Rishikimi SkyVPN


Ky përmbledhje është për qëllim të jetë mjaft i rastësishëm, pasi gjatë studimit tonë zbuluam se VPN nuk ishte’t dobishme për shumë. Dhe ne me siguri mundemi’rekomandojeni atë për këdo fare.

A është SkyVPN i sigurt për t’u përdorur?

SkyVPN është i vendosur në SH.B.A., i cili është pjesë e aleancës Five Eyes. Ky VPN nuk’t ofroni shumë detaje në lidhje me ato tipare që ka. E vetmja gjë që dimë është që përdor “kriptimi i shkallës bankare,” që normalisht është AES 256-bit. Por këtu, kush e di.

Në fakt, shumë detaje të rëndësishme që duhet të dini për një VPN janë të panjohura këtu: niveli i kriptimit, vendndodhja e kompanisë, veçoritë e sigurisë dhe të sigurisë, etj..

Vetë aplikacioni gjithashtu nuk ka ndonjë aftësi të ndërprerës vrasës, që do të thotë që lidhja juaj mund të zbulojë identitetin dhe trafikun tuaj në rast të dështimit të VPN. Si rezultat i kësaj, kur kemi provuar rrjedhje, klienti ka dëshmuar se po rrjedh informacionin e DNS, dhe duke lënë adresën tonë IP dhe të tilla plotësisht të dukshme.

A mban regjistrat SkyVPN?

Kjo është një zonë ku SkyVPN është mjaft e qartë: jo, ato nuk mbajnë shkrimet:

Jo, nuk mbajmë asnjë regjistër të çfarëdo lloji. ju’Jeni absolutisht private dhe anonimë ndërsa përdorni SkyVPN’sherbim Asnjëherë nuk do të mbledhim detaje në lidhje me burimet që lidhni ose të dhënat që i dërgoni dhe / ose i merrni në rrjetin tonë.

Sidoqoftë, Politika e tyre e Privatësisë thotë se ata mbledhin informacionin e mëposhtëm:

 • Përdorimi i gjerësisë së bandës
 • Të dhëna të përdorimit të përkohshëm për debugging
 • Menaxhimi i trafikut
 • Cookies dhe shkrimet përkatëse të përfshira në faqen e internetit
 • Informacioni i Google Analytics
 • Adresa e postës elektronike dhe informacione të tjera nëse dhe kur kontaktoni mbështetjen e klientit.

që’siguruese. Por ne nuk mundëm’Rekomandoni një VPN të tillë – pa asnjë informacion mbi sigurinë në dispozicion – madje edhe armiku ynë më i dobët.

Shpejtësia dhe performanca

Meqenëse SkyVPN ka një përdorim të pakufizuar falas, ne ishim në gjendje të testonim disa nga shpejtësitë nga disa lokale të ndryshme nga të cilat ishim në gjendje të lidhnim. E para për rishikimin tonë SkyVPN është testi ynë bazë:

Testi i shpejtësisë SkyVPN - fillimi

 • Shpejtësia e shkarkimit: 26 Mbps
 • Shpejtësia e ngarkimit: 3 Mbps

Siç mund ta shihni, ajo’asgjë e veçantë. Pas boot up SkyVPN, ne mund të shohim se si klienti ndikoi në shpejtësinë tonë kur lidhemi përmes një serveri të afërt:

Testi i shpejtësisë SkyVPN - server afër

 • Shpejtësia e shkarkimit: 6 Mbps
 • Shpejtësia e ngarkimit: 5 Mbps
 • Ndalem: 77% (megjithëse ngarkimi u rrit me 67%)

Mbretëria e bashkuar

Test i shpejtësisë SkyVPN - server në Mbretërinë e Bashkuar

 • Shpejtësia e shkarkimit: 9 Mbps
 • Shpejtësia e ngarkimit: 4% Mbps
 • Ndalem: 65% (megjithëse ngarkimi u rrit me 18%)

Japoni

Test i shpejtësisë SkyVPN - server i Japonisë

 • Shpejtësia e shkarkimit: 9 Mbps
 • Shpejtësia e ngarkimit: 3% Mbps
 • Ndalem: 65%

Siç mund ta shihni, edhe pse serveri lokal performonte më të varfërit, serverët në Japoni dhe Britani të Madhe performuan pothuajse të njëjta. Sidoqoftë, kjo është një ngadalësim i sinqertë-së mirësisë në të gjithë bordin, i cili nuk ka’shikoni mirë për rishikimin tonë SkyVPN.

Lehtësia e përdorimit dhe mbështetja multiplatformale

SkyVPN mbështet platformat e mëposhtme:

 • Windows
 • MacOS
 • android
 • iOS

Aplikacioni është mjaft i lehtë për t’u përdorur. Nuk janë’t shumë opsione ose veçori për të folur. Por gjithçka që ju bëni është të klikoni në mes të madh Connect buton.

Ju gjithashtu mund të zgjidhni vendin ku dëshironi të lidheni.

Rishikimi SkyVPN - asnjëherë asnjëherë lidh

Shtë e mirë për përrua, Netflix dhe Kinë?

Fatkeqësisht, siç mund ta imagjinoni, ky VPN nuk është veçanërisht i dobishëm për asnjë nga këto gjëra.

Për fillestarët, edhe pse shërbimi ka një sasi të mirë të vendeve për t’u lidhur, klienti nuk ishte në gjendje të zhbllokojë përmbajtjen e bllokuar nga rajoni në Netflix. Shpejtësitë, gjithashtu, ishin mjaft të papërshtatshme për transmetimin.

Torrentimi është një mundësi, pasi kompania nuk ndalon në mënyrë të shprehur trafikun për torrent mbi shërbimet e tyre. Sidoqoftë, shpejtësia e dobët dhe juridiksioni i keq janë flamuj të mëdhenj të kuq për njerëzit që synojnë të përdorin shërbimet e tyre VPN për torrenting përmbajtje.

Faktori i fundit është Kina, dhe siç mund ta imagjinoni, SkyVPN nuk ishte’t në gjendje të performojë mjaft mirë në çdo kategori në mënyrë që të sigurojë intimitet të besueshëm për përdoruesit në Kinë. Sidomos me mungesën e transparencës në lidhje me standardet e tyre të kriptimit, ajo’difficultshtë e vështirë për të rekomanduar këtë VPN për ndonjë nga aktivitetet e lartpërmendura.

Mbështetja e klientit

SkyVPN ka karakteristikat e mëposhtme të mbështetjes:

 • Bisedë live (vetëm në emër)
 • Sistemi i biletave
 • FAQ

Fatkeqësisht, biseda live është vetëm në emër, dhe ju’do të përfundoni plotësimin e një bilete standarde mbështetjeje. FAQ është po aq e dobishme sa faqja e internetit në përgjithësi, duke dhënë të njëjtin informacion, thjesht me fjalë të ndryshme.

Ne kontaktuam mbështetje kur për herë të parë hasëm në një problem serioz të VPN duke mos u lidhur fare. Kjo ishte tre ditë më parë, dhe ne’përsëri po pres një përgjigje.

Çmimeve

Struktura e çmimeve për versionin e paguar të SkyVPN është shumë e thjeshtë:

 • 1 muaj: 10,99 dollarë
 • 12 muaj: 4,99 $ / muaj
 • Jetëgjatësia: 199,99 dollarë

ajo’prettyshtë mjaft e shtrenjtë për një aplikacion që nuk ka’me të vërtetë duket se funksionojnë në desktop. Gjithashtu, ju ndoshta duhet të qëndroni larg marrëveshjeve të jetës.

Pjesa interesante për SkyVPN’Plani është në të vërtetë versioni falas. atje’ashtë një version themelor falas që ju lejon të lidheni (teorikisht) vetëm me serverët amerikanë. Por ti mundesh “përmirësuar” në planin Premium falas dhe merrni hyrje në 12 servera duke shikuar reklama në video…ose diçka.

Vija e poshtme

Gjatë shqyrtimit tonë SkyVPN, ne kemi parë që ky klient nënvlerëson pothuajse në çdo klient tjetër në treg me një diferencë të gjerë. Nuk ka’reallydo gjë që ata bëjnë më mirë sesa konkurenca, dhe ka shumë flamuj të kuq për sa i përket privatësisë, prerjeve, lidhjes, juridiksionit, etj..

ajo’simplyshtë thjesht shumë e vështirë për të rekomanduar këtë shërbim për këdo që është serioz në lidhje me privatësinë ose sigurinë.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me