Què cal fer si Kodi es reinicia

Què fer si Kodi continua caient


Kodi continua reiniciar o reiniciar? En aquesta guia, us mostrarem com solucionar aquest molest problema en pocs minuts, independentment de la causa inicial.

Kodi es pot instal·lar en una àmplia gamma de dispositius, inclosos Android, iPhone i Amazon Firestick. Els bucles de reinici són un problema que afecta totes les plataformes per igual. Els reinicis constants de Kodi són pertorbadors i frustrants, però la bona notícia és que, encara que hi ha algunes causes possibles, totes aquestes es poden resoldre bastant ràpidament..

Aquesta guia us mostrarà com solucionar el problema de reinici de problemes i prendre mesures per solucionar-lo. A menys que tingueu problemes addicionals amb Kodi, un cop trencat el bucle de reinici, no us deixarà res per impedir-vos de veure els vostres programes, pel·lícules i cobertura esportiva preferides..

Abans de començar, és important tenir en compte que els addons de tercers i les creacions personalitzades de Kodi causen xocs molt més freqüents que els addons oficials. Per aquest motiu, aconsellem als nostres lectors que utilitzin només fonts de contingut oficials i que s’abstinguin d’instal·lar compilacions sense entendre adequadament el seu funcionament..

Avís: Kodi només s’ha d’utilitzar per al contingut al qual teniu el dret legal d’accés. Ni la Fundació Kodi ni la Comparitech defensen l’ús de Kodi per a la pirateria.

Abans de començar: Una paraula sobre VPNs i Kodi

Els usuaris de Kodi sovint utilitzen xarxes privades virtuals (VPN) per ocultar la transmissió sense llicència al seu proveïdor de serveis d’Internet (ISP). Malgrat això, les VPN proporcionen molts avantatges addicionals per als usuaris legítims de Kodi.

Tot el trànsit de xarxa VPN està xifrat i el vostre ISP o un tercer no el pot veure mitjançant un atac Man-in-the-Middle. Les VPN també impedeixen que el vostre ISP limiti automàticament la velocitat de la vostra xarxa en funció dels vostres hàbits de navegació.

Tot VPN afectarà la velocitat de la vostra xarxa, però alguns serveis retarden la connexió a un rastreig. A més, alguns proveïdors de VPN guarden registres detallats del vostre trànsit a Internet i pretenen oferir més anonimat del que realment. Per aquesta raó, és important triar el proveïdor VPN amb molta cura.

Recomanem IPVanish. És una VPN ràpida i estable amb servidors en més de 50 països. IPVanish no guarda cap registre de les vostres activitats i és la VPN més fàcil d’instal·lar en diversos dispositius, inclòs l’iPhone i l’Amazon Firestick..

OFERTA DE LECTURA: estalvieu el 60% en un pla anual d’IPVanish aquí. IPVanish té un període de devolució de set dies i es pot provar sense risc ni compromís a llarg termini.

Per què Kodi torna a reiniciar?

Hi ha diverses coses que podrien provocar que Kodi es pugui reiniciar sense parar, però la bona notícia és que aquest problema rarament es produeix pel seu compte. Normalment, el culpable és un complement o instal·lació recent que fa i és prou evident quin és el problema. Dit això, hem creat una guia pas a pas per resoldre els bucles de reinici de Kodi quan no teniu ni idea de què els ha provocat.

La memòria cau de Kodi està plena

Com la majoria del programari, Kodi emmagatzema petites quantitats de dades a la memòria cau per obtenir un accés més ràpid. Aquesta memòria cau sol buidar-se, però ocasionalment hi poden aparèixer problemes que impedeixen això. Normalment, aquest problema es manifesta a través de vídeo lent i tartamudant, però en casos extrems pot provocar un bloqueig / reinici del bucle.

com esborrar la memòria cau de Kodi

Per esborrar manualment la memòria cau de Kodi, haureu de necessitar l’afegit Indigo. Un cop instal·lat, obriu-lo i feu clic a l’opció Eines de manteniment opció seguida Netejar memòria cau. A la dreta d’aquesta opció, veureu la mida actual de la memòria cau. Si és gran, aquest és un indicador que ha sortit malament, però fins i tot en memòria cau petita es poden contenir fitxers danyats.

Addons o versions incorrectes

Heu instal·lat recentment alguns addons o versions noves? Si és així, intenteu desinstal·lar-los primer. Podeu desinstal·lar un complement addicional fent clic amb el botó dret a la icona (o obrint el menú de configuració des del complement), escollint Informació, a continuació, feu clic a Desinstal·lar botó a l’extrem dret.

Restaureu Kodi a la configuració de fàbrica

Eliminar una construcció és una mica més complex. Kodi no té cap forma integrada de fer-ho, així que comenceu a instal·lar el complement Indigo. Obriu Índigo i feu clic a Restauració de fàbrica element del menú. D’aquesta manera, s’eliminarà la versió i complements instal·lats, restablint Kodi al seu estat inicial. Aquest procés pot trigar uns minuts, així que tingueu paciència. Un cop restablert el Kodi, comproveu si s’ha resolt el problema i, si no, intenteu desinstal·lar Kodi abans de baixar-lo de nou..

La dependència d’URL Resolver no està actualitzada

L’URL Resolver és un complement que s’executa en segon pla i decodifica els amfitrions de fitxers. En termes senzills, és el que troba els fitxers específics als quals voleu accedir. Si aquest complement és obsolet, pot causar diversos problemes, incloses les instal·lacions d’addon fallides i, per descomptat, els reinicis de Kodi consistents..

Com que el desenvolupador responsable de l’URLResolver ha deixat de treballar en qualsevol addon Kodi, ara és mantingut per l’equip de TVAddons. Per obtenir la versió més recent, feu clic a icona d’engranatges a la pàgina principal de Kodi i, a continuació, seleccioneu Gestor d’arxius. Al final de la llista, feu clic a Afegeix font i escriviu el següent (sense cometes) al quadre superior: “http://fusion.tvaddons.co”.

Addició de TVAddons com a font

A continuació, torneu a la pantalla d’inici i feu clic a Complements , seguit de la icona de caixa a la part superior esquerra. Feu clic a Instal·leu des del fitxer zip, a continuació, tria la font TVAddons que s’acaba d’afegir. Dins de l’interior Guions de Kodi trobareu un fitxer anomenat “script.module.urlresolver-X.X.X.zip” on X fa referència al número de versió actual. Només cal fer clic per instal·lar la versió més recent.

Problemes amb la base de dades de Kodi o les carpetes UserData.

Kodi permet als seus usuaris avançats crear i navegar per les seves pròpies bases de dades. La gran majoria d’usuaris de Kodi no ho faran, però tothom té problemes d’escriptura de tant en tant i sempre serà útil saber com arreglar els errors que es poden produir com a resultat..

La solució a aquest problema és molt senzilla. Si suprimiu la carpeta de la base de dades, Kodi en crearà una de nova i s’eliminarà el codi que ha provocat que s’estavelli. Ara, la ubicació d’aquesta carpeta canvia en funció de quina plataforma utilitzeu. Cerqueu el sistema operatiu a la llista següent, aneu a la ubicació especificada i suprimiu la carpeta de la base de dades.

Si el problema continua, potser voldreu intentar suprimir la carpeta UserData ja que qualsevol fitxer editat de manera incorrecta aquí també pot causar accidents freqüents..

Windows

Carpeta de la base de dades: Feu clic a la icona de Windows i escriviu “% APPDATA% \ kodi \ userdata” sense les marques de veu.

Carpeta UserData:  Feu clic a la icona de Windows i escriviu “% APPDATA% \ kodi \ userdata \ Base de dades” sense les marques de veu.

Linux

Carpeta de la base de dades:  ~ / .kodi / userdata / Base de dades

Carpeta UserData: ~ / .kodi / userdata

Mac

Carpeta de la base de dades:  / Usuaris / EL TEU-USERNAME-HERE / Biblioteca / Assistència d’aplicacions / Kodi / userdata / Base de dades

Carpeta UserData: / Usuaris / EL TEU-USERNAME-HERE / Biblioteca / Assistència d’aplicacions / Kodi / userdata /

Android

Carpeta de la base de dades: Android / data / org.xbmc.kodifiles / .kodi / userdata / Database

Carpeta UserData: Android / data / org.xbmc.kodifiles / .kodi / userdata

Pal de foc

(Haureu d’activar la visualització de fitxers i carpetes ocults abans que apareguin. Aquesta opció es pot trobar a la secció “Mostrar” del menú de configuració de l’Explorador de fitxers ES)

Carpeta de la base de dades: Android / data / org.xbmc.kodi / files / .kodi / userdata / Database

Carpeta UserData: Android / data / org.xbmc.kodi / files / .kodi / userdata

iOS

Carpeta de la base de dades: / private / var / mobile / Library / Preferències / Kodi / userdata / Database

Carpeta UserData: / private / var / mobile / Library / Preferències / Kodi / userdata

LibreELEC / OpenELEC

Carpeta de la base de dades: storage / .kodi / userdata / Database

Carpeta UserData: /storage/.kodi/userdata/

Problemes d’alimentació

Aquest és un problema que sol afectar només dispositius portàtils com el Raspberry Pi i que sovint es pot passar per alt a causa de la seva capacitat de manifestar-se només en condicions específiques. L’alimentació elèctrica insuficient no és tècnicament un problema de Kodi, però sovint es pot classificar erròniament perquè només es podria produir quan Kodi s’estigui executant..

Si la vostra font d’alimentació no és prou potent, és possible que Kodi pugui començar i potser fins i tot funcionarà durant un temps abans que tot el dispositiu s’apagui i es torni a reiniciar. Això es deu a que, si bé potser tingueu prou energia per sostenir el dispositiu, és massa feble per subministrar l’energia necessària quan el dispositiu està carregat de gran càrrega..

Per sort, la solució és senzilla. Necessiteu una millor font d’alimentació. Per al Raspberry Pi 3, necessiteu un subministrament capaç de proporcionar 2,5A a 5V. Els carregadors de telefonia mòbil solen ser molt breus, per la qual cosa, si utilitzeu un d’aquests dispositius amb el vostre dispositiu, és probable que per això es reinicia.

Tant de bo ara mateix s’hagi resolt el problema de reinici de Kodi i no podreu gaudir amb tranquil·litat dels vostres programes de televisió, pel·lícules i cobertes esportives preferides. Si teniu altres problemes amb Kodi, consulteu la nostra guia per solucionar els problemes més comuns de Kodi i el nostre article sobre com reduir la reproducció de vídeos complicats..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map