Revisa RememBear

Recordar totes les contrasenyes que utilitzeu en aquests dies és gairebé impossible. Per sort, els gestors de contrasenyes o les aplicacions que contenen les vostres contrasenyes i les introdueixen automàticament als llocs web per a vosaltres, simplifiquen el procés.


Una de les opcions més noves del mercat, RememBear, prové de la mateixa empresa de desenvolupament que ofereix TunnelBear VPN. Tenint en compte que teniu un gran nombre d’alternatives, com ara el gestor de contrasenyes de Google integrat a Chrome, Apple Keychain, LastPass, 1Password i moltes altres, la pregunta principal és la següent: RememBear és un gestor de contrasenyes que val la pena el vostre temps.?

Resum de la revisió de RememBear

Els grizzlies normalment són una mica espantosos. Recordeu-ho? No tant. El gestor de contrasenyes proporcionat per TunnelBear ofereix els conceptes bàsics, tot i que hi ha algunes característiques destacables que poden desitjar els usuaris d’alt nivell que encara no han sortit de la hibernació. Però, tot i que aquesta aplicació és fàcil d’utilitzar, la seva característica més important es troba bloquejada darrere d’un placa de pagaments que moltes opcions gratuïtes no ofereixen, mentre que arriba al mateix preu que les opcions de major potència que ofereixen més funcions per al preu..

MILLOR OFERTA: estalvieu un 42% en el pla de 3 anys.

Respecte i funcions de RememBear

Si busqueu un gestor de contrasenyes complet, RememBear no ho és. No vol dir que aquest gestor de contrasenyes no tingui funcions. De fet, RememBear té tots els elements bàsics per al consumidor mitjà, incloent l’emmagatzematge segur de contrasenya, la possibilitat d’importar contrasenyes dels navegadors web populars, l’opció de funcionar com a cartera digital per a les vostres targetes de crèdit i la sincronització en diversos dispositius. Però si esteu al mercat d’una eina professional que inclou funcions avançades com ara l’autenticació de dos factors (com ara a través de YubiKey), els líders del mercat us serviran millor, com LastPass.

Si voleu un suplement excel·lent per als gestors de contrasenyes de Google Chrome o Mozilla Firefox o per a la vostra clauera d’Apple, RememBear ofereix una millora notable respecte a les opcions bàsiques.

Aquí teniu el que RememBear pot fer per vosaltres:

 • Gestioneu les contrasenyes de tots els comptes del vostre lloc web
 • Importeu les vostres contrasenyes preexistents de navegadors de fonts d’ús popular com Firefox, Google Chrome i alguns dels seus competidors, inclosos 1Password i LastPass
 • Emmagatzemar i introduir informació de la targeta de crèdit als llocs web
 • Instal·leu-lo com a complement del navegador per Firefox, Chrome o Safari
 • Instal·leu-lo com a aplicació autònoma per a dispositius Windows, MacOS, iOS i Android
 • Emmagatzemar i introduir informació de la targeta de crèdit als llocs web
 • Crear i emmagatzemar notes segures
 • Còpies de seguretat de dades
 • Contrasenya principal de tots els comptes
 • Xifratge de contrasenyes AES-256
 • Generador de contrasenya
 • Cerca ràpida d’inicis de sessió, informació de cartera digital i notes segures mitjançant el complement del navegador
 • Utilització de la informació emmagatzemada al complement com a característica de marcador ràpid
 • Plugin ràpid i bloqueig d’aplicacions per a ordinadors compartits
 • Kit de còpia de seguretat de recuperació del compte

Com veieu, la llista de funcions que es presenta amb RememBear no és gaire molesta. De fet, podeu fer molt més amb RememBear que amb Apple Keychain o els gestors de contrasenyes integrats per a Google Chrome, Firefox o qualsevol altre navegador web. Tenint en compte que podeu fer servir Recorda a diversos dispositius, navegadors i sistemes operatius és un gran pas per sobre de les opcions més utilitzades.

Preu

Com passa amb la majoria de gestors de contrasenyes, RememBear és lliurement ostensible. Tanmateix, hi ha una captura. Tot el que ve amb RememBear es pot utilitzar gratuïtament durant 30 dies després de registrar-vos. Després d’això, quedareu bloquejat d’una de les funcions més importants: sincronització.

Un compte premium costa 36 dòlars per any. RememBear anuncia el seu servei a 3 dòlars mensuals per alleugerir el xoc adhesiu, però l’empresa només factura anualment. A menys que pagueu la prima, no podreu sincronitzar les vostres contrasenyes, notes i informació de la targeta de crèdit a diversos dispositius. Encara podeu utilitzar RememBear sobre diferents dispositius. No obstant això, cap canvi en les contrasenyes o la informació de la cartera desades no s’actualitzarà a tots els dispositius. La manca de còpies de seguretat i sincronització fa que només es desin totes les dades de RememBear localment, i no el podeu recuperar si el perds.

En comparació, no és el cas de Google, Firefox o Apple Keychain, que ofereixen còpies de seguretat i sincronització de forma gratuïta, però no ofereixen cap servei ni cap funció addicional..

Inscripció a RememBear

El procés d’inscripció per a RememBear és ràpid i eficient. A més, si no coneixeu l’empresa mamabear de RememBear, TunnelBear, potser podreu sorprendre amb l’excel·lència del servei des del moment en què inicieu el procés de registre..

Revisa RememBear

Un cop descarregueu el programari, haureu d’acceptar els termes i les condicions d’ús. RememBear fa que sigui un punt per afirmar que les vostres dades són segures per a vosaltres i vosaltres sols. O, segons explica la política de privadesa,

“Hem dissenyat RememBear de tal manera que no puguem accedir al contingut del vostre RememBear. Aquest acord no ens proporciona cap dret sobre el vostre RememBear. “

ressenya de recordar

Un cop hàgiu passat el procés d’instal·lació general, haureu de crear el vostre compte. Es tracta de donar a RememBear una adreça de correu electrònic i una contrasenya. L’aplicació qualificarà la vostra contrasenya, però no impedirà que n’utilitzis una.

Després d’una creació exitosa de comptes, se us donarà la informació del “Kit de còpia de seguretat”. Aquesta és la clau que haureu de realitzar una recuperació del compte si oblideu la contrasenya principal. Consisteix principalment en una clau de dispositiu. Podeu imprimir aquesta informació, anotar-la o desar-la en un fitxer segur.

El darrer pas per a la configuració inicial és importar els vostres inicis de sessió des de Chrome o Firefox. Si no en teniu, podeu avançar ràpidament. Si ho feu, només heu de fer clic al navegador que esteu important.

ressenya de recordar

Des d’allà, podeu seleccionar de manera individual les contrasenyes que voleu transferir. Un cop finalitzi el procés d’importació, RememBear us “recompensarà” amb un assoliment, similar al que podreu desbloquejar en un videojoc.

ressenya de recordar

En aquest moment, RememBear està configurat de manera efectiva, però no podreu utilitzar-lo realment a l’ordinador fins que no baixeu l’aplicació als vostres dispositius ni instal·leu el connector als navegadors Chrome, Firefox o Safari..

ressenya de recordar

Un cop tinguis instal·lat el complement del navegador, RememBear considerarà que la vostra configuració s’ha completat. En aquest moment, podreu començar a ajustar la vostra experiència amb les poques funcions addicionals que RememBear té.

Revisió de funcions principals de RememBear

TunnelBear teixix la seva personalitat de marca a tot aquest producte, de manera que trobareu experiència agradable, tot i que el producte en si deixa molt a desitjar per als usuaris d’energia. Però, com s’ha dit anteriorment, si no necessiteu una complexitat de funcions, però voleu una mica més que el que proporcionen els administradors de contrasenyes del navegador, probablement trobareu que RememBear és una actualització significativa, encara que podeu trobar el valor en actualització extremadament limitada sense pagar la versió premium

Addició de contrasenyes

Hi ha tres maneres d’afegir contrasenyes a “Your RememBear”, ja que l’empresa hi fa referència. El primer, que importa de Chrome o Firefox (o Safari, per a usuaris de Mac), forma part del procés de configuració.

Formulari d’inici de sessió

El segon mètode és guardar contrasenyes mitjançant el complement del navegador RememBear quan se us demani. Com passa amb la majoria d’altres administradors o complements de contrasenyes basats en el navegador, quan introduïu la informació d’inici de sessió en un lloc web per primera vegada o introduïu una nova contrasenya a un lloc on s’ha desat informació prèvia d’inici de sessió al gestor de contrasenyes, se us demana si voleu desar la informació d’inici de sessió.

Si el connector de RememBear funciona amb la pàgina d’inici de sessió d’un lloc web, veureu un símbol d’ús al costat del nom d’usuari al formulari d’inici de sessió.

ressenya de recordar

Un cop hàgiu introduït el nom d’usuari i la contrasenya, RememBear generarà una finestra emergent que indica que primer heu d’introduir la vostra contrasenya principal per desar la informació d’inici de sessió..

ressenya de recordar

Tot el que heu de fer és fer clic a “Recorda” per desar la informació del compte al compte RememBear.

ressenya de recordar

Un cop desat, qualsevol canvi, com ara nombres d’usuari o contrasenyes diferents, registrarà un missatge d’actualització o desa la nova informació.

ressenya de recordar

A més, també podeu utilitzar el generador de contrasenyes de RememBear quan creeu comptes i deseu contrasenyes per primera vegada. Només heu de fer clic al símbol d’ós al camp d’inici de sessió i després fer clic a sobre Generador de contrasenya.

ressenya de recordar

Tingueu en compte que, en alguns casos, RememBear no guardarà cap contrasenya si creeu un compte en un lloc web per primera vegada. Per exemple, quan s’executa una prova a Dropbox, he trobat que RememBear no va emetre un missatge d’informació per desar o actualitzar qualsevol informació d’inici de sessió durant el procés de creació. Tot i això, va realitzar la funció d’estalvi de contrasenyes amb Yahoo.com a la pàgina de creació del compte.

En situacions en què Record no guardi la informació d’inici de sessió en una pàgina de creació de comptes, haureu de desar la vostra contrasenya i nom d’usuari a RememBear després de tancar la sessió i tornar al lloc web o introduir la informació manualment a l’aplicació RememBear..

Entrada manual

La tercera manera d’afegir contrasenyes és mitjançant l’entrada manual. Podeu fer-ho obrint l’aplicació RememBear, fent clic a la secció Afegir nou botó a la part inferior de la finestra, i després iniciar Sessió.

ressenya de recordar

Si afegiu contrasenyes manualment, potser també haureu de prémer manualment el botó de sincronització per aconseguir que les noves contrasenyes siguin accessibles a tots els vostres dispositius. Per fer-ho, aneu a l’aplicació RememBear o al complement del navegador i, a continuació, feu clic a “Sincronitzar” a la part inferior.

ressenya de recordar

Introduint informació d’inici de sessió desada

Quan esteu preparat per iniciar la sessió a un lloc web, podeu fer servir RememBear per inserir ràpidament la vostra informació d’usuari i contrasenya. Per fer-ho, feu clic al símbol bear al formulari d’inici de sessió (normalment al quadre d’usuari) i, a continuació, seleccioneu la informació del compte correcta. Si voleu obtenir més informació sobre el compte, feu clic a “Jo” per obtenir més detalls, incloses les notes que hagueu deixat per a aquest compte a l’aplicació RememBear.

El mateix és vàlid si heu connectat un dispositiu mòbil. Després de concedir el permís de reompliment automàtic de l’aplicació RememBear i permís de “dibuix” (el dibuix permet que l’aplicació RememBear funcioni sobre altres aplicacions), podeu tocar la icona RememBear de la pantalla i omplir-la automàticament després de tocar la informació d’inici de sessió que voleu utilitzar..

Si teniu diverses contrasenyes / comptes per al mateix lloc web, totes aquestes apareixeran a la vostra sessió. Podeu deixar notes si els noms d’usuari són massa similars.

Còpies de seguretat i sincronització (NOMÉS PREMIUM)

Una de les millors funcions de qualsevol gestor de contrasenyes és la còpia de seguretat de dades i la sincronització entre dispositius. Això és el que us permet agafar totes les vostres contrasenyes amb clau de Apple o Google salvades amb diversos dispositius, per exemple. Amb Apple i Google, podeu fer-ho sense pagar. Amb RememBear? No tant.

Les còpies de seguretat i sincronització de dades funcionen igual amb RememBear com ho fan amb altres gestors de contrasenyes. Un cop heu desat la contrasenya, es fa una còpia de seguretat dels servidors al núvol de RememBear i, un cop que us inicieu la sessió a l’aplicació RememBear en un altre dispositiu, teniu totes les vostres contrasenyes, noms d’usuari i altres dades desades a punt i us esperen..

Tens tot això gratuït durant els primers 30 dies que utilitzeu RememBear. Després d’això, tal com s’ha dit anteriorment, el règim de preus comença i no obtindreu cap còpia de seguretat o sincronització sense pagar. Això vol dir que cada dispositiu individual que feu servir amb RememBear no rebrà la contrasenya i el nom d’usuari es desa ni les actualitzacions realitzades en altres dispositius. Aquesta llista de pagaments fa que RememBear sigui una venda realment difícil per a l’usuari mitjà amb diversos dispositius.

Altres funcions importants

Vam enumerar la llista completa de funcions de RememBear a la part superior, però la majoria es publiquen en segon pla o es tenen la millor experiència de primera mà.

El generador de contrasenyes, per exemple, és extremadament útil i funciona amb un simple mecanisme lliscant. També us permet escollir entre una contrasenya basada en símbols o una paraula que no és estranya.

Les aplicacions autònomes van funcionar bé en les nostres proves. Les aplicacions per a mòbils són fàcils de sincronitzar amb el vostre compte mitjançant un codi QR que RememBear proporciona a la pantalla de sincronització de l’aplicació d’escriptori..

La característica de bloqueig és notable perquè permet bloquejar ràpidament el gestor de RememBear, impedint que altres usuaris del vostre equip accedeixin al vostre compte RememBear sense la contrasenya principal. Aquesta és una característica que actualment no està present en alternatives com LastPass, que requereix una sessió de desplegament manual en lloc de només una funció de bloqueig ràpid o el gestor de Chrome de Google, que està tan completament integrat en els altres comptes de Google que tancar el navegador significa tancar. de fora d’altres serveis de Google, així com del gestor de contrasenyes.

Si feu servir RememBear?

RememBear no trenca el motlle de cap manera amb el seu producte, que es pot considerar com una cosa bona o dolenta, segons les vostres necessitats. El seu senzill conjunt de funcions la posa en peu gairebé igual que moltes de les opcions gratuïtes que ja fan els consumidors.

El bo

RememBear és difícil culpar per la seva marca exclusiva. Tota l’experiència utilitzant-lo es troba a distància de l’enfocament genèric que té qualsevol altre gestor de contrasenyes. Es tracta només d’una extensió de la mateixa personalitat impartida per TunnelBear VPN, però no deixa de ser una addició benvinguda, i fins i tot es podria considerar una “característica” si es considera que l’experiència de l’usuari és una característica..

La ràpida integració amb les aplicacions per a mòbils és sòlida, mentre que afegeix i gestiona les teves contrasenyes i la informació de la targeta de crèdit deixa poc de queixa.

La funció de bloqueig ràpid és una opció útil de seguretat. La possibilitat d’accedir ràpidament a les pàgines d’inici de sessió mitjançant el complement del navegador ajuda sens dubte en situacions en què no teniu les pàgines ja marcades o desades.

El dolent

El fet de bloquejar una de les seves millors i més importants funcions (còpia de seguretat de dades i sincronització) darrere d’un paperet és un desafiament enorme. Sense la sincronització ni les còpies de seguretat de dades, no serà difícil veure per què la majoria d’usuaris trobarien valor a RememBear. A més, la manca general de RememBear de moltes funcions més enllà de les que ja estan disponibles amb opcions gratuïtes redueix significativament la seva viabilitat com a alternativa.

També hi ha una preocupació per a la seguretat amb un gestor relativament important quant a la durada de la sessió del complement del navegador.

Si tanqueu el navegador Chrome, Google us abandonarà el compte automàticament. No obstant això, RememBear no us registrarà. Això vol dir que si compartiu un ordinador, algú podria imaginar valent als vostres comptes que no tinguin configurada l’autenticació de dos factors. RememBear no proporciona informació sobre la durada de cada sessió amb el seu complement. A títol comparatiu, les sessions de LastPass tenen una durada de dues setmanes fins que tanqueu la sessió manual o canvieu la configuració del connector del navegador.

RememBear no ofereix cap ajust en aquesta configuració, cosa que suposa una preocupació per a la seguretat molt gran. La característica de bloqueig manual és una bona addició, però requereix que els usuaris recordin fer servir la funció de bloqueig. Confiar en que els usuaris siguin responsables amb les seves dades envien un bon missatge, però la realitat és que la majoria dels usuaris no són tan prudents.

Per sort, RememBear es tanca la sessió de l’aplicació i de les sessions de complements quan tanqueu la sessió del compte del sistema operatiu o restabliu l’ordinador. Per tant, si compartiu un equip, haureu de bloquejar manualment el vostre compte RememBear o bé sortir del compte de Windows o MacOS a l’ordinador..

(Per als usuaris d’aplicacions per a mòbils, podeu tancar fàcilment la sessió de l’aplicació RememBear tancant l’aplicació completament, de forma manual o quan es reiniciï el telèfon. En aquest moment, necessitareu de nou la contrasenya principal per utilitzar-la.)

Veredicte

L’entrada de TunnelBear al mercat de gestors de contrasenyes és admirable, fins i tot si l’empresa s’enfronta a una mica de batalla ascendent per demostrar que el seu producte RememBear és més útil que els seus competidors més populars (i sovint gratuïts)..

Com a producte orientat al consumidor, RememBear pot competir fàcilment amb el gestor de contrasenyes de Google i fins i tot Apple Keychain, sobretot perquè ofereix la majoria de les mateixes funcions i aporta una sensació més personalitzada i amb més humor. I si voleu canviar perfectament entre els dispositius Apple, Android i Windows, RememBear us permetrà fer-ho, per un preu de 36 dòlars per any. Tanmateix, el fet de bloquejar la funció de còpia de seguretat i sincronització darrere d’un paperet de pagaments redueix la seva utilitat en comparació amb Keychain o el gestor de contrasenyes de Google i, per a molts consumidors, pot disminuir la seva utilitat de nivell fins a gairebé zero..

Mentre que alguns dels seus competidors, com LastPass, adopten el mateix enfocament de “dispositius múltiples que es sincronitzen darrere d’un paperet”, també ofereixen més funcions. En comparació amb LastPass, que també costa 36 dòlars / any i ofereix més funcions, es pot lluitar per trobar l’avantatge competitiu de RememBear..

Necessiteu un gestor de contrasenyes?

És difícil ser un usuari web en aquests dies sense tenir comptes en desenes de llocs web. Amb molta mandra, molts usuaris d’internet i fins i tot la majoria de professionals de la seguretat solen reutilitzar les mateixes contrasenyes a diferents llocs web, cosa que la majoria dels experts en seguretat coincideixen en una mala idea..

L’alternativa a la reutilització de contrasenyes és, per descomptat, crear contrasenyes diferents per als llocs que utilitzeu i utilitzar l’autenticació de dos factors quan estigui disponible. Però amb tantes contrasenyes per fer malabars, els administradors de contrasenyes s’han convertit en una eina gairebé essencial, ja que molts ja pugen al mercat i demanen desesperadament que confiïs en ells amb la seva preciosa cadena de lletres, números i símbols..

Des d’una perspectiva de seguretat, la majoria de gestors de contrasenyes són força segurs i, de fet, són més segurs que molts dels mètodes alternatius de gestió de contrasenyes. Els estàndards de xifratge impedeixen que es produeixin una còpia de força bruta de les contrasenyes del vostre gestor al núvol, mentre que la majoria dels serveis del gestor de contrasenyes utilitzen contrasenyes hash per fer impossible als hackers obtenir informació útil encara que es produeixi un hack..

Tot i això, no hi ha cap resposta clara de sí o no necessitat un gestor de contrasenyes. No obstant això, els administradors de contrasenyes presenten un avantatge comparatiu per a la seguretat simplement de tornar a utilitzar la mateixa contrasenya a tots els vostres comptes, ja que només fa que un pirateig de comptes us faci malbé. Els administradors també ofereixen un factor d’ús important que redueix significativament la tensió d’intentar recordar diverses contrasenyes, sobretot si intenteu utilitzar contrasenyes més segures.

MILLOR OFERTA: estalvieu un 42% en el pla de 3 anys.

Visita RememBear

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map