Hoe u u tumblr-rekening permanent kan uitvee – 2020-opdatering


Die gewilde mikro-blogging-webwerf Tumblr was nie vreemd vir kontroversie nie.

Aan die einde van 2018 het hulle aangekondig dat ‘n kombersverbod op ‘volwasse inhoud’. Dit volg op die iOS-winkel om die app tydelik te verwyder nadat dit ontdek het dat Tumblr gebruik is om kinderpornografie te deel. Tumblr se reputasie as ‘n webwerf waar ‘alles’ gaan, verdwyn in ‘n oogwink, saam met baie van sy gebruikers.

Maar dit is nie net volwassenesinhoud wat gebruikers betref nie. Daar was ‘n aantal privaatheidskendings wat ook kommerwekkend is.

In 2016 het Tumblr dit aangekondig hackers het toegang tot gebruikersadresse gekry en wagwoorde gesout en gevas, terug na 2013. Wat hulle nie gesê het nie, was dat hackers nou toegang het tot gebruikers se e-posadresse wat dit kan doen raak slagoffer van malware of phishing-e-pos, terwyl dit op ‘n ware kommunikasie van Tumblr lyk.

Toe was daar ‘n voorval aan die einde van 2018, waar Tumblr onthul het dat hulle ‘n fout wat weer gebruikersname en wagwoorde kon blootgestel het, sowel as individuele IP-adresse.

Die fout het bestaan ​​in die funksie ‘Aanbevole blogs’ van die rekenaarweergawe van die app, waar ‘n blog in hierdie module verskyn, ontfoutingsagteware kan gebruik word om sekere rekeninginligting bloot te lê.

Tumblr beweer dat daar geen bewyse was dat data blootgestel is nie, maar die bestaan ​​van so ‘n fout is steeds ‘n kommerwekkende ontwikkeling.

Uiteindelik kom ons by hul bisarre privaatheidsinstellings. Gebruikers moet gaan uiterste lengtes om die deling van data met hul advertensievennote uit te skakel.

As u kies om u opsies te bestuur voordat u die koekiebeleid aanvaar (wat u moet doen voordat u u rekening kan gebruik), moet u skakel die deling van data vir meer as 300 afsonderlike vennote handmatig uit. Daar is geen waarborg dat hierdie voorkeure sal vassit nie, want baie gebruikers het hul teruggestel op die standaardinstelling nadat hulle afgemeld het.

As daar te veel privaatheidsprobleme by Tumblr was, wil u dalk u rekening deaktiveer. Hierdie artikel sal u wys hoe u u Tumblr-rekening permanent kan uitvee.

Deaktiveer vs verwydering: wat u moet weet

Met ‘n Tumblr-rekening het u u primêre blog, waar u inhoud kan plaas en wat u kan gebruik om ander blogs te volg.

Nadat u u primêre blog opgestel het, het u die opsie om sekondêre blogs op te stel, wat u as private lidmaatskapsgroepe kan opstel, met wie u inligting deel. Alle blogs is gekoppel aan die oorspronklike Tumblr-rekening wat gebruik is om dit te skep.

U het die opsie om verwyder u Tumblr-rekening volledig of om een ​​van die sekondêre blogs afsonderlik te verwyder.

As u ‘n sekondêre blog uitvee, sal dit nie u primêre blog of Tumblr-rekening beïnvloed nie. Maar, u kan u primêre blog slegs uitvee deur u volledige Tumblr-rekening uit te vee. Dit beteken dat u verwyder sal word van enige groepe waarby u aangesluit het en enige opgehoopte Tumblr-krediet verloor.

Sodra u Tumblr-rekening uitgevee is, sal u gebruikersnaam en blog-URL sal weer in die swembad gaan vir hergebruik. As u dus van plan verander en in die toekoms na Tumblr wil terugkeer, is dit moontlik dat hulle nie meer beskikbaar is nie.

Die verwydering van ‘n sekondêre blogblom

om vee een van u sekondêre blogs op Tumblr uit, volg hierdie eenvoudige stappe:

Op die slimfoon-app:

  1. Meld aan by jou Tumblr-rekening en klik op die ‘Bestuur Rekeningt ‘-ikoon, wat die persoonvormige ikoon is.
  2. Kies uit u lys blogs die een wat u wil verwyder.
  3. Op die iOS-program, vee links op die blog en kies ‘Delete‘. Op die Android-program, kies die ratikoon (instellings) en kies ‘Vee hierdie Tumblr uit‘.

Op ‘n webblaaier:

  1. Meld aan by jou Tumblr-rekening en kies ‘Instellings’ in die dashboard-menu.
  2. Kies die blog wat u wil verwyder.
  3. Klik op ‘Vee die blog uit‘Aan die onderkant van die skerm.

U Tumblr-blog is nou uitgevee, maar jou rekening, tesame met die boodskappe, laaiks, temas en plasings daarvan, sal ongeskonde wees. U kan voortgaan om Tumblr soos gewoonlik te gebruik.

Laai u tumblr-data af

As u dit oorweeg om ‘n Tumblr-blog of -rekening uit te vee, wil u dit dalk doen laai u data af voordat jy dit vir ewig verloor. Om ‘n aflaai van u Tumblr-data aan te vra:

  1. Toegang tot die Privaatheidspaneelbord, blaai af na ‘Laai u data af‘.
  2. Klik op ‘Versoek ‘n aflaai‘En kies al die data wat u wil aflaai.
  3. Klik op ‘volgende‘En voer die e-posadres in waar u in kennis gestel wil word wanneer die aflaai gereed is.
  4. Klik op ‘Versoek om af te laai‘. LET WEL: Dit kan tot 30 dae duur voordat u versoek verwerk word.
  5. Nadat u in kennis gestel is dat u aflaai gereed is, moet u weer na die privaatheid-dashboard gaan.
  6. Blaai weer na ‘Laai u data af’ en klik hierdie keer op ‘U aflaai-versoeke.
  7. Klik op ‘Download’. U data sal afgelaai word in JSON-formaat.

Stap-vir-stap-gids: Hoe om u Tumblr-rekening uit te vee

jy kan nie u Tumblr-rekening permanent deur die app uitvee nie. Dit moet deur ‘n webblaaier gedoen word deur die volgende eenvoudige stappe te volg:

  1. Meld aan by jou Tumblr-rekening. As u aangemeld het vir twee-faktor-verifikasie (TFA), voer die kode in wat na u mobiele toestel gestuur is.Tumblr permanent uitgevee - Meld aan
  2. Klik op die ‘Rekening’-ikoon en kies’instellings‘.Tumblr - rekeninginstellings permanent uitgevee.
  3. Blaai na die onderkant van die bladsy en kies ‘Skrap rekening‘. Tumblr permanent verwyder - rekening verwyder
  4. U sal na ‘n skerm gestuur word vra of u seker is. Bevestig dit deur u e-posadres en wagwoord in te voer en klik op ‘Vee alles uit‘. As u TFA op u rekening het, moet u u e-posadres en die verifikasiekode wat na u mobiele toestel gestuur is, invoer.Tumblr permanent te verwyder - vee alles uit
  5. U sal daaraan herinner word aan Tumblr’s Diensbepalings en privaatheidsbeleid, wat uiteensit hoe hul vennote en verskaffers koekies gebruik. As u gelukkig is om voort te gaan, klik dan op ‘Aanvaar’.
  6. jou Tumblr-rekening is nou uitgevee, saam met alle geassosieerde blogs en data.Die verwydering van Tumblr permanent - dit is weg

Ander maniere om u data privaat aanlyn te hou

Daar was ‘n aantal voorvalle waarin die data van gebruikers van sosiale media netwerke kwesbaar gelaat is, met die Cambridge Analytica-skandaal van 2018 is die hoogste profiel. Dit het beslis meer van ons bewus gemaak van die risiko’s wat ons neem wanneer ons aanlyn inligting deel.

Daar is ‘n aantal maatreëls wat u kan tref om u veiligheid te verhoog en u privaatheid aanlyn te verbeter. Een so ‘n manier is om beskerm u selfoon. Vir baie van ons is die verlies van ons slimfoon nie ‘n opsie nie, want dit is noodsaaklik vir ons professionele en sosiale lewens. Maar, die hoeveelheid data wat hackers vanaf ‘n selfoon kan neem, is verbysterend.

Gelukkig het baie VPN-verskaffers nou slimfoonversoenbaarheid, beide met iPhone- en Android-toestelle. Deur ‘n VPN op u telefoon te installeer, sal u dit doen die beskerming en kodering van u telefoon se data via ‘n veilige aanlynverbinding, maak nie saak waar jy is nie.

Wanneer u telefoonoproepe maak, a Voice over Internet Protocol (VoIP) sal sterk bied end-to-end kodering via ‘n veilige internetverbinding. Baie VoIP-programme kan ook gestuur word geïnkripteer teksboodskappe ook.

As u meer wil weet oor die beveiliging van u data aanlyn, gaan kyk gerus na ons uitgebreide gids.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map