Awards VPNpro 2018


2018 ka qenë një vit tronditës në më shumë mënyra se një. Një kohë e fituesve që fituan të mëdha dhe humbës të cilët u detyruan të shesin botën. Por mjaft sa për politikën. Një nga viti‘Fituesit, për herë të N-të me radhë, ka qenë e gjithë industria e VPN.

Suksesi i VPN është i tillë që parashikimet e tregut e shohin segmentin më shumë sesa duke u dyfishuar deri në vitin 2025 (nga 1260 milion dollarë në 2960 milion dollarë amerikanë). Ndër të tjera, një egërsi e tillë financiare gërsheton një habitat ftues për një kafshë joshëse letrare – “Më e mira e listës.”

Por shërbimet VPN janë të ndryshme dhe kjo’s pse ne kemi vendosur kundër bërjes së një Top 10. vjetor, përkundrazi, këtu janë çmimet tona VPN 2018, ku ne shkojmë kategori sipas kategorive, duke i dhënë të preferuarat tona për vitin e kaluar dhe vitin që do të vijë.

simbol ylli

VPN më e mirë për Azinë

Për të mos u ngatërruar me VPN më të Mirë për Kinën – të paktën jo plotësisht. Azia është deri tani tregu më i madh VPN në botë dhe ai që vjen me nevoja të ndryshme.

Këto nevoja mund të ndahen në dy kampe të dallueshme. E para është kampi i mbikëqyrjes dhe censurës, nga të cilët përdoruesit në Kinë janë anëtarët më të spikatur (por jo të vetmit). Në të njëjtën bisedë, mund të përmendnim njerëzit e shteteve të Gjirit, Korenë e Veriut, Myanmar dhe disa të tjerë. Nevojat e tyre kryesore janë të anashkalojnë masat e censurës që bllokojnë hyrjen në site të tilla si Google ose Facebook, dhe shmangin vështrimin e zbatimit të ligjit ose autoriteteve të tjera.
Kampi i dytë është njerëzit në vendet që janë pak a shumë demokratikë dhe përdorin VPN-të në të njëjtën mënyrë siç bëjnë njerëzit në SH.B.A. ose në Evropë. Për ta, qasja në përmbajtje të bllokuar me gjeo-bllok, përrua të shpejtë dhe shmangia e reklamave të synuara janë arsyet kryesore për të përdorur shërbimet VPN.

VPN më e mirë për Azinë AstrilVPN

Kontrolluesja: NordVPN

NordVPN mund të bëjë të gjitha gjërat që Astrill VPN bën për përdoruesit e saj aziatikë, jo vetëm aq shpejt. Arsyeja që ne e zgjodhëm atë si garues në këtë kategori është se, ndryshe nga disa zgjedhje të tjera të mira, NordVPN është i lirë.

VPN më e mirë për Sh.B.A.

Përdoruesit amerikanë të VPN janë të ndryshëm nga çdo grup tjetër, sepse ata zakonisht donin’Keni nevojë për një VPN për të hyrë në përmbajtje. Shumica e përmbajtjes që u nevojitet është në dispozicion përmes lidhjes së tyre të rregullt në internet. Përkundrazi, amerikanët dëshirojnë të përdorin përruan me siguri dhe të shmangin masat e mbikëqyrjes të të gjitha formave dhe madhësive.

Sh.B.A ishte e kuptueshme nga më të ndikuarit nga Edward Snowden’shpalljet Që nga ajo kohë, situata nuk është përmirësuar aspak. Në të vërtetë, shumica me siguri do të thoshin se u përkeqësua, veçanërisht në vitin 2018. Një nga gjërat që ndodhi këtë vit ishte FCC’Vendimi tani famëkeq për të shfuqizuar neutralitetin neto. Dhe ajo’vetëm një hyrje në një listë të gjatë të sulmeve kundër intimitetit të konsumatorit të kryera nga aleanca jo e mirë e biznesit të madh dhe qeverisë federale. Për shembull, në vitin 2017, Kongresi votoi të shfuqizojë rregullat e FCC që bëjnë që ISP-të të kërkojnë pëlqimin e klientëve të tyre përpara se të ndajnë të dhënat e tyre private (ose t’i shesin atë tek reklamuesit, siç ndodh më realisht).
Epo, pasi fuqitë që do të jenë nuk do t’i mbrojnë më qytetarët, ajo’clearlyshtë qartë koha për të ngritur disa dollarë dhe për të marrë një VPN. Cila?

VPN më e mirë për shënjat në SHBAVPN më e mirë për USA VPNarea

Kontrabandisti: ExpressVPN

Prodhuesi shumëvjeçar i industrisë së përparme VPN ka shumë serverë në Amerikë dhe ofron një sërë karakteristikash gjithashtu. ajo’alsoshtë gjithashtu mjaft e kushtueshme dhe shumë nga përfitimet e saj janë humbur për përdoruesit në SH.B.A. ose Kanada.

VPN më e mirë për Evropën

Për shumicën e përdoruesve të VPN në Kontinentin e Vjetër, mjeti ka të bëjë me marrjen e masave të kaluara gjeo-bllokuese dhe shmangien e gjobave të rënda për shkeljet e të drejtave të autorit. Kjo veçanërisht vlen për vendet në Evropën Perëndimore, si Gjermania apo Mbretëria e Bashkuar. Qytetarët e vendit të fundit janë gjithashtu të interesuar të shmangin aftësitë e ngjashme të mbikqyrjes si ato të SH.B.A..

Më tej në Lindje, njerëzit e mirë të Rusisë dhe Turqisë (për të mos pasur diskutim nëse është Evropian) po merren me disa të njëjtat realitete si ato nën sundimin kinez – domethënë, censura dhe shteti policor.
Duke filluar nga viti 2019, evropianët do të duhet të luftojnë me gjëra edhe më të çuditshme. Ata që kanë dëgjuar për nenin famëkeq të 13 të Direktivës për të Drejtën e Autorit ( “meme ban”) do të dijë saktësisht se çfarë’s lart.
Me pak fjalë, ajo që i duhet Evropës nga një VPN është shumë qasje në përmbajtje, karakteristika të rehatshme për të lejuar mashtrim ndërmjet aplikacioneve dhe pak (“shumë” për rusët dhe turqit) sigurinë.

Shenja më e mirë VPN për Evropë VPN më e mirë për Evropë IvacyVPN

Kontrollues: Astrill VPN

Astrill është shumë i ngjashëm në ofertat e tij, ndryshimet janë më shumë shpejtësi, protokolle vjedhurazi, pa tunele ndarëse, dhe çmime dukshëm më të larta. Nëse nuk ju duhen vërtet ato protokolle të fshehtë, Ivacy VPN është ndoshta zgjedhja më e arsyeshme në Evropë.

VPN më e mirë për Torrents

Torrentimi dhe shkëmbimi tjetër i P2P janë arsye të rëndësishme për përdorimin e shërbimeve VPN në Perëndim.

Vitet e fundit trajektorja e tregut dukej se po largohej nga përrenjtë dhe në drejtim të shërbimeve streaming. Platformat si Netflix, Hulu, Amazon Fire TV, iPlayer i BBC, Spotify dhe kështu me radhë kanë përparuar përtej kujtdo’ëndrrat më të egra. Për një kohë, ne mund të besonim se çështja e vetë-interesit personal v. Mbajtësit e të drejtave të autorit u zgjidh në një mënyrë miqësore për të dy palët… nooooot!
Shumë platforma të ndryshme do të thotë shumë përmbajtje ekskluzive dhe shumë abonime për Joes të rregullt që të përballojnë. Rezultati: Popullariteti i përroit është përsëri në rritje dhe beteja fillon. Letrat e pushimit dhe dëshirat dhe njoftimet e DMCA po fluturojnë drejt autostradave virtuale, njerëzit po paguajnë gjobë të rëndë dhe VPN për përrua janë të gjithë mllef. Keshtu shkon.
Makesfarë e bën një VPN përrua të mirë? Epo, ne’jeni duke kërkuar shpejtësi, pa rrjedhje, një ndërprerës vrasës, aftësinë për të përcjellë portet tuaja dhe, preferohet, qasje në një prokurë SOCKS5 për ndonjë vlerë shtesë. Këtu janë zgjedhjet.

VPN më e mirë për simbol për torrents VPN më e mirë për torrents IPvanish

Kontrollues: TorGuard

Prova është në emrin – Torrent Guard. Dhe me të vërtetë ai jep shumë nga të njëjtat karakteristika që bën IPVanish, me ndryshimin kryesor që jeni’do të duhet të paguajnë ekstra për SOCKS5.

VPN më e mirë për Netflix

Vetëm se përplasjet janë në rritje, kjo nuk do të thotë’t Bëni Netflix ndonjë gjë të afërt me të vjetëruar. këtu‘një statistikë treguese – 30% e përdoruesve të VPN e përdorin atë për të parë Netflix. Mos harroni atë shifër dollari në fillim të artikullit? Po, kjo’s me të vërtetë shumë domethënëse.

le të’sërish mbrapa pak. Pse të përdorni një VPN për Netflix në radhë të parë?
Ta themi thjesht, kur shkoni në Netflix.com, faqja e internetit shikon adresën tuaj IP dhe vendos se cili version i bibliotekës së përmbajtjes do t’ju shërbejë. nëse ti’jeni përsëri në SHBA – ju’jeni me fat sepse ju’po merrni bibliotekën më të madhe për të gjithë. nëse ti’megjithatë, gjetkë, keni nevojë për një mënyrë për të ndryshuar adresën tuaj IP. që’whatfarë bëjnë më mirë VPN-të. atje’Vetëm një çështje, domethënë, Netflix është i mençur për industrinë VPN dhe bllokon serverët VPN nëse mund ta ndihmojnë atë.
Pra, për sa i përket të cilit është VPN më e mirë për Netflix (ose platforma të tjera streaming – Hulu, HBO, BBC iPlayer, etj), kriteret janë të thjeshta. Ne duam të dimë nëse VPN është në gjendje të zhbllokojë Netflix dhe nëse shpejtësitë janë të mira.

VPN më e mirë për simbolin Netflix VPN më e mirë për Netflix PrivateVPN

Kontrollues: Astrill VPN

Si gjithmonë, Astrill VPN është një sugjerim i mirë (megjithëse mund të kemi shkuar me ExpressVPN, NordVPN, apo edhe CyberGhost), i cili zhbllokon pothuajse po aq biblioteka të ndryshme të Netflix dhe jep shpejtësi të mahnitshme. Vetëm, përsëri, ajo’nuk është një e lirë!

Newcomer më i mirë VPN

ajo’Gjithmonë e rëndësishme për të njohur të ardhurit e suksesshëm. Kjo është veçanërisht e vërtetë në një industri me mijëra prej tyre, dhe ku emrat e vjetër pushtojnë samitin. Përfshirja në industrinë VPN në ditët e sotme kërkon disa gjëra që jo shumë ofruesit kanë / ofrojnë.

Së pari, çfarë’E nevojshme është shumë investime. Serverat kushtojnë para, siç bëjnë aplikacionet e kodimit për llojet e pajisjeve gjysmë-duzinë, dhe sikurse bën marketing. Kjo e fundit është një detyrë veçanërisht e vështirë në sferën VPN: marka juaj ka shumë pak rëndësi, gjë që e bën komunikimin si të vështirë ashtu edhe të shtrenjtë, dhe kanalet më të rëndësishme të informacionit përqendrohen në faqen e parë të Google.
Së dyti, ju keni nevojë për rrotullimin tuaj mbi produktin VPN. Diçka që e bën atë unike dhe e lejon atë të gjejë një ngrohtësi në këtë industri veçanërisht të dendur.
që’s jo gjithçka ka për të, por ajo’enoughshtë e mjaftueshme për ta bërë detyrën të pakapërcyeshme për shumicën dërrmuese.

Shenja më e mirë e të ardhurve VPN Surfshark më i ri për VPN

Kontrolluesja: ProtonVPN

Sigurisht, teknikisht, ProtonVPN hapi dyqanin përgjysmë deri në vitin 2017, por pjesa më e madhe e zhvillimit të tij u zhvillua gjatë gjithë vitit aktual. Ekipi i ProtonMail me siguri ka arritur të nxjerrë një produkt të shkëlqyeshëm.

VPN më e mirë për Intimitet

Pothuajse të gjitha shërbimet VPN paguajnë shërbimin e buzëve për idenë e anonimitetit, privatësisë dhe të gjithë atyre pronarëve të tjerë të këndshëm. ajo’Nuk është rastësi që bumi aktual në industrinë VPN të paktën pjesërisht mund të gjurmohet në debatin e NSA-Snowden të vitit 2013. .do pjesë e lajmeve rreth intimitetit në internet, nga Cambridge Analytica deri te rrjedhjet e Yahoo, forcon VPN dhe pikat e tyre të bisedimit.

Ne do të argumentonim që shumë – dhe ndoshta edhe shumica – shërbime VPN janë të afta të mbrojnë privatësinë tuaj nga bota e jashtme. Pyetja e vërtetë është nëse ata janë të aftë të mbrojnë intimitetin tuaj nga vetja. Në fund të fundit, duke zgjedhur të përdorni një shërbim VPN, thjesht po ndërroni entitetin që mban skedat në atë që jeni’po bëni nga ISP-ja juaj në VPN-në tuaj.
Kjo është arsyeja e saktë pse shërbimet VPN pretendojnë të mbajnë “zero-logs” të përdoruesve të tyre’ aktivitete në internet ose të dhëna të tjera. ajo’s gjithashtu pse tregimet në lidhje me zbatimin e ligjit duke përdorur të dhëna nga shërbimet VPN janë një njollë e tillë për reputacionin e VPN.
Kjo kategori paraqet VPN madje një spiun apo një gazetar të nivelit të lartë hetues që mund të përdorë. Këta ofrues kanë provuar herë pas here se ata marrin seriozisht sigurinë e përdoruesit dhe privatësinë.

VPN më e mirë për intimitet NordVPN

Kontrollues: Privatësi e fshehtë

Jo gati behemoth e NordVPN’kalibrit, por gjithashtu duke ofruar shumicën e të njëjtave karakteristika. nëse ti’nuk dëshirojnë të përdorin NordVPN, don’keni parasysh një ndërfaqe të shëmtuar dhe mund të përballoni të paguani çmime disi zhvatëse – Intimiteti i përsosur është mjeti për punën!

VPN më e mirë për Newbies

këtu’Një kategori shumë kujdesem për por mund’duket se e marrin atë më së shumti kohë. ajo’S’është befasi – për të qenë një VPN e mirë për newbies, prapëseprapë duhet të jetë një VPN, periudhë e mirë dhe kjo do të thotë shumë tipare të ndërlikuara në aplikacionin tuaj. Mashtrim është që të merrni sa më shumë vendime jo të domosdoshme nga mënyra e përdoruesit që është e mundur.

Por kjo’s jo gjithçka ka për të. Një VPN e tillë duhet të ketë gjithashtu shumë udhëzues të shkruar mirë dhe mbështetje të lehtë për arritjen e klientit. Kështu që ata që synojnë “votim i ri” duhet të punojnë në aftësitë e tyre të prezantimit, duke filluar nga faqja e internetit.
Ne gjithashtu besojmë se cilësimet e paracaktuar janë shumë të rëndësishme. Ata nuk duhet’lini një të ri të ekspozuar vetëm sepse ai ose ajo nuk dëshiron’mendoni të klikoni të kaluarën “Connect.”
Kjo kategori nuk duhej’as të nënvlerësohet, qoftë. Me kalimin e kohës, gjithnjë e më shumë përdorues të VPN do të jenë fillestarë të plotë. Më mirë kapini herët!

VPN më e mirë për simbol të newbies VPN më e mirë për të rejat Windscrib

Kontrolluesja: NordVPN

Ngjashëm në shumicën e pikave, vetëm’të keni një version falas (në vend të pakufizuar 7 ditë provë falas) dhe mund të ketë cilësime më të mira parazgjedhje.

VPN më e mirë falas

Ka mijëra shërbime falas VPN, por pak janë me vlerë për kohën tuaj.

“falas” në përgjithësi është një fjalë që ti dhuron’dëshironi të dëgjoni në të njëjtën fjali si “VPN.” Ofruesit si Hola dhe shumë të tjerë kanë bërë një tallje të intimitetit dhe sigurisë në internet me kalimin e viteve. E vërteta është, asgjë në këtë botë nuk është e lirë – pra kush’duke paguar për këto VPN dhe si?
Shpesh, VPN-të e lirë mbijetojnë duke shitur të dhëna të përdoruesve tek reklamuesit ose duke shitur bandë të bandës boshe, ose ata përdorin ndonjë metodë tjetër problematike për të mbuluar kostot. Viktima është pothuajse gjithmonë intimitet, a.k.a gjëja e saktë që po përpiqeshit të mbronit.
Shërbime të tjera VPN kanë një version falas dhe një version me pagesë, në këtë rast atë’zakonisht abonimet e paguara që subvencionojnë ato falas. Këto VPN kanë problemet e tyre, ku më të zakonshmet janë kufizime të ndryshme. Për shembull, shumica kanë kufij të transferimit të të dhënave, kufijtë e ndërrimit të serverit, etj.
Tashmë mund të shihni që shërbimet falas VPN, megjithëse asnjëherë aq të mira sa shërbimet më të larta, nuk janë të barabarta me njëra-tjetrën. Kjo kategori feston më të mirat.

VPN më e mirë për simbol falas VPN më e mirë për ProtonVPN falas

Kontrolluesja: Hide.me

Një zgjedhje e fortë rezervë: e sigurt, dhe ka një kufi më bujar të transferimit të të dhënave (2 GB / muaj) sesa shumica. Nëse shfletimi i rregullt është i gjithë ju’duke u bërë, Hide.me mund të jetë e mjaftueshme.

VPN më Etike

Kur konsiderojmë se klientët kurrë nuk mund ta dinë vërtet se çfarë ndodh në serverët VPN, etika bëhet jashtëzakonisht e rëndësishme. Theështja e vetme që kemi si përdorues është që – e rëndësishme apo jo – etika është gjithashtu shumë e vështirë për tu vlerësuar.

Me këtë tha, ne mund të konkludojmë shumë nga produkti, komunikimi dhe faktorë të tjerë.
Së pari, ne duhet të shikojmë në listën e karakteristikave dhe të përpiqemi të kuptojmë nëse VPN shkon milje shtesë për siguri dhe intimitet. Karakteristikat si protokollet dyfishe, vjedhurazi, Tor mbi VPN dhe të tjerët nuk janë të nevojshme për shitjen e një produkti VPN dhe as nuk janë të lehta për tu zbatuar.
Së dyti, ne shikojmë në intimitetin – ku është regjistruar ofruesi i shërbimit VPN, a regjistron ndonjë të dhënë përdoruesi, a pajtohen deklaratat e faqes së parë me politikën e tij të privatësisë? Të gjitha këto gjëra thonë shumë për etikën e një ofruesi VPN.
Së treti – a ka skandale që lidhen me shërbimin VPN? A është tregtia e vërtetë apo ofruesi i VPN përdor të gjitha truket e ndyra në dispozicion për të marrë një përmbledhje të mirë?
këtu’është ajo që ne mendojmë.

Shenja më e mirë e etikës në VPNShenja më e mirë VPN e etikës Prvacy Perfect

Kontrollues: Astrill VPN

Bazuar në Seychelles dhe duke ofruar shumicën e listave të karakteristikave të Privatësisë së Mbrojtjes, Astrill VPN është një zgjedhje shumë e mirë për shumicën e etikës. Mjerisht, Privatësia e Përsosur është vetëm pak përpara.

VPN më e mirë për Shpejtësinë

Speed! Goodfarë dobie është siguria pa të? Po po – ne zakonisht e themi anasjelltas, por le’Mos u diskutoni me konsiderata të tjera për një moment (të paktën disa prej tyre) për t’iu përgjigjur një pyetjeje të thjeshtë. Cili VPN ishte më i shpejtë në 2018?

Sigurisht, ne fëmijë kur themi se shpejtësia është e thjeshtë. Në të vërtetë, ka shumë faktorë që duhet të merren parasysh dhe shpejtësia ndryshon mjaft në varësi të kohës së ditës, distancës nga serveri VPN, hardueri, softveri, etj..
Prandaj, merrni fjalën tonë me një kokërr kripë – ne’po ju them vetëm se cilat kanë qenë rezultatet tona, duke mos nënkuptuar se ato janë universale.
Me atë mohim nga rruga, këtu janë fituesit.

VPN më e mirë për simbol të shpejtësisëVPN më e mirë për simbolin e shpejtësisë PureVPN

Kontrollues: VyprVPN

Ka një numër të madh të serverëve, të gjithë vetë-pronarë dhe të optimizuar ndaj dhëmbëve. VyprVPN nuk ka asnjë nga çështjet e intimitetit të PureVPN por nuk është një zgjedhje e mirë për përrua.

Marka më e mirë VPN

Sfera e VPN është e njohur për shumë gjëra pozitive por origjinaliteti në markë nuk është një prej tyre. Do të ishte vërtet e lehtë të krijosh një prej tyre “Prodhuesi i emrave VPN” gjërat – filloni me “intimitet”, “siguri”, “anonimitet” dhe ti’jeni ndoshta gjysma e rrugës atje. që’pse është detyra jonë të përgëzojmë ofruesit e shërbimeve të VPN që kanë kapërcyer këtë paradigmë të çuditshme dhe gjetën sukses duke e bërë atë.

VPN më e mirë për simbol të markës VPN më e mirë për markën TunnelBear

Kontrolluesi: Mullvad

Nishani është një nishan, i cili është një krijesë e nënvlerësuar dhe ka shumë kuptim. Gjithashtu, Mullvad është një VPN super e sigurt, e mrekullueshme.

VPN më e mirë për Lojrat

Lojtarët nuk janë grupi më natyral i përdoruesve të VPN. Arsyeja është e thjeshtë: askush nuk dëshiron më shumë ping duke goditur goditjet e tyre të shtëna dhe kombinat wombo. Por ka situata kur përdorimi i një shërbimi VPN është thjesht gjë e zgjuar për të bërë për një gamer.

Arsyeja e parë për të përdorur një VPN është bllokimi gjeo-bllok. Ashtu si transmetuesit, gamers ndonjëherë duhet të luftojnë me kufizimet gjeo-vendore të vendosura në lojëra dhe përdorimi i një VPN është mënyra më e drejtpërdrejtë për të zgjidhur çështjen. Dhe le’Mos harroni se lojtarë gjithashtu duhet të mbrojnë privatësinë e tyre – mbase edhe më shumë.

VPN më e mirë për simbolin e lojrave VPN më e mirë për lojën Speedify

Kontrabandisti: ExpressVPN

Një nga shërbimet më të shpejta VPN dhe një nga më të gjithanshmet. Asnjë kufi dixhital nuk mund t’ju ndalojë me ExpressVPN.

Përditësimi më i mirë i VPN

Në vitin 2018, kishte shumë për t’u çuditur këndshëm. Kjo kategori feston pikërisht atë – këtu janë shërbimet e VPN që kanë arritur të ngrejnë disa dobësi të mëdha gjatë këtij viti.

Shenja më e mirë e azhurnimit VPN Përditësimi më i mirë i VPN Cyberghost

Kontrolluesja: SaferVPN

Një nga karakteristikat më të rëndësishme të sigurisë VPN është kaloni kill. Lidhjet bien edhe duke përdorur mjetet më të mira, kjo është arsyeja pse një VPN pa ndërprerës vrasës është jo i plotë. Në vitin 2018 SaferVPN e ka prezantuar këtë veçori në aplikacionet e saj.

VPN më e mirë për celular

Imazhet e njerëzve të humbur në shkëlqimin e smartphone janë bërë shpejt një klishe. Jo se ajo’nuk është e vërtetë, natyrisht, dhe atje’Një arsye gjithashtu – ju mund të bëni pothuajse gjithçka në një smartphone në ditët e sotme. Dhe ndërsa ju’po bej çdo gjë ju do të bëni në PC tuaj, ju mund të dëshironi të jeni po aq të sigurt.

Ka më shumë VPN të lëvizshme se sa ato të rregullta, kështu që ka shumë për të zgjedhur. Nëse vetëm shumica prej tyre nuk do të ishin’Përgjigjet mashtruese, vjedhëse të të dhënave të kodit që lidhen me serverët e dobët…
Shërbimet më të larta VPN kryesisht kanë aplikacione të mira ose të duhura celulare, por ka fusha specifike ku duhet të jenë të forta për të kërkuar titullin e VPN më të mirë celular:
• Ndërfaqja duhet të jetë e thjeshtë dhe e thjeshtë për tu manipuluar duke përdorur gishtat
• Ai duhet të ketë protokollin e tunelimit të IKEv2 ose ndonjë protokoll tjetër me funksionalitetin e Protokollit Mobile dhe Multihoming (MOBIKE), i cili parandalon rrjedhjen e të dhënave kur ndërrohen në WiFi dhe të dhëna celulare.
• Duhet të ketë karakteristika të mira të sigurisë (shpesh ekziston një zbritje nga PC në VPN për sa i përket sigurisë)
Në anën tjetër, disa karakteristika janë më pak të rëndësishme, një shembull është mbështetja P2P

VPN më e mirë për simbol celular VPN më e mirë për celular VyprVPN

Kontrabandisti: ExpressVPN

Ky shërbim i nivelit të lartë ka gjithashtu aplikacione celulare celulare, të cilat ndoshta janë më të përshtatshme për ekranet me prekje (jo se ato’janë keq në ato të rregullta). ExpressVPN është plotësisht e paraqitur dhe e mirë pothuajse në çdo gjë.

VPN më e mirë e vitit 2018

Gjatë këtij viti, konkurrenca në krye të tregut VPN është rritur edhe më e ashpër. Shumë më të mirët janë zhurma deri edhe vrimat më të vogla në lojën e tyre dhe tani ka 3-4 shërbime që janë qafë dhe qafë. Ne madje mund ta themi’është çështje preferenciale midis tyre.

Të gjitha këto VPN kanë karakteristika yjore të sigurisë dhe funksionojnë në mënyrë të besueshme pavarësisht nga gjeografia. ata’d ndoshta të ju lejojnë të transmetoni Netflix në UltraHD jashtë Koresë së Veriut nëse mund të gjeni një lidhje interneti!
Ndoshta më e rëndësishmja, këta ofrues të shërbimeve VPN kanë demonstruar të gjithë një angazhim për privatësinë e përdoruesit. Bizneset e tyre janë regjistruar në lokacione miqësore ndaj intimitetit; ata i janë nënshtruar auditimeve të pavarura ose agjencive zhgënjyese të zbatimit të ligjit; ata kanë shkruar dokumente të qarta të Politikës së Privatësisë; etj.
Si e tillë, zgjedhjet tona udhëhiqen nga aspekte më pak të prekshme – shpejtësia, siguria nën rrethanat më të ndjeshme, skandale (ose mungesa e tyre), cilësia e mbështetjes së klientit dhe gjëra të tjera të tilla.

Simbol më i mirë VPN për 2018 VPN më e mirë për ExpresVPN 2018

Kontrolluesja: NordVPN

Shërbimi më i sigurt VPN në treg. Ashtu si fituesi ynë, NordVPN është i mirë në gjithçka dhe ne mund të bënim’keni shkuar në të dyja rrugët me këtë. Në fund të fundit, megjithatë, heshtja e mediave rreth ExpressVPN fiton ditën në 2018.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map