IDShield Review (2018): Protecció de robatori d’identitat sorprenentment de baix cost

A mesura que augmenten les preocupacions sobre el robatori d’identitat, gràcies a un nombre reduït d’incompliments de dades, els serveis de protecció del robatori d’identitat també creixen. IDShield va entrar al mercat el 2010 com a empresa de LegalShield, una empresa de serveis jurídics pre-pagats. El servei ofereix un conjunt de funcions bastant excel·lent a un preu increïble i comparat amb alguns dels seus competidors com IdentityForce i Identity Guard. L’única pregunta, doncs, és si es pot comptar amb IDShield per oferir un nivell de serveis equivalent a la competició mentre es cobren preus al fons.


Característiques i preus

El preu de IDShield és el primer sorteig immediat d’aquest servei. El servei ofereix tres plans bàsics de protecció:

 • Família IDShield: Creat per a cobrir-vos, la vostra parella / parella, i fins a 8 persones a càrrec, a 24,95 dòlars mensuals (només per a subscriptors nord-americans)
 • Identificador individual: Creat per a cobrir-vos només amb una protecció contra robatori d’identificació a 9,95 dòlars mensuals (només per EUA)
 • IDShield Canadà: una opció més lleugera de robatori d’identificació per a residents canadencs que inclou serveis bàsics de vigilància i restauració de privadesa a 12,95 dòlars mensuals.

Valoració de preus IDShield

Si bé el preu és relativament baix, IDShield també redueix tres pràctiques habituals que fan servir altres serveis.

Primer, no hi ha cap prova gratuïta. Se us obligarà a pagar un mes de servei per provar-lo i determinar si us agrada o no la oferta. En segon lloc, hi ha el fet que IDShield no ofereix un pla anual amb descompte. Només us podeu registrar en una subscripció mensual. Finalment, tampoc hi ha cap política de reembossament. Una cerca ràpida del document de Condicions i condicions de l’empresa revela ni tan sols un suggeriment de la paraula “reemborsament” i, fins i tot si cancel·leu immediatament després de registrar-vos, encara esteu al ganxo del pagament..

Independentment de quin dels dos plans en què us registreu, rebrà un conjunt similar de funcions. La família IDShield només amplia aquestes funcions per cobrir més persones. Sota cada pla basat en Estats Units, el conjunt bàsic de funcions inclou:

 • Alertes i notificacions
 • Verificació del canvi d’adreça
 • Seguiment de registres judicials
 • Control de crèdit
 • Alertes d’informació de crèdit
 • Tracker de puntuació de crèdit mensual
 • Control de préstecs de pagament
 • Monitorització de seguretat
 • Monitorització de privadesa
 • Monitorització de xarxes socials
 • Restauració d’identitat
 • IDShield Vault Manager Manager
 • Serveis de consulta d’identitat
 • Suport de consultes impulsades per esdeveniments
 • Servei de vigilància infantil (només amb el pla de família IDShield)

IDShield Canada no inclou la majoria d’aquestes funcions. IDShield Canada només inclou el seguiment bàsic de privadesa i seguretat, serveis de consulta d’identitat, serveis de restauració d’identitats i divulgacions d’informes de crèdit.

El servei combina una barreja d’elements humans i automatitzats per supervisar els comptes d’usuaris de l’activitat sospitosa. La major part del monitoratge la realitzen sistemes automatitzats que poden raspar informació més fàcilment que un humà, mentre que IDShield destaca els seus serveis de consulta que connecten subscriptors a gestors de casos reals..

Tot i que la majoria d’això s’atribueix a IDShield, el servei existeix en realitat com a esforç conjunt entre LegalShield (propietari de IDShield) i Kroll (una companyia de seguretat ciberseguretat i informació). Com a resultat, una gran part del que esteu rebent en forma de serveis de robatori d’identificació s’obté a Kroll.

A destacar, Kroll ha estat en el negoci des de fa més de 20 anys totalment acreditat per la Better Business Bureau, i com a qualificació A + del BBB. Mentrestant, LegalShield ha estat en el negoci des de fa més de 40 anys amb diversos noms acreditat pel BBB amb una qualificació A +, però també té una puntuació de 3 estrelles sobre 5 de les opinions dels clients de BBB.

Els serveis primaris que anuncia IDShield als seus usuaris són: Monitorització de seguretat, Monitorització de privadesa, Monitorització de xarxes socials, Restauració d’identitat, IDShield Vault i Serveis de consulta..

De manera estranya, tot i que positivament, també sembla que IDShield ofereix descomptes als socis en la compra a diversos llocs. Els usuaris poden obtenir descomptes quan compren a llocs com Kohls, IHOP, Brooks Brothers, Verizon Wireless i molt més. A través del programa MEMBERPerks hi ha milers de descomptes disponibles.

Monitorització de seguretat i privadesa

El seguiment de seguretat d’IDShield inclou la gran majoria del que esteu rebent a través del servei, incloses les alertes i notificacions, la supervisió de registres judicials, la supervisió de préstecs de pagament i altres funcions vinculades a la seguretat de la informació personal..

Els elements més importants que IDShield monitoritza en nom de cada usuari són SSN, números de targeta de crèdit, números de compte bancari i informació general vinculada o requerida per a transaccions financeres.

L’objectiu principal del seguiment de seguretat i privadesa d’IDShield és controlar els llocs web del mercat negre que venen dades personals. Inclou el seguiment d’IRC, sales de xat, xarxes P2P i fonts de xarxes socials per a dades robades i venudes. IDShield comprovarà per garantir que coses com el vostre SSN, nom, data de naixement, adreça de correu electrònic (fins a 10), números de telèfon (fins a 10), números de llicència de conduir i altres informacions no es publiquin en línia. Si es troba, obtindreu una alerta mitjançant el sistema.

Monitorització de xarxes socials

Tot i que fa part del que fa el seguiment de privadesa per assegurar-se que la informació personal no està disponible a les xarxes socials, el servei inclou un monitor separat per a l’activitat de les xarxes socials. Podeu especificar quines xarxes socials voleu ser cobertes i comprovar el servei amb publicacions, comentaris, imatges i altres tipus d’interaccions amb mitjans socials que puguin utilitzar o llistar informació d’identificació personal.

L’opció de control de les xarxes socials està dissenyada principalment per cercar “riscos reputacionals”, per exemple, publicacions, comentaris o imatges que puguin ferir la seva reputació personal. Això la converteix en una bona opció per a individus al mercat de treball que estiguin preocupats per l’impacte que poden tenir els mitjans socials en les perspectives laborals. També és bo per a aquells que treballen en una carrera de seguretat o amb una qualitat sensible, on es pot costar una publicació negativa en els mitjans de comunicació social.

Restauració d’identitat

En cas de robar-li la identitat, IDShield lliura el cas a Kroll, que investigarà i intentarà restaurar qualsevol dany causat a la seva identitat. Això pot incloure:

 • Notificació a l’Administració de la Seguretat Social en nom de SSN robats i mal utilitzats
 • Publica alertes de frau als informes de crèdit
 • Ordena informes de crèdit actualitzats
 • Revisa les activitats de crèdit per fraus
 • Consulteu els registres públics
 • Emet declaracions de víctimes de frau
 • Notificar-ho i treballar amb l’aplicació de la llei
 • Realitzar cerques i rastres de sistemes d’informació pública

Hi ha també més d’una dotzena d’altres tasques que IDShield afirma que Kroll realitzarà en nom vostre, quan estigui justificat. Suposadament tot això s’inclou en el preu de la vostra subscripció, però Kroll determinarà quins passos són necessaris i pot rebutjar fer qualsevol acció per algunes raons diferents, inclòs si l’activitat fraudulenta ha estat promulgada per algú no vinculat a la legislació nord-americana o canadiana. Kroll fins i tot pot rebutjar prendre mesures si creu que coneixia algun esdeveniment de frau ocorregut abans de registrar-se al servei. Algunes d’aquestes estipulacions deixen a Kroll una quantitat incòmode de gran quantitat per a que simplement no prengui accions, amb poc recurs als subscriptors de IDShield..

IDShield Vault Manager Manager

IDShield inclou un gestor de contrasenyes per ajudar els usuaris a protegir els seus comptes de la pirateria. Els gestors de contrasenyes són una dotzena una dotzena aquests dies i cadascun inclou avantatges i inconvenients. IDShield Vault té plugins del navegador disponibles per a Chrome, FireFox i Safari, i es poden sincronitzar entre dispositius. És possible que vulgueu considerar l’ús d’un gestor de contrasenyes dedicat com LastPass en lloc del gestor de contrasenyes inclòs com a complement a un servei com IDShield. Els gestors de contrasenyes autònoms solen oferir un millor servei, funcions i seguretat.

Serveis de consulta

IDShield posa a la seva disposició tots els subscriptors els seus serveis de consulta. Aquesta part del servei consisteix en ajudar els clients a tenir consciència de les millors pràctiques sobre com utilitzar i protegir la seva identitat en línia. Els serveis de consulta, que també proporcionen Kroll, inclouen:

 • Assessorament sobre bones pràctiques
 • Assistència en la comanda d’informes de crèdit
 • Consulta sobre drets del consumidor
 • Informació sobre tendències de robatori d’identificació
 • Trets de compres en línia
 • Consulta sobre estafes habituals
 • Consulta sobre com utilitzar adequadament la informació financera

A la consulta es proporcionen uns quants altres serveis d’informació. En última instància, IDShield vol ajudar a evitar que els seus clients participin en els tipus comuns de conductes que poden conduir a un robatori d’identitat..

Procés de registre de la subscripció

El procés de registre d’IDShield és una mica confús (principalment a causa del disseny del lloc web), però també perquè el servei intenta que us registreu als serveis legals abans de donar-vos l’opció de triar el vostre pla IDShield..

Protecció de pantalla

Al registre, us ofereixen plans legals amb complements opcionals, com ara “Suplement de propietaris de pistoles”, plans per a petites empreses i plans de conductors comercials. Tot i que IDShield és propietat de LegalShield, sembla una mica confús impulsar aquests serveis legals als clients a través de la pàgina de registre d’IDShield amb poca discussió d’aquests serveis abans que apareguin..

A més, voldreu tenir en compte que es tracta d’un servei basat en subscripcions amb retirades automàtiques de mes en mes. Quan us registreu, otorgueu a IDShield una autorització per efectuar aquestes retirades, que us obligarà a que el consentiu abans de poder completar la inscripció.

Configuració del compte

Un cop us hàgiu registrat, el següent pas serà configurar el vostre compte. IDShield requereix el vostre SSN per tal de proporcionar els seus serveis bàsics, per la qual cosa haureu de proporcionar a la pàgina d’activació del compte..

Després d’això, IDShield recorre els usuaris a través de “Preguntes d’autenticació”. En realitat, aquesta és una característica de seguretat bastant important per assegurar-se que algú altre no es registri a IDShield mitjançant la vostra informació personal. Les preguntes estan dissenyades per proporcionar resposta a qualsevol que no conegui tots els fets de la vostra vida. Tindreu preguntes com ara “Què es diu del vostre empresari actual” i preguntes relacionades amb les ciutats en què vàreu viure en algun moment del passat, entre altres consultes personals.

Potser de forma divertida, algunes de les preguntes estan dissenyades intencionadament per ser enganyoses. Per exemple, tenia una pregunta que demanava més detalls relacionats amb una hipoteca o un préstec que suposadament vaig obrir el 1998. De fet, mai no vaig obrir un préstec en aquell temps (acabava de començar la secundària, de fet, de manera que era massa jove. per obtenir un préstec de totes maneres). I com que sé què hi ha en el meu informe de crèdit bastant bé, estava segur que no hi havia una hipoteca fraudulenta al meu informe de crèdit que aparegués d’alguna manera a la pregunta d’autenticació d’IDShield. (Per tenir en compte, la resposta correcta aquí era respondre “Cap de l’anterior” o el seu equivalent.)

IDShield treu aquestes preguntes del vostre informe de crèdit i d’altres registres públics associats a la vostra SSN.

Si el feu fora de les preguntes d’autenticació, hi ets. Més enllà d’això, haureu de configurar IDShield amb qualsevol dels vostres comptes que voleu supervisar el servei..

IDShield

De manera predeterminada, la vostra adreça de correu electrònic, SSN, nom, adreça i número de telèfon estan supervisats. Per sort, IDShield no escuma la informació de la vostra targeta de crèdit del procés de pagament ni la inserirà al vostre monitoratge. El motiu més probable és que el pagament que es faci a IDShield està separat de Kroll, que realment és propietari i opera del lloc IDShield. Haureu d’introduir-ho per separat a la secció de control al costat d’altres informacions financeres, com ara els comptes bancaris, o identificar informació com el permís de conduir, el passaport o els números d’identificació mèdica..

Alertes i informes

Podeu veure i controlar el vostre compte IDShield ja sigui des del web o des de l’aplicació mòbil disponible per a iOS i Android.

Des de qualsevol d’aquestes opcions, podeu veure informes sobre la vostra puntuació de crèdit mensual (que apareixen de manera destacada tant al lloc com a l’aplicació), així com a les altres àrees que monitoritza IDShield, inclosos registres judicials, préstecs de pagament, verificació de canvi d’adreça, xarxes socials i l’activitat general d’internet que pugui utilitzar la vostra informació.

Podeu fer clic per veure els informes de cadascuna de les diferents àrees controlades. Si tot està net o si res sembla sospitós, us rebran un missatge relativament positiu i una marca de verificació verda.

IDShield

Tanmateix, si hi ha alguna cosa en una de les àrees en què IDShield segueix la vostra informació, rebrà una notificació per correu electrònic i podràs revisar quins problemes s’han trobat. A partir de la prova, no sembla que l’aplicació utilitzi notificacions push per avisar-vos dels possibles riscos quan es produeixen.

Hi ha una bona possibilitat que ja trobareu alguna activitat al vostre compte si aneu a la secció “Monitorització d’Internet” del lloc o de l’aplicació.

IDShield

A partir d’aquí, podeu ampliar els quadres disponibles per visualitzar els vostres informes d’activitat, que proporcionaran més informació sobre quina activitat es va localitzar en funció de la informació que heu proporcionat a IDShield per controlar-la. En el meu cas, em van rebre un informe en diferents llocs web on es veia compromesa la meva adreça de correu electrònic i possiblement contrasenyes. Això no era una notícia per a mi (comprovo periòdicament llocs com Has I been Pwned per determinar si, efectivament, he estat indicat en un incompliment de dades).

Com fer servir les vostres alertes

Hi ha molt poc que fer sobre la informació del compte robada més enllà de canviar les contrasenyes. Però si heu triat que IDShield controli la informació financera i trobeu una activitat fraudulenta greu, potser us interessa que us poseu en contacte amb els serveis de consulta que la companyia proporciona..

IDShield afirma que pot optar per no responsabilitzar-se ni proporcionar una resposta a esdeveniments de robatori d’identificació. Hi ha una bona possibilitat que inclogui incompliments de dades ocorreguts fa diversos anys sobre els quals es decideix haver-ne conegut. A més, pot ser que no hi pugui fer res més enllà de fer-vos saber que la vostra informació estava compromesa.

De vegades, l’aplicació IDShield mostrarà que teniu alertes, de fet, simplement us informarà que no trobava cap activitat. En el cas del control de xarxes socials, aquestes alertes només podrien dir-vos que s’ha trobat informació personal … als vostres propis comptes de mitjans de comunicació social.

Si bé el servei supervisa els informes de crèdit, només supervisa els informes Experian. No proporciona informació sobre Transunion ni Equifax, cosa que significa que estareu molt limitats a la informació que s’obté, ja que l’activitat fraudulenta detectada per aquests serveis pot ser desapercebuda. Podeu utilitzar Karma de crèdit per obtenir un informe de crèdit gratuït de les tres agències de qualificació de crèdit.

Servei d’atenció al client

En funció del que podem dir, un cop pagueu IDShield / LegalShield per un compte, la majoria dels serveis es canvien a Kroll. De fet, el lloc web IDShield té copyright de IDShield, mentre que el lloc web que utilitzeu per iniciar la sessió al vostre compte, myidshield.com, té copyright a Kroll. Com a recordatori, Kroll i IDShield / LegalShield no són les mateixes entitats, de manera que sembla que IDShield ven els serveis, mentre que majoritàriament són gestionats i implementats per Kroll..

Tot i així, sembla que el servei al client el gestiona IDShield / Legal Shield. Si feu clic a la pàgina “Contacta’ns”, tindràs accés a un petit nombre d’opcions de contacte, que inclouen:

 • Llista d’enviament
 • Correu electrònic
 • Número de telèfon
 • Enllaç al lloc web LegalShield

El que no obteniu, aquí o en qualsevol altre lloc del lloc, és una opció de xat en directe per parlar amb un representant del servei d’atenció al client de manera més ràpida i eficaç.

Política de cancel · lació

Potser el major problema d’atenció al client que tenim és la política de cancel·lació d’IDShield. La majoria de serveis ofereixen als usuaris un accés fàcil per cancel·lar el seu compte. Tot i això, IDShield no proporciona cap botó de cancel·lació ràpida a la configuració del compte d’usuari. A més, no hi ha cap correu electrònic dedicat a la cancel·lació.

IDShield afirma en el seu document Termes i condicions que els usuaris poden cancel·lar en qualsevol moment i per qualsevol motiu, però no proporciona informació sobre com cancel·lar-los. El supòsit és que haureu de cancel·lar per correu electrònic o per telèfon.

Aquesta és una terrible política de cancel·lació per diverses raons. Quan els usuaris cancel·len, volen confirmació immediata i més control sobre aquesta cancel·lació. Si deixeu-lo a un correu electrònic general, ni tan sols una adreça de correu electrònic de cancel·lació dedicada, es produeix molta incertesa sobre si el compte es cancel·larà o no realment.

A més, són necessàries polítiques de cancel·lació més actives i actuals per a la satisfacció del client quan es tracta de serveis basats en subscripcions. Fer visible l’estat de la subscripció a la configuració del compte d’usuari (actiu, cancel·lat, etc.) donaria als clients la tranquil·litat que necessiten saber que la seva targeta de crèdit no continuarà facturant. També facilita que els clients puguin renovar els seus comptes si ho decideixen, cosa que seria una opció millor per a la retenció d’usuaris d’IDShield..

Dit això, hi ha algunes notícies positives per informar-vos sobre el servei i la cancel·lació del client d’IDShield.

He comprat una subscripció mensual d’IDShield per provar el servei. També vaig provar per veure el temps que triguaria a cancel·lar-me el compte. Positivament, quan envieu un missatge de correu electrònic a IDShield, disposen d’un sistema de resposta automàtica que us permetrà saber que rebreu una resposta en un termini de 24 a 48 hores. El correu electrònic de resposta ve inclòs amb una traducció en espanyol.

IDShield

En realitat, vaig rebre una resposta a la meva sol·licitud de cancel·lació en menys de 2 minuts.

Protecció de pantalla

En un punt important a IDShield / LegalShield, pot ser que sigui la resposta de correu electrònic de cancel·lació més ràpida que he rebut en el temps provant diversos serveis.

Tot i que les opcions d’atenció al client d’IDShield deixen molt a desitjar. Desafortunadament, no hi ha cap opció adequada per al consumidor per cancel·lar-la disponible al vostre compte. Tanmateix, un correu electrònic ràpid a IDShield amb el número de compte del vostre membre pot ajudar-vos a agilitar les coses al llarg d’una manera impressionant.

Veredicte

IDShield és un servei interessant i de baix cost per ajudar a controlar la vostra vida privada (o la de la seva família). El servei només no ofereix algunes funcions necessàries, com ara el control del crèdit, també el podeu fer servir per controlar tot un seguit d’altres àrees relacionades amb la seguretat i la privadesa de la vostra vida en línia i financera en línia, com ara la reputació de mitjans de comunicació social i fins i tot el dia de paga. sol·licituds de préstecs. Tot això suposa un cost reduït força impressionant que menysprea la major part de la competència de IDShield.

Però sembla que el servei té alguns inconvenients. L’estructura organitzativa d’IDShield és immensament confusa, cosa que dificulta determinar qui dirigeix ​​exactament l’espectacle. Tot i que les taxes de resposta per correu electrònic d’atenció al client van ser les millors que he vist, la manca de funcions de cancel·lació fàcilment disponibles es va dissenyar clarament com a estratègia de retenció d’usuaris. La política de cancel·lació que no és amigable per als usuaris és una cosa clara per obtenir un servei altrament decent.

Si bé el servei és econòmic, la manca de política de reemborsament o de prova gratuïta significa que no podeu provar-ho abans de comprar. Per a alguns subscriptors, això pot donar lloc a una quantitat indeguda de remordiments dels compradors.

Tenint en compte tot això, els usuaris potencials d’IDShield voldran assegurar-se que estan segurs que aquest és el servei adequat per a ells, o bé arriscaran a perdre entre 9,95 i 24,95 dòlars per un servei que no us agradi..

Visita IDShield

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map