8 millors solucions de protecció DNS per a la vostra xarxa


És possible que internet hagi obert la porta a una quantitat d’informació insondable, però també ha obert la porta als ciberataques. Quan navegueu en línia, només cal que feu un clic extra per trobar-vos l’objectiu de programari maliciós o un intent de phishing. Utilitzant Solucions de protecció DNS s’està convertint en pràctica estàndard a mesura que les empreses intenten protegir-se contra la ciberdelinqüència.

Aquí està la nostra llista de les millors solucions de protecció DNS per a la vostra xarxa:

 1. Neustar UltraDNS
 2. Escut a cúpula de la cúpula
 3. Flama de núvols
 4. DNS StackPath
 5. Paloalto Networks Security DNS
 6. Cyren DNS Security
 7. Protecció DNS de Nexusguard
 8. Filtre DNS

Les solucions de protecció DNS s’han convertit en una de les eines bàsiques que les empreses utilitzen per protegir-se de les amenaces en línia i evitar costos innecessaris. En aquest article, veurem les vuit millors solucions de protecció DNS per a la vostra xarxa, però primer, mirem què és el DNS i quines eines de protecció.

Què és el DNS?

El Sistema de noms de domini o DNS actua com a agenda telefònica en línia. El DNS s’utilitza per convertir un nom de domini en una adreça IP a la qual es connecti un dispositiu. El DNS s’utilitza perquè és més fàcil per a l’usuari recordar un nom de domini en lloc d’una adreça IP sense problemes. Quan entreu una consulta de cerca al vostre navegador web, el servidor DNS la tradueix en el protocol IP que permet a l’ordinador obrir el lloc..

Què són les eines de protecció DNS i per què les necessito??

Si es deixa sense protecció, el DNS és susceptible de ser manipulat per ciberdelinqüents. Per exemple, les entitats malintencionades poden crear registres DNS falsos i enganyar els usuaris legítims a visitar llocs web falsos i descarregar programari maliciós. Una desafortunada interacció entre el servidor DNS i un lloc compromès pot donar lloc a:

 • Atacs DDoS
 • Segrest de DNS
 • Intoxicació per cache
 • Botnets
 • Atacs entremig de l’home

Les eines de protecció DNS estan dissenyades per evitar atacs cibernètics actuant com a intermediari entre el vostre navegador web i els llocs web / contingut als quals accediu en línia. El programari de protecció DNS pot bloquejar els llocs compromesos, bloquejar servidors botnet coneguts, filtrar contingut com ara anuncis o llocs per a adults, correcta escriptura de domini, i més.

Les millors solucions de protecció DNS

Essencialment, una eina de protecció DNS actua com a buffer que limita la vostra exposició a amenaces en línia. En última instància, la seguretat que estàs depèn de la qualitat del producte que utilitzeu. Vegem de prop què hi ha disponibles.

1. Neustar UltraDNS

Neustar UltraDNS és un dels millors llocs Solucions de protecció DNS per als usuaris empresarials que garanteix la disponibilitat del lloc web al 100%. Neustar UltraDNS és una solució d’alt rendiment sense amunt latència i amfitrions de memòria cau instantània per a empreses ubicades al costat dels host Neustar.

El servei és resistent al fracàs amb 30 nodes distribuïts pels sis continents proporcionant resistència a esdeveniments tecnològics i geogràfics. El programa té Protecció DDoS integrada amb mitigació local per aturar els atacants a les seves petjades.

El preu de Neustar UltraDNS depèn del nombre de consultes que vulgueu donar suport. Els preus comencen a 500.000 consultes per 30 dòlars (24 £) al mes. El següent paquet admet un milió de consultes per 50 dòlars (41 £). L’últim paquet suporta dos milions de consultes a 90 dòlars (73 £) al mes. Podeu obtenir més informació a la pàgina del producte.

2. Comodo Dome Shield

Escut a cúpula de la cúpula

Cúpula CòmodaEscut és una solució de filtratge DNS segura dissenyada per protegir els usuaris empresarials en línia. Escut a cúpula de la cúpula permet a l’usuari fer supervisar el trànsit web en temps real i bloc arriscat llocs web. Un cop bloquejat un lloc web, s’afegirà a una llista negra de manera que podreu accedir-hi per error en el futur. Configuració Escut a cúpula de la cúpula és fàcil i només heu de canviar la configuració de DNS per DNS de Shield.

La plataforma controla quin contingut es bloqueja mitjançant l’ús de normes de seguretat. Les regles de seguretat són les regles configurades per l’usuari que implementen blocs en llocs maliciosos, programari maliciós, atacs de pesca, programari espia, i altres ciberatacs.

Hi ha una versió gratuïta de Comodo Dome Shield anomenat Dome Shield Gold. Dome Shield Gold suporta fins a 300.000 sol·licituds DNS al mes. Les versions de pagament s’anomenen Dome Shield Platinum per a les empreses i Dome Shield Platinum per a les MSP.

La versió MSP té característiques addicionals, com ara la possibilitat de xifra tot el trànsit DNS i crear IP integral o Polítiques basades en llocs de blocs IP. Haureu de contactar directament amb l’empresa per veure un pressupost. També podeu sol·licitar una demostració.

3. Flama de núvols

Flama de núvols

Flama de núvols és un altre proveïdor de DNS més important. Tu pots gestionar tots els vostres dominis mitjançant una interfície d’usuari o API. Flama de núvols s’utilitza àmpliament perquè pot processar les consultes de noms de domini ràpidament amb un raig velocitat mitjana de cerca DNS d’11ms. Cloudflare es pot configurar com a proveïdor de DNS secundari actualitza automàticament els registres quan s’actualitza el proveïdor de DNS principal.

Quan s’utilitza Flama de núvols no esteu subjectes a cap límit de consulta, per la qual cosa seguiu protegit, no importa el que sigui. Per obtenir més seguretat, Flama de núvols usos equilibri de càrrega integrat i Failver automàtic. Aquestes funcions ajuden a mantenir disponible el DNS, fins i tot si hi ha una interrupció o un error.

Hi ha quatre versions de Flama de núvols disponible: gratuït, professional, empresarial i empresarial. La versió gratuïta no costa res i és compatible amb els llocs web personals. La versió Pro té un cost de 20 dòlars mensuals per £ per lloc web professionals.

La versió de l’empresa té un cost de 200 dòlars mensuals (163 £) per domini per als llocs web de comerç electrònic i altres empreses que requereixen una funcionalitat avançada de seguretat i rendiment. La versió Enterprise s’adreça a les empreses que ho necessiten seguretat a nivell empresarial i 24/7/365 assistència. Us podeu inscriure al programa.

4. DNS StackPath

DNS StackPath

DNS StackPath és un Eina de protecció DNS que processa les consultes amb alta velocitat i baixa latència. Les dades DNS es processen a la vora del núvol per proporcionar el millor rendiment a l’usuari final. Seguretat de seguretat, la solució protegeix contra atacs de nivell de DDoS de nivell 3 i usos autenticació per evitar intoxicació per cache DNS.

L’eina és una bona elecció si processeu un gran volum de consultes a causa de la seva sol·licitud escalat automatitzat, que manté el rendiment si hi ha una pujada a les consultes. El servei també és molt resistent al fracàs amb l’equilibri de càrrega incorporat i el canvi de commutació per evitar que el servei es pugui deixar d’actuar en cas d’aturada. N’hi ha ni un sol punt de fracàs, que manté la disponibilitat del servei elevada.

Hi ha quatre versions de DNS StackPath disponible per descarregar: DNS gestionats globalment, Edge Entrega 20, Edge Delivery 200 i Edge Delivery 2000. La versió Global Managed DNS costa 10 dòlars (8,21 £) al mes durant dos milions de consultes al mes. Edge Delivery 20 costa 20 € (16,43 £) al mes i inclou dos milions de consultes DNS al mes més un CDN, WAF i supervisió de cinc serveis.

Edge Delivery 200 costa 200 dòlars (164 £) al mes per cinc milions de sol·licituds de DNS i supervisió de cinc serveis. Edge Delivery 2000 costa 2.000 dòlars (1.642 £) al mes amb 10 milions mensuals de sol·licituds DNS i supervisió de fins a 10 serveis. Podeu descarregar la prova gratuïta registrant-vos en un compte.

5. Seguretat DNS Paloalto Networks

Xarxa DNS Palo alto

Paloalto Networks Security DNS és un Eina de protecció DNS que utilitza Filtració d’URL, analítica predictiu, i aprenentatge automàtic per bloquejar les darreres amenaces en línia. Paloalto Networks Security DNS automàticament bloqueja dominis maliciosos i identifica atacs de túnels DNS en temps real.

El servei es pot escalar, amb una base de dades basada en núvol que significa que no hi ha cap límit al nombre de dominis que pot bloquejar. Si cerqueu una solució de protecció DNS intel·ligent amb capacitats d’aprenentatge automàtic, Paloalto Networks Security DNS és un producte digne de tenir en compte. Per tal de comprar Paloalto Networks Security DNS, Haureu de contactar directament amb l’equip de vendes. Podeu sol·licitar una demostració.

6. Seguretat DNS de Cyren

Cyren DNS Security

Cyren DNS Security és un Eina de filtratge web basat en núvol que protegeix contra atacs DNS. El programari bloqueja l’accés a llocs i contingut maliciosos. Podeu veure l’ús del vostre web en temps real a través del tauler. El quadre de comandament us permet fer-ho visualitzar un registre d’activitats, crear polítiques DNS personalitzades, i generar informes sobre l’activitat web.

Per mantenir els resultats del navegador nets d’amenaces, hi ha un Cerca segura funció que filtra el contingut ofensiu de manera que l’usuari no accedeix a cap problema. També en teniu polítiques de bloc per controlar el contingut que veieu quan navegueu en línia.

El procés de configuració de Seguretat DNS cyren és molt senzill i en pocs minuts pots estar protegit contra les darreres amenaces. A més, no cal instal·lar cap agent en dispositius a protegir. El procés de configuració lleuger fa que Cyren DNS Security ideal per a entorns empresarials.

Cyren DNS Security és una eina que destaca en aquesta llista si cerqueu una eina de filtratge fàcil de desplegar i configurar. Per tal de veure un pressupost per a Cyren DNS Security, haurà de contactar directament amb l’empresa. Podeu sol·licitar una demostració del programa.

7. Protecció DNS de Nexusguard

Nexusguard

Protecció DNS de Nexusguard és un altre programa de protecció DNS amb bona reputació. Protecció DNS de Nexusguard està alimentat per una xarxa global de nodes distribuïts per assegurar resistència contra problemes de rendiment o interrupcions. El procés de configuració de ràpida pista us permet fer-ho introduïu les adreces IP dels vostres servidors DNS i estigui a punt per anar.

Tu pots supervisar l’estat del DNS a través del portal de clients. El portal de clients us mostra estadístiques Consultes DNS i consum d’ample de banda. És aquí on configureu quins dominis estan protegits.

Protecció DNS de Nexusguard ve amb Autenticació de dos factors per protegir el vostre compte contra accessos no autoritzats. L’eina es recomana a aquells que vulguin una experiència de gestió DNS més fluixa. Si us interessa baixar Protecció DNS de Nexusguard Haureu de contactar directament amb l’equip de vendes. Podeu contactar amb ells al seu lloc per sol·licitar una demostració.

8. Filtre DNS

DNSfilter

Filtre DNS és un protector DNS basat en núvol dissenyat per aturar programari maliciós, virus, atacs de pesca i altres amenaces en línia. Filtre DNS utilitza funcions com Filtratge de contingut amb tecnologia AI per controlar a quin contingut pot accedir l’usuari. Filtre DNS també té un quadre de comandament on podeu visualitzeu els vostres llocs, activitat de xarxa, i generar informes de seguretat.

Tu pots configurar les polítiques de filtratge de contingut per determinar quin contingut veus. Per exemple, podeu triar quin tipus de llocs web voleu bloquejar. Si es tracta de llocs il·legals, llocs per a adults, streaming de llocs i molt més. Aquestes llistes es mantenen mitjançant algoritmes per la qual cosa no cal que les actualitzeu de forma periòdica.

Hi ha tres plans estàndard per a Filtre DNS; Basic, Pro i Enterprise. La versió bàsica costa 0,90 dòlars (0,74 £) al mes per usuari. La versió Pro costa 1,80 dòlars (1,48 £) per mes, per usuari amb funcions addicionals com els informes del client. La versió Enterprise costa 2,70 dòlars (2,22 £) al mes per usuari amb retenció de dades addicional. Podeu iniciar la prova gratuïta de 14 dies.

Millors solucions de protecció DNS 

Trieu una solució de protecció DNS que s’ajusti al vostre pressupost i als vostres requisits empresarials. Desplegar un filtratge de contingut no només us mantindrà segur en línia, sinó que us permetrà obtenir una experiència de navegació més positiva. La implementació d’un programa de seguretat DNS impedirà que les entitats malintencionades puguin afectar negativament la vostra activitat en línia.

Eines com Escut a cúpula de la cúpula, Cyren DNS Security, i DNS StackPath són bones opcions per als usuaris empresarials. Amb les configuracions adequades, podreu oferir-vos la millor línia de defensa contra els ciber-atacants.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me