نحوه حذف دائمی حساب Tinder خود

از بین تمام برنامه های سازگاری موجود ، Tinder ممکن است شناخته شده ترین باشد. با انجام بیش از 9 میلیارد مسابقه تا به امروز ، شیوه پیدا کردن بسیاری از عشق را تغییر داده است.


اما برای همه جابجایی و اتصال ، این نگرانی اساسی وجود دارد که استفاده از Tinder حریم خصوصی اینترنت شما را به خطر بیاندازد. این راهنما به شما نشان می دهد چگونه حساب Tinder خود را حذف کنید.

پرش به …

Tinder و حریم خصوصی شما
چگونه حساب Tinder خود را حذف کنیم
برخی از سؤالات مربوط به حذف حساب Tinder شما
کارهای بیشتری برای محافظت از حریم خصوصی اینترنت خود انجام دهید

Tinder و حریم خصوصی شما

Tinder یک است برنامه دوستیابی تلفن همراه مبتنی بر مکان. این اجازه می دهد تا کاربران برای مرور پروفایل های کاربران دیگر و “کشیدن راست” بر روی پروفایل هایی که به آنها علاقه مند است ، بکشند. اگر طرف مقابل نیز به راست بپیچد ، این دو می توانند با هم چت کنند و بیشتر به هم وصل شوند.

در حالی که برنامه یک تجربه جالب مانند بازی و پتانسیل دیدار با موارد مهم دیگر را ارائه می دهد ، Tinder همچنین اطلاعات بیشتری را از آنچه انتظار دارید جمع آوری کند. این شامل:

  • نام ، آدرس ایمیل ، آدرس فیزیکی و شماره تلفن شما
  • اطلاعات حساب Facebook شما (برای هر نمایه Tinder یک حساب معتبر Facebook لازم است)
  • موقعیت مکانی شما هر زمان که از برنامه استفاده می کنید
  • عکس ها و فیلم هایی که می گیرید و در Tinder بارگذاری می کنید

همانطور که انتظار دارید ، Tinder از این اطلاعات استفاده می کند به شما تبلیغات هدفمند ارائه می دهند و حق دارد از اطلاعات خود به هر روشی که بخواهد استفاده کنید.

در نهایت ، سؤالاتی که باید در نظر بگیرید عبارتند از:

  • چقدر به اطلاعات شخصی خود به Tinder اعتماد دارید?
  • آیا با استفاده از داده های شخصی خود به عنوان منبع درآمد ، با Tinder شرایط خوبی دارید؟?
  • آیا حاضرید از برخی از حریم خصوصی اینترنت برای دیدار با افراد جدید آنلاین خودداری کنید?
  • آیا با خطرات احتمالی هنگام برخورد فیزیکی از مسابقات Tinder خود مشکل دارید ، خوب هستید?

چگونه حساب Tinder خود را حذف کنیم

به دلایل امنیتی ، فقط می توانید حساب خود را از درون برنامه Tinder حذف کنید.

مرحله 1: روی ضربه بزنید نماد برنامه Tinder برای باز کردن برنامه.

صفحه نمایش دستگاه تلفن همراه با نماد برنامه Tinder برجسته شده است.

گام 2: در برنامه ، روی ضربه بزنید نماد نمایه در بالا سمت چپ برای دسترسی به نمایه خود.

صفحه برنامه Tinder با نماد نمایه برجسته شده است.

مرحله 3: در نمایه خود ، روی ضربه بزنید تنظیمات.

صفحه نمایه Tinder با تنظیمات برجسته شده است.

مرحله 4: به پایین تنظیمات بروید و به ضربه بزنید حذف حساب کاربری.

صفحه تنظیمات Tinder با دکمه Delete Account برجسته شده است.

مرحله 5: از شما خواسته می شود تأیید کنید که آیا می خواهید حساب خود را حذف کنید یا نه. برای ادامه ، روی ضربه بزنید حذف.

صفحه تأیید حساب Tinder را با دکمه Delete برجسته حذف کنید.

برخی از سؤالات متداول درباره حذف Tinder

آیا حذف برنامه Tinder ، حساب من را حذف می کند?

نه. حذف برنامه Tinder انجام می شود نه حساب خود را حذف کنید اگر می خواهید حساب خود را حذف کنید ، باید مراحل فوق را دنبال کنید.

بعد از حذف حساب Tinder من چه اتفاقی می افتد?

شما به طور دائم تمام مسابقات ، پیام ها و سایر جزئیات حساب خود را از دست می دهید.

من در Tinder Plus هستم. حذف حساب من نیز اشتراک من را لغو خواهد کرد?

شماره. حذف برنامه و / یا حساب کاربری شما اشتراک Tinder Plus شما را لغو نمی کند.

برای لغو اشتراک خود ، باید به App Store یا Google Play Store بروید و از آنجا مشترک شوید.

برای دریافت بازپرداخت ، کاربران iOS باید درخواست خود را در https://getupport.apple.com ارسال کنند ، در حالی که کاربران Android باید به ایمیل [email protected] ارسال کنند.

برای اطلاعات بیشتر ، به بخش “Tinder Plus” در صفحه سؤالات متداول Tinder مراجعه کنید.

آیا Tinder بعد از حذف حساب من اطلاعات من را حفظ خواهد کرد?

آره. تمام اطلاعاتی که هنگام ثبت نام در Tinder و استفاده از خدمات ارسال کرده اید در اختیار شرکت قرار خواهد گرفت. Tinder هنوز هم می تواند از اطلاعات شما برای اهداف تبلیغاتی استفاده کند یا آن را با سایر کاربران و اشخاص ثالث به اشتراک بگذارد.

چه اتفاقی می افتد اگر دوباره پس از حذف حساب خود وارد شوید?

اگر بعد از حذف حساب خود سعی کنید وارد Tinder شوید ، Tinder نمایه جدیدی را برای شما ایجاد می کند.

کارهای بیشتری برای محافظت از حریم خصوصی اینترنت خود انجام دهید

نمی دانید چه چیز دیگری می توانید برای تقویت حریم خصوصی اینترنت خود انجام دهید؟ در اینجا چند مرحله می توانید بردارید.

  1. از ExpressVPN استفاده کنید. هنگام “توقف” Google Google & سابقه برنامه مانع از جمع آوری داده های Google در مورد شما نمی شود ، مانع از ISP شما می شود تا کارهای آنلاین را انجام دهید و به طور بالقوه آن را با شرکت ها و دولت ها به اشتراک بگذارید. برای پنهان کردن فعالیت آنلاین خود از ISP ، از VPN مانند ExpressVPN استفاده کنید.
  2. از مرورگر Tor استفاده کنید. Tor مکان و فعالیت های آنلاین خود را از هر کسی که نظارت بر شبکه یا آنالیز ترافیک انجام می دهد ، پنهان می کند ، بنابراین فعالیت اینترنت شما ردیابی به شما دشوار است. این یکی از بهترین شرط های شما برای حفظ ناشناس ماندن آنلاین است. برای به حداکثر رساندن اثربخشی Tor ، حتماً این نکات را بخوانید: می خواهید Tor واقعاً کار کند?

مرور ایمن ، همه!

آیا با خنثی کردن زندگی آنلاین خود کمک بیشتری می خواهید؟ راهنماهای ExpressVPN را در زیر مشاهده کنید:

> حذف پسوندهای Chrome

> حذف Dropbox

> حذف حساب فیس بوک خود را

> حذف پیام رسان فیس بوک

> حذف یافتن آیفون من ، یافتن iPad من و پیدا کردن Mac من

> حذف حساب Gmail خود را

> سابقه Google خود را حذف می کند

> عکسهای Google خود را حذف کنید

> تاریخچه مرور هارد دیسک شما حذف می شود

> حذف حساب اینستاگرام خود را

> سابقه Internet Explorer شما حذف می شود

> حذف حساب Pokémon Go خود

> حذف سافاری

> حذف حساب Snapchat شما

> حذف حساب توییتر خود

> حذف مسنجر WhatsApp

> حساب کاربری Yahoo Mail خود را حذف می کنید

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map