Prova de velocitat

La prova de velocitat de banda ampla que recull diners per a beneficència

Milions de proves de velocitat s’executen anualment. Si només l’1% utilitzés aquesta prova de velocitat podríem recaptar milions per beneficència!


Començar

descarregar
— Mbps

Carregueu
— Mbps

Ping
— Senyora

Connectant…

— Senyora
Ping

— Mbps
descarregar

— Mbps
Carregueu


IP


ISP

….
Servidor

Compartir resultats

Torneu-ho a provar—-
Proveïdor de serveis…–
Servidor de proves

1236,43 dòlars

Donació augmentada

Donem 1 cent per cada prova de velocitat (màxim un per usuari)

Assistència benèfica

Quina és la prova de velocitat de banda ampla?

Mesureu la vostra velocitat d’internet de banda ampla en segons amb la nostra eina gratuïta i obteniu diners per a beneficència mentre ho feu. Aquesta és la idea de la prova de velocitat de banda ampla de Comparitech, que mesura la velocitat de descàrrega, la velocitat de càrrega i la latència (ping) en qualsevol tipus de banda ampla: ADSL, cable, fibra i fins i tot connexions mòbils com 3G i 4G LTE.

Com funciona la prova de velocitat de banda ampla?

Cada vegada que utilitzeu la prova, us heu connectat al servidor de proves disponible més proper per ajudar a garantir resultats precisos amb una congestió mínima. Els fitxers petits i temporals anomenats paquets es carreguen i es descarreguen al dispositiu des d’aquest servidor per analitzar la velocitat de connexió. Comaritech no emmagatzema la vostra adreça IP ni cap informació identificativa, però sí que utilitzem cookies i analítiques per comprovar si un usuari ha executat una prova en el passat i evitar els abusos. La prova no utilitza Flash.

Els resultats d’aquesta prova reflecteixen la velocitat de la connexió a Internet en el moment de la prova, però pot no donar una indicació clara de la velocitat general d’internet o de l’ample de banda. Per garantir resultats més precisos, desactiveu les aplicacions i serveis que consumeixen ample de banda d’internet i desconnecteu altres dispositius de la vostra llar o oficina que també puguin consumir ample de banda..

Utilitzem els servidors núvols d’Amazon. Les proves són segures i es duen a terme des del node del núvol més proper en funció de la ubicació dels usuaris, del TTL i del país més ràpids. No permetem que els proveïdors de xarxa de tercers actuïn com a amfitrió de proves, descartant resultats esbiaixats o ajustats.

Proves de velocitat per a beneficència

Per a cada usuari que realitzi la prova de velocitat de banda ampla, Comparitech dona un cent per cent (0,01 USD) a Electronic Frontier Foundation (EFF), un grup sense ànim de lucre de defensa dels drets digitals o a Computers 4 Àfrica, que finança l’accés als ordinadors de les nacions en desenvolupament. al dit continent. La prova de velocitat en línia principal es realitza 3.000 milions de vegades per any. Si només aconseguim que un percentatge d’aquestes persones utilitzin el nostre test de velocitat de banda ampla, podríem recaptar milions per beneficència.

Podeu veure la comparació de Comaritech com a recaptació de fons EFF aquí.

Voleu canviar a un servei de banda ampla més ràpid? Consulteu els proveïdors d’Internet per codi postal (només als EUA)

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map