نحوه حذف دائمی اکانت اینستاگرام خود

اگر این مطلب را می خوانید ، احتمالاً یکی از 1 میلیارد کاربر ماهانه اینستاگرام هستید. اگرچه جالب است که عکسهای گاه به گاه و یا فوری از آخرین تعطیلات خود را به اشتراک بگذارید ، ارسال عکس به صورت آنلاین به محض حفظ حریم خصوصی اینترنت ، اجتناب ناپذیر است. اگر اکنون دوباره مرور می کنید ، این راهنما را دنبال کنید دائماً حساب اینستاگرام خود را حذف کنید.


توجه داشته باشید: با حذف حساب کاربری ، نمایه خود و سایر عکس ها ، فیلم ها ، نظرات ، لایک و دنبال کنندگان مرتبط با آن حساب را از دست خواهید داد. شما نمی توانید دوباره حساب خود را فعال کنید, بنابراین کسانی که به دنبال استراحت موقت هستید می توانند به جای آن ، اینستاگرام شما را به طور موقت غیرفعال کنند.

پرش به …

خط مشی رازداری اینستاگرام
نحوه غیرفعال کردن موقت حساب اینستاگرام خود را
نحوه حذف دائمی اکانت اینستاگرام خود
کارهای بیشتری برای محافظت از حریم خصوصی اینترنت خود انجام دهید

خط مشی رازداری اینستاگرام

آیا تا به حال فکر کرده اید که اینستاگرام خصوصی چقدر است؟ آیا علاوه بر عکس هایی که ارسال می کنید ، اطلاعات دیگری درباره شما جمع می کند?

این نوع اطلاعاتی است که اینستاگرام در مورد شما جمع می کند:

  • اطلاعات اصلی حساب: نام ، شماره تلفن ، نام کاربری ، رمز عبور و آدرس ایمیل شما.
  • اطلاعات محتوا: هر عکس ، نظر و مطالب دیگری که در اینستاگرام ارسال می کنید.
  • اطلاعات ارتباطی: هرگونه ارتباطی بین شما و اینستاگرام ، که ممکن است شامل ایمیل های مربوط به سرویس و اعلامیه های حساب باشد.
  • اطلاعات تماس: اگر از ویژگی “یافتن دوستان” در اینستاگرام استفاده می کنید ، اینستاگرام لیست مخاطبین شما و حساب های رسانه های اجتماعی خود را بررسی می کند تا سایر کاربران اینستاگرام را که ممکن است بدانید توصیه کند..
  • اطلاعات دستگاه: اینستاگرام می تواند از “شناسه دستگاه” استفاده کند تا در مورد نوع دستگاه مورد استفاده برای دسترسی به خدمات آن اطلاعات کسب کند.
  • اطلاعات استفاده: اینستاگرام می تواند از کوکی ها و فناوری های مشابه برای نظارت بر نحوه استفاده از خدمات آن استفاده کند.

چگونه اینستاگرام از اطلاعات من استفاده می کند?

پس از جمع آوری اطلاعات شما ، اینستاگرام ممکن است از این روش به روش های زیر استفاده کند:

  • تبلیغات: اینستاگرام از اطلاعات جمع آوری شده در مورد شما استفاده می کند تا به شما در ارتباطات و تبلیغات علامت گذاری هدفمند نشان دهد.
  • اشتراک با شخص ثالث: اینستاگرام متعلق به فیس بوک است و با طیف وسیعی از اشخاص ثالث از جمله شرکای تبلیغاتی همکاری می کند ، بنابراین ممکن است برخی از داده های شما با آنها به اشتراک گذاشته شود. همچنین ممکن است از مقامات قانونی درخواست اینستاگرام شود تا اطلاعات را برای کمک به آنها در تحقیقات ارائه دهند.
  • تجربه خود را شخصی کنید: بر اساس تعامل شما در اینستاگرام ، اینستاگرام ممکن است کاربران را به شما پیشنهاد دهد تا شما را به عنوان کاربر دنبال کنند یا دیگران را دنبال کنند.
  • تست محصول: اینستاگرام ممکن است از اطلاعاتی که از شما جمع آوری کرده استفاده کند تا به پیشرفت محصولات و خدمات جدید کمک کند.

آیا استفاده از اینستاگرام ایمن است?

در یک کلام ، بله. فقط به یاد داشته باشید شما کسی هستید که در نهایت تصمیم می گیرد که چه چیزی در اینترنت به اشتراک گذاشته می شود. بنابراین هوشیار باشید ، خط مشی رازداری Instragram را مسواک بزنید و لذت ببرید!

نحوه غیرفعال کردن موقت حساب اینستاگرام خود را

مرحله 1: وارد حساب کاربری اینستاگرام خود شوید. حتماً این کار را از طریق وب سایت انجام دهید زیرا خودتان هستید نمی تواند حساب خود را از برنامه غیرفعال کنید.

صفحه ورود به سیستم اینستاگرام با دکمه ورود به سیستم برجسته شده است.

گام 2: در گوشه بالا سمت راست صفحه ، روی آن ضربه بزنید یا به آن ضربه بزنید پروفایل من آیکون (نماد حساب من در اینستاگرام).

مرحله 3: در وسط نمایه خود کلیک کنید ویرایش نمایه.

مرحله 4: در پایین صفحه ویرایش های نمایه ، کلیک کنید موقتاً حساب من را غیرفعال کنید.

صفحه نمایه اینستاگرام با غیرفعال کردن موقت دکمه حساب من برجسته شده است.

نحوه حذف دائمی اکانت اینستاگرام خود

مرحله 1: از اینجا به صفحه حذف حساب Instagram دسترسی پیدا کنید. ابتدا باید وارد حساب اینستاگرام خود شوید. لطفاً مطمئن شوید که از طریق وب وارد شده اید و نه برنامه.

صفحه ورود به سیستم اینستاگرام با دکمه ورود به سیستم برجسته شده است.

گام 2: جنب چرا حساب خود را حذف می کنید?, دلیل حذف حساب اینستاگرام خود را از گزینه های موجود در کشویی انتخاب کنید.

صفحه نمایش حساب خود را با کشیدن دلایل برجسته حذف کنید.

مرحله 3: رمز عبور خود را وارد کنید, سپس کلیک یا شیر دائماً حساب من را حذف کنید.

صفحه تأیید با حذف دائمی دکمه حساب من برجسته شده.

کارهای بیشتری برای محافظت از حریم خصوصی اینترنت خود انجام دهید

حال اگر واقعاً می خواهید بازی رازداری اینترنت خود را بیشتر کنید ، در اینجا اقدامات بیشتری را می توانید انجام دهید.

  1. از ExpressVPN استفاده کنید. هنگام “توقف” Google Google & سابقه برنامه مانع از جمع آوری داده های Google در مورد شما نمی شود ، مانع از ISP شما می شود تا کارهای آنلاین را انجام دهید و به طور بالقوه آن را با شرکت ها و دولت ها به اشتراک بگذارید. برای پنهان کردن فعالیت آنلاین خود از ISP ، از VPN مانند ExpressVPN استفاده کنید.
  2. از مرورگر Tor استفاده کنید. Tor مکان و فعالیت های آنلاین خود را از هر کسی که نظارت بر شبکه یا آنالیز ترافیک انجام می دهد ، پنهان می کند ، بنابراین فعالیت اینترنت شما دشوار است که بتواند به شما ردیابی کند. این یکی از بهترین شرط های شما برای حفظ ناشناس ماندن آنلاین است. برای به حداکثر رساندن اثربخشی Tor ، حتماً این نکات را بخوانید: می خواهید Tor واقعاً کار کند?

مرور ایمن ، همه!

آیا با خنثی کردن زندگی آنلاین خود کمک بیشتری می خواهید؟ راهنماهای ExpressVPN را در زیر مشاهده کنید:

> حذف پسوندهای Chrome

> حذف Dropbox

> حذف حساب فیس بوک خود را

> حذف پیام رسان فیس بوک

> حذف یافتن آیفون من ، یافتن iPad من و پیدا کردن Mac من

> حذف حساب Gmail خود را

> سابقه Google خود را حذف می کند

> عکسهای Google خود را حذف کنید

> تاریخچه مرور هارد دیسک شما حذف می شود

> سابقه Internet Explorer شما حذف می شود

> حذف حساب Pokémon Go خود

> حذف سافاری

> حذف حساب Snapchat شما

> حذف حساب Tinder خود را

> حذف حساب توییتر خود

> حذف مسنجر WhatsApp

> حساب کاربری Yahoo Mail خود را حذف می کنید

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map