Bubbles Kodi Addon: en cas d’instal·lar Bubbles, és segur?

instal·lar bombolles


Quan el dipòsit Fusion es va desconnectar, molts dels complements més populars de TV en directe de Kodi es van tornar inaccessibles. Durant aquest temps, la gent estava buscant complements que estaven disponibles d’altres dipòsits. Una de les alternatives més populars als complements allotjats per Fusion és el complement Kodi Bubbles, un complement molt popular que proporciona accés a una àmplia gamma de suports, des de pel·lícules fins a esports i tot allò que es troba entre ells..

La popularitat de les bombolles està una mica silenciada per la seva notorietat. Tot i que el complement ha obtingut una popularitat sobtada, el seu objectiu principal es centra en la transmissió de contingut no autoritzada.

Bubbles també és una mica més complicat de configurar que la majoria de complements. Tanmateix, us adjuntarem pel que fa aquest complement per ajudar-vos a comprendre millor el perquè del complement hi ha algunes preocupacions importants sobre la privadesa. També parlarem d’alguns dels problemes de privadesa que tenen tots els complements de Kodi (incloses les bombolles) i analitzarem algunes alternatives.

La llei sobre drets d’autor és una de les legislacions més complexes que hi ha. Pot ser que el que sigui legal en un país no sigui en un altre, i és per això que és important que coneguis les lleis del país de residència. Comprendre les lleis rellevants i la manera de funcionar dels complements de Kodi us ajudarà a minimitzar els riscos que suposen la transmissió de contingut mitjançant Kodi.

Comparitech no condona ni fomenta cap violació de restriccions de copyright, inclosa la reproducció il·legal a través de Kodi. Kodi es pot utilitzar amb moltes finalitats excel·lents i legals de transmissió en línia. Considereu la llei, les víctimes i els riscos de la pirateria abans de descarregar o transmetre material amb drets d’autor sense permís.

Com utilitzar Kodi de forma segura

El primer que cal saber és que Bubbles és un complement de tercers. Com a tal, potser no ha estat sotmès a les mesures de control de qualitat rigoroses i minucioses que hauria estat un complement addicionalment suportat. Això vol dir que Bubbles és més vulnerable al segrest (encara que fins i tot els complements oficials no estan completament segurs) i pot provocar un programari maliciós a la vostra màquina..

Hi ha un altre problema que s’hauria d’abordar abans de començar a utilitzar Kodi adequadament. A molts dels principals proveïdors de serveis d’Internet (ISP) no els agrada la transmissió de contingut. Hi ha la possibilitat que intentin limitar les velocitats de descàrrega, fins i tot si no feu res il·legal.

Com es pot protegir? Essencialment, un proveïdor d’identificació de serveis pot saber si esteu fent streaming examinant les maneres de rebre dades. Si feu servir una cosa anomenada xarxa privada virtual (VPN), podeu ocultar els vostres hàbits de navegació de tercers i mantenir la vostra empresa exactament així: la vostra empresa. Una VPN pot fins i tot ajudar a prevenir atacs intermitjos i permetre veure contingut que normalment només està disponible en determinats països, ja que podeu triar fàcilment a quin servidor connectar-lo..

Us recomanem que utilitzeu IPVanish. Tot i que es paga per un servei, a diferència d’un VPN gratuït, no ven les vostres dades a ningú, ja que no pot guardar cap registre del trànsit i és una de les poques VPN prou ràpidament que no us arruïnarà l’experiència de transmissió i provocareu problemes d’amortització de Kodi.

Oferta de lector: Podeu estalviar fins a un 60% en plans IPVanish aquí.

Millor encara, funciona amb tots els complements Kodi que hem provat i es pot instal·lar fàcilment en un Fire Stick o Fire TV.

Què és el complement Bubbles Kodi?
lloc web de bombolles

Bubbles és un complement de tercers per a Kodi que proporciona accés als mitjans de reproducció en temps real. És un raspador d’enllaços, cosa que significa que troba enllaços a pel·lícules i programes de televisió des de diversos llocs web abans d’entregar-los a l’usuari de Kodi.

Un dels majors defectes de Bubbles és que cap dels llocs dels quals enllaça els enllaços és proveïdor de contingut legal. Si bé es pot argumentar que Bubbles no fa res de dolent ja que no allotja el contingut directament, els desenvolupadors van prendre una decisió conscient d’incloure només fonts il·legítimes i, per tant, hi ha una bona possibilitat que qualsevol contingut que vegi. serà piratat.

Tot i que el contingut s’agrupa per categories, no hi ha manera de cercar contingut exclusivament legal, com ara pel·lícules de domini públic. Tot i que part del contingut que ofereix és legal (La petita botiga d’horrors i Nit dels morts vivents, per exemple), correspon a l’usuari identificar-lo per si mateix.

A més, Bubbles es basa molt en proveïdors de contingut de pagament. Els proveïdors, com ara els serveis de Real Debrid i Usenet, permeten als individus pagar l’accés a corrents pirates de més qualitat. Tot i que la transmissió de contingut amb drets d’autor de forma gratuïta és legalment discutible en la majoria dels casos, oferir diners a canvi d’aquest contingut és purament il·legal per a aquests proveïdors de contingut..

Per les raons anteriors, no recomanem que els usuaris de Kodi instal·lin o transmetin contingut amb Bubbles.

Alternatives al complement Bubbles Kodi

Malgrat que Bubbles sigui força popular, no és una elecció especialment adequada per a les persones que vulguin veure la televisió o les pel·lícules legalment. No obstant això, aquestes persones poden respirar fàcilment: tot i que Kodi ha rebut molta premsa negativa durant els últims mesos, hi ha alguns complements de gran qualitat que són completament legítims. Aquí trobem una llista dels millors i tenim una guia separada aquí als millors complements de Kodi Movie i aquí per obtenir els millors complements esportius de Kodi..

FilmOn.TV
filmó

FilmOn.TV és un complement (i lloc web) de Kodi que proporciona accés a les emissions de televisió en directe de tot el món. També hi ha una selecció limitada de contingut pregravat en cas que us avorriu de canviar de canals. Si bé l’accés a aquests serveis solia ser gratuït, FilmOn ha començat recentment a utilitzar un model basat en subscripcions. Malgrat això, el servei és raonablement barat i ofereix una àmplia selecció de categories per triar.

Una de les coses que fan que FilmOn TV sigui millor que Bubbles és que la totalitat del seu contingut és legítim. Dit això, és important tenir en compte que, ja que es transmet en temps real, els espectadors del Regne Unit necessitaran una llicència de TV per poder veure legalment qualsevol dels canals en directe..

Aquest complement es pot trobar al dipòsit de SuperRepo.

USTVNow
kodi_ustvnow_install

USTVNow és un complement de Kodi que proporciona als usuaris la possibilitat de veure la televisió americana en directe des de qualsevol part del món. També podeu llogar pel·lícules si ho preferiu. Tot i que es tracta d’un servei de subscripció, un cop creeu un compte, hi ha un nivell gratuït que ofereix accés indefinit a set canals i sempre teniu l’opció d’actualitzar-vos si trobeu que us agrada.

USTVNow requereix que sigui un resident o ciutadà dels Estats Units per poder utilitzar el seu servei, però realment no hi ha cap procés de verificació. Com a resultat, no hi ha res que us impedeixi sintonitzar allà on vingueu.

Aquest complement és millor que Bubbles per dos motius. En primer lloc, és legal i us permet provar les ofertes de forma gratuïta. En segon lloc, podeu dir-li que enregistri programes específics amb antelació. En canvi, per obtenir la funcionalitat DVR a Kodi, heu d’instal·lar complements addicionals, cosa que requereix més temps i augmenta el risc d’instal·lar alguna cosa maliciosa..

La versió més recent d’USTVNow està disponible al repositori SuperRepo.

YouTube
complement de kodi de bombolles

Tothom ha sentit a parlar de YouTube, però no tothom s’adona del contingut que hi ha, o que hi ha un complement dedicat de Kodi. La majoria dels vídeos es graven prèviament, però també hi ha hagut un gran augment en el nombre de vídeos en directe al lloc. Alguns d’ells, generalment basats en música, fins i tot corren durant 24 hores al dia.

La majoria dels vídeos a YouTube són creats i moderats per l’usuari, de manera que les probabilitats de trobar material amb drets d’autor són molt baixes. Millor, encara, una de les grans coses d’aquest complement és que hi ha una gran quantitat de coses a veure, que abasten tots els gèneres imaginables..

Tot aquest contingut no només és completament legal per mirar, sinó que és absolutament una nana de la biblioteca de contingut de Bubbles. Aquests factors només fan que YouTube sigui un lloc molt millor per trobar alguna cosa a veure que Bubbles, però, quan també considereu que podeu llogar o comprar pel·lícules directament des de YouTube, l’argument esdevé irrefutable..

YouTube es troba al dipòsit oficial de Kodi.

Informació general i preocupacions sobre privadesa

Bubbles té una biblioteca de contingut de mida decent, que està fora de qualsevol dubte. Tanmateix, la gran majoria és piratada, cosa que podria ser il·legal en funció del país on esteu. Per empitjorar, no hi ha manera d’explicar què fa amb les vostres dades entre bastidors..

El fet que es tracti d’un complement de tercers significa que pot ser més vulnerable al segrest que un complement creat i allotjat oficialment. D’aquesta manera, algú podria executar scripts maliciosos i potencialment perjudicials a l’ordinador, per la qual cosa recomanem l’ús de complements oficials sempre que sigui possible. Quan considereu que la majoria d’allò que ofereix Bubbles està disponible d’alguna manera legalment, queda clar que no és tan atractiu com a primera vista.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map