Si të instaloni Elysium në Kodi


nëse ti’po kërkoni një informacion të thelluar i cili do t’ju tregojë gjithçka që ju duhet të dini në lidhje me një nga shtesat më të njohura Kodi në dispozicion, atëherë ju’përfundimisht vijnë në vendin e duhur. Shtesa në fjalë shkon me emrin Elysium, e cila është një shtesë e shumë e dashur që siguron qasje në një sasi të pafund të përmbajtjes me cilësi të lartë.

Nëse dëshironi të mësoni se si të instaloni Elysium në Kodi, atëherë artikulli vijues është përgjigjja e lutjeve tuaja. Si dhe sigurimin e informacionit mbi vetë shtesën, ne do të japim një tutorial të plotë hap pas hapi i cili do të shpjegojë plotësisht procesin e instalimit.

Shumë shpejt, ju’do të jeni në gjendje të shijoni pasurinë e materialit në të cilin Elysium ju ofron akses.

ju’jeni me siguri tashmë i vetëdijshëm se sa i njohur është Kodi, dhe potenciali i qartë i softverit kur bëhet fjalë për shikimin e të gjitha mediave tuaja. Nëse vendosni të instaloni Elysium në Kodi, mund të prisni që përvoja juaj Kodi të merret në një nivel krejt të ri.

Pra, pa ndonjë ado tjetër, ajo’koha për ne që të zbresim në detaje!

Si të instaloni shtesën Elysium në Kodi

Nëse duam të instalojmë ndonjë shtesë në Kodi që nuk është me të vërtetë zyrtare, ne’do të duhet së pari të sigurohemi që Kodi mund të pranojë shtesa nga burime të panjohura, duke përfshirë marrjen e Elysium në Kodi.

Për këtë, ju’Së pari duhet të klikoni në timonin e mashtruesit ( Cilësimet ikonë) kur ti’përsëri në faqen kryesore:

Konfigurimi Kodi 1

Nga atje klikoni në Cilësimet e sistemit:

Si të aktivizoni burime të tjera në Kodi

Pas kësaj, shkoni te Add-ons dhe ndizni Burime të panjohura alternativë.

aktivizoni burimet e tjera 2

OK, tani që ne’e kemi renditur, ne’do të vazhdoni të instaloni Elysium në Kodi. Kthehu mbrapa (duke goditur hapësirën e pasme në kompjuterin tuaj ose butonin e kthimit në telekomandën tuaj) dhe pastaj kliko në Menaxher i skedarëve.

Konfigurimi Kodi 2

Klikoni tjetër Shto burimin:

Konfigurimi Kodi 3

Më në fund, arrijmë në hapin e rëndësishëm ku jemi’do të hyjmë në URL ku ne’do të merrni depon që përmban shtesën Elysium në Kodi. Në këtë pikë, klikoni atje ku thotë [Asnjë] dhe më pas shtypni në http://androidaba.com/addons/

Tjetra, ju’duhet të emërtoni këtë burim skedari për Kodin tuaj. Vendosëm të emëronim tonën “aba – Spektak.” Pastaj, shtypni Ne rregull.

[Instaloni spektrin në Kodi]

Tani kthehuni tek faqja fillestare dhe klikoni në Add-ons.

Konfigurimi Kodi 5

Pastaj klikoni në ikonën e kutisë në këndin e sipërm të majtë.

Konfigurimi Kodi 6

Tani më në fund kemi arritur në atë pikë ku mund të shpaketojmë skedarët e depove. Prandaj, hapi ynë tjetër është të klikojmë Instaloni nga skedari zip:

Seti Kodi 7

..dhe pastaj ne’do të gjeni emrin e depo me të cilën kemi lidhur. Ne emëruam tonën “aba – Spektak,” kështu që shkoni përpara dhe klikoni mbi atë.

Instaloni spektër në Kodi 2

Pastaj klikoni në dosjen e quajtur depo:

Instaloni spekton tek Kodi 3

…dhe gjeni skedarin zip me emrin “repository.kodil”:

Instaloni spekton në Kodi 4

Më pas, ju’duhet të prisni derisa të merrni njoftimin që thotë se depoja e Kodil është instaluar me sukses.

Kodil instaluar me sukses

Tani klikoni në Instaloni nga depoja.

Konfigurimi Kodi 11

Dhe pastaj klikoni në dosjen e quajtur Depo e Kodilit

Instaloni spekton në Kodi 4

…dhe më pas Shtesa të videos:

Konfigurimi Kodi 13

Në këtë pikë, ju’do të shihni një listë mjaft mbresëlënëse të të gjitha shtesave të ndryshme që mund të gjeni në depon e Kodil (dhe ju jeni padyshim të lirë të instaloni ndonjë shtesë për ju’d si) Por nëse doni të përqendroheni në mënyrën e instalimit të Elysium në Kodi, atëherë ju’Thjesht duhet të gjeni Elysium në listë dhe të klikoni mbi të.

si të instaloni elysium në kodi

Nga këtu e tutje, thjesht klikoni mbi instaloj:

si të instaloni elysium në kodi 2

Dhe tani ju keni instaluar Elysium në listën tuaj të Shtesave që mund të shihni nga faqja kryesore. Nuk është’një proces i vështirë për të instaluar Elysium në Kodi, dhe atë’prettyshtë shumë e thjeshtë për të përsëritur procesin për shtesa dhe depo të tjera.

Cila është shtesa Elysium?

Sa i përket përmbajtjes që është në dispozicion kur instaloni Elysium në Kodi, ju’do të zbuloni që sigurisht keni fituar’të mos keni mundësi të vogla. Kjo për shkak se shtesa Elysium siguron mundësinë e përdorimit të një numri të pafund filmash, shfaqjesh TV, fëmijë’argëtuese, dhe shumë më tepër.

Sidoqoftë, pasi që pjesa dërrmuese e përmbajtjes në dispozicion përmes Elysium është material i mbrojtur nga të drejtat e autorit, rekomandohet që së pari të regjistroheni në një shërbim VPN. Kjo do të shikohet më në detaje më vonë në artikull. Pra, nëse ju’nuk jeni të sigurt se si funksionon një VPN ose po kërkoni mundësi të përshtatshme, do t’ju kemi të mbuluar.

Sido që të jetë, është e rëndësishme të përmendet që Elysium është një shtesë jo zyrtare e palëve të treta, e cila konsiderohet të jetë e paligjshme në shumë vende të botës. Kjo përfshin pëlqimet e Australisë, Mbretërisë së Bashkuar dhe shumë vendeve të tjera. Pra, në varësi të vendit ku jeni bazuar, do t’ju duhet të ndërmarrni hapat e nevojshëm për t’i mbajtur të dhënat tuaja personale të mbrojtura.

Elysium është sigurisht një nga opsionet më të njohura kur bëhet fjalë për transmetimin e përmbajtjes në internet. Por, përfundimisht nuk është zgjedhja juaj e vetme. Shtesa të ngjashme përfshijnë pëlqimet e Specto, Salt, dhe Exodus. Pra, nëse vendosni të instaloni Elysium në Kodi, madje mund të instaloni ndonjë prej shtesave të përmendura më lart në lidhje me Elysium. Në atë mënyrë, ju keni qasje në sa më shumë përmbajtje të jetë e mundur.

Procesi i azhurnimit është diçka që është e thjeshtë dhe e thjeshtë gjithashtu. E gjithë kjo që duhet të bëni është të lejoni Kodi të bëjë gjërat e saj dhe të azhurnojë secilën prej shtesave tuaja automatikisht. Sidoqoftë, nëse preferoni të azhurnoni shtesat me dorë, atëherë ju’do të zbuloni që ju keni mundësinë për të bërë vetëm atë.

Pse duhet të përdorni një VPN

Në epokën moderne, vërtet nuk është’vlen të merrni rreziqe kur bëhet fjalë për përdorimin e internetit për qëllime të ndryshme. Transmetimi i përmbajtjes përmes shtesave jozyrtare të palëve të treta, siç është Elysium në Kodi, nuk është me të vërtetë përjashtim, pasi shtojcat e tilla si këto ju lejojnë të qaseni në përmbajtje të mbrojtura nga të drejtat e autorit, siç janë shfaqjet TV dhe filmat. Qasja në një material të tillë në internet shihet si krim në shumë vende, dhe kështu mund të merrni veten në shumë telashe nëse nuk merrni masat paraprake të nevojshme.

Pa përdorur një shërbim të Rrjetit Virtual Privat (VPN), jo vetëm që adresa juaj IP do të ekspozohet për të gjithë, por ju gjithashtu mund të gjeni veten duke marrë letra paralajmëruese nga ofruesi i shërbimit tuaj të internetit, i cili pa dyshim do të kërcënojë të ndërpresë shërbimin tuaj nëse çdo shkelje e të drejtës së autorit vazhdon. Për këtë arsye, rekomandohet që të instaloni një VPN para se të përdorni ndonjë shtesë, siç është Elysium në Kodi.

Për të fshehur adresën tuaj IP nga çdo sy prying që jeni duke kërkuar të shfletoni të dhënat tuaja, ju’Do të duhet të përdorni një shërbim VPN në pajisjen (et) e zgjedhura. Në kushtet e shërbimit VPN për të përdorur, ju patjetër që keni shumë mundësi për të zgjedhur. Ekzistojnë një mori e tërë e shërbimeve VPN atje, thjesht duhet të merrni një vendim për të cilin ju përshtatet më së miri nevojave tuaja.

Për të ndihmuar që vendimi juaj të jetë pak më i lehtë, do të ishte e përshtatshme të përmendim që ekzistojnë edhe pagesa falas dhe të paguara për shërbime nga të cilat mund të zgjidhni. Shërbime falas si Windscrib janë një zgjedhje fantastike për përdoruesit e rastit të shtesave jozyrtare të Kodi. Kjo ofron një shërbim të shpejtë dhe të besueshëm i cili do t’ju mbajë të mbrojtur në çdo kohë. Por, ajo’Vlen të kihet parasysh që ekzistojnë kufizime në atë që ekziston një kufi përdorimi prej 10 GB në muaj.

Nëse jeni drejtues i rregullt, atëherë thjesht mund të gjeni veten duke goditur pragun 10 GB në asnjë kohë fare. Nëse bini në atë kategori, atëherë më së miri vlen të konsideroni përmirësimin në një shërbim të paguar për VPN. Windscrib thjesht kështu do të ofrojë një plan premium, i cili është në dispozicion nga më pak se 5 dollarë në muaj.

Sidoqoftë, ka edhe shumë shërbime të tjera të njohura për të cilat ju zgjidhni. Kjo përfshin pëlqimet e NordVPN, ExpressVPN dhe IPVanish.

Në përgjithësi, është e sigurt të thuash që ti’Do të duhet ta mbani adresën tuaj IP të fshehur dhe të dhënat tuaja të mbrojtura në çdo kohë. Me një shërbim të dedikuar VPN, ju’do të jem në gjendje ta bëj pikërisht atë. Prandaj, merrni pak kohë për të marrë në konsideratë opsionet tuaja, dhe ju’Do të jesh vetëm një hap larg nga intimiteti dhe siguria e përmirësuar në internet.

përfundim

Pra, kjo përfundon udhëzuesin tonë të plotë se si të instaloni Elysium në Kodi! E gjithë kjo që duhet të bëni tani është të merrni vetë një shërbim të dedikuar VPN dhe të shkoni larg! Elysium është një shtesë e cila ka qenë rreth e rrotull për ca kohë tani, dhe nuk ka’tregoni ndonjë shenjë të zhdukjes në çdo kohë së shpejti. Pra, nëse vendosni të shtoni këtë shtesë të veçantë mbi Kodi, ju me siguri keni fituar’të zhgënjehesh!

Pra, nëse ju’përsëri në një buxhet të kufizuar, atëherë këta dy ofrues të veçantë VPN mund të përshtaten vetëm me faturën.

Sidoqoftë, pasi që ka kufizime në lidhje me sa të dhëna mund të përdorni me secilin nga shërbimet e përmendura më lart, do t’ju duhet të konsideroni të investoni në një shërbim të paguar VPN. Këto mund të blihen në baza mujore, ose mund të paguani për një kohë të caktuar përpara.

Kjo është zakonisht me kosto më efektive në planin afatgjatë pasi do të përfundojë duke ju kushtuar më pak para çdo muaj. Kjo, natyrisht, varet nga buxheti juaj.

Sido që të jetë, një shërbim i paguar zakonisht vlen të azhurnohet pasi ato ofrojnë shumë më shumë fleksibilitet sesa të lirë për të përdorur homologët e tyre. Disa opsione të njohura përfshijnë pëlqimet e IPVanish, NordVPN dhe Aksesit në Internet Private – të gjitha ofrojnë një shërbim të besueshëm dhe premium për një kosto të arsyeshme mujore.

Pavarësisht nëse vendosni të përdorni një shërbim falas ose të investoni në një pajtim të paguar VPN, gjëja kryesore është që ju do t’i mbroni të dhënat tuaja nga çdo sy i mprehtë. Në këtë proces, do të jeni në gjendje të zvogëloni masivisht mundësinë e marrjes së një njoftimi për shkeljen e të drejtave të autorit nga një organ qeveritar ose ofruesi juaj i shërbimit të internetit (ISP).

Kjo ka qenë një dukuri e zakonshme në mesin e atyre që rrjedhin materiale përmes shtesave jozyrtare të palëve të treta, siç janë Kripërat në Kodi. Prandaj, duke marrë të gjitha masat e nevojshme, ju do të jeni në gjendje të përdorni në mënyrë të sigurt Kodin pa pasur nevojë të shqetësoheni për marrjen e letrave të tilla në postë. Ndërsa shkon thënia e vjetër, është shumë më mirë të jesh i sigurt sesa të vjen keq!

Lexoni rekomanduar:

VPN më e mirë për Kodi

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me