Les 6 millors eines de control del servidor web d’Apache


Si dediqueu molt temps a la xarxa, és probable que hàgiu interactuat amb un lloc web que ofereix suport Servidor web Apache. El servidor HTTP Apache és un dels servidors web més antics i populars del món, donant suport a llocs web com eBay, LinkedIn i Facebook. El seu suport per als servidors Windows i Unix ha ajudat moltes organitzacions en entorns multiplataforma. En aquesta Guia del servidor web d’Apache, veurem què és el servidor web d’Apache i les millors eines de control per a aquest programa.

No hi ha temps per llegir tota la publicació? Aquí teniu el nostre resum llista de les 6 millors eines de control de servidor web d’Apache:

  1. SolarWinds Apache Monitor amb servidor & Monitor d’aplicacions (PROVA GRATU )TA) Eina completa de control de servidors i aplicacions que pot supervisar les mètriques de rendiment claus d’Apache amb un mòdul dedicat.
  2. Monitor de xarxa PRTG Paessler (GRATU FREET PROVA) Autodetecta l’estructura de la vostra xarxa a l’instal·lació i té més d’una dotzena de mòduls de control del servidor per a Apache.
  3. Dynatrace Superviseu i visualitzeu les mètriques d’Apache mitjançant el context dels vostres serveis web que executen Apache.
  4. Gestor d’aplicacions ManageEngine Té una eina dedicada a la vigilància Apache que ofereix un control de rendiment sense agents en diverses mètriques.
  5. AppDynamics Supervisió en temps real per identificar colls d’ampolla amb descobriment automàtic i rendiment de final de finalitat de transacció comercial.
  6. Anturis Té un mòdul Apache dedicat al seguiment de les mètriques de rendiment clau.

Què és el servidor web d’Apache?

Servidor web Apache és un servidor web de codi obert gestionat per la Apache Software Foundation. Un servidor web és un servei que se situa entre un servidor i un dispositiu client. Servidor web Apache s’executa com a programari en un servidor i realitza sol·licituds de clients des del navegador web d’un usuari. A continuació, envia una resposta a la sol·licitud en forma de pàgina web. El que fa Servidor web Apache popular és la gamma de mòduls que ofereix a les empreses funcions addicionals.

Els mòduls permeten la personalització en forma de funcions addicionals. Per exemple, IPv6, FTP, HTTP / 2, amplada de banda d’acceleració, WebDAV, equilibri de càrregues, i Reescriptura d’URL són només algunes de les funcions addicionals Servidor web Apache ha d’oferir. Aquestes funcions us ofereixen un major control sobre l’experiència que proporcioneu a l’usuari final.

Per fer servir Apache, només cal descarregar el programari des del lloc web oficial. El programari és completament gratuït i, per tant, podeu començar a millorar el servei del vostre lloc web sense haver de rompre el banc.

Les millors eines de supervisió del servidor web d’Apache

Si actualment utilitzeu Servidor web Apache, utilitzar una eina de control del servidor és vital per proporcionar una experiència excel·lent. Una part de la batalla del control dels servidors web és tenir les eines i la visibilitat necessàries per solucionar els problemes de rendiment. Totes les eines esmentades en aquest article són excel·lents opcions per supervisar el rendiment Servidor web Apache.

1. SolarWinds Apache Monitor amb servidor & Monitor d’aplicacions (PROVA GRATU )TA)

Els SolarWinds Monitor Apache per al rendiment del servidor amb Servidor & Monitor d’aplicacions és una eina de control de aplicacions que pot supervisar Servidor web Apache. L’eina supervisa Servidor web d’Apache temps de funcionament, accessos, trànsit, treballadors ociosos, disponibilitat, Càrrega de CPU, accés total, sol·licitud del servidor per segon, memòria, i més per identificar problemes de rendiment. També hi ha l’opció de controlar altres peces d’infraestructura que admetin el servidor web com ara Linux, MySQL i PHP.

Fora d’Apache, l’eina ofereix aplicació automàtica i descobriment del servidor. El descobriment automàtic és útil per mantenir actualitzat el vostre entorn de xarxa per assegurar-vos que tingueu visibilitat completa sobre el que passa.

El sistema d’alertes també ofereix un alt nivell de suport Servidor web Apache seguiment. El el sistema d’alertes funciona en un punt llindar i envia alertes si un dispositiu o una aplicació coincideix amb certs problemes de rendiment. Per exemple, si el servidor disminueix o si la càrrega de la CPU arriba a un nivell problemàtic, el programa us avisarà.

Servidor SolarWinds & Monitor d’aplicacions comença a un preu de 2.995 dòlars (2.382 £). Podeu descarregar el programa Prova gratuïta de 30 dies.

SolarWinds Apache Monitor amb servidor & Aplicació Monitor Descarregueu prova gratuïta de 30 dies

2. Monitor de xarxa PRTG Paessler (PROVA GRATU )TA)

Monitor de xarxa PRTG Paessler és una eina de monitorització d’infraestructures amb el qual es disposa el seu propi sensor Servidor web Apache. El HTTP Apache ModStatus PerfStats Sensor us mostra una gamma de mètriques, incloses Càrrega de CPU, temps de funcionament del servidor, peticions per segon, bytes per sol·licitud, nombre de fils de treballadors ocupats actuals, i nombre de fils de treballadors ociosos. El sensor mostra totes aquestes dades en forma de dials que es poden visualitzar com a dades històriques en directe i en directe.

Un cop configurat el sensor, el sistema d’alertes us informarà si hi ha algun problema que requereixi la vostra atenció immediata. Notificacions són disponible a través del correu electrònic, SMS i notificacions push. També hi ha una API que podeu utilitzar per crear els vostres scripts de notificació personalitzats.

Monitor de xarxa PRTG és gratuït per a empreses que controlin amb menys de 100 sensors. Si en necessiteu més, haureu de comprar una de les versions de pagament. Monitor de xarxa PRTG comença a un preu de 1600 dòlars (1.272 £) per 500 sensors i una instal·lació de servidor fins a 10.500 dòlars (8.352 £) per a 5000 sensors i una instal·lació de servidor o 60.000 dòlars (47.727 £) per a instal·lacions de 5 servidors i sensors il·limitats. També hi ha un Prova gratuïta de 30 dies.

Monitor de xarxa PRTG Paessler Descàrrega de prova GRATU FREETA de 30 dies

3. Dynatrace 

Dynatrace és una plataforma de control de rendiment de l’aplicació amb capacitats de supervisió Apache. L’eina us proporciona un rendimentpanell que es mostra disponibilitat, sol·licituds, mides de resposta, treballadors ocupats, versió d’aplicació, ruta de configuració, canvis d’infraestructura, i es reinicia. Per exemple, podeu veure una Servidor web Apache gràfic de disponibilitat que us mostra quan el servei es va desconnectar per última vegada.

Una característica anomenada monitorització de processos profunds us permet portar un microscopi al temps de resposta dels serveis Apache que s’executen dins de diversos processos. Per exemple, podeu veure un gràfic que desglosa quins serveis triguen més temps a executar-se. Els serveis inclouen Mòduls Apache, Activitat de base de dades, Recopilació de PHP, i Execució de PHP.

Un dels motius pels quals Dynatrace és una eina més important per al control Servidor web Apache és la seva motor de detecció d’anomalies. El motor de detecció d’anomalies detecta automàticament anomalies de rendiment identificar sobre l’activitat. Si es detecta una anomalia, se’t comunicarà una alerta. L’alerta no només ressaltarà que hi ha un problema, sinó que identifiqueu la causa principal per tal que pugueu abordar-lo d’hora.

Per obtenir visibilitat de dalt a baix a través Servidor web Apache baix al nivell del procés, Dynatrace és una elecció excepcional. Tanmateix, si voleu conèixer les opcions de preus disponibles Dynatrace haurà de contactar directament amb l’empresa. Podeu descarregar la prova gratuïta de 15 dies.

4. Gestor d’aplicacions ManageEngine 

Gestor d’aplicacions ManageEngine és una plataforma de programari de monitorització d’aplicacions que ofereix Servidor web Apache seguiment. Amb Gestor d’aplicacions ManageEngine podeu supervisar disponibilitat, temps de resposta, Utilització de la CPU, Bytes transferits / seg, sol·liciteu detalls de Servidor web Apache, i més. La gamma de mètriques que suporta el programa assegureu-vos de saber si hi ha alguna cosa que afecti als vostres usuaris finals.

El sistema d’alertes inclòs amb Gestor d’aplicacions ManageEngine permet a l’usuari configurar llindars per supervisar les mètriques de rendiment. Les alertes s’envien via correu electrònic i SMS així que ja se sap quan té lloc un esdeveniment de rendiment. Les alertes es poden configurar de manera que pugueu controlar les activitats que notifica l’eina. Per exemple, podeu definir un llindar per al temps de resposta de manera que rebeu alertes si el servidor respon lent.

El informes funcionalitat a Gestor d’aplicacions ManageEngine és un altre dels punts forts dels programes. Els informes mostren dades de rendiment històric a la web Servidor web Apache però també podeu utilitzar l’aprenentatge automàtic per anticipar-vos en les tendències de rendiment futures. L’aprenentatge automàtic t’ajuda a planificar el futur.

Hi ha tres versions de Disponible el Gestor d’aplicacions ManageEngine: Gratuït, Professional, i Empresa. La versió gratuïta admet fins a cinc servidors o aplicacions. La versió Professional comença a partir de 945 $ (751 £) per a 25 monitors i la versió Enterprise comença a 9.595 $ (7.632 £) per a 250 monitors. També hi ha una versió de prova gratuïta de 30 dies.

5. AppDynamics

AppDynamics és un monitoratge de rendiment de l’aplicació que pot descobrir automàticament la topologia d’aplicacions inclosa Servidor web Apache. L’eina es pot utilitzar per proporcionar visibilitat a les transaccions comercials. Dades supervisades per AppDynamics per Servidor web Apache inclou càrrega, temps mitjà de resposta, i errors.

Alertes a AppDynamicscalcular de manera independent els valors de referència per a les KPIs distingir el mal rendiment. Els càlculs són prou precisos per eliminar falsos positius perquè no s’envieu alarmes irrellevants o incorrectes. Des d’una perspectiva administrativa, això us assegura que només respongueu a alertes importants.

Hi ha tres versions de Gestió de rendiment d’aplicacions d’AppDynamics disponible: APM Pro, Avançat APM, i Pic APM. APM Pro és el paquet bàsic que inclou capacitats de supervisió d’infraestructures. APM Advanced també inclou visibilitat a la pila d’aplicacions. Finalment, APM Peak ofereix supervisió de rendiment empresarial en temps real, desplaçaments empresarials i analítica de transaccions. Podeu començar la prova gratuïta de 15 dies.

6. Anturis

Anturis és una plataforma de monitorització d’aplicacions que té la seva pròpia eina de control Apache. El Monitor Apache recopila mètriques com la nombre de treballadors ocupats, nombre de treballadors ociosos, peticions per segon, Kbytes servits per segon, Kbytes per sol·licitud, ús de la CPU, i consum de memòria.

L’eina també supervisa les dades de trànsit (que és útil per detectar tipus comuns de ciberataques com atacs DDOS). Aquestes mètriques inclouen el nombre de sol·licituds per segon, nombre d’octets servits per segon, i la nombre mitjà d’octets per sol·licitud.

En termes de configuració, Anturis utilitza tots dos supervisió basada en agents i supervisió sense agent. Podeu accedir al programa mitjançant una interfície gràfica web. En el cas que us perdeu informació important aquí, el programa té alertes de correu electrònic per mantenir-vos informats sobre problemes de rendiment.

Anturis està disponible en versió gratuïta i de pagament. El Versió gratuïta admet fins a cinc monitors amb alertes de correu electrònic. Versions pagades de Anturis Començar a 10 dòlars (7,95 £) al mes per a 10 monitors fins a 95 dòlars (75 £) al mes per a 100 monitors. Podeu descarregar la prova gratuïta de 30 dies o consultar el preu aquí.

Monitorització del servidor web Apache

Utilitzant una eina com Dynatrace o Servidor SolarWinds & Monitor d’aplicacions podreu assegurar-vos que el temps de resposta es manté i evitar problemes de rendiment imprevistos. Com millor sigui el rendiment del servidor, més grata una experiència d’usuari que els visitants gaudiran.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me