Falta el URL de Kodi o no es descarregarà? Aquí és el perquè

Falta el Resolver d’URL o no funciona


La dependència de Kodi URL Resolver ha sofert alguns canvis recentment. Aquest article explicarà què fer si falta el Resolver d’URL, no es descarregarà o no funciona.

El 15 de novembre, diversos desenvolupadors de Kodi addon van rebre cartes de la Motion Picture Association (MPA) i de l’Aliança per a la Creativitat i l’Espectacle (ACE). Això va provocar que el dipòsit Colossus quedés fora de línia, portant amb ell diversos addons populars de tercers com Covenant, Bennu i Ares Wizard. No obstant això, com que un d’aquests individus va desenvolupar l’URL Resolver, també s’ha suprimit. Aquest article explicarà què fa el Resolver d’URL i on es pot trobar el futur.

Els únics desenvolupadors objectius d’aquestes amenaces legals van ser els que van crear addons de streaming sense llicència. Instem als nostres lectors a utilitzar només fonts oficials; són molt més segurs, solen proporcionar accés a biblioteques de contingut de mida similar i són completament legals per utilitzar-les.

Aquí tenim detalls complets sobre el motiu pel qual no s’instal·la Kodi Colossus i aquí detalls sobre per què falta Kodi Bennu. Llegiu més informació sobre Resolució d’URL de Kodi.

Avís: Kodi només s’ha d’utilitzar per al contingut al qual teniu el dret legal d’accés. Ni la Fundació Kodi ni la Comparitech defensen l’ús de Kodi per a la pirateria.

Important: utilitzeu sempre una VPN amb Kodi

Algunes persones utilitzen una xarxa privada virtual (VPN) per ocultar la transmissió sense llicències del seu proveïdor de serveis d’Internet (ISP). Tanmateix, les VPN també tenen diversos usos completament legítims i poden ajudar a mantenir la vostra informació personal privada.

Les VPN funcionen xifrant tot el trànsit de xarxa entrant i sortint. Això vol dir que cap observador extern no pot dir el que feu en línia. Evita que el vostre ISP pugui vendre els vostres hàbits de navegació o utilitzar-los com a justificació per accelerar la vostra connexió a Internet. Una VPN també fa inútils la majoria d’atacs Man-in-the-Middle, mantenint així segura informació confidencial com les credencials d’inici de sessió o els correus electrònics..

L’elecció de la VPN adequada és vital. Alguns redueixen la seva connexió a velocitats gairebé inutilitzables, mentre que d’altres guarden registres detallats de l’historial de navegació. Això derrota el punt d’utilitzar una VPN i fa que sigui més fàcil fer el seguiment de l’activitat en línia.

Recomanem IPVanish. Té un impacte mínim en la velocitat de la xarxa i proporciona connexions estables de manera constant a més de 50 països. També és la VPN més fàcil d’instal·lar a plataformes mòbils com Android, iPhone i Amazon Firestick.

OFERTA DE LECTURA: Estalvieu el 60% en un pla anual d’IPVanish aquí.

Què va passar amb el Resolver d’URL?

Jsergio123, un desenvolupador de Kodi que havia treballat en diversos addons de tercers, va ser el primer a anunciar que deixaria de desenvolupar els seus addons. Inclouen URL Resolver i Meta Handler, dues dependències en les quals confiaven molts complements no oficials.

El desenvolupament de cessió de l'URL Resolver a través del tweet de Jsergio123

L’acció impulsora d’aquesta decisió va ser una carta legal que havia rebut de la MPA i ACE, una col·laboració entre titans de la indústria de mitjans com Disney, Netflix, Paramount Pictures, Amazon i SKY UK..

El problema aquí és que el Resolver d’URL no s’utilitza només per a addons de streaming sense llicència. Simplement proporciona una manera de recuperar contingut d’un URL, comptabilitzant la verificació CAPTCHA i diverses estructures d’arxius de llocs web. Com a resultat, també s’utilitzen alguns complements oficials. Per empitjorar, alguns complements no oficials, com ara Bubbles, ni tan sols necessiten el Resolver d’URL ja que poden resoldre els seus propis enllaços ni utilitzar altres scripts, com ara NaN Scraper, que funcionen diferent però produeixen un resultat similar..

L’equip de TVAddons va agafar breument el seu dipòsit fora de línia a l’agost a l’espera d’una acció legal, però va tornar poc després amb tots els addons no autoritzats. L’URL Resolver va ser un complement que no s’ha suprimit i TVAddons ha dit que en prendran el desenvolupament. Tanmateix, van assenyalar que les actualitzacions poden tenir un ritme més lent a conseqüència de la jubilació de jsergio123.

Què passa després?

La retirada d’URL Resolver ha deixat un buit perquè els atacants puguin explotar. De fet, alguns dipòsits com Cerebro ja han començat a allotjar els addons eliminats i a publicar actualitzacions. Sense una revisió completa del codi, no hi ha res que indiqui què faran aquestes actualitzacions. Com a tal, aquestes actualitzacions haurien de considerar-se segures fins que no siguin verificades per la comunitat Kodi en general.

Tot i que hi ha hagut una resposta mixta a l’eliminació d’afons addicionals de tercers com el Pacte, el consens general entre els desenvolupadors dels addons de Kodi és que l’URL Resolver és crucial. Dit això, fer-se càrrec del desenvolupament d’aquesta dependència podria atraure una atenció no desitjada per part de l’AMP.

Molt probablement, l’URL Resolver continuarà funcionant com és habitual, tot i que probablement les versions actualitzades hauran d’instal·lar-se manualment, almenys a curt termini. Tot i que l’URL Resolver desaparegués completament, la majoria dels addons oficials seguirien funcionant.

Com mantenir el vostre sistema segur

Les amenaces legals de l’AMP han enviat ones de xoc a través de la comunitat Kodi. Han donat lloc a diverses retirades de repo i addon, incloent-ho tot de l’equip assistent d’Ares, The_Alpha, jsergio123, Echo Coder, DandyMedia, Lucifer, Pulse i MuckyDuck..

Com que se suprimeix almenys un compte GitHub d’un desenvolupador, aquest nom d’usuari ara és gratuït per a qualsevol persona. Això va passar abans i es va utilitzar per publicar una actualització de l’Èxode no segura, de manera que no hi ha cap motiu per pensar que no tornarà a passar.

Per aquesta raó, instem els nostres lectors a desactivar les actualitzacions automàtiques dels addon. Això es pot fer clic a la tecla icona d’engranatges a la pantalla d’inici de Kodi. A continuació, feu clic a Ajustos del sistema i seleccioneu el botó Complements pestanya a la part esquerra de la pantalla. Feu clic a la casella de la dreta Actualitzacions configuració. Finalment, seleccioneu Notifiqueu-ho, però no instal·leu actualitzacions. Això us permetrà informar-vos de les actualitzacions noves de manera que pugueu investigar-les i esbrinar si han estat verificades per la comunitat o no.

Desactiveu les actualitzacions automàtiques al pas 4

Una bona regla general és esperar un parell de setmanes després que una actualització estigui disponible, ja que abans d’aquest moment, la gent sol especular sobre el propòsit d’una actualització..

TVAddons és un equip de desenvolupament molt conegut i, ja que han dit que publicaran actualitzacions de Resolver URL, no hi ha cap motiu per descarregar-les des de qualsevol altra font.

Recomanacions oficials sobre complements

L’URL Resolver s’utilitza principalment (però no totalment) per a addons de tercers. Per tant, aquests canvis no afectaran la majoria dels addons oficials. Els següents addons continuaran funcionant, són completament legals i ofereixen biblioteques de contingut de mida similar a les dels addons de tercers més populars.

Pel·lícules més grans & TV

BigStar Movies i TV Kodi addon

Pel·lícules més grans & TV és una plataforma de transmissió en línia que ofereix milers de títols per triar. La seva mediateca està separada en categories prou específiques i cap dels seus continguts està bloquejat per regió. Això vol dir que es pot veure independentment del lloc on estiguis.

Hi ha una funció de cerca per ajudar-vos a trobar alguna cosa concreta i, tot i que la majoria de les pel·lícules que s’ofereixen són força desconegudes, hi ha diverses pel·lícules i programes de TV premiats, incloses les temporades completes del clàssic culte britànic., Espectacle Peep.

Les pel·lícules més grans & Podeu trobar un complement de TV al dipòsit MetalChris.

YouTube

Addon de YouTube Kodi

YouTube és la plataforma de streaming de vídeo més gran del món i compta amb una mediateca que trigarien milers d’anys a veure-la. El principal avantatge que YouTube té sobre els seus competidors és la seva àmplia gamma de contingut; hi ha vídeos que abasten tot, des de la crítica literària fins al bricolatge. Això vol dir que sempre hi haurà alguna cosa que trobeu interessant.

L’addon de YouTube Kodi manté la major part de la funcionalitat del lloc web. Els usuaris poden afegir vídeos a les llistes de reproducció, veure les seves subscripcions i crear una cua de vídeos. Tot i que no podeu comentar ni utilitzar les funcions de missatgeria de YouTube, aquestes no són especialment útils a Kodi, per la qual cosa és fàcil veure per què es va eliminar aquesta funcionalitat.

L’afegit de YouTube es troba al dipòsit oficial de complements de Kodi.

Navegador PlayOn

Addició Playon Kodi

El navegador PlayOn permet als usuaris de Kodi integrar els seus comptes des de diverses plataformes de transmissió en línia i veure el seu contingut en una única ubicació. Com que no hi ha additius oficials de Netflix o Amazon Prime Video, el navegador PlayOn és la forma més senzilla i segura d’accedir a les seves biblioteques multimèdia dins de Kodi.

L’adhesió premium costa 2,50 dòlars al mes i no només amplia la gamma de fonts que es poden connectar, sinó que també desbloqueja la possibilitat de saltar els anuncis i gravar vídeo a l’emmagatzematge local. Com que la versió gratuïta només ofereix una petita selecció de contingut gratuït per veure el contingut, és sensible preferir l’adhesió de pagament.

Podeu trobar el complement del navegador PlayOn al dipòsit oficial de complements de Kodi.

FilmOn Simple

Addició FilmOn Simple Kodi

Una cosa que els pactes i addons similars rarament ofereixen és la possibilitat de veure transmissions en directe de televisió. FilmOn Simple ofereix centenars de canals de televisió en directe de tot el món i, mentre hi ha membres abonats disponibles, la majoria es poden veure de forma gratuïta.

Hi ha una mica de despesa en què els fluxos gratuïts només estan disponibles en definició estàndard, però tenint en compte que no hi ha cap bloqueig de regió i que hi ha corrents de nombrosos països, en diversos idiomes, no és un problema enorme..

El complement de FilmOn Simple es pot trobar al dipòsit de TVAddons.

L’URL Resolver és una dependència important de Kodi, però no és vital si només utilitzeu addons oficials. Hi ha molts addons d’alta qualitat que no seran afectats, independentment de si busqueu cobertura esportiva, pel·lícules, programes de televisió o transmissions en directe. També convé destacar que és possible que els problemes que tingueu no tinguin relació amb el Resolver de l’URL, així que consulteu la nostra guia per depurar alguns dels problemes més habituals de Kodi..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map