Espectador de temps de resposta de SolarWinds per a Wireshark: una revisió

Temps de resposta de SolarWinds


Utilitzant una eina d’anàlisi de paquets

L’anàlisi de paquets destaca com a part vital de l’administració de xarxa fins i tot per als administradors de xarxa amb més experiència. Quan arribi el moment d’optimitzar el rendiment de la vostra xarxa i de les vostres aplicacions, només heu de disposar d’una eina d’anàlisi de paquets profund.

El 2014, Visualitzador de temps de resposta de SolarWinds per a Wireshark primer va avançar com una de les eines d’anàlisi de paquets profunds més versàtils del mercat.

A través del visualitzador de temps de resposta, els usuaris poden llegir els fitxers de captura de paquets de Wireshark i desglossar els seus temps de resposta a l’aplicació, els temps de resposta de xarxa, l’ID de l’aplicació i el volum de trànsit. Tots aquests punts de dades permeten a l’usuari veure com afecta el rendiment d’una aplicació. La força de la plataforma ha fet que SolarWinds es converteixi en un líder del mercat en el món de l’anàlisi de paquets profunds i la gestió de la xarxa.

SolarWinds ha fet onades perquè proporciona als professionals de les TI una eina d’anàlisi de paquets cohesionada que permet anar directament al cor del que passa a la seva xarxa. Els administradors no han de dedicar hores solucionant manualment una solució de problemes lenta.

En poques paraules, SolarWinds Response Time Viewer per a Wireshark és una aplicació que pot:

 • Analitzeu fitxers de captura de Wireshark
 • Desglossem els temps de resposta de l’aplicació i la xarxa
 • Desglossem les dades de visualització i el volum de transaccions

Visualitzador de temps de resposta de SolarWinds per a Wireshark pren les dades de Wireshark i les analitza automàticament. Tot l’usuari que ha de fer és exportar un fitxer .PCAP de Wireshark al visualitzador de temps de resposta per començar a analitzar paquets. L’usuari pot veure els temps de resposta de la seva xarxa i de l’aplicació. Això ajuda a avaluar si el mal funcionament té el seu origen en una aplicació o la xarxa.

Què és SolarWinds?

SolarWinds és una empresa que proporciona programari de gestió de TI a empreses i usuaris individuals. SolarWinds Visualitzador de temps de resposta i Monitor de rendiment de xarxa s’han convertit en molt populars entre els professionals de les TI d’arreu del món. L’empresa ha sorgit com a proveïdor de solucions de gestió de xarxa que permet a les organitzacions supervisar la seva infraestructura de TI mitjançant interfícies d’usuari senzilles.

Què és Wireshark?

captura de pantalla de wireshark

Wireshark és una eina gratuïta i de codi obert per analitzar el trànsit de xarxa i les transferències de paquets. Molts la diuen com a “sniffer de paquets”. Està disponible a Windows, Unix i Linux. Wireshark analitza les transferències de paquets en transaccions client-servidor que s’utilitzen per controlar els protocols de xarxa. Wireshark és al seu nucli central Resolució de problemes d’una mala experiència d’usuari.

En altres paraules, Wireshark és un component fonamental de la caixa d’eines de qualsevol administrador professional. El programa ha guanyat una reputació com una de les eines més populars per realitzar anàlisis manuals de paquets. El problema de Wireshark és que, si no utilitzeu prou filtres, podeu inundar-vos ràpidament amb dades irrellevants. Aquí és on entra SolarWinds.

El visualitzador de temps de resposta pren les dades adquirides de Wireshark i afegeix filtres abans d’exportar les dades de nou a Wireshark. Les dades obtingudes a partir d’una captura de paquets de Wireshark es desglossen encara més amb l’anàlisi de paquets profunds. Per als usuaris, això no només augmenta la transparència de la xarxa, sinó que fa que sigui molt més fàcil detectar la ineficiència de la xarxa.

Què és l’anàlisi de paquets profunds?

Abans d’arribar al propi visualitzador de temps de resposta de SolarWinds, és important explicar l’anàlisi de paquets profunds. Els noms donats són l’anàlisi de paquets profunds i la inspecció de paquets profunds un tipus de tractament de dades que examina el contingut de les dades intercanviades a través del vostre ordinador.

L’ordinador envia informació a la xarxa en paquets, que tenen una etiqueta que identifica el seu nom, d’on provenen i cap a on van. Una eina d’anàlisi de paquets profunds com Response Time Viewer permet obrir el contingut d’aquests paquets per a una inspecció posterior. Els administradors de TI poden utilitzar aquesta informació per solucionar la seva infraestructura de xarxa.

L’anàlisi de paquets profunds és principalment utilitzat per controlar la qualitat de l’experiència. L’eina d’inspecció de paquets profunds més popular del mercat és Wireshark. Wireshark ofereix captura i visualització de filtres al costat de pantalles de dades complexes per a l’anàlisi de dades. Podeu mesurar el temps de resposta de xarxa i d’aplicacions. El temps de resposta a la xarxa és el temps que triga un paquet a transferir-se del remitent al receptor. La latència de la xarxa depèn de diversos factors com ara l’encaminament de xarxa, el retard de serialització i la velocitat de retard de propagació de la llum.

El visualitzador de temps de resposta de SolarWinds per a Wireshark permet a l’usuari mesurar aquests factors i identificar com es pot optimitzar la seva xarxa per millorar el rendiment. Utilitzant una eina d’anàlisi de paquets profunds per a la supervisió de la qualitat de l’experiència, un administrador pot millorar l’experiència de l’usuari final. En resum, aquestes eines poden optimitzar el rendiment d’una infraestructura de xarxa a escala empresarial.

Visualitzador de temps de resposta de SolarWinds per a Wireshark (EINES GRATU )TS)

visualitzador de temps de resposta de Solarwinds

Visualitzador de temps de resposta de SolarWinds per a Wireshark complementa Wireshark perquè permet a l’usuari fer anàlisis de paquets profunds amb filtres molt millors que els que Wireshark utilitza per defecte. L’anàlisi de paquets profunds, també anomenada inspecció de paquets profunds o anàlisi de paquets, desglossa els paquets transferits i avalua qualsevol problema de rendiment. El visualitzador de temps de resposta actua com una eina de diagnòstic de xarxa.

Captura el trànsit de xarxa a Wireshark i el exporta en un fitxer .PCAP al visualitzador de temps de resposta. A continuació, l’usuari pot analitzar. El programari de SolarWinds és molt versàtil en la manera de capturar paquets i analitzar les transferències de paquets. La profunditat de la plataforma també és sorprenent; El visualitzador de temps de resposta de SolarWinds pot detectar al voltant de 1.200 aplicacions.

L’anàlisi de paquets profunds permet identificar canvis o problemes que afecten el rendiment de l’aplicació. A través de la plataforma SolarWind, podeu jutjar si una aplicació és defectuosa o lenta per ineficiència de la xarxa. Molt útil per mantenir una infraestructura informàtica a nivell d’empresa diversa.

Sens dubte, un dels punts de venda més importants de SolarWinds és el seu preu. L’anàlisi de paquets profunds és extremadament cara a nivell d’empresa, però Es pot descarregar gratuïtament el visualitzador de temps de resposta. L’extensa funcionalitat de Response Time Viewer és fins i tot la solució d’anàlisi de paquets desplegable més cara.

Les empreses que busquen funcions més àmplies també poden utilitzar SolarWinds Network Performance Monitor per utilitzar tecnologia DPI addicional i realitzar anàlisis exhaustius de paquets. Tot i que no és gratuït, el preu competitiu de 3.000 dòlars supera la competència. Això la converteix en una elecció ideal per a pimes i empreses que busquen la màxima eficiència en els costos.

Visualitzador de temps de resposta de SolarWinds: descarrega l’eina GRATU %TA al 100%

Utilitzant el visualitzador de temps de resposta de SolarWinds per a Wireshark

Per tal d’utilitzar Visualitzador de temps de resposta per a Wireshark, cal tenir instal·lat Wireshark. Wireshark es pot descarregar gratuïtament a través del lloc web de la comunitat. Així mateix, es pot descarregar el visualitzador de temps de resposta des del lloc SolarWinds. La facilitat d’accés a aquestes dues eines les fa extremadament còmodes tant per a usuaris nous com avançats.

Si voleu descarregar el visualitzador de temps de resposta, un dels principals usos d’aquest programari és determinar la causa dels temps de resposta lents de l’aplicació. SolarWinds facilita la importació de dades de Wireshark al visualitzador de temps de resposta mitjançant un fitxer .PCAP.

Un cop les dades estiguin en visualitzador de temps de resposta, podeu descompondre-les en diverses mètriques: temps de resposta de l’aplicació, temps de resposta de xarxa, volum de dades i volum de transaccions per supervisar les fluctuacions del rendiment. Aquestes mètriques són ideals per a realitzar diagnòstics a la vostra xarxa local i a les aplicacions virtuals basades en núvols.

Per als usuaris més nous, l’ús del visualitzador de temps de resposta de SolarWinds no podria ser més senzill. Simplement podeu començar a capturar paquets de xarxa i exportar-los a SolarWinds. A continuació, només cal que busqueu el fitxer capturat i feu clic a Analitzar botó. Això fa que el temps d’anàlisi general sigui reduït, de manera que no haureu de passar edats que es mostren a través dels menús abans d’arribar al problema..

Una vegada carregat el fitxer exportat, podeu començar a analitzar els paquets mitjançant el Tauler de resposta de temps. Si moveu el cursor sobre una aplicació, augmentareu una petita caixa taronja per proporcionar un desglossament dels temps de resposta de la xarxa i de l’aplicació. Això us dirà tot el que necessiteu saber sobre el que alenteu el rendiment d’una aplicació.

SolarWinds també ha adoptat l’exportació d’arxius com a carrer bidireccional. Notareu que podeu exportar fitxers de nou a Wireshark amb facilitat mitjançant l’ús d’un filtre. Simplement ressalteu l’aplicació que vulgueu filtrar i feu clic a Exporta. D’aquesta manera es redueix el temps necessari per fer cerques a través de dades de paquets. En moltes altres eines d’anàlisi de paquets, aquest procés pot durar molt de temps.

En molts sentits, el visualitzador de temps de resposta actua com a filtre. Un dels problemes més comuns amb les eines d’anàlisi de paquets és que us proporcionen massa informació. Això és problemàtic perquè analitzar els paquets de xarxa és impossible si no podeu deixar de banda el soroll. El visualitzador de temps de resposta de SolarWinds fa un gran treball per permetre a l’usuari identificar fàcilment problemes de paquets de xarxa amb la seva simple mètrica i funció de cerca.

Direcció del temps de resposta de l’aplicació lenta

Tal com s’ha vist anteriorment, SolarWinds té com a principal objectiu executar diagnòstics en aplicacions amb temps de resposta lents. Als servidors basats en núvols, el visualitzador de temps de resposta és un salvapantalles en termes de resolució de problemes perquè no necessiteu control sobre una aplicació ni un servidor per executar l’anàlisi de paquets..

Una vegada que tragueu un rastre de Wireshark i l’exporteu a SolarWinds, podeu començar a desglossar la diferència entre el retard de la xarxa i el retard de l’aplicació. A la imatge següent es mostra la finestra de temps de resposta de xarxa i temps de resposta de l’aplicació:

wireshark del visualitzador de temps de resposta del solar

Com podeu veure, el visualitzador de temps de resposta de SolarWinds us permet comparar la diferència entre el Retard de xarxa i el Retard d’aplicacions present al vostre entorn informàtic. Podeu exportar-ho seleccionant el conjunt de dades i fent clic a Exporta seleccionada botó a la part inferior dreta de la pàgina.

Pros

 • Es basa en les funcions pròpies de Wireshark i millora el procés de filtratge.
 • És fàcil analitzar les captures de paquets importats de Wireshark. Tot el que heu de fer és prémer el botó “Analitzar” per començar a revisar una aplicació.
 • Les mètriques del visualitzador de temps de resposta de SolarWinds faciliten la visualització de dades de temps de resposta. Després de fer clic a l’anàlisi, se li mostrarà el temps de resposta de la xarxa, el temps de resposta de l’aplicació, el volum de dades i el volum de transacció presents a la xarxa.
 • La interfície d’usuari és increïblement senzilla d’utilitzar. Podeu navegar entre nombroses eines a través de les pestanyes, que cobreixen tot, des de MySQL fins a HTTP i Skype. També podeu escriure a la barra de cerca per trobar una determinada dada.
 • Admet diversos formats de fitxer com PCAP, PCAPNG, CAP, 5VW BFT, TR1 i SNOOP. Això ofereix una cobertura versàtil d’arxius que s’ajusta a les necessitats dels professionals de les TI.
 • SolarWinds també gaudeix d’una excel·lent comunitat de suport. El seu fòrum d’assistència a Thwack acull més de 150.000 usuaris que us poden ajudar amb qualsevol problema tècnic que tingueu. Això és excel·lent per als nous usuaris que aprenen i resolen problemes.

Contres

 • El visualitzador de temps de resposta de SolarWinds només funciona amb les captures de paquets Wireshark. De totes maneres, la majoria dels usuaris utilitzaran Wireshark, però val la pena remarcar que no és compatible amb totes les plataformes del mercat.
 • Si estàs buscant una solució de gestió de xarxa expansiva, el visualitzador de temps de resposta de SolarWinds no és el que estàs buscant. És una gran eina d’anàlisi de paquets profunds, però si busqueu funcions addicionals de gestió de xarxa, millor que pagueu per un programa com SolarWinds Network Performance Monitor.

Una bona opció per al seguiment de xarxa?

Tot i que SolarWinds Response Time Viewer és una excel·lent eina d’anàlisi de paquets, no es troba amb una solució completa de control de xarxa. Si busqueu una plataforma amb potencial per gestionar una infraestructura de xarxa sencera, aleshores SolarWinds Monitor de rendiment de xarxa (NPM) és probablement un millor ajustament.

SolarWinds Monitor de rendiment de la xarxa. Descarrega la prova gratuïta de 30 dies

Tot i que podeu fer una anàlisi detallada del temps de resposta amb el visualitzador de temps de resposta, eines com NPM us permeten analitzar dades de tots els equips actius de la vostra xarxa. Així, si voleu utilitzar el visualitzador de temps de resposta de SolarWinds com a stand-in per a una eina completa de control de xarxa, potser voldreu provar un programa alternatiu com NPM. Tanmateix, si només voleu una eina d’anàlisi de paquets, el Visualitzador de temps de resposta hauria de ser la vostra opció principal.

Anàlisi de paquets profunds amb simplicitat

Molts usuaris nous esperen que el visualitzador de temps de resposta sigui complex, però només cal trigar uns quants minuts a l’usuari per ajustar-se al seu disseny intuïtiu. Una de les raons per les quals Wireshark ha dissuadiat als usuaris més nous és perquè els sobrecarrega de dades. Si adopteu un enfocament de barebones en termes de la seva interfície d’interès i mètriques, Response Time Viewer facilita l’anàlisi de paquets.

No heu de passar hores de resolució de problemes manualment; simplement feu clic Analitzar i comença a optimitzar la vostra xarxa. La guinda del pastís és que no us haureu de perdre hores per saber si la xarxa o una aplicació tenen la culpa d’un mal rendiment. Per als usuaris individuals, això fa una gran diferència, però per a una organització a escala empresarial, farà una diferència monumental.

En el món de la gestió de xarxes, el temps és diners. El visualitzador de temps de resposta fa un treball excel·lent per reduir la quantitat de temps dedicat a l’anàlisi. Tot i que el visualitzador de temps de resposta no es troba sense els seus problemes, principalment per la seva falta de suport per a l’anàlisi de paquets que no és Wireshark, és una excel·lent eina. Si busqueu un programa que admeti l’ús de Wireshark, haureu de considerar definitivament la baixada d’aquest programa com a alternativa. Per a l’anàlisi de paquets profunds, no hi ha millor opció.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me