نحوه حذف دائمی حساب Snapchat خود

تعداد کمی از برنامه های اشتراک اجتماعی می توانند با سرگرم کننده Snapchat مطابقت داشته باشند. از همه گذشته ، چه کسی دوست ندارد عادت گاه و بیگاه مسخره را به یک دوست بفرستد؟ برخی از فیلترهای سلفی جالب و برچسب های آگاه از مکان هنری را پرتاب کنید ، و معتاد بودن بسیار آسان است – مخصوصاً با آگاهی از اینکه تصاویر پس از چند ثانیه از بین می روند. (معمولا.)


اما اگر می خواهید استراحت از چرت زدن و چت کردن بی پایان بخواهید؟ اگر می خواهید حریم خصوصی قدیمی خوبی داشته باشید چه می کنید؟ این راهنما به شما نشان می دهد چگونه برای همیشه حساب Snapchat خود را حذف کنید. (اگر فکر دوم دارید ، 30 روز فرصت دارید تا یک حساب Snapchat حذف شده را دوباره فعال کنید. پس از آن ، آن از بین رفته است.)

توجه داشته باشید: اگرچه اسنپ چت به دلیل خط مشی حذف خودکار مشهور است ، اما برخی از پیامها قابل حذف نیستند. قبل از چرت زدن فکر کنید!

پرش به …

خط مشی رازداری Snapchat
نحوه حذف دائمی حساب Snapchat خود
کارهای بیشتری برای محافظت از حریم خصوصی اینترنت خود انجام دهید

خط مشی رازداری Snapchat

قبل از حذف (یا حتی استفاده) Snapchat ، باید خط مشی رازداری Snapchat را مطالعه کنید.

Snapchat سه نوع اطلاعات را از شما جمع می کند:

  • اطلاعاتی که به Snapchat می دهید. به عنوان مثال: اطلاعات شخصی که هنگام ایجاد یک حساب کاربری ارسال می کنید.
  • اطلاعاتی که هنگام استفاده از Snapchat جمع آوری می شود. به عنوان مثال: انواع محتوایی که به اشتراک می گذارید ، مدل تلفنی که در آن از Snapchat استفاده می کنید ، لیست مخاطب خود و غیره.
  • اطلاعات شخص ثالث. از آنجا که اسنپ چت با سایر شرکت ها مالکیت و همکاری دارد ، ممکن است هرگونه اطلاعات جمع آوری شده توسط اسنپ چت یا این اشخاص ثالث رد و بدل شود تا اسنپ چت بتواند پروفایل جامع تری از شما ایجاد کند.

اسنپ ​​چت چگونه از اطلاعات شما استفاده می کند?

اسنپ ​​چت از اطلاعاتی که از شما جمع می کند استفاده می کند تجربه Snapchat خود را شخصی کنید و به شما تبلیغات هدفمند نشان می دهد. اما اگر احساس می کنید تبلیغات Snapchat بیش از حد مزاحم هستند ، می توانید با پر کردن فرم بازخورد آگهی Snapchat به اسنپچات اطلاع دهید.

در نهایت ، به یاد داشته باشید که:

  • هر محتوایی که به اشتراک بگذارید ممکن است برای اهداف تجاری و تبلیغاتی استفاده شود.
  • شما مسئول مدیریت اطلاعات شخصی خود به صورت آنلاین هستید.

نحوه حذف دائمی Snapchat

مرحله 1: به هر مرورگر وب بروید support.snapchat.com/delete-account.

نوار آدرس مرورگر که نشانی اینترنتی حذف حساب را نشان می دهد.
گام 2: نام کاربری و رمز عبور Snapchat خود را وارد کنید.

Snapchat ورود به صفحه با نام کاربری و فیلدهای رمز عبور برجسته شده است.

مرحله 3: کادر کنار را علامت بزنید من روبات نیستم و سپس شیر وارد شدن.

Snapchat ورود به صفحه با من جعبه ربات برجسته نیستم.

مرحله 4: شما وارد صفحه “مدیریت حساب من” می شوید. به پایین بروید و روی آن ضربه بزنید حساب حساب من را حذف کنید.

صفحه حساب های Snapchat با دکمه Delete My Account برجسته شد.

مرحله 5: یکبار دیگر نام کاربری و رمز عبور Snapchat خود را وارد کنید ، سپس به ضربه بزنید حذف حساب کاربری.

صفحه تأیید حساب Snapchat با دکمه Delete Account برجسته شده است.

و شما انجام داده اید! اکنون دیگر از سایر کاربران Snapchat اسنپ دریافت نخواهید کرد.

کارهای بیشتری برای محافظت از حریم خصوصی اینترنت خود انجام دهید

حال اگر واقعاً می خواهید بازی رازداری اینترنت خود را بیشتر کنید ، در اینجا اقدامات بیشتری را می توانید انجام دهید.

  1. از ExpressVPN استفاده کنید. هنگام “توقف” Google Google & سابقه برنامه مانع از جمع آوری داده های Google در مورد شما نمی شود ، مانع از ISP شما می شود تا کارهای آنلاین را انجام دهید و به طور بالقوه آن را با شرکت ها و دولت ها به اشتراک بگذارید. برای پنهان کردن فعالیت آنلاین خود از ISP ، از VPN مانند ExpressVPN استفاده کنید.
  2. از مرورگر Tor استفاده کنید. Tor مکان و فعالیت های آنلاین خود را از هر کسی که نظارت بر شبکه یا آنالیز ترافیک انجام می دهد ، پنهان می کند ، بنابراین فعالیت اینترنت شما دشوار است که بتواند به شما ردیابی کند. این یکی از بهترین شرط های شما برای حفظ ناشناس ماندن آنلاین است. برای به حداکثر رساندن اثربخشی Tor ، حتماً این نکات را بخوانید: می خواهید Tor واقعاً کار کند?

مرور ایمن ، همه!

آیا با خنثی کردن زندگی آنلاین خود کمک بیشتری می خواهید؟ راهنماهای ExpressVPN را در زیر مشاهده کنید:

> حذف پسوندهای Chrome

> حذف Dropbox

> حذف حساب فیس بوک خود را

> حذف پیام رسان فیس بوک

> حذف یافتن آیفون من ، یافتن iPad من و پیدا کردن Mac من

> حذف حساب Gmail خود را

> سابقه Google خود را حذف می کند

> عکسهای Google خود را حذف کنید

> تاریخچه مرور هارد دیسک شما حذف می شود

> حذف حساب اینستاگرام خود را

> سابقه Internet Explorer شما حذف می شود

> حذف حساب Pokémon Go خود

> حذف سافاری

> حذف حساب Tinder خود را

> حذف حساب توییتر خود

> حذف مسنجر WhatsApp

> حساب کاربری Yahoo Mail خود را حذف می کنید

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map