Els millors repositoris de Kodi, 6 que ens encanten i alguns, que ens preocupem

6 El millor per a Kodi Repos


Una de les millors coses sobre Kodi és la seva versatilitat. Es pot instal·lar fàcilment en un gran nombre de dispositius incloent PC, iPhone, Android, Nvidia Shield, Roku, Amazon Fire TV, Amazon Firestick, Apple TV i fins i tot una unitat flash USB. Com que no hi ha diferències entre plataformes, tots els documents que discutirem funcionaran en qualsevol dispositiu que vulgueu fer servir.

Tenim dos criteris per puntuar Kodi repos. Primer, comprovem si el repo té algun addon que no està disponible en un altre lloc i, després, considerem la popularitat dels addons que té un repo. Quan es tenen en compte aquests factors, el valor d’un dipòsit determinat es torna ràpidament clar.

Cal destacar que alguns dels dipòsits a continuació contenen addons que ofereixen accés sense restriccions al contingut amb llicència. Les hem inclòs per la seva popularitat, però recomanem fer servir fonts oficials sempre que sigui possible. Això permet donar suport a les persones i organitzacions que creen el contingut i redueix el risc de repercussions legals. L’ús de repositoris oficials redueix significativament el risc d’instal·lar programari maliciós o addon modificats maliciosos.

Assegureu-vos d’estudiar les lleis del vostre país sobre la transmissió de contingut en línia abans d’intentar utilitzar Kodi per a aquest propòsit. Si voleu desinstal·lar un addon de tercers ofensius d’un repo, només cal que feu clic amb el botó dret a l’adjunt, aneu a la pàgina d’informació i seleccioneu el botó “Desinstal·lar”..

Avís: Kodi només s’ha d’utilitzar per al contingut al qual teniu el dret legal d’accés. Ni la Fundació Kodi ni la Comparitech defensen l’ús de Kodi per a la pirateria.

Abans de començar: utilitzeu sempre una VPN amb Kodi

Alguns usuaris de Kodi transmeten una xarxa privada virtual (VPN) per ocultar les seves activitats al seu proveïdor de serveis d’Internet (ISP). Malgrat això, hi ha moltes maneres en què un usuari que respecta la llei podria beneficiar-se d’utilitzar una VPN.

Com que una VPN xifra el trànsit de la vostra xarxa, un observador extern no pot veure què fa. D’aquesta manera, s’evita la majoria d’atacs de Man-in-the-Middle (MitM) i impedeix que el vostre ISP acceleri les velocitats d’internet.

Totes les VPN alenten una mica la connexió a Internet, però algunes ofereixen una reducció de velocitat menor que d’altres. Això és especialment important per als usuaris de Kodi, ja que es requereix una velocitat ràpida per transmetre vídeo. A més, alguns proveïdors de VPN guarden registres de les vostres activitats, i derroten completament la finalitat del servei.

Recomanem IPVanish. És una de les VPN més ràpides que hem provat i ofereix connexions estables a servidors de més de 50 països. IPVanish no guarda registres del trànsit i es pot instal·lar fàcilment en una àmplia gamma de dispositius, inclòs l’Amazon Firestick.

MILLOR VPN PER A KODI: IPVanish és la nostra millor opció. Té una àmplia xarxa de servidors no controlada i aconsegueix bones velocitats. Les fortes funcions de seguretat i privacitat fan que IPVanish sigui un dels preferits per als usuaris de Kodi i Amazon Fire TV Stick. Proveu-lo sense risc amb la garantia de devolució de 7 dies.

Els millors repositoris de Kodi: juny de 2019

Els dipòsits a continuació contenen principalment complements oficials. Com que els addons oficials es creen amb procediments de prova i validació més estrictes, normalment són més segurs que els addons de tercers. Els addons oficials transmeten vídeo de fonts amb llicència adequada i, per tant, el seu contingut està disponible lliurement o requereix un inici de sessió per veure-ho.

Repo oficial de Kodi Addon

Logotip de Kodi

L’addon oficial de Kodi és l’únic dipòsit que s’instal·la prèviament amb Kodi i ofereix una àmplia selecció d’afons legítims. Alguns dels addons més populars de Kodi Reppo inclouen YouTube, iPlayer WWW i el navegador PlayOn, però també hi ha diverses utilitats útils com ara Trakt i el Visualitzador de registres per a Kodi..

Aquest dipòsit està molt ben documentat i l’equip de Kodi està molt actiu a les xarxes socials. Això vol dir que, en cas de segrestar un dels addons oficials de la representació, hi ha nombroses fonts d’informació de confiança i és probable que es notifiqui abans d’actualitzar-lo. Tot i això, no hi ha cap garantia de que rebeu l’avís abans de fer-ho. de manera important protegir la vostra connexió i desactivar les actualitzacions addon automàtiques també és un pas necessari..

El repo de Eracknaphobia

Repòsit d'Eracknaphobia

La representació d’Eracknophobia és la llar de diversos addons esportius i la versió actualitzada del addon de Crackle Kodi. Aquesta representació conté diversos addons esportius, inclosos els addons MLB.TV, NHL TV i NBC Sports Live Extra, que amaguen la majoria dels seus vídeos darrere d’una taula de pagaments, però el complement March Madness Live ofereix contingut esportiu d’alta qualitat de forma gratuïta..

Tot i que el desenvolupador no utilitza realment el seu compte de Twitter, la representació es manté i actualitza sovint. A causa del compromís d’Eracknaphobia amb la política anti-pirateria de Kodi, hi ha diverses fonts d’informació de bona reputació si teniu problemes per instal·lar qualsevol dels seus addons.

La representació de Eracknaphobia es pot trobar aquí.

Kodinerds.net repo

La representació de Kodinerd

La representació Kodinerds.net s’adreça principalment als usuaris alemanys, però també hi ha molts parlants no alemanys. Preneu els complements de YouTube Music, Dailymotion i Eurosport, per exemple. Addicionalment, aquesta representació ofereix una àmplia selecció d’addons IPTV inclosos alguns per a ZDF, ARD i 7TV.

Aquesta representació té el seu propi fòrum i un compte de Twitter dedicats, però tots dos estan en alemany. Això vol dir que, tret que els desenvolupadors facin un anunci en diversos idiomes, els usuaris de Kodi que parlin anglès hauran de confiar en eines de traducció poc fiables si el compromís de computació està compromès..

La representació de Kodinerds.net es troba aquí.

TVAddons repo

TVAddons repo

El dipòsit de TVAddons inclou diversos addons útils, com LiveTube, USTVNow i Indigo. Indigo és particularment útil ja que us permet realitzar un manteniment a la instal·lació de Kodi, restaurar Kodi a la configuració de fàbrica i instal·lar nous dipòsits directament des de GitHub, entre d’altres.

TVAddons té el seu propi fòrum i l’equip de desenvolupament és molt actiu a les xarxes socials, per la qual cosa hi ha diverses maneres d’esbrinar si s’ha segrestat algun dels complements d’aquest representat..

Podeu trobar la representació de TVAddons aquí.

Repositori de MetalChris

metalchris repo

Si busqueu addons de gran qualitat que fins i tot no us adoneu que necessitàveu fins avui, instal·leu el Repositori de MetalChris, stat. Aquesta representació té més de 30 addons únics, alguns dels quals sens dubte voldreu.

Els addons disponibles aquí que més ens interessen són els següents BigStar Pel·lícules i TV, CBC Sports i Xarxa de TV CW.

BigStar Pel·lícules i TV us connecta directament a BigStar, un lloc de reproducció basat en demanda a Austràlia. BigStar és molt similar als serveis gratuïts a la demanda com Tubi TV, Yahoo View, Viewster i Crackle. Té un munt de contingut gratuït, alguns dels quals són ben considerats i ben valorats.

CBC Sports és un canal esportiu canadenc que abasta un gran ventall de continguts, com ara atletisme, curses de cavalls i futbol. CW TV Network proporciona accés a episodis complets d’espectacles de CW com Arrow, The Flash o iZombie, de manera que sempre tindreu alguna cosa a veure.

Tot el contingut que es troba al Repositori de MetalChris és de lliure accés. Tot i que una part està bloquejada per regió, el que significa que necessitaràs una VPN per veure-la a l’estranger. Podeu descarregar i instal·lar el repositori de MetalChris des de github.

Simplement Cpo repo

Simplement Cpo repo

Aquest dipòsit solia contenir diversos addons que rascaven contingut de fonts no oficials, però després de ser amenaçat per la MPA, el creador va decidir eliminar tot aquest contingut. La representació Simply Caz ara només inclou addons oficials com FilmOn Simple, USTV Catchup i YouTube.

Els millors repositoris addicionals no oficials de Kodi per evitar

Els següents dipòsits contenen principalment addons no oficials i, com sempre, aconsellem als nostres lectors trobar les fonts oficials sempre que sigui possible. Volem subratllar que la presència d’un representant en aquesta llista no constitueix cap aval. Més aviat es mostren a la llista perquè són populars a la comunitat Kodi, per bé o per mal.

LazyKodi

La representació de LazyKodi acull Exodus Redux, 13 pallassos i pujades marejades, que són, entre d’altres, alguns dels addons de streaming sense llicència més populars. A més, els desenvolupadors no tenen cap compte dedicat a les xarxes socials, el que significa que no hi ha manera de saber amb certesa si en el futur s’hauria segrestat el repo. Per aquest motiu, no recomanem als usuaris Kodi que instal·lin el repo LazyKodi.

Kodi Bae

La representació de Kodi Bae conté addon Indigo, però també ofereix una selecció de fonts il·legítimes de pel·lícules i programes de televisió. Entre aquests es troben els famosos additius Yoda, Exodus i SportsDevil. Això fa evident que la representació de Kodi Bae no està destinada als usuaris de Kodi que busquin fonts oficials.

Kodil / Kodisrael

La representació Kodil (Kodi Israel) conté més de 500 addons, inclosos FilmOn.TV, ITV i Indigo. Tot i això, també allotja molts addons que no rasguen enllaços de proveïdors amb llicència adequada. Aquests inclouen Goodfellas 2.0, Llistes de reproducció turques del Regne Unit i Planet MMA.

Molts dels addons inclosos en aquest document ja no funcionen i, tenint en compte que el compte de Twitter del desenvolupador està en hebreu i no s’ha fet servir des del 2016, no servirà per a la majoria dels usuaris de Kodi. Per les raons anteriors, no recomanem als usuaris Kodi que instal·lin el repo de Kodil.

9 Una altra vegada

Hi ha diversos dipòsits que contenen l’addició 9Anime, però l’únic que té una versió operativa és el 9Anime repo de DxCx. Aquesta representació només conté 9Anime, un addon que rasca enllaços de diverses fonts sense llicència.

Com que sembla que hi ha un únic desenvolupador, aquest complement té un risc més alt de segrestar que d’altres. A més, el compte de Twitter del desenvolupador no s’ha publicat des del juliol del 2017. Sense cap altra presència a les xarxes socials i, tenint en compte les moltes versions del complement 9Anime disponibles, pot ser molt difícil trobar informació rellevant per a la vostra versió o la representació. Per aquests motius, no recomanem als nostres lectors que instal·lin el repo 9Anime.

Caixa de Jesús

La representació de Jesus Box era una altra font addon de l’addon oficial de YouTube. Tot i això, també contenia diversos addons que recollien enllaços de proveïdors no oficials. Aquests inclouen FlixNet, IPS Jesus Box i el famós Genesis Reborn. Malgrat la popularitat d’aquest repo, el seu desenvolupador va anunciar el 2018 que anava fora de línia permanentment, probablement a causa d’amenaces legals per part de l’AMP.

Projecte Ares

La representació del projecte Ares conté diversos addons útils com ara l’assistent d’Ares, Plexus i YouTube. Tot i això, també allotja diversos addons que utilitzen fonts no oficials, inclosos SportsDevil i Planet MMA.

L’assistent d’Ares és útil si us interessa ajustar la instal·lació de Kodi, però hi ha alternatives molt millors. Per les raons anteriors, recomanem als usuaris de Kodi que eviti la repetició del projecte Ares, tret que només sigui de l’assistent d’Ares.

Mucky Ducks

El repertori de Mucky Ducks és la llar de l’assistent Mucky Ducks, un complement per instal·lar acumulacions i realitzar manteniments a la instal·lació de Kodi. També inclou desenes de complements que violen els drets d’autor, sense que hi hagi fonts legítimes.

Tenint en compte que l’Ares Wizard i l’Indigo tenen una funcionalitat similar i que els seus dipòsits contenen almenys un complement oficial cadascun, aquesta còpia té molt poc a oferir. Per les raons anteriors, no recomanem als usuaris de Kodi que instal·lin el repo de Mucky Ducks.

Els dipòsits que ens encanten que ja no estan actius

Repo de Gracie

Repo de Gracie

Actualització: Malauradament, la Repo de Gracie ja no està activa. És lamentable, ja que aquest dipòsit tenia moltes peces de qualitat, però lamentablement, Gracie ha decidit tancar la seva botiga.

La representació de Gracie no és gaire coneguda, cosa que és una vergonya perquè conté diversos addons excel·lents. Hi ha Bèsties fantàstiques, HammerTime i Polaris, si us agraden els documentals, el cinema d’or, les pel·lícules Tempus i el migdia alt per als afeccionats al cinema i el racó Kidz per a dibuixos animats clàssics. Cal destacar que alguns addons, com ara Serendipity, ofereixen contingut sense llicència, per la qual cosa aconsellem evitar-los i fer servir només els legítims.

Noobsandnerds repo

Noobsandnerds repo

Actualització: A causa de les pressions legals, l’equip que hi havia darrere de Noobsandnerds va decidir tancar la seva botiga. Sens dubte, aquesta va ser una pèrdua tràgica. Si bé Noobsandnerds tenia alguns addons infractors populars, també van proporcionar moltes opcions legítimes, i van ser un equip clau per ajudar els nouvinguts a aprendre a codificar a Python.. 

Tinguem clar: la representació Noobsandnerds conté diversos addons com Elysium que proporcionen accés no autoritzat al contingut amb llicència. Dit això, també inclou diversos complements legítims com ITV i versions alternatives de iPlayer i FilmOn.

Val la pena assenyalar que a causa del nombre d’addons il·legítims que conté aquest repo, molts fòrums de Kodi no permeten als usuaris discutir-ho. Tot i així, com que es tracta d’una representació tan popular, hi ha molta assistència disponible en fòrums no oficials.

Conclusió

Per trobar els millors addons de Kodi, primer heu de trobar els millors dipòsits. Aquest article ha demostrat que hi ha un munt de repositoris d’alta qualitat que ofereixen fonts de contingut oficials. Això contempla la idea que Kodi és una plataforma pobra per streaming i posa de manifest el potencial que té per a serveis de streaming en el futur.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map