Addon del Planet MMA Kodi: En cas d’instal·lar-lo, és segur?

Addon del planeta MMA Kodi


Esteu buscant l’addon del Planet MMA Kodi? Aquesta guia dóna un cop d’ull al complement MMA del planeta Kodi i les seves alternatives.

Kodi és un paquet de programari gratuït que permet configurar de forma ràpida i senzilla un centre de suports domèstics. És un codi obert, sensible i el millor de tot, versàtil. Kodi es pot instal·lar en diverses de les plataformes més utilitzades com ara PC, Windows, Mac o Linux, iPhone, Apple TV, Roku, Amazon Fire TV, Firestick, Raspberry Pi o, fins i tot, una simple unitat flash USB.

Per descomptat, un centre de mitjans no serveix de res sense cap contingut per reproduir. Kodi proporciona dues maneres d’importar suports. El primer és trobar els fitxers de vídeo o àudio que tingueu a l’emmagatzematge del vostre sistema. El segon és instal·lar plugins addicionals, també anomenats “addons”. Aquests addons troben enllaços a contingut allotjat en línia i els lliuren a l’usuari.  

Un d’aquests addons s’anomena Planet MMA (abans conegut com a UFC Finest). En aquest article explicarem què és l’addon del Planet MMA i el seu funcionament. També abordarem algunes de les preocupacions sobre seguretat i privadesa que comparteixen tots els addons oficials i de tercers de Kodi.

Kodi ha estat al final de la recepció de molta premsa negativa recentment, tot i ser completament legal d’ús. Bona part d’això prové del fet que alguns addons de tercers han proporcionat accés a contingut amb drets d’autor no autoritzat. El que és legal en una ubicació pot no ser en un altre, i per això és imprescindible que investigueu les lleis del vostre país abans d’intentar utilitzar Kodi per reproduir contingut en línia..

Comparitech no condona ni fomenta cap violació de restriccions de copyright, inclosa la reproducció il·legal a través de Kodi. Kodi es pot utilitzar amb moltes finalitats excel·lents i legals de transmissió en línia. Considereu la llei, les víctimes i els riscos de la pirateria abans de descarregar o transmetre material amb drets d’autor sense permís. Sempre teniu recerca abans d’accedir a qualsevol addon, flux o repositori de Kodi.

Com utilitzar Kodi de forma segura i privada

Molts usuaris de Kodi utilitzen una VPN per ocultar activitats de reproducció il·legítimes, però una VPN pot ajudar els usuaris de complements legals de Kodi de diverses maneres.

Tots els complements de Kodi, oficials o de tercers, són vulnerables a atacs. Un cop compromès, hi ha molt poc que un tercer malintencionat no pugui fer amb el vostre sistema. Podrien interceptar totes les vostres comunicacions, robar-vos les credencials d’inici de sessió en línia o, fins i tot, instal·lar més programari maliciós a l’ordinador amb l’esperança d’obligar-vos a pagar diners per la seva eliminació..

Els pirates informàtics no són els únics interessats en els vostres hàbits de navegació. Diversos ISP grans han admès o han estat capturats intencionadament limitant la velocitat de la xarxa dels seus clients de pagament. Sovint es fa automàticament quan l’usuari transmet vídeo en línia i pot ocórrer independentment de la quantitat de diners que pagueu.

Una VPN pot protegir-vos d’aquestes amenaces xifrant tot el trànsit cap a i des del vostre ordinador. Qualsevol foraster que mirés només veuria una cadena sense trànsit de trànsit xifrat. Això us protegeix dels pirates informàtics que utilitzen atacs de mà-a-mitja (MitM) i, a mesura que el vostre proveïdor d’identificació no pot estar segur de si esteu en streaming o no, és menys probable que s’acceleri automàticament la velocitat de la vostra xarxa..

Us recomanem que utilitzeu IPVanish. Funciona amb tots els complements de Kodi que hem provat mai i proporciona una connexió de xarxa ràpida i estable. Això pot ajudar a reduir els problemes de memòria buffer i tartamudeig, millorant així la vostra experiència de visualització.

IPVanish valora molt la privadesa dels seus clients i és per això que no guarden cap registre del trànsit dels usuaris o dels historials de navegació dels seus usuaris. Fins i tot podeu instal·lar-lo a Amazon Firestick per mantenir-lo protegit fora de casa.

OFERTA DE LECTURA: Estalvieu el 60% en un pla anual d’IPVanish aquí.

Quin és l’afegit de Kodi Planet MMA?

Menú del Planet MMA

Planet MMA és un complement Kodi de tercers que ofereix accés a contingut relacionat amb arts marcials mixtes (MMA). És el que es coneix com a raspador d’enllaços: un addon que recull enllaços a contingut de diverses fonts i els presenta a l’usuari per obtenir un accés més fàcil.

El problema més evident amb aquest complement és que ofereix accés a contingut sense llicència, particularment lluites de pagament per vista. No hi ha cap manera de desactivar les fonts il·legítimes i cap manera d’iniciar sessió a un proveïdor oficial. Com a tal, aquest complement no ofereix res als usuaris de Kodi que vulguin veure MMA legítimament.

Per poder veure qualsevol esdeveniment en directe, també cal instal·lar i actualitzar SportsDevil. Aquest és un altre complement de tercers amb un focus similar en fonts no oficials. Cada complement que instal·leu augmenta lleugerament el risc de ser segrestat, ja que hi ha diverses maneres oficials de veure esdeveniments en directe, aquest risc és totalment innecessari..

A més, tot i que hi ha una funció de cerca inclosa, sembla que no funciona. Com que la llista de combatents només conté vuit entrades, els usuaris es veuen obligats a navegar per categoria. Aquestes categories són molt desorganitzades, amb gran part del contingut que apareix en diversos llocs i carpetes amb nom de coses com “MMA aleatori”. Això posa en qüestió la fiabilitat de tot el complement: fins i tot si Planet MMA oferia una manera de veure el contingut de fonts oficials, pot trigar algun temps a trobar el títol que buscaves..

Per les raons anteriors, no recomanem que els usuaris de Kodi instal·lin o transmetin contingut amb Planet MMA.

Alternatives al complement MMA del planeta

La majoria dels addons de tercers tenen almenys una petita selecció de contingut legítim, però Planet MMA no en ofereix cap. Això fa que no sigui adequat per a les persones que vulguin transmetre contingut amb llicència oficial. Això no vol dir que no hi hagi cap manera de veure contingut esportiu amb llicència oficial a Kodi. Hi ha diverses alternatives oficials que no només són més segures i fiables, sinó que també són completament legals.

UFC Fight Pass

Addició de Kodi UFC Fight Pass

UFC Fight Pass és el servei oficial de subscripció de la UFC. Costa 5,99 £ (7,94 dòlars) al mes i proporciona accés a més de 10.000 baralles sota demanda. Mentre que els únics combats en directe disponibles són els premis i passis de lluita de UFC i les baralles de lligues més petites, els esdeveniments de pagament per UFC s’afegeixen 30 dies després que es publiquin sense cost addicional..

El complement UFC Fight Pass ha estat creat per un desenvolupador anomenat Portse. Requereix una adreça de correu electrònic i una contrasenya de la UFC Fight Pass vàlids per veure la major part del seu contingut, tot i que hi ha una selecció molt petita de vídeos gratuïts que podeu veure sense subscripció.

Tot i que podeu registrar-vos al UFC Fight Pass des de fora dels EUA, part del contingut és bloquejat per regió. Podeu evitar-ho si connecteu-vos a un dels servidors americans de la vostra VPN.

El complement Kodi Fight Pass UFC es pot trobar exclusivament al dipòsit de Portse.

Sportsnet Ara

Com instal·lar Sportsnet Now a Kodi

Sportsnet Now és un servei de subscripció que ofereix accés a hoquei en directe, beisbol, bàsquet, futbol, ​​lluita i molt més. Tot i que no se centra principalment en l’MMA, hi ha una selecció limitada de contingut UFC disponible, amb l’opció de pagar més per veure lluites de pagament per vista en directe..

Aquest complement no proporciona molt a la forma de contingut a la carta. Els únics partits disponibles són del dia anterior, després dels quals se suprimeixen. Per tant, està més centrat en les persones que no tenen subscripció a la televisió per cable que en algú que vol estar al dia.

Com que Sportsnet és un servei basat al Canadà, és possible que alguns continguts siguin inaccessibles al vostre país. Podeu suprimir-lo fàcilment connectant la vostra VPN a un servidor canadenc de la regió de l’equip que voleu veure.

El complement de Sportsnet Now Kodi es troba al dipòsit oficial de complements de Kodi.

Fox Sports Go

Fox Sports Go Kodi addon

Fox Sports Go és un servei de subscripció que ofereix accés a una àmplia gamma d’esdeveniments esportius en directe i sota demanda, com ara UFC i partits de boxa. No inclou cap cost addicional amb totes les subscripcions a Fox Sports.

Si bé hi ha aplicacions de Fox Sports Go per a multitud de dispositius diferents, l’afegitó Kodi no oficial permet ampliar-ho encara més i veure esports en directe des de qualsevol telèfon mòbil fins a un Raspberry Pi..

El complement de Fox Sports Go no inclou cap contingut gratuït per mirar i requereix que inicieu la sessió abans que es mostrin vídeos.

Fox és una xarxa nord-americana i, per tant, la majoria del seu contingut no està disponible en altres països. Com passa amb els altres complements esportius oficials, obviar-ho és tan senzill com connectar la vostra VPN a un servidor americà.

El complement de Fox Sports Go Kodi es troba al dipòsit oficial de complements de Kodi.

Informació general i preocupacions sobre privadesa

Planet MMA té una gran selecció de contingut, però cap d’ell té llicència oficial. Si tothom veia els esdeveniments de pagament per visita de forma gratuïta, les persones que creen aquest contingut no tindrien cap incentiu per fer-ho, de manera que, si utilitzeu un addon com Planet MMA, potser perjudicarà la indústria en general..

Com que és un addon de tercers, és probable que el Planet MMA no s’hagi creat amb els mateixos processos d’assegurament de qualitat estrictes i amb procediments de prova rigorosos que els addon oficials. Com a resultat, és possible que hi hagi un nombre més gran de vulnerabilitats sense coincidir que un tercer malintencionat pugui explotar per accedir al vostre sistema.

Hem demostrat que hi ha diversos addons oficials disponibles que ofereixen un accés més fiable al mateix contingut que el Planet MMA, però amb un risc molt inferior. Tampoc hi ha cap possibilitat que el contingut pugui ser eliminat per una reclamació de drets d’autor i no hi hagi cap risc de caure amb les lleis locals sobre copyright. Per aquests motius, recomanem als usuaris de Kodi que busquen contingut MMA que utilitzin una de les alternatives legítimes anteriors en lloc de Planet MMA.

Vegeu també: Com veure UFC a Kodi

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me