Rishikimi Seed4.Me VPN


Ka shumë zgjidhje VPN atje që janë në gjendje të ofrojnë një përvojë të rrumbullakosur të intimitetit. Ndërsa mund të jetë e vështirë të gjykohet nëse një VPN e veçantë e përmbush këtë standard, ne’jam këtu për t’ju siguruar një përmbledhje të VPN të Seed4Me për të shpresuar se do t’ju ndihmojë të vendosni nëse është apo jo’është e drejtë për ju.

Përmbledhje

Për qëllimin e këtij shqyrtimi Seed4Me VPN, ne’do të kalojmë disa kategori kryesore interesi kur bëhet fjalë për shërbimet VPN.

Për të filluar, politika e privatësisë e Seed4Me ka një “pa prerje” pretendojnë, por ato mbledhin një sasi të caktuar informacioni të përdorimit për qëllime të sigurimit të cilësisë, të cilat do t’i kalojmë në thellësi më vonë në këtë përmbledhje.

Kompania gjithashtu ka një sasi të mirë të serverëve në një numër të madh vendesh, duke e bërë atë mjaft të larmishëm për sa i përket aftësive të lidhjes. Kjo gjithashtu huazon vetveten (ose duhet) për përdorime të caktuara, siç është zhbllokimi dhe torrentimi i Netflix, që ne’Do të flasim gjithashtu për më shumë më vonë në këtë përmbledhje të Seed4Me VPN.

Ne ishim në gjendje të kryenim disa teste të shpejtësisë, dhe duket se ka humbje të konsiderueshme të shpejtësisë kur përdorni shërbimin, por kjo është një statistikë shumë subjektive dhe mund të ndryshojë në varësi të vendndodhjes tuaj aktuale. Më shumë për këtë më poshtë.

Mimi është një nga karakteristikat më interesante, duke pasur një larmi opsionesh që variojnë nga angazhimet 24-orëshe deri në angazhimet vjetore. Ky është një tipar interesant dhe një nga pengesat e vetme është mungesa relative e opsioneve të larmishme të pagesave.

Gjatë hulumtimit tonë për këtë përmbledhje të Seed4Me, zbuluam se klienti është i përshtatshëm për të zhbllokuar Netflix, si dhe përrua anonime. Nuk kishte rrjedhje apo çështje bllokuese.

Ekzistojnë gjithashtu cilësime specifike brenda klientit për t’u përdorur në anashkalimin e censurës në vende si Kina. Ndërsa ne nuk ishim’në gjendje ta provoni këtë cilësim, ka një sasi të mirë informacioni mbi këtë temë të disponueshme përmes Seed4.me’blog-u.

Njëra është aty ku ne patjetër se kemi parë nevojë për përmirësim ishte shërbimi ndaj klientit, ndërsa ata ishin të përgjegjshëm dhe të dobishëm, ekziston një mungesë e veçantë e rrugëve mbështetëse të cilat do t’i prekim më vonë në këtë përmbledhje të VPN Seed4Me.

Në përgjithësi, Seed4Me ishte një përvojë shumë e drejtpërdrejtë dhe efektive, me disa probleme të vogla, por premtuese. Kështu që tani që ne’ke kaluar përsëritjen e vlerësimit VPN të Seed4Me në përgjithësi, le’Shikoni në specifikat e asaj që e bën këtë VPN shënoj.

A është i sigurt për përdorim Seed4Me VPN?

Seed4Me punëson kriptim në shkallë ushtarake (AES-256), me një gamë të mirë protokollesh. Parazgjedhja është OpenVPN, me PPTP dhe L2TP si mundësi që përdoruesit të vendosen me dorë. ajo’goodshtë mirë që të keni një varg protokolesh për të zgjedhur, dhe kjo është një prekje e bukur për funksionalitetin e sigurisë së bashku me nivelin e lartë të enkriptimit.

Një tjetër gjë e bukur për tu përmendur është se klienti ka një ndërprerës efektiv të vrasjeve. Kjo do të ndalojë lidhjen nëse VPN papritmas ndalon së punuari, duke mbrojtur potencialisht kundër identifikimit të identitetit tuaj dhe trafikut nga dështimi emergjent i VPN.

Sidoqoftë, një gjë për tu përmendur është se tipari i ndërprerës vrasës është i disponueshëm vetëm në klientët Windows dhe Macintosh. Nëse keni ndërmend të përdorni këtë VPN përmes një platforme mobile, për shembull, keni fituar’duhet të mbrohen nga kjo veçori.

Kur testuam rrjedhje gjatë hulumtimit tonë për këtë përmbledhje të VPN të Seed4Me, zbuluam se klienti nuk ka rrjedhje të të dhënave DNS, WebRTC ose IPV6, që është një shenjë vërtet e mirë për sigurinë dhe privatësinë.

Kalimi në çështjet ligjore, kompania është e vendosur në Tajvan, e cila isn’pjesë e ndonjë aleance të inteligjencës ndërkombëtare siç janë katërmbëdhjetë sytë. Ndërsa kjo është një shenjë e mirë nga pikëpamja ligjore, ajo’importantshtë e rëndësishme për rishikimin tonë Seed4Me VPN për të hedhur një vështrim nga afër të kompanisë’politika e privatësisë.

Një gjë që kemi vërejtur është se kompania në fakt regjistron disa të dhëna të përdoruesit.

Kështu siç mund ta shihni, kompania në fakt regjistron disa informacione për hyrje në mënyrë që të kryejë sigurimin e cilësisë dhe zbulimin e çështjeve të lidhjes. Ndërsa kjo isn’një flamur i madh i kuq për rishikimin tonë Seed4Me VPN, është padyshim diçka që do të dëshironi të mbani në mend nëse’jeni të shqetësuar me kompanitë që regjistrojnë të dhënat tuaja.

Shpejtësia dhe performanca

Më tej në rishikimin, shpejtësinë dhe performancën tonë të Seed4Me VPN. Këtu, ne’Do të kalojmë disa nga specifikimet teknike të klientit dhe do të tregoni se çfarë ndodhi kur kemi kryer disa teste të thjeshta të shpejtësisë.

Së pari, ajo’importantshtë e rëndësishme të mbani në mend për këtë përmbledhje të Seed4Me VPN që kompania ka 30 serverë të përhapur në një sasi të madhe vendesh, gjë që ju jep shumë mundësi kur bëhet fjalë për lidhjen dhe shpejtësinë.

Tani, kemi kryer një test fillestar të shpejtësisë për të parë se ku kemi qëndruar:

Siç mund ta shihni, ajo’asgjë e veçantë. Për provën tonë të parë, ne përzgjodhëm një server aty pranë, për të marrë një ide themelore se si lidhja VPN ndikoi në shpejtësitë tona:

Fatkeqësisht, edhe lidhja me një server të afërt ndikoi ndjeshëm në normën tonë të ping dhe shkarkimit, megjithëse ngarkimi ishte kryesisht pa ndikim.

Pas kësaj, për shqyrtimin tonë Seed4Me VPN, ne provuam një server në Mbretërinë e Bashkuar. Kjo tregoi rezultate të ngjashme me testin e shpejtësisë lokale, dhe në të vërtetë ka një ping pak më të mirë.

Për provën e fundit, ne u lidhëm përmes një serveri në Japoni:

Përsëri, pati një efekt të rëndësishëm në ping-un tonë, dhe shkalla e ngarkimit u prek rëndë, por shkalla e shkarkimit nuk u bë’T ngadalësoni mjaft sa me vendet e tjera të serverit.

Këto janë disa rezultate mjaft të lezetshme të shpejtësisë, që tregojnë ngadalësime të mëdha në të gjithë tabelën. Kjo pritet në një masë të caktuar kur bëhet fjalë për VPN me standarde të tilla të larta sigurie, por ajo’është ende një parakolp i madh, megjithatë.

Sigurisht, rezultatet e shpejtësisë suaj mund të ndryshojnë nga sa ne’Ju keni marrë, kështu që të ndjehen të lirë për të kapur gjykimin falas dhe provojeni atë vetë, nëse ndjeheni aq të prirur.

Si të shkarkoni dhe instaloni Seed4Me VPN

Lundrimi në faqen e internetit Seed4.Me do t’ju ulë ballë për ballë me një faqe zbarkimi shumëngjyrësh, duke detajuar një listë të platformave dhe duke siguruar disa lidhje dhe informacione rreth shërbimit. Në mënyrë që të filloni shkarkimin, thjesht klikoni në lidhjen për platformën në të cilën dëshironi ta provoni.
Shkarkimi duhet të fillojë menjëherë, dhe kur të përfundojë, ju’jeni i lirë për të drejtuar instaluesin.

Gjatë rishikimit tonë të Seed4Me VPN, zbuluam se instalimi ishte shumë i drejtpërdrejtë dhe i përshtatshëm.

Pasi të instalohet klienti, do të keni mundësi ta drejtoni atë, dhe ai do të hapet në cepin e ekranit tuaj në një dritare të çuditshme të shfaqur:

Menyja rënëse për vendndodhjen do t’ju lejojë të zgjidhni një vendndodhje të serverit. Sapo të dini se cilin server doni të lidheni ju, atë’s aq e lehtë sa shtypja “Connect” për të filluar shfletimin në mënyrë anonime.

Aplikacionet dhe shtesat

Për fat të mirë për rishikimin tonë Seed4Me VPN, ekziston një listë e konsiderueshme e platformave të mbështetura që Seed4Me ofron klientëve, përfshirë:

  • Windows
  • Mac OS
  • android
  • iOS

Kjo është pjesa e rishikimit tonë Seed4Me VPN ku ne’do të kalojmë disa nga veçoritë e shkathtësisë së VPN. Kjo mbulon gjëra të tilla si nëse klienti është apo jo i dobishëm për zhbllokimin e Netflix, ose nëse mund të përdoret ose jo për përrua, ose nga Kina.

Për sa i përket Netflix, klienti duket të jetë mjaft funksional në zhbllokimin e përmbajtjes së bllokuar nga rajoni. Kompania në të vërtetë ka një numër postimesh në blog që mbulojnë aftësitë e tyre të zhbllokimit të Netflix. Kontrolloni nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me procesin.

Një tjetër plus i madh është fakti që klienti duket të jetë i përdorshëm nga Kina. Ekziston një vendosje e veçantë brenda listës së serverëve për t’u lidhur nga prapa Firewall-it të Madh, dhe ka një sasi të madhe vendesh ku kompania ka prani serveresh.

Një gjë për të ardhur keq që duhet të përmendim për këtë përmbledhje të VPN Seed4Me është se faqja e internetit aktuale e Seed4.Me duket se është e bllokuar në Kinë. Sidoqoftë, përdoruesit me bazë Kine mund ta marrin klientin duke vizituar adresën e tyre alternative të pasqyrave.

Situata është e ngjashme për përrua. Seed4.Me gjithashtu ka një numër blogesh që lidhen me klientin e tyre dhe atë’Dobia për anonimizimin e trafikut të përroit. TS-të e tyre gjithashtu nuk ndalojnë ndarjen e skedarëve nga kolegët me kolegë dhe përdoruesit në internet thonë se ato’jeni në gjendje të merrni shpejtësi të mirë, ndërsa përroni mbi Seed4Me.

mbështetje

Një zonë ku ka patur vend për përmirësim, si ne’thënë më herët në këtë përmbledhje të Seed4Me, është mbështetja e tyre për klientët. Ndërsa blogu dhe sistemi i tyre i ndihmës elektronike ofrojnë një sasi të mjaftueshme ndihme, një shtesë e mbështetjes së bisedës live, apo edhe një seksion FAQ në faqen e tyre të internetit, do të ishte shumë e dobishme.

Sidoqoftë, vlen të theksohet se ekipi i tyre duket të jetë mjaft i përgjegjshëm dhe i dobishëm.

Çmimeve

Seed4Me është një tjetër nga ato kompani që bën diçka pak më ndryshe me planet e tyre të pagesave. Siç mund ta shihni, ata kanë plane në rritje të çmimeve bazuar në periudhën e angazhimit, sesa në funksionalitetin.

Kjo është e bukur, pasi kjo do të thotë që ju të merrni paketën e plotë, pak a shumë, edhe nëse ju dhuroni’përfundoni duke thyer bankën për ta bërë atë. Fleksibiliteti i zgjedhjeve, gjithashtu, është një prekje e këndshme.

Më shumë se kaq, Seed4Me nuk ka’t kufizoni numrin e lidhjeve të njëkohshme që mund të keni në çdo kohë, gjë që e bën atë një zgjedhje më të mirë për familjet dhe përdoruesit me më shumë pajisje sesa mund të llogariten.

Për opsionet e pagesave, Seed4Me pranon PayPal, Webmoney, SBERBANK, VISA, Yandex, Qiwi, Webchat dhe pagesa të Google ose Apple. ajo’niceshtë bukur të kesh një gamë të gjerë opsionesh pagese për të zgjedhur.

nëse ti’jeni një tifoz i kriptove ose thjesht dëshironi të paguani për VPN në mënyrë anonime, atje’gjithashtu një mundësi për të paguar me Bitcoin duke kontaktuar ekipin mbështetës.

Në fund të fundit

Ky VPN performon shumë mirë në të gjitha pikat e çmimeve, dhe ka funksionalitet të mirë, të thjeshtë të dizajnuar për të qenë sa më të sigurt, të jetë e mundur, me një sasi të mirë të serverëve dhe mbulim të mirë të vendndodhjes.

Klienti ka sukses në shumë prej këtyre aspekteve, madje duke mbetur i dobishëm për detyrat më të vështira siç është zhbllokimi i Netflix ose hyrja në përmbajtje nga brenda Kinë. Ka disa fusha (si mbështetja e klientit), që mund të përmirësohen, por në përgjithësi, përvoja jonë me këtë klient ishte mjaft e fortë.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me