8 millors solucions i eines de RMM


Què és RMM?

Monitorització i gestió remota (RMM) és un programari utilitzat normalment pels proveïdors de serveis gestionats que els permet supervisar i recopilar de forma remota dades de les estacions de treball i servidors del client des de qualsevol lloc on es trobin. Tot i això, aquest conjunt d’eines també pot ser útil per a suport informàtic intern. RMM realment pot accelerar el vostre sistema d’assistència als usuaris alhora que millora la seguretat del vostre sistema.

Abordem molts detalls en les eines que presentem a continuació, però si només teniu temps per fer un resum ràpid, aquí hi ha la nostra llista de les 8 millors eines RMM:

  1. SolarWinds RMM (PROVA GRATU )TA) Forma part d’una suite d’instal·lacions dirigides a proveïdors de serveis gestionats.
  2. Atera (PROVA GRATU )TA) RMM basat al núvol per a dispositius MSP amb PSA, accés remot i un model de preus només de pagament per tècnic.
  3. Monitorització del servidor Site24x7 (PROVA GRATU )TA) Un paquet complet de control de sistemes en línia que funcionaria bé per a la supervisió remota de xarxes i servidors de clients.
  4. Monitor de xarxa PRTG Paessler Una xarxa unificada, servidor i monitor d’aplicacions que inclou funcions de supervisió remota.
  5. Comodo One Sistema de vigilància de xarxes i RMM gratuït que ofereix un gegant de seguretat tecnològic.
  6. ConnectWise Automatitzar Un monitor de sistemes amb èmfasi en l’automatització de processos.
  7. Pulseway Serveis RMM, PSA i antivirus, tots en un mateix paquet.
  8. Kaseya VSA Sistema de control i control remot que inclou suport automatitzat de tasques.

Si teniu un proveïdor de serveis gestionat (MSP), l’accés directe als dispositius del client per a la gestió de programari no es tracta només de solucionar problemes. Podeu utilitzar el sistema per als usuaris a bord; és especialment útil si els vostres clients despleguen una política de “portar el vostre propi dispositiu” (BYOD) o si utilitzen dispositius mòbils per al seu personal.

RMM estendrà els processos automatitzats de gestió del vostre sistema a llocs remots o llocs de clients i us ajudarà a reduir les variacions i errors de configuració que són habituals quan s’implementen manualment. Aquestes eines també redueixen els costos perquè no cal mantenir personal tècnic ni personal remot. La seguretat del sistema beneficia de RMM perquè contenen una seguretat eficaç de connexió a llarga distància i també eliminen el perill de personal tècnic poc conegut que visiti llocs..

Obtenir el programari RMM té molt sentit per a les empreses que centralitzen la gestió de les instal·lacions per a una operació de diversos llocs, negocis virtuals que utilitzin contractistes independents, treballadors a casa o MSP..

Podeu llegir més informació sobre aquestes opcions a les seccions següents.

Les millors eines RMM

Els elements de control remot i de gestió que cal cercar quan investigueu aquesta categoria de programari variaran segons la situació de la vostra empresa. Si teniu previst renovar tot el programari de gestió del vostre sistema, us poden atraure aquelles eines que funcionen com a mòduls en sistemes de gestió d’infraestructures més amples. Podeu buscar funcions RMM pures que ajudin a departaments informàtics centralitzats si voleu fer servir el vostre departament de suport intern. Els sistemes RMM que formen part de sistemes de suport MSP més amplis us haurien d’interessar si la vostra empresa és un proveïdor de serveis.

Els sis sistemes de la nostra llista de les millors eines RMM atenen diferents mercats especialitzats. Les descripcions següents us permetran seleccionar el programari RMM adequat per a la vostra empresa.

1. SolarWinds RMM (PROVA GRATU )TA)

SolarWinds RMM

SolarWinds és un dels principals fabricants d’eines de gestió d’infraestructures de TI i produeix una suite de programari específicament dirigit als EMPs. Entre els sistemes MSP de SolarWinds, en trobareu Control i Control Remot mòdul.

Com a eina dissenyada específicament per permetre al personal de MSP accedir als dispositius de les empreses clients, SolarWinds RMM disposa d’una consola d’operadors molt fàcil d’utilitzar. L’accés a dispositius remots no es limita a les operacions tripulades. Els processos automatitzats també poden tenir accés a la infraestructura del client, tant per al seguiment, diagnòstic de rendiment, i gestió de programari. Això inclou el control del firmware i el sistema operatiu i inclou un gestor de pedaços i un monitor antivirus.

Podeu millorar la supervisió de la vostra seguretat afegint el mòdul SolarWinds Risk Intelligence. El Correu electrònic de SolarWinds el mòdul amplia la protecció de seguretat als vostres sistemes de correu electrònic i podeu oferir serveis de recuperació de clients mitjançant el Còpia de seguretat de SolarWinds mòdul. Els serveis de MSP que ofereix SolarWinds són completats pel gestor de MSP i SolarWinds pren el control, que ofereix eines de diagnòstic. Aquests mòduls estan destinats a treballar conjuntament amb la utilitat RMM per formar una suite de gestió de serveis informàtics (ITSM). Tot i això, totes aquestes eines es venen per separat i poden funcionar com a eines autònomes, de manera que només podríeu seguir l’ús del RMM sense haver de comprar els altres mòduls..

La consola per al servei és basat en la web, de manera que no us haureu de preocupar que el programari no sigui compatible amb el sistema operatiu del vostre host. Els dispositius remots que es poden controlar amb el sistema RMM també poden utilitzar qualsevol sistema operatiu i també fer un seguiment de les virtualitzacions. El RMM pot supervisar els ordinadors de sobretaula, ordinadors portàtils, servidors, i dispositius mòbils.

El tauler centralitza totes les utilitats que necessitarà el vostre personal d’assistència per gestionar adequadament els recursos del client. Les pantalles del tauler inclouen funcionalitat arrossega i deixa anar per assignar tasques a recursos i automatitzar molts dels processos de gestió que el vostre personal durà a terme. Aquesta funcionalitat d’assignació s’estén també a les funcions de gestió de personal, permetent que un líder d’equip destini projectes al personal a través del quadre de comandament.

Les funcions de gestió i de seguiment s’estenen a les condicions de seguretat i rendiment a la infraestructura del client que apareixerà al tauler de l’operador com a alertes. Aquests estats també es poden registrar automàticament a través del sistema mòdul d’informes.

Podeu provar el solar de WindowsWinds a un Prova gratuïta de 30 dies. Aquesta oferta de prova també s’estén a la resta d’elements de la suite SolarWinds MSP.

SolarWinds RMMStart Prova GRATUITA de 30 dies

2. Atera (PROVA GRATU )TA)

Atera

Atera és una plataforma basada en núvol dirigida a petites i mitjanes empreses. És l’eina perfecta per a proveïdors de serveis gestionats, ja que combina utilitats de RMM amb automatització de serveis professionals (PSA) funcions. Això vol dir que aquesta eina proporciona tots els elements necessaris per a un client MSP per poder donar suport als clients i facturar-los el temps dedicat.

S’accedeix a l’entorn en línia de manera que no us haureu de preocupar pel manteniment dels servidors ni del programari Atera. El paquet es cobra per subscripció per seient, de manera que una empresa d’un sol operador obté totes les grans instal·lacions que té una gran corporació d’aquest entorn sense haver de retirar una gran quantitat de diners per davant. A mesura que la vostra empresa creixi i vagi agafant més personal, només cal afegir més subscripcions al vostre compte Atera.

La flexibilitat de la política de preus i la configuració en línia del sistema Atera fa que aquesta sigui una proposta molt atractiva per a petits proveïdors de serveis de confiança autònoms basats en distància per al personal de guàrdia. Ni tan sols heu de proporcionar espai d’oficina al vostre personal d’assistència i podeu contractar operadors estratègicament situats a tot el món per proporcionar assistència 24 hores als vostres clients a un cost mínim..

Atera, a més del control bàsic dels dispositius, Atera en ofereix una sèrie de automatització de processos opcions. Els dispositius monitoritzats s’analitzen periòdicament, generant-se dades en temps real a la consola de gestió sobre problemes d’estat i rendiment i potencials. El paquet inclou gestió de pegats i seguiment d’inventaris també.

Atera s’ofereix en tres edicions. Es diu el pla més barat Pro i proporciona totes les eines necessàries per supervisar i mantenir l’equip del lloc remot del vostre client.

El següent paquet es diu Creixement. Això permet sessions més concurrents. Inclou un agent de monitorització que s’instal·la a Mac i també us ofereix una aplicació per a mòbils per accedir a la consola de gestió. El paquet Growth també inclou un sistema de xat per facilitar als usuaris compatibles contactar amb els vostres operadors.

Es diu el pla superior que ofereix Atera Potència. Inclou funcions d’assistència a bases de dades, com ara l’estalvi d’instantànies i la replicació per a la continuïtat del negoci, que us permetrà oferir serveis addicionals de protecció de dades als vostres clients.

Tots els plans d’Atera et donen autenticació de dos factors per protegir les vostres comunicacions amb els vostres clients i amb el sistema Atera. Aquesta seguretat s’estén a 2FA per correu electrònic. Cadascun dels plans està disponible a una prova gratuïta de 30 dies.

AteraStart 30 dies de prova gratuïta

3. Monitorització del servidor Site24x7 (PROVA GRATU )TA)

El Monitorització del servidor Site24x7 l’utilitat està disponible en diverses edicions i una d’aquestes està adaptada a les instal·lacions de serveis. El paquet total d’eines de control d’infraestructures d’aquest sistema funcionaria molt bé per a les empreses que ofereixen contractes de suport al sistema. Això passa perquè Site24x7 ho és un sistema basat en núvol. Podeu supervisar qualsevol xarxa a qualsevol part del món amb aquesta eina sempre que aquesta xarxa estigui connectada a Internet.

El model de preus d’aquest servei és basat en la subscripció. El que fa que això sigui una proposta molt interessant per als EMP és que els càrrecs no s’anivellin a nivell tècnic. En canvi, estan anivellats per servidor o URL. L’empresa ofereix quatre preus a nivell de servei, però podeu ampliar el vostre paquet per pocs diners per afegir-hi a més monitoratges del servidor. Això podria resultar molt econòmic per als proveïdors especialitzats de serveis a diversos clients.

Site24x7 no només controla els servidors, sinó que també funciona molt bé per al seguiment de llocs web. Aquesta tasca consisteix en el seguiment del comportament de xarxes, enllaços, serveis de xarxa, servidors i aplicacions.

El paquet us avisarà de qualsevol amenaces d’estat. Podeu veure aquestes alertes a la consola en línia i també rebre-les com a missatges de correu electrònic o missatges de text. El servei inclou l’accés mitjançant una aplicació per a dispositius mòbils, de manera que podeu fer un seguiment del rendiment de la infraestructura fins i tot quan no estigueu fora de l’oficina.

Com a servei en línia, aquesta eina pot ser des de qualsevol sistema operatiu a través d’un navegador. És capaç de controlar els dispositius en funcionament Windows, Windows Server, Linux, Unix gratuït BSD, i OS X. Com que supervisa xarxes, aplicacions i servidors, Site24x7 és molt adequat per controlar les virtualitzacions. Es pot comunicar amb Microsoft Hyper-V i VMware virtualització i Contenidors d’embarcadors.

Com a sistema d’accés remot, Site24x7 no té cap problema per supervisar el rendiment d’un altre serveis basats en núvol. Si no conserveu cap infraestructura in situ, podeu utilitzar Site24 / 7 per a la supervisió del rendiment. És capaç de controlar en línia Microsoft Azure servidors i Amazon Web Services.

Site24x7 està disponible en quatre nivells de servei, que són Arranjament, Pro, Clàssic, i Empresa. Cada pla superior té més serveis inclosos al paquet. Pots aconseguir una prova gratuïta de 30 dies del servei complet Site24x7. Si decidiu no pagar al final del període de prova, el vostre compte canviarà automàticament el paquet gratuït Site24x7. Això està limitat a controlar fins a cinc URL o cinc servidors.

Site24x7 Server MonitoringStart 30 dies de prova gratuïta

4. Monitor de xarxa PRTG per analitzador

Analitzador PRTG

Monitor de xarxa PRTG Paessler és un sistema de control de infraestructures unificat. Cobreix xarxes, servidors i aplicacions. Tot i que el sistema s’ofereix en bandes de preus, cada client rep el mateix paquet de programari. El cost del programari depèn de quantes parts del paquet activeu.

En la terminologia de Paessler, una utilitat de control s’anomena “sensor”. Podeu personalitzar el programari segons les vostres necessitats escollint quins sensors cal activar. L’arquitectura de PRTG es presta a l’ús de MSP. El monitor és capaç de fer el seguiment d’esdeveniments en llocs remots. Aquesta capacitat serveix al departament central de gestió de TI de les xarxes WAN multi-lloc. Per tant, no cal que mantingueu personal tècnic en tots els vostres llocs. Aquest mateix escenari s’aplica a MSPs, de manera que Paessler es pot executar com a ITSM per gestionar la infraestructura de clients.

L’aplicació RMM de PRTG hauria de complementar-se amb un sistema de gestió d’assistència de tercers per obtenir suport complet de MSP. Això es deu al fet que el sistema de control de Paessler no inclou les funcions de gestió d’equips i de confirmació del nivell de servei de solucions MSP totals.

Tot i que la manca de control de tasques és una debilitat del PRTG, aquesta opció comporta uns beneficis considerables. L’enfocament integrat de PRTG significa que obtindreu automàticament tot el programa xarxa, servidor, i eines de control d’aplicacions que necessiteu per assegurar el rendiment de la infraestructura del lloc remota. El quadre de comandament us pot mostrar fluxos de trànsit en temps real al voltant d’una xarxa de clients i fins i tot les connexions entre el vostre lloc i les del client.

PRTG inclou excel·lents funcions de mapeig de topologia de xarxa i inclou una visualització de pila d’aplicacions que il·lustra les dependències entre el programari de l’usuari i els serveis subjacents i el maquinari que els suporta. Aquesta característica ofereix una manera fantàstica de veure a l’instant quin element del sistema causa problemes de rendiment.

Paessler no distingeix entre la propietat del lloc, de manera que si teniu una llicència per a PRTG i activeu sensors de control remot, podeu utilitzar el programari per gestionar les instal·lacions d’empreses clients tan fàcilment com podeu supervisar els vostres propis llocs remots. Els mecanismes de control d’accés de Paessler us permeten fer-ho definir diferents grups d’usuaris amb nivells d’accés assignats. D’aquesta manera, els administradors de serveis poden atorgar privilegis de visualització al personal del client, cosa que us permet proporcionar als vostres clients un cert control sobre el monitoratge del seu propi sistema. Fins i tot podeu oferir PRTG com a agència, donant tot el control al personal del client, permetent-vos oferir un paquet només de programari amb suport d’opcions..

La possibilitat de compartir una implementació PRTG amb els vostres clients és més senzilla amb l’opció de l’eina Software-as-a-Service (SaaS). Això Versió basada en núvol del sistema Paessler elimina la necessitat d’instal·lar programari de consola als llocs de clients. Tanmateix, haureu d’instal·lar el programari d’agents a tots els llocs per a la recollida de dades. Podeu obtenir una prova gratuïta de 30 dies del PRTG basat en núvol amb sensors il·limitats. De forma alternativa, podeu triar instal·lar el programari PRTG al lloc. El paquet s’executa al Windows Server. També podeu descarregar-vos una prova gratuïta de 30 dies del PRTG local amb sensors il·limitats. Un cop finalitzi el període de prova, podeu continuar utilitzar el programari gratuïtament si només activeu fins a 100 sensors.

Monitor de xarxa PRTG Paessler Descàrrega de prova GRATU FREETA de 30 dies

5. Comodo Un

Comodo RMM

Comodo és un dels principals jugadors serveis de seguretat de connexió. L’empresa ha creat una plataforma gratuïta de control i supervisió remota, anomenada Comodo One. Es tracta d’una eina “freemium” perquè el sistema bàsic és lliure d’utilitzar, però heu de pagar funcions addicionals, com les funcions de seguretat de la connexió. Com que RMM es refereix a l’accés remot a través del mitjà públic d’internet, és poc probable que cap empresa utilitzi aquest servei sense seguretat. Així, de forma rotonda, acabes pagant per Comodo One. Atès que Comodo té una excel·lent reputació pels seus productes de ciberseguretat, paga la protecció de Comodo One.

El sistema Comodo One s’ofereix com un servei al núvol. Pot supervisar LAN, WAN, altres serveis basats en núvol i sistemes híbrids. L’eina també és un monitor efectiu Aplicacions web. Al ser un servei Cloud, és neutre en el sistema operatiu. Podeu utilitzar-lo per supervisar Linux, Windows, i Mac OS ordinadors i també sistemes operatius per a dispositius mòbils.

Comodo One inclou un mòdul de control i control remot. També té una opció de gestió de dispositius mòbils, un gestor d’aplicacions mòbils, un gestor de patges automatitzat i una instal·lació de control i accés remot. Aquesta és una tasca molt àmplia Suite ITSM.

A més de totes aquestes instal·lacions que són d’interès per a les MSP, Comodo One també ofereix utilitats de control del sistema que inclouen un monitor de rendiment de xarxa, utilitat d’avaluació de riscos, auditoria de sistemes i gestor d’inventaris, mapes de topologia i facilitat de compliment de polítiques..

El mòdul RMM inclou automatització de serveis professionals (PSA) que us ofereix funcions de ticketing i de seguiment de tasques per a les vostres necessitats de gestió d’equips. L’eina facilita l’accés remot i l’ús compartit d’escriptori que permet als tècnics solucionar manualment problemes en dispositius remots.

Mentre que la consola de gestió està va accedir per internet a través d’un navegador web, els endpoints controlats han de tenir instal·lat un agent. Per tant, podeu supervisar qualsevol dispositiu en qualsevol lloc, sempre que tingui instal·lat l’agent remot. Ambdues vies de comunicació haurien de ser xifrades per assegurar la confidencialitat i és quan aquests dispositius extrems amb el servei de comodo,.

Les xarxes que tenen instal·lat l’agent remot es poden mapar i auditar automàticament a través de Comodo One. La fase de descobriment condueix a un inventari de xarxa, que proporciona una ruta per a l’accés remot. El sistema Comodo One controlarà contínuament els dispositius registrats, buscant els punts febles de seguretat i els canvis de configuració no autoritzats amb 18 proves del sistema. Hi ha serveis addicionals útils Protecció DDoS, Serveis DNS, Emmagatzematge al núvol, gestió de dispositius mòbils, i còpia de seguretat automatitzada de dades.

6. Automatitzar ConnectWise

Gestió d’endpoints sense connexió

ConnectWise Automate és un sistema de gestió de xarxa que inclou Instal·lacions RMM. L’eina us permet supervisar de forma remota els endpoints, les xarxes, els servidors i el programari. Es tracta d’un sistema fantàstic de suport informàtic perquè inclou alertes d’estat i accés remot directe. L’accés remot es pot donar a processos automatitzats com gestió de pegats, control de configuració, i llançaments d’actualització de programari.

La possibilitat d’utilitzar aquesta eina per a l’accés remot directe en persona significa que es pot utilitzar per a tasques de suport individual. Inclou converses amb l’usuari i permet que el tècnic pugui corregir els errors del sistema directament. Aquest escenari també permet utilitzar l’eina per a formació, tasques d’equip i seminaris.

Com el nom d’aquest producte indica, un element central de la utilitat és la capacitat d’automatitzar molts processos mitjançant scripts, que es poden escriure i executar dins de l’entorn. Els scripts també es poden aplicar com a fluxos de treball i hi ha incloses plantilles i processos preescrits al paquet. Per tant, es tracta d’una eina flexible que és ideal per a programes MSP o departaments de suport informàtic que donen servei a molts usuaris remots.

Els mòduls de gestió d’usuaris del paquet us permeten configurar processos integrats a bord que són activats per l’usuari després d’un correu electrònic. Es poden crear procediments de configuració estàndard polítiques de grup per assegurar-se que s’apliqui una configuració fixa i compatible a tots els dispositius del mateix tipus i funció. Altres funcions d’autoservei del sistema, permeten als usuaris la possibilitat de comprovar l’estat del seu compte i realitzar tasques d’administració, com ara canviar contrasenyes per si mateixes. Aquestes utilitats us ajudaran a reduir el nombre de tasques mundanes que s’esperaran dels tècnics d’assistència informàtica.

ConnectWise Automate s’ofereix com a un servei de subscripció basat en núvol. Aquest model de preus fa que el sistema sigui completament escalable i accessible a tot tipus d’organitzacions de suport des d’un servei d’una sola persona fins als grans equips d’MSP que donen servei a diverses organitzacions. Es pot descarregar el servei com a prova gratuïta de 14 dies.

7. Pulseway RMM

Pulseway

Pulseway va ser dissenyat per donar suport a les administracions industrials. El paquet es divideix en tres mòduls: Pulseway RMM, Pulseway PSA, i Pulseway Antivirus. El mòdul PSA us ajudarà a assignar tasques a equips, inclòs l’accés a les entrades per als usuaris i el seguiment del progrés. El mòdul RMM proporcionarà al vostre equip les eines per gestionar eficaçment els sistemes remots.

Això és un servei basat en núvol, de manera que no haureu d’instal·lar la consola als vostres propis servidors. L’eina pot supervisar Linux, Windows, i Mac OS sistemes i és especialment eficaç en el seguiment d’aplicacions i serveis web. Pulseway s’integra amb els vostres sistemes de gestió d’accés existents, com Active Directory, i és capaç de supervisar VMWare, Citrix, i Hyper-V virtualitzacions.

Les característiques del servei de Pulseway inclouen flux de treball i automatització de tasques basada en scripts, gestió de pegats, control de configuració, Alertes d’estat SNMP, instal·lació de programari, i gestió d’actualitzacions. El mòdul PSA fa complir polítiques i auditories per al compliment dels estàndards de SLA i de seguretat.

Es pot accedir al quadre de comandament del servei una aplicació per a dispositius mòbils, per la qual cosa és molt adequat per a contractistes individuals, que vulguin proporcionar serveis les 24 hores. També significa que podeu sortir al vostre equip tecnològic al camp o vagar des dels seus pupitres sense perdre el contacte.

El model de preus del servei és de base de subscripció i es cobra per endpoint supervisat. Això fa que Pulseway sigui extremadament escalable. S’adapta tant a particulars, a petites empreses i a grans empreses, incloses les centrals de serveis que serveixen a molts clients.

Les funcions de control del rendiment de l’equip també inclouen alertes per assegurar-se que es segueixen els calendaris de tasques i permeten afegir recursos addicionals a tasques que semblen quedar-se enrere. Per control continu del sistema, la salut tant de la vostra xarxa interna com de la dels vostres clients us pot ajudar amb alertes personalitzades que combinen les condicions de rendiment. Aquests us permeten afrontar les crisis i assignar infraestructures addicionals o reassignar els recursos existents. Els serveis addicionals disponibles a Pulseway inclouen un servei de còpia de seguretat de dades al núvol i protecció especialitzada del servidor web.

El control de la prestació de serveis tant a clients com a membres de l’equip té el suport de un sistema d’informació a Pulseway. El sistema inclou informes preescrits estàndard i també podeu reunir els vostres formats d’informes personalitzats.

N’hi ha una versió gratuïta de Pulseway per a ús individual que permet suportar dos punts finals. La versió més ampla i de pagament, anomenada Equip, està disponible en una prova gratuïta de 14 dies. També podeu optar per aconseguir l’equip com a versió local. L’equip inclou diversos comptes i polítiques de grup per a comptes de tècnic que permeten als caps d’equip controlar els drets d’accés.

8. Kaseya VSA

Kaseya VSA

Kaseya és un sistema de control de la infraestructura informàtica basat en el núvol que té capacitats RMM en un producte, anomenat VSA.  El mòdul d’accés remot de Kaseya VSA s’anomena Live Connect. Aquest sistema facilita connexions directes, manuals i també connexions que serveixen processos automatitzats.

VSA permet molta automatització de les tasques estàndard que un MSP i el seu personal estan cridats a realitzar. Aquesta llista de tasques inclou usuaris a bord. L’eina es gestionarà la instal·lació de programari i farà un seguiment de la disponibilitat de pegats i actualitzacions per als sistemes operatius, el firmware i el programari d’un client.

Kaseya VSA no només gestiona les tasques rutinàries. El sistema d’alerta de l’eina notificarà al vostre personal de qualsevol problema d’estat amb l’equip a les xarxes dels vostres clients. Aquesta característica significa que no haureu d’esperar que els usuaris puguin trucar amb queixes abans que s’assabenti que la xarxa està en tensió.

Un mòdul molt útil de Kaseya VSA és AssetIQ. Aquesta és una plataforma de documentació que permet configurar ajuda en línia per als usuaris, escriure scripts de flux de treball de suport per a tècnics, o fins i tot proporcionar manuals de formació interactius. Kaseya VSA també inclou Auditoria de compliment dels estàndards de SLA i de seguretat. Altres funcions inclouen instal·lacions de còpia de seguretat i emmagatzematge en línia i un mòdul que es coordina amb el vostre programari antivirus per assegurar-vos que la base de dades de programari i amenaces s’actualitzi regularment..

Els proveïdors MSP també han de considerar la instal·lació Kaseya BMS al costat de VSA. El sistema BMS us proporcionarà funcions PSA per lliurar un sistema de ticketing, un rastreador de tasques i un sistema de facturació.

Kaseya VSA és adequat per a tècnics de suport autònom individual i personal de suport informàtic intern. El servei en línia, basat en subscripcions de Kaseya, el fa completament escalable: només pagueu el nombre d’endpoints que teniu en compte. Podeu obtenir una prova gratuïta de Kaseya VSA de 14 dies. Si sou un MSP, podríeu beneficiar-vos d’instal·lar tant Kaseya VSA com Kaseya BMS. També podeu obtenir una prova gratuïta de 14 dies del sistema de gestió d’empreses.

Selecció d’una eina RMM

Hi ha moltes eines RMM molt bones al mercat. Moltes d’elles són molt similars i és molt difícil triar-les entre elles. Un bon exemple d’aquesta situació rau les similituds entre Kaseya VSA, Pulseway, i ConnectWise Automatitzar.

Un bon lloc per començar a l’hora de decidir entre els vostres sistemes candidats és buscar si us convindria millor un servei basat en núvol o si ho preferiria instal·leu el programari al vostre propi servidor. Si es revisen els requisits del sistema operatiu dels sistemes candidats, també es restringeixen les opcions i us conduirà cap als RMM que estan escrits per treballar al sistema del vostre servidor..

Les proves gratuïtes i les opcions gratuïtes que ofereixen les eines recomanades a la nostra llista també us ajudaran a decidir quin sistema és adequat per a vosaltres. Aprofiti aquestes oportunitats gratuïtes de prova per garantir que els sistemes que esteu considerant compliran tots els vostres requisits.

Feu servir un RMM? Recomanaríeu el sistema que opereu a altres? Heu provat alguna de les eines d’aquesta llista? Deixa un missatge a la secció Comentaris a continuació, compartiu la vostra experiència amb la comunitat.

Les eines de control i control remot són essencials per als proveïdors de serveis gestionats i també es mostraran útils per als departaments informàtics interns centralitzats.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me