Gabimet më të zakonshme të klientit Cisco VPN


Vitet e fundit, është bërë shumë e rëndësishme të mbrohet një’intimitetin në internet. Për këtë qëllim, gjithnjë e më shumë njerëz po përdorin rrjete private virtuale (VPN) për të hyrë në internet në një mënyrë të sigurt dhe anonime. Këto VPN krijojnë tunele të sigurta nga klienti (ju), deri te serveri ose pika përfundimtare përmes rrjetit të tyre. Kur përdorni një tunel të tillë, mundeni’të shihen në internet dhe hakerat nuk janë në gjendje të përdorin asnjë prej të dhënave që mund t’i jepni një faqe në internet, duke ju lejuar një përvojë në internet pa stres.

Megjithë dobinë e tyre, ndonjëherë ka probleme me VPN. Edhe pse ekzistojnë një gamë e madhe e opsioneve VPN, përfshirë funksione të ndryshme dhe kostot e çmimeve, pothuajse të gjitha VPN-të ka të ngjarë të kenë një problem në një pikë. Ndonjëherë, do të zbuloni se gabimet shfaqen dhe nuk jeni në gjendje të krijoni lidhjen, gjë që mund të jetë zhgënjyese nëse doni të kryeni një transaksion monetar ose një veprim tjetër që kërkon nivele të larta sigurie. Përderisa këto çështje fillimisht mund të jenë disi zhgënjyese ose edhe të frikshme për të pa inituarit, ka mënyra që mund t’i rregulloni vetë, pa pasur nevojë të kontaktoni stafin mbështetës të VPN-së tuaj të veçantë..

Me këtë në mendje, ne do t’ju tregojmë se cilat janë çështjet, si ato janë shkaktuar dhe natyrisht, demonstrojmë se si mund t’i zgjidhni ato në shtëpi. Por nëse disa nga këto gabime vazhdojnë, atëherë mund të jetë koha të kontaktoni personelin mbështetës ose të konsideroni ndërrimin e VPN-ve në një shërbim që ofron lidhje më të mirë në internet.

Ekzistojnë një numër i madh i kodeve të gabimeve të ndryshme që do të gjeni që shfaqen; në fakt ka qindra çështje të mundshme. Sidoqoftë, ka disa që janë më të zakonshme se të tjerët, dhe janë këto çështje ku ne do të përqendrojmë diskutimin tonë. Ekzistojnë disa masa parandaluese që mund të ndërmerrni kur vendosni VPN në radhë të parë, të tilla si të siguroni se janë vendosur cilësimet e duhura të rrjetit dhe që çdo mur zjarri që mund të keni nuk ndërhyn me VPN. Shpesh, këto janë çështjet më të zakonshme me një lidhje VPN të dështuar.

Në këtë artikull specifik, ne do të përqendrohemi në ato çështje VPN që vijnë nga Cisco VPN. Lexoni tani për të zbuluar gjithçka që ju duhet të dini në lidhje me disa nga kodet më të zakonshëm të gabimit VPN.

Shpjegohet gabimi 56 VPN Cisco

Për dallim nga disa prej kodeve të tjera të gabimit që kemi përmendur, ky është në të vërtetë specifik për klientin Cisco VPN. Gabimi Cisco VPN 56 shfaqet shpesh gjatë procesit të instalimit të instalimit të programit gjatë fillimit të Windows dhe madje edhe mbylljes. Ndonjëherë madje shfaqet gjatë instalimit të një sistemi operativ Windows. Kur e merrni këtë problem, është e rëndësishme t’i kushtoni vëmendje kur shfaqet ky gabim, pasi mund të ndikojë në mënyrën se si ne zgjidhim dhe zgjidhim problemin.

Ekzistojnë disa simptoma të Gabimit 56. Shpesh i shfaqur si një Error 56 Cisco VPN Client, shpesh do të shfaqet në sipërfaqe, duke prishur një program aktiv. Në disa raste, PC juaj gjithashtu mund të rrëzohet kur Error 56 shfaqet gjatë ekzekutimit të të njëjtit program. Zakonisht kur ajo hyn në fuqi, ju’Do të zbuloni që kompjuteri juaj po funksionon shumë më ngadalë se zakonisht dhe madje mund të ngrijë për periudha të shkurtra në të njëjtën kohë.

Një numër i gjërave mund të shkaktojnë që mesazhi Error 56 të shfaqet në kompjuterin tuaj. E para nga këto është zakonisht për shkak të një shkarkimi të korruptuar ose instalimit të softuerit të klientit Cisco VPN që është shkarkuar jo plotësisht. Ai gjithashtu mund të shkaktohet nga korrupsioni në regjistrin e gjetur në Windows nëse kohët e fundit keni shkarkuar Cisco VPN, ose është instaluar një softuer tjetër i lidhur me klientin, ose madje është çinstaluar.

Gabim 56 mund të ndodhë gjithashtu nëse keni një virus ose një malware tjetër në kompjuterin tuaj, dhe kjo ka korruptuar sistemin e Windows dhe skedarët e mbajtur atje. Më në fund, mund të shkaktohet nga një program sekondar që vepron në mënyrë të gabuar ose edhe duke fshirë aksidentalisht skedarët e lidhur me Cisco. Për shkak të faktit se shkaku i Gabimit 56 mund të jetë nga burime të shumta, është e rëndësishme të zgjidhni secilën prej shkaqeve të mundshme në mënyrë që të ndaloni që ajo të ndodhë përsëri dhe përsëri.

Si të zgjidhet gabimi Cisco VPN 56

Gabimi Cisco VPN 56 ndodh në Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows XP dhe Vista. Metodat e mëposhtme duhet t’ju ndihmojnë të heqni qafe problemin, por ndërsa kalojmë në listë, metodat bëhen më të vështira dhe më shumë kohë. Ne ju rekomandojmë të filloni nga lart nëse keni nevojë për të zgjidhur problemet, në mënyrë që të kurseni kohë.

Së pari, ju duhet të riparoni ndonjë nga hyrjet e regjistrit që janë të lidhura me Gabimin 56. Kjo do të thotë që ju do të duhet të redaktoni manualisht regjistrin për të hequr ndonjë nga çelësat e gabuar të 56. Sidoqoftë, përveç nëse jeni të ditur mirë në këtë, d.m.th një profesionist i kompjuterit, ne nuk ju rekomandojmë të merrni këtë rrugë. Për shkak të kësaj, nëse jeni duke u përpjekur ta bëni vetë, ju sugjerojmë të përdorni një program të pastruesit të regjistrit siç është WinThruster për tu siguruar që të vazhdoni saktë.

Hapi i dytë në proces është të bëni një skanim të plotë të malware të PC. atje’ashtë një shans që mund të lidhet me malware dhe këta ndërhyrës mund të bëjnë shumë më shumë dëme nëse nuk gjenden shpejt. Mundësia e tretë është pastrimi i junk sistemit, i cili është në thelb të gjithë skedarët dhe dosjet e përkohshme që gjenden në kompjuterin tuaj. Gjatë përdorimit të kompjuterit, skedarët do të ndërtohen dhe këto mund të ngadalësojnë ekzekutimin e një programi nëse nuk pastrohen. Për më tepër, ato mund të bien ndesh me skedarët në kompjuter ose të bëjnë që hard drive të mbingarkohet.

Në disa raste gabimi 56 ka të bëjë me drejtuesit e korruptuar ose ata që nuk janë aktualizuar. Për shkak të kësaj, është e rëndësishme të mbani të gjithë drejtuesit tuaj të azhurnuar. Një ditë, drejtuesit mund të punojnë mirë, ditën tjetër, ata mund të ndalen pa ndonjë arsye të dukshme. Mund të jetë e vështirë të gjesh drejtuesin specifik për gabimin, edhe nëse jeni me përvojë në këtë fushë. Për shkak të kësaj, dhe kohës dhe natyrës komplekse të këtij rregullimi të mundshëm, ne sugjerojmë të përdorni një mjet të azhurnimit të shoferit që do të bëjë punën për ju.

Mund të ndihmojë gjithashtu të çinstaloni dhe të riinstaloni programin e klientit Cisco VPN për aq kohë sa ju e dini që është ai që lidhet me gabimin e klientit të sistemeve Visco CP 56. Windows ka në dispozicion ose nëse më e keqja vjen më keq, bëni një riinstalim të plotë të Windows-it në laptopin tuaj, megjithëse kjo do të ishte zgjidhja e fundit.

Shpjegohet gabimi Cisco VPN 412

Kur përdorni Sistemin Visco të Cisco, ju’Shpeshherë zbuloni se mesazhi i gabimit 412 shfaqet kur programi është duke u instaluar. Ai madje mund të shfaqet kur një softuer i lidhur me Cisco është duke funksionuar ose kur Windows po fillon dhe mbyllet. Në disa raste, gabimi 412 do të ndodhë edhe kur instaloni sistemin operativ Windows. Ashtu si me të gjitha çështjet e VPN të lidhura me Cisco, është e rëndësishme të siguroheni që të mbani shënimet kur ndodh gabimi, pasi kjo me të vërtetë do të ndihmojë në zgjidhjen e problemit më vonë.

Ekzistojnë një numër simptomash të klientit të kodit të gabimit 412 Cisco VPN dhe këto janë të dukshme kur rrëzon një program aktiv. Mund të rrëzojë PC në tërësinë e saj nëse gabimi ndodh në një program të ngjashëm. Shpesh mesazhi do të shfaqet duke thënë “Arsyeja e gabimit të lidhjes së klientit Cisco VPN 412” dhe ti’Do të vini re se kompjuteri fillon të funksionojë shumë më ngadalë, madje edhe duke mos reaguar ndaj miut ose tastierës. Simptoma e fundit e kësaj është kur kompjuteri në të vërtetë ngrin për shpërthime të shkurtra në një kohë.

Ekzistojnë një numër shkaqesh që shkaktojnë gabimin e lidhjes së klientit Cisco VPN arsye 412. Këto përfshijnë shkarkime korruptive të softuerit Cisco VPN, korrupsion brenda regjistrit të Windows dhe gjithashtu nga malware që ka bërë rrugën e tij në kompjuter. Në disa raste gabimi mund të jetë nga një program tjetër ku ka pasur një gabim në fshirjen e skedarëve Cisco.

Si të rregulloni gabimin Cisco VPN 412

Fiksimi i gabimit mund të marrë kohë duke disa zgjidhje të jenë më të lehta se të tjerët. Me këtë në mendje do t’i hedhim të parat më të lehtat. Së pari ju duhet të rregulloni çdo hyrje të regjistrit që mund të shoqërohet me gabimin e lidhjes 412 VPN. Ju gjithashtu do të duhet të bëni një skanim të plotë të çdo malware në kompjuterin tuaj, duke fshirë çdo problem që gjeni. Nëse këto dy hapa nuk kanë dhënë ende ndonjë rezultat të suksesshëm, ju’Do të duhet të lëvizni për të pastruar junk sistemin. Ky është një koleksion i skedarëve të përkohshëm që kompjuteri juaj mbledh me kalimin e kohës. Kjo mund të marrë hapësirë, duke bërë që ky gabim të ndodhë. Përditësimi i drejtuesve të pajisjes tuaj gjithashtu mund të ndihmojë në minimizimin e gjasave të shfaqjes së gabimit 412 VPN Cisco klientit. Bërja e një rivendosjeje të të gjithë sistemit të Windows gjithashtu mund të jetë e dobishme, megjithëse ne nuk e bëjmë’rekomandoni ta bëni atë nëse nuk duhet vërtet.

Nëse mesazhi thotë se gabimi Cisco VPN 412 koleg i largët nuk përgjigjet më, ju mund të duhet të shkoni një hap më tej dhe në të vërtetë të hiqni programin e klientit Cisco nga kompjuteri juaj tërësisht. Atëherë ti’Ju duhet të riinstaloni atë, me shpresë në modën e saktë, duke fshirë çdo çështje. Gjëja përfundimtare absolute për rregullimin tuaj të gabimit Cisco VPN 412 është të ekzekutoni një kontroll të skedarit të sistemit Windows ose madje të azhurnoni dhe riinstaloni të gjithë programin Windows. Sidoqoftë, për gabimin 412 Cisco VPN Windows 8 dhe Windows 7 janë të vetmit sistem operativ që duket se preken kryesisht.

Shpjegohet gabimi Cisco VPN 442

Në përgjithësi, mesazhet e gabimit Cisco VPN 442 shfaqen kur programi është duke u instaluar. Kur kjo mesazh shfaqet ajo mund të shkaktojë që programi që po funksionon të rrëzohet dhe madje edhe për kompjuterin në tërësi të ngrijë në mënyrë sporadike. Ndonjëherë mund të zbuloni që tastiera dhe miu bëhen jo të përgjegjshme. Në pjesën më të madhe, kur shfaqet kjo mesazh, duket si kjo, “Gabimi i klientit Cisco VPN 442 dështoi të aktivizonte përshtatësin virtual. Për dallim nga disa nga gabimet e tjera të Cisco VPN, gabimi i klientit Cisco VPN 442 është në të vërtetë një rregullim relativisht i drejtpërdrejtë i regjistrit, kështu që ju nuk bëni’duhet të shqetësoheni shumë për të kaluar një proces të gjatë.

Si për të zgjidhur gabimin Cisco VPN 442

Për të rregulluar gabimin 442 të Windows XP Cisco VPN 442, duhet të filloni në regjistër dhe të shkruani “regedit”, pa thonjëza, në kutinë e kërkimit. Pas kësaj, ekzistojnë një numër komandash komplekse të lundrimit që duhet të vendosni saktësisht në mënyrë që të mos përfundoni diku tjetër ose të fshini potencialisht diçka jetësore nga kompjuteri në tërësi. Lundrimi është si më poshtë: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ CVirtA dhe duhet të shtypet saktësisht.

Pasi të keni këtu, mund të gjeni emrin e vargut të etiketuar si DisplayName dhe duke klikuar me të djathtën mbi këtë do të sillni kutinë Modifikoni nga menyja. Në këtë pikë, ju mund të shkoni te të dhënat e Value dhe të nxirrni komandën: @ oemX.inf,% CVirtA_Desc% ;. nga rreshti që gjen në atë kuti. Të dhënat e vlerës do të kenë vetëm përshtatësin e sistemeve Cisco për 64-bit në Windows dhe mund të klikoni mirë. Duhej të ishte bërë përsëri dhe do të keni mundësi të rigjallëroni lidhjen. Kjo zgjidhje gabimi VPN 442 duhet të funksionojë në Windows 7, Windows 8, Windows 10, XP dhe Vista.

Shtë pak më komplekse se shumica, prandaj sigurohuni që të ndiqni udhëzimet e sakta dhe nëse ka ndonjë problem të mëtejshëm, ju rekomandojmë të kontaktoni me stafin mbështetës Cisco.

Shpjegohet gabimi Cisco VPN 27850

Shumë prej jush duke përdorur klientë të Cisco VPN do të vëreni se shpesh ka gabime që shfaqen gjatë procesit të instalimit. Me këtë çështje specifike, mesazhi që zakonisht shfaqet është, “Gabim i klientit Cisco VPN 27850 i paaftë për të menaxhuar përbërësin e rrjetit”.

Në pjesën më të madhe, kjo ndodh sepse ekziston një korrupsion në sistemin operativ Windows që është i instaluar. Kjo gjithashtu mund të ndodhë nëse po përpiqeni të instaloni më shumë se një klient VPN në një kohë. Këto gabime ndodhin posaçërisht kur instaluesi Cisco nuk është në gjendje të bëjë të gjitha ndryshimet e kërkuara në shoferin DNE në sistemin kompjuterik. Në disa raste, ju në të vërtetë mund të shmangni nevojën për këtë nëse jeni në gjendje ta parainstaloni para se të instaloni vetë klientin Cisco.

Ky gabim i çështjes së instalimit të klientit 27850 Cisco VPN është mjaft zhgënjyes, pasi në të vërtetë mund të ngadalësojë të gjithë kompjuterin, të bëjë që miu ose tastiera të bëhen të pa përgjegjshëm dhe madje të shkaktojnë që kompjuteri të ngrijë në mënyrë sporadike gjatë përdorimit të tij.

Si të rregulloni gabimin Cisco VPN 27850

Fatmirësisht për shumicën e njerëzve, rregullimi i gabimit 27850 Cisco VPN instalimi është shumë i thjeshtë dhe vjen në formën e një ndryshimi të regjistrit duke përdorur komandën regedit. E tëra çfarë ju duhet të bëni për të korrigjuar gabimin Cisco VPN 27850 është të përdorni çelësin e mëposhtëm: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ Aktuale | ControlSet \ Control \ Network. Do të shihni vargun e Konfigurimit dhe kjo është gjithçka që duhet të fshini.

Pasi të fshihet vargu, atëherë mund të rindizni kompjuterin tuaj dhe gjërat duhet të kthehen në normale. Ju gjithashtu mund të çinstaloni programin në këtë kohë, dhe pas rifillimit duhet të vini re se gjithçka është përsëri në rregullin e punës. Duhet të theksojmë këtu se kjo rregullim për instalimin e klientit Error 27850 Cisco VPN duhet të funksionojë si në Windows 8.1 ashtu edhe në Windows 10.

Nëse problemet vazhdojnë të ndodhin, dhe gabimi i klientit VPN 27850 vazhdon të ndodhë, atëherë do t’ju duhet të kërkoni diku tjetër për ndihmë, siç është stafi mbështetës i softuerit Cisco ose madje të drejtoheni në një VPN të re, më të qëndrueshme.

Kështu që ju e keni atë! Këto janë disa nga çështjet më të mira të gabimit të Cisco VPN që shfaqen kur përdorni këtë VPN. Ka shumë më tepër prej tyre, por këto janë ato kryesore që priren të korrin më së shumti. Për më tepër, VPN-të e tjera do të shkaktojnë gabime të ndryshme, kështu që nëse keni nevojë për ndihmë diku tjetër, mund të shikoni pjesën tjetër të faqes tonë për ndihmë në ato zona.

Shpresojmë që këto zgjidhje të funksionojnë për ju por nëse jo, ju lutem mos ngurroni të na hidhni një shënim, koment, sugjerim ose çështje që mund të lindë gjatë kryerjes së këtyre rregullimeve.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me