Rishikimi VPN i Yoga


Aq sa ne’d si të fillojmë rishikimin tonë VPN Yoga në një shënim më të ndritshëm, fakti i thjeshtë që është’sshtë falas dërgon një qetësi poshtë shtyllave tona.

Shumica e njerëzve janë të vetëdijshëm se kanë nevojë për një VPN për të mbajtur informacionin e tyre të sigurt, por pajtimet afatgjata mund të jenë të shtrenjta. Si për çdo gjë falas, kjo e bën Yoga VPN një perspektivë emocionuese. Sidoqoftë, ai nuk ka një faqe në internet dhe informacionet në App Store / Google Play Store janë shumë të paqarta.

Si rezultat, ka shumë informacione që mungojnë në lidhje me protokollet e sigurisë së Yoga VPN dhe programin e enkriptimit. Edhe pse ne mund të testojmë VPN për shpejtësinë e saj dhe të kontrollojmë manualisht se për cilat aplikacione është në dispozicion, ka disa gjëra për të cilat nuk jemi’t private, dhe kjo’praktikë e keqe për të hequr informacionin e tillë përpara.

Sidoqoftë, ne e drejtuam gamën dhe i dhamë Yoga VPN një gjykim të drejtë. Ne e kontrolluam atë për gjithçka që një përdorues mund të dëshirojë të fitojë prej tij: zhbllokimin e Netflix, përrua, dhe sa i përgjegjshëm ishte ekipi i tyre mbështetës. Lexoni më tej për të mësuar më shumë rreth Yoga VPN.

A është Yoga VPN i sigurt për t’u përdorur?

Pjesërisht për shkak të faktit se Yoga VPN nuk ka faqen e saj të internetit që mund të ketë një seksion FAQ, nuk ka informacion të mjaftueshëm në dispozicion për aspektet teknike të këtij VPN..

Si e tillë, ne nuk mund të themi me siguri se çfarë kodifikimi kodifikimi përdoret nga Yoga VPN. ne’d shpresoj që mbështet standardin e industrisë së kodimit AES-256-bit, por pa ndonjë formë konfirmimi për këtë çështje, ne thjesht nuk mund të themi me siguri.

Në mënyrë të ngjashme, kompania që qëndron pas Yoga VPN nuk jep informacion për protokollet e mbështetur nga shërbimi. Kjo është një tjetër e metë e madhe sepse pa ditur asgjë në lidhje me teknologjinë që qëndron pas saj, ajo’është thjesht e pamundur të gjykosh aftësitë e tij në sigurimin e të dhënave tuaja personale.

Më në fund, Yoga VPN nuk pretendon të keni një ndërprerës vrasjeje, i cili mbron të dhënat tuaja në rast se lidhja juaj bie.

Vdo VPN përdor një shifër shifrimi, dhe çdo VPN duhet të mbështesë një ose më shumë protokolle, por ato që nuk’t reklamoni një buton vrasës përgjithësisht don’keni një në të gjitha. Kjo është pothuajse me siguri rasti për Yoga VPN.

intimitet

Yoga VPN është regjistruar në Hong Kong. Kjo mund të jetë disi zhgënjimi sepse Hong Kongu është nën kontrollin në rritje nga Populli’Republika e Kinës – një nga bota’Vendet më shtypëse për lirinë neto.

Akoma më keq, në thelb thjesht mbledh çfarëdo informacioni që i pëlqen. Të gjitha shkrimet tuaja dhe skedarët lokalë regjistrohen nga VPN, dhe madje haptas shprehen se ato’ll me kënaqësi dorëzoj të gjitha këto informacione gjatë.

Fakti që ky shërbim pretendon të mbrojë privatësinë e të dhënave tuaja është, pra, i tepërt.

shpejtësi & performanca

Një nga të vetmet informacione që zbulon Yoga VPN është flota e serverit të saj, për të cilën thotë se mbulon ose 10 vende ose 30 vende dhe përfshin ose 500 proxies individuale ose mbi 1.000 proxies individuale.

Siç mund ta shihni, ky informacion ka shumë pak përdorim për këdo, posaçërisht duke marrë parasysh që këto syze të produktit janë postuar në të njëjtën kohë.

Ne don’veçanërisht besoni ose shifrën, e cila na çon në shpejtësi. Thjesht, Yoga’Shpejtësitë janë të papranueshme në një shërbim modern VPN.

Lehtësinë e përdorimit & mbështetje

Siç e përmendëm edhe më parë, shërbimi nuk ka faqen e tij të internetit. Kjo do të thotë që ai nuk ka seksionin e vet të FAQ-ve ose bazën e njohurive, dhe gjithashtu nuk ka një funksion bisede live.

Zhvilluesit ofrojnë një adresë e-mail për të kontaktuar në rast se lind ndonjë çështje. Për të qenë brutalisht të sinqertë, ne e përdorëm këtë shërbim të postës elektronike për t’i pyetur ata se cili shifër shifrimi përdor YP VPN, dhe ne’përsëri nuk keni dëgjuar asgjë prej tyre. Bëni atë që dëshironi.

Yoga VPN për Netflix

Pavarësisht Yoga VPN’Shpejtësi katastrofike të shkarkimit (të cilat i testuam në YouTube), në të vërtetë arriti të anashkalojë kufizimet gjeo-tokësore në Netflix dhe BBC iPlayer të SHBA.

Përderisa testimi i rrugës aftësitë e tij të vërteta për rishikimin tonë të Yoga VPN, ne gjetëm përmbajtjen e transmetuar të shërbimit në një standard mjaft të mirë. Kjo është mjaft befasuese duke pasur parasysh testet e shpejtësisë.

Yoga VPN për përrua

Jo shumë njerëz përplasen në pajisjet e tyre mobile, por kjo’është një pyetje që ia vlen të mbulohet shkurtimisht gjithsesi. Përgjigja është jo, Yoga VPN nuk mbështet lidhjet përrua ose P2P në të vogël.

A është mirë për përdoruesit në Kinë?

Absolutisht jo. Yoga VPN është i vendosur atje dhe ajo ndan regjistrat pa marrë parasysh privatësinë. Përpjekja për të anashkaluar Firewall-in e Madh të Kinës me një VPN të regjistruar në një territor kinez është një ide katastrofike.

Aplikacionet dhe shtesat

Për sa i përket disponibilitetit të tij, Yoga VPN vetëm sa arrin minimumin e zhveshur (për një herë). Shtë në dispozicion në iOS dhe Android, pa mbështetje të shtuar për pajisjet desktop ose Windows Phone.

Pjesërisht sepse ajo’Një VPN vetëm për celularë, Yoga nuk ofron ndonjë mbështetje për ruterat, do të thotë se nuk mund të anashkalojë gjeo-kufizimet në Amazon Firestick dhe pajisje të tjera të tilla TV. Do të thotë gjithashtu se nuk mund të përdorni Yoga VPN për Kodi.

Ju mund të dëshironi të shikoni këto udhëzues:

VPN më e mirë për Amazon Fire Stick

VPN më e mirë për Kodi

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me