Kodi no funciona al Firestick? Proveu aquestes solucions fàcils (actualitzades el 2020)

kodi no funciona al pal de foc: proveu aquestes solucions fàcils


L’Amazon Fire TV Stick s’ha convertit possiblement en el dispositiu més popular per als usuaris de Kodi. Els Fire Sticks són barats, raonablement potents, fàcils de configurar i utilitzar i faciliten la instal·lació de Kodi. Però, quan es tracta de Kodi, és probable que no rebis cap ajuda del servei d’Amazon si tens problemes. I perquè Kodi és un projecte gratuït i de codi obert, l’equip del programa no té els recursos per dedicar-se a un servei d’atenció al client a temps complet..

Resolució de problemes Kodi pot ser difícil, ja que es poden presentar problemes en una de les diverses capes diferents. Depèn de vosaltres que identifiqueu si el problema és causat per la vostra xarxa, el Fire TV Stick, l’aplicació Kodi, el complement que intenteu utilitzar o la font del qual el complement us intenta transmetre..

En aquest article, tractarem alguns dels problemes habituals que tenen els usuaris Kodi als seus Amazon Fire TV Sticks i com solucionar-los. Tots els consells són per a Kodi 18.5 Leia, però és possible que també funcionin en altres versions. Si utilitzeu Kodi però no Fire TV, mireu el nostre article sobre problemes i solucions més generals de Kodi.

Resolució de problemes primer

Independentment de quin problema us trobareu amb Kodi, el primer pas és solucionar problemes i cercar d’on prové. Hem d’identificar l’abast del problema, és a dir, si es limita a un complement específic, l’aplicació Kodi, el Fire TV Stick o la vostra connexió a Internet.

 1. Comproveu la vostra connexió a Internet. Obriu el menú wifi de Fire TV per assegurar-vos que esteu connectat a Internet.
 2. Proveu una aplicació de streaming diferent com Youtube per veure si el problema està limitat a Kodi.
 3. Proveu la transmissió des d’un altre complement.
 4. Connecteu-vos a una VPN per comprovar si el vostre proveïdor de serveis d’internet bloqueja les fonts Kodi. Recomanem IPVanish.

IPVanish és una VPN que no només us ajuda a resoldre problemes, sinó que també pot protegir la vostra informació privada i el vostre Fire TV Stick dels pirates informàtics i dels pirates informàtics. Una VPN xifra tot el trànsit a Internet d’un dispositiu i l’encamina a través d’un servidor intermediari en una ubicació que vulgueu. D’aquesta manera, s’evita que el vostre ISP i qualsevol altra persona puguin discriminar contra aplicacions i fonts específiques mitjançant l’amplitud de banda de manera selectiva..

Aconsellem als lectors que utilitzin una VPN sempre que utilitzin Kodi. IPVanish proporciona la velocitat i estabilitat necessàries per garantir un flux d’alta qualitat amb un amortiment mínim.

MILLOR VPN PER Kodi & Usuaris de Fire TV Stick: IPVanish és la nostra millor opció. Té una àmplia xarxa de servidors no controlada i aconsegueix bones velocitats. Les fortes funcions de seguretat i privacitat fan que IPVanish sigui un dels preferits per als usuaris de Kodi i Amazon Fire TV Stick. Proveu-lo sense risc amb la garantia de devolució de 7 dies.

Correcció universal: desinstal·leu, reinstal·leu i actualitzeu

Una gran quantitat de problemes de Kodi es poden resoldre mitjançant un mètode primitiu però eficaç: desinstal·lar i reinstal·lar. Si es tracta d’un complement addicional en què s’està lluitant, desinstal·leu i torneu a instal·lar-lo. Si es tracta d’un problema a tot el Kodi, desinstal·leu i reinstal·leu completament Kodi.

No oblideu actualitzar els vostres addons i repositoris. Una repetició actualitzada o addon pot causar errors de dependència i altres problemes. Suposem que saps instal·lar repositoris i addons, però li mostrarem com actualitzar-los o eliminar-los.

Per actualitzar o eliminar un dipòsit de Kodi:

 1. Anar a Complements (només cal desplaçar-lo cap a la barra lateral esquerra i no hi feu clic)
 2. Selecciona Instal·lació des del dipòsit
 3. Premeu llargament la representació que voleu actualitzar o suprimir i seleccioneu Informació al menú contextualinformació sobre kodi repo
 4. Selecciona Actualitza o Desinstal·larnoi i nerds de kodi

Per actualitzar o eliminar complements:

 1. Anar a Complements
 2. Premeu llargament el complement que voleu actualitzar i seleccioneu Informació al menú contextual.informació de kodi
 3. Selecciona Actualitza o Desinstal·larcodi actualització bbc iplayer www

La pantalla o l’aplicació negra es bloqueja en el llançament

Problema: Quan es llança, Kodi carrega una pantalla negra en blanc o acaba de forma instantània i torna a la pantalla inicial de Fire TV.

Solució: Aquest error sovint es produeix quan la memòria cau de l’aplicació és massa plena perquè Kodi s’executi.

Aquí teniu la manera de corregir un bloqueig de pantalla o d’aplicació negra en el llançament de Kodi:

 1. Mantingueu premut el botó Inici clau al comandament de Fire TV
 2. Anar a Configuració > Aplicacions > Gestiona les aplicacions instal·lades
 3. Selecciona Kodi
 4. Selecciona Parada forçada, aleshores Netejar memòria cau 
 5. Torneu al document a casa pantalla i llançament Kodi de nou

Veureu el missatge “Preparant-vos per al primer llançament” a causa que s’acaba d’esborrar la memòria cau i Kodi ha d’executar-lo normalment. Si no funciona, aneu a aquesta secció i proveu d’eliminar el fitxer de base de dades especificat.

Desactiva l’acceleració del maquinari

L’acceleració del maquinari és la principal causa de caigudes de Kodi, particularment a Android. Podeu provar de desactivar-lo per veure si el problema no funciona. A la pantalla d’inici de Kodi, feu clic a engranatge icona per anar al menú de configuració.

Desactiva l'acceleració de maquinari de Kodi

A continuació, seleccioneu Configuració del reproductor. Al final de la pàgina n’hi ha un altre icona d’engranatges amb la paraula “Basic” al costat. Feu clic aquí tres vegades i “Basic” s’ha de convertir en “expert”. Ressalteu la opció Vídeo , desplaceu-vos cap a la part inferior de la llista de la dreta i desactiveu-la Permet accelerar el maquinari – DXVA2 opció Reinicieu Kodi.

Després d’una actualització …

Si obteniu aquest problema després d’actualitzar la versió més recent de Kodi, el problema podria estar relacionat amb el fitxer Addons.db. La solució és eliminar aquest fitxer. Si ho feu, no suprimireu els vostres complements.

A Fire TV Stick, haureu de descarregar una aplicació per navegar pels fitxers del sistema. Recomanem ES File Explorer, que està disponible a la botiga d’aplicacions predeterminada d’Amazon que s’inclou amb Firestick. Obriu aquesta aplicació i aneu a Android / data / orgkodi / files / .kodi / userdata / Database. A continuació, suprimeix el fitxer Addons.db.

No hi ha cap flux disponible

Problema: Quan intenteu reproduir un vídeo a Kodi, apareix repetidament l’error “No hi ha cap flux disponible”.

Solució: Si suposem que heu passat pels nostres passos de resolució de problemes, aquest problema es produeix quan Kodi és, per algun motiu, incapaç de localitzar fonts des d’on reproduir un vídeo. Malauradament, no és un error molt concret. No només l’afegit en qüestió podria causar el problema, sinó que un altre complement també podria ser un factor.

Hi ha la possibilitat que el repositori ja no sigui compatible amb el dipòsit on el vàreu obtenir originalment, en aquest cas, haureu de trobar-lo en un altre lloc. Per exemple, el dipòsit de TVAddons i molts altres es van quedar fora de línia per problemes legals. Tot i que el repositori va tornar, ara es troba sota una nova adreça web, de manera que els addons que heu instal·lat des del repositori antic podrien deixar de funcionar.

Un cop confirmat, el problema es troba dins de Kodi i encara es mantenen la repo i addon, prova d’actualitzar Kodi, repositoris i el complement. Per actualitzar Kodi en Fire TV Stick, haureu de descarregar la versió més recent del lloc web oficial de Kodi i instal·lar-la tal com ho féssiu si es tractés d’una nova instal·lació, només en aquesta ocasió tindreu l’opció d’actualitzar-la. Tingueu en compte que si actualitzeu del Kodi 17 al 18, primer haureu de desinstal·lar completament la versió antiga.

Llegeix més: Com instal·lar (o actualitzar) Kodi en un Fire TV Stick

Llaç de bloqueig i reinici

Problema: Kodi s’estavella repetidament i es torna a iniciar en un bucle sense fi.

Solució: Algunes coses podrien estar provocant que Kodi s’enredés en un bucle de bloqueig i reinici. Primer, intenteu desconnectar el Firestick d’Internet, i després obriu Kodi. Si això impedeix el bucle, el problema és probablement la dependència URLResolver de Kodi. Si és així, feu clic a la tecla icona d’engranatges a la pantalla d’inici de Kodi i dirigiu-vos a Ajustos del sistema. Troba el Complements pestanya i seleccioneu Gestiona les dependències. Feu clic a URLResolver, aleshores Actualitza.

Si no funciona, és probable que el problema sigui un complement o una creació personalitzada. Proveu de desinstal·lar complements un a la vegada, començant per la més recent instal·lada fins que trobeu l’encarregat. Com a últim recurs, reinstal·leu Kodi des de zero.

No s’ha trobat cap aplicació per gestionar aquest fitxer

Problema: Aquest missatge d’error es produeix quan intenteu instal·lar Kodi a Fire TV des d’un fitxer APK, però Fire OS no té aplicacions compatibles per gestionar fitxers APK..

Solució: Comenceu seguint la nostra guia sobre com instal·lar Kodi en un Fire TV Stick. Si heu seguit aquestes instruccions i seguiu rebent l’error “No s’ha trobat cap aplicació per gestionar aquest fitxer”, és probable que aparegui el problema amb l’aplicació Descàrrega. Assegureu-vos que utilitzeu la versió més recent de Downloader, que admet la instal·lació dels fitxers APK. No ho va fer una versió anterior, que va provocar l’error.

Aquí es mostra com actualitzar una aplicació al sistema operatiu Fire:

 1. A la pantalla inicial de Fire TV, seleccioneu Aplicacions > Botiga
 2. Feu clic a la icona del menú de la part inferior de la pàgina Botiga
 3. Selecciona Les meves aplicacions > Actualització disponible
 4. Feu clic a la tecla Actualitza botó al costat de Descàrrega

Crash durant la reproducció

Problema: Si Kodi es bloqueja durant la reproducció, potser haureu d’ajustar algunes de les configuracions avançades, com ara la mida del buffer de memòria cau, el temps d’esperació CURL i el factor buffer. Estan configurats com a defecte universal, però es poden modificar manualment o per un de diversos “assistents”. El problema és que moltes persones s’equivoquen i posen aquestes xifres massa altes perquè el maquinari del Fire Stick pugui gestionar, provocant accidents i altres mals comportaments. D’altra banda, tenir aquests conjunts massa baixos pot comportar temps de buffer llargs. Malauradament, no hi ha números màgics per entrar aquí, ni tan sols en dispositius aparentment idèntics.

Solució: Us recomanem que feu servir l’assistent de configuració avançada que inclou l’assistent Ares. Escombrarà i calcularà la configuració òptima del vostre dispositiu. Més informació sobre com fer-ho al nostre article sobre com solucionar el buffering a Fire TV.

Problemes relacionats amb el rendiment

Problema: Es tracta d’un problema ampli que pot donar lloc a un o més comportaments possibles que tots provenen del Fire TV Stick que tenen massa capacitat per a la tasca que es realitza. Els símptomes són:

 • Lag
 • S’han bloquejat les aplicacions
 • Qualitat de vídeo reduïda
 • Ritme de fotograma més baix
 • Vídeo a càmera lenta
 • So fora de sincronització
 • Llargs temps d’amortització

Solució: No es tracta d’errors específics per a Kodi, sinó que són limitacions del maquinari Fire TV Stick. Per això, recomanem consultar el nostre altre article sobre com accelerar el Fire TV Stick.

Problemes relacionats amb la creació

Problema: No hi ha escassetat de creacions personalitzades per a Kodi, però de vegades poden tenir un efecte negatiu sobre el rendiment o provocar errors quan s’execute Kodi a Fire TV. Gairebé totes les construccions requereixen més recursos que Kodi estoc, i la majoria no estan optimitzades per als recursos limitats de Fire TV Stick. Com que no solen ser examinats per experts, les compilacions de Kodi també poden contenir vulnerabilitats, programari maliciós i programari espia que poden danyar el dispositiu o robar informació privada..

Solució: Si teniu problemes, apreneu a desinstal·lar un Kodi build a Fire TV aquí.

Penjat en apagat

Problema: De vegades, Kodi s’enganxa quan intentes tancar-lo. Probablement haureu de notar aquest comportament després d’una actualització d’alguna mena de Kodi. Es produeix a causa d’un error en actualitzar correctament un fitxer de base de dades, com per exemple quan es millora de Kodi 17 a Kodi 18. De vegades, això també pot provocar una pantalla negra en l’inici després de l’aplicació de l’aplicació..

Solució: La solució és eliminar un fitxer anomenat “addons” seguit d’un número i de l’extensió del fitxer .db. En la majoria dels casos, això serà addons27.db o addons20.db. Aquí teniu la manera de suprimir-la:

 1. Inicieu Kodi i seleccioneu l’opció Icona d’engranatge per obrir el menú de configuració
 2. Anar a Gestor d’arxius > Directori de perfils > Base de dades
 3. Premsa llarga addons27.db, o qualsevol versió d’aquest fitxer que tingueu i seleccioneu Suprimeix

Sobreescalfament

Problema: El sobreescalfament pot danyar de forma permanent el vostre Fire TV Stick. Com que probablement s’hagi connectat a la part posterior del televisor i fora de la vista, és possible que el problema no es pugui trobar. Si observeu que el vostre Fire TV Stick és càlid al tacte, us recomanem primer diagnosticar l’arrel del problema. El sobreescalfament sol anar de la mà dels problemes de rendiment del maquinari. Si no teniu cap altre problema d’aquesta llista, consulteu la nostra guia sobre com fer que el vostre Fire TV Stick funcioni més ràpidament..

Solució: Suposant que heu fet tot el que heu pogut i el Fire TV encara s’escalfa, podeu provar de comprar un ventilador alimentat per USB com aquest. Aquests útils aparells es connecten a qualsevol port USB que tenen actualment la majoria de televisors moderns. Apunteu-lo a la vostra Fire TV Stick i podreu fer que el vostre dispositiu Kodi sigui una mica menys febril.

No s’ha pogut instal·lar una dependència

Problema: Alguns addons depenen d’altres addons per fer la seva feina. Els errors de dependència sovint es produeixen quan s’instal·len nous addons o quan s’actualitza un addon existent i els dos addons ja no poden treballar junts. Un error comú de dependència per a molts usuaris tracta de URLResolver. El culpable sovint és un dipòsit que s’ha fosc. Els usuaris que abans utilitzaven el dipòsit TVAddons Fusion solen trobar aquest error.

Solució: Desactiveu els repositoris que ja no funcionin de manera que Kodi cerqui en repositoris de treball.

Aquí es mostra com desactivar un dipòsit de Kodi:

 1. Inicieu Kodi i seleccioneu l’opció Icona d’engranatge per obrir el menú de configuració
 2. Anar a Gestor d’arxius i localitzeu la representació que cal eliminar.
 3. Premeu llargament la repetició i apareixerà un menú de context. Selecciona Elimina la font.

Per descomptat, és possible que no tingueu la dependència que necessiteu en cap altre fitxer de referència instal·lat. En aquest cas, haureu de trobar un altre dipòsit que tingui la dependència o bé descarregar-lo i instal·lar-lo directament mitjançant un fitxer zip.

Buffering …

Els temps llargs de memòria intermèdia poden ser causats per molts problemes que tractem en un altre article sobre com solucionar el buffering a Fire TV. Però hi ha una solució ràpida que funciona amb molts complements populars:

 1. Anar a Complements > Complements de vídeo
 2. Seleccioneu el complement que tingui problemes. Desplaceu-vos cap avall i seleccioneu el botó Eines opció Es pot anomenar una cosa diferent segons l’addon que utilitzeu.
 3. Seleccioneu les opcions a les quals Esborreu els proveïdors i Netejar memòria cau

El buffering també es pot produir per una lenta connexió a Internet. Tot i que teniu internet ràpid, els proveïdors de serveis d’internet solen aparcar-se en conseqüència amb l’activitat de Kodi i l’ample de banda d’acceleració. Si creieu que pot ser així, us recomanem que utilitzeu una VPN.

Una VPN xifra tot el trànsit a Internet d’un dispositiu i l’encamina a través d’un servidor intermediari en una ubicació que vulgueu. Això impedeix que el vostre ISP vegi el contingut del trànsit a Internet i cap a on va i surt. Això significa que el vostre ISP no pot discriminar cap tipus de trànsit o fonts.

MILLOR VPN PER A KODI: La nostra recomanació principal és IPVanish, que ofereix una velocitat abundant per la qual cosa ja no us heu de preocupar de problemes de memòria intermèdia. També tindreu una millor seguretat i més privadesa. IPVanish ofereix una garantia de 7 dies sense risc.

No es pot connectar a la font

Problema: Després d’instal·lar un dipòsit, un popup diu que Kodi no es pot connectar a una font o no es pot accedir al dipòsit ni al complement..

Solució: Aquest problema sovint és causat per una tipografia a l’URL introduïda en afegir un dipòsit. Comproveu l’adreça d’origen i assegureu-vos que heu escrit correctament. No oblideu incloure “http: //” al començament i que els URL de font són majúscules i minúscules. També s’ha d’incloure l’extensió de fitxer del repo.

Si no funciona, el dipòsit s’ha traslladat a un nou URL o s’ha desconnectat. Podeu esbrinar-lo obrint un navegador web normal al vostre telèfon o portàtil i introduint l’URL. Si l’URL no es troba o està buit, haureu de trobar una nova adreça font. Tingueu en compte que els amfitrions alternatius no sempre són de confiança, així que proveu de mantenir els enllaços publicats pel desenvolupador.

Un nou addon fa que Kodi s’estavelli

Problema: Un nou complement fa que Kodi es pugui bloquejar, impedint que la desinstal·leu mitjançant Kodi.

Solució: Podeu eliminar manualment els complements de Kodi del directori on s’han instal·lat. En un Firestick, haureu de tenir una aplicació per navegar al directori de fitxers del dispositiu. Recomanem que descarregueu ES File Explorer des de la botiga d’aplicacions predeterminada d’Amazon. Obriu-lo i navegueu a Android / data / org.xbmc.kodi / files / .kodi /. El complement es guardarà al fitxer userdata addons directori. Suprimeix els addons segons sigui necessari.

Desconnexió de data i hora del dispositiu

Problema: Kodi no és capaç de realitzar actualitzacions, cerques i / o reproducció de fluxos.

Solució: Aquests problemes poden semblar similars als anteriors. Si heu analitzat totes les altres solucions, pot ser que l’hora i la data del vostre Firestick no estiguin correctes. Kodi sol requerir el temps per estar sincronitzat perquè aquestes funcions funcionin. Aquest és un problema freqüent a Firesticks i alguns usuaris no han pogut trobar solucions. Tanmateix, podeu accedir a la configuració de l’hora i la data, tot seguint:

 1. Des de la pantalla inicial de Fire TV, aneu a Configuració > Preferències
 2. Desplaceu-vos cap avall cap a Fus horari
 3. Feu clic a Fus horari de nou i selecciona la vostra zona horària.

Si no estableix el temps correctament, potser haureu de realitzar un restabliment de fàbrica al Firestick.

La funció de cerca addon no funciona

Problema: Tla funció de cerca dins d’un complement no funciona.

És probable que el desenvolupador de complements no l’hagi actualitzat per a la versió més recent de Kodi. Malauradament, no hi ha res que l’usuari pugui fer al respecte. Haureu d’esperar fins que estigui disponible una actualització compatible o instal·lar la versió anterior de Kodi.

Obteniu els fitxers de registre

Si encara teniu problemes per trobar l’arrel d’un problema Kodi i heu arribat al final dels resultats rellevants de Google, potser és hora de demanar ajuda en un fòrum. No publiqueu el problema i no espereu que altres persones coneguin màgicament la resposta. Haureu de publicar el contingut del fitxer de registre perquè altres usuaris puguin diagnosticar el problema.

Podeu accedir al fitxer de registre d’un Fire TV Stick de dues maneres diferents que us explicarem aquí.

El primer és utilitzar el fitxer de càrrega de fitxers de registre de Kodi, un addon al dipòsit oficial de Kodi.

 1. Anar a Complements > Instal·lació des del dipòsit > Dipòsit de complements de Kodi > Complements del programa > Kodi LogFile CarregadorCarregador de fitxers de registre de kodi 1
 2. Selecciona Instal·leu
 3. Torneu a la pantalla inicial i obriu el menú Configuració fent clic a Icona d’engranatge.
 4. Anar a Ajustos del sistema > Explotació forestal i Activa el registre de depuració
 5. Reinicieu Kodi i torneu a produir l’error o l’error. Heu de reproduir el problema perquè Kodi el registri.
 6. Torneu al menú principal i seleccioneu Complements > Complements del programa > Kodi LogFile Carregador i seleccioneu el complement de càrrega
 7. Kodi penjarà el fitxer de registre a un URL on el podeu trobar. Apareixerà un missatge que conté l’URL http://paste.ubuntu.com/########/Carregador de fitxers de fitxers de kodi 2

Aneu a aquest URL i trobareu el fitxer de registre. Copieu i enganxeu el contingut rellevant d’aquest fitxer a qualsevol fòrum on vulgueu fer la vostra pregunta.

Tingueu en compte que si el vostre problema comporta que es caigui Kodi, haureu de penjar el fitxer de registre de la sessió anterior. Fer això, premsa llarga el complement de Kodi LogFile Uploader al pas # 6 i trieu Configuració. Comproveu l’opció a Publiqueu el fitxer de registre antic, des del temps anterior que Kodi va córrer.

Si voleu obtenir el fitxer de registre mitjançant altres mitjans, el podeu trobar a {storage} / Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/temp/kodi.log

Podeu publicar el contingut del fitxer de registre al fòrum oficial de Kodi o al reddit oficial de Kodi, però tingueu en compte que no trobareu ajuda amb els addons de tercers. Una discussió sobre addons no oficials trenca les regles del fòrum de Team Kodi a les dues ubicacions, fins i tot si aquest complement no infringeix els drets d’autor. En lloc d’això, podeu provar / r / Addons4Kodi per aquests addons de tercers.

Avís: Kodi només s’ha d’utilitzar per al contingut al qual teniu el dret legal d’accés. Ni la Fundació Kodi ni la Comparitech defensen l’ús de Kodi per a la pirateria.

Deixa un comentari

Un cop hàgiu resolt el problema, sempre serà bo deixar comentaris. Et convidem a compartir els teus propis consells i solucions als comentaris. Si heu buscat ajuda als fòrums, recordeu sempre que la comunitat sàpiga si els seus consells van funcionar o no. Kodi només pot continuar millorant amb l’ajuda dels usuaris.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map