نحوه حذف دائمی حساب Gmail خود

آیا نمی دانید چگونه به طور دائم حساب Gmail خود را حذف کنید؟ اگر چنین است ، شما به جای درست آمده اید. این مقاله به شما خواهد گفت نحوه پاک کردن حساب Gmail خود از اینترنت برای همیشه.


پرش به …

چه اتفاقی می افتد که حساب Gmail خود را حذف می کنید?
قبل از حذف حساب Gmail ، 6 مورد را در نظر بگیرید
چگونه حساب Gmail خود را حذف کنید

چه اتفاقی می افتد که حساب Gmail خود را حذف می کنید?

با حذف حساب Gmail همه ایمیل های شما حذف شده و صندوق ورودی شما بسته می شود.

توجه: ایمیل هنوز در حساب های ایمیل افرادی که با آنها با آنها مکاتبه کرده اید ، وجود دارد ، مگر اینکه آنها نیز حساب های ایمیل خود را حذف کرده باشند.

اگر کسی سعی کرد پس از حذف حساب ، به شما در آن آدرس ایمیل ارسال کند, ایمیل برگشت خواهد شد.

Gmail یک ایمیل پرشکوه را نشان می دهد.

قبل از حذف حساب Gmail ، 6 مورد را در نظر بگیرید

1. دسترسی به حساب کاربری خود را از دست خواهید داد.

با حذف حساب Gmail ، دیگر نمی توانید ایمیل را با آن آدرس ایمیل ارسال یا دریافت کنید. حتماً قبل از خاموش کردن حساب Gmail خود ، به تمام طرفهای ذیربط اطلاع دهید.

2. ممکن است دسترسی به خدمات شخص ثالث مرتبط با حساب Gmail خود را از دست دهید.

اگر حساب Gmail شما با هر حساب دیگری مرتبط است ، ممکن است زمان بدی داشته باشید. اطمینان حاصل کنید که اطلاعات آدرس ایمیل خود را با این حسابها به روز می کنید تا با موارد زیر روبرو نشوید:

سناریوی بد شماره 1: حساب Gmail شما با حساب های رسانه های اجتماعی شما مرتبط است و شما نمی توانید رمزهای عبور خود را مجددا تنظیم کنید یا حساب های خود را بازیابی کنید.

سناریو حتی بدتر # 2: حساب Gmail شما به حساب بانکی شما مرتبط است. سه شکل شناسه و 14 ساعت خدمات پس از مشتری ، بعداً با میگرن تقسیم می شوید. لایک ها!

3. ممکن است بخواهید از همه ایمیل های خود نسخه پشتیبان تهیه کنید.

قبل از ضربه زدن به دکمه قرمز بزرگ و حذف حساب Gmail ، ممکن است بخواهید تمام داده های خود را بارگیری کنید. Google یک مقاله عالی برای نشان دادن چگونگی انجام این کار در مرکز راهنمای Google Accounts خود دارد: نحوه بارگیری داده های شما.

البته ، مگر اینکه ، هدف شما از بین بردن هر اثری از آن باشد. سپس به هر معنی آتش را دور کنید!

4- حذف حساب Gmail شما نام کاربری شما را آزاد نمی کند.

هیچ کس (از جمله شما) قادر به استفاده از نام کاربری Gmail شما ([email protected]) در آینده نخواهد بود. این تضمین می کند که هیچ کس نمی تواند شما را در حساب ایمیل قدیمی خود جعل کند.

5- با حذف حساب Gmail ، حساب Google شما حذف نخواهد شد.

حساب Google شما با مواردی مانند سابقه جستجوی شما و حساب YouTube مرتبط خواهد بود.

6. بازیابی حساب Gmail حذف شده شما ممکن است — اما سریع عمل کنید!

آیا می خواهید ایمیل های حذف شده خود را بازیابی کنید؟ شما برای تلاش برای بازیابی یک حساب Gmail حذف شده ، پنج هفته ای دارید. نحوه بازیابی یک حساب Gmail که اخیراً حذف شده است را بیابید.

پسر خوب. هنوز می خواهید حساب Gmail خود را حذف کنید؟ سپس ادامه دهید!

چگونه حساب Gmail خود را حذف کنید

با رفتن به myaccount.google.com و کلیک کردن به حساب Google خود وارد شوید ورود.

صفحه حساب من با دکمه ورود به سیستم برجسته شده است.

اطلاعات Gmail خود را وارد کرده و کلیک کنید ورود.

صفحه ورود به سیستم با قسمت آدرس و دکمه ورود برجسته شده است.

در صفحه حساب من ، در قسمت تنظیمات حساب (Account Preferences) ، کلیک کنید حساب یا خدمات خود را حذف کنید.

فهرست تنظیمات برگزیده حساب با حذف حساب یا خدمات برجسته شده خود حذف کنید.

کلیک حذف محصولات.

صفحه نمایش تنظیمات برگزیده حساب با حذف محصولات برجسته.

رمزعبور خود را دوباره وارد کنید ، سپس کلیک کنید ورود.

صفحه ورود به سیستم با دکمه ورود به سیستم برجسته است.

در کنار حساب Gmail خود ، روی کلیک کنید سطل آشغال.

حذف یک صفحه سرویس Google با دکمه سطل آشغال.

آدرس ایمیل اصلی و رمز عبور فعلی خود را وارد کرده و کلیک کنید حذف GMAIL.

صفحه نمایش Gmail را با دکمه حذف Gmail برجسته حذف کنید.

این پیام را با دستورالعمل هایی برای باز کردن ایمیل خود مشاهده خواهید کرد. کلیک باشه فهمیدم.

صفحه تأیید Gmail را با تأیید حذف کنید ، دکمه آن برجسته شد.

ایمیل تأیید حذف Gmail را در ایمیل خود باز کنید. روی پیوند تأیید کلیک کنید.

ایمیل تأیید حذف Gmail با پیوند برجسته.

از شما خواسته می شود با وارد کردن رمز عبور خود تأیید کنید که می خواهید حساب Gmail خود را حذف کنید. رمز عبور خود را وارد کرده و کلیک کنید تایید.

صفحه حذف را با دکمه تأیید و قسمت برجسته رمز عبور تأیید کنید.

پیام تأیید مانند این را مشاهده خواهید کرد:

پیام حساب های Google که Gmail را تأیید می کند حذف شده است.

تبریک می گویم! شما با موفقیت Gmail را از حساب Google خود حذف کرده اید.

اکنون شما می توانید زندگی جدید خود را تحت یک هویت مخفی جدید آغاز کنید.

آیا با خنثی کردن زندگی آنلاین خود کمک بیشتری می خواهید؟ راهنماهای ExpressVN را در زیر مشاهده کنید:

> حذف پسوندهای Chrome

> حذف Dropbox

> حذف حساب فیس بوک خود را

> حذف پیام رسان فیس بوک

> حذف یافتن آیفون من ، یافتن iPad من و پیدا کردن Mac من

> سابقه Google خود را حذف می کند

> عکسهای Google خود را حذف کنید

> تاریخچه مرور هارد دیسک شما حذف می شود

> حذف حساب اینستاگرام خود را

> سابقه Internet Explorer شما حذف می شود

> حذف حساب Pokémon Go خود

> حذف سافاری

> حذف حساب Snapchat شما

> حذف حساب Tinder خود را

> حذف حساب توییتر خود

> حذف مسنجر WhatsApp

> حساب کاربری Yahoo Mail خود را حذف می کنید

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map