Hacking with Python: 6 millors cursos en línia per a pirates informàtics ètics

Hacking with python 6 millors cursos en línia per a pirates informàtics ètics


Els pirates informàtics ètics tenen un paper important en les organitzacions en trobar i solucionar vulnerabilitats en sistemes i aplicacions. Python és un llenguatge de programació d’alt nivell que és ideal per a professionals de la seguretat, ja que és fàcil d’aprendre i et permet crear programes funcionals amb una quantitat limitada de codi.

Hi ha disponible una selecció decent de cursos per aprendre sobre la pirateria ètica amb Python. Tot i això, no tots es fan iguals. Varien molt quant a la profunditat del programa, la idoneïtat per a diversos nivells, l’accessibilitat i el preu. Aprofitarem més en detalls, però aquí hi ha un cop d’ull als nostres cursos en línia de pirates ètics en línia Python:

 1. StationX: el conjunt complet de Python per a la pirateria informàtica i la seguretat cibernètica
 2. Cibèria: introducció a Python
 3. Cybrary: Desenvolupant eines de pirateria ètica amb Python
 4. CyberTraining 365: pirateria ètica amb Python
 5. Udemy: Python 3 For PenTest ofensiu: un curs pràctic complet
 6. Udemy: Programació en xarxa Python | Aplicacions en xarxa & Eines de pirateria

Les nostres seleccions sobre els millors cursos de pirateria amb Python es van basar en els criteris següents:

 • Proporciona una gran quantitat d’ensenyament teòric i pràctic
 • Ofereix valors per diners
 • Té clar a qui s’adapta el curs
 • Es pot completar completament en línia
 • Proporciona una certificació de finalització

Millors cursos en línia de pirateria ètica amb Python

Aquí teniu la nostra llista dels millors programes de pirateria en línia amb Python per a pirates informàtics ètics:

1. StationX: el conjunt complet de Python per a la pirateria informàtica i la seguretat cibernètica

Cursos de pirateria ètica de StationX Python.

StationX ofereix un conjunt de tres cursos dissenyats perquè els principiants de Python es converteixin en usuaris avançats amb amplis coneixements de ciberseguretat. Inclou 36 hores de conferències de vídeo a demanda.

Els cursos assoleixen perfecte equilibri entre els components teòrics i pràctics de pirateria amb Python. A més, s’enganxen al punt, de manera que no us embrunteu en detalls innecessaris que puguin ser aclaparadors, especialment per a principiants.

Aprendràs per exemple, escrivint els teus propis programes de pirateria i seguretat, problemes de modelatge i dissenyant i implementant les solucions corresponents.

Els cursos inclosos en el paquet són:

 • Apreneu Python i la pirateria ètica a Scratch
 • Python per a principiants: aprendre la programació de Python (Python 3)
 • Cyber ​​Security – Python i aplicacions web

Si voleu iniciar una carrera en ciberseguretat o simplement voleu obtenir més informació sobre la pirateria amb Python, aquest paquet pot ser una bona opció. A més, StationX té a l’abast un munt d’altres cursos i paquets excel·lents. Fins i tot podeu aprofitar la vostra Membre VIP i accedir a tots els cursos amb una quota anual baixa.

2. Cybrary: Introducció a Python

Cursos de pirateria ètica Cybrary Python.

Si sou un estudiant d’alt nivell que només vol aprendre el mínim, aquest podria ser per a vosaltres. L’instructor Joe Perry manté les coses senzilles en aquest curs orientat a no codificadors. En ell, aprendràs els aspectes “imprescindibles” de Python en lloc d’aprofundir en les seves particularitats.

Intro a Python conté al voltant de 10 hores de material que inclou conceptes bàsics fins a scripts avançats. Dissenyat per preparar persones que estiguin considerant una carrera en proves de penetració i ciberseguretat, se centra en ensenyar els comandaments i funcions més crítics per a la indústria.

Aquest curs inclou dos mòduls:

 • Només els fonaments
 • Tipus de dades i lògica.

Un cop acabat, si voleu ampliar els vostres coneixements, Cybrary té molts més cursos per triar, molts dels quals són gratuïts. Haureu de crear un compte per accedir a qualsevol dels cursos i, un cop hàgiu inscrit, se us oferirà el paquet Insider Pro. Això costa 99 dòlars al mes (o $ 83 al mes quan es factura anualment) i us permet accedir a més cursos, a una guia de ruta professional i a un mentor. Es presenta amb una prova gratuïta de set dies.

Vegeu també: Millors cursos de pirateria ètica

3. Cybrary: Desenvolupant eines de pirateria ètica amb Python

Cursos de pirateria ètica Cybrary Python.

Una altra oferta popular a Cybrary és Desenvolupant eines de pirateria ètica amb Python. Aquest curs inclou un valor de poc més d’una hora de vídeos, de manera que es pot completar ràpidament, però que inclou informació útil, inclosa l’ensenyament com combinar diverses biblioteques Python i automatitzar la recollida d’informació. Fins i tot, aprendràs a codificar un keylogger i a escriure una clau de contrasenya ZIP.

Aquests són els mòduls inclosos en aquest curs:

 • Introducció
 • Automatització de la recollida d’informació
 • Escriptura d’un Keylogger a Python
 • Correcció de contrasenya ZIP a Python
 • De cara al futur

Es considera un curs de nivell intermedi, per la qual cosa es necessiten coneixements de fons en Python. Pot ser una bona idea agafar-ne Introducció a Python curs seguit per aquest.

4. CyberTraining 365: pirateria ètica amb Python

Cybertraining 365 cursos de pirateria ètica Python.

Hacking ètic amb Python és un curs complet que inclou poc menys de vuit hores de vídeo tutorials. Durant aquest programa, aprendràs fonaments bàsics de Python, incloent codificació senzilla amb variables, declaracions i diccionaris.

També tindreu accés a tutorials de pirateria ètica, com ara “Desbordament del buffer i explotació de l’escriptura amb Python” i “Atac de Syn Flood amb Scapy”. El currículum inclou 23 lliçons que van dels tres als 36 minuts de durada. Aquests són alguns exemples de lliçons:

 • Python File Handling
 • Ping Sweep amb Scapy
 • Programació orientada a objectes a Python
 • Investigació forense amb Python

El curs és adequat per a principiants complets, però es converteix en bastant complex i pot ensenyar a programadors experimentats una cosa o dues. Cada lliçó inclou un examen que permet identificar les llacunes del vostre coneixement.

CyberTraining 365 ofereix una prova gratuïta de 5 dies, de manera que, si esteu ràpid, és possible que feu aquest curs de forma gratuïta. Un cop finalitzeu el judici, pagareu 9 dòlars el primer mes i 59 $ al mes després. Podeu obtenir descomptes si us inscriviu a un termini de sis mesos o anuals. Si només t’interessa aquest curs, també està disponible a Udemy per 19,99 dòlars.

5. Udemy: Python 3 per a PenTest ofensiu: un curs pràctic complet

Cursos de pirateria ètica Udemy Python.

El popular Python 3 For Offensive PenTest d’Udemy és per a usuaris més avançats. Cobreix temes en profunditat relacionats amb la pirateria ètica i proves de penetració però inclou alguns exemples del món real que us ajudaran a veure les coses des d’una perspectiva pràctica.

El cost d’aquest curs és de 99,99 dòlars. La durada total dels vídeos és de cinc hores; inclou 58 conferències dividides en set mòduls:

 • Introducció ràpida
 • Python 3 / Windows 10 / Kali 2: Obtenir accés: el vostre primer shell persistent
 • Python 3 / Windows 10 / Kali 2: Advanced Scriptable Shell
 • Python 3 / Windows 10 / Kali 2: Atrapar-me si pots!
 • Python 3: Com abusa el criptografia de programari maliciós? Respostes Python
 • Python 3 / Windows 10 / Kali 2: pirata de contrasenyes
 • Windows 7 & 10 Escala de privilegis – Permís de servei dèbil

Una cosa destacable d’aquest curs és que s’actualitza periòdicament de manera que podreu estar segur que les lliçons tractin sobre les versions d’informació i programa més actuals. A més, l’instructor del curs, Hussam Khrais, és ràpid en les respostes a les consultes dels estudiants i fins i tot farà actualitzacions del curs a petició. Els cursos Udemy vénen amb un certificat de finalització.

Com s’ha esmentat, no es considera un programa per a principiants i els requisits previs inclouen Python (o un altre llenguatge d’escriptura) de nivell principiant i coneixements de nivell intermedi sobre proves de pirateria i ètica ètiques..

6. Udemy: Programació en xarxa Python | Aplicacions en xarxa & Eines de pirateria

Cursos de pirateria ètica Udemy Python.

Aquest és un altre curs, una mica més car, que ofereix Udemy, però que està dirigit a principiants. El curs és nou per a la plataforma, però ja està demostrant un èxit, ja que ha atret milers d’estudiants i que té diverses bones crítiques. Ell pren les coses lentament i explica tot el que cal saber sobre com configurar el vostre entorn i començar amb Python 3.

També podreu conèixer els fonaments bàsics de les xarxes, incloses l’arquitectura a Internet i les connexions Python TCP. Les lliçons pràctiques inclouen configurar més de 15 eines d’aplicació de codi Python 3 i aplicacions de xarxa, crear una eina Python 3 integrada i crear una eina de rastreig de dades..

El curs consta de 26 conferències (aproximadament sis hores de vídeos) dividides en quatre mòduls:

 • Introducció a aquest curs Python 3
 • Configuració del vostre entorn
 • Com començar amb les xarxes Python 3
 • Python 3 Network Hacking

És bastant car a 199,99 dòlars, però Udemy ofereix descomptes regulars, per tant, tingueu cura.

Udemy ofereix molts altres cursos relacionats amb la ciberseguretat, inclosos altres sobre el tema de la pirateria informàtica amb Python. Aquí hi ha un parell d’altres que potser voldreu consultar:

 • Introducció a Python per a la pirateria ètica
 • Python ofensiu | Dominar la pirateria ètica mitjançant Python
 • Cyber ​​Security – Python i aplicacions web

Per què entrar en pirateria ètica?

El terme “pirateria” sovint recorda a criminals asseguts darrere d’un ordinador que amaga la seva identitat i causen estralls digitals. Tot i això, no tots els pirates informàtics són pirates maliciosos (barret negre). Hackers ètics (barret blanc) exerceixen un paper molt important en la ciberseguretat. Troben i solucionen defectes de seguretat abans que les parts malintencionades tinguin l’oportunitat d’explotar-los.

A mesura que el ciberdelinqüència esdevé un tema cada cop més destacat, es dedueix que la indústria de ciberseguretat està creixent. Com a tal, hi ha una gran demanda de pirates informàtics ètics, amb coneixement i habilitat per vèncer els delinqüents. Algunes de les responsabilitats dels hackers ètics comporten:

 • Escaneja els sistemes d’una organització que busquen ports oberts per atacar
 • Instal·lacions de pegat perquè estiguin actualitzades
 • Test de sistemes de detecció i prevenció d’intrusions
 • Busqueu totes les parts d’una xarxa d’empresa buscant vulnerabilitats
 • Ajuda a fer front a situacions que impliquen fraus en línia als empleats o robatori d’actius digitals
 • Comproveu si hi ha coses com servidors i aplicacions web segrestades i xarxes d’enfonsament

Una carrera de pirateria ètica comença amb una comprensió sòlida de la forma de codificar seguida d’una formació en les àrees específiques on voleu aprofundir. És possible que vulgueu obtenir una acreditació reconeguda en el camp, per exemple, la certificació Certified Ethical Hacker (CEH).

Per què fer servir Python per a pirateria ètica?

Python és el llenguatge de programació escollit per a resultats de pirates informàtics ètics. De fet, es considera un bon maneig de Python per avançar en la carrera de ciberseguretat. Un dels principals dibuixos és que obteniu un llenguatge potent en un paquet molt fàcil d’utilitzar.

Python és flexible i funcional, alhora que és intuïtiu i de fàcil lectura. És ideal per escriure petits programes, una part important del paper dels pirates informàtics ètics. A més, quan comenceu a utilitzar Python, us uniu a una enorme comunitat de fans dedicats. Això vol dir que, si necessiteu consells o consells o tracteu-vos amb alguns problemes, hi ha molts recursos (incloent-hi documentació i fòrums)..

A part de la ciberseguretat, Python pot ser un llenguatge inestimable com a part de la base del coneixement en altres carreres. Els interessats en el desenvolupament i proves web, en big data, desenvolupament de jocs, intel·ligència artificial o desenvolupament de dispositius intel·ligents poden beneficiar-se del coneixement de Python.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me