Castaway Kodi addon: És segur i legal d’utilitzar el nàufrag?

Nàufrag Kodi addon


Si sou aficionats a l’esport que intenten trobar la manera de veure el vostre esport preferit sense subscripció per cable, potser heu sentit a parlar de l’addon del Castaway Kodi. Kodi és molt popular entre els talladors de cordes a tot arreu, i l’afegir Castaway és popular entre els aficionats a l’esport, en particular. Tanmateix, us podeu preguntar si Castaway és legal d’ús i seguretat per al vostre equip. Aquest article tractarà detalladament aquest tema.

Què és Kodi?

Abans de la creació de Kodi, molts talls de cable havien de canviar entre navegadors web i altres altres programes propietaris cada vegada que volien canviar de canal. Amb Kodi, això és cosa del passat. Els usuaris de Kodi poden integrar tots els serveis de streaming en una sola plataforma i controlar els seus suports mitjançant un control remot de RF, un telèfon intel·ligent o un gamepad. Això fa que la transmissió en línia sigui còmoda i fàcil d’utilitzar, com solien ser els sistemes de televisió per cable, però sense haver de pagar per llogar una caixa de cable ni per fer front a altres normes arbitràries de la companyia de cable.

Kodi es pot instal·lar en qualsevol dels populars dispositius: Windows PC, Mac, Apple TV, Amazon Fire TV, telèfon Android, telèfon iOS, NVidia Shield o Roku.

De vegades se li acusa Kodi d’ésser una eina per evitar els drets d’autor mitjançant la transmissió de vídeos pirates. No obstant això, el programari Kodi és completament legal d’ús i també hi ha molts usos legítims per a Kodi.

Important: utilitzeu sempre una VPN amb Kodi

Molts usuaris de Kodi que transmeten contingut mitjançant Kodi utilitzen una VPN per mantenir les seves activitats secretes dels seus proveïdors d’interès. Tot i que només us emeti des de fonts legítimes, encara haureu d’utilitzar una VPN.

L’ús d’una VPN et protegeix dels atacs “man-in-the-middle” llançats per pirates informàtics que volen redirigir les dades a la seva pròpia xarxa i robar-li informació personal. Ho fa xifrant les dades perquè els pirates informàtics no puguin llegir-lo. També et protegeix de l’acceleració de velocitat ISP, que d’altra manera podria comportar el buffer i vídeo de baixa qualitat.

Malauradament, la majoria de VPN són massa lentes per transmetre vídeos, i moltes d’elles mantenen els registres de les activitats dels usuaris. És per això que recomanem IPVanish. IPVanish utilitza servidors propis per mantenir altes les seves velocitats. En les nostres proves, vam comprovar que era prou ràpid per reproduir vídeos de 1080p sense cap tipus de memòria intermèdia. Tampoc guarda registres perquè els clients puguin sentir-se segurs al no cedir les seves dades personals a tercers. A més, és una de les poques VPN que té una aplicació nativa per a Amazon Fire Stick.

OFERTA EXCLUSIVA: Els nostres lectors poden estalviar exclusivament el 60% dels plans IPVanish aquí.

Comparitech no condona ni fomenta cap violació de restriccions de copyright, inclosa la reproducció il·legal a través de Kodi. Kodi es pot utilitzar amb moltes finalitats excel·lents i legals de transmissió en línia. Considereu la llei, les víctimes i els riscos de la pirateria abans de descarregar o transmetre material amb drets d’autor sense permís.

Què és l’addon del Castaway Kodi?

Castaway és un addon de Kodi creat específicament per trobar contingut esportiu en streaming a Internet. De vegades, Castaway obté el seu contingut de llocs web trobats a tot el món, mentre que d’altres vegades el rep d’altres usuaris de Kodi. Independentment de com aconsegueixi el seu contingut, Castaway s’ha convertit en molt popular a causa de la gran varietat d’esdeveniments esportius disponibles a través d’aquest. Castaway és especialment conegut per ajudar els usuaris a trobar fluxos de TV en directe, partits de la Premier League anglesa i jocs de futbol universitari.

Una de les coses que diferencia Castaway d’altres complements esportius de Kodi és l’ús de la tecnologia peer-to-peer (P2P), més popularment pel torrenting. Amb P2P, els usuaris no només poden descarregar contingut i transmetre’l des d’un lloc, també el poden pujar a altres. Això ajuda a mantenir un programa en particular circulant a la comunitat encara que el lloc web original que l’hi allotjava fora de línia. Aquest és un dels punts forts del Castaway en comparació amb altres addons de Kodi esportius.

Tot i aquests punts forts, però, és important comprendre que hi hagi riscos enormes per utilitzar el nàufrag. La majoria de les fonts que provenen dels fluxos de la Nàufrag proporcionen contingut piratat. Això vol dir que pot ser il·legal tornar a carregar el contingut que obteniu a través de Castaway. Segons el país on viviu, fins i tot pot ser il·legal vista esdeveniments esportius al nàufrag.

Castaway també és un addon de tercers que no ha passat pels estrictes mecanismes de control de qualitat del dipòsit oficial de Kodi. Això fa que sigui especialment vulnerable a utilitzar-se en atacs de “home al mig” i en altres tipus d’accions malintencionades per part dels pirates informàtics..

A més d’aquests problemes legals i de seguretat, Castaway no s’ha actualitzat en molt de temps. Com a resultat, hi ha molts enllaços morts. Tot i que encara podeu trobar contingut amb la funció P2P de Castaway, la selecció de vídeos disponibles no és tan gran com abans.

Per aquests motius, no recomanem l’afegit de Katawta Kodi. En canvi, us recomanem les següents alternatives.

Alternatives al addon Castaway Kodi

Els següents complements Kodi són coneguts per emetre esdeveniments esportius des de fonts oficials i autoritzades. Per això, tenen una imatge i so de qualitat més alta i, generalment, no tenen enllaços morts. A més, aquests addons són més segurs que altres des del punt de vista de privadesa i seguretat i són completament legals per utilitzar a la majoria de països.

FilmOn Simple

Addició FilmOn Simple Kodi

FilmOn és un servei IPTV gratuït amb més de 600 canals. Disposa de pel·lícules, programes de televisió, documentals i molts altres tipus de contingut de vídeo, tot completament gratuït. D’especial nota als aficionats a l’esport, té un canal “d’esports extrems” amb MMA, Kickboxing, Watercross, competicions d’halterofília i molts altres esdeveniments esportius. Es pot accedir al servei FilmOn mitjançant Kodi mitjançant l’addició FilmOn Simple Kodi al dipòsit SuperRepo.

Si voleu veure fluxos esportius d’alta qualitat de forma gratuïta a Kodi, no podreu equivocar-vos amb FilmOn Simple.

Pass de jocs de la NFL

NFL Game Pass Kodi addon

Si us interessa específicament el futbol, ​​el complement Node Game Pass Kodi us permet accedir a tots els partits de la temporada de la NFL per 74,99 dòlars / any. Aquest és l’equivalent a 15 dòlars / mes en una temporada de cinc mesos.

Malauradament, només els jocs de pretemporada estan disponibles en directe. Els altres es posen a la vostra disposició unes quantes hores o immediatament després d’acabar. Tot i això, això us permet veure el futbol que vulgueu sense haver de pagar cap altre canal. Com que està pre-enregistrat, també proporciona el benefici que no haureu de publicar a través de anuncis publicitaris.

Podeu obtenir un compte amb NFL Game Pass aquí.

El complement Nodi Game Pass Kodi està situat al dipòsit oficial de complements de Kodi.

Llegeix més: Com veure la NFL a Kodi.

Plutó.tv

Pantalla d’informació addon de Pluto.tv Kodi

Com FilmOn, Pluto.tv és un altre servei de televisió de streaming completament gratuït. Té més de 100 canals, incloent vuit canals esportius que juguen tornejos de pòquer, esdeveniments de lluita d’impacte, MMA i esdeveniments d’atletisme universitari de la NCAA. Aquesta és una altra opció fantàstica per aconseguir esdeveniments esportius gratuïts.

El complement Pluto.tv Kodi es troba al dipòsit oficial de complements de Kodi.

Passa de la Lliga NBA

Kodi addon de la Lliga NBA

Si us interessa específicament els jocs de bàsquet, considereu la possibilitat de subscriure-vos al Passi de la Lliga NBA. Et permetrà veure centenars de jocs NBA fora del mercat per 199 dòlars / any. Aquest és l’equivalent a 39,80 dòlars al mes en una temporada de cinc mesos. Aquests jocs no estan pre-enregistrats, sinó que es transmeten en directe tal i com succeeixen.

Els únics jocs que no es mostraran són els que es televisen nacionalment o localment. Si el vostre equip preferit és local, potser és un problema, ja que molts dels jocs del vostre equip es podrien anul·lar. Si el vostre equip favorit no és local, el passatge de la Lliga NBA pot ser una bona manera de veure molts jocs de l’NBA sense necessitat de tenir un paquet de TV per cable..

El addon Kodi addon de la Lliga NBA es troba al repositori oficial de Kodi addon.

Vegeu també: Com veure NBA a Kodi.

DirecTV Ara amb PlayOn

Addició Playon Kodi

Si voleu veure una gran varietat d’esports i no esteu satisfets amb les ofertes de FilmOn o Pluto.tv, potser voldreu subscriure’s a un servei IPTV de pagament més general, com ara DirecTV Now. Per 35 dòlars al mes, DirecTV Now us oferirà ESPN, ESPN2, FS1 i NBCSN. En determinades zones, aquest paquet també inclou NBC, CBS, ABC i FOX. Tant si el vostre esport preferit és el bàsquet, el futbol, ​​el bàsquet, la NASCAR o qualsevol altra cosa, aquests canals us han de proporcionar moltes opcions.

Desafortunadament, no hi ha cap complement addicional de DirecTV Now per a Kodi. Tot i així, encara podeu obtenir accés als vostres canals de DirecTV Now mitjançant l’addició PlayOn Kodi. PlayOn és un servei DVR que permet enregistrar legalment programes de diversos serveis de streaming, inclosos DirecTV Now, Netflix, Hulu i Amazon Prime Video. Costa 30 dòlars / any, l’equivalent a 2,50 dòlars / mes.

El navegador PlayOn es troba al dipòsit oficial de complements de Kodi.

Oferta de lector: Proveu PlayOn gratuïtament durant 7 dies

Playstation Vue

Addon de PS Vue Kodi

Playstation Vue és un servei IPTV de pagament similar al de DirecTV Now. A diferència de DirecTV Now, però, té un complement addicional Kodi. El paquet bàsic és una mica més car a 39,99 dòlars el mes. Per aquest preu, ofereix ESPN, ESPN2, FS1, FS2 i NBCSN. Es tracta dels mateixos canals esportius que DirecTV Now us proporciona a més de Fox Sports 2.

L’addició Playstation Vue Kodi es troba al dipòsit oficial de complements de Kodi.

USTVNow

USTV Ara Kodi addon

USTVNow és un servei per a militars nord-americans residents a l’estranger, però qualsevol pot inscriure’s. Ofereix de forma gratuïta tots els canals de xarxa: NBC, ABC, CBS, FOX, CW i PBS. Com que alguns dels grans esdeveniments esportius es duen a terme en aquestes xarxes, podeu veure molts continguts esportius de gran qualitat amb només el paquet gratuït. Per 19 dòlars, també podeu obtenir ESPN de USTVNow.

USTVNow és un servei fantàstic per tenir sol. També és útil si teniu la sort de viure a una zona on els canals de televisió locals no estan disponibles a DirecTV Now ni a PS Vue. En aquest cas, podeu utilitzar-lo conjuntament amb un d’aquests altres serveis per completar el paquet de TV esportiva.

L’addon USTVNow Kodi es troba al dipòsit oficial de Kodi.

Addition Castaway Kodi: informació general i temes de privadesa

Castaway definitivament permet als usuaris veure molts esdeveniments esportius de forma gratuïta. Ha estat molt popular per aquest motiu. Tot i això, hi ha molts riscos per utilitzar el Castaway que altres addons no tenen.

Castaway solia formar part del repositori Fusion, i la majoria dels articles de la web ara mateix diuen que haureu d’anar-hi per cercar una còpia. No obstant això, després que TV Addons renovés el seu lloc després d’una demanda, van eliminar tots els addons infractors, inclòs el naufragi.

Malauradament, aquest és cada vegada més el cas dels addons de tercers. Els dipòsits que porten addons de tercers contraatents amb drets d’autor sovint guanyen en popularitat, després són demandats per les xarxes de televisió i es veuen obligats a esborrar els addons infractors o bé a apagar-los. Més endavant, els addons apareixen de nou en un altre dipòsit del qual ningú no ha sentit a parlar. Els consumidors es deixen preguntar-se: és el codi original o l’han manipulat?

Tenint en compte aquests riscos per a la privadesa i la seguretat, hi ha raons bones per fer-ho evitar Nàufrag i utilitzeu en lloc seu un addon de Kodi esportiu diferent.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me