Com actualitzar Kodi a Amazon Fire TV Stick

Fire-TV_Stick_Front


L’Amazon Fire TV Stick s’ha convertit en un dels dispositius més populars per instal·lar Kodi, l’aplicació gratuïta i de codi obert de cinema a casa. Malauradament, Kodi encara no està disponible a l’Amazon App Store per a Fire TV, per la qual cosa s’ha d’instal·lar utilitzant eines de tercers i el fitxer oficial Kodi APK. Això significa que Kodi no pot rebre actualitzacions importants de les seves funcions, funcions i seguretat.

En aquest article, us mostrarem com actualitzar Kodi en un Fire TV Stick de la manera més senzilla. Si encara no ho heu fet, consulteu el nostre tutorial sobre com instal·lar Kodi en un Fire TV Stick. A continuació, us mostrarem com actualitzar Kodi juntament amb els dipòsits i addons que hagueu instal·lat.

Abans de començar, obteniu una VPN

Recomanem que tots els usuaris de Kodi utilitzin una VPN per protegir-se de les amenaces de complements de Kodi, tant oficials com no oficials. Xifrant tot el trànsit d’internet de Fire TV Stick i dirigint-lo a través d’un servidor intermediari, els hackers no podran desxifrar la vostra activitat en línia ni identificar la vostra adreça IP i ubicació real. Moltes VPN també filtren de forma automàtica programari maliciós. Les VPN també són útils per desbloquejar contingut bloquejat geo-normal que només està disponible per a espectadors d’un país determinat.

La nostra recomanació principal és IPVanish, una VPN amb una enorme xarxa global de servidors i amb una amplada de banda suficient per gestionar tant els fluxos HD on-demand com els fluxos en viu amb un buffer mínim. IPVanish és un proveïdor sense registre que utilitza xifratge de qualitat militar per mantenir les vostres dades segures durant el trànsit. És fàcil instal·lar aquesta VPN en un Firestick o Fire TV.

Estalvieu el 60%: Els nostres lectors poden obtenir un descompte exclusiu de fins al 60 per cent en plans IPVanish, inclosa una prova de 7 dies sense risc.

Com actualitzar Kodi 16 Jarvis a Kodi 17 Krypton a Fire TV

Si actualitzeu Kodi a una versió completament nova, com ara des de Krypton (versió Kodi 16) a Krypton (Kodi versió 17), us recomanem que desinstal·leu completament la versió antiga de Kodi abans de la actualització. Trateu diferents versions principals de programari com aplicacions completament noves. També voldreu desfer-vos de pells antigues i de formacions personalitzades de Kodi. Si no es desinstal·la l’antiga versió de Kodi, es poden produir errors de dependència, bloqueigs i altres problemes a causa d’una incompatibilitat.

Malauradament, realitzar una instal·lació neta significa que també hauràs de reinstal·lar tots els repositoris i complements. Aquestes principals actualitzacions de la versió del programari no es produeixen sovint, per la qual cosa no és obligatori fer-ho regularment.

Per actualitzar Kodi de Kodi 16 Jarvis a Kodi 17 Krypton a Fire TV, seguiu aquestes instruccions:

 1. Si utilitzeu una pell a Kodi, torneu-la a la pell per defecte, Confluència. Feu això si aneu a Configuració > Aparició > Pell. Seleccioneu el vostre nom de pell i canvieu-lo a Confluència.
 2. Desinstal·leu la versió antiga de Kodi. Des de la pantalla inicial de Fire TV, aneu a Configuració > Aplicacions > Gestiona les aplicacions instal·lades
 3. Desplaça’t cap avall i selecciona Kodidesinstal·lació de kodi fire tv stick
 4. Selecciona Desinstal·lar, i llavors Desinstal·lar de nou per confirmar
 5. Si encara no ho heu fet, descarregueu-lo i instal·leu-lo Descàrrega aplicació Podeu trobar-lo mitjançant la funció de cerca a la pantalla inicial de Fire TV. Té un logotip de color taronja brillant.descàrrega de televisió de bombers
 6. Escriviu l’URL següent a Downloader per obtenir l’última versió de Kodi: https://www.comparitech.com/go/latest-kodi/
 7. Un cop finalitzi la descàrrega, se us demanarà que instal·leu Kodi. Llegiu els permisos i feu clic Instal·leustick de kodi fire tv 1

L’enllaç que proporcionem (https://www.comparitech.com/go/latest-kodi/) és un URL de redirecció que sempre apunta a l’última versió estable de Kodi compatible amb Fire TV. Per comoditat, és molt més fàcil escriure aquest URL que l’oficial al lloc web de Kodi, però es porta al mateix fitxer APK.

Com actualitzar Kodi per a actualitzacions i parches menors en un Fire TV Stick

Si actualitzeu Kodi dins del mateix número de versió principal del programari, no cal que desinstal·leu la versió anterior antiga. Per exemple, quan actualitzeu de la versió 17.3 a 17.5 de Krypton, no cal una instal·lació neta. Recomanem sempre utilitzar la versió més recent estable de Kodi. Tot i que tècnicament només són actualitzacions i pedaços menors, sovint contenen millores importants de seguretat i solucions d’errors.

Per actualitzar Kodi dins de la mateixa versió de programari principal, seguiu aquestes instruccions:

 1. Si utilitzeu una pell a Kodi, torneu-la a la pell per defecte, Confluència. Feu això si aneu a Configuració > Aparició > Pell. Feu clic al nom de la pell i canvieu-lo per Confluència.
 2. Si encara no ho heu fet, descarregueu-lo i instal·leu-lo Descàrrega aplicació Podeu trobar-lo mitjançant la funció de cerca a la pantalla inicial de Fire TV. Té un logotip de color taronja brillant.Descàrrega de Stick Stick
 3. Escriviu l’URL següent a Downloader per obtenir l’última versió de Kodi: https://www.comparitech.com/go/latest-kodi/kodi fire tv stick 3
 4. Un cop finalitzi la descàrrega, se us demanarà que instal·leu Kodi. Llegiu els permisos i feu clic Instal·leu

Com actualitzar els dipòsits de Kodi en un Fire TV Stick

Mantenir Kodi actualitzat és una pràctica saludable, però no deixeu de banda els vostres dipòsits i addons. La majoria de nosaltres no utilitzem només Kodi i addons per a la representació oficial, per la qual cosa és important estar al dia de les actualitzacions també.

Si no actualitzeu el vostre repositori, es poden produir errors de dependència i, al seu torn, pot evitar que els addons s’actualitzin correctament. Per actualitzar una representació de Kodi, seguiu aquestes instruccions:

 1. Des de la pantalla d’inici de Kodi, aneu a Complements > Instal·lació des del dipòsit
 2. Premsa llarga el repositori que provenia i seleccionava el complement en qüestió InformacióLa representació de Kodinerd
 3. Selecciona Actualitza i tria la versió més recent

Avís: Kodi només s’ha d’utilitzar per al contingut al qual teniu el dret legal d’accés. Ni la Fundació Kodi ni la Comparitech defensen l’ús de Kodi per a la pirateria.

Com actualitzar els addons de Kodi a Fire TV Stick

Mantenir els addons actualitzats us permetrà obtenir les millors fonts, funcions més recents i una seguretat òptima. Actualitzar complements és una tasca senzilla a Kodi:

 1. Des de la pantalla d’inici de Kodi, aneu a Complements
 2. Premsa llarga el complement en qüestió i seleccioneu InformacióAddon de PS Vue Kodi
 3. Selecciona Actualitza i tria l’última versió estable

Compte amb l’actualització automàtica dels addons. Hi ha hagut casos en el passat d’administradors d’addon que introduïen codi maliciós mitjançant actualitzacions. Aquest codi pot funcionar en segon pla per minar criptocurrencies per a un tercer, robar les vostres credencials d’inici de sessió, guardar registres de la vostra activitat de visualització, afegir el vostre dispositiu a una botnet i / o executar programari maliciós, adware i programari espia. Tot i que no és intencionat, les actualitzacions addon poden crear nous vectors d’atac per als pirates informàtics, obrint involuntàriament noves vulnerabilitats de seguretat. Utilitzeu sempre una VPN!

“Fire-TV Stick Front” de www.hdmi-experte.com amb llicència CC BY 4.0

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map