Qasja në Internet IPVanish vs Private në Internet


Përmbledhje

IPVanish dhe Aksesi në Internet Private janë të dyja 10 VPN me argumente të vlefshme për dhe kundër tyre. Ne i shohim ato si mjaft të barabarta në përgjithësi, por në asnjë mënyrë të ngjashme. këtu’sesi grumbullohen.

siguri & anonimitet

Përballë saj, kredencialet e sigurisë së IPVanish dhe Access Internet në Internet janë të krahasueshme. Të dy kanë encryption të fortë dhe ofrojnë Protokollin e Sigurisë OpenVPN, të dy janë të regjistruar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, i cili nuk është miku më i madh i intimitetit në skenën botërore. IPVanish dhe PIA të dy pretendojnë se nuk mbajnë prerje dhe të dyja janë testuar në gjykatë. Këtu mund të shohim ndryshimin kryesor midis këtyre dy VPN-ve. Informacioni nga IPVanish ishte i dobishëm për të dënuar një person në SH.B.A., ndërsa informacionet nga PIA ishin të padobishme për zbatimin e ligjit.

Besimi është një faktor i rëndësishëm gjatë vlerësimit të sigurisë. atje’nuk ka asnjë mënyrë për të ditur se çfarë ndodh në këto të dhëna VPN, prandaj, situata si këto janë jashtëzakonisht të rëndësishme. Qasja në Internet private është produkti më i sigurt.

shpejtësi & Performance

IPVanish pozicionohet më mirë për shpejtësi sesa PIA. Edhe pse ata kanë më pak server (1000+ në krahasim me 3,000+), ata janë përhapur në më shumë të globit (60+ vende në krahasim me 30+ vende). Kjo do të thotë që IPVanish ka më shumë të ngjarë të ofrojë një nivel të ngjashëm të performancës në vende të ndryshme. Për më tepër, IPVanish zotëron dhe administron të gjithë serverët e tij, duke lejuar kompaninë që qëndron pas VPN të zgjedhë dhe të arrijë më shumë me më pak. Si rezultat, IPVanish është një nga VPN-të më të shpejtë në treg dhe PIA është mesatare në rastin më të mirë.

Lehtësinë e përdorimit

Aplikacionet e këtyre dy VPN-ve janë shumë të ndryshme. Të dyja janë të thjeshta për t’u përdorur, megjithëse IPVanish bën një punë më të mirë për të shpjeguar Cilësimet e tyre. atje’Edhe më shumë për të zgjedhur, kështu që mund të themi se IPVanish i jep përdoruesit më shumë fuqi.

Për sa i përket mbështetjes, fituesi është shumë më i qartë. IPVanish ka një funksion live chat, ndërsa PIA jo. atje’gjithashtu, shumë prova anekdotale që sugjerojnë mbështetje të ANP-së janë jo reaguese dhe të prirura për të dhënë përgjigje të standardizuara.

ajo’s 1-1 në luftën IPVanish vs PIA.

Torrent dhe P2P

IPVanish dhe Qasja në Internet Private janë të dyja zgjedhje të shkëlqyera për përrua. ju’do të kemi më shumë shpejtësi me të parën, por do të ndiheshim më të sigurt me këtë të fundit.
Si e tillë, ne e favorizojmë ANP-në për përrua.

Netflix dhe Kina

Këto janë fusha ku asnjë mjet nuk është i mirë. Netflix ka bllokuar të gjithë serverët e tyre në SHBA, kështu që ju’do të duhet të vazhdoj të kërkoj.

Sa i përket Kinës, përsëri, të dy VPN-të janë pak a shumë të barabarta dhe asnjëra nuk është e shkëlqyeshme. ajo’një garë kundër qeverisë për ofruesit e VPN në Kinë. Ka shumë metoda të ndryshme që qeveria kineze përdor për të vështirësuar jetën. Ata bllokojnë IP të serverave, ata bllokojnë fjalët kyçe DNS, ata përdorin DPI për të vrarë lloje të caktuara të trafikut të koduar, etj. Të dy IPVanish dhe Aksesi në Internet privat kanë pasur probleme dhe të dy do të funksionojnë në mënyrë sporadike. Askush nuk e fiton këtë raund IPVanish vs PIA!

pajtueshmëri

IPVanish dhe PIA kanë aplikacione me porosi për të gjitha platformat kryesore (Windows, Mac, iOS, Android, Linux), por IPVanish gjithashtu ka një klient Router, si dhe një aplikacion Windows Phone, një aplikacion Chromebook dhe një program Fire TV. Kjo i jep avantazh në këtë zonë.

Çmimeve

Qasja në Internet private është një nga VPN-të më të lira në treg – atje’s’ka konkurencë këtu. Ju mund të merrni PIA për 1 muaj (6,95 $), 12 muaj (5.99 $ / muaj faturuar çdo 12 muaj), ose 24 muaj (3.33 $ / muaj faturuar çdo 24 muaj). IPVanish është pak më e shtrenjtë: 1 muaj (10,00 $), 3 muaj (8,99 $ në muaj faturuar çdo 3 muaj), ose 12 muaj (6.49 dollarë të faturuar çdo 12 muaj).

IPVanish vs Aksesi në Internet privat – që është më mirë?

Beteja IPVanish VS Private Access në Internet përfundon dhe ne jemi të gatshëm ta shpallim fituesin.

Të dyja janë zgjedhje të vlefshme, por këtu’s marrim:

ajo’clearshtë e qartë se IPVanish është produkti më i lëmuar. Sidoqoftë, ne’janë më të prirur për të besuar në PIA’respektimi i intimitetit. Po ashtu, ajo’s pak më e lirë. nëse ti’po kërkoni përsëri VPN-në më të shpejtë, më të sigurt – ka zgjedhje më të mira atje. Gjetja e një VPN tjetër të mirë në PIA’pricemimi s mund të jetë shumë më i ashpër.

Lexoni përshtypjet tona të plota:

Rishikimi IPVanish

Rishikimi i ANP-së

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map