Guia del servidor de Microsoft Exchange

Guia del servidor de Microsoft Exchange


Què és Microsoft Exchange Server?

Microsoft Exchange Server és un dels paquets de programari corporatiu més utilitzats al món. Al ser un dels productes clau de Microsoft, aquest sistema de correu electrònic està molt ben suportat i ha madurat durant els seus 25 anys de servei en una suite de programari molt estable..

Exchange Server és una plataforma de comunicació que inclou instal·lacions de correu electrònic, calendari, contacte, programació i col·laboració per a empreses. El paquet inclou fins i tot telefonia i compartir documents. Està escrit per funcionar amb Windows Server, que proporciona molts dels serveis subjacents necessaris pel programari.

El programari Exchange Server és fàcil d’instal·lar. No obstant això, al llarg dels anys han evolucionat moltes opcions de servei diferents, cosa que significa que potser triga un temps per explorar totes les seves pantalles i aconseguir que es personalitzi perquè funcioni correctament al vostre lloc. En aquesta guia, descobrireu exactament què fa Exchange Server, com l’heu de configurar i quin servei haureu d’esperar d’ell.

Gestió de Exchange Server

Els tres aspectes més importants d’una implementació de Exchange Server són:

 • Connectivitat
 • Autenticació
 • Seguretat

La complexitat que comporta el seguiment d’aquests factors fa que la gestió d’una implementació sigui un treball a temps complet. Tot i això, Microsoft facilita una mica més aquestes tasques, produint serveis comuns a moltes de les seves aplicacions. Per exemple, Directori actiu (AD) controlarà els vostres drets d’autorització de xarxa, però també servirà Exchange Server. Així doncs, un cop dominat els conjunts d’habilitats necessaris per a l’AD a la vostra xarxa, ja teniu el conjunt d’habilitats necessari per gestionar l’autenticació d’usuari per a Exchange Server.

És millor implementar una eina de control especialitzada per mantenir totes les interdependències d’aquests serveis Microsoft que contribueixen a una implementació exitosa d’Exchange Server..

ELECCIÓ DE L’EDITOR

Recomanem que les eines de gestió d’infraestructures de SolarWinds controlin totes les eines de Microsoft, inclòs Exchange Server. Necessiteu un conjunt d’utilitats de control que puguin interactuar per cobrir totes les instal·lacions que admeten Exchange Server.

Descarregar: Prova GRATUITA de 30 dies a SolarWinds.com

Lloc oficial: www.solarwinds.com

Sistema operatiu: Windows Server

Abordarem les eines per gestionar Exchange Server més endavant en aquesta guia, però primer explicarem:

 • Com funciona Exchange Server
 • Com podeu configurar-lo perquè no tingueu cap problema de connectivitat
 • Com afegir usuaris al sistema
 • Com mantenir la vostra implementació segura.

Com funciona Exchange Server?

El paquet Exchange Server funciona com a servei postal per a la vostra empresa. Cada empleat accedirà als correus electrònics a través d’un sistema separat, que s’anomena “client.”El programari d’usuari envia tots els correus electrònics escrits a l’entorn del client al servidor.

Exchange Server reenvia tots els correus electrònics a la resta del món. Els correus electrònics destinats a altres usuaris de la mateixa xarxa no han de sortir a Internet, però es posen a disposició mitjançant els programes client d’aquests usuaris.

Exchange Server rep tots els missatges de correu electrònic entrants. El programa del servidor no envia aquests correus electrònics a les seves destinacions. És responsabilitat del client de correu electrònic consulta el servidor per la presència de correus electrònics pendents i buscar-los per posar-los a disposició dels usuaris designats. Un correu electrònic es pot emmagatzemar al servidor permanentment o esborrar-lo una vegada que el client hagi accedit.

Agrupació de servidors

El servei de correu electrònic de la vostra empresa és un dels principals canals de comunicació amb el món exterior. No es pot permetre que falli. Ha d’estar disponible constantment i heu d’assegurar-vos que tots els correus electrònics del servidor no es perden per fallades de maquinari.

És molt freqüent executar Exchange Server a més d’un servidor físic. No es tracta només de problemes de capacitat, sinó com a protector de seguretat contra fallades i temps d’inici de manteniment. Si s’executa més d’un servidor per al servei de correu electrònic de Exchange Server s’anomena “agrupació.”Cada instància del clúster s’anomena”node.”

Una configuració estàndard per a Exchange Server utilitza almenys dos nodes. Un d’aquests estarà actiu gairebé tot el temps i s’anomena “servidor domèstic.”El segon només serà per a la còpia de seguretat de dades i es pot presentar en cas que el servidor domèstic falli o es deixi fora de línia per mantenir-lo. Aquesta configuració s’anomena “mode actiu-passiu.”

Potser heu sentit a parlar d’un “mode actiu-actiu”Per a Exchange Server. Aquesta configuració permet viure dos servidors simultàniament. Tanmateix, aquesta configuració és molt difícil de gestionar i, per tant, no hi ha des de llavors Exchange Server 2007.

Podeu tenir fins a vuit nodes és un clúster de Exchange Server. Hi ha quatre serveis de basculació disponibles amb Exchange Server. Les opcions disponibles per a vosaltres dependran de la vostra versió del sistema de correu electrònic. Si vostè té Exchange Server 2007, també hauràs instal·lat Pack de serveis 1. En aquest cas, teniu tres opcions de reemplaçament de canvis / reemplaçament. Aquests són:

 • Replicació contínua del clúster (CCR)
 • Cluster de còpia única (SCC)
 • Replicació contínua en espera (SCR).

Com a regla general, si podeu executar els vostres nodes de clúster en llocs separats per a la protecció contra danys ambientals, opteu per SCR. Si teniu una implementació simple i senzilla d’un lloc, el SCC serà prou bo. Si encara teniu una versió anterior a Exchange Server 2007, només teniu SCC.

Si veieu una opció per a Replicació contínua local (LCR) no ho escolliu. Es tracta només d’un servei de còpia de seguretat que copia els fitxers a l’emmagatzematge adjunt; no és una configuració de clúster i no us donarà cap error.

Encès Exchange Server 2010, teniu una definició de clúster que s’anomena a Grup de Disponibilitat de Bases de Dades (DAG). Pel que fa als serveis de clúster, el DAG és l’últim estat. Replicarà les bases de dades de les bústies de correu i gestionarà el error automàtic.

Sigui quina sigui la versió d’Exchange Server, no us haureu de preocupar gaire de crear el clúster, perquè l’assistent d’instal·lació us guiarà els passos d’informació i, a continuació, realitzarà tot el treball de configuració per a vosaltres..

Clients per a Exchange Server

Els elements de programari client i servidor d’un sistema de correu electrònic corporatiu no es venen com a sistema únic. Aquesta configuració permet un grau de flexibilitat a l’hora d’escollir el programari d’interfície per servir als usuaris del sistema de correu electrònic.

Al llarg dels anys del seu funcionament, la funcionalitat d’Exchange Server s’ha ampliat per permetre la interoperabilitat amb un ventall més ampli de clients. El protocol original de comunicació del client d’Exchange Server s’anomena MAPI i segueix al sistema. Això us permet utilitzar:

 • Microsoft Outlook a Windows
 • Evolució al GNOME de Linux
 • Hiri a Windows, Linux i Mac OS

Els clients basats en Mac poden comunicar-se amb Exchange Server mitjançant Exchange Web Services (EWS). Aquest grup d’opcions de clients inclou:

 • Entourage de Microsoft
 • Microsoft Outlook per a Mac
 • Apple Mail

Un protocol de correu electrònic dissenyat per a usuaris mòbils, anomenat Outlook Mobile Access, dóna accés tant a aplicacions mòbils com a clients basats en web, inclosos:

 • Outlook per a iOS
 • Outlook per a Android
 • Outlook.com

Microsoft ha afegit suport al protocol de correu electrònic obert POP3 i IMAP4 a Microsoft Exchange. Això us ofereix moltes altres opcions a l’hora de comprar clients per correu electrònic, inclosos l’addició de protocols de correu electrònic oberts que han ampliat les opcions del client obertes a les empreses que utilitzen Microsoft Exchange.

 • Mozilla Thunderbird
 • Notes de Lotus
 • Mail.com

Interoperabilitat del servidor al servidor

No heu de preocupar-vos per problemes de connectivitat i compatibilitat quan utilitzeu Exchange Server en relació amb el món exterior. El sistema utilitza el Protocol de transferència de correu senzill (SMTP) per comunicar-se amb els altres servidors de correu electrònic del món. Aquest és el sistema de correu electrònic universal i tots els servidors de correu electrònic connectats a Internet es poden comunicar mitjançant els seus estàndards de missatgeria.

Implementant Exchange Server

Exchange Server només està disponible per a Microsoft Server plataforma Tot i que això limita la vostra elecció del sistema operatiu del servidor, aquesta restricció té avantatges. Moltes de les eines necessàries per donar suport a Exchange Server estan integrades al Windows Server, de manera que instal·lar el programari Exchange Server és una tasca senzilla.

Si compres la versió més recent, que és actualment Exchange Server 2019, les vostres opcions del sistema operatiu estan restringides encara més, perquè aquesta versió de Exchange Server només s’instal·larà activada Windows Server 2019.

Configuració de Exchange Server

A part de les tasques de descàrrega del fitxer d’instal·lació i de l’execució, teniu unes quantes coses a resoldre quan creeu una implementació d’Exchange Server. Heu de calcular quant espai de disc, velocitat de disc, Velocitat de la CPU, i Capacitat de la CPU necessitaràs a l’amfitrió.

Calcular els requisits d’emmagatzematge de bases de dades de bústies

 1. Registre la informació de l’usuari per al sistema de correu electrònic actual o per enumerar fets sobre la comunitat d’usuaris, s’espera que serveixi un servidor de correu electrònic nou. Categoritzar els usuaris per tipus / rol d’usuari.
 2. Per a cada tipus d’usuari, calculeu la mida de la bústia requerida examinant quants correus electrònics cada usuari pot enviar i rebre cada dia, quin percentatge d’aquests correus electrònics és probable que es conservin, el temps mitjà de retenció de cada correu electrònic i la mida mitjana de tots els correus electrònics i de correu electrònic conservats..
 3. Llista els factors organitzatius: objectius del nivell de servei, nombre de llocs, nombre de còpies de bases de dades de bústies i arquitectura d’emmagatzematge.
 4. Observeu els factors de tendència de la capacitat, com ara els plans de negoci a mitjà termini per augmentar o reduir els nivells de personal, nous productes planificats, promocions de productes propers o associacions corporatives que crearan un augment del trànsit de correu electrònic.
 5. Canvis previstos als canals de comunicació, per exemple, un canvi a programari de col·laboració en equip, com Slack, o una política per afavorir més contacte mitjançant aplicacions de videoconferència.
 6. Llista tots els tipus d’usuari i creeu un requisit total de base de dades de bústies. Incrementeu o disminuïu els requisits de capacitat de cada grup d’usuaris segons els canvis de nivell de personal previstos. Incrementeu els requisits totals segons el factor de tendència detectat. Disminuir el resultat en un factor que compti els canals de comunicació alternatius que puguin disminuir l’ús del correu electrònic.
 7. Decidiu la quota de la bústia per a cada tipus d’usuari. Per exemple, podeu donar una bústia més gran al personal de vendes que a altres tipus d’empleats. La mida màxima de cada bústia no influeix directament en la planificació de la capacitat, però és un factor en alguns càlculs de capacitat.
 8. Definiu una finestra no anul·lada. És a dir, el nombre de dies que permetrà restaurar els correus electrònics suprimits.
 9. Afegir a la mida de la carpeta Elements recuperables, que s’ha de multiplicar pel nombre d’usuaris de cada grup d’usuaris i, a continuació, obtenir un requisit total. Calculeu aquesta xifra per tipus d’usuari com a nombre de missatges de correu electrònic al dia vegades la mida mitjana del missatge, multiplicada pel període no suprimit en dies. Ajusteu aquesta xifra per a alguns problemes tècnics, augment de la despesa per a la retenció a aproximadament l’1,2 per cent de la mida total de la bústia i per als procediments del calendari afegir requisits d’espai del tres per cent de la mida de la bústia de correu quan es desen els correus electrònics per a la restauració potencial. Per tant, afegeix a la mida de la quota de la bústia de vegades la mida de la quota de la bústia de vegades a 0,042.
 10. Afegiu un 20 per cent de la capacitat total a la qual vau arribar. Això és necessari per tenir en compte la indexació de missatges.
 11. Afegiu una capacitat de recanvi. Això s’afegeix al requeriment de capacitat de tendència i es pot considerar com a colze en cas de brots inesperats periòdics de la demanda. A això s’anomena “espai blanc de base de dades estimat per bústia”. Hauria de ser igual a la capacitat d’un dia per usuari.

Si teniu diverses bases de dades de bústies en un disc, heu de disposar d’espai lliure per al processament. Microsoft recomana afegir-ne una al nombre de bases de dades que vulgueu allotjar al disc. Per tant, si voleu encaixar dues bases de dades del disc, dividiu la capacitat de recanvi per tres.

Calculeu els requisits de capacitat del fitxer de registre

Exchange Server 2010 i Exchange Server 2013 tenen el mateix mida del fitxer de registre d’1 MB. La taula següent de Microsoft Technet us ajudarà a calcular els requisits de capacitat del fitxer de registre.

Perfil del missatge
(Mida mitjana del missatge de 75 KB) Nombre de registres de transaccions
generat al dia
5010
10020
15030
20040
25050
30060
35070
40080
45090
500100

Si el vostre correu electrònic d’usuari mitjà és de 75 KB, no haureu de fer cap ajustament a les xifres d’aquesta taula. Tanmateix, haureu de crear la vostra pròpia taula si la vostra comunitat d’usuaris envia quantitats de correu electrònic més petites o més grans de mitjana.

Els correus electrònics més grans requereixen lleugerament menys d’una quantitat exactament proporcional d’espai d’arxius de registre. Per exemple, una mida mitjana de 150 KB, el doble de la mida dels correus electrònics de la taula d’exemple, produeix un requisit d’espai de fitxers de registre que s’incrementa un factor d’1,9, no dos.

Els vostres propis procediments de recuperació de fitxers de registre hauran de tenir-se en compte en els vostres requisits de capacitat (per exemple, el nombre de dies que voleu conservar els fitxers i el nombre de còpies que requereix el procés de seguretat.)

Calcula la velocitat de processament (IOPS)

La velocitat del vostre servidor de Microsoft Exchange està dictada per un factor anomenat Operacions d’entrada / sortida per segon (IOPS) Aquesta és la velocitat amb què el vostre disc dur pot enviar dades a les aplicacions sol·licitants i és el coll d’ampolla dels temps de resposta de qualsevol aplicació que depèn d’emmagatzematge, com ara un servidor de correu..

La taula següent us ajudarà en aquest càlcul. Això prové del mateix article de Microsoft Technet que inclou la taula de requisits de capacitat de fitxers de registre anterior. Els procediments de replicació i de commutació de canvis de Exchange Server signifiquen que no importa si el node està actiu de manera passiva.

Missatges enviats o rebuts
per bústia diària IOPS estimada per bústia
(Actiu o Passiu)
500,034
1000,067
1500,101
2000,134
2500,168
3000,201
3500,235
4000,268
4500,302
5000,335

Multipliqueu l’IOPS per bústia mostrada a la taula anterior pel nombre d’usuaris de la base de dades i després pel nombre de bases de dades del servidor per obtenir el requeriment de velocitat IOPS total del vostre disc. Hi ha altres problemes de velocitat de la interfície que poden afectar el rendiment del servidor de Exchange, però l’IOPS és amb molta retard al paquet. Si el disc compleix els requisits IOPS, tindrà una amplada de banda suficient.

Capacitats del processador

Un cop tingueu en compte els vostres requisits d’emmagatzematge, podeu passar a pensar en CPU. El dimensionament de la CPU per al paper de la bústia es fa en termes de megacicles.

Els vostres requisits de CPU per a Exchange Server s’expressen en Megahertz (MHz). La velocitat amb la qual s’executa el processador està dictada per diversos factors, però principalment la seva velocitat de rellotge.

La taula següent proporciona el mateix article de Microsoft Technet que contenia les altres dues taules d’aquesta guia.

Missatges enviats o rebuts
per bústia al diaMicicles per usuari, còpia activa de DB
o Mcycles autònoms (només MBX) per usuari, còpia activa de DB
o Micicles autònoms (multi-rol) per usuari, còpia DB passiva
502.132,930,69
1004.255,841,37
1506.388,772.06
2008.511,692,74
25010,6314,623,43
30012,7517,534.11
35014,8820.464.8
4001723.385.48
45019.1326.36.17
50021.2529,226,85

Aneu amb compte amb l’ús del “actiu”I“passiva“Termes d’aquesta taula. No creieu que podeu sortir amb aquestes tarifes per a un servidor de connexió de canvis. Aquests números baixos són només per a servidors que només són per a còpies de seguretat de dades.

Dreceres de planificació de la capacitat

Si aquests càlculs semblen complicats, podeu utilitzar la Calculadora de requisits de funcions del servidor Exchange 2013. Una altra eina útil que subministra Microsoft és Jetstress per validar que es poden complir els requisits d’emmagatzematge i que la interfície del disc és prou ràpida per complir els requisits.

Resolució de problemes de connectivitat

No hauria de constar, però, l’amfitrió en què instal·leu el programari Exchange Server s’ha de connectar a la vostra xarxa i tenir accés a Internet. El programari per a descàrregues d’Internet Server des d’Internet, de manera que hauríeu d’estar ben garantit que la vostra connexió a Internet funciona correctament un cop hagueu rebut el paquet al vostre host..

Tots els grans i frustrants problemes de connectivitat als quals podeu afrontar es relacionen amb la interacció entre la implementació de Exchange Server i els clients de correu electrònic que utilitza la vostra empresa. La vostra millor font d’orientació en aquesta situació és l’article Com es posa a prova la connectivitat de Exchange de Comparitech.

Eines de control de Microsoft Exchange

Heu de controlar molts aspectes de la vostra infraestructura de xarxa per assegurar-vos que Exchange Server funciona correctament. La vostra millor opció és utilitzar un sistema automatitzat que farà el seguiment de l’estat del sistema i no requereix que noti quan les coses funcionen malament.

Eines de supervisió d’intercanvi d’intercanvi SolarWinds (PROVA GRATU )TA)

Servidor SolarWinds i monitor d'aplicacions

La taula d’eines de control i gestió de SolarWinds està construïda en una plataforma comuna anomenada Orion. Això significa que podreu utilitzar molts sistemes de control diferents per mantenir la vostra implementació de Exchange Server en bon funcionament. El mòdul principal d’aquesta suite que té cura de totes les aplicacions, inclòs Exchange Server, és el servidor i el monitor d’aplicacions.

Encara que SolarWinds produeix una eina de control de bases de dades independent, la seva Intercanvi El sistema de monitorització de bases de dades de bústies de correu està integrat al servidor i al monitor d’aplicacions. Això ajuda amb la planificació de la capacitat, de manera que si us queda sense espai a la base de dades vigileu altres problemes d’emmagatzematge, com ara la velocitat d’E / S. La salut de l’amfitrió que gestiona Exchange Server tindrà un impacte sobre el rendiment del vostre sistema de correu electrònic i SolarWinds supervisa diversos indicadors de rendiment del servidor, inclosos Capacitat i velocitat de la CPU, i disponibilitat d’espai al disc.

Un monitor de bústies d’usuari d’aquesta eina us ajudarà a prevenir problemes amb els comptes d’individus que utilitzen el sistema de correu electrònic. Aquest i tots els altres monitors d’estat inclouen un mecanisme d’alerta, de manera que us han notificat els activadors del llindar i no heu de fer cerques a les pantalles del quadre de comandament per trobar signes d’avís.

Aquesta eina de control també inclou recursos fora de lloc, com ara Microsoft Exchange Online, Office 365, Microsoft Azure, i Amazon AWS instal·lacions.

SolarWinds Microsoft Exchange MonitorDescarrega la prova gratuïta de 30 dies

Mantingueu-vos al capdamunt de Exchange Server

La secció d’implementació d’aquesta guia només va tractar els problemes de planificació més complicats i essencials de l’execució d’un servidor Exchange. Si voleu mantenir aquest sistema de correu electrònic, realment heu d’estar preparats per tornar a calcular aquests factors un dia determinat.

És molt difícil fer el seguiment dels canvis en la demanda del vostre servidor de correu electrònic i dels deterioraments de rendiment que poden crear altres problemes d’estat del recurs. És per això que us recomanem que implementeu una eina de seguiment completa i fiable.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me