Rishikimi IVPN


IVPN është një shërbim i qëndrueshëm, i shpejtë dhe i besueshëm VPN që vjen me shumë karakteristika të shkëlqyera, duke kontrolluar të gjitha kutitë e duhura.

IVPN fillon shkëlqyeshëm – me një plan të shkëlqyeshëm çmimesh dhe premtime për një lidhje të sigurt. Softueri vjen nga Privatus Limited dhe është krijuar përsëri në 2009, pra’ka qenë rreth një kohë.

Gjërat vazhdojnë të duken mirë kur shkoni në faqen e internetit të tyre të këndshme dhe të lehtë për t’u përdorur. Ndërmarrja edhe njëherë shfrytëzon nivelet e saj të sigurisë, duke qenë në dhimbje për të theksuar se nuk ka nevojë të sigurojë ndonjë informacion personalisht të identifikueshëm gjatë procesit të regjistrimit – një plus i madh. Ato ofrojnë një sërë opsionesh sigurie, protokolle të besueshme sigurie dhe kriptim. Ka një përqendrim freskues në intimitetin, siç dëshmohet nga kompani’vendndodhja e Gjibraltarit.

Fushat e tjera me të cilat është krenar të mburremi rreth përfshijnë pasurinë pa rrjedhje, pa mbajtur log, duke ofruar serverë të shpejtë, dhe një mori karakteristikash të tjera. Sidoqoftë, ata kanë vetëm 70+ serverë nëpër 20+ vende – ti’d prisni më shumë, edhe pse të gjithë janë prej metali. Rishikimi ynë IVPN përpiqet të përcaktojë nëse ka’anythingdo gjë për të gjitha ato pozitive të listuara në uebfaqen e IVPN.

Siguria dhe intimiteti

Ky mjet e merr seriozisht sigurinë. Të gjitha lidhjet e tyre janë të koduara me disa nga nivelet më të larta të enkriptimit në dispozicion, që do të thotë se i gjithë trafiku që kalon nëpër rrjetet e tyre është praktikisht i pamundur të hackohet.

Kriptimi AES-256 me çelësa RSA 4096-bit është aq i fortë sa që as qeveritë nuk mund ta deshifrojnë atë.

IVPN gjithashtu ofron një vrasin kaloni, diçka që ata pretendojnë është një nga më të sigurtat përreth. Ndezësi i vrasjes është thelbësor për çdo shërbim të VPN – lidhjet bien në mënyrë të pashmangshme, duke transmetuar potencialisht përdoruesin’Adresa IP në internet. Një ndërprerës i vrasjes e parandalon atë duke ndaluar të gjithë trafikun.

Ky shërbim ka gjithashtu Mbrojtja e rrjedhjeve IPv6 dhe DNS dhe ofertat OpenVPN, IKEv2 / IPSec dhe WireGuard protokollet e sigurisë.

Më në fund, IVPN ofron AntiTracker – reklamat e tyre në shtëpi dhe bllokuesit e gjurmuesve. i saj “modaliteti hardcore” mund të mbyllë plotësisht të gjitha përpjekjet e poshtërimit të Google dhe Facebook.

Në përgjithësi, ne na pëlqen ajo që ofron ky mjet i ofruar me siguri.

IVPN mbështet WireGuard

WireGuard mund të jetë OpenVPN e re. Ky aplikacion dhe protokoll me burim të hapur është një gjenerata tjetër zgjidhje e sigurt për tunelimin e rrjetit që’supozohet të zëvendësojë IPSec dhe OpenVPN në të ardhmen. ajo’markën e regjistruar të Jason A. Donenfeld nga Edge Security, një kompani kërkimore dhe këshilluese e sigurisë së hakerëve ekspertë.

Farë e bën IVPN WireGuard të mbështesë ndonjë ndryshe nga konkurrentët e tjerë’? Epo, për një, për përdoruesin IVPN atë’Vetëm një klik larg – nuk kërkohet konfigurim manual i rëndë. Thjesht duhet të zgjidhni WireGuard si protokollin tuaj të preferuar.

Ekziston, natyrisht, një paralajmërim nën opsionin WireGuard që shpjegon se ky protokoll është ende nën zhvillim dhe eksperimentale. Kështu që’Nuk rekomandohet për ndonjë situatë kritike kur siguria është thelbësore.

Edhe pse IVPN nuk është’një nga VPN-të tona të preferuara, ne me siguri vlerësojmë përpjekjen për të qëndruar të azhurnuar dhe inovues.

A i regjistron IVPN të dhënat tuaja?

IVPN nuk mbledh ose regjistron ndonjë të dhënë të identifikueshme personalisht për përdoruesit e tyre.

Ne gërmuan më thellë dhe zbuluam që nuk ka’madje përdorni cookie – atë’lajme të shkëlqyera për të gjithë të përfshirë. Kompania pranon se mban emrin e përdoruesve, fjalëkalimet dhe informacionin e pagesave por, për të gjitha ndershmërinë, kjo është standarde për shumicën e VPN-ve.

Çfarë’Për më tepër, IVPN ka botuar një manifest të etikës të llojeve – diçka që ne nuk kemi’parë në mesin e ofruesve të VPN deri më tani. Deklarata kërkon një konkurs të ndershëm dhe moral që nuk ka’t përdorni trackers, pixel, reklama mbikëqyrje, recensione të paguara ose premtime false dhe gjithashtu inkurajon të shmangni çdo lloj konflikti interesi. Më vonë, IVPN vazhdon të udhëheqë me shembull dhe shpalos se katër nga shtatë metodat e tyre kryesore të marketingut konsiderohen si jo të pranueshme. Do të jetë interesante të shikoni nëse kjo thirrje për veprim moral do të ketë ndonjë ndikim tek ofruesit e tjerë të VPN.

Shpejtësia dhe performanca

Shpejtësia mbrohet si një nga veshjet e forta këtu. Në fakt, do të shtypeshit shumë për të gjetur një shërbim VPN që premton shpejtësi më të mirë. megjithatë, “premtuar” është fjala kyçe këtu.

Ata kanë bërë disa gjëra për të mbajtur shpejtësinë e tyre, përfshirë investimin në disa nga serverët më të mirë DNS në treg, duke optimizuar firmware-in dhe softuerin e tyre për t’u përdorur në sistemet e tyre, vendas. Sigurisht, të kesh lokacione të serverëve në të gjithë botën është gjithashtu e dobishme. Sidoqoftë, testet tona për këtë përmbledhje IVPN kanë zbuluar disa shpejtësi mjaft të ngadalta të shkarkimit, veçanërisht nga serveri Hong Kong.

Pasi e thanë këtë, ata me një rrjet të vogël’janë të detyruar të goditen dhe të humbasin, veçanërisht në krahasim me disa nga ofruesit më të mirë. Kjo do të thotë që disa serverë mund të bëhen të mbingarkuar dhe kështu ju ngadalësojnë.

Mbulimi i serverit

Në kohën e shkrimit, IVPN ka më shumë se 70 servera në 20+ vende. Natyrisht, këto numra do të thotë që disa rajone do të jenë të pamerituara dhe do të vuajnë përsa i përket shpejtësisë, edhe pse të gjitha IVPN’serverat janë metale të zhveshur. Pra, përveç nëse ju’ri i vendosur në Amerikën e Veriut ose Evropë, ky ofrues mund të mos jetë më i përshtatshmi.

Lehtësia e përdorimit dhe mbështetja me shumë platforma

IBVPN siguron 2 ose 7 lidhje të njëkohshme me një anëtarësim Standard dhe Pro përkatësisht, gjithashtu duke ju dhënë aplikacione për këto platforma:

 • Windows
 • MacOS
 • iOS
 • android

Ky mjet mund të konfigurohet gjithashtu routers, Linus, dhe NAS. Rshtë gjithashtu i disponueshëm një router i parafiguruar Vilfo.

Përdorimi i IVPN është tepër i drejtpërdrejtë. Pasi të jeni në aplikacion, thjesht duhet të zgjidhni serverin që dëshironi të përdorni. Secila prej tyre është etiketuar qartë me shpejtësinë aktuale. goditur “Connect” ju merr ne internet dhe ju’do të njoftohet për lidhjen.

Faqja kryesore e IVPN

Ju mund ta ndizni dhe çaktivizoni Firewall-in nëse e zgjidhni, por për pjesën më të madhe, ai fiket automatikisht kur shkëputeni nga serverët IVPN.

Ka shumë shtesa në seksionin e preferencave, të cilat mund të shikoni dhe të përfshini gjëra të tilla si të keni VPN të lidhen automatikisht nga hyrja, lidhjet me serverat specifik, zgjedhja e portit, cilësimet e firewall, preferencat e protokollit OpenVPN, dhe më shumë.

Cilësimet e IVPN

Në fakt, ndërfaqja është një nga më të lehtë për t’u përdorur atje, duke e vendosur atë të lartë në listën e përdorshmërisë dhe funksionalitetit.

Zhbllokimi i Netflix dhe platformave të tjera transmetuese

Me kaq shumë serverë në SH.B.A., do të imagjinonit se do të funksiononte për Netflix. Mjerisht, testet për këtë përmbledhje IVPN tregojnë se’nuk është rasti. Disa përdorues raportojnë sukses me Netflix por kjo sigurisht që nuk është një zgjidhje e besueshme – vështirë se është befasi me numrin e tyre të ulët të serverëve.

Ju fituat’të jeni në gjendje ta përdorni atë për të parë përmbajtjen Netflix.

Ajo që shkëlqen nga IVPN është sigurimi i një grupi mjetesh që të gjithë punojnë së bashku për të mbajtur përdoruesit të sigurt ndërsa donatorët në internet dhe ato streaming’hyj në atë vizion. Netflix është bërë shumë i shkathët në bllokimin e VPN-ve. Në fakt, ekzistojnë me të vërtetë vetëm disa mjete që do t’ju lejojnë të shikoni dhe transmetoni përmbajtje nga Netflix.

nëse ti’po kërkoni një VPN që mund t’ju ndihmojë të fitoni qasje në Netflix nga një vend tjetër nga SH.B.A., mund të jetë më mirë të kërkoni përtej IVPN.

P2P dhe përrua

Ka disa gjëra që duhet të dini para se të përdorni këtë VPN për ndarje nga kolegët në moshë.

Gjëja e parë që duhet të theksohet është se shkarkimi i torrenteve nuk është i paligjshëm, dhe për këtë arsye, IVPN është i lumtur të lejojë përdoruesit e tij të përdorin klientë përrua. Megjithatë, disa çështje dalin në sipërfaqe për shkak të faktit se përdoruesit kanë tendencë të ndajnë përmbajtje të mbrojtur nga e drejta e autorit. Me sa duket, IVPN merr shumë njoftime ligjore nga ligjvënësit amerikanë në lidhje me politikën e tyre për të lejuar ndarjen e P2P.

Për të shmangur problemet, prandaj, pronarët e IVPN u kërkojnë përdoruesve të tyre të përdorin serverët që janë me bazë jashtë SH.B.A..

Censura në internet në Kinë dhe gjetkë

Përgjigja e shkurtër është se IVPN mund të përdoret në Kinë, përkundër Firewall-it të Madh – megjithëse ndonjëherë kërkon paksa rrugëdalje.

Në përgjithësi, klientët nga Kina mund të përdorin shërbimin VPN pa problem duke përdorur thjesht një server të SHBA në Bregun Perëndimor ose duke përdorur veçorinë multihop. Sistemi multihop që përdor ky VPN u mundëson përdoruesve të vendosin se në cilin vend t’i dërgojnë kërkesat e tyre dhe në cilin vend për të marrë informacionin e tyre nga.

Konsumatorët nga Kina mund të përdorin shërbimin VPN thjesht duke u lidhur me një server të SHBA në Bregun Perëndimor ose duke përdorur veçorinë multihop.

Në disa raste, Kina’Great Firewall merr më të mirën e këtij rrjeti. Kur kjo të ndodhë, përdoruesit kanë mundësinë për të marrë privatësinë e tyre një hap më tej duke mundësuar obfsproxy ose nga aplikacioni Windows ose aplikacioni Mac OSX. Ky cilësim bllokon të gjithë trafikun që po shkon dhe vjen nga IVPN’serverat.

Me pak fjalë, do të thotë që informacioni i koduar është copëtuar edhe më tej për të fshehur faktin që është koduar nga shërbimi VPN. Fatkeqësisht, nuk është e mundur të aktivizoni këtë veçori në një smartphone.

Mbështetja e klientit

Përdoruesit e IVPN do të gjejnë shumë metoda për të marrë ndihmë:

 • 24/7 Mbështetje e bisedës live
 • Mbështetje me email
 • Baza e ngurtë e njohurive
 • Lista e mirë e FAQs
 • Bordet e mesazheve
 • Mediat sociale

Mënyra më e shpejtë për të marrë një staf të stafit në IVPN është përmes Funksioni i bisedës live 24/7. Ne e provuam bisedën për këtë përmbledhje IVPN dhe përvoja ishte përgjithësisht pozitive.

Një mënyrë tjetër për të bërë pyetje është të përdorni tabelën e mesazheve në kompani’Uebfaqja, dhe së fundi, IVPN operon a llogari e gjallë e Twitter ku mund të bëhen pyetje. Për tema të përgjithshme, ajo’s një rrugë të mirë të hetimit. Për udhëzues dhe rrugëdalje shumë specifike, përdoruesit mund të gjejnë disa opsione drejt në faqen e internetit.

Atje jane udhëzues të konfigurimit për të gjitha sistemet operative dhe aplikacionet në dispozicion, ka udhëzues të intimitetit dhe ekziston një listë e gjatë e pyetjeve që bëhen shpesh.

Çmimeve

Ka dy plane çmimesh për të zgjedhur, secila në dispozicion në baza mujore ose vjetore:

 • Mujore standarde – 6 dollarë në muaj
 • Vjetor Standard – 5 dollarë në muaj
 • Pro Mujore – 10 dollarë në muaj
 • Pro Vjetor – 8,33 $ / muaj

Planet e çmimeve IVPN ndryshojnë në numrin e pajisjeve të njëkohshme të lejuara – atë’s 2 për Standard, 7 për Pro. Gjithashtu, përdoruesi Pro merr dy karakteristika shtesë – përcjellja e portit dhe multi-hop.

Ne besojmë se plani Standard duhet të merret jo më gjatë se një muaj ose dy kur ta dini se keni fituar’Mungoni tiparet e mësipërme të Pro. Duke folur për këtë të fundit, ajo’ose planin vjetor ose asgjë, sepse mund të merrni një VPN shumë më të mirë për një çmim të ngjashëm në muaj. Për të qenë i sinqertë, edhe Plani Vjetor Pro është shumë i kushtueshëm.

Aty eshte nje Gjykim 3-ditor që në fakt është një garanci për kthimin e parave. Duke e shtuar atë në “i rregullt” Rimbursim 7-ditor ju jep dhjetë ditë për të menduar për marrëdhëniet tuaja me IVPN.

Vija e poshtme

IVPN është një shërbim i dukshëm VPN. Ndërsa është i vogël dhe i ulët në serverë, VPN krenohet me disa kredenciale dhe ideale të mëdha sigurie. Ato janë të vendosura në një juridiksion VPN-miqësor dhe don’mbani shumë në rrugën e logs.

Shërbimi ka aplikacione për të gjitha pajisjet kryesore dhe mund të ndihmojë përdoruesit në shumë mënyra të rëndësishme, të tilla si ofrimi i sigurisë gjatë torrentimit ose anashkalimit të censurës në internet në Kinë.

Thënë kështu, IVPN nuk është shërbimi më i gjithanshëm përreth – ajo fitoi’t ju lejoni të transmetoni Netflix SHBA, për shembull, por ajo me siguri ka vendin e vet! Sikur të ishte pak më e lirë…

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map