Rishikim UnoTelly VPN


Përmbledhje

UnoTelly VPN është një shërbim që premton të përmirësojë privatësinë dhe sigurinë tuaj në internet. Fillimisht duke përdorur vetëm Protokollin e Tunnelimit nga Pika (Pika) (PPTP), UnoTelly kishte shumë hapësirë ​​për përmirësime në departamentin e sigurisë. Pra, për të adresuar këtë, ata tani ofrojnë protokollin shumë më të sigurt OpenVPN.

Me çmimet që variojnë nga 4,95 dollarë deri në 7,95 dollarë në muaj në varësi të kohëzgjatjes së pajtimit tuaj, UnoTelly VPN është mjaft e shtrenjtë duke pasur parasysh që ju keni vetëm qasje në rreth 30 servera. Për një kosto të ngjashme mujore, ju mund të vini një VPN superiore e cila siguron qasje në qindra nëse jo mijëra servera.

Fatkeqësisht, UnoTelly VPN nuk ka’Keni klientë të përkushtuar si ju do të prisni nga një VPN me cilësi të lartë. Në vend të kësaj, do të duhet të përdorni softuerin e palës së tretë OpenVPN për të përdorur UnoTelly VPN në të gjitha platformat kryesore, përfshirë Windows, MacOS, Android dhe iOS.

Për sa i përket shpejtësisë dhe performancës, ne gjetëm UnoTelly VPN të jetë jashtëzakonisht zhgënjyese duke marrë parasysh koston e lartë mujore. Kjo ka të ngjarë të vijë nga numri i kufizuar i serverëve të cilëve përdoruesit kanë qasje.

Shqyrtimi i mëposhtëm do të përfshijë gjithçka që ju duhet të dini në lidhje me UnoTelly VPN, duke përfshirë pse nuk duhet’duhet të përdoret për përrua, performanca e tij për zhbllokimin e Netflix, dhe shumë më tepër. Vazhdoni të lexoni ndërsa ne kërkojmë më thellë në tiparet e disponueshme me këtë shërbim të veçantë VPN.

Unshtë UnoTelly i sigurt për t’u përdorur?

Para se të merrni pjesë me paratë tuaja të fituara me vështirësi, ju’duhet të dini nëse UnoTelly është i sigurt për t’u përdorur. Për fat të mirë, seksioni në vijim do të mbulojë pikërisht atë. Për sa i përket kriptimit, ekzistojnë dy metoda në dispozicionin tuaj – PPTP – (128-bit MPPE) dhe OpenVPN.

Sidoqoftë, rekomandohet që të hiqni dorë nga PPTP pasi është vërtetuar se mungon në aspektin e sigurisë. Në vend të kësaj, ju duhet të përdorni të OpenVPN, i cili përdor encryption 128-bit Blowfish.

Një VPN e mirë do të vazhdojë të regjistrohet në minimumin absolut, me VPN-të më të mira që miratojnë një politikë mos-prerjeje – ideale për ata që kanë ndonjë shqetësim për privatësinë. Ndërsa faqja e internetit UnoTelly thotë në mënyrë specifike se ata mbajnë regjistrat për t’u pajtuar me kërkesat juridiksionale të serverit të tyre VPN, ju’do të zbuloni që UnoTelly VPN regjistron vetëm informacionet themelore. Kjo përfshin kohën e hyrjes dhe logimit tuaj dhe sasinë e gjerësisë së bandës së përdorur.

Kjo mund të jetë e dobishme për disa, veçanërisht pasi UnoTelly është i vendosur në Kanada, i cili ashtu do të jetë një vend me 9 sy. Pra, ia vlen ta keni parasysh këtë nëse po kërkoni të blini një abonim UnoTelly VPN.

Shpejtësia dhe performanca

Duke marrë parasysh koston e lartë mujore të UnoTelly VPN, ju’d presin një shërbim premium i cili do t’ju lejojë të shfletoni në mënyrë të sigurt në internet pa shumë ngadalësim. Megjithatë, kjo për fat të keq nuk është’çështja me UnoTelly VPN.

Në total, ka rreth 30 serverë për të zgjedhur nga të cilët janë vendosur në vende të tilla si SH.B.A., Mbretëria e Bashkuar, Zvicra, Kanada dhe Gjermani. Kjo është dukshëm më pak sesa ajo që merrni me shumë VPN të tjera si NordVPN dhe ExpressVPN.

Për t’i bërë gjërat më keq, ju’ka të ngjarë të luftoni kur bëhet fjalë për transmetimin e përmbajtjes me cilësi të lartë, lojrave online dhe aktiviteteve të tjera në internet që kërkojnë një bandë të lartë. E gjitha kjo varet nga lidhja e ngadaltë e siguruar nga serverët VPN UnoTelly.

Si të instaloni UnoTelly VPN

Uebfaqja e UnoTelly VPN ka shumë hapësirë ​​për përmirësim sa i përket navigimit të përdoruesve dhe informacionit të disponueshëm të disponueshëm. Me këtë u tha, procesi i regjistrimit ishte mjaft i thjeshtë, duke marrë parasysh që ekziston një ‘provoni falas’ butoni në faqen kryesore.

Sidoqoftë, i gjithë procesi i instalimit të VPN në sistemin tuaj nuk është aq i thjeshtë sa do të donim. Mund të mësoni më shumë rreth kësaj në seksionin tjetër.

Aplikacionet dhe shtesat

Fatkeqësisht, UnoTelly VPN nuk ka’Keni ndonjë klient me porosi, gjë që është disi zhgënjyese duke marrë parasysh që shumë VPN të tjera kanë aplikacione të dedikuara për të gjitha platformat kryesore. Në vend të kësaj, ju’Do të duhet të përdorni programin e palës së tretë OpenVPN.

Për fat të mirë, kjo mund të vendoset të funksionojë në Windows, MacOS, Android dhe iOS. Udhëzuesit e konfigurimit do të ishin të dobishëm për ata që kanë njohuri teknike të kufizuar, por gjithmonë mund të kontaktoni ekipin e ndihmës ndihmëse nëse keni ndonjë problem.

UnoTelly VPN për Netflix

UnoTelly VPN tregtohet si një shërbim i cili ju lejon të kërkoni në mënyrë të sigurt në internet duke përdorur protokolet e ngurta të kriptimit. Për çdo qëllim tjetër siç është zhbllokimi i faqeve të internetit dhe transmetimi i përmbajtjes gjeo-kufizuar, ju’Do të duhet të përdorni shërbimin e tyre inteligjent DNS.

Prandaj, nëse ju’Dëshironi të merrni akses në përmbajtje që nuk është në dispozicion në vendin tuaj, UnoTelly VPN nuk është zgjidhja për problemet tuaja. NordVPN, ExpressVPN dhe një mori e tërë VPN-të tjera janë provuar të zhbllokojnë Netflix – pavarësisht se ku jeni në botë. Pra, për një zgjidhje të gjitha në një, ju’d të jetë i mençur të zgjedhësh një nga VPN-të e lartpërmendura në vend.

UnoTelly VPN për përrua

Duke pasur parasysh që UnoTelly VPN ndalon rreptësisht për torrentimin e P2P (Peer-to-peer) në serverin e tyre amerikan, rekomandohet që të mos përdorni këtë VPN të veçantë për të shkarkuar përrua. Edhe kur jeni i lidhur me ndonjë nga serverët e tjerë, fakti që ata nuk lejojnë përruajë në një nga serverët e tyre kryesorë sugjeron që nuk duhet të’t merrni ndonjë shans.

Kombinuar me faktin që UnoTelly regjistron përdorimin tuaj të gjerësisë së bandës, ka shumë të ngjarë që ju’do të tërhiqeni – veçanërisht nëse rregullisht shkarkoni fotografi të mëdha përrua. Shkrimet e mbajtura janë gjithashtu të lidhura me informacionin e llogarisë suaj, kështu që kjo mund të çojë potencialisht që detajet tuaja të dorëzohen tek autoritetet. Prandaj, ajo’safeshtë e sigurt të themi se UnoTelly VPN nuk duhet të përdoret për qëllime torrente.

A është e mirë UnoTelly VPN për përdoruesit në Kinë?

Kina është e njohur në të gjithë botën për politikat e saj të rrepta për censurimin e internetit. Duke pasur parasysh këtë, është jashtëzakonisht e rëndësishme që kur përdorni një VPN në vend, kujdeseni të qëndroni në anën e duhur të ligjit.

Ndërsa UnoTelly VPN ofron kriptim të mirë në formën e OpenVPN, ai ndoshta nuk është’t zgjidhja më e mirë për përdoruesit në Kinë. Kjo varet nga fakti që regjistrat mbahen për t’ju parandaluar të përdorni shërbimin për qëllime të tilla si përrua.

Pasi që veprimtaria juaj është e lidhur me informacionin e llogarisë suaj, kjo do të thotë që informacioni juaj personal mund të dorëzohej tek autoritetet sipas kërkesës. Prandaj, rekomandohet që të përdorni një VPN alternative e cila është provuar të marrë rreth të ashtuquajturit Firewall i Madh i Kinës.

mbështetje

Pasi të keni regjistruar në UnoTellyVPN, ju’do të keni akses në një shërbim të mbështetjes së bisedës live 24/7. Kjo është një nga metodat më të përdorura për të marrë mbështetje vitet e fundit, kështu që është një shtesë e këndshme në faqen e internetit. Ju gjithashtu mund të zgjidhni të dërgoni me email mbështetjen e klientit nëse ju’d preferoj.

Në përvojën tonë, ne zbuluam se UnoTelly VPN renditet shumë në drejtim të mbështetjes. Kjo është për shkak të shërbimit të shkëlqyeshëm dhe reagimit të shpejtë të ofruar nga repet e shërbimit të klientit. Kjo më shumë sesa krijon bazën e dobët të njohurive që është në dispozicion në faqen e internetit. Kjo është mjaft e kufizuar në krahasim me shumë faqe të tjera VPN të cilat ne i kemi shqyrtuar në të kaluarën.

Ajo siguron një pjesë të dobishme FAQs, por do të ishte mirë të shohësh gjithashtu udhëzues për hapjen hap pas hapi. Kjo do të ishte jashtëzakonisht e dobishme për njerëzit që nuk janë të njohur me procesin e vendosjes OpenVPN.

Çmimeve

UnoTelly VPN ka plane të shumta çmimesh për të zgjedhur. Mimet fillojnë nga 4,95 dollarë në muaj, ndërsa plani më i shtrenjtë vjen me 7,95 dollarë në muaj. Ju keni mundësinë të paguani për shërbimin çdo muaj, tremujor, dy-vjeçar, ose çdo vit. Siç është rasti me shumicën e abonimeve VPN, abonimin më të gjatë për të cilin regjistroheni, aq më shumë para mund të kurseni. Opsionet e pagesave përfshijnë PayPal, Visa, Mastercard dhe Bitcoin.

Një gjykim falas 3-ditësh është i disponueshëm në mënyrë që të mund të kontrolloheni me VPN dhe të provoni nëse është i përshtatshëm për nevojat tuaja të veçanta. Megjithëse, nëse nuk jeni të kënaqur me shërbimin që ju është ofruar, gjithmonë mund të përfitoni nga garancia e kthimit të parave 14-ditore pa-frills..

nëse ti’d dëshironi të përdorni UnoTelly VPN në pajisje të shumta, ju keni mundësinë për ta bërë këtë. Një abonim i vetëm në shërbim ju lejon të përdorni lidhje të njëkohshme në aq pajisje sa dëshironi.

Rreshti i fundit i rishikimit tonë të UnoTelly VPN

Ndërsa funksionon mirë për ruajtjen e informacionit tuaj privat dhe konfidencial, UnoTelly’Politika e prerjes do të thotë që ju mund të gjendeni potencialisht në ujë të nxehtë me autoritetet nëse jeni kapur duke përdorur VPN për qëllime të tilla si përrua.

Në përgjithësi, mund të thuhet se UnoTelly VPN thjesht nuk është’vlen çmimi që ju paguani. Performanca e tij e ngadaltë, kostoja e lartë dhe mungesa e zgjedhjes së serverit do të thotë që ju mund të merrni vlerë shumë më të mirë për para diku tjetër.

VPN të tilla si ExpressVPN dhe NordVPN secila ofrojnë një zgjedhje shumë më superiore të serverit, performancë të jashtëzakonshme dhe shumë më tepër. Prandaj, rekomandohet që të kurseni paratë tuaja të fituara me vështirësi dhe të shikoni alternativa të tjera për UnoTellyVPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me