9 millors eines SIEM: una guia per a la informació de seguretat i la gestió d’esdeveniments


Què és la informació de seguretat i la gestió d’esdeveniments (SIEM)?

SIEM representa informació sobre seguretat i gestió d’esdeveniments. Els productes SIEM proporcionen anàlisis en temps real de les alertes de seguretat generades per les aplicacions i el maquinari de xarxa.

A continuació detallem els detalls de cada producte, però si us falta un temps, aquí teniu un resum de la nostra llista de les millors eines SIEM:

 1. Gestor d’esdeveniments de seguretat de SolarWinds (PROVA GRATU )TA) Interfície de bon aspecte amb una gran quantitat de frontals de visualització de dades gràfiques, una eina SIEM potent i completa que s’executa al Windows Server.
 2. GestionaEngine EventLog Analyzer (PROVA GRATU )TA) Una eina SIEM que gestiona, protegeix i mines els fitxers de registre. Aquest sistema s’instal·la a Windows, Windows Server i Linux.
 3. Seguretat empresarial de Splunk Aquesta eina per a Windows i Linux és líder mundial perquè combina l’anàlisi de xarxa amb la gestió de registres juntament amb una excel·lent eina d’anàlisi.
 4. OSSEC El sistema de seguretat HIDS de codi obert que és lliure d’utilitzar i actua com a servei de gestió d’informació de seguretat.
 5. Plataforma d’intel·ligència de seguretat de LogRhythm La tecnologia basada en IA basada en aquesta eina d’anàlisi de tràfic i registre per a Windows i Linux.
 6. Gestió unificada de seguretat AlienVault SIEM de gran valor que funciona amb Mac OS i Windows.
 7. Testimoni RSA NetWitness Extremadament ampli i adaptat a les grans organitzacions, però una mica massa per a les petites i mitjanes empreses. Funciona amb Windows.
 8. IBM QRadar Eina SIEM líder al mercat que funciona en entorns Windows.
 9. McAfee Enterprise Security Manager Eina popular SIEM que recorre els registres d’Active Directory per confirmar la seguretat del sistema. Funciona amb Mac OS i Windows.

A mesura que funcionen més empreses en línia, és cada cop més important incorporar eines de ciberseguretat i detecció d’amenaces per evitar temps morts. Malauradament, molts ciber atacants sense escrúpols estan actius a la xarxa, només esperen atacar sistemes vulnerables. Els productes de la informació sobre seguretat i gestió d’esdeveniments (SIEM) s’han convertit en una part fonamental per identificar i abordar els ciberatacs.

Aquest terme és, en certa manera, un paraigua per als paquets de programari de seguretat que van des de Sistemes de gestió de registres fins a Gestió de registres / esdeveniments de seguretat, Gestió d’informació de seguretat i correlació d’esdeveniments de seguretat. Sovint, aquestes característiques es combinen per a una protecció de 360 ​​graus.

Si bé un sistema SIEM no és incòmode, és un dels indicadors clau que una organització té una política de ciberseguretat clarament definida. Nou de cada deu, els atacs cibernètics no tenen clar nivell a la superfície. Per detectar amenaces, és més eficaç utilitzar els fitxers de registre. Les capacitats superiors de gestió de registres dels SIEM han convertit en un eix central de la transparència de la xarxa.

La majoria de programes de seguretat funcionen a escala micro, per fer front a amenaces més petites, però manquen de la imatge més gran de les amenaces cibernètiques. Un sistema de detecció d’intrusions (IDS) només pot fer molt més que monitoritzar paquets i adreces IP. Així mateix, els registres de serveis només mostren canvis de configuració de sessions i usuaris. SIEM combina aquests sistemes i altres com per proporcionar una visió completa de qualsevol incident de seguretat mitjançant la supervisió en temps real i l’anàlisi de registres d’esdeveniments..

Què és la gestió de la informació de seguretat (SIM)?

La gestió d’informació de seguretat (SIM) és la recollida, seguiment i anàlisi de dades relacionades amb la seguretat dels registres d’ordinadors. També es coneix com a gestió de registres.

Què és la gestió d’esdeveniments de seguretat (SEM)?

La gestió d’esdeveniments de seguretat (SEM) és la pràctica de la gestió d’esdeveniments en xarxa que inclou l’anàlisi en temps real d’amenaça, la visualització i la resposta a incidents.

SIEM vs SIM vs SEM: quina és la diferència?

Els SIEM, SIM i SEM sovint s’utilitzen de forma intercanviable, però hi ha algunes diferències clau.

Gestió d’informació de seguretat (SIM) Gestió d’esdeveniments de seguretat (SEM) Gestió d’informació i esdeveniments de seguretat (SIEM)
Visió generalRecopilació i anàlisi de dades relacionades amb la seguretat dels registres d’ordinadors.Anàlisi, visualització i resposta de les amenaces en temps real.SIEM, com el seu nom indica, combina les capacitats SIM i SEM.
CaracterístiquesFàcil de desplegar, fortes capacitats de gestió de registres.Més complex de desplegar, superior a la supervisió en temps real.Més complext per desplegar, funcionalitat completa.
Eines d’exempleOSSIMNetIQ SentinelRegistre SolarWinds & Gestor d’esdeveniments

Capacitats SIEM

Les capacitats bàsiques del SIEM són les següents:

 • Col·lecció de registres
 • Normalització: recollida de registres i normalització en format estàndard)
 • Notificacions i alertes – Notificar a l’usuari quan s’identifiquen amenaces de seguretat
 • Detecció d’incidents de seguretat
 • Flux de treball de resposta a les amenaces – Flux de treball per a la gestió d’esdeveniments de seguretat passats

SIEM registra dades de la xarxa interna d’eines d’usuaris i identifica problemes i atacs potencials. El sistema funciona sota un model estadístic per analitzar les entrades de registre. SIEM distribueix agents de recollida i recorda dades de la xarxa, dispositius, servidors i tallafocs.

Tota aquesta informació es passa a una consola de gestió on es pot analitzar per fer front a les amenaces emergents. No és infreqüent que els sistemes SIEM avançats utilitzin respostes automatitzades, analítiques de comportament de l’entitat i orquestració de seguretat. Això garanteix que les vulnerabilitats entre les eines de ciberseguretat poden ser controlades i abordades per la tecnologia SIEM.

Una vegada que la informació necessària arriba a la consola de gestió, analista de dades la visualitza, que pot proporcionar comentaris sobre el procés global. Això és important perquè el feedback ajuda a educar el sistema SIEM en termes d’aprenentatge automàtic i augmenta la seva familiaritat amb l’entorn que l’envolta.

Un cop el sistema de programari SIEM identifica una amenaça, es comunica amb altres sistemes de seguretat del dispositiu per aturar l’activitat no desitjada. El caràcter col·laboratiu dels sistemes SIEM els converteix en una solució popular a escala empresarial. No obstant això, l’augment de les amenaces cibernètiques perverses ha fet que moltes empreses petites i mitjanes tinguessin en compte els mèrits d’un sistema SIEM..

Aquest canvi ha estat relativament recent a causa dels costos substancials de l’adopció de SIEM. No només heu de pagar una quantitat important pel sistema; heu de destinar un o dos membres del personal per supervisar-lo. Com a resultat, les organitzacions més petites han estat menys entusiasmades amb l’adopció de SIEM. Però això ha començat a canviar a mesura que les pimes poden subcontractar als proveïdors de serveis gestionats.

Per què és important SIEM?

SIEM s’ha convertit en un component principal de seguretat de les organitzacions modernes. El motiu principal és que cada usuari o seguidor deixa enrere un rastre virtual en les dades del registre de la xarxa. Els sistemes SIEM estan dissenyats per utilitzar aquestes dades del registre per tal de generar coneixement sobre atacs i esdeveniments passats. Un sistema SIEM no només identifica que ha passat un atac, sinó que permet veure com i per què també va passar.

A mesura que les organitzacions s’actualitzen i es posen a l’altura d’unes infraestructures d’informàtica cada cop més complexes, SIEM ha esdevingut encara més important en els darrers anys. Al contrari de la creença popular, els tallafocs i els paquets antivirus no són suficients per protegir tota una xarxa. Els atacs del dia zero encara poden penetrar en les defenses del sistema, fins i tot amb aquestes mesures de seguretat vigents.

SIEM aborda aquest problema detectant l’activitat d’atac i avaluant-lo en contra de comportaments passats a la xarxa. Un sistema SIEM té la capacitat de distingir entre un ús legítim i un atac maliciós. Això ajuda a augmentar la protecció contra incidents del sistema i a evitar danys en els sistemes i la propietat virtual.

L’ús de SIEM també ajuda les empreses a complir amb una gran varietat de normes de gestió cibernètica de la indústria. La gestió de registres és el mètode estàndard de la indústria d’auditoria en una xarxa de TI. Els sistemes SIEM proporcionen la millor manera de complir aquest requisit regulatori i ofereixen transparència en els registres per tal de generar visions clares i millores.

Les eines essencials SIEM

No tots els sistemes SIEM es construeixen igual. Com a resultat, no hi ha una solució única per adaptar-se a la mida. Una solució SIEM adequada per a una empresa pot ser incompleta per a una altra. En aquesta secció, desglossem les característiques bàsiques necessàries per a un sistema SIEM.

Gestió de dades de registre

Com s’ha esmentat anteriorment, la gestió de dades de registre és un component fonamental de qualsevol sistema SIEM a escala empresarial. Un sistema SIEM necessita agrupar dades de registre procedents de diverses fonts diferents, cadascuna amb la seva pròpia manera de classificar i registrar dades. Quan cerqueu un sistema SIEM, voleu un que tingui la capacitat de normalitzar les dades de manera eficaç (potser necessiteu un programa de tercers si el vostre sistema SIEM no gestiona bé les dades de registre diferents).

Un cop normalitzades les dades, es quantifica i es compara amb les dades prèviament enregistrades. El sistema SIEM pot reconèixer els patrons de comportament maliciós i augmentar les notificacions per alertar l’usuari que prengui mesures. Un analista pot cercar aquestes dades per definir nous criteris per a futures alertes. Això ajuda a desenvolupar les defenses del sistema davant de noves amenaces.

Informes de compliment

En termes de comoditat i requisits normatius, és molt important tenir un SIEM amb funcions d’informació de compliment àmplies. En general, la majoria de sistemes SIEM tenen algun tipus de sistema de generació d’informes a bord que us ajudarà a complir els vostres requisits de compliment.

La font de requisits dels estàndards que cal complir serà una influència important en el sistema SIEM que instal·leu. Si els vostres estàndards de seguretat estan dictats per contractes amb els clients, no tindreu molta marge sobre quin sistema SIEM escolliu – si no és compatible amb l’estàndard requerit, no us serà cap usuari. És possible que us demani que demostreu la conformitat a PCI DSS, FISMA, FERPA, HIPAA, SOX, ISO, NCUA, GLBA, NERC CIP, GPG13, DISA STIG o a un altre dels altres estàndards del sector..

Intel·ligència Amenaça

Si es produeix un incompliment o atac, es pot generar un informe que detalli com va succeir de forma àmplia. A continuació, podeu fer servir aquestes dades per perfeccionar els processos interns i ajustar la vostra infraestructura de xarxa per assegurar-vos que no es torni a produir. Utilitza la tecnologia SIEM que la vostra infraestructura de xarxa evoluciona per fer front a noves amenaces.

Condicions d’alerta d’afinació fina

La capacitat de definir els criteris per a futures alertes de seguretat és essencial per mantenir un sistema SIEM eficaç mitjançant intel·ligència d’amenaça. Perfeccionar les alertes és la manera principal d’actualitzar el sistema SIEM contra noves amenaces. Cada cop es van produint atacs cibernètics innovadors, de manera que utilitzar un sistema dissenyat per afegir noves alertes de seguretat impedeix deixar-se enrere.

També voleu assegurar-vos que trobeu una plataforma de programari SIEM que pugui limitar el nombre d’alertes de seguretat que rebeu. Si heu inundat les alertes, el vostre equip no podrà respondre els problemes de seguretat de manera puntual. Sense ajustar les alertes d’afinació, sereu sotmesos a filtres de masses d’esdeveniments, des dels tallafocs fins als registres d’intrusions..

panell

Un extens sistema SIEM no serveix de res si teniu un tauler de control al darrere. Tenir un quadre de comandament amb una interfície d’usuari senzilla facilita la identificació d’amenaces. A la pràctica, esteu buscant un tauler amb visualització. Immediatament, això permet que l’analista es detecti si hi ha anomalies a la pantalla. L’ideal és que desitgeu un sistema SIEM que es pugui configurar per mostrar dades d’esdeveniments específics.

Les millors eines SIEM

Quan es tracta de comprar una solució SIEM, el mercat té una gran quantitat d’elecció. Des d’empreses més grans com IBM, Intel i HE, fins a SolarWinds i Manage Engine, hi ha una solució per a gairebé totes les mides i els estil de l’empresa. Fins i tot hi ha opcions de codi obert gratuïtes, tot i que els projectes de codi obert normalment tenen un pressupost de desenvolupament molt baix, cosa que significa que aquestes opcions probablement no són les millors.

Abans de triar una eina SIEM, és important avaluar els vostres objectius. Per exemple, si busqueu una eina SIEM per complir els requisits normatius, generar informes serà una de les vostres prioritats.

D’altra banda, si voleu utilitzar un sistema SIEM per mantenir-vos protegit contra atacs emergents, en necessiteu una amb una normalització d’alt funcionament i instal·lacions de notificació àmplies i definides per l’usuari. A continuació, fem un cop d’ull a algunes de les millors eines SIEM del mercat.

1. Gestor d’esdeveniments de seguretat de SolarWinds (PROVA GRATU )TA)

Sistema operatiu: Windows

SolarWinds

En termes d’eines SIEM de primer nivell, Gestor d’esdeveniments de seguretat de SolarWinds (SEM) és una de les ofertes més competitives del mercat. El SEM inclou totes les funcions bàsiques que esperaves d’un sistema SIEM, amb extenses funcions de gestió de registres i informes. La resposta detallada d’incidents en temps real de SolarWinds la converteix en una excel·lent eina per a aquells que busquen explotar els registres d’esdeveniments de Windows per gestionar activament la seva infraestructura de xarxa contra les amenaces futures..

Una de les millors coses del SEM és el seu detallat i intuïtiu tauler de tauler. La simplicitat de les eines de visualització facilita que l’usuari identifiqui qualsevol anomalia. Com a bonificació de benvinguda, l’empresa ofereix assistència 24 hores al dia, de manera que podeu contactar amb ells per obtenir assessorament si teniu algun error.

ELECCIÓ DE L’EDITOR

Una de les eines SIEM més competitives del mercat amb una àmplia gamma de funcions de gestió de registres. La resposta a incidents en temps real facilita la gestió activa de la vostra infraestructura i el quadre de comandaments detallat i intuïtiu fa que aquesta sigui la més senzilla d’utilitzar del mercat. Amb suport 24 hores / 7, aquesta és una opció clara per SIEM.

Descarregar: Prova gratuïta de 30 dies GRATU atTA a SolarWinds.com

Lloc oficial: https://www.solarwinds.com/security-event-manager/

Sistema operatiu: Windows

2. Analitzeu Gestió d’Engine EventLog (PROVA GRATU )TA)

Sistema operatiu: Windows i Linux

ManageEngine Analitzador de registres d'esdeveniments

El GestionaEngine EventLog Analyzer és una eina SIEM perquè se centra en gestionar els registres i en obtenir informació sobre seguretat i rendiment de la informació.

L’eina és capaç de reunir el registre d’esdeveniments de Windows i els missatges Syslog. A continuació, organitzarà aquests missatges en fitxers, rotant a fitxers nous si escau, emmagatzemar aquests fitxers en directoris amb nom de sentit per facilitar-los l’accés. L’analitzador de EventLog protegeix aquests fitxers contra la manipulació.

Però el sistema ManageEngine és més que un servidor de registre. Té funcions analítiques que us informarà d’accés no autoritzat als recursos de l’empresa. L’eina també valorarà el rendiment d’aplicacions i serveis clau, com ara servidors web, bases de dades, servidors DHCP i cues d’impressió..

Els mòduls d’auditoria i informes de l’analitzador EventLog són molt útils per demostrar el compliment dels estàndards de protecció de dades. El motor d’informes inclou formats per complir-los PCI DSSFISMAGLBASOXHIPAA, i ISO 27001.

ManageEngine ha produït tres edicions de l’analitzador d’events, inclosa una versió gratuïta, que recull registres de fins a cinc fonts. ManageEngine ofereix una prova gratuïta de 30 dies de l’edició Premium. Una versió basada en xarxa, anomenada Edició distribuïda també està disponible per a una prova gratuïta de 30 dies.

GestionaEngine EventLog AnalyzerDescarrega la prova gratuïta de 30 dies

3. Seguretat empresarial Splunk

Sistema operatiu: Windows i Linux

Seguretat empresarial de Splunk

Splunk és una de les solucions de gestió de SIEM més populars del món. El que la diferencia de la competència és que ha incorporat analítiques al cor del seu SIEM. Les dades de xarxa i màquina es poden controlar en temps real, ja que els esquemes del sistema per a possibles vulnerabilitats. La funció Notables de Enterprise Security mostra alertes referents per l’usuari.

En termes de resposta a amenaces de seguretat, la interfície d’usuari és increïblement senzilla. Quan realitzeu una revisió d’incidents, l’usuari pot començar amb una visió general bàsica abans de fer clic a les anotacions en profunditat sobre l’esdeveniment passat. Així mateix, l’investigador d’actius fa un bon treball per marcar accions malintencionades i prevenir danys futurs. Heu de posar-vos en contacte amb el venedor per obtenir una cotització, de manera que queda clar que es tracta d’una plataforma dissenyada per a organitzacions més grans.

4. OSSEC

Sistema operatiu: Windows, Linux, Unix i Mac

OSSEC és el principal sistema de prevenció d’intrusos basat en l’hoste (HIDS). No només OSSEC és un molt bon HIDS, però és gratuït. Els mètodes HIDS són intercanviables amb els serveis dels sistemes SIM, de manera que OSSEC també s’ajusta a la definició d’una eina SIEM.

El programari es centra en la informació disponible als fitxers de registre per cercar proves d’intrusisme. A més de llegir els fitxers de registre, el programari fa un seguiment de les ressenyes de verificació de fitxers per detectar la seva alteració. Els pirates informàtics saben que els fitxers de registre poden revelar la seva presència en un sistema i fer el seguiment de les seves activitats, de manera que molts programari maliciós d’intrusió avançada alteraran els fitxers de registre per eliminar aquesta evidència.

Com a programari lliure, no hi ha cap raó per no instal·lar OSSEC a moltes ubicacions de la xarxa. L’eina només examina els fitxers de registre residents al seu amfitrió. Els programadors del programari saben que diferents sistemes operatius tenen sistemes de registre diferents. Així doncs, OSSEC examinarà els registres d’esdeveniments i els intents d’accés al registre als registres Windows i Syslog i els intents d’accés arrel a dispositius Linux, Unix i Mac OS. Les funcions més altes del programari permeten comunicar-se a través d’una xarxa i consolidar els registres de registre identificats en una ubicació a una botiga de registres SIM central..

Tot i que OSSEC és lliure d’utilitzar, és propietat d’una operació comercial – Trend Micro. La part inicial del sistema es pot descarregar com a programa independent i no és gaire bona. La majoria d’usuaris d’OSSEC transmeten les seves dades a Graylog o Kibana com a front end i com a motor d’anàlisi.

El comportament d’OSSEC està dictat per “polítiques”, que són signatures d’activitat a buscar als fitxers de registre. Aquestes polítiques estan disponibles gratuïtament des del fòrum de la comunitat d’usuaris. Les empreses que prefereixin utilitzar només programari completament suportat poden subscriure’s a un paquet d’assistència de Trend Micro.

5. Plataforma d’intel·ligència de seguretat de LogRhythm

Sistema operatiu: Windows i Linux

LogRhythm

LogRhythm ja fa temps que s’estableixen com a pioners en el sector de solucions SIEM. Des de l’anàlisi del comportament a la correlació de registres i la intel·ligència artificial, aquesta plataforma ho té tot. El sistema és compatible amb una àmplia gamma de dispositius i tipus de registre. En termes de configuració de la configuració, la major part de les activitats es gestiona a través del gestor de desplegament. Per exemple, podeu utilitzar l’assistent de l’amfitrió de Windows per treure els registres de Windows.

Això fa que sigui molt més fàcil limitar el que passa a la vostra xarxa. Al principi, la interfície d’usuari té una corba d’aprenentatge, però el manual d’instruccions extensiu ajuda. La guinda del pastís consisteix en què el manual d’instruccions proporciona enllaços reals a diverses funcions per ajudar-vos en el vostre viatge. L’etiqueta de preu d’aquesta plataforma la converteix en una bona elecció per a organitzacions de mida mitjana que vulguin implementar noves mesures de seguretat.

6. Gestió de seguretat unificada d’AlienVault

Sistema operatiu: Windows i Mac

AlienVault SIEM

Com a una de les solucions SIEM a un preu més competitiu d’aquesta llista, AlienVault és una oferta molt atractiva. El nucli principal és un producte SIEM tradicional amb detecció d’intrusions incorporada, seguiment del comportament i avaluació de la vulnerabilitat. AlienVault té les analítiques a bord que espereu per a una plataforma d’aquesta escala.

Un dels aspectes més singulars de la plataforma AlienVault és l’Open Threat Exchange (OTX). OTX és un portal web que permet als usuaris carregar “indicadors de compromís” (COI) per ajudar altres usuaris que marquen amenaces. Es tracta d’un gran recurs en termes de coneixement general i d’amenaces. El baix preu d’aquest sistema SIEM el fa ideal per a les empreses petites i mitjanes empreses que busquen augmentar la seva infraestructura de seguretat.

7. Testimoni RSA

Sistema operatiu: Red Hat Enterprise Linux

RSA NetWitness SIEM

Testimoni RSA NetWitness és una de les opcions SIEM més interiors disponibles al mercat. Si busqueu una solució completa d’analítica de xarxa, no busqueu més que RSA Netwitness. Per a les organitzacions més grans, aquesta és una de les eines més àmplies disponibles al mercat. Tanmateix, si busqueu un producte fàcil d’utilitzar, potser voldreu buscar-lo a un altre lloc.

Malauradament, la configuració inicial pot consumir molt de temps en comparació amb altres productes d’aquesta llista. Dit això, la documentació completa de l’usuari us ajudarà a través del procés de configuració. Les guies d’instal·lació no us ajuden amb tot, però us proporcionen prou informació per combinar les peces.

8. IBM QRadar

Sistema operatiu: Red Hat Enteprise Linux

IBM QRadar

Durant els darrers anys més o menys, la resposta d’IBM a SIEM s’ha establert com un dels millors productes del mercat. La plataforma ofereix un conjunt de funcions de gestió de registres, analítiques, recollida de dades i detecció d’intrusions per ajudar a mantenir la vostra infraestructura de xarxa en funcionament. Tota la gestió de registres passa per una sola eina: QRadar Gestor de registre. Quan es tracta d’analítiques, QRadar és una solució gairebé completa.

El sistema disposa d’analítiques de modelització de riscos que poden simular possibles atacs. Es pot utilitzar per controlar diversos entorns físics i virtuals a la vostra xarxa. IBM QRadar és una de les ofertes més completes d’aquesta llista i és una opció fantàstica si busqueu una solució SIEM versàtil. La diversa funcionalitat del sistema SIEM estàndard del sector l’ha convertit en l’estàndard de la indústria per a moltes organitzacions més grans.

9. Gestor de seguretat de McAfee Enterprise

Sistema operatiu: Windows i Mac

SIEM McAfee Enterprise Security Manager

McAfee Enterprise Security Manager Es considera una de les millors plataformes SIEM en termes d’analítica. L’usuari pot recopilar diversos registres en una àmplia gamma de dispositius a través del sistema Active Directory. En termes de normalització, el motor de correlació de McAfee compila fonts de dades diferents amb facilitat. Això fa que sigui molt més fàcil detectar quan es produeix un esdeveniment de seguretat.

Quant a l’assistència, els usuaris tenen accés tant al suport tècnic de McAfee Enterprise com al suport tècnic empresarial McAfee. L’usuari pot triar que el seu lloc visiti un gestor de comptes d’assistència dues vegades a l’any si així ho decideix. La plataforma de McAfee s’adreça a empreses mitjanes que busquen una solució completa de gestió d’esdeveniments de seguretat.

Implantació del SIEM

Independentment de quina eina SIEM trieu incorporar al vostre negoci, és important adoptar lentament una solució SIEM. No hi ha cap manera ràpida d’implementar un sistema SIEM. El millor mètode per integrar una plataforma SIEM al vostre entorn informàtic és portar-la a poc a poc. Això significa adoptar qualsevol solució de forma detallada. Heu de tenir l’objectiu de tenir funcions de supervisió i anàlisi de registres en temps real.

Si ho fa, us permetrà fer un balanç del vostre entorn informàtic i ajustar el procés d’adopció. Implementar un sistema SIEM de forma gradual us ajudarà a detectar si us deixeu oberts a atacs maliciosos. El més important és assegurar-se que tingueu una visió clara dels objectius que voleu complir quan feu servir un sistema SIEM.

Al llarg d’aquesta guia, veureu diversos proveïdors SIEM que ofereixen productes finals molt diferents. Si voleu trobar el servei adequat per a vosaltres, consulteu el temps per investigar les opcions disponibles i per trobar-ne una que s’ajusti als vostres objectius organitzatius. A les fases inicials, voldreu preparar-vos per al pitjor dels casos.

Preparar-vos per al pitjor dels casos significa que esteu equipat per fer front fins i tot als atacs més durs. En definitiva, és millor estar desprotegit contra ciberatacs que no estar protegit. Un cop hàgiu triat una eina que voleu utilitzar, comprometeu-vos a actualitzar-la. Un sistema SIEM és tan bo com les seves actualitzacions. Si no manteniu els registres actualitzats i restringiu les notificacions, no sereu preparats quan es produeixi una amenaça emergent..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me