Alternatives SolarWinds: SolarWinds vs Atera, SevOne, NetBrain, Splunk, Auvik, Extrahop


SolarWinds Monitor de rendiment de xarxa és un producte que molts consideren com el millor producte de control de xarxa del mercat. Tot i això, això no vol dir que sigui el millor de tot. Cada eina té la seva especialitat i hi ha moltes eines que desafien SolarWinds Monitor de rendiment de xarxa en diverses àrees clau. En aquest article, comparem SolarWinds Monitor de rendiment de xarxa, SevOne, NetBrain, Splunk, Auvik i Extrahop a veure quin és el millor.

SolarWinds vs Atera

Taula de comparació de funcions:

Característica

SolarWinds Monitor de rendiment de xarxa

Atera

Descobriment automàtic

Supervisió en temps real

Seguiment històric

Taulers de comandament

Aplicació mòbil

No

Automatització

No

API de descans

No

Registre d’activitats de tècnic

No

Preu

Comença en 2.892 dòlars (2.245 £)

Comença a 79 dòlars al mes (61,24 £)

Atera Gestió de pegats

Atera és una mica diferent de les altres alternatives de Monitor de rendiment de xarxa SolarWinds d’aquesta llista perquè ho és un paquet de suport als proveïdors de serveis gestionats (MSPs). La plataforma és un servei basat en núvols i inclou supervisió i gestió remota (RMM) funcions i automatització de serveis professionals (PSA) mòduls. RMM és el programari que un tècnic necessita per donar servei a la xarxa del client i les funcions de PSA ajuden a la supervisió del propi equip de tècnics del MSP..

Com a paquet complet de control de sistemes remots, Atera és capaç de controlar servidors i aplicacions, així com xarxes. Inclou funcions de gestió del sistema, com ara la gestió de patchs i la gestió de llicències de programari. Com a tal, Atera té molt més funcionalitats que el SolarWinds Network Performance Monitor. Per obtenir aquesta comparació, ens centrarem només en les funcions de control de xarxa del servei Atera RMM.

La tecnologia subjacent que impulsa les funcions de control de xarxa tant del SolarWinds Network Performance Monitor com d’Atera és exactament el mateix. Tots dos utilitzen Protocol de gestió simple de xarxa (SNMP) processos. El mètode SNMP proporciona el descobriment de xarxa, l’estat dels equips de xarxa en directe i les alertes de rendiment.

La principal diferència de configuració entre SolarWinds NPM i Atera és que SolarWinds s’instal·la in situ, però Atera és un servei en línia. No cal mantenir servidors per allotjar el programari Atera. Com a tal, Atera és més adequat per a petites plantes de gran quantitat de metges perquè totes les empreses amb pressupostos petits estan disponibles per a totes les empreses amb un pressupost reduït. El servei Atera és amb càrrec per subscripció de forma tècnica, per la qual cosa les empreses que utilitzin Atera no hauran de pagar el cost total de l’adquisició del programari per endavant. Els clients d’Atera poden optar per pagar mensualment o anualment. Pagar per any obté una taxa més baixa. Tot i això, el servei es cobra per endavant, de manera que hi ha avantatges pressupostaris per optar al pla de pagament mensual.

Comparació de funcions: Alertes

Les alertes del sistema són de vital importància en qualsevol monitor de xarxa i tant SolarWinds NPM com Atera utilitzen la mateixa metodologia per ressaltar problemes d’estat: la trampa SNMP. En ambdós sistemes, el programari de monitorització central fa sol·licituds periòdiques als agents del dispositiu per a informes sobre els diversos estats de l’equip controlat.

La trampa SNMP permet que l’agent del dispositiu el faci envieu un informe d’estat sense esperar cap sol·licitud. Tant SolarWinds com Atera reconeixen la importància d’aquests missatges trampa i els mostren de manera destacada com a alertes interpretades al tauler de control. En ambdós casos, es pot reenviar l’alerta a un tècnic designat per correu electrònic. Aquesta característica significa que no heu de destinar cap membre del personal a seure i veure el tauler de control de la xarxa per poder agafar una alerta tan aviat com es produeixi. Les alertes són categoritzat per gravetat i es mostra al tauler del sistema com a esdeveniments codificats per colors.

Els esdeveniments d’alerta també es transmeten a les visualitzacions de control del sistema, que inclouen gràfics i gràfics codificats per colors. Ambdós sistemes simplifiquen l’administració de la xarxa registrant tots els estats i posant a disposició les dades de rendiment per a anàlisis posteriors, així com cridant l’atenció dels administradors tan bon punt les coses comencen a no funcionar..

Podeu obtenir un Prova gratuïta de 30 dies del programari Atera.

Atera Inici de 30 dies de prova gratuïta

SolarWinds vs SevOne

Taula de comparació de funcions:

FeatureSolarWinds Monitor de rendiment de xarxaSevOne
Descobriment en xarxaSí (descoberta automàtica)Sí (especifiqueu les subredes a escanejar)
Monitorització de xarxaSNMP, ICMP, WMI. Podeu adquirir SolarWinds NetFlow Traffic Analyzer per utilitzar NetFlow, jFlow, sFlow, IPFIX i NetStreamSNMP, NetFlow, monitorització de màquina virtual,
WMI, HTTP, JMX, Telefonia IP, Cisco CallManager, Medianet, DNS, Proxy Ping, ICMP, IP SLA, NBAR, IPFIX, Port Shaker, MySQL, NAM i altres
Assistència IPv6
Mapa de topologia
SyslogSí (requereix SevOne Performance Log Appliance)
Interfície virtual i informe de control de dispositius
Directori actiu
PreuComença en 2.892 dòlars (2.245 £)Poseu-vos en contacte amb l’equip de vendes

Captura de pantalla de SolarWinds

SolarWinds Monitor de rendiment de xarxa i SevOne són dues de les eines més conegudes de control de xarxa en circulació ara mateix. A mesura que les necessitats dels administradors de xarxa han evolucionat a un ritme exponencial, aquests dos productes també s’han anat adaptant. SolarWinds Monitor de rendiment de xarxa és una solució de control de xarxa basada en Windows que també es pot executar com a màquina virtual i ofereix un entorn de monitorització estructurat a través del tauler de control.

Els dispositius es mapen mitjançant l’ús de eina de descobriment automàtic de xarxa i es poden veure en diferents visualitzacions. Pantalles visuals disponibles a Monitor de xarxa SolarWinds inclou mapes de topologia de xarxa a gràfics i gràfics. SolarWinds Monitor de rendiment de xarxa us ofereix una experiència intensament visual amb la qual controlar. Això permet a l’usuari veure fàcilment el que està passant des d’una perspectiva de dalt a baix.

SolarWinds Network Performance Monitor Es basa la capacitat de supervisió mitjançant l’ús de SNMP, ICMP, i WMI. Tanmateix, si voleu utilitzar el control del flux, haureu de comprar una còpia de SolarWinds NetFlow Traffic AnalyzerSolarWinds NetFlow Traffic Analyzer que costa 1.795 dòlars (1.400 £) i et permetrà realitzar NetFlow, jFlow, sFlow, IPFIX i NetStream.

Captura de pantalla de SevOne

En comparació, SevOne ofereix un enfocament diferent per al control de xarxa a SolarWinds Monitor de rendiment de xarxa. SevOne es desplega com a maquinari directament al centre de dades que permet afavorir el potencial de millora de la línia de baixada. Les característiques de SevOne no estan segregats segons els mòduls en què es troben SolarWinds Monitor de rendiment de xarxa tampoc. Per exemple, si voleu accedir al seguiment de NetFlow, trobareu que forma part del tauler de control i no haureu de fer clic a una altra pestanya.

Amb SevOne podeu supervisar SNMP, NetFlow, ICMP, IPFIX, i més. El major avantatge que SevOne gaudeix de més SolarWinds Monitor de rendiment de xarxa és que ofereix suport per NetFlow. NetFlow és essencial per realitzar anàlisis d’ample de banda i, a més de comprar SolarWinds NetFlow Traffic Analyzer, la manca d’aquesta funció fa que sigui una oportunitat perduda per SolarWinds Monitor de rendiment de xarxa.

Comparació de funcions clau: alertes

Una de les àrees més importants a considerar quan es planteja una nova eina de control de xarxa són les alertes. Tenir el sistema d’alertes adequat us permet mantenir-vos en bucle, fins i tot quan no esteu enganxat al dispositiu. Les alertes són un àmbit on ambdues SolarWinds Monitor de rendiment de xarxa i SevOne fer molt bé. SolarWinds Monitor de rendiment de xarxa té un sistema d’alertes que us permet saber quan els dispositius estan a prop de falles (o quan han fallat).

D’aquesta manera, es garanteix que només se us avisa quan els dispositius estan en perill greu i reduïu la quantitat de missatges de notificació irrellevants que suposen un problema amb algunes altres plataformes de control de xarxa. També podeu personalitzar la vostra experiència configurant les alertes de xarxa perquè es desencadenin per criteris específics. Així mateix, també hi ha la possibilitat d’establir condicions de desencadenament de manera que s’activi una alerta un cop passi alguna cosa concreta.

A continuació, s’envien les alertes correu electrònic i SMS de manera que es pot actuar. La possibilitat de personalitzar les vostres alertes d’aquesta manera és molt útil, i això és una cosa important SevOne ho fa molt bé. SevOne opera un sistema d’alertes basat en llindar que notifica a l’usuari quan es violen els llindars d’alertes preconfigurats. Tu pots visualitzar les alertes mitjançant un correu electrònic, el tauler de comandament o mitjançant l’aplicació mòbil SevOne.

Tenir activadors d’alerta personalitzats us permet mantenir-vos en contacte amb el que passa i no passar per alt res el que us pugui causar temps d’inactivitat inesperats. Segons la usabilitat i la simplicitat, cal dir-ho Rendiment de la xarxa de SolarWinds Monitor té el millor sistema d’alertes. És més fàcil d’utilitzar i proporciona una experiència de control que permet fer un pas enrere i evitar així les notificacions infinites.

SolarWinds vs NetBrain

FeatureSolarWinds Monitor de rendiment de xarxaNetBrain
Descobriment en xarxaSí (descoberta automàtica SNMP)Sí (descoberta automàtica de dades CLI)
panell
NetFlowNo (necessita SolarWinds NetFlow Analyzer)
Mapa de Topologia de Xarxa
APINo
AutomatitzacióNo
Aplicació mòbilNoSí (Qapp)
Alertes personalitzables
PreuComença en 2.892 dòlars (2.245 £)Poseu-vos en contacte amb l’equip de vendes

Ruta del trànsit de NetBrain

Mentre NetBrain no és tan conegut com SolarWinds Monitor de rendiment de xarxa, continua sent un dels productes de control de xarxa amb més bon funcionament del mercat. Una de les característiques que fa NetBrain destacar és la seva descobriment de xarxa. NetBrain té la seva pròpia funció de descobriment automàtic, però en lloc de fer l’enquestat amb SNMP que SolarWinds és conegut, NetBrain construeix un model matemàtic a partir de dades en viu i recopila dades CLI de dispositius connectats.

L’avantatge principal que té aquest mètode de descoberta automàtica SolarWinds Network Performance Monitor El sondeig SNMP és que pot recopilar dades de tots els dispositius. En canvi, SolarWinds Monitor de rendiment de xarxa només pot sol·licitar dispositius habilitats amb SNMP. En aquest sentit, NetBrain us proporciona més visibilitat perquè us permet visualitzar-les tots aquells dispositius.

NetBrain també té una visualització convincent. Pots fer servir NetBrain a crear mapes de topologia de xarxa a demanda per veure com funciona la vostra xarxa des d’una perspectiva topològica. Es basen en dades en viu per garantir que tot el que veieu sigui completament correcte. En cas que canviï la vostra xarxa, el NetBrain la plataforma actualitzarà el mapa de topologia de la vostra xarxa de manera que no calgui actualitzar-lo manualment.

SolarWinds Monitor de rendiment de xarxa té una configuració similar, ja que també podeu crear mapes de topologia de xarxa amb el servidor Visualització crítica de NetPath. Aquesta característica us permet visualitzar la vostra xarxa des d’una perspectiva hop-to-hop. Si bé això és similar a NetBrain té un valor de producció molt més elevat que fa que la experiència de control sigui més satisfactòria en general.

Comparació de funcions: Alertes 

NetBrain també ofereix una experiència d’alerta en línia SolarWinds Network Performance Monitor. Amb NetBrain no només podeu rebre alertes, sinó també configurar un sistema de ticketing que s’activa automàticament NetBrain anàlisi un cop s’ha creat una alerta. Això ajuda a l’usuari a executar solucions informades de problemes i ajuda a identificar la causa del problema. Encès NetBrain a l’usuari se li ofereix un mapa de xarxa dinàmic que mostra la zona en qüestió

També podeu configurar l’escalada mitjançant l’ús d’API. D’aquesta manera es garanteix que no cal que envieu correu electrònic als fitxers de registre per rebre una resposta ràpida. En resposta a una amenaça, aquest és fonamental per ajudar-vos a respondre abans que es produeixi qualsevol dany. En termes d’automatització, NetBrain té una vora diferent SolarWinds Monitor de rendiment de xarxa.

SolarWinds vs Splunk

FeatureSolarWinds Network Performance MonitorSplunk
Descobriment automàticNo
Monitorització en xarxa en temps real
Taulers de comandament
Aprenentatge automàticNo
ComplementsNoSí (més de 1000)
AutomatitzacióNoSí (automatitzar la cerca i anàlisi de registres)
PreuComença en 2.892 dòlars (2.245 £)Comença en 75 dòlars al mes per a Splunk light (fins a cinc usuaris) i 150 dòlars al mes per a Splunk Enterprise

Captura de pantalla de Splunk

Splunk és una de les alternatives més grans de SolarWind d’aquesta llista. Splunk és un prestigiós proveïdor de solucions de control de xarxa. Amb Splunk, podeu supervisar la vostra xarxa en temps real. Splunk utilitza dades de la màquina dels dispositius connectats per mesurar el rendiment del vostre entorn. Fins i tot es pot utilitzar Splunk Idioma de processament de cerques (SPL) per cercar aquestes dades en temps real.

Tot i això, què ho fa Splunk Una eina particularment interessant de control de xarxa és la seva capacitats de detecció automàtica. Per exemple, pot detectar patrons de dades anormals a la vostra xarxa Fins i tot podeu reconèixer els patrons d’atacs cibernètics habituals que podrien danyar la vostra xarxa. Splunk Les habilitats de detecció automàtica ajuden a identificar problemes de seguretat i de rendiment que podrien causar-vos problemes importants més enllà.

En termes de disseny visual, Splunk és molt similar a SolarWinds Monitor de rendiment de xarxa. Hi ha gràfics i gràfics per ajudar-vos a veure què passa, a més d’un disseny clar del tauler. Tot i que aquests dos tenen una semblança, SolarWinds Network Performance Monitor El disseny senzill i el ràpid flux del tauler de comandament a les visualitzacions individuals faciliten una experiència d’usuari molt més suau.

Comparació de funcions: Alertes 

Com una de les millors eines de control de xarxa d’aquesta llista, no és estrany Splunk també té les seves pròpies capacitats d’alerta. Podeu crear alertes en temps real per notificar-vos els esdeveniments a mesura que es produeixin. També podeu programar alertes si voleu mantenir l’impacte al vostre ordinador el mínim possible. Això us permet minimitzar els efectes sobre el vostre rendiment mentre esteu al dia dels canvis a la vostra xarxa.

També podeu crear condicions d’alerta per especificar quan voleu ser notificades. L’avantatge de fer-ho és que podeu configurar el comportament que voleu supervisar. El resultat final és un entorn de supervisió on només cal que feu un pas si el sistema us supervisa que ha passat alguna cosa problemàtica.

La limitació d’una Splunk destaca és que el sistema d’alertes se sent dimensional en comparació amb l’enfocament de SolarWinds Monitor de rendiment de xarxa i la resta d’eines d’aquesta llista. La senzillesa que ofereix SolarWinds Network Performance Monitor El sistema d’alertes és una de les coses que el fa distingir entre la multitud.

SolarWinds vs Auvik

FeatureSolarWinds Monitor de rendiment de la xarxaAuvik
Monitorització en temps real
Seguiment històric
panell
Mapa de topologia
Alertes
IPAMNo (necessita el gestor d’adreces IP de SolarWinds)
Sistema operatiuWindows, basat en la webWindows, Mac, web
PreuComença en 2.892 dòlars (2.245 £)30-40 dòlars (23-31 £) al mes per a usuaris il·limitats

Captura de pantalla d’Auvik

Hi ha poques eines de control de xarxa tan ben dissenyades com Auvik. Auvik compta amb una de les experiències més noves del monitoratge de xarxa del mercat que té un gran suport per a la integració amb altres plataformes. Auvik pot integrar-se amb altres plataformes conegudes com ConnectWise Automate i Continu per proporcionar una gestió completa de la xarxa.

Auvik és un monitor de xarxa d’alt rendiment de moltes maneres, però en cap lloc això es mostra amb més claredat que en els seus Inventari i mapeig de xarxes en temps real característiques. Es pot registrar quan es connectin nous dispositius al vostre dispositiu i afegir-los a un mapa de topologia per a una anàlisi addicional. Al mapa de topologia, podeu fer clic a diferents dispositius per veure més informació. Per exemple, podeu fer clic en un PC per veure l’amplada de banda del dispositiu.

Tampoc s’atura aquesta experiència d’usuari convincent. Auvik també ofereix còpies de seguretat i restauracions automatitzades de configuració del dispositiu. Això significa que no teniu el risc de perdre-ho tot en cas que un dispositiu baixi. Això afegeix un nivell de seguretat que rivalitza amb l’enfocament limitat a la seguretat que es pot veure SolarWinds Monitor de rendiment de xarxa.

Característiques addicionals: Gestió de contrasenyes i IPAM

Les funcions que realment realitza Auvik destacat de SolarWinds Monitor de rendiment de xarxa són el seu IPAM i la seva gestió de contrasenyes. Amb IPAM, Auvik permet a l’usuari veure quins dispositius utilitzen quines subxarxes de la vostra xarxa. Això és fantàstic perquè permet veure quines IP s’han definit per a què. No hi ha cap funció equivalent activada SolarWinds Monitor de rendiment de xarxa, i els usuaris de SolarWinds han de comprar SolarWinds Direcció d’adreça IP per tal d’utilitzar aquesta funció.

Auvik el gestor de contrasenyes és un altre àmbit on Auvik realment destaca també. Auvik us permet xifrar i emmagatzemar contrasenyes dins del vostre entorn de vigilància perquè sempre estiguin a l’abast. En efecte, només heu de recordar una contrasenya per supervisar tota la vostra xarxa (la vostra Auvik contrasenya). De nou, no hi ha cap característica activada SolarWinds Monitor de rendiment de xarxa que ajuda Auvik per destacar realment.

SolarWinds vs Extrahop

FeatureSolarWinds Monitor de rendiment de xarxaExtraHop
Descobriment automàtic
Taulers de comandament
AutomatitzacióNoSí (i integrat amb Phantom, Amazon Web Services, Servicenow, Splunk)
API de descansNo
Aprenentatge automàticNo
PreuComença en 2.892 dòlars (2.245 £)Comença en 14.500 dòlars (11.302 £)

Captura de pantalla de Extrahop

Extrahop és un proveïdor de vigilància de la xarxa que té els seus punts de vista fermament fixats en la prevenció d’amenaces. Extrahop ofereix una experiència de control de xarxa d’avantguarda que ajuda l’usuari a retallar les dades innecessàries i a veure la informació crucial sobre el que està passant. El quadre de comandament és el cor i l’ànima d’on dirigir la vostra activitat de seguiment Extrahop.

malgrat això, Extrahop’s l’enfocament del control de xarxa és molt diferent al modus operandi de la majoria de proveïdors. ExtraHop està molt més centrat en l’analítica de dades. Dit això, encara podeu veure les vostres dades d’ús anteriors en diverses finestres de temps, si voleu consultar esdeveniments diaris o bé valen una setmana.

El aprenentatge automàtic sistema operat per Extrahop es diu Addicionador ExtraHop. ExtraHop Addy és un servei d’aprenentatge de màquines basat en núvol per a dades de filferro. En poques paraules, aquest producte busca els patrons de les dades d’ús per ajudar a detectar anormalitats i problemes de rendiment. L’avantatge més gran d’aquesta configuració és que redueix la quantitat de resolució de problemes manuals que l’usuari ha de fer per resoldre errors de xarxa.

L’extrahop també té la capacitat de Dispositius de descobriment automàtic a tota la xarxa. Això vol dir que, si es connecta un dispositiu nou, s’afegeix al vostre entorn de supervisió. Un cop estigui connectat, n’hi ha suport per a més de 50 protocols i gairebé tot TCP, i Sistemes UDP. També té un alt rendiment en el sentit que pot funcionar fins a 100 Gbps de trànsit.

Mentre Extrahop Ofereix un paquet atractiu pel que fa a l’aprenentatge automàtic, les seves tradicionals habilitats de control de xarxa no són tan completes com SolarWinds Monitor de rendiment de xarxa. Tot i que SolarWinds Monitor de rendiment de xarxa no té la capacitat d’aprenentatge automàtic Extrahop, Això ho fa proporcionant una fórmula provada de seguiment de xarxa que ha mantingut moltes organitzacions al llarg dels anys.

King of the Hill: Monitor de rendiment de xarxa SolarWinds

En definitiva, SolarWinds Monitor de rendiment de xarxa funciona bé de manera coherent a tota la pissarra. Mentre que eines com Extrahop SolarWinds Network Monitoring ofereix millors característiques pel que fa a l’aprenentatge de màquines.

És just dir que eines com SevOne tenir l’avantatge quan es tracta de l’anàlisi de NetFlow i la manca d’un NetFlow capacitat d’anàlisi a SolarWinds Monitor de rendiment de xarxa és una limitació considerable (especialment tenint en compte que cal pagar més per aquest programa!). Però SolarWinds Monitor de rendiment de xarxa segueix sent una de les plataformes de monitoratge de xarxa més atractives, basada en la forma en què combina la seva experiència de control de xarxa.

Si busqueu una plataforma de control de xarxa fàcil de configurar, amb descobriment automàtic, mapes de topologia, alertes i informes, aleshores SolarWinds Monitor de rendiment de xarxa és tan bo com aconsegueix. Tant si esteu en una PIME com en una organització multinacional, aquest producte té l’amplada de banda per poder fer front als vostres requisits d’ús.

SolarWinds Monitor Performance Performance Network Descarregueu la prova gratuïta a solarwinds.com

Vegeu també: 25 millors eines i programari de monitorització de xarxa del 2018

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me