نحوه حذف دائمی حساب توییتر خود

این روزها ، هر وقت خبر خبری رخ می دهد ، می توانید شرط ببندید که کسی در مورد آن توییت کند.


با حدود 6000 توییت توییت شده در هر ثانیه, جای تعجب نیست که برخی از کاربران از حجم گسترده مطالبی که روزانه به راه خود ارسال می کنند ناراحت هستند. برای کسانی که با خداحافظی دائم از توییتر ، حریم شخصی کمی بیشتر می خواهند ، این راهنما برای شما مناسب است.

توجه داشته باشید: شما نمی تواند بعد از غیرفعال کردن ، حساب توییتر خود را بازیابی کنید. بنابراین قبل از اقدام دو بار فکر کنید!

پرش به …

خط مشی رازداری توییتر
چگونه بایگانی توییتر خود را بارگیری کنید
نحوه حذف اکانت توییتر خود
کارهای بیشتری برای محافظت از حریم خصوصی اینترنت خود انجام دهید

خط مشی رازداری توییتر

قبل از بیرون رفتن و به اشتراک گذاشتن زندگی خود با افزایشی 280 کاراکتر ، باید کمی بیشتر درباره Twitter و حریم خصوصی خود بدانید.

توییتر اطلاعات زیادی درباره شما جمع آوری می کند. این شامل:

  • اطلاعات اصلی حساب: نام ، نام کاربری ، رمز عبور ، آدرس ایمیل و شماره تلفن شما.
  • اطلاعات تماس: اگر کتاب آدرس خود را با توییتر بارگذاری یا همگام سازی کنید ، توییتر یک نسخه از مخاطبین شما را خواهد داشت. و در صورت ارسال ایمیل به تیم توییتر ، محتویات و هرگونه اطلاعات تماس در ایمیل می توانند توسط Twitter برای استفاده های بعدی حفظ شوند.
  • اطلاعات محل سکونت: اگر توییتی را به اشتراک بگذارید که مکان فیزیکی شما را منتشر می کند ، توییتر نیز به این اطلاعات دسترسی خواهد داشت.
  • اطلاعات پرداخت: اگر معامله را از طریق سرویس متعلق به توییتر انجام دهید ، اطلاعات پرداخت شما (شماره کارت ، آدرس صورتحساب و غیره) توسط توییتر ذخیره می شود. با این حال ، شما می توانید هر زمان که بخواهید این موارد را حذف کنید.
  • پیوندها و کوکی ها: ممکن است توییتر نحوه تعامل شما با پیوندها را در سرویس های خود مشاهده کند و می تواند از کوکی ها برای یادگیری در مورد تنظیمات شما استفاده کند. همچنین توییتر بر روی دستگاه ، سیستم عامل و مرورگر وب شما برای دسترسی به خدمات آن نظارت خواهد کرد.

چگونه توییتر از اطلاعات من استفاده می کند?

پس از جمع آوری اطلاعات شما ، ممکن است توییتر از آن به روش های زیر استفاده کند:

  • تبلیغات: خدمات Twitter با تبلیغات پشتیبانی می شوند. از اطلاعات جمع آوری شده توسط توییتر برای نشان دادن تبلیغات هدفمند استفاده می شود.
  • اشتراک به اشخاص ثالث: توییتر اطلاعات شما را بدون رضایت شما فاش نمی کند مگر در شرایط خاص. به عنوان مثال ، ممکن است مجبور شود اطلاعات خود را در صورت تعهد قانونی به سازمان های اجرای قانون تقسیم کند یا اینکه شرکت در حال ورشکستگی است یا درگیر ادغام ، مالکیت ، سازماندهی مجدد یا فروش دارایی است..

استفاده از توییتر ایمن است?

در یک کلام ، بله. اما هشدار شخصی توییتر را در نظر داشته باشید: آنچه که در Twitter به اشتراک می گذارید ممکن است فوراً در سرتاسر جهان مشاهده شود. شما همان چیزی هستید که توییت می کنید!

بنابراین هوشیار باشید ، در امان باشید و از آن لذت ببرید. اگر می خواهید اطلاعات بیشتری درباره Twitter و حریم خصوصی بخوانید ، خط مشی رازداری توییتر را در اینجا ببینید.

چگونه بایگانی توییتر خود را بارگیری کنید

در صورت احساس احساسات ، می توانید بایگانی توییتر خود را قبل از حذف حساب خود بارگیری کنید. در اینجا آمده است:

مرحله 1: برو به twitter.com و وارد شدن با استفاده از نام کاربری و رمزعبور توییتر خود.
صفحه ورود به سیستم توییتر با

گام 2: در گوشه سمت راست بالای مرورگر خود ، روی تصویر پروفایل خود کلیک کنید و سپس کلیک کنید تنظیمات و حریم خصوصی.

منوی کشویی توییتر با

مرحله 3: پایین صفحه بروید و کلیک کنید بایگانی خود را درخواست کنید.صفحه تنظیمات توییتر با

مرحله 4: توییتر به شما اطلاع می دهد که درخواست شما را دریافت کرده است و هنگامی که بایگانی شما برای بارگیری آماده است ، برای شما ایمیل ارسال می کند.توجه به گفته توییتر

مرحله 5: برای بارگیری بایگانی توییتر خود پیوند موجود در ایمیل را دنبال کنید.

تصویری از دکمه بارگیری بایگانی توییتر.


نحوه حذف اکانت توییتر خود

مرحله 1: قابل اعتماد و متخصص توییتر.com و وارد شدن با استفاده از نام کاربری و رمزعبور توییتر خود.

صفحه ورود به سیستم توییتر با

گام 2: در گوشه سمت راست بالای مرورگر خود ، روی تصویر پروفایل خود کلیک کنید و سپس کلیک کنید تنظیمات و حریم خصوصی.

کشویی توییتر با

مرحله 3: به پایین صفحه تنظیمات بروید و کلیک کنید حساب من را غیر فعال کنید.منوی توییتر با

مرحله 4: تمام اطلاعات موجود در صفحه را بخوانید ، سپس کلیک کنید از کار انداختن.توییتر

مرحله 5: رمزعبور توییتر خود را وارد کرده و کلیک کنید غیرفعال کردن حساب برای تأیید حذف.توییتر

و همین حساب خوب توییتر خود را حذف کرده اید!


کارهای بیشتری برای محافظت از حریم خصوصی اینترنت خود انجام دهید

حال اگر واقعاً می خواهید بازی رازداری اینترنت خود را بیشتر کنید ، در اینجا اقدامات بیشتری را می توانید انجام دهید.

  1. از ExpressVPN استفاده کنید. در حالی که اقداماتی مانند موارد فوق یا “توقف” سابقه وب و برنامه Google ممکن است به بازگرداندن برخی از حریم خصوصی دیجیتال شما کمک کند ، این مانع نمی شود که ISP شما از پیگیری آنچه انجام می دهید بصورت آنلاین و به طور بالقوه به اشتراک گذاری آن با شرکت ها و دولت ها جلوگیری کند. برای پنهان کردن فعالیت آنلاین خود از ISP ، از VPN مانند ExpressVPN استفاده کنید.
  2. از مرورگر Tor استفاده کنید. Tor مکان و فعالیت های آنلاین خود را از هر کسی که نظارت بر شبکه یا آنالیز ترافیک انجام می دهد ، پنهان می کند ، بنابراین فعالیت اینترنت شما ردیابی به شما دشوار است. این یکی از بهترین شرط های شما برای حفظ ناشناس ماندن آنلاین است. برای به حداکثر رساندن اثربخشی Tor ، حتماً این نکات را بخوانید: می خواهید Tor واقعاً کار کند?

مرور ایمن ، همه!


آیا با خنثی کردن زندگی آنلاین خود کمک بیشتری می خواهید؟ راهنماهای ExpressVPN را در زیر مشاهده کنید:

> حذف برنامه های افزودنی Chrome

> حذف Dropbox

> حذف حساب Facebook خود

> حذف پیام رسان فیس بوک

> حذف یافتن آیفون من ، یافتن iPad من و پیدا کردن Mac من

> حذف حساب Gmail خود را

> سابقه Google خود را حذف می کند

> حذف عکسهای Google خود

> تاریخچه مرور هارد دیسک شما حذف می شود

> حذف اکانت اینستاگرام خود

> سابقه Internet Explorer شما حذف می شود

> حذف حساب Pokémon Go خود

> حذف سافاری

> حذف حساب Snapchat شما

> حذف حساب Tinder خود را

> حذف مسنجر WhatsApp

> حذف حساب Yahoo Mail خود

>

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map