Guia definitiva de l’analitzador de WiFi que inclou les 20 millors eines d’anàlisi de WiFi


Guia definitiva de l'analitzador WiFi - Inclou les 20 millors eines (gratuïtes i de pagament)


Què és un analitzador wifi?

Quan es tracta de wifi, la fluctuació del senyal és molt freqüent. El motiu és que el senyal wifi canvia constantment a causa de condicions externes. Alguns dies podreu navegar sense desconnectar, i d’altres podreu estar en una batalla només per romandre en línia. Això és encara més difícil si no teniu les eines per diagnosticar el problema. Aquí és on pot ser útil un analitzador wifi. En poques paraules, una aplicació d’analitzador wifi desglosa la informació dels punts d’accés de la vostra xarxa i la col·loca en una sola pantalla.

Un analitzador wifi genera una visualització visual de les dades de xarxa dels seus canals circumdants. L’aplicació converteix el vostre ordinador o dispositiu mòbil en un programa d’analítica que us permet identificar què cal fer per optimitzar la vostra xarxa. Per exemple, amb una aplicació d’analitzador wifi com Analitzador Microsoft Wifi, podeu consultar altres canals de la vostra xarxa i identificar si són més ràpids que el vostre canal actual. Alguns proveïdors fins i tot us permetran elaborar mapes de calor de distribució de senyal a casa o oficina per ajudar-vos a trobar la millor ubicació per al vostre enrutador..

En aquesta guia, també abastem les nostres eines seleccionades amb molt de detall, però si només teniu temps per fer un resum, aquí hi ha la nostra llista dels millors analitzadors WiFi per a Windows:

 1. Anàlisi WiFi de SolarWinds amb NPM (PROVA GRATU )TA) – Com a part del Monitor de rendiment de xarxa que s’executa al Windows Server, aquesta eina mostra una llista en directe d’estats d’endpoint wifi i genera un sorprenent mapa de calor de senyal sense fils. El sistema PRTG cobreix xarxes sense fils i inclou alertes i informes de capacitat per a wifi.
 2. Analitzador PRTG (PROVA GRATU )TA) – El sistema PRTG cobreix xarxes sense fils i inclou alertes i informes de capacitat per wifi.
 3. NetSpot – Creat per a Windows i Mac OS, aquest sistema de monitorització sense fils inclou descobriment automàtic i mapes de rendiment en directe.
 4. Wi-Fi acrílic – Un analitzador wifi per a Windows gratuït per a ús domèstic, però els clients empresarials han de pagar.
 5. InSSIDer – Un analitzador de trànsit sense fils fàcil d’utilitzar a preus competitius.
 6. Analitzador WiFi – Un producte Microsoft per analitzar les xarxes sense fils disponibles en versions gratuïtes i de pagament.
 7. Vistumber – Un analitzador wifi gratuït que pot sobreposar empremtes de senyal en un mapa de Google.
 8. Wireshark – Un sniffer de paquets sense fil molt conegut que ajuda els pirates informàtics i els administradors del sistema.

Aquí és el nostre llista dels millors analitzadors WiFi per a Mac:

 1. Netspot – Un analitzador wifi per a Mac OS que inclou una instal·lació de mapes de calor i un assessor d’interferències.
 2. WiFi Explorer – Un analitzador wifi de nivell mitjà per a Mac que inclou indicadors de intensitat del senyal i mesures de soroll.
 3. Escàner WiFi – Un escàner wifi per a Mac OS que sigui adequat tant per a empreses com per a usuaris domèstics.
 4. iSumbler per a Mac – Un analitzador wifi per a Mac OS que també fa el seguiment de senyals Bluetooth i Bonjour.
 5. KisMAC2 – Un analitzador wifi per a Mac OS que inclou mètriques per a Apple Airport Extreme.

Aquí és el nostre llista dels millors analitzadors WiFi per a Linux:

 1. Kismet – Un analitzador wifi gratuït per a Linux, Unix i Mac OS que es pot estendre mitjançant plugins.
 2. onó d’ona – Un analitzador wifi gratuït per a Linux que està disponible a GitHub.
 3. Analitzador Sparrow-WiFi – Un analitzador wifi per a Linux que també fa el seguiment del Bluetooth i que també pot utilitzar GPS.

Aquí és el nostre llista dels millors analitzadors WiFi per a Android:

 1. Analitzador WiFi – Una aplicació d’anàlisi de wifi molt utilitzada per a Android.
 2. OpenSignal – Un analitzador de senyal wifi i telèfon per a Android que inclou mapes geogràfics amb senyals imposats.
 3. Monitor de WiFi – Un analitzador wifi per Android produït per Microsoft.

Aquí és el nostre llista dels millors analitzadors WiFi per iOS:

 1. Analitzador de xarxa – Un monitor wifi per iOS, tant en versions gratuïtes com de pagament.
 2. Analitzador Wifi MasterAPP – Un detector wifi per iOS que inclou analítiques de rendiment.

Per què necessiteu un analitzador wifi

El principal motiu pel qual necessiteu un analitzador wifi és mantenir la qualitat de la connexió. Els senyals wifi es troben en un estat de fluctuació constant. La vostra connexió wifi pot funcionar bé fins que alguna cosa a la xarxa canviï i comenci a impedir el seu rendiment.

Per solucionar un problema cal recollir i analitzar dades. Sense la informació d’origen sobre el funcionament normal de la vostra xarxa i el comportament actual del sistema amb problemes, la vostra solució serà una simple endevinació.

Quan el wifi comenci a alentir-se o a desconnectar-se, hi haurà un analitzador wifi l’ajudarà a identificar el problema. En diagnosticar el problema i resoldre-ho, assegureu que la vostra connexió es mantingui en funcionament amb una interferència mínima. Un analitzador wifi us permet fer diagnòstics sobre el que passa amb la vostra connexió i us proporciona la informació necessària per optimitzar la vostra xarxa.

Per exemple. si la distribució de senyal per la casa és pobra, podreu utilitzar un analitzador per trobar aquesta informació. Dit això, Els analitzadors wifi es poden utilitzar molt més que per solucionar problemes de distribució de senyal. Podeu utilitzar un analitzador wifi per localitzar i utilitzar un canal menys congestionat.

Si compartiu el mateix canal amb dispositius propers, es generen velocitats de connexió baixes, interferències i desconnexió. No és estrany que es comparteixin canals entre els veïns (particularment si viviu en un apartament). Aquesta és una de les raons més comunes per a una mala connectivitat i es pot rectificar mitjançant l’ús d’un analitzador wifi de qualitat.

L’ús d’un analitzador wifi pot ajudar a millorar l’experiència de l’usuari, accelerar la navegació i eliminar la molèstia d’intentar endevinar quins factors impedeixen la vostra qualitat de connexió durant la resolució de problemes. Al cap i a la fi, és gairebé impossible optimitzar la vostra xarxa si no tenen eines per poder veure què passa.

Mapa de calor Wifi

Molts analitzadors avançats de wifi tindran una funció de mapa de calor integrada. Com s’ha esmentat anteriorment, un mapa de calor wifi produirà una visualització de la intensitat del senyal a casa vostra. Podreu veure on és el senyal més fort i escollir la millor ubicació per al vostre enrutador.

Una de les millors eines del mapa de calor del mercat és Mapa de calor Wi-Fi de SolarWinds.

Solar Winds permet a l’usuari crear mapes de calor sense fils personalitzats i mostrar “zones mortes” on la connectivitat és baixa. L’eina funciona llegint la intensitat del senyal dels punts d’accés propers i indicant la qualitat de la vostra connexió en funció de la ubicació del senyal.

El que fa que aquesta eina sigui tan eficaç és que el mapa de calor wifi pot produir una imatge física de tot un lloc de xarxa. Això us permet identificar fàcilment el lloc on es produeixen problemes per a la vostra connexió i què cal fer per solucionar-lo. En definitiva, un mapa de calor facilita la millora de la cobertura i la intensitat del senyal.

Els millors analitzadors wifi per a Windows

1. Anàlisi WiFi de SolarWinds amb NPM (PROVA GRATU )TA)

SolarWinds WiFi Analyzer npm-wireless

El Wifi Analyzer de SolarWind mòdul que ve amb el Monitor de rendiment de xarxa (NPM) mantindrà les vostres xarxes sense fils marcant sense problemes. Aquesta eina comença la seva vida útil amb un fase de descobriment automàtic. Aleshores, el sistema de detecció AP continua funcionant per tal de proporcionar-vos estats en directe a les vostres xarxes sense fil.

L’inventari creat per la fase de descobriment es tradueix automàticament en un mapa dels dispositius sense fil. Fins i tot podeu generar un mapa de calor sense fils carregant un pla dels locals. Això mostrarà l’empremta del senyal de tots els vostres APS sense fil i us ajudarà a veure a l’instant on se solapen i buits causen problemes de servei..

El NPM fa un seguiment de l’estat de tots els equips de xarxa, no només les AP sense fils, de manera que podreu veure com s’adapta el vostre sistema WiFi a la vostra xarxa més àmplia, inclosos els llocs remots i els serveis al núvol a través d’internet.

El suport donat per WiFi Analyzer destaca problemes de l’amplada de banda de Wi-Fi i deteriorament del rendiment de manera que pugueu resoldre els problemes ràpidament i millorar el servei. Les pantalles del monitor contenen informes d’estat en directe i també inclouen una eina d’investigació, anomenada PerfStack, que utilitza accés arrossegar i deixar anar per deixar-vos gràfics de rendiment els uns dels altres. D’aquesta manera, es mostra una clara imatge de quin equip és la causa principal dels problemes de rendiment, que podreu veure a través de la pila de gràfics..

Una vista alternativa del monitor de rendiment a l’eina és la NetPath pantalla. Això us mostra els punts de transició entre tots els enllaços de la vostra xarxa, el que us permetrà veure la ruta que els senyals creuen i des de les vostres xarxes sense fils. Aquesta és una altra oportunitat per obtenir una pista visual sobre els problemes de rendiment.

Podeu obtenir el SolarWinds WiFi Analyzer com a part del mòdul NPM. S’instal·la al Windows Server i podeu accedir al programari en una prova gratuïta de 30 dies.

ELECCIÓ DE L’EDITOR

Anàlisi WiFi de SolarWinds amb NPM: aquesta eina ocupa el nostre punt de partida gràcies a la seva àmplia gamma de funcions que els usuaris principiants i avançats apreciaran.

Descarregar: Descarregueu la prova gratuïta de 30 dies a SolarWinds.com

Lloc oficial: www.solarwinds.com/topics/wifi-analyzer/

2. Paessler PRTG (PROVA GRATU )TA)

Analitzador PRTG descobrirà tots els dispositius de xarxa de la vostra xarxa, inclosos els encaminadors wifi. La fase de descobriment de les operacions del monitor de xarxa crea un mapa de xarxa. Això mostra quins altres dispositius de la xarxa estan connectats als routers.

PRTG utilitza tres mètodes per controlar els encaminadors wifi. SNMP, que és el Protocol de gestió simple de xarxa, informa el col·leccionista central de l’estat de l’encaminador. Aquesta informació inclou la capacitat de producció i la salut del router. El Protocol de missatgeria NetFlow és el segon mitjà de control utilitzat per PRTG. Aquest estàndard emet mètriques de trànsit de xarxa, que són recollides pel col·leccionista PRTG. El tercer sistema de control dels enrutadors wifi és el Sniffer de paquets PRTG. Això examina les capçaleres dels paquets que travessen la vostra xarxa. L’eina només capta les capçaleres d’aquests paquets, de manera que es conservarà la vostra privadesa de dades. El sniffer de paquets informa sobre els volums de trànsit per aplicació, número de port i protocol.

La interfície de PRTG interpreta totes les dades recollides a les vostres xarxes wifi, creant gràfics de dades en temps real i també gràfics de dades històriques. Qualsevol problema sorgit al router que podria provocar una interrupció del servei informar al monitor tan aviat com sorgeixen. Aquests les alertes posen de manifest la sobrecàrrega o la fallada dels equips. Podeu establir punts d’avís de manera que el sistema us notificarà si el trànsit s’acosta a les condicions crítiques. Fins i tot podeu crear alertes personalitzades que combinen diverses condicions diferents.

Paessler PRTG s’instal·la a Windows o també podeu optar per obtenir el sistema com a servei en núvol. L’analitzador cobra PRTG segons el nombre de sensors que activeu. PRTG és gratuït si només voleu supervisar fins a 100 sensors. PRTG arriba amb un Prova gratuïta de 30 dies.

Paessler PRTGDescarrega la prova gratuïta de 30 dies

3. NetSpot

analitzador wifi

Com s’ha esmentat anteriorment, NetSpot és un dels millors programes de Windows i Mac a causa del seu detallat mapa de calor. L’usuari pot pujar un mapa de la seva ubicació i executar una enquesta amb poques complicacions. Un cop finalitzada l’enquesta, les zones on la connexió és més forta es marcaran en vermell.

Al mode de descobriment de NetSpot, podreu recopilar dades de les xarxes wifi circumdants i convertir-les en una taula. A la taula, podreu accedir a informació sobre el SSID, l’adreça MAC, la informació de senyal i el venedor.

Així mateix, podeu convertir aquestes dades en un fitxer CSV per tal de crear un registre en paper. La combinació de senzillesa i detall tècnic del programa el fan adequat tant per als usuaris domèstics com per als administradors de xarxa.

4. Wi-Fi acrílic

analitzador wifi

Wi-Fi acrílic és un analitzador wifi gratuït dissenyat per a Windows. L’usuari pot buscar punts d’accés sense fils locals i recopilar una taula de detalls rellevants. Totes les mètriques bàsiques s’inclouen a la taula, com ara l’adreça MAC, SSID, RSSI, canal i proveïdor.

A més, el mode monitor permet a l’usuari supervisar paquets de xarxa, que es poden utilitzar per localitzar xarxes ocultes. Malauradament, Acrílic només és gratuït per a ús personal, i els usuaris comercials hauran d’obtenir la versió professional.

La versió professional es pot obtenir per un preu únic de 47,99 dòlars (34,52 £), que atorga a l’usuari accés a informació de xarxa més detallada i generació d’informes.

5. INSSIDer

analitzador wifi

A 19,99 dòlars (14,38 £), inSSIDer és un dels analitzadors wifi a preus més competitius del mercat. L’aplicació desglosa totes les dades rellevants sobre les vostres xarxes sense fils properes, tot detallant una informació diversa sobre els vostres punts d’accés. Els usuaris poden visualitzar informació sobre tot, des del tipus de xifratge fins al canal i la intensitat del senyal.

El que fa que INSSIDER destaqui és la seva facilitat d’ús. Per obtenir més informació sobre una xarxa, simplement feu clic amb el botó dret sobre ella i se us mostrarà un menú de dades per tal que es seleccioneu. Podeu fer clic al tipus SSID, senyal, canal o tipus de xarxa per veure més informació sobre aquesta categoria.

La simplicitat de la interfície d’usuari fa que sigui ideal per a usuaris amb menys experiència, però els professionals de la xarxa trobaran limitades les funcions. Per exemple, la majoria de versions d’informats no ofereixen utilització de canals GHz ni anàlisi d’espectres de 5 GHz.

6. Analitzador WiFi

analitzador wifi

Analitzador WiFi és la resposta de Microsoft a una mala connectivitat. Els usuaris que busquen un analitzador wifi fàcil d’utilitzar no han de mirar més. L’aplicació ha estat dissenyada específicament per als usuaris domèstics i transforma la xarxa de l’usuari en una pantalla visual on poden veure clarament la intensitat del seu senyal..

Com moltes altres aplicacions d’aquesta llista, Wifi Analyzer està disponible tant en versió gratuïta com en versió professional per 2,99 dòlars (2,15 £). La versió gratuïta us proporciona tot el necessari per produir pantalles gràfiques i identificar problemes dins de la vostra xarxa.

La versió professional es basa en això proporcionant un pit sonor per a la intensitat del senyal i la capacitat de canviar les fronteres de la intensitat del senyal. Com a bonus, l’usuari també pot connectar-se directament a una nova xarxa mitjançant l’aplicació.

La simplicitat de la interfície d’usuari i la visualització visual fan d’aquesta una elecció ideal per a aquelles noves eines d’analitzador wifi. WiFi Analyzer facilita la cerca de canals disponibles a la xarxa i la transició cap a aquell que sigui òptim.

7. Vistumbler

analitzador wifi

Si voleu publicar analítiques wifi de pressupost, Vistumbler hauria de ser el primer port de trucada. Aquesta eina gratuïta permet a l’usuari localitzar els punts d’accés propers i recopilar dades sobre la intensitat del seu senyal. Quan utilitzeu la plataforma podeu crear un gràfic únic de totes les xarxes del vostre entorn.

Els gràfics de Vistumber faciliten la identificació de quines xarxes funcionen bé, i què podeu fer per millorar el vostre propi rendiment de xarxa. Si cerqueu més informació sobre una ubicació basada en la ubicació, haureu d’afegir un GPS al portàtil.

Si ho feu, podreu generar un mapa de xarxa sense fils sobre una imatge de Google Earth. Això vol dir que si Vistumbler troba una xarxa, la indica en el mapa amb la informació que l’acompanya (nom, tipus de xifrat, intensitat del senyal). L’únic problema amb Vistumber és que no és fàcil d’utilitzar.

Vistumbler es va dissenyar originalment per permetre als usuaris cercar xarxes wifi en vehicles en moviment, de manera que no està adaptada als usuaris de la llar o de la oficina. Tanmateix, un cop superada la corba d’aprenentatge inicial, ofereix més que suficient per optimitzar la vostra xarxa.

8. wireshark

analitzador wifi

Finalment, ho tenim Wireshark. Tot i que l’analitzador de paquets tècnic i l’eina d’anàlisi de xarxa de codi obert robust, Wireshark també es pot utilitzar com a Eina d’analitzador wifi per a Windows, Mac, i Linux. Aquest programa gratuït s’adapta a usuaris tant professionals com domèstics. Wireshark és un potent analitzador de xarxa i té la força de generar dades en tota una xarxa d’oficines.

El sistema ofereix Captura de dades en directe de manera que pugueu veure la connexió de xarxa en temps real i buscar problemes de connectivitat. Així mateix, també podeu executar el desxiframent i l’anàlisi de VOIP per tal de millorar la visibilitat de les xarxes circumdants

L’únic problema amb Wireshark és que no hi ha molt en el camí del suport extern. Hi ha una comunitat activa, però que no té documentació justificativa per ajudar els usuaris amb qualsevol problema.

Dit això, la diversa funcionalitat de la plataforma ofereix més que suficient per proporcionar als usuaris de la llar i l’oficina una suite d’analitzadors wifi estàndard de la indústria.

Els millors analitzadors wifi per a Mac

1. NetSpot

analitzador wifi

Quan es tracta d’aplicacions wifi analitzador per a Mac, Netspot és una de les millors ofertes del mercat. Netspot ofereix un mapa de calor detallat que permet a l’usuari identificar la intensitat del senyal a la seva ubicació circumdant. L’aplicació recopila dades sobre tot, des de l’amplada del canal, fins a l’adreça MAC, la qualitat del senyal i el xifratge de la xarxa per proporcionar més transparència a la vostra xarxa local.

A diferència de molts altres analitzadors, NetSpot us permet avaluar també les interferències de WLAN. El que realment diferencia aquesta aplicació de la multitud és la profunditat dels informes, la facilitat d’ús i la informació de la xarxa. El programa codifica el color de les zones de intensitat del senyal, destacant els senyals febles per morat o blau.

L’escalabilitat del mapa de calor fa que NetSpot sigui ideal tant per a la llar com per als usuaris de l’oficina. La versió domèstica està disponible per 49 $ (35,26 £) i la versió professional per 149 $ (107,21 £). Tot i això, l’aplicació proporciona una altra versió on els usuaris poden buscar les xarxes locals i veure la intensitat del senyal de forma gratuïta.

2. Explorador de WiFi

analitzador wifi

Com a una de les millors eines de nivell mitjà d’aquesta llista, WiFi Explorer és una bona alternativa per a principiants i usuaris amb experiència. Quan un usuari llança WiFi Explorer pot començar a localitzar xarxes sense fil locals locals immediatament. Un cop produït això, l’usuari pot desplaçar-se per les xarxes identificades mitjançant l’ús de les pestanyes a la pantalla.

Els usuaris poden consultar tot: detalls de xarxa, intensitat del senyal, 2,4 GHz i Canals de 5 GHz. La pestanya intensitat del senyal és la versió de WiFi Explorer dels fulls de calor que apareixen en altres aplicacions com Solarwinds.

Simplement podeu definir l’aplicació per mesurar la intensitat del senyal i us mostrarà un gràfic mentre passegeu per l’edifici. L’únic inconvenient és que no podreu detectar xarxes ocultes. Això passa perquè Apple no proporciona les dades necessàries per detectar xarxes sense fils ocultes.

Val la pena esmentar que l’aplicació també ofereix una gran quantitat d’informació per ajudar usuaris més experimentats que busquen una funcionalitat avançada. Podeu identificar informació com el SSID, el BSSID, la relació senyal / soroll i la qualitat del senyal després d’haver identificat una altra xarxa. Tant si voleu desglossar el rendiment de la vostra xarxa com si trobeu un canal més eficient, WiFi Explorer us ha cobert.

3. Escàner WiFi

analitzador wifi

Escàner WiFi d’Accility és un dels secrets més ben guardats quan es tracta d’analitzadors wifi. Aquesta eina de preus competitius, amb una rebaixa de 14,99 dòlars (10,79 £), permet als usuaris analitzar les seves velocitats de descàrrega i pujada de xarxes amb senzillesa. Això ho fa ideal per a usuaris domèstics que no tenen un pressupost gran.

L’aplicació desglossa els punts d’accés dels voltants i proporciona informació com ara adreces BSSID i MAC. A diferència de moltes altres eines d’aquesta llista, WiFi Scanner també permet a l’usuari detectar dispositius no autoritzats a la xarxa mitjançant l’ús d’un escàner IP. Això la converteix en una excel·lent eina per a la transparència de la xarxa.

4. iStumbler per a Mac

analitzador wifi

En lloc d’optar per una pantalla visual, iStumbler busca les xarxes wifi i les posa en una llista. Això la llista s’actualitza en temps real de manera que podeu fer clic a qualsevol xarxa que vegi i veure informació més detallada com els valors de dBm.

Podreu veure la quantitat de senyal que hi ha disponible, així com qualsevol soroll en un canal determinat. Val la pena esmentar-ho també pot descompondre el Bluetooth, bon dia i connexions d’ubicacions més enllà del vostre senyal wifi.

Malauradament, la versió gratuïta bombardeja l’usuari amb infinites finestres emergents animant-los a actualitzar. Tot i això, es pot evitar si trieu l’actualització a la versió de $ 20 (£ 14.39). La profunditat de les dades del senyal i la facilitat d’ús de la plataforma fan que aquesta sigui una bona elecció per als usuaris que són nous al món dels analitzadors wifi..

5. KisMAC2

analitzador wifi

KisMAC 2 és un formidable i tècnic analitzador de codi obert que suporta una àmplia gamma de funcions d’analítica wifi. Com altres programes, tot el que heu de fer per començar a escanejar la vostra xarxa és premeu Start. Aleshores, podreu desglossar la intensitat del senyal de xarxa, tot i que les capacitats de KisMAC van molt més enllà.

També podeu analitzar els adaptadors Wifi USB, els servidors Kismets i els drons. En termes de funcions més avançades, KisMAC2 ajuda a l’usuari a desglossar SSIDs ja siguin oberts, ocults o tancats. Així mateix, la plataforma és compatible amb Apple Airport Extreme, que ajuda a estendre encara més la transparència de la vostra xarxa.

L’única limitació és que KisMAC s’adreça a usuaris professionals i pot ser molt difícil navegar per als usuaris més nous.

Els millors analitzadors wifi per a Linux

1. Kismet

kismet

Kismet és un analitzador wifi o analitzador de xarxa dissenyat per treballar amb targetes WEE IEEEE802.11. Kismet sol utilitzar els usuaris de Linux, però també es pot fer servir FreeBSD, NetBSD, OpenBSD i Mac OS també. Aquesta eina s’utilitza àmpliament perquè ofereix suport per a diversos protocols inclosos Bluetooth i RTL433.

El Kismet La versió del 2018 ofereix una sèrie de funcions que milloren la funcionalitat bàsica de la plataforma. Ara, quan treballes amb un gran equip, pots realitzar transmissions en directe de captures en temps real per compartir informació amb altres companys de l’activitat de la xarxa. Si voleu personalitzar la vostra experiència, podeu fer servir les API d’eines externes per afegir funcions addicionals.

Kismet té diversos complements disponibles per ampliar-los en el producte bàsic, inclosos el tauler de comandes mòbils simplificat de Kestrel, IoD – Tornavides i Elkentaro i el Tauler de comandes mòbils simplificat d’ElKentaro. Kismet es pot descarregar gratuïtament.

2. ona d’ona

onó d’ona

onó d’ona és un Eina gratuïta d’anàlisi de wifi de codi obert que permet als usuaris supervisar dispositius a Linux. Per poder utilitzar el wavemon, haureu d’habilitar les extensions sense fils. Quan utilitzeu una configuració del nucli amb CONFIG_CFG80211, heu d’assegurar-vos que el paquet CONFIG_CFG80211_WEXT està activat. També voldreu assegurar-vos que teniu el paquet pkg-config.

Un cop fet això, l’experiència de l’usuari és força senzilla. onó d’ona usos autoconf de manera que pugueu iniciar el vostre procés mitjançant la configuració amb promptitud. El programa es manté actualitzat a Github de manera que podeu afegir actualitzacions regularment. wavemon està disponible com a codi font de GitHub mitjançant aquest enllaç aquí.

3. Analitzador Sparrow-WiFi

pardal-wifi

Analitzador Sparrow-WiFi és un analitzador Wifi i Bluetooth de 2,4 GHz i 5 GHz per a Linux. El pardal-wifi la plataforma ha estat posicionada com un reemplaçament més amigable per a la interfície gràfica d’altres eines com inSSIDer i linssid. Quan feu servir aquest analitzador wifi podeu realitzar la identificació SSID wifi i rastrejar fonts wifi.

El procés d’instal·lació de pardal-wifi és molt senzill. Necessitareu a Debian qtchart i a Ubuntu i Linux, haureu d’introduir un parell d’ordres per executar-vos:

sudo apt-get install python3-pip gpsd gpsd-clients python3-tk python3-setuptoolssudo pip3 instalar QScintilla PyQtChart gps3 dronekit manuf python-dateutil numpy matplotlib

També hi ha la possibilitat d’utilitzar el GPS per fer el seguiment dels dispositius SSID i Bluetooth. pardal-wifi et permet crear mapes de Google que els registrin per a tu. Si necessiteu analitzar més els resultats del wifi, també podeu importar i exportar dades a CSV i JSON. Si voleu baixar pardal-wifi llavors podeu fer-ho des d’aquest enllaç aquí.

Els millors analitzadors wifi per a Android

1. Analitzador Wifi

analitzador wifi

Quan es tracta d’analitzadors wifi per a dispositius Android, Analitzador Wifi és un nom que continua creixent. Amb més de 10.000.000 instal·lacions, aquesta aplicació és un dels analitzadors wifi més establerts de la plataforma. Wifi Analyzer és capaç d’identificar xarxes properes. L’aplicació buscarà i crearà una representació visual del senyal wifi.

Aquesta imatge visual és excel·lent per proporcionar una visió general dels vostres canals locals. Tan aviat com carregueu l’analitzador wifi, se us mostrarà una imatge de senyals propers que us permetrà identificar canals sobrenaturats. Això fa que sigui molt més fàcil localitzar un canal menys congestionat i moure’s en conseqüència. Aquesta aplicació efectiva està disponible de forma gratuïta, tot i que haurà de tolerar alguns anuncis a la pantalla.

2. OpenSignal

analitzador wifi

OpenSignal és una de les aplicacions més versàtils d’aquesta llista. Podeu veure la cobertura del vostre senyal wifi en una pantalla virtual i realitzar proves de velocitat i latència. El que realment diferencia l’OpenSignal és el seu sistema de mapes detallat. Tu pots visualitzeu un mapa dels punts hotspot wifi i de les torres telefòniques per veure on és la millor qualitat de connexió. Val la pena assenyalar que les torres de telèfon que es mostren només pertanyen al vostre proveïdor de telefonia.

OpenSignal és la millor opció per als usuaris que busquen controlar tant la seva cobertura de senyal wifi com mòbil. Per descomptat, encara podeu generar informació extensa de xarxa sense fils si voleu complir els fonaments. Aquesta aplicació també és competitiva en termes de preu, estant disponible de forma gratuïta sense publicitat a bord.

3. Monitor de WiFi

analitzador wifi

WiFi Monitor de Microsoft s’ha fet un nom per si mateix a Android per una bona raó. L’aplicació combina substància amb una interfície d’usuari senzilla. 4 pestanyes (connexió, xarxes, canals, força) permetre a l’usuari aprofundir en els paràmetres de la seva xarxa. La pestanya Xarxes desglossa totes les xarxes wifi properes i la pestanya Canals mostra com es distribueixen els vostres canals wifi.

A continuació, podeu utilitzar el gràfic de intensitat per valorar la intensitat del vostre senyal i identificar on teniu un senyal feble. A la taula de velocitat, es proporciona un detall detallat de totes les dades que heu transmès i rebut. Si busqueu una aplicació gratuïta que tingui funcions bàsiques amb profunditat, el monitor WiFi hauria de ser la vostra primera opció.

Els millors analitzadors wifi per iOS

El sistema operatiu iOS bloqueja l’accés de les aplicacions als processos wifi o al maquinari de connexió. Això presenta un gran problema per als dissenyadors d’escombradores de paquets sense fils. Tot i això, alguns productors de programari valents han donat un cop de mà a la producció d’analitzadors wifi per a iPhones i iPads. Consulteu les opcions següents:

1. Analitzador de xarxa

Ja heu estat present a aquest analitzador de Techet. L’empresa produeix una versió gratuïta amb suport d’anuncis per a iOS, que s’anomena Network Analyzer Lite. Si no voleu comunicar-vos amb els anuncis, haureu d’optar pel pagament Network Analyzer Pro. L’analitzador de xarxa funciona dins de les limitacions d’iOS i us pot oferir una llista de dispositius wifi dins del rang i els resultats d’una sèrie de proves de rendiment de xarxa..

2. Analitzador Wifi MasterAPP

Reconeixeríeu el nom d’aquesta aplicació de iOS a la secció Windows d’aquesta guia. Tot i això, no es tracta del mateix producte, sinó que el produeixen una empresa diferent. El Solucionador WIFI Analitzador de MasterAPP no pot capturar paquets a causa de les restriccions del sistema operatiu. Tanmateix, pot realitzar una sèrie de proves de xarxa per obtenir detalls sobre el rendiment de la xarxa.

Glossari

dBm – dBm significa decibel-milliwatts. dBm és la mesura utilitzada per mesurar la força d’un senyal wifi.

Adreça IP – Un número únic puntuat amb parades completes que s’utilitzen per identificar un ordinador que es comunica mitjançant una xarxa wifi.

Adreça MAC (Adreça de control d’accés a suports) – Un identificador únic que es fa servir per referir-se a un adaptador de xarxa a través d’una xarxa.

RSSI (Indicador de intensitat del senyal rebut) – Una mesura utilitzada per identificar la força d’un senyal de ràdio.

Ràtio de senyal de soroll – La relació de la força de un senyal elèctric en comparació amb la interferència exterior.

SSID (identificador de conjunt de serveis) – El nom tècnic d’un nom de xarxa wifi.

Venedor – Un proveïdor de xarxa sense fils.

Canals Wifi – Un canal wifi és on les xarxes wifi intercanvien dades (els canals 6 i 11 són on la majoria dels encaminadors intercanvien dades).

Punt d’accés sense fils (WAP) – Dispositiu de maquinari o node configurat en una xarxa d’àrea local que permet als dispositius sense fils connectar-se a través de connexions wifi i Bluetooth.

WLAN (xarxa d’àrea local sense fils) – Una xarxa que permet als dispositius connectar-se, interactuar i comunicar-se sense fils entre ells.

Obteniu una millor connexió amb un analitzador Wifi

Tant si teniu un usuari domèstic com un administrador de xarxa provat per combatre, un analitzador wifi és una eina vital per a la gestió de la vostra xarxa. Si voleu mantenir la velocitat i la integritat de la vostra connexió wifi, una aplicació d’analitzador wifi hauria de ser una prioritat alta.

Hi ha moltes opcions disponibles al mercat. Si voleu tenir una cobertura completa, convé buscar un model amb un mapa de calor integrat, ja que és la manera més eficaç de veure una representació en temps real de la intensitat del vostre senyal local..

En definitiva, busqueu una aplicació fàcil d’utilitzar i que ofereixi la funcionalitat necessària per satisfer les vostres necessitats. Un usuari domèstic pot ser capaç de rastrejar un programa gratuït, però tot un departament necessitarà una solució més potent.

Prenent temps per investigar l’eina adequada per al vostre negoci us permetrà optimitzar la vostra experiència en línia de manera molt més eficaç. Tant si sou un usuari domèstic com empresari, fer la investigació és la clau per trobar l’aplicació per a l’analitzador wifi adequada per a vosaltres..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map