Instal·lació i ús de l’aplicació Fire TV Plex

La línia de dispositius d’Amazon Fire Fire, inclòs el Firestick, és una manera fantàstica de tallar el cable i de portar mitjans de comunicació a la sala d’estar. El dispositiu té un munt d’aplicacions diferents que us permetran veure tots els vostres programes preferits. Però l’aplicació Fire TV Plex és una de les millors.


A continuació, us detallem com instal·lar i executar l’aplicació Fire TV Plex perquè pugueu connectar-vos amb el servidor Plex per veure vídeo i escoltar música al vostre televisor.

Què és Plex?

Plex és un servidor de suports de streaming amb suport per a tots els sistemes operatius principals, telèfons intel·ligents i dispositius de streaming del mercat. Permet als usuaris descarregar els seus programes preferits, música i pel·lícules i, a continuació, transmetre’ls a qualsevol dispositiu amb una aplicació Plex. És una opció especialment adequada per a la línia d’Amazon de Fire Sticks i dispositius Fire TV, amb un excel·lent suport i tones de funcions excel·lents..

Plex està disponible de forma gratuïta o amb una subscripció anomenada Plex Pass que afegeix funcions addicionals. Feu clic aquí per descarregar la versió més recent de Plex i llegir la nostra guia per començar amb Plex aquí.  

L’ús de l’aplicació Fire TV Plex de manera segura

Una de les coses que han de tenir en compte els talladors de cable a mesura que passen del cable al streaming, és la seguretat de la seguretat. Els dispositius en streaming són força segurs, però els hackers busquen noves maneres de robar informació i provocar caos cada dia. El vostre ISP no fa res per ajudar-vos, així que us correspon a vosaltres mateixos protegir-vos.

Tot i que moltes persones recorren a una VPN per ajudar a ocultar la seva transmissió il·legal, aquesta és molt lluny de l’únic motiu per utilitzar el xifrat. Hi ha moltes raons legítimes per les quals també en voleu fer servir. Per exemple, per protegir la vostra informació personal mentre es connecta a un servei de transmissió de pagament.

La millor manera de mantenir els vostres dispositius de reproducció segurs i segurs és mitjançant la instal·lació i l’ús d’una VPN. Les VPN xifren les connexions entre el vostre dispositiu, el vostre servidor Plex i internet. Aquest xifrat derrota els atacs intermitjos, que és la forma més comuna que els pirates piquets interceptin la informació personal mentre publiques la reproducció.

Us recomanem que us registreu a IPVanish i l’utilitzeu tant al servidor Plex com al dispositiu Amazon. Actualment, IPVanish és l’únic servei VPN compatible amb Amazon Fire TV i Fire Sticks. També ens agrada que no alenteixi la vostra connexió i que no conservi cap registre ni informació personal. És la millor opció per als usuaris de Plex amb dispositius Amazon Fire, amb les mans cap avall.

De fet, ens agrada tant IPVanish que vam tallar un acord amb ells per oferir als nostres usuaris un descompte del 60% en una subscripció anual. Registreu-vos avui i proveu-ho, estem segurs que és la millor opció per mantenir-vos en línia segurs i segurs.

Instal·lació de l’aplicació Fire TV Plex

Com que Plex és compatible amb Fire TV, instal·lar l’aplicació és bastant senzill. Des de la pantalla inicial, haureu d’obrir la botiga d’aplicacions d’Amazon, descarregar Plex i enllaçar-la amb el vostre compte. Després d’això, no pot ser més fàcil connectar-se amb el servidor Plex i transmetre el contingut de suports descarregats.

Aplicació Fire TV Plex - Pantalla d'inici

Primer, obriu la pantalla d’inici del dispositiu Fire TV.

Aplicació Fire TV Plex: instal·leu 1

A continuació, des de la pantalla inicial, desplaceu-vos cap a la dreta fins la paraula Aplicacions l’element de menú està destacat.

Aplicació Fire TV Plex: instal·leu 2

A continuació, premeu cap avall per seleccionar Aplicacions. A continuació, torni a desplaçar cap a la dreta fins que Categories l’element de menú està destacat.

Aplicació Fire TV Plex: instal·leu 3

Navegueu entre les diferents categories fins que en trobeu Pel·lícules & TV, selecciona-la i fes clic.

Aplicació Fire TV Plex: instal·leu 4

A continuació, mireu la secció Pel·lícules & TV aplicacions fins que trobis Plexe. Seleccioneu-lo i feu clic de nou.

Aplicació Fire TV Plex: instal·leu 5

Després de fer clic a Plex, se us portarà a la pantalla d’informació de l’aplicació. Feu clic a descarregar per obtenir l’aplicació Fire TV Plex.

Aplicació Fire TV Plex: instal·leu 6

Aleshores el text canviarà a S’està baixant i la barra de progrés començarà a tornar-se de color groc.

Aplicació Fire TV Plex: Instal·leu 7

Un cop s’hagi acabat de baixar l’aplicació Fire TV Plex, s’iniciarà el procés d’instal·lació. Deixeu-ho córrer, només trigarà un minut o dos.

Aplicació Fire TV Plex: instal·leu 8

Quan el procés d’instal·lació estigui completat, podreu llançar l’aplicació Fire TV Plex. També es mostrarà a la pantalla d’inici. Per ara, feu clic a Obert per llançar l’aplicació.

Aplicació Fire TV Plex: Plex Splash

Apareixerà la pantalla splash familiar de Plex i podeu passar al següent pas.

Enllaçar l’aplicació Fire TV Plex amb el vostre compte

Ara que està instal·lada l’aplicació Plex, heu d’enllaçar-la amb el vostre compte per poder connectar-vos al vostre servidor Plex personal. Aquest pas requereix un ordinador o dispositiu mòbil.

Aplicació Fire TV Plex - Enllaç 1

Un cop obert Plex al televisor, se us demanarà que inicieu la sessió. Feu clic a la tecla Inicieu la sessió botó per començar.

Aplicació Fire TV Plex - Enllaç 2

En lloc d’iniciar la sessió amb el vostre nom d’usuari i contrasenya de Plex, se us proporcionarà un codi de quatre dígits. Seguiu les instruccions i utilitzeu l’ordinador o el dispositiu mòbil per anar a plex.tv/link. El codi només és vàlid durant un període de temps curt. 

Aplicació Fire TV Plex - Enllaç 3

Si encara no heu iniciat la sessió, se us demanarà que introduïu el vostre nom d’usuari i contrasenya de Plex.

Aplicació Fire TV Plex - Enllaç 4

Aleshores, introduïu el codi i feu clic a Enllaç botó.

Tot el que cal és associar l’aplicació Fire TV Plex al vostre compte. Després de completar aquest pas, el Fire TV confirmarà que s’ha connectat i us portarà a l’aplicació. Des d’allà, podeu navegar per la vostra biblioteca de suports i reproduir música o veure vídeos al vostre televisor.

Reproducció de suports amb l’aplicació Fire TV Plex

Reproduir suports amb l’aplicació Fire TV Plex és tan senzill com navegar per la biblioteca de Plex i fer clic a allò que voleu veure. Cada client de Plex és bastant senzill d’utilitzar, però l’aplicació Fire TV Plex, en particular, és realment senzilla.

Aplicació Fire TV Plex - Watch 1

Feu una ullada a la vostra mediaoteca fins que trobeu el que voleu veure o escoltar i feu-hi clic.

Aplicació Fire TV Plex - Watch 2

Ara podreu navegar per episodis o cançons i fer clic a reproducció o bé El·lipses (…) el menú per fer una cua tota una temporada per veure la visualització de binge.

Realment no podria ser més fàcil que això. Al meu entendre, l’aplicació Fire TV Plex és almenys tan fàcil d’utilitzar com Netflix.

Desinstal·lar l’aplicació Fire TV Plex

Si teniu problemes amb l’aplicació Fire TV Plex o només esteu disposats a eliminar-los, aquí teniu la manera de desinstal·lar-la.

Aplicació Fire TV Plex: desinstal·leu 1

Primer, torneu a la pantalla inicial de Fire TV.

Aplicació Fire TV Plex: desinstal·leu 2

Premeu cap amunt per seleccionar la barra de menús principal, desplaceu-vos fins a la dreta i escolliu la Configuració element del menú.

Aplicació Fire TV Plex: desinstal·leu 3

A continuació, ressalteu la tecla Aplicacions icona i feu clic a ella.

Aplicació Fire TV Plex: desinstal·la 4

A continuació, desplaceu-vos cap avall fins que Gestiona les aplicacions instal·lades està ressaltat l’element de menú i feu-hi clic.

Aplicació Fire TV Plex: desinstal·la 5

Després d ‘això, busqueu el botó Plexe apliqueu-ho a la llista i feu-hi clic.

Aplicació Fire TV Plex: desinstal·la 6

A continuació, apareixerà una llista d’opcions. A partir d’aquí, podeu obligar a aturar l’aplicació, a desinstal·lar-la, a esborrar les dades de Plex o a la memòria cau temporal. Feu clic a la Desinstal·lar l’element de menú farà tot el que apareix a la llista i esborrarà completament Plex del dispositiu Fire TV.

Aplicació Fire TV Plex: desinstal·la 7

Finalment, tindreu l’oportunitat de confirmar el procés de desinstal·lació. Si esteu segur, feu clic a la tecla Desinstal·lar l’element de menú i tots els rastres de Plex seran eliminats.

Ara publiqueu Plex a Fire TV

Mentre configureu el vostre servidor seguint la guia per a principiants de Plex, no hi ha res més a dir. L’aplicació Fire TV Plex és fàcil d’instal·lar i una brisa d’ús. És una excel·lent aplicació per a qualsevol, independentment de la tecnologia que tinguin.

Si busqueu una manera senzilla i assequible de portar streaming de mitjans de comunicació a la sala d’estar, fer servir Plex en un dispositiu Fire TV, val la pena fer-ho..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map