incloem un munt de detalls, però en el cas que us quedem curt, aquí teniu la nostra llista de les 23 millors eines d’assistència informàtica:

 1. Edició gratuïta (Help Tool) de SolarWinds Web Help Desk Versió gratuïta del taulell d’ajuda web de SolarWinds, que també s’instal·la a Windows, Mac OS i Linux.
 2. Atera (PROVA GRATU )TA) RMM basat al núvol per a dispositius MSP amb PSA, accés remot i un model de preus només de pagament per tècnic.
 3. Servei d’ajuda web SolarWinds (PROVA GRATU )TA) Aquesta solució Help Desk és una solució de gestió de bitllets que es pot instal·lar a Windows, Mac OS i Linux.
 4. Servei de servei de SolarWinds (PROVA GRATU )TA) Plataforma de servei basada en núvol i plataforma de gestió d’actius informàtics. Inclou plataformes de gestió de bitllets, base de coneixement i autoservei.
 5. SolarWinds MSP Manager (PROVA GRATU )TA) Un paquet d’automatització de serveis professionals basat en el núvol i que pot gestionar equips de tècnics de MSP.
 6. Spiceworks Help Desk / Cloud Help Desk S’instal·la a Linux o podeu utilitzar una versió basada en núvol.
 7. Escriptori Zoho Aquesta eina és líder del sector en el mercat de l’assistència. Només està disponible com a servei de subscripció basat en núvol.
 8. Suite Zendesk Una solució integral d’assistència comercial que es comercialitza com a solució de programari com a servei.
 9. Suport remot de Dameware Sistema d’assistència al client basat en Windows que s’adreça a proveïdors de serveis gestionats.
 10. Xarxa fresca Una eficaç plataforma d’assistència informàtica amb una base de coneixement d’autoservei, preguntes freqüents i funcions de script.
 11. Agent.ai Aquesta eina utilitza un assistent virtual que funciona amb intel·ligència artificial i s’instal·la a Windows i Mac OS o podeu optar per subscriure’s a una versió basada en núvol..
 12. ReplyDash Ajudant virtual basat en núvol basat en el núvol que inclou un sistema de bases de coneixement basat en núvols.
 13. ManageEngine Service Desk Plus Disponible per instal·lar a Windows i Linux o per utilitzar en línia, aquest paquet permet augmentar els bitllets per telèfon, correu electrònic o formulari web.
 14. Oracle Service Cloud Amb una versió local de Windows i una opció basada en núvol, aquest sistema permet als usuaris comunicar-se amb l’equip d’ajuda a través de formularis de telèfon, correu electrònic, xat i web..
 15. Servei de SAP Cloud Servei basat en núvol proporcionat pel proveïdor mundial de solucions ERP i CRM.
 16. DZoneAnswerHub Dirigit a suport informàtic per a equips de desenvolupament de programari; s’instal·la a Windows, Unix, Linux i Mac OS i també hi ha una versió en línia.
 17. Apptivo El servei basat en núvol dóna suport a l’organització de clients per a empreses que administren serveis d’informàtica.
 18. Agiloft Una instal·lació d’ajuda que s’instal·la a Windows i inclou un portal d’autoservei amb una base de coneixement; també disponible com a servei basat en núvol.
 19. Dezide Instal·leu aquest programari a Windows o obtingueu-lo en format de programari com a servei en línia; és un sistema de creació i lliurament de guies tècniques.
 20. Adquireix Aquest servei en línia fa preguntes als usuaris amb una base de coneixement basada en l’AI per reduir la càrrega de treball del personal d’assistència al client.
 21. Central de suport de BOSS Una utilitat de l’assistència tècnica per a Windows compatible amb ITIL.
 22. Alloy Navigator Sistema d’assistència que s’instal·la a Windows i Mac OS que també es pot posar a disposició de dispositius mòbils mitjançant la vostra pròpia aplicació web.
 23. Bomgar Instal·leu aquest sistema a Windows, Linux o Mac OS per donar suport a usuaris externs.

Les millors eines d’assistència informàtica

Podeu aprofundir en cadascuna de les eines que es descriuen a continuació, on aprofundim els detalls i proporcionem enllaços per a la descàrrega i proves gratuïtes. Una gran quantitat de consideracions han entrat en el rànquing de cadascuna d’aquestes eines, incloent, però sense limitar-se, la probabilitat d’actualitzacions contínues i suport per a l’eina, robustesa i fiabilitat d’utilitzar en la majoria de situacions, facilitat d’instal·lació, configuració i ús. i un bon valor global.

1. Servei d’ajuda web SolarWinds (PROVA GRATUÏTA)

Captura de pantalla de SolarWinds Web Help Desk

El tauler d’ajuda web de SolarWinds és un sistema local que s’instal·la al vostre propi servidor web: no està disponible com a servei al núvol.

SolarWinds produeix eines d’administració de sistemes molt àmplies i tenen un aspecte elegant i professional. L’utilitat d’escriptori web manté l’alt nivell d’excel·lència de l’empresa. Es tracta bàsicament d’un sistema de gestió d’entrades. Cobreix les funcions que necessita el personal de suport i les visions generals i l’anàlisi necessàries per la direcció.

Els informes generats per aquesta eina rastregen el rendiment en termes de SLA (acords de nivell de servei). Si proveïu serveis d’assistència mesurada a altres empreses, podeu oferir als clients accés a visualitzacions de dades i informes que els permetin fer un seguiment del rendiment de la vostra empresa en termes del contracte de servei. El Tauler de control us avisa si els objectius de rendiment semblen incomplir i els elements gràfics de la consola posen de manifest un error. Podeu configurar alarmes relacionades amb les dates per recordar-vos que arribeu els terminis dels contractes. Els fluxos de treball es poden adaptar, escalar i prioritzar per ajudar el líder de l’equip a canviar recursos a tasques crítiques.

Els operatius reben molta assistència del quadre de comandament. El sistema d’assistència web automatitza moltes de les funcions administratives necessàries per registrar cada trucada i les accions que van desencadenar. Aquests activadors poden establir-se com a regles per automatitzar notificacions i programació sobre la creació d’un bitllet. Els fluxos de treball permeten a l’operatiu responsable fer un seguiment dels avenços en la resolució d’un problema. Els bitllets es poden enllaçar per tal de dividir tasques complexes entre departaments de competència.

El suport addicional per als operadors d ‘assistència es presenta en forma de scripts de casos i a Base de coneixements. Aquests permeten als operadors de primera línia filtrar errors comuns abans de passar el bitllet a personal tècnic especialitzat.

Comencen amb les funcions centrades en l’usuari dels paquets conversió del correu electrònic a l’entrada. Això accelera el procés de problemes de registre automatitzant el procés d’assignació de bitllets. També podeu configurar una qüestionari de satisfacció dels usuaris en completar un bitllet. Això us ajudarà a conèixer els problemes de l’experiència de l’usuari i us donarà una idea de on es troben els punts forts i els punts febles del vostre servei d’assistència..

El Servei d’ajuda web inclou mòduls de descoberta d’actius de xarxa i de gestió d’inventaris d’infraestructures. D’aquesta manera, els assistents de Help Desk poden veure de forma immediata si problemes de xarxa o fallades de maquinari podrien ser la causa de queixes dels usuaris.

Per a un control més complet de la xarxa i del servidor, podríeu integrar aquesta eina en altres productes de SolarWinds, inclosos el Monitor de rendiment de xarxa, el monitor de configuració de xarxa i el servidor. & Monitor d’aplicacions.

El Servei d’assistència web de SolarWinds es pot instal·lar la utilitat Windows, Windows Server, Linux o Mac OS. L’empresa ofereix una prova de 14 dies i una versió gratuïta de la web Help Desk. La versió gratuïta no té totes les funcions de l’eina de pagament.

Servei d’assistència web de SolarWinds Descarregueu la prova gratuïta de 14 dies

2. Atera (PROVA GRATU )TA)

Atera

Atera proporciona una plataforma per a equips de suport. Encara que estigui especialment dirigida als proveïdors de serveis gestionats (MSPs), aquesta eina també seria adequada per a l’assistència informàtica en una organització de diversos llocs.

El paquet Atera conté dos elements importants. Aquests són supervisió i gestió remota (RMM) i automatització de serveis professionals (PSA) mòduls. RMM proporciona eines al vostre departament que fan el seguiment del comportament dels equips remots i també permeten l’accés a aquestes màquines per a les actualitzacions de programari i la resolució d’errors. PSA és un mòdul de gestió d’equips que és essencial per a qualsevol responsable de departament de suport informàtic. PSA és encara més essencial per als serveis de suport subcontractats, ja que fa el seguiment del rendiment objectius d’acord de nivell de servei (SLA) i permet una facturació precisa.

Les característiques de PSA d’Atera inclouen gestió de relacions amb els clients (CRM) pantalles. Aquests proporcionen les dades de l’operador de cada client i usuari i el gestor de clients pot fer el seguiment de contractes, contactes, SLAs i el rendiment de bitllets amb l’eina..

El sistema de ticketing d’ajuda que s’incorpora a Atera proporciona als operadors una tasca de seguiment i també proporciona informació general als directius d’equips. Els operatius també tenen suport amb un complement Base de coneixements mòdul. Això permet als investigadors crear un perfil de l’equipament a les instal·lacions del client i registrar solucions de registre per a problemes que es produeixen freqüentment en aquests llocs. La base de coneixement també actua com a dipòsit per a scripts de solucions i llistes de comprovació de serveis.

Com que tot el treball realitzat per a cada client es realitza a través de la plataforma Atera, el mòdul PSA registra fàcilment tots els temps i objectius del servei, cosa que permet la facturació es genera automàticament d’Atera. Aquestes factures es poden fer una còpia de seguretat mitjançant detalls d’esdeveniments detallats, cosa que permetrà als vostres clients confirmar els càrrecs continguts en cada factura. El servei de diversos clients a través del sistema és molt més senzill gràcies a aquestes funcions de full de temps que es marquen amb el número de contracte rellevant del client..

Els serveis d’Atera es cobren per subscripció per operador al mes. Podeu pagar una subscripció anualment, cosa que redueix el preu. El paquet Atera s’ofereix en tres edicions amb tots els nivells del pla, incloses les funcions de bitllets i bases de coneixement. Els plans s’anomenen Pro, Creixement, i Potència. Els dos plans superiors inclouen un sistema de xat, que facilita la comunicació entre usuaris i personal de suport. El pla Power inclou també instal·lacions de replicació de bases de dades per ajudar a la recuperació de desastres. Tots els plans es poden provar en un Prova gratuïta de 30 dies.

El model de Atera basat en núvols el fa molt adequat per a petites i mitjanes EMP i departaments d’assistència informàtica perquè no necessiteu mantenir servidors ni programari per al vostre propi equip, cosa que comporta disminuir els costos..

L’estructura de preus significa que podeu iniciar el vostre servei d’ajuda amb només un operatiu i afegir més subscripcions a mesura que el vostre equip creix. El servei també permet implementar personal remot per reduir els costos de l’oficina.

Les funcions de RMM que acompanyaran Atera reduiran els costos de la prestació d’un servei d’assistència, ja que el control automatitzat dels dispositius client significa que podeu encarregar la fallada del programari o l’equip abans que passi. Configuració i gestió de pegats també estan inclosos al paquet RMM.

AteraStart 30 dies de prova gratuïta

3. Edició gratuïta Desk Desk (Free Tool) de SolarWinds

Edició gratuïta de l'assistència web de SolarWinds

El tauler d’ajuda web de SolarWinds també us ofereix la millor opció de programari d’assistència gratuïta en forma de versió gratuïta. El Edició gratuïta de l’assistència web de SolarWinds té moltes de les característiques essencials que obté amb la seva contrapartida de pagament.

L’eina s’instal·la a Windows, Linux i Mac i requereix credencials d’inici de sessió, de manera que només hi pot accedir qualsevol persona que entri a l’oficina. L’estructura del compte d’aquesta eina gratuïta no us permet configurar diversos comptes d’accés, però, només un. Aquest sistema d’accés es pot enllaçar amb el vostre sistema d’autenticació LDAP o Active Directory.

Aquesta eina us ofereix una gestió intuïtiva de sol·licituds de servei i també disposa d’un portal d’autoservei per als usuaris del sistema. Les instal·lacions d’autoajuda dels usuaris també s’estenen a un sistema de bases de coneixement.

Tot i que aquesta és una bona opció per al programari de ticketing, que inclou l’aplicació de SLA i el seguiment de sol·licituds d’assistència, aquesta eina gratuïta no inclou molts dels avantatges incorporats a la taula d’ajuda web completa de SolarWinds. Aquestes funcions que falten inclouen la automatització de tasques del Help Desk mitjançant la descoberta automatitzada d’actius de TI i l’associació asset-to-ticket. No hi ha processos d’aprovació de gestió ni de canvi en l’eina gratuïta ni en la gestió de comandes de comandes, les peces i la gestió d’inventaris ni en les funcions de gestió de facturació.

Si les funcions d’escriptori són senzilles de gestionar, aleshores les funcions de seguiment d’aquest programari de ticketing gratuït haurien de ser suficients per satisfer les sol·licituds d’assistència del vostre negoci..

SolarWinds Web Help Desk Edició gratuïta Descàrrega 100% GRATU ToolTA

4. Escriptori de servei SolarWinds (PROVA GRATU )TA)

Servei de Servei de SolarWinds

Aquesta solució ITSM es lliura el dia a Programari com a servei format, de manera que no cal instal·lar ni mantenir cap programari al vostre lloc. Tanmateix, és possible obtenir l’aplicació instal·lada als vostres propis servidors mitjançant un acord especial. La configuració estàndard de Servei de Servei de SolarWinds és completament escalable perquè se us cobra per agent i per dispositiu controlat, de manera que aquesta solució de Desk Desk molt completa és accessible tant per a petites empreses com per a grans empreses.

El Servei de Servei de SolarWinds cobreix totes les funcions d’assistència del servei d’assistència que necessiteu per mantenir els vostres serveis informàtics en funcionament. Aquestes utilitats inclouen a sistema de ticketing per al seguiment de solucions i plataforma de coneixement per permetre que les guies i la documentació del sistema siguin accessibles a la comunitat d’usuaris, i a portal d’autoservei reduireu el nombre de trucades que el vostre centre de serveis ha de processar.

Les instal·lacions de gestió del servei amplien el paquet més enllà del suport operatiu del Help Desk fins al servei de TI i la gestió de les instal·lacions. Les característiques organitzatives del Service Desk admeten la gestió d’incidents, la gestió de problemes, la gestió de canvis i la gestió de versions.

El Servei de Servei de SolarWinds El sistema està dissenyat seguint el Normes ITIL. Això us permet fer un seguiment complet de la planificació, introducció i seguiment de les extensions del sistema. El suport de la gestió del canvi inclou la supervisió del programari i el seu llançament i control a l’empresa. Una base de dades de gestió de configuració registra i fa el seguiment del programari que funciona a la vostra xarxa. Aquesta característica no només supervisa les versions de programari, sinó que registra les interaccions entre els elements del programa i les alertes sobre qualsevol impacte sobre el rendiment que es transfereixi de processos mal integrats. El Centre de serveis apareix a la part superior d’una llista recent al mercat, que podeu descarregar l’informe de comparació aquí.

Aquesta és una tasca molt àmplia Gestió d’actius informàtics servei que integra l’automatització de processos recolzada en metodologies d’aprenentatge automàtic i AI. Tant els serveis de gestió d’actius com de problemes del Service Desk inclouen funcions d’informació i anàlisi que permeten activar, perfeccionar i ampliar el nivell d’automatització desplegada en la vostra estratègia de suport de la intervenció humana..

La gestió departamental compta amb el servei de serveis de SolarWinds mitjançant Seguiment de SLA, cosa que fa que aquesta eina sigui adequada per a proveïdors de serveis gestionats. També fa un seguiment de les compres, vendes i assoliments dels objectius departamentals. Les funcions de supervisió del programari funcionen amb la llicència de registre i la caducitat de la subscripció, de manera que no deixeu sobreaprovisionament de programari ni deixeu que els contractes de servei essencials acabin sense voler..

La característica de la base de coneixement del servei d’assistència SolarWinds no serveix només per informar i formar els usuaris. També es pot convertir en un dipòsit de bones pràctiques i donar suport al material de formació del personal. El lliurament del suport pot ser guiat de manera que no us veieu obligats a que cada agent individual sigui un expert de camp amb els antecedents i tingui la possibilitat de proporcionar solucions a mida dels problemes. En canvi, les trucades d’assistència poden guiar-se per scripts, dirigint els agents a través de rutines d’investigació cap a una solució coneguda. El sistema de ticketing gestionarà l’encaminament de les tasques de resolució de problemes fora de la primera línia a tècnics de tercera línia quan els problemes complexos requereixen una investigació detallada i atenció experta. Les funcions d’informació, comparativa i supervisió del servei d’assistència us ajuden a localitzar les àrees de l’equip en què l’experiència és sobreposada o infrautilitzada.

Service Desk reconeix l’èxit de Salesforce i produeix un sabor del seu sistema ITSM que s’integra totalment amb aquest programari. Samanage també s’integra bé amb més de 200 aplicacions empresarials, incloses Gmail, Directori actiu, i Jira.

L’estructura de preus del Servei d’atenció SolarWinds ofereix tres nivells de servei. El Equip El pack us ofereix les clàssiques funcions de suport d’assistència de gestió d’incidents, una plataforma de coneixement i un portal d’autoservei. Per obtenir una taxa més alta, podeu accedir a la llista Negocis deal, que afegeix la versió de programari i la gestió de canvis i la supervisió SLA. El paquet superior que ofereix el servei de servei de SolarWinds és Professional acord. Aquest és el servei complet del servei de taulers de SolarWinds i inclou automatització de processos i API per a la integració d’aplicacions.

Podeu obtenir una prova gratuïta de 30 dies del paquet Professional per completar el vostre funcionament. Un cop finalitzat aquest període, podeu canviar a qualsevol dels tres paquets o allunyar-vos sense obligacions.

SolarWinds Service DeskSTArt 30 dies de prova gratuïta

5. Gestor de MSP de SolarWinds (PROVA GRATU )TA)

SolarWinds MSP és una divisió de SolarWinds que centra els seus esforços a proporcionar productes de suport a proveïdors de serveis gestionats. Els principals paquets de programari que necessiten els MSP són sistemes de control i control remots (RMM) i Programari d’automatització de serveis professionals (PSA). SolarWinds MSP Manager preveu que el paquet PSA.

Mentre que el programari RMM proporciona els sistemes que utilitzen els tècnics de MSP per accedir al sistema del client i assistir als seus usuaris, el programari PSA gestiona l’equip d’assistència.

Les funcions PSA del gestor de MSP inclouen gestió de clients. Es pot esperar que cada MSP serveixi a diverses empreses simultàniament. Fer un seguiment de la persona de contacte de cada client, dels acords signats amb aquesta empresa i de l’equip destinat al suport són característiques essencials de la gestió del client.

El servei arriba un portal de clients de marca, que permet als empleats de l’empresa recolzada obtenir una butlleta de sol·licitud d’assistència i rebre comentaris sobre el progrés de la resolució de problemes. El portal també és accessible a través d’una aplicació mòbil.

Les funcions incloses al Gestor de MSP de SolarWinds són un sistema de ticketing, que crea punts d’accés per als usuaris a l’equip d’assistència mitjançant correu electrònic o des del portal de clients.

El gestor també fa cues a les formulàries d’usuaris i les destina a tècnics. El gestor de MSP rastreja el temps que cada tècnic triga a treballar en cada bitllet i registra els recursos utilitzats per resoldre el problema de l’usuari. La informació horària que surt del sistema de gestió de tiquets automàticament passa a un sistema de facturació.

Els proveïdors de serveis que utilitzin aquest sistema poden generar les seves factures des de SolarWinds MSP Manager o exportar les dades a un sistema de facturació especialitzat.

El gestor de MSP SolarWinds proporciona totes les funcions necessàries per executar un servei gestionat. Tanmateix, també necessitareu un paquet RMM per completar les necessitats de programari del vostre MSP. SolarWinds ofereix MSP una prova gratuïta de 14 dies de MSP Manager perquè pugueu posar el sistema a la velocitat abans de comprometre’t a registrar-vos al servei de subscripció.

SolarWinds MSP ManagerStart prova gratuïta de 14 dies

6. Taula d’ajuda Spiceworks / Help Desk

Captura de pantalla de Spiceworks

Si voleu un sistema d’atenció gratuïta al qual podeu accedir al núvol i consulteu el Servei d’ajuda al núvol de Spiceworks. Aquesta utilitat també està disponible en una versió fora de línia, que es pot instal·lar Windows i Mac OS.

Spiceworks també fa una eina gratuïta de control de xarxa, de manera que podeu obtenir molta administració del sistema d’aquesta empresa sense pagar ni un cèntim.

Un gran avantatge de la versió en núvol de l’assistència d’ajuda és que podeu accedir-hi des de qualsevol lloc amb connexió a Internet. Tu pots vés al tauler de comandament d’una tauleta o d’un smartphone. El Aplicació mòbil de Spiceworks Help Desk es pot instal·lar a Android i iOS dispositius. L’accés per a mòbils a aquest sistema és un gran avantatge si teniu un equip reduït i els vostres màxims experts solen anar-hi. També significa que podreu mantenir-vos al capdamunt del rendiment de suport mentre esteu fora de l’oficina.

Un avantatge de la versió local de l ‘Help Desk de Spiceworks és que té més funcionalitat que la versió Cloud i es pot integrar amb l’eina de control de xarxa de Spiceworks..

Potser us pregunteu com Spiceworks guanya diners si proporciona tot el seu programari. La resposta és que les seves aplicacions ho són compatible amb anuncis. Pot ser que trobeu una mica feixuc el tauler de publicitat del tauler. Si no podeu viure amb els anuncis, no us interessarà Spiceworks perquè l’empresa no ofereix una versió gratuïta d’anuncis de la taula d’ajuda..

La pantalla principal del tauler és personalitzable i s’adapta a diferents rols. El sistema generarà nous bitllets en resposta als correus electrònics i assignarà cada tasca a un operador. També podeu assignar el treball manualment.

El quadre de comandament de l’operador inclou un notació i funció de missatgeria. Apareixen els missatges enviats i rebuts de l’usuari format de xat encara que la comunicació sigui per correu electrònic. L’operador pot tancar els bitllets un cop resolta la queixa.

L’aplicació s’envia amb alguns formats d’informe estàndard inclosos. Tanmateix, no us limitareu només a aquests tipus d’informes és possible crear els vostres propis informes dins del sistema.

Entre les funcions d’autoservei s’inclou la capacitat de adaptar-se formularis a la pantalla que l’usuari especifiqui per escrit un problema. Una característica de base de coneixement redueix el nombre de problemes derivats al personal d’assistència. Tanmateix, aquestes solucions de bases de coneixement no s’escriuen elles mateixes, així que haureu d’assignar coneixements i recursos per omplir-los amb documents d’ajuda rellevants..

L’escriptori d’ajuda de Spiceworks s’integra amb Directori actiu. Això li permet utilitzar rutines d’autenticació del sistema per verificar els usuaris que envien consultes.

Les entrades es poden dividir per habilitar-les diversos fluxos de treball quan una solució requereix diversos equips d’habilitats. És possible centralitzar l’assistència en diversos llocs, la qual cosa significa que podeu utilitzar el sistema d’assistència per atendre clients externs.

El Help Desk de Spiceworks és una solució ideal per a xarxes de mida petita i mitjana. La seva funcionalitat es pot ampliar mitjançant els complements disponibles per a totes les eines de Spiceworks. Aquesta biblioteca de funcions està desenvolupada per Comunitat Spiceworks, de manera que un nombre d’equips públics en expansió constant complementa aquesta eina d’assistència.

7. Escriptori Zoho

Captura de pantalla de Zoho Desk

Zoho produeix programari de comptabilitat i té una excel·lent divisió de programari d’administració de sistemes. Zoho Desk és la seva taula d’assistència. S’accedeix a aquesta eina al núvol. S’admet tant a clients externs com a altres departaments de l’empresa.

Els operatius d’assistència aconsegueixen un quadre de comandament que organitza les entrades obertes segons el termini. Cal que les categories les defineixi la gestió, però mostren quines entrades han passat, que s’acosten al temps de solució crítica i quines són noves amb molt de temps al rellotge.

Altres instal·lacions operatives inclouen els passos per gestionar un bitllet. El membre de l’equip d’assistència només avança per aquests passos per resoldre un bitllet. Aquest esquema de tauler crea un marc de treball per a cada membre de l’equip i estableix rutines correctes per reduir el tall de cantonada. Les comunicacions amb els usuaris es fan mitjançant un plafó de comandament únic, sigui quin sigui el mètode d’entrega que utilitzin aquests missatges. El sistema de missatgeria permet a l’assistent d’assistència incloure especialistes de servei d’atenció a la butlleta per col·laborar en la solució.

Com que Zoho Desk està allotjat al núvol, els membres de l’equip no han d’estar a la vista els uns dels altres. Això permet que el personal de suport treballi des de casa. Per als serveis essencials, podeu agrupar col·laboradors a diferents llocs del món per assegurar-vos que es treballarà una solució 24 hores. Zoho lliura aplicacions per a Android i iOS així els membres del vostre equip poden accedir als seus taulers mentre es troben en moviment.

Entre les funcions d’autoservei del sistema s’inclouen una instal·lació de bases de coneixement que permet als usuaris trobar respostes als seus problemes sense lligar personal de suport.

Pàgines del fòrum permetre als usuaris publicar la seva experiència en la resolució de problemes perquè altres persones puguin aprendre d’aquesta informació. Els usuaris també poden publicar preguntes perquè la comunitat cerqui solucions i consells per treure el màxim partit del sistema d’oficina. Una àmplia gamma de mètodes de contacte inclouen telèfon, correu electrònic, xat i xarxes socials. Tanmateix, si voleu restringir els canals a través dels quals usuaris i clients poden comunicar problemes amb l’equip d’ajuda, només deixeu les instal·lacions inhabilitades. Podeu integrar una pàgina d’enviament d’entrades al vostre lloc web amb un formulari personalitzable.

Els directius tenen una visió en directe de les entrades obertes. El quadre de comandament mostra una targeta per a cada operatiu, dividir el grup en els que estan en línia i els que actualment no estan en el seu torn. Es mostra el nombre d’entrades obertes que ha de fer front cada operador, que es classifiquen segons el termini.

La consola de gestió inclou eines d’anàlisi que inclouen informes sobre la demanda al llarg del temps i la facturació de cada membre de l’equip de suport. Es poden automatitzar determinades tasques com l’assignació de treball i les notificacions de problemes.

Altres productes Zoho poden tenir interfície amb el mòdul Zoho Desk inclòs Llibres Zoho, Zoho CRM, i Tracker d’errors Zoho. Zoho ofereix una prova gratuïta de 15 dies de Zoho Desk per provar el sistema de conducció. No heu de pagar res per poder valorar el programari.

8. Suite Zendesk

Captura de pantalla de Zendesk

Zendesk està molt desplegada en llocs web que ofereixen serveis de subscripció. Per exemple, aquest software d’assistència d’ús és molt utilitzat a la indústria VPN.

Les característiques més destacades de Zendesk són el seu sistema de gestió de bitllets i la seva instal·lació de xat en directe. Formulari web, xat en directe, i correu electrònic estan centralitzats a la consola, per la qual cosa l’operatiu només ha d’accedir a un punt per comunicar-se amb els clients en lloc d’haver d’intercanviar entre el sistema de correu electrònic, una aplicació de xat i la interfície web. Tot i que Zendesk és àmpliament utilitzat per SaaS i proveïdors d’emmagatzematge al núvol, també es adequat per a departaments de suport intern, inclòs un servei d’atenció informàtica.

Zendesk Suite és un paquet d’utilitats de suport disponibles al núvol. No importa quin sistema operatiu predomini a la vostra empresa; podeu accedir-hi des de qualsevol ordinador o dispositiu mòbil sempre que tingueu connexió a Internet.

La suite inclou una plataforma de bases de coneixement, que pot ser el primer port de trucada per als usuaris amb problemes. Moltes trucades a la taula d’assistència informàtica provenen d’usuaris que només volen saber en quin directori guardar el treball i quina impressora és la més propera. Tan, la creació de manuals d’usuari i una guia de resolució de problemes a la intranet de l’empresa facilitaran la pressió sobre l’equip d’assistència.

Tot i que probablement el xat en directe es considera més regularment com un canal de vendes, utilitzant aquesta funció per a Subministraments informàtics pot accelerar el procés de resolució de problemes. No heu de personalitzar el xat en directe tot el temps perquè Zendesk desvia les consultes de xat en directe a la publicació per correu electrònic si l’aplicació de xat no hi és atesa.

Totes les comunicacions entre un usuari i un membre de l’equip de suport es registren al sistema amb un número de bitllet. Aquest bitllet es pot reenviar a personal especialitzat o es pot dividir per crear diversos fluxos de treball. L’usuari té l’opció de tancar un bitllet, i si un operatiu tanca el bitllet sense permís, l’usuari podrà reobrir el problema. La implicació de l’usuari a l’hora de decidir si s’acaba un treball donar suport als membres dels equips que tenen tendència a tancar un bitllet en lloc de fer-ho. També es pot afegir una enquesta de satisfacció durant el procés de tancament de tiquets per supervisar el rendiment del personal.

Les pantalles de gestió del tauler us permeten fer-ho fer el seguiment dels costos i analitzar el rendiment del departament. Tu pots estableix objectius per reduir el temps que es resolgui cada problema, identifiqui els problemes més habituals que provoquen trucades al servei d’assistència i segueixi el rendiment del SLA.. Els informes estàndard produïts per Zendesk admeten l’anàlisi i el rendiment de l’acord, però també podeu crear els vostres formats d’informes personalitzats.

El model de preus de Zendesk és completament escalable. Vostè paga una taxa de subscripció mensual per agent. Això fa que un sistema de servei d’assistència d’alta qualitat estigui disponible per a les empreses més petites i només afegiu una subscripció a més agents a mesura que la vostra empresa creixi. Zendesk ofereix una prova gratuïta del servei de manera que podeu donar-li un termini abans de comprometre’s amb els diners.

9. Suport remot de Dameware

Dameware és una divisió de SolarWinds. Aquesta empresa ocupa el lloc més destacat en aquesta llista de les millors eines per a les assistències informàtiques. malgrat això, El servei d’assistència remota de Dameware és una eina que heu de considerar per millorar el rendiment dels vostres tècnics d’assistència.

Es tracta d’un sistema local i té un preu per tècnic. Es pot instal·lar a Windows i Windows Server entorns. No pagueu una subscripció mensual perquè la llicència que pagueu és perpètua. Tanmateix, és fàcil ampliar la vostra cobertura només comprant més llicències d’agents.

Com el nom d’aquesta eina indica, permet als vostres tècnics fer-ho accedeix als dispositius d’usuari, explora problemes i soluciona problemes. Aquesta capacitat és especialment necessària si recolzeu el personal no tècnic i el vostre departament d’atenció informàtica centralitzat ha d’interactuar amb oficines repartides en una àrea geogràfica àmplia.. No haureu d’enviar cap tècnic per seure amb l’usuari i resoldre un problema si podeu accedir a qualsevol ordinador de la xarxa des de qualsevol lloc.

La funció d’accés remot pot controlar els equips remots que s’executen Windows, Mac OS i Linux. Dameware Mobile et permet controlar de forma remota els equips Windows des del dispositiu Android, iPhone o iPad a través de l’aplicació DameWare Mobile. DameWare Mobile inclou el mateix mecanisme de control remot que s’utilitza a la versió d’escriptori de DameWare Remote Support, de manera que permet als professionals de la informació i als usuaris finals compartir la pantalla d’escriptori durant les sessions d’assistència remota..

Tot i que el sistema Dameware es pot utilitzar per a l’assistència al client, el control dels ordinadors remots és més fàcil d’implementar en equips interns. Tan, podeu ampliar l’ús d’aquest programari més enllà dels límits de la vostra empresa, però aquesta estratègia s’adapta millor a les funcions de suport intern, com ara un servei d’atenció informàtica.

El programari inclou una varietat d’eines d’anàlisi de xarxa, com ara Ping i Traceroute. Aquests permeten als tècnics comprovar els possibles problemes de la xarxa si la consulta d’un usuari sembla que la seva causa es troba fora del dispositiu final. La interfície inclou l’accés a Directori actiu deixar que els tècnics afegir o restablir comptes d’usuari a la xarxa, afegint més funcions que la resolució de configuració de l’extrem final a l’eina d’eines del tècnic.

Les entrades d’AD, configuracions d’endpoints i inventaris de programari es poden exportar a fitxers CSV o XML per a una anàlisi posterior. L’eina d’assistència remota s’ofereix amb diversos informes d’anàlisi i inventari preescrits, però també podeu especificar els vostres informes personalitzats.

Entre les característiques de seguretat de l’eina s’inclouen l’aplicació de 2FA, i podeu accedir a dispositius que estiguin apagats o en mode de suspensió. SolarWinds funciona una comunitat d’usuaris, anomenada THWACK, on els seus líders i tècnics poden rebre consells i consells sobre la resolució de problemes dels propietaris del sistema de suport remot Dameware. L’empresa ofereix una prova gratuïta de 14 dies per a l’assistència remota de Dameware.

10. Tassa de fresc

Captura de pantalla de Freshdesk

Freshdesk competeix amb Zoho Desk i Zendesk Suite. Aquesta és una plataforma d’assistència informàtica particularment eficaç per a aquells que vulguin fer-ho tot per si mateix, sempre que sigui possible. El sistema Freshdesk inclou una secció de bases de coneixement, un fòrum de la comunitat d’usuaris i un portal d’indexació i accés de documents. Podeu posar a la vostra disposició la informació necessària perquè els usuaris puguin explorar consells preescrits abans de recórrer a l’assistència humana.

Els canals de comunicació inclouen un fòrum comunitari, a la qual el personal de suport tècnic pot contribuir. D’aquesta manera, els usuaris poden compartir consells i disminuir la necessitat de trucades a l’assistència informàtica. Freshdesk té un sistema de registre de bitllets que s’estenen trucades de telèfon, correus electrònics, xerrar, i Tiquet de formulari web.  Es poden resoldre problemes senzills i recurrents mitjançant respostes automatitzades i tasques que cal realitzar per a cada bitllet, com ara notificacions. Els controls de compte es poden automatitzar per alliberar el temps del tècnic d’assistència.

Alguns bitllets d’assistència necessiten una àmplia capacitat per resoldre. La solució de Freshdesk a aquests escenaris és un Equip Huddle plataforma, que crea un registre de conversa entre els membres de l’equip. L’assignació de sub-tasques a diferents tècnics es fa el seguiment de nous bitllets registrats per entrades de pares i fills.  Si les solucions requereixen informació d’altres departaments, un tècnic pot enviar una sol·licitud de treball a la secció i posar a disposició dels registrats el bitllet per a aquells que es plantegen el problema. malgrat això, el tècnic assignat es conserva amb la responsabilitat.

El problema de les múltiples entrades plantejades pel mateix usuari pot ser resolt per Detecció de col·lisions d’agents sistema. Això fusiona entrades i allibera els agents. De la mateixa manera, si un problema del sistema provoca la mateixa trucada de diferents usuaris, podeu assignar-los a un agent i enllaçar-los, assegurant-se que una solució consistent es propaga a tots els que han trucat.

Tots aquests canals i estructures de bitllets admeten un servei d’assistència informàtica intern, però el sistema també pot accedir pels clients de l’empresa que presenten dificultats amb productes de les empreses. Podeu crear etiquetes per identificar quines entrades són internes i quines són dels clients.

Els gestors poden configurar Normes SLA que prioritzen les entrades de diferents fonts. També podeu cronificar les entrades per establir terminis i punts d’avís al cicle de vida dels tiquets. Les paraules clau del bitllet s’ajusten a les habilitats dels membres de l’equip o bé només es poden assignar en seqüència. L’assignació automàtica dels bitllets es pot anul·lar manualment.

Un quadre de comandament de gestió permet al líder de l’equip veure en temps real qui treballa en quantes entrades i els progressos que realitza cada agent cap als objectius de la facturació. El quadre de comandament mostra quantes entrades han superat el calendari i quins agents pertanyen. Els informes de rendiment estàndard es poden programar per publicar-los diàriament i enviar-los per correu electrònic. També podeu produir informes personalitzats.

Com a servei al núvol, Freshdesk està disponible en forma de subscripció. Podeu pagar el servei per mes o per any, i la subscripció anual es calcula menys per mes. Si especifiqueu el nombre d’agents que utilitzaran el sistema, heu de pagar per avançat. No us preocupeu de pagar l’accés d’agents durant tot el mes si configureu la vostra capacitat màxima.Freshdesk ofereix un forfet de dia, de manera que podeu configurar la vostra subscripció mensual per a la demanda estàndard i afegir l’accés d’agent en aquells dies en què tingueu un rendiment més alt a la taula d’assistència..

El servei Freshdesk està disponible en diversos paquets amb inclusió de funcions diferents. Un paquet bàsic anomenat Sprout és gratuït. Inclou canals de correu electrònic, xat i xarxes socials, a més d’una plataforma de bases de coneixement. Hi ha quatre plans de pagament i el segon paquet més alt s’anomena el Pla immobiliari. Això costa 49 dòlars mensuals per agent si pagueu anualment o $ 59 per agent si pagueu mensualment. Freshdesk ofereix una prova gratuïta de 21 dies del Pla immobiliari, de manera que podeu provar totes les funcions i decidir si aquest pla és adequat per a vosaltres. Si podeu prescindir d’algunes de les facilitats, podeu obtenir un dels plans més barats.

11. Agent.ai

Conversa Agent.ai

Agent.ai és una solució d’intel·ligència artificial per ajudar a les tasques de sobretaula. Funciona com a plataforma d’autoservei tant a les pàgines de resolució de problemes de cerca com en un format de finestra de xat. Aquesta solució no proporciona un sistema complet de gestió de bitllets. De fet, no inclou cap funció de facturació. Tanmateix, és una utilitat interessant, que, com a complement al vostre sistema de venda de bitllets, pot reduir dràsticament les trucades a l’assistència informàtica i maximitzar les capacitats d’agents d’assistència no qualificats..

L’enfocament de bases de coneixement basat en l’AI d’Agent.ai destil·la el coneixement dels vostres experts i el posa a disposició de qualsevol. Això significa que podríeu subcontractar les vostres funcions de servei d’atenció a un centre de trucades un cop tingueu configurat correctament el motor de coneixement del sistema. Tanmateix, aquest enfocament requeriria un mapeig molt complet de tota l’experiència tècnica del vostre departament d’assistència informàtica. Això no només inclou la informació sobre com solucionar un problema, sinó el procés de presa de decisions que deriva la causa probable d’un problema. En alguns casos, això pot conduir a camins molt complicats. Com la majoria dels tècnics de suport saben, alguns problemes són causats per una combinació inesperada d’errors i pot ser molt difícil aïllar cada component que contribueix.

El sistema Agent.ai es lliura a dos formats i això pot molt Filtra eficaçment tots els requisits d’assistència fins al punt en què els problemes només rarament requereixen la aportació d’experiència tècnica humana.

Un escenari de suport eficaç implementat amb Agent.ai comença amb l’usuari que accedeix a una pàgina de suport o a una bombolla de xat. Això utilitza el Pilot automàtic instal·lació d’Agent.ai. El mòdul fa preguntes a l’usuari successivament reducció del problema per arribar a una solució. Una vegada que s’inicia la fase de solució, el pilot automàtic demana comentaris de l’usuari sobre l’efectivitat del suggeriment. Si la primera solució no funciona, el pilot automàtic passarà a oferir la següent solució més probable. Aquest procés es repeteix fins que es resol el problema. L’autopilot es pot disfressar per representar-se com a persona real. Es pot aconseguir implementant la utilitat mitjançant una finestra de xat i donant-li un nom humà.

Si no funciona cap solució de pilot automàtic, l’usuari ha de passar a un agent d’assistència i, en aquest moment, haureu de començar el vostre sistema de ticketing. L’agent d’assistència no necessita tenir cap capacitat tècnica. Un cop més, aquest contacte es pot realitzar a través una pantalla de xat, o es pot dur a terme Per telèfon. L’agent de suport té accés al segon format d’Agent.ai, que és co-pilot. Aquesta instal·lació utilitza probabilitats per guiar l’agent a través de les opcions de recerca i solució. Probablement serà el mateix camí que hagi fet el pilot automàtic. malgrat això, la inclusió de l’element humà en aquest moment pot ajudar a millorar la interacció entre l’usuari i el motor d’inferència AI.

Quan totes aquestes defenses fracassen, el bitllet es pot transmetre a un expert que, amb el registre de tots els fets descoberts durant l’etapa de copilot, ja tindrà bona part de la investigació.. Aquesta assistència d’investigació reduirà molt el temps que cada expert ha de dedicar a les tasques de suport.

El programari és un servei al núvol, de manera que no cal instal·lar-lo al lloc. Tot i això, haurà de completar la base de coneixement, i aquesta tasca pot trigar bastant temps.

12. RespostaDash

Concepte de answerdash

ReplyDash és un plataforma d’assistència basada en núvol. Es basa en una IA Q i A predictius servei molt similar al Pilot automàtic sistema d’Agent.ai. L’objectiu de la filosofia de ReplyDash és presentar solucions als usuaris sense donar-los accés al personal de suport humà.

Com que es tracta d’un sistema basat en núvols, pot ser es pot accedir a la web o a través d’aplicacions mòbils. Configureu un portal de centre d’ajuda al servidor de ReplyDash i l’integrau al vostre lloc web o portal intranet. L’AI treballa en les probabilitats. El principal de la programació estàndard és que una llista d’instruccions actua sobre una base de dades de fets. A AI, el propi programa també s’implementa com a base de dades. Aquesta base de dades d’instruccions es coneix com a motor d’inferència i és essencialment una llista d’alternatives, a cadascuna de les quals se li dóna un pes en forma de probabilitat. Per tant, les accions del motor d’inferència es redueixen a la cerca d’una llista ordenada de probabilitats.

L’enfocament d’AI és ideal per a funcions de suport. Un operatiu de suport típic ha de treballar mitjançant un problema amb l’usuari, restringint cada resposta amb preguntes de seguiment.

ReplyDash pot començar a presentar a l’usuari una llista d’alternatives, la qual cosa ajuda a arribar a la causa específica del problema sense trobar interpretacions errònies que pot crear cerques de text en blanc en respostes escrites..

Aquest plantejament no resoldrà tots els possibles problemes. Tanmateix, si el vostre equip de gestió d’infraestructures s’ha convertit en eficaç per predir i resoldre els errors del sistema abans que es produeixin, la majoria de trucades d’assistència informàtica informàtiques del sistema ja estaran eliminades.

Els restants problemes de l’assistència informàtica han de tenir lloc en els problemes de formació i en els resultats de l’error de l’usuari. En aquests casos, aconseguir que un usuari treballi mitjançant una solució amb un sistema com ReplyDash pot ser suficient i és possible que no necessiteu proporcionar cap suport en directe en absolut..

El cor del motor és una base de dades de problemes i solucions, que requereix molta aportació dels vostres experts tècnics. Podeu importar bases de dades de solucions existents al vostre compte de ReplyDash perquè el procés de configuració sigui més ràpid. El widget ReplyDash es pot integrar en un quadre de xat en directe per proporcionar als usuaris la impressió de solucions a mida dels seus problemes.

13. ManageEngine Service Desk Plus

Captura de pantalla de Service Desk Plus

GestionaEngine Normalment és propietat de Zoho Corp. Zoho marca totes les eines de gestió de sistemes amb el nom ManageEngine. Tot i això, hi ha una mica de solapament entre les identitats de Zoho i ManageEngine, cosa que fa que Zoho Desk estigui disponible tant a través del lloc web de Zoho com al lloc web ManageEngine..

Els llocs estables de ManageEngine són una de les marques més importants del mercat d’eines de sistemes i es pot integrar la gamma d’eines que l’empresa ofereix.. El Service Desk Plus és l’oferta d’assistència clau de ManageEngine. Està disponible com a un servei basat en núvol o per a la instal·lació al local. La versió instal·lada es pot executar Windows o Linux.

El Service Desk Plus està paquetat en tres nivells de servei. Afortunadament, l’opció més barata, Estàndard, s’adreça als centres d’atenció informàtica. Si voleu afegir més profunditat al programari de la vostra assistència, podeu consultar els paquets més alts. Aquests són els Pla professional, que incorpora funcions de gestió de recursos i Pla d’empresa, que inclou la gestió d’actius, així com les utilitats de gestió de projectes i les funcions d’ITIL. El programari està disponible en anglès, francès, alemany, espanyol, portuguès, italià, danès, holandès, polonès, noruec, suec, serbi, rus, xinès i vietnamita..

Amb el Estàndard paquet, obté una gamma d’utilitats de filtratge que ajuden els usuaris a resoldre els seus propis problemes sense contactar amb un agent d’assistència. En aquesta divisió, desplegueu un portal d’autoservei que inclogui una base de coneixement. Els bitllets es poden obtenir per telèfon, correu electrònic o formulari web. Podeu assignar cada bitllet automàticament als agents i les automatitzacions incloses en el paquet realitzen tasques estàndard executades sense lligar tècnics.

El viatge de l’usuari comença a les portal d’autoservei.  Un element clau d’aquest centre d’ajuda en línia és una base de coneixement cercable. L’esperança és que l’usuari trobi una solució en aquest sistema. Tot i això, el portal d’autoservei també és un lloc on els usuaris poden recaptar bitllets d’assistència. El portal mostra un diàleg amb l’equip d’assistència al llarg del cicle de vida del bitllet i cada usuari pot accedir a diverses entrades – obertes i tancades – des d’una pàgina del portal..

Els bitllets es poden assignar automàticament a un tècnic individual o a un grup. La gestió de les entrades està organitzada per normes comercials. Aquestes regles classifiquen les entrades i us permeten especificar departaments prioritaris, falles d’equip o grups d’usuaris. Les normes empresarials formen a flux de treball i el tècnic o grup assignat és notificades per correu electrònic o SMS quan la regla s’aplica a un bitllet, inicia una tasca.

El Service Desk Plus pot servir un servei d’assistència informàtic central responsable de diversos llocs. Tu pots fer el seguiment dels objectius de l’acord de nivell de servei a través del sistema i utilitzeu informes estàndard o personalitzats per ajudar a les presentacions del rendiment departamental. Les funcions d’assistència informàtica que hi ha a Service Desk Plus es poden integrar amb altres eines de gestió d’infraestructures ManageEngine per resoldre problemes ressaltats pels bitllets.

Ofertes de ManageEngine una prova gratuïta de 30 dies de Service Desk Plus, de manera que podeu provar la seva adequació per al departament d’assistència informàtica sense cap risc.

14. Oracle Service Cloud

Captura de pantalla d’Oracle Service Cloud

Oracle és un dels majors proveïdors de programari del món i va estar al capdavant del moviment cap al núvol. Oracle Cloud tracta ara una àmplia de funcions empresarials i l’Oracle Service Cloud és el mòdul que admet la vostra assistència informàtica.

Aquest paquet es pot utilitzar per assistència als departaments o clients interns i al seu personal. El tauler de servei del servei es pot adaptar de manera especial crear diferents pantalles per a diferents rols. D’aquesta manera, el personal del centre de trucades permet accedir al mateix sistema que els tècnics i els directius sense revelar funcions i visualitzacions de dades que puguin comprometre la seguretat de les dades.

El sistema fa front una gamma de canals de comunicació que inclouen trucades, correu electrònic, xat i formularis web. Als agents que realitzen trucades inicials se’ls pot obtenir un sistema de resolució de problemes per cercar que els permeti identificar el problema. Un mòdul de bases de coneixement ofereix als agents de primera línia instruccions suficients per ajudar-los a resoldre els problemes de l’usuari. Si s’ha d’assignar un bitllet a un tècnic de la oficina de back office, el sistema es porta mitjançant registres de contactes i accions que ja s’han realitzat. Els tècnics que ofereixen accés a aplicacions de tota la societat tenen disponible una tècnica més profunda de cerca de coneixements tècnics.

Així doncs, Oracle Services for Cloud admet dos nivells diferents de personal d’assistència. Una opció de resolució de problemes està especialment adaptada als agents de camp. Els directius poden assignar personal per donar suport a trucades a casa o fora del camp. Aquesta assignació també es pot automatitzar. En l’escenari d’assignació automatitzada de tasques, heu de configurar grups de competència de manera que es destinen problemes específics a membres de grups específics.

Els gestors obtenen mètriques en directe al tauler que mostren l’activitat actual al departament d’assistència informàtica i les entrades obertes però que actualment no s’estan treballant. Podeu configurar fluxos de treball per configurar una ruta d’accions i designar col·laboradors en un bitllet. L’avanç al llarg d’aquest camí crític és visible al tauler de gestió.

Tasques d’administració estàndard, com ara registre i arxiu es pot realitzar automàticament. El sistema també disposa d’una biblioteca d’informes estàndard que cobreixen totes les mètriques que és possible que necessiteu per presentar a executius. També és possible crear els vostres informes personalitzats.

Oracle Service Cloud es cobra per subscripció, i es cobra una tarifa “per seient”. L’opció més barata no unifica les dades generades per cada agent. Això s’anomena el Autònom paquet i costa 99 dòlars al mes per agent. Es diu el paquet més car Centre de contacte empresarial i inclou una instal·lació de xat per a la comunicació amb els usuaris. Aquest paquet costava 250 dòlars al mes.

15. Servei SAP Cloud per al servei

Captura de pantalla de SAP Cloud for Services

SAP té un gran èxit ERP proveïdor i tenen un producte CRM relacionat. El seu abast de programari ara també s’estén al servei i atenció al client. Aquest mòdul, anomenat SAP Cloud for Services, es pot integrar amb altres productes SAP, o es pot desplegar com a aplicació autònoma. Com el seu nom indica, aquest sistema de suport és lliurats a través del núvol.

Tot i que l’objectiu d’aquesta plataforma és servir a clients externs, el programari també es pot utilitzar per a un servei d’atenció informàtica, o altres serveis de suport intern.

El contacte de l’usuari amb el servei d’atenció informàtica comença per a portal d’autoservei. Es pot utilitzar com a ubicació per a una guia de resolució de problemes, una pàgina de preguntes freqüents i una base de coneixements que es poden cercar per animar els usuaris a solucionar els seus propis problemes.

Si el problema és superior al que pot fer front l’usuari, poden utilitzar diversos canals per contactar amb el servei d’atenció informàtica. El primer d’aquests es troba al portal d’autoservei, on hi ha un formulari d’enviament d’entrades. Aquest portal també recull les entrades obertes, el progrés i les comunicacions que es van realitzar al bitllet. Altres canals de contacte inclouen plataformes de telèfon, correu electrònic, xat i xarxes socials.

Entre les funcions de fons de la taula d’ajuda informàtica s’inclouen creació, assignació i seguiment de bitllets. Els bitllets es poden dividir en sub-entrades per a esforços compartits i es poden combinar les entrades duplicades. El tauler de gestió ofereix una altra visió sobre la base de dades de tiquets funcions d’anàlisi també sobre dades històriques informes en viu sobre l’estat de l’entrada i càrregues de treball dels membres de l’equip.

Despeses de SAP Cloud per a serveis a un base de subscripció i és bastant car. De fet, és el sistema més car d’aquesta llista amb preus (fixats en euros) a partir de 1.500 € al mes. Podeu sol·licitar una prova gratuïta del sistema.

16. Resposta DZoneHub

Captura de pantalla de ReplyHub

ReplyHub està dirigit específicament al suport informàtic als equips de desenvolupament de programari. Per tant, tracta equips d’experts en TI que probablement es poden ajudar els uns als altres amb els seus problemes en lloc d’introduir un equip addicional d’experts en TI per ocupar un paper de suport..

El nínxol de mercat de DZone aborda la situació insòlita en què la comunitat d’usuaris sovint sap més sobre la tecnologia que el personal d’assistència informàtica. A més, durant el desenvolupament de programari es plantegen molts problemes que no tenen relació amb les aplicacions existents, de manera que el Servei d’assistència informàtica no sempre és capaç de donar solucions als errors en aplicacions que encara no existeixen..

L’element clau de l’eina és un fòrum comunitari. Cal gestionar aquest entorn, de manera que l’equip d’assistència informàtica no queda totalment suprimit. Els tècnics d’assistència han de controlar els problemes plantejats al fòrum perquè els seus comentaris són necessaris en casos relacionats amb la infraestructura informàtica o els serveis de programari instal·lats instal·lats.

No totes les trucades d’assistència informàtica estan relacionades amb errors de programari, de manera que hi haurà canals exclusius del personal d’assistència. Exemples d’aquest tipus d’escenaris serien temps de resposta lents a la xarxa o problemes d’accés dels usuaris. La plataforma ReplyHub pot abastar el contacte directe amb els administradors de sistemes en aquests casos que no tenen relació amb problemes de desenvolupament.

Les àrees públiques d’una implementació de ReplyHub deixen les preguntes i les respostes de forma permanent visible. Aquestes respostes es poden extreure mitjançant la cerca per permetre reutilitzar solucions més antigues per a nous problemes. Un benefici secundari d’aquesta solució és que posa a la seva disposició els problemes per a futures investigacions. La informació que s’acumula a la base de dades de ReplyHub pot proporcionar material de recerca. Amb aquesta informació, podeu obtenir la freqüència dels tipus de problemes. Això permet als administradors de sistemes i gestors de desenvolupament identificar les llacunes dels sistemes de suport això podria reduir les incidències de problemes.

Les ressenyes sobre els fils de ReplyHub també poden proporcionar material font per a publicacions de blocs corporatius i columnes de consells ressalteu els problemes recurrents i fer que cada membre de l’equip de desenvolupament tingui coneixement de les causes i solucions d’aquests problemes.

ReplyHub no inclou un sistema de ticketing, però es poden interpretar els registres de contacte directe amb el personal d’assistència per proporcionar informació sobre cobrament on el Servei d’assistència informàtica és un centre de costos. Això és un servei en línia que es cobra a la base de la subscripció i es pot obtenir un judici gratuït.

17. Apptivo

Captura de pantalla de Apptivo

Apptivo produeix diversos sistemes de suport empresarial que inclouen serveis de gestió de vendes, gestió de projectes i serveis d’assistència. Aquest servei està disponible a el núvol, de manera que no cal que utilitzeu cap programari al lloc per poder utilitzar-lo.

L’aplicació Apptivo Help Desk és compatible organització de clients per a empreses que gestionen serveis informàtics. El quadre de comandament és adequat per a interiors Funcions de servei d’atenció informàtica. Els clients contacten amb el servei d’assistència a través un formulari web o per correu electrònic. Podeu crear el formulari web amb una plantilla a la qual podeu accedir al portal Apptivo. A Apptivo, un bitllet s’anomena a Caixa. Podeu configurar Esdeveniments SLA, que són els desencadenants per automatitzar l’assignació i el processament de bitllets. També avisen els gestors quan les coses van malament. Es poden assignar casos a diversos tècnics.

El tauler d’agents conté diferents nivells d’accés mantenir separats i assignats les pantalles d’assistència, tècnics i administradors a diferents grups d’usuaris. Un apptiu aplicació per a Android i iOS permet als tècnics accedir al sistema i contribuir a solucions, fins i tot quan es fa una visita de camp, tendint-se a un problema de maquinari a casa o assegut a casa.

El sistema Apptivo pot intercanviar dades amb Google Apps i Office 365, et permet utilitzar biblioteques de documentació en línia com a part del teu entorn d’assistència. També podeu integrar-lo amb el Fluix sistema de missatgeria per permetre la col·laboració de l’equip en examinar problemes i descobrir solucions. Apptivo produeix altres sistemes de suport CRM, vendes i facturació. El paquet de Help Desk es pot integrar amb qualsevol o tots aquests.

El sistema Apptivo inclou funcions d’assignació i seguiment de bitllets i el tauler de gestió proporciona visions generals de rendiment. L’empresa utilitza a subscripció estructura de preus, càrrec per agent al mes. Pots aconseguir un judici gratuït del sistema Apptivo Help Desk.

18. Agiloft

Captura de pantalla d’Agloft

Es pot instal·lar Agiloft Service Desk Suite Windows o podeu accedir a ella com a un servei al núvol. Aquest servei d’ajuda inclou un portal d’autoservei amb una Base de coneixements per ajudar els usuaris a resoldre els seus problemes. La plataforma de bases de coneixement inclou una plantilla estàndard en la qual pengeu el text. El sistema indexa aquests documents per fer-los consultables. Una instal·lació de xat permet als usuaris obrir un diàleg amb el servei d’atenció, registra missatges i registra la conversa com a entrada.

El tauler de control de l’agent inclou scripts i fluxos de treball per ajudar a definir problemes d’usuari. La plataforma està disponible en molts idiomes, cosa que significa que podeu implementar el vostre servei d’assistència a través de fronteres i també atendre personal a empreses clients d’arreu del món.

Els bitllets es poden assignar automàticament i podeu establir unes regles que prioritzar les entrades de fonts específiques o relacionades amb serveis o equipaments crítics. Podeu configurar fluxos de treball per assegurar que els agents de l’assistència segueixen un camí estàndard per deduir problemes i proporcionar solucions. El flux de treball es pot integrar correus electrònics automatitzats per notificar la gestió d’objectius o comunicar-se amb l’usuari. Els canals de contacte inclouen una instal·lació de xat en viu perquè els usuaris i els agents puguin treballar junts en temps real.

El tauler de control del gestor d’assistència inclou visualitzacions de dades en directe detallant el volum en el temps i el total de bitllets pendents actuals. Podeu segmentar les dades de rendiment per agent i veure quantes entrades s’han de retardar. Podeu triar rebre una notificació sobre escorcoll d’objectius o processar colls d’ampolla per correu electrònic. Això posa de manifest els bitllets enganxats a una fase particular del flux de treball.

Podeu obtenir Agiloft de forma gratuïta. La versió gratuïta permet registrar un administrador, cinc usuaris d’energia i cinc agents. Així, si teniu una petita empresa amb un volum de negocis d’assistència lleugera, aquesta solució seria perfecta per a vosaltres. Les versions pagades es carreguen a la subscripció amb l’opció més barata s’arriba a 45 dòlars per agent al mes.

19. Dezide

Captura de pantalla de Dezide

Dezide està disponible com a plataforma basada en núvol o com programari local que es pot instal·lar a Windows. El principal punt de venda de Dezide és la seva facilitat per ajudar la creació de guies tècniques especials. Aquestes guies es poden desplegar en diverses situacions, incloent ajuda per als usuaris finals i documents digitals fora de línia per a agents de camp i enginyers de serveis.

El servei inclou cinc elements. Aquests són un Centre de contacte el portal, que actua com a tauler de control dels agents de l’assistència, i un Autoservei portal, que s’enfronta a l’usuari. Inclou una base de coneixement i un solucionador de problemes perquè els usuaris puguin resoldre els seus propis problemes. El portal inclou un formulari web d’enviament de tiquets per si l’usuari no pot arribar a una solució. Servei de camp fora de línia conté guies de resolució de problemes per a tècnics, i un Atenció al client fora de línia El mòdul és un altre canal d’autoservei. El mòdul final de Dezide és una API, anomenada Incrusta Dezide que us permet desenvolupar les vostres pròpies aplicacions integrant la tecnologia de l’assistència.

Dezide anomena el seu sistema Assessor. El principi de l’assessor és que els experts poden ajudar usuaris sense experiència compartint la seva experiència. Les guies que es troben al centre del sistema d’assessorament representen el mitjà a través del qual es posa a disposició de tot aquest coneixement especialista.

Per a un servei d’assistència informàtic, el mòdul de Contact Center de Dezide seria la solució més adequada. Ell s’integra amb sistemes telefònics digitals per registrar les trucades que pren cada agent. El tauler d’agents és un sistema de presa de notes que s’integra una instal·lació de cerca a través de les guies expertes. Aquests Els guies poden tenir fluxos de treball connectats a ells, de manera que un cop l’agent arriba a la definició del problema, es traça el treball necessari per resoldre’l.

Desideres càrrecs a la base de la subscripció. El paquet estàndard que dóna accés al servei en núvol costa 49 € per usuari al mes. Podeu optar per instal·lar el programari, en aquest cas encara podeu accedir al sistema al núvol. Aquesta opció costa 99 € per usuari al mes

20. Adquirir

Captura de captura de pantalla

L’adquisició s’adreça més als departaments de vendes. Tanmateix, també funcionaria bé per a les aules d’atenció al client i per a l’assistència informàtica. El servei es proporciona des del núvol i podeu aconseguir una versió gratuïta. El Bàsic, El paquet gratuït inclou un rastreig de campanyes que funcionaria com a sistema de gestió de tiquets.

Una plantilla de formulari web permet als usuaris pujar entrades i podeu activar activadors a cada consulta, automatitzant algunes tasques de suport. Adquirir trucades a aquesta base de coneixement cercable AI bot. L’empresa afirma que això un cercador de solucions intel·ligent tracta el 80 per cent dels problemes dels usuaris, estalviar el servei d’assistència de treballar en problemes de rutina. Així, el sistema Acquire pot millorar la productivitat dels tècnics de suport i estalvieu molts diners.

Altres canals de comunicacions inclouen correu electrònic i xerrar. La versió Premium inclou xat de veu i compartició de pantalla, que ajuda als tècnics de suport a demostrar una solució o explorar el problema a la pantalla de l’usuari.

El tauler d’administrador compta amb alguns visuals atractius per mostrar de forma instantània el rendiment de l’equip de suport i el rendiment d’agents individuals. Informes estàndard també estan disponibles per presentar mètriques de rendiment als grups d’interès. Podeu provar la versió de pagament de Acquire una prova gratuïta de 14 dies.

21. Central de suport de BOSS

Cap de pantalla de Boss Support Central

BOSS Solutions produeix tres paquets d’assistència. BOSS Support Central és un paquet de programari local. La versió basada en el núvol de Support Central s’anomena BOSS Desk. L’empresa produeix un sistema de tiquet a mida per a serveis públics que gestionen les evacuacions. Es diu BOSS811.

Central de suport de BOSS és Compliment ITIL i ofereix una plataforma completa per a tots dos suport intern i atenció al client. La funcionalitat del sistema s’estén a la gestió d’actius de TI, de manera que la vostra solució de servei d’assistència pot desplegar-se a configuracions del sistema allà on sigui necessari per tal de resoldre un problema d’usuari. En aquest cas, podeu combinar l’administració de sistemes i el servei d’assistència en un departament o posar a disposició dels tècnics del departament d’administració el sistema de ticketing per realitzar tasques i marcar entrades en conseqüència..

El programari BOSS s’envia amb tauler de comandament i pantalles de portal estàndard. Catàleg de serveis personalitzables i plantilles de pàgines us permetrà adaptar el sistema estàndard a les necessitats operatives de la vostra empresa.

L’experiència de l’usuari comença a la portal d’autoservei, on podeu presentar diversos departaments especialitzats. D’aquesta manera, dirigeix ​​una trucada d’assistència potencial a un grup de competències. La següent capa de servei la proporciona una base de coneixement, que ha de donar a l’usuari la informació necessària per solucionar el problema. Si l’etapa no proporciona una solució, l’usuari podrà fer-ho aixecar un bitllet d’assistència a través del portal. L’usuari pot fer el seguiment de les entrades a través del portal amb les comunicacions del Servei d’assistència apareixen com a missatges adjunts al registre de bitllets en directe. En tot moment, l’usuari té l’opció d’anul·lar el bitllet o marcar-lo tal com s’ha resolt.

Les pantalles presentades al personal de l’assistència informàtica es poden personalitzar. Això té en compte que no totes les tasques requereixen el mateix suport de l’aplicació i que diferents nivells de suport requereixen funcions diferents a l’aplicació. El responsable d’equip pot accedir a ginys i posar només els taulers necessaris per a cada tipus de treball al tauler de control d’aquest grup. El tauler del directiu mostra activitats en directe i dades històriques per a la seva anàlisi.

Aquest sistema s’instal·la al directori Windows medi ambient. El centre d’assistència BOSS inclou aplicacions per a iOS i Android, que permet als tècnics accedir al sistema durant el moviment. L’empresa ofereix tres paquets per a BOSS Support Central. L’opció més barata no inclou les funcions d’entrada. El programari és amb un preu de subscripció amb el sistema de bitllets a partir de 29 dòlars per agent al mes.

22. Navegació d’aliatge

Perfil d'usuari de Alloy Navigator

El programari Alloy Navigator s’instal·la Windows i Macs. També podeu posar-lo a la vostra disposició Servidor web de Windows per donar accés a qualsevol plataforma, inclosa una aplicació per a mòbils.

El sistema Navigator té dos sabors. Alloy Navigator Express és un paquet d’assistència pura que inclou algunes instal·lacions de gestió d’actius per solucionar problemes amb la configuració directament des de la taula d’assistència. Alley Navigator Enterprise és una solució ITIL més completa que seria més adequada per als proveïdors de serveis informàtics que necessiten interactuar amb els clients i el seu personal.

El paquet Navigator Express inclou autenticació d’usuari i xifrat per garantir la seguretat en comunicar-se amb usuaris fora del camp o en llocs remots.

23. Bomgar

Captura de pantalla de Bomgar

Bomgar és un basat en núvol o local solució d’atenció al client i servei d’atenció al servei. S’especialitza en equips d’assistència centralitzats que donen suport a clients externs o personal de l’empresa ubicats en diversos llocs. El suport a clients remots inclou enllaços a mitjans públics, com Internet. La seguretat és molt més important amb les taules d’ajuda que es comuniquen per internet que les que es comuniquen a través d’una LAN. El personal d’assistència o tècnics experts es poden estendre de manera àmplia i mantenir la seguretat de les dades de l’empresa. Tot plegat gràcies al focus de Bomgar en la seguretat de les comunicacions.

El sistema Bomgar s’integra autenticació de dos factors, la qual cosa la converteix en la primera opció per a escriptoris d’ajuda que necessiten comunicar-se amb usuaris d’arreu del món. L’accés d’assistència és un sistema difícil de gestionar des d’un angle de seguretat perquè cal donar accés de fonts externes a la xarxa de l’empresa, però també cal evitar que aquests punts d’accés es dirigeixin a tota la xarxa. Així doncs, Bomgar s’integra autenticació granular d’usuari, la creació de tallafocs al voltant de la secció d’accés públic del sistema. Evita que un usuari maliciós es trenqui per tota la xarxa i crei incompliments de seguretat.

Bomgar considera les seves mesures de seguretat com el seu punt de venda únic i destaca aquestes característiques en la seva presentació de vendes. Un ampli rastre d’auditoria ajuda als analistes a fer un seguiment de l’activitat a la xarxa i a prevenir possibles amenaces de seguretat.

La seguretat és un problema més sensible per a Bomgar, ja que la seva metodologia operativa permet accedir als dispositius d’usuari per tal de permetre al personal d’assistència investigar i solucionar problemes..

Aquest accés seria perillós si no hi haguessin aplicades mesures de privacitat fortes. Totes les transferències de dades estan protegides per un fort xifrat per evitar que els tappers de fil accedeixin a informació privilegiada durant el trànsit. L’accés remot no està limitat a cap plataforma específica, inclosos els dispositius mòbils.

L’accés a sistemes remots no ha de ser interactiu. L’usuari que informa d’un problema no ha d’estar en línia per tal que el tècnic pugui solucionar problemes. El sistema Bomgar no es limita a les funcions de suport. També pot ser una eina eficaç per a la gestió de configuracions i el control de versions de programari. Admet accions preventives i soluciona problemes.

Com passa amb molts sistemes d’atenció informàtica, Bomgar inclou un sistema web d’autoservei que funciona amb documents o arxius de vídeo per explicar solucions als usuaris. Els canals de comunicació dels usuaris inclouen telèfon, correu electrònic, xat i formulari web.

El quadre de comandament de direcció permet al cap de colla controlar la càrrega de treball de cada tècnic, redistribuint tasques on sembla que un treballador està sobrecàrregat. Els registres extensius i els rutes d’auditoria s’obtenen com a dades històriques per proporcionar gràfics i funcions d’anàlisi de rendiment.

Podeu optar per comprar i instal·lar el programari Bomgar o bé comprar-lo com un dispositiu físic, que surt a la vostra xarxa La versió del programari és amb càrrec a una subscripció. Bomgar ofereix una prova gratuïta de 7 dies del seu sistema.

La resta del mercat

En cas que cap de les nostres recomanacions coincideixi exactament amb els vostres requisits, aquí teniu una llista de totes les altres solucions d’assistència informàtica disponibles actualment al mercat..

ToolOindline ToolWindowsLinuxUnixMac
aDefHelpdeskNoNoNoNo
Coneixement astutNoNoNoNo
AzureDeskNoNoNoNo
BlackBeltHelpNo
BloomfireNoNoNoNo
BlueCamrooNoNoNoNo
BOSS DeskNoNoNoNo
BOSS811NoNoNoNo
BrimirNoNoNoNo
BugzillaNoNo
programari bxpNoNoNoNo
Escriptori CNoNoNoNo
CasengoNoNoNoNo
CayzuNoNoNoNo
Servei de servei ChangeGearNoNoNo
Giny Xat Social de ChatweeNoNoNoNo
Cherwell Gestió de serveisNoNo
ClaridadNoNoNoNo
Coneixement al voltantNoNoNoNo
Comença el CRMNoNoNoNo
ConnectWise ControlNo
ConnectWise GestionaNo
Programari CynergyNoNoNo
Mini control remot de DamewareNoNoNoNo
DeskunNonoNoNo
devContacteNoNoNoNo
DiamanteDeskNoNoNoNo
DixaNoNoNoNo
EasyVistaNoNoNoNo
Atenció al client EBSuiteNoNoNo
ElevioNoNoNoNo
Lloc Web EloqüentNoNoNoNo
ElqanoNoNoNoNo
Centre de serveis empresarialNoNoNo
Suite d’e-ServiceNoNoNoNo
Evayadesk Ticket RokTikNoNoNoNo
EverestNoNoNoNo
tot HelpDeskNoNoNo
Assistència tècnica FaveoNoNoNoNo
Ajuda de FITNoNoNoNo
FocalScope
Escriptori de servei FootPrintsNoNoNo
Servei de FreshserviceNoNoNoNo
FrontNoNoNoNo
GLPINo
Gold-Vision CRM
Pistes web de GritwareNoNoNoNo
GrooveNoNoNoNo
HappyFoxNoNo
Harmonia PSANoNoNoNo
Solucions de programari HEATNoNoNoNo
Help ScoutNoNoNoNo
Ajuda al SumoNoNoNoNo
HelpCrunch Live ChatNoNoNoNo
HelpDeskZNoNoNoNo
Helpjuice.comNoNo
HelpOnClickNoNoNoNo
HelpraceNoNoNoNo
HelpshiftNoNoNoNo
HelpSpotNoNoNo
ÚtilNoNo
HESK
HeyBubbleNoNoNoNo
HiverNoNoNoNo
Gestor de serveis d’HPNoNoNoNo
IBM SmartCloud Control DeskNoNoNo
IglúNoNoNoNo
InbentaNoNo
IncidentMonitorNoNoNo
Servei d’InvGate ServiceNoNo
IssuetrakNoNo
Incident informàticNonoNoNo
ITRPNoNoNoNo
Servei de Servei de JiraNoNoNo
Ticketing de JitBit HelpdeskNoNo
JiveNoNoNoNo
Aparells de gestió de sistemes KACE
Suport KatakNoNoNoNo
Kaseya VSANoNoNoNo
KayakoNoNo
KnowledgeOwlNoNoNoNo
KronoDeskNoNoNoNo
Centre de serveis LANDESKNoNo
LiberumNoNoNoNo
Live2Support
LiveAgent
Xat en directeNoNoNoNo
LiveHelpNowNoNoNoNo
liveproNoNoNoNo
MagentrixNoNoNoNo
Gestiona MSP Service Desk Plus MSPNoNo
GestionaEngine SupportCenter PlusNoNo
MangoAppsNoNo
MantisBT
MetaCaseDesk
Mojo HelpdeskNoNoNoNo
MyHubNoNoNoNo
NABDNoNoNoNo
nanorrepNoNoNoNo
NerdioNoNoNoNo
NetHelpDeskNoNoNo
Servei NextivaNoNoNoNo
ngDeskNoNoNoNo
ÀgilNoNoNoNo
OraDesk PeopleSoft Enterprise Help HelpNoNo
osTicketNoNo
OTRSNoNoNo
PagerDutyNoNoNoNo
ParatgeNoNoNoNo
Rastreig de PhaseWareNoNo
Servei d’ajuda PHDNoNo
PlanPlus OnlineNoNoNoNo
ProBusinessToolsNoNoNoNo
PromesNoNoNoNo
PulsewayNoNo
Quest Desk Solutions Gestió del serveiNoNoNoNo
Remei 9NoNoNo
Remediar forçaNoNo
Administrador d’escriptori remotNoNoNoNo
Seguiment de sol·licitudsNoNo
ObligatoriNoNoNoNo
ResponseQue.comNoNoNoNo
Richmond ServiceDeskNoNoNoNo
RightNow CXNoNoNoNo
Servei de vendes núvolNoNoNoNo
SalesNexusNoNoNoNo
SamanageNoNoNoNo
SapphireIMSNoNoNo
SeamlessDeskNoNoNoNo
VàlidNoNoNoNo
Serviceaide Gestió del servei en núvolNoNoNoNo
ServeiNowNoNoNoNo
ServiceTonic – Help DeskNoNo
ServeiWiseNoNoNoNo
SherpaDeskNoNoNoNo
SimpleDeskNoNoNo
SinergiaNoNoNoNo
Servei de Servei SMARTNoNoNo
SmartSupportNoNoNoNo
SmartTouch InteractiveNoNoNoNo
SnapforceNoNoNoNo
SolarWinds MSP en qualsevol llocNoNoNoNo
SolarWinds MSP ManagerNoNoNoNo
SpiceCSMNoNoNoNo
Spoke AI Help DeskNoNoNoNo
Banc de suportNoNoNoNo
Symantec ServiceDeskNoNoNo
Synchrony ExpressNoNo
SysAid
AltNoNoNoNo
Seu d’equipNoNoNoNo
Assistència d’equipsNoNoNoNo
Servei de treball en equipNoNoNoNo
TecnologiaEssencialsNoNoNoNo
Ajuda de Tele-AssistènciaNoNoNoNo
ThinkOwlNoNoNoNo
Xat TidioNoNoNoNo
Track-It!NoNoNo
TriatgeNoNoNoNo
Coneixement UniversalNoNo
UseResponseNoNoNoNo
UVdeskNoNoNoNo
Coet de VelocitatNoNoNoNo
VeriShowNoNoNoNo
VisionFlowNoNoNoNo
Assistència VisionNo
VivantioNoNo
VisorNoNoNoNo
Web + CentreNoNo
WebQANoNoNoNo
Llibres de treballNoNoNoNo
TREBALLNoNoNoNo
WrikeNoNoNoNo
Servei d’ajuda xSellcoNoNoNoNo
XWikiNo
Assistència ZohoNoNoNoNo

Com podeu veure, molts proveïdors de programari han creat sistemes adequats per a les assistències informàtiques.

Consideracions per triar el programari d’assistència informàtica

És poc probable que canvieu tot el vostre maquinari només per instal·lar el programari de suport perfecte de l’assistència informàtica. Per tant, la vostra primera consideració quan es compra un nou programari és eliminar les eines que no es poden instal·lar al vostre sistema.

Durant els darrers dos anys, hi ha hagut una gran evolució en la indústria del programari per proporcionar software com a servei a través d’internet. Aquest desenvolupament ha fet que els venedors de programari cobrin una subscripció més que una llicència perpètua. Aquest model de preus crea més flexibilitat en l’escala de prestacions i pot ajudar a estendre el cost del programari.

Es necessitarà molt de temps per investigar i avaluar totes les solucions d’assistència informàtica, és per això que hem creat aquesta guia a les 20 eines d’atenció informàtica més importants. Els 20 inclouen exemples de diferents opcions de suport. Per exemple, algunes empreses aconsegueixen evitar proporcionar cap suport en directe perquè troben que els sistemes d’autoservei són suficients.

És poc probable que les bases de coneixement i les pàgines de preguntes freqüents poguessin solucionar qualsevol problema que sorgeixi amb el sistema informàtic de la vostra empresa. És important invertir també en les eines del sistema de supervisió de la xarxa i la prevenció d’errors, així com en un programari eficaç d’assistència. Aquesta combinació d’eines de prevenció de problemes i d’autoservei redueix dràsticament els costos d’atenció al client.

Ja utilitzeu un sistema d’assistència informàtica? Deixa un missatge a la secció de comentaris a continuació per informar la resta de la comunitat sobre les teves recomanacions.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me