Si të instaloni CyberGhost në Firestick


ne’Televizionin e keni parë të marrë një hit masiv në vitet e fundit. Jo vetëm që brezi i ri nuk është më i interesuar të shikojë reklama, por gjithashtu preferon të ketë të gjitha pajisjet dhe pajtimet e tij në sinkron. Industria’Përgjigja për këtë është kutia inteligjente.

Ka pasur shumë pajisje të ndryshme nga disa prej konglomeratëve më të mëdhenj të teknologjisë që janë përpjekur të sjellin TV në mijëvjecar’shtepia Deri tani, Firestick nga Amazon duket se po udhëheq garën. Në vend që të përdorni një satelit ose një pajtim kabllor për të parë shfaqjet, filmat dhe dokumentarët tuaj të preferuar, tani mund t’i transmetoni ato në të gjithë lidhjen tuaj në internet.

Pse Firestick?

Pse Firestick?

Para se të hedhim një vështrim se si të instalojmë CyberGhost në Firestick, le’Shikoni pse mund të dëshironi të merrni një Firestick në radhë të parë. Firestick ka më shumë ruajtje (8 GB) sesa shumica e pajisjeve të tjera të natyrës së tij, të tilla si Google Chromecast ose Roku. Ai gjithashtu ka 1 GB RAM dhe akses në ton të aplikacioneve të ndryshme, si dhe lojëra.

Arsyeja kryesore për blerjen e Firestick është shuma masive e përmbajtjes që mund të transmetoni në të. Jo vetëm që integrohet pa probleme me Amazon Prime, por mund ta përdorni gjithashtu për të parë pothuajse çdo shërbim tjetër të rrjedhës kryesore, të tilla si Netflix, Hulu, dhe iPlayer të BBC.

Një gjë që mund të keni vërejtur është se për të përfituar sa më shumë nga Firestick, duhet të keni paguar abonime në shërbime të ndryshme të ndryshme. Kjo nuk është e vërtetë, pasi mund të shijoni shumë platforma të ndryshme alternative të transmetimit si Kodi dhe YouTube gjithashtu.

Sidoqoftë, shërbime të tilla si Kodi vijnë me pjesën e tyre të drejtë të problemeve. le të’s shkoni përpara dhe hidhini një vështrim atyre, dhe pastaj zbuloni se si ju mund të keni një përvojë të sigurt të transmetimit duke përdorur CyberGhost për Firestick.

Kufizimet e Firestick

Firestick mund t’ju ndihmojë të përdorni shërbime të tilla si Netflix dhe BBC iPlayer, por nuk mund të anashkalojë gjeo-blloqet që janë vendosur. Për shembull, ajo’quiteshtë mjaft e njohur se Netflix ka më shumë përmbajtje në SHBA sesa në shumicën e vendeve të tjera për shkak të tarifave të licencimit. Me Firestick, ju’do të keni mundësi të përdorni vetëm Netflix në rajonin tuaj.

Netflix nuk është shërbimi i vetëm që transmeton kufizime të përmbajtjes bazuar në vendndodhjen. IPlayer i BBC-së funksionon vetëm në Mbretërinë e Bashkuar. Kjo do të thotë që jo vetëm që njerëzit që jetojnë kudo tjetër nuk mund ta përdorin atë, por edhe ata që jetojnë në Mbretërinë e Bashkuar nuk do të kenë zgjidhje kur udhëtojnë jashtë vendit.

Përdorimi i CyberGhost në pajisjen tuaj Firestick mund t’ju ndihmojë të merrni rreth këtyre blloqeve. Jo vetëm kaq, por gjithashtu do të zgjidhë shumë shqetësime të ndryshme për sigurinë dhe privatësinë që mund të keni kur përdorni Firestick.

Shqetësimet mbi sigurinë dhe privatësinë e Firestick

Nëse përfundoni duke përdorur një platformë të tillë si Kodi me pajisjen tuaj Firestick, do të përdorni gjithashtu shtesa që ju lejojnë të transmetoni përmbajtje që përndryshe do të duhet të paguani. Kjo do të thotë që ju mund të paditeni për konsumimin e përmbajtjes në të cilën nuk keni qasje.

Për më tepër, shumë prej këtyre shtojcave janë zhvilluar nga palë të treta, dhe nuk keni asnjë mënyrë të dini nëse ata minojnë informacionin tuaj personal dhe më pas i shesin ato për përfitime. Një shtojcë e palëve të treta lehtë mund të marrë aq shumë informacion sa dëshiron nga pajisja juaj.

Meqenëse Firestick juaj do të përdorë internetin, kjo do të thotë që gjithashtu do të duhet të përballeni me të gjitha standardet e shqetësimit të privatësisë dhe sigurisë që shkojnë së bashku me përdorimin e internetit në kohët moderne. Shumë herë, do të jetë vetë qeveria juaj që po hedh një vështrim për atë që përdorni internetin.

Për këto arsye, është më mirë nëse përdorni një VPN si CyberGhost për Firestick pasi mund të sigurojë anonimitet në fundin tuaj. le të’s hidhni një vështrim se si e bën atë.

Si CyberGhost për Firestick ju ndihmon të mbani të sigurt

Si CyberGhost për Firestick ju ndihmon të mbani të sigurt

VPN si CyberGhost janë zgjidhja më e mirë me një ndalesë që siguron se askush nuk mund të shohë se çfarë ju’jeni duke bërë në internet – ju mund të mësoni më shumë rreth saj nga rishikimi ynë CyberGhost.

Sapo ti’vendosni CyberGhost në Firestick tuaj, ju mund të transmetoni gjithçka që dëshironi pa ndonjë shqetësim në lidhje me privatësinë tuaj.

Një Rrjet Virtual Privat është një shërbim që drejton të gjithë trafikun tuaj të internetit përmes një serveri tjetër që është i pritur në një vend të largët. Kur jeni i lidhur me një VPN, kushdo që përpiqet të hedhë një vështrim në historinë tuaj të shfletimit do të jetë në gjendje të shohë vetëm se jeni i lidhur me një VPN, duke siguruar kështu sigurinë tuaj.

Meqenëse jeni duke u lidhur me një server që është pritur nga distanca, ju mund të zgjidhni se ku ndodhet ky server. Shërbimi me të cilin jeni lidhur (p.sh. Netflix) do të supozojë se vendndodhja juaj do të jetë ajo e serverit VPN.

Netflix dhe shërbimet e tjera të transmetimit kanë një sistem shumë të mirë të zbulimit VPN, që do të thotë se vetëm disa VPN funksionojnë mbi të. Me CyberGhost, Firestick mund të përdorë shumicën, nëse jo të gjitha, shërbimet e transmetimit.

Me këtë në mendje, le’shihni se si të instaloni CyberGhost në Firestick.

Si të instaloni CyberGhost në Firestick

Si të instaloni CyberGhost në Firestick

Një nga problemet që shumë njerëz kishin me CyberGhost ishte se ai nuk kishte një aplikim të dedikuar për Firestick. Fatmirësisht, nuk është më rasti dhe instalimi i CyberGhost është jashtëzakonisht i thjeshtë që tani.

Mos harroni se do t’ju duhet të keni një abonim në CyberGhost para se ta përdorni. Ju mund të drejtoheni në faqen e çmimeve në faqen e tyre të internetit për të blerë një pajtim, ose mund ta bëni atë brenda aplikacionit. Pasi të regjistroheni, do të keni mundësi të përdorni njëkohësisht CyberGhost në deri në 7 pajisje.

Pra, pa ado më tej, këtu është se si të instaloni CyberGhost në FireStick.

  1. Ndizni Firestick dhe drejtohuni në shiritin e kërkimit në menunë e sipërme.
  2. Kërkoni për CyberGhost dhe shkarkoni “CyberGhost VPN” aplikacion.
  3. Hapni aplikacionin dhe regjistrohuni me emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj.
  4. Këtu mund të shtypni butonin e lidhjes dhe të filloni të përdorni CyberGhost në serverin që performon më të mirën për ju, ose mund të trokitni lehtë mbi Vendndodhja më e mirë dropdown dhe zgjidhni serverin me të cilin dëshironi të lidheni. Për shembull, ju mund të dëshironi të lidheni posaçërisht me një server amerikan nëse planifikoni të përdorni Netflix ose një server të MB për iPlayer në BBC.
  5. Tani mund të filloni të përdorni VPN. Mos harroni se është gjithashtu e mundur që ju të shihni statistikat në secilin server dhe të vendosni serverë të caktuar si të preferuarat tuaja në mënyrë që t’i përdorni me lehtësi herën tjetër.

Si të përdorni CyberGhost në Firestick përmes aplikacionit të protokollit OpenVPN

Shtë gjithashtu e mundur që ju të mos e shkarkoni aplikacionin dhe përkundrazi të lidheni me Firestick përmes aplikacionit OpenVPN. le të’s hidhni një vështrim se si ta bëni atë.

  1. Shkarkoni ‘Downloader’ aplikim nga funksioni i kërkimit.
  2. Drejtohuni te cilësimet tuaja dhe aktivizoni Aplikacione nga burime të panjohura. Isshtë gjetur në pajisje kategori.
  3. Shkarkoni skedarin apk OpenVPN duke lançuar Downloader dhe shtypni / kopjuar-ngjitur atë. (lidhja është: https://www.appsapk.com/downloading/latest/OpenVPN%20Connect.apk)
  4. Shkarkoni aplikacionin dhe instalojeni kur ju kërkohet ta bëni.
  5. Filloni të vendosni OpenVPN në aplikacion. Një udhëzues i hollësishëm mund të gjendet këtu në forumet e mbështetjes CyberGhost.

përfundim

nëse ti’nuk jeni përdorues i përparuar i VPN, mënyra e aplikimit duhet të funksionojë mirë për ju. Mos harroni se megjithëse metoda OpenVPN është shumë më e vështirë për t’u vendosur, siguria e ofruar nga të dyja këto metoda është pothuajse saktësisht e njëjtë.

Pasi të keni kaluar të gjitha hapat e përmendur në këtë udhëzues, mund të jeni të qetë duke e ditur se jo vetëm që keni anonimitet të plotë kur transmetoni me Firestick tuaj, por gjithashtu mund të përdorni çdo pjesë të përmbajtjes që është në dispozicion në shërbimin që keni pajtuar. për të. Duke marrë parasysh faktin se të gjithë paguajnë të njëjtën sasi, është vetëm e drejtë që të gjithë marrin për të shijuar të njëjtën përmbajtje!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me