Bitdefender Antivirus Plus 2018 Review: una eina AV sorprenentment forta per als consumidors

El 2015, vam analitzar l’edició Antivirus Plus 2016 de Bitdefender. En aquesta revisió, es va donar al programari AV un 10/10, lloant-lo per les seves riques característiques, la seva exploració eficaç i eliminació de virus, la interfície d’usuari de baix impacte i la facilitat general d’ús. I, tot i que ho vam marcar lleugerament pel seu preu elevat, vam trobar que l’edició de 2016 va valer la pena comprar.


Però han passat més de dos anys des de la darrera revisió i Bitdefender arriba ara a la seva edició 2018 del programari. L’adjudicatària aplicació Antivirus Plus encara és pròpia? La resposta breu és que sí. Posem l’edició de Bitdefender Antivirus Plus 2018 a través de les nostres proves exhaustives per determinar si segueix al dia del seu nom.

OFERTA DE LECTORS: estalvieu el 50% en Bitdefender Antivirus Plus

Requisits mínims del sistema: es farà funcionar al dispositiu?

Bitdefender ha actualitzat els seus requisits bàsics del sistema per executar el programari Antivirus Plus 2018:

 • Sistema operatiu: Windows 7 SP1 | Windows 8 | Windows 8.1 | Windows 10
 • CPU: processador 1,6 GHz
 • Memòria (RAM): 1 GB
 • Espai gratuït disponible al disc dur: 1,5 GB d’espai lliure

Els únics grans canvis a la versió de Bitdefender 2018 a la versió del 2016 són que la companyia ha abandonat oficialment Windows XP i Windows Vista de la seva oferta. Tenint en compte que menys del 5 per cent dels usuaris de Windows encara es troben en aquests sistemes operatius, és difícil culpar a Bitdefender de continuar endavant.

Bitdefender recomana l’arquitectura del sistema següent:

 • CPU: processador Intel CORE 2 Duo (2 GHz) o equivalent
 • Memòria (RAM): 2 GB
 • Espai gratuït disponible al disc dur: 2 GB d’espai lliure

Potser voldreu tenir consciència de les limitacions del sistema que experimentareu en executar Antivirus Plus en un equip que només compleixi els requisits mínims. Fins i tot un programa més eficient com Bitdefender pot fer que una màquina més antiga o de baixa potència funcioni lentament, i per a programes AV que sigui especialment cert quan s’intenta executar exploracions completes del sistema..

Procés de registre de Bitdefender Antivirus Plus

En el temps que vam revisar la versió del 2016 del producte, hem començat a examinar el procés de registre del producte. Segons hem après sobre l’experiència i les proves, algunes companyies AV incorporen pràctiques comercials poc respectuoses durant el registre. Aquestes pràctiques solen tenir forma de serveis addon no desitjats que s’afegeixen al preu de la subscripció i a les polítiques de renovació automàtica de la subscripció. Per a un procés de registre d’antivirus per ser consumidor, ha d’evitar:

 • Impulsant massa serveis addon innecessaris
 • Obligar als usuaris a recórrer diverses pàgines abans d’arribar a la pàgina de finalització de la compra (alguns serveis utilitzen diverses pàgines per empènyer serveis addon)
 • Selecció automàtica dels serveis addon en el registre
 • Registrar-se automàticament als clients per renovar-se automàticament o dificultar la selecció de la renovació automàtica abans de comprar

En aquest angle, Bitdefender és una mica de bossa mixta. Podeu comprar Bitdefender a través del seu web o a través d’una oferta amb descompte. A través de l’oferta amb descompte, Bitdefender ofereix un paquet d’un dispositiu / 1 / any (bo) per 19,99 dòlars anuals.

OFERTA DE LECTORS: estalvieu el 50% en Bitdefender Antivirus Plus

antivirus bitdefender i codi de descompte

Després de seleccionar el botó “Comprar ara”, Bitdefender us portarà a la pàgina de finalització de la compra. Hi trobem alguns trucs de compra que no són precisament horribles, però tampoc preferits. Per exemple, Bitdefender té una renovació automàtica implicada automàticament a la caixa. Tampoc deixa de manifest que es pot canviar la renovació automàtica, però si es fa clic a la paraula “Renovació automàtica” que es troba a la part superior de l’opció de paquet. A favor seu, Bitdefender assegura que el text aquí és gran, negreta i difícil de perdre.

bitdefender antivirus plus

Bitdefender també fa un bon grapat de serveis addon a la caixa, la majoria dels quals probablement no necessiteu. Tot i això, no afegirà res automàticament a la vostra subscripció, cosa que és excel·lent.

Pel que fa al procés de registre, Bitdefender no ofereix el màxim Comparació de Bitdefenderun enfocament raonable i fàcil per al consumidor que hem vist, però és molt lluny del pitjor. Sempre que us dediqueu al procés de registre, obtindreu el programa AV adquirit i descarregat tal com voleu.

Instal·lació i configuració

Instal·lar Bitdefender Antivirus Plus 2018 és molt fàcil, però els vostres temps d’instal·lació variaran. Després de descarregar i executar el programa d’instal·lació, Bitdefender baixarà l’aplicació completa. A partir d’aquí, haureu de realitzar la instal·lació completa del programa, que analitza el sistema per no detectar virus durant el procés. Si instal·leu en un sistema ja infectat amb virus, alentireu el procés i potser haureu de restablir l’ordinador abans de completar la instal·lació..

bitdefender antivirus plus

El procés d’instal·lació també es podria retardar a causa del programari conflictiu. Si ja teniu un altre programari antivirus al vostre ordinador, Bitdefender pot necessitar que desinstal·leu o desactiveu el programari abans de continuar, cosa que comportarà un reinici del sistema per completar el procés. Tanmateix, NO trobareu un conflicte de programari amb Windows Defender, però, que està dissenyat per ser lliure de conflictes. Una altra eina AV de tercers pot causar aquests conflictes.

Si utilitzeu programes de filtratge o de control parental, Bitdefender pot requerir-vos que desinstal·li el programari del dispositiu. Això pot generar un conflicte de programari força notable, sobretot si ja pagueu per programes de control parental.

La necessitat de desinstal·lar alguns programes actuals, com ara monitors parentals, és molt problemàtica. En el cas del control parental, l’assessor de pares de Bitdefender no s’inclou amb AV Plus 2018. Per obtenir l’assessor de pares, cal actualitzar a Internet Security 2018 o a Total Security 2017. En efecte, Bitdefender t’obliga a eliminar el programari. potser ja pagueu, només descarregueu i instal·leu un programa AV que tingui un monitor parental que no podeu utilitzar tret que actualitzeu. L’ideal seria que Bitdefender no hauria de fer-ho.

Durant la prova vaig trobar que es pot jugar una mica el sistema. Després de desinstal·lar el meu programari de control parental i després d’instal·lar AV Plus, vaig tornar a instal·lar el meu monitor parental de pagament. Voila! Ha funcionat. Sembla que el conflicte del programari només va sorgir durant la instal·lació, però després que s’instal·lés AV Plus, no hi va haver més conflicte. Aquest conflicte es pot produir de nou si vaig intentar executar el Monitor parental de Bitdefender al costat del meu propi programari, però per a AV Plus no va passar res, després que el conflicte es resolgués després de la instal·lació..

bitdefender antivirus plus

En el meu cas, mantenim el programari de control parental instal·lat a tots els nostres ordinadors i dispositius mòbils. Si trobeu un conflicte amb el programari de control parental o amb altres tipus de programari, proveu de tornar a instal·lar aquests programes després d’instal·lar Bitdefender AV Plus.

Vegeu també: Millor programari de control parental

bitdefender antivirus plus

Els conflictes de programari no són un escenari poc comú amb el programari AV, per la qual cosa no és un enorme preocupació per Bitdefender AV Plus. Com a usuari final, potser haureu de pesar els avantatges i els contres de suprimir determinats programes conflictius per accedir a eines AV eficaces.

Sense cap conflicte, la instal·lació només va trigar uns cinc minuts.

bitdefender antivirus plus

Amb això, el vostre programari Bitdefender Antivirus s’hauria d’instal·lar i estar a punt per començar. De fet, probablement ho notareu que funciona immediatament. És possible que rebeu un missatge sobre l’estat de seguretat de wifi immediatament després de finalitzar la instal·lació, fent-vos saber que el programa ja funciona.

Interfície

Per a qualsevol programari, una interfície senzilla és important. Amb tantes funcions que Bitdefender s’incorpora a la seva aplicació Antivirus Plus 2018, seria fàcil per a la interfície sortir de la mà i confondre. Per sort, sembla que l’empresa ha prestat molta atenció a l’experiència dels usuaris, fent que sigui fàcil navegar pel menú i la configuració.

Poc ha canviat en la interfície entre les versions 2016 i 2018 del programari. El menú és poc complicat i és fàcil de navegar. Una pantalla enrajolada al centre etiqueta clarament els noms de les característiques, i les pestanyes alineen el costat per desplaçar-se entre categories com “Protecció”, “Privacitat”, “Activitat”, “Notificacions” i “Configuració”.

Tot sobre la interfície és fàcil de manejar. Els colors de fons no produeixen tensió per als ulls i res és especialment difícil de trobar. “Intuitiu” és, probablement, la millor paraula que es recorda per navegar pel menú.  

bitdefender antivirus plus

Des de la pantalla inicial, teniu l’opció d’executar una exploració ràpida o una exploració de vulnerabilitat. Si voleu fer una exploració més àmplia o un altre tipus d’exploració, haureu de fer clic a l’opció “Funcions” per arribar a la disposició de funcions més àmplia.

Bitdefender també inclou algunes funcions addicionals a la pantalla inicial que considera que és més probable que necessiteu: protecció d’aplicacions, protecció d’arxius i protecció web. També podeu canviar “Pilot automàtic” a la part superior dreta de la pantalla d’inici, cosa que us permet l’opció de deixar executar Bitdefender per si mateix sense la vostra entrada.

bitdefender antivirus plus

Com en la versió 2016, podeu canviar si Bitdefender es mostra com a widget a la cantonada inferior dreta de la pantalla de l’ordinador. Aquesta opció, a més de la protecció de contrasenya, s’apaga automàticament a la instal·lació. Podeu activar-la a la configuració, a la qual es pot accedir al símbol de la pestanya de l’esquerra.

bitdefender antivirus plus

bitdefender antivirus plus

Us recomanem jugar amb els paràmetres per esbrinar on es troben totes les funcions i quines funcions estan disponibles. Hi ha una llarga llista del que pot fer Bitdefender Antivirus Plus 2018 i algunes de les funcions més avançades s’amaguen en diferents llocs de la interfície del programa..

Funcions de seguretat i privacitat

Bitdefender carrega funcions per al programari Antivirus Plus 2018. Tot i que el programari inclou l’eina d’exploració estàndard (exploració ràpida, exploració del sistema, programació d’escaneig, quarantena) i protecció en temps real (defensa de les amenaces, protecció de Bitdefender, protecció de Ransomware), també inclou:

 • Escaneig de vulnerabilitat (cerca zones potencials de seguretat i vulnerabilitat de privadesa del vostre sistema)
 • Protecció d’aplicacions
 • Protecció d’arxius
 • Protecció Web
 • Medi Ambient de Rescat
 • Assessor de seguretat Wi-Fi
 • Carpetes protegides
 • Accés a l’aplicació
 • Safepay (navegador web segur)
 • VPN
 • Shredder
 • Gestor de contrasenyes
 • Perfils

Ens agrada posar al màxim les funcions possibles a la prova per proporcionar una anàlisi holística d’una eina AV. La majoria de programes AV ara fan molt més que la supervisió i eliminació dels antivirus, cosa que fa que la ponderació de les funcions addicionals sigui un objectiu important de revisió. Dit això, les eines de protecció i antivirus en temps real segueixen sent les la majoria funció important, de manera que les nostres proves de funcions comencen aquí.

Protecció contra amenaces en temps real

L’Antivirus Plus 2018 de Bitdefender està dissenyat per supervisar el vostre ordinador per realitzar activitats sospitoses associades a diverses formes de programari maliciós. Més recentment, Bitdefender també va començar a afegir eines anti-ransomware.

Aquest procés de control inclou la comprovació de programes actualment instal·lats per a activitats amb bandera vermella, així com les seves descàrregues i instal·lacions noves. Hem provat la protecció en temps real de dues maneres: amb virus de prova falsos i amb virus reals.

Test # 1: virus de prova EICAR

La primera prova va consistir a intentar descarregar virus de prova EICAR. Aquests virus de prova són fitxers simples codificats per semblar programari maliciós. En última instància, són inerts i no poden fer mal a l’ordinador, però estan dissenyats com a programari de prova per comprovar si una eina AV permetrà identificar de forma efectiva la seva existència i posar en quarantena els fitxers..

Hi ha quatre versions d’aquest fitxer: un fitxer “.com”, un fitxer “.txt”, un fitxer “.zip” i un fitxer doble zip..

Resultats:

Pel que fa a aquesta prova, el monitor en temps real de Bitdefender va passar amb colors voladors. Quan altres eines AV permetran que es descarregui el fitxer després de la descàrrega, Bitdefender va bloquejar la descàrrega completament:

bitdefender antivirus plus

bitdefender antivirus plus

bitdefender antivirus plus

Aquest pas ha comportat en el passat una decepció important amb altres eines AV. Però l’acostament agressiu de Bitdefender és el millor que he trobat fins ara. Si no descarregueu la descàrrega, s’assegura que els virus descarregats no tindran temps per provocar estralls abans de col·locar-se en quarantena. També vaig haver de fer-ho desactivar la característica de protecció web per accedir fins i tot a la pàgina de descàrrega dels virus de prova, cosa que no he vist mai abans provant les eines AV. Més endavant parlaré més sobre la protecció web, però no cal dir-ho, aquesta va ser una prova convincent.

Test # 2: mostres de virus vius

La segona prova de protecció en temps real consistia a descarregar mostres de virus vius. No recomanem que els usuaris mitjans descarreguin mostres de virus en viu per provar el seu programari AV. Al seu test de protecció del món real de febrer de 2018, AV-Comparatives va trobar que Bitdefender produïa 0 falsos positius i va capturar gairebé el 100% dels virus provats. Comparatius AV-testats contra 203 virus reals. El nostre test va ser notablement menys rigorós. En canvi, es va intentar descarregar només cinc exemples de virus. (Diguem que és menys rigorós, però en el passat, hem provat algun programari AV que lluitava per identificar fins i tot cinc mostres enfront de diversos centenars.)

Resultats:

Com era d’esperar, Bitdefender va capturar efectivament les cinc mostres de virus que vaig intentar instal·lar a la meva màquina. Quatre dels cinc exemplars de virus van ser immediatament en quarantena amb el missatge següent:

bitdefender antivirus plus

Si bé un dels virus sembla ser que presentava menys risc a la primera avaluació, per això va registrar aquesta advertència:

bitdefender antivirus plus

Per a aquest últim fet, fer clic a la pestanya de notificacions o a la notificació mateixa em va donar l’opció de posar en quarantena o eliminar el programa. De qualsevol manera, no podria continuar ni tan sols amb aquesta, tret que prengués mesures més.

La protecció en temps real de Bitdefender passava de colors voladors. No he posat a prova la seva protecció Ransomware, per la qual cosa pot ser que aquesta funció sigui una mica menys fiable. No obstant això, donada l’eficàcia de l’eina contra programari maliciós, hi ha una bona possibilitat que l’eina de protecció Ransomware funcioni bé per evitar que el ransomware es faci càrrec d’un sistema.

Raneig i eliminació de virus

En el poc probable que un antipirus maliciós se superi al Antivirus Plus 2018 Threat Defense, haureu d’eliminar el programa infractor mitjançant l’eina d’exploració i eliminació. El 2017, AV-Comparatives va atorgar a Bitdefender el nivell més alt d’adjudicació / certificació en la seva prova d’eliminació de programari maliciós. Tenint en compte l’eficàcia que ja vaig trobar amb la defensa de les amenaces de Bitdefender, em va interessar veure si l’empresa també va transmetre aquesta funcionalitat de detecció agressiva a la seva eina d’escaneig i eliminació..

La prova d’exploració i eliminació va tenir en compte l’impacte del sistema (quanta memòria es requereix durant l’execució de les exploracions), així com l’eficàcia de l’eina per detectar i treure programari maliciós del sistema. També vaig provar les diferents opcions d’exploració disponibles: exploració ràpida, exploració del sistema i programació d’escaneig.

Prova # 1: impacte del sistema

Com que és una bona pràctica fer exploracions periòdiques del vostre sistema, vaig fer una prova d’impacte del sistema abans d’instal·lar virus reals. Si hi ha virus al vostre sistema durant una exploració, és probable que vegeu una posició elevada de la quantitat de memòria que necessita l’escàner AV ja que funcionarà en segon pla per fer front a les infeccions. No obstant això, la majoria de les exploracions no haurien de presentar cap amenaça, de manera que es realitzaran simplement per a un manteniment regular.

Sense escaneigAnàlisi ràpidaEscaneig complet del sistema
Ús de la CPU0%~ 0,2%~ 3,0%
Ús de la memòria16,7 MB16,7 MB~ 75 MB
Temps d’escaneigN / A6 segons17:26 minuts
Elements escanejatsNA34271497974

L’anàlisi d’impacte del sistema va obtenir bons resultats per a Bitdefender. Cap de les exploracions va suposar molt ús de recursos. I mentre que la ràpida exploració va ser una mica també que és ràpidament útil per a la majoria dels propòsits, la velocitat de l’exploració completa era relativament ràpida per a una exploració completa, sobretot quan es mesura amb altres eines AV que hem comprovat que solen assolir 25 minuts o més per a una exploració completa del sistema..

Prova # 2: Mostra de virus

Com ja hem descobert, Bitdefender bloqueja fàcilment l’accés als virus de prova EICAR. Però què passa si aquests virus de prova superen d’alguna manera tant el filtre web com el monitor en temps real?

Per provar-ho, vaig intentar desactivar totes les funcions de protecció de dades de Bitdefender AV Plus, fins al punt que el meu dispositiu es considerava “en risc”:

bitdefender antivirus plus

El que vaig trobar va ser que, fins i tot amb totes les funcions AV desactivades (que vaig poder trobar), Bitdefender encara va bloquejar els meus intents de baixada de virus de prova. Això sembla indicar que Bitdefender té al seu lloc algunes proteccions del sistema inherents i que no es poden canviar. Podeu desactivar moltes de les funcions de seguretat, però sempre que tingueu instal·lat Bitdefender Antivirus Plus, l’empresa no us permetrà desactivar-vos tot de les proteccions.

L’única manera d’instal·lar amb èxit els virus de prova EICAR era completament suprimir Bitdefender del meu sistema.

Resultats:

Un cop descarregats els virus de prova, vaig tornar a instal·lar Bitdefender i vaig fer una exploració ràpida. L’exploració ràpida no va obtenir resultats, cosa que indica que la comprovació ràpida no comprova la carpeta de descàrregues. A continuació, vaig fer una exploració completa del sistema, que va descobrir els virus de la prova EICAR i els vaig eliminar automàticament:

bitdefender antivirus plus

Tal com és, Bitdefender AV Plus 2018 va superar completament la prova, capturant i suprimint tots els virus de la prova EICAR que es van descarregar al meu equip. L’última prova, però, va ser comprovar si es podia fer el mateix amb les mostres de virus vius.

Test # 2: mostres de virus vius

Com en els virus de prova EICAR, he de suprimir Bitdefender per instal·lar els virus de prova. Sense fer aquest pas addicional, Bitdefender es posarà en quarantena automàticament els intents de descàrrega i instal·lació, fins i tot amb les funcions de seguretat accessibles desactivades.

Resultats:

He instal·lat tres virus de prova al meu sistema sense tenir instal·lada cap protecció contra virus. Després, vaig intentar instal·lar Bitdefender. La vaig fer amb la major part del procés d’instal·lació fins al darrer pas quan Bitdefender configura el programari. Aleshores, el programa es va congelar i ja no acabaria el procés. Sembla que un dels virus instal·lats al meu sistema estava impedint la instal·lació d’eines AV. Això és comú, ja que molts virus estan dissenyats per protegir-se contra les eines AV. I ja que molta gent no intenta instal·lar programari AV fins a aquest moment després descobreixen que el seu ordinador està infectat, aquest tipus de tàctica és un bon mètode (relativament parlant) per als programadors de virus per evitar l’eliminació del seu programari maliciós.

Com a tal, els resultats de les proves per a una màquina infectada es barregen. Basant-me en la resta de proves, estic segur que Bitdefender seria capaç d’arrelar de manera eficaç i eliminar qualsevol programari maliciós instal·lat al meu sistema, però és presa del problema comú d’intentar instal·lar eines AV tradicionals després d’una infecció. Tot i que Bitdefender realitza una exploració cursiva durant la instal·lació per assegurar-se que s’instal·la en una màquina neta, ha fallat completament el programari maliciós del meu sistema..

Basat en els resultats, Bitdefender és excel·lent per evitar que el programari maliciós trobi el seu camí cap a una màquina neta. Si ja teniu una infecció, segur que podeu intentar instal·lar Bitdefender per eliminar-la, però potser voldreu consultar primer la nostra guia sobre l’eliminació de programari maliciós i després instal·lar Bitdefender AV Plus després d’haver netejat el vostre equip. La protecció en temps real altament agressiva de Bitdefender assegurarà que el vostre ordinador no es tornarà a infectar.

Protecció Web

La funció de seguretat de protecció web de Bitdefender està dissenyada per fer cinc coses: explorar programari maliciós, escanejar cerques enllaços maliciosos, escanejar SSL, protegir contra fraus i protegir contra intents de pesca.

Podeu activar o desactivar aquestes funcions a la configuració de protecció web.

Per a la majoria de la gent, Protecció web es presenta principalment durant la navegació regular. La protecció web bloquejarà completament l’accés a qualsevol pàgina que sembli contenir enllaços, fitxers o codi maliciós.

Anteriorment, vaig esmentar que havia de desactivar Protecció web només per accedir a la pàgina del virus de la prova EICAR.

Aquí es veu com Bitdefender localitza una pàgina sospitosa:

bitdefender antivirus plus

La pàgina d’avís és senzilla i us permet saber exactament per què es va bloquejar la pàgina. A l’exemple anterior, la pàgina es va etiquetar per phishing. Si trobeu que una pàgina ha estat bloquejada de manera inadequada, podeu fer clic per continuar per fer-ho o en llista blanca de la pàgina per evitar futurs blocs del filtre..

Vaig trobar que el filtre de protecció web no em va impedir accedir a totes les pàgines sospitoses de pesca. Diversos enllaços de phishing confirmats que he provat des de phishtank.com no han derivat en un avís de lloc de pesca. Altres ho van fer. Tot i així, la protecció web afegeix una bona capa de seguretat contra possibles llocs de pesca o suplantació de programari maliciós, sobretot, tenint en compte que el filtratge inclòs del navegador web no marcarà gairebé tants llocs maliciosos com programari AV dedicat..

Escaneig de vulnerabilitat

Una característica separada de l’eina d’exploració de virus, l’exploració de vulnerabilitat de Bitdefender està pensada per escanejar el vostre ordinador només per això: vulnerabilitats. L’exploració contempla quatre àrees: actualitzacions crítiques de Windows, actualitzacions d’aplicacions, contrasenyes febles del compte de Windows i xarxes wifi. Si troba que hi ha una vulnerabilitat en alguna d’aquestes àrees, envia un missatge d’advertència.

Per exemple, si esteu connectats a un hotspot públic obert i públic, rebrà una notificació d’avís tan bon punt us connecteu:

bitdefender antivirus plus

La connexió wifi vulnerable també es mostrarà mitjançant una exploració de vulnerabilitat, moment en què també podeu veure més detalls:

bitdefender antivirus plus

Podeu veure quin tipus de vulnerabilitat existeix, què significa això per a la vostra seguretat d’internet i algunes formes de mitigar la situació. També apareixen advertiments i suggeriments similars per a altres tipus de vulnerabilitats.

Arxius segurs

Bitdefender inclou una funció “Fitxers segurs” amb el seu paquet de programari. La funció Fitxers segurs està dissenyada principalment per protegir dades sensibles contra atacs de ransomware. D’acord amb l’aplicació, de manera predeterminada, les vostres carpetes de documents, imatges i vídeos estan protegides. També vaig trobar que les meves carpetes de OneDrive i de música estaven protegides de manera predeterminada.

Podeu lliurar carpetes addicionals a la custòdia de protecció dels fitxers segurs de Bitdefender.

Per exemple, sens dubte vull protegir aquesta carpeta amb l’etiqueta “Impostos”, que inclou gairebé dades sensibles i la meva carpeta d’imatges de nadons:

bitdefender antivirus plus

Amb “carpetes protegides”, Bitdefender implica que només les aplicacions de confiança poden accedir a les carpetes en qüestió. No protegeix amb contrasenya els fitxers ni les carpetes ni els col·loca en un arxiu de fitxers com en alguns mètodes de protecció del ransomware. La pantalla de configuració de fitxers segurs també mostra les aplicacions que han sol·licitat l’accés als fitxers protegits.

Safepay

Si esteu en una xarxa wifi no segura, Bitdefender suggereix que utilitzeu la funció Safepay si voleu introduir dades financeres a qualsevol lloc on-line. La funció Safepay obre un navegador web segur. Com que la majoria de navegadors web tenen una seguretat força estreta i la majoria de llocs web bancaris i altres comerciants en línia ja utilitzen xifratge SSL, és fàcil preguntar-se per què haureu d’utilitzar Safepay.

Bitdefender diu que el seu navegador Safepay proporciona els següents avantatges:

 • Bloqueja l’accés a l’escriptori i qualsevol intent de fer instantànies de la pantalla.
 • Protegeix les vostres contrasenyes secretes mentre navegueu en línia amb el Gestor de contrasenyes.
 • Disposa d’un teclat virtual que, quan s’utilitza, fa que els hackers puguin llegir les tecles de teclat.
 • És completament independent dels altres navegadors.
 • Incorpora protecció hotspot integrada per utilitzar-se quan l’ordinador està connectat a xarxes Wi-Fi no segures.
 • Admet les adreces d’interès i us permet navegar entre els vostres llocs de compra / compres preferits.
 • No es limita a la banca i la compra electrònica. Qualsevol lloc web es pot obrir a Bitdefender Safepay.

Són beneficis força sòlids, encara que potser no els necessiteu.

També podeu connectar-vos a Bitdefender VPN mentre esteu a Safepay, però no podeu fer res més al vostre ordinador tret que tanqueu el navegador Safepay. Si et preocupes especialment el wifi públic que estàs fent servir, combinar una VPN i un navegador hiper-segur no és una mala idea.

Shredder

Sabíeu que suprimir un fitxer del vostre equip no el suprimireu per sempre? Tot i que buideu la paperera, aquest fitxer encara es pot recuperar mitjançant mètodes forenses. Així, si algú roba el vostre equip, sempre que tingui les eines adequades pot recuperar aquestes dades suprimides. A més, si vendre un ordinador antic, fins i tot fent un restabliment de fàbrica, no eliminarà totes les dades antigues.

bitdefender antivirus plus

Una bona trituradora d’arxius ajudarà a solucionar aquest problema. Bitdefender AV Plus inclou un inclòs al programa. File Shredder eliminarà completament les dades escorcollant-les al nivell més bàsic abans d’esborrar-lo bé. Les dades seran completament irrecuperables per a qualsevol.

VPN de Bitdefender

Obtenció d’una VPN dret és difícil, fins i tot per a una empresa VPN dedicada. Com que mirem molts serveis VPN aquí a Comparitech, solem ser molt crítics amb ells, sobretot quan provenen d’empreses que no operen VPN com a servei principal..

bitdefender antivirus plus

En general, hi ha algunes coses que busquem en una bona VPN:

 • Una política estricta sense registres
 • Hi ha diversos servidors disponibles
 • Amplada de banda il·limitada
 • Alta velocitat
 • Múltiples ubicacions VPN
 • Forts estàndards de xifrat
 • Protocols VPN múltiples i de confiança per triar

I en funció de què utilitzeu la vostra VPN, també mirem si aquesta VPN té funcions com ara interruptors morts, protecció contra filtracions DNS i mètodes d’ofusculació per evitar la inspecció profunda de paquets..

A partir de les preguntes freqüents de Bitdefender i la seva política de subscripcions, la VPN inclosa no respon perfectament al que busquem a les VPN de primer nivell. Els usuaris estan limitats a 200 MB de transferència de dades a menys que paguin un compte VPN Premium. Bitdefender tampoc reclama que tingui una política sense registres. En canvi, diu que ningú tindrà accés als vostres registres en línia: una admissió tàcita que manté els registres.

A més, Bitdefender reconeix que el seu servei VPN no és propi. En canvi, contracten amb Hotspot Shield per oferir serveis de VPN als seus clients. A la nostra revisió Hotspot Shield del 2018, hem detectat que el servei té alguns beneficis (desbloqueja Netflix, inclou un interruptor de matança), però tampoc mesura cap d’algunes de les característiques més importants, com ara la privadesa dels usuaris. Hotspot Shield també pot ser lent a vegades, té un nombre limitat de servidors disponibles per als usuaris, rastreja el comportament en línia dels usuaris per a anunciants de tercers i pot redirigir les connexions dels usuaris sense el seu consentiment..

El límit de 200 MB solament fa que l’opció VPN Bitdefender inclosa lliurement sigui d’ús limitat per a la majoria dels propòsits, però la resta de preocupacions sobre privadesa significa que probablement voldreu adherir-vos a un servei VPN dedicat (i probablement no a Hotspot Shield, per aquest cas) si teniu previst utilitzar la VPN. A més, la versió gratuïta us permet triar la vostra ubicació VPN. En lloc d’això, només podeu connectar-vos mitjançant “automàtic”, que us connectarà al servidor VPN més proper, probablement al vostre país (suposant que el vostre país tingui servidors VPN disponibles). Positivament, tu llauna ajusteu la configuració perquè la VPN es connecti automàticament si feu servir wifi públic, però això serveix per ajudar els que s’obliden de fer-ho manualment.. 

Aquí teniu un resum dels millors serveis VPN.

Gestor de contrasenyes (Bitdefender Wallet)

El programari de gestió de contrasenyes ja és una dotzena. La majoria dels navegadors web inclouen gestors de contrasenyes, mentre que els dispositius Mac utilitzen el clauer d’Apple a tots els dispositius. Bitdefender inclou el seu propi administrador de contrasenyes, que també s’afegeix al vostre explorador d’Internet Explorer, Firefox o Chrome com a complement.

Realment ho necessiteu si ja utilitzeu Apple Keychain, Google Chrome, Firefox o altres administradors de contrasenyes més populars? No particularment. En el meu cas, ja tinc LastPass al meu navegador Chrome al costat del gestor de contrasenyes inclòs de Chrome.

bitdefender antivirus plus

Hi ha algunes funcions úniques a la cartera de Bitdefender. Si teniu Bitdefender AV Plus instal·lat en diversos dispositius, podeu accedir a les vostres contrasenyes a tots els dispositius. A més, Bitdefender Wallet us permet bloquejar el gestor de contrasenyes si esteu lluny del vostre equip massa temps.

Una altra característica única i valuosa és l’opció de fer que totes les contrasenyes actuals siguin valorades com a força. Si afegiu Bitdefender Wallet a Google Chrome, per exemple, baixareu les vostres contrasenyes actuals a Wallet. Des de la configuració, podeu obtenir les contrasenyes ràpidament, veure el nivell de força i canviar-les en la configuració de Wallet.

bitdefender antivirus plus

I a diferència d’altres eines de gestió de contrasenyes, també podeu emmagatzemar claus de llicència d’aplicació i contrasenyes de xarxa wifi.

La majoria dels usuaris no trobaran un ús convincent per a Bitdefender Wallet, però hi serà per utilitzar-lo si decidiu utilitzar-lo. Des de la prova, sembla que funciona bé amb funcions interessants i útils.

Funció no contrastada: Rescue Environment (Modo de rescat)

Una de les funcions que no vam provar, i que possiblement no hagueu d’utilitzar mai, és l’entorn de rescat de Bitdefender, també conegut com a mode de rescat. Aquesta funció és similar a la del mode segur de Windows. Si bé el mode segur de Windows obre una versió limitada que us permet fer funcions bàsiques i és útil per ajudar a desfer-vos de virus, l’entorn de rescat de Bitdefender reinicia l’ordinador en un format que us permet netejar unitats i particions infectades completament fora de qualsevol sistema operatiu..

Concebiblement, això ha d’evitar que qualsevol virus interfereixi en el procés de neteja d’un disc. Bitdefender proporciona més informació sobre el funcionament d’aquest procés.

Eficàcia com a solució de seguretat

Bitdefender Antivirus Plus 2018 és una solució de seguretat efectiva? Això depèn exactament del que busqueu per sortir del servei.

Si el vostre objectiu principal és evitar que el malware, ransomware i gairebé qualsevol tipus de virus envaeixin el vostre sistema, serà difícil negar l’extrema prestació que obtindreu de Bitdefender AV Plus. La nostra prova demostra que l’agressiva protecció de Bitdefender en temps real és d’actualitat i entre les millors que hem vist i provat. Això no passa de dubte.

A més, Bitdefender inclou algunes eines addicionals que definitivament el converteixen en un paquet de programari digne per als consumidors. L’eina d’exploració d’antivirus funciona bé, l’escaneig de vulnerabilitat és un plus afegit i la funció de protecció web funciona prou bé per a què serveix. I si busqueu diferents tipus de proteccions sobre la privadesa, com ara la trituració de fitxers i els pagaments més segurs en wifi públic, Bitdefender és sens dubte una bona opció per anar-hi.

Tanmateix, si busqueu netejar la vostra màquina d’algunes infeccions per virus actuals, és possible que Bitdefender no sigui la vostra opció directa. Dit això, una vegada que l’ordinador estigui lliure i lliure de virus, probablement us servirà posant Bitdefender AV Plus i evitant que els virus puguin infectar de nou la vostra màquina..

Impressió general

Bitdefender AV Plus 2018 va ser una sorpresa agradable en molts aspectes. De les moltes eines AV que he provat, mai no he vist una funció funcional de protecció contra les amenaces. El fet que hagués de sortir del meu camí per eliminar el programa només per instal·lar virus de prova inerts i mostres de virus reals és un testimoni de l’eficàcia d’aquest programa per evitar que els actors siguin fora de la vostra màquina..

Les àrees on Bitdefender defrauda (instal·lar-se en una màquina ja infectada, obligar a desinstal·lar-se d’altres programes de control parental, una VPN poc freqüent) en el millor dels casos són menors. La majoria d’aquestes es poden contrarestar mitjançant alguns consells per solucionar problemes o simplement anar amb serveis addicionals que fan un millor treball.

Però si busqueu les funcions bàsiques del que hauria de fer una eina AV, no podreu equivocar-vos amb aquest Bitdefender.

OFERTA DE LECTORS: estalvieu el 50% en Bitdefender Antivirus Plus

Visita Bitdefender antivirus Plus 2018

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me