Si të shikoni ITV


Qendra ITV është ITV’përgjigje për iPlayer BBC. Në dispozicion për smartphone dhe kompjuterë, faqja mbulon çdo aspekt të ITV’programimi, duke përfshirë shfaqje të njohura si Coronation Street, I’Unë jam një njeri i famshëm shpëtomë nga këtu, dhe vrasjet e verës.

Hub është një mjet i domosdoshëm për banorët e Britanisë së Madhe dhe tifozët e huaj të programimit britanik, por ai ka një kapje të madhe. Si shumë shërbime transmetimi, përmbajtja në dispozicion në ITV Hub është gjeo-kufizuar, që do të thotë se kur përdoruesit përpiqen të shikojnë ITV Hub jashtë vendit, ata mund të luftojnë për të gjetur shfaqjet që i duan.

Ky artikull ka të bëjë me zhbllokimin e ITV’Shërbimi i transmetimit në mënyrë që tifozët e TV të mund të maksimizojnë opsionet e tyre të shikimit. Të bësh kështu isn’vështirë, dhe ka disa metoda të mundshme në dispozicion, duke përfshirë:

  • SmartDNS për të mashtruar ITV në mendimin se po përdorni uebfaqe me bazë në Mbretërinë e Bashkuar
  • Instalimi i një përfaqësuesi për të përhapur adresën tuaj IP
  • Regjistrimi përmes TOR, i cili gjithashtu anonimizon gjurmën tuaj dixhitale
  • Përdorimi i një Rrjeti Virtual Privat (VPN) për të kriptuar trafikun tuaj dhe caktimin e një adrese IP britanike

Si ne’Do të shihni, e fundit nga ato mundësi është lehtësisht përgjigjja më e mirë në pyetjen se si të shikoni ITV jashtë vendit. Po pse ndodh kështu? le të’gërmoni më thellë dhe zbuloni më shumë.

Zhbllokoni qendrën ITV me një VPN

Para se të shikojmë në opsione të tjera, le’përqëndrimi në VPN. Siç kemi vërejtur më herët, VPN funksionojnë duke kriptuar të dhënat që dërgoni dhe merrni kur janë në internet. Këto të dhëna të koduara ushqehen përmes “tunele” te serverat e vendosur në të gjithë botën, ku adresa juaj IP është ri-caktuar para se të dhënat të transmetohen në destinacionin e tij përfundimtar.

Sa i përket uebfaqes së synuar (ose shërbimit streaming), trafiku mund të vijë nga Birmingham, Manchester, ose Londër, edhe nëse në të vërtetë po pushoni në një vendpushim plazhi meksikan.

Kur adresat IP janë të fërkuara në këtë mënyrë, gjeo-bllokuesit e përdorur nga shërbime si ITV janë shumë më pak efektive. Në fakt, ato mund të shmangen plotësisht me VPN të besueshme, duke i bërë ato të vjetëruara. Dhe kur kjo të ndodhë, shikuesit janë të lirë të shikojnë ITV në qytete të SH.B.A.-së, Gjermani, Indi, ose kudo që ndodhin të jenë.

VPN më e mirë për zhbllokimin e qendrës ITV

Sidoqoftë, përpara se të shkoni në një dyqan aplikacioni ose Google për të gjetur VPN më të lirë që mund të gjeni, prisni një moment. Jo të gjithë VPN-të janë të barabartë, dhe jo të gjithë ata janë të aftë të zhbllokojnë ITV’qendër transmetimi.

VPN-të më të mira kombinojnë disa karakteristika të cilat, kur shtohen së bashku, i bëjnë ato ideale për herë kur dëshironi të shihni ITV Hub jashtë vendit. Për një gjë, ata ofrojnë shpejtësi shumë të mirë, dhe ata e bëjnë atë në mënyrë të besueshme, me kohën e humbjes minimale. Ata gjithashtu eliminojnë rrjedhjet e adresave DNS ose IP, të cilat tradhtojnë përdoruesin’identiteti.

VPN-të e mira gjithashtu përdorin adresa IP që nuk janë’lehtë për të gjurmuar. VPN me cilësi më të dobët shpesh ripërdorin blloqe të adresave IP dhe shërbimet e transmetimit bëhen më të mençur për taktikat e tyre. Më në fund, VPN të mira ofrojnë një gamë të gjerë vendesh të serverit. Sa më shumë vende të ofrojnë, aq më shumë të ngjarë të jeni në gjendje të shikoni ITV në destinacionet e SH.B.A.-së, qytetet e Amerikës së Jugut ose vendpushimet e plazhit në Mesdhe.

Për t’ju ndihmuar të zgjidhni, këtu janë 3 VPN që nuk lejojnë asnjëherë tifozët e TV të ulen:

1. NordVPN

Logoja e shërbimit NordVPN Vizitoni NordVPN

Bazuar në Panama, NordVPN përzier mbi 5,600 lokacione të serverëve me shpejtësi të lartë, kriptim të pagabueshëm, parandalim të papërballueshëm të rrjedhjes së IP, dhe mbështetje 24/7 të klientit që do të gjejë gjithmonë përgjigje kur klientët pyesin se si të shikojnë ITV jashtë vendit. Pricesmimet janë gjithashtu të përballueshme, veçanërisht me zbritje afatgjata.

2. ExpressVPN

Logoja e shërbimit ExpressVPN Vizitoni ExpressVPN

Pikërisht atje me NordVPN në syze teknike, ExpressVPN ka mijëra lokacione të serverëve, ofron shërbim të shpejtë, zhbllokon pothuajse çdo platformë streaming, dhe është shumë e lehtë për t’u përdorur. Përsëri, marrëveshjet e volitshme janë shpesh në dispozicion, së bashku me një garanci të dobishme për 30 ditë kthimin e parave.

3. PrivateVPN

Logoja e shërbimit privatVPN Vizitoni PrivateVPN

Suedi’s PrivateVPN është një alternativë e fortë për dy ofruesit e mësipërm. ne’e përfshiu atë sepse specializohet në zhbllokimin e platformave streaming si Netflix, dhe nuk ka absolutisht asnjë problem me ITV’gjeo-kufizimet. Shtoni pako me vlerë të madhe, dhe atë’s një mundësi e mirë për të provuar.

Shikoni qendrën ITV me SmartDNS

Tani, le’s shpejt vlerësojnë disa alternativa për VPN. Së pari, atje’SmartDNS. Këto mjete funksionojnë duke ndryshuar cilat “Serverat e emrit të domenit” pajisja juaj përdor, duke i zhvendosur ato nga adresa e SH.B.A.-së në SHBA (për shembull), në adresat .co.uk me bazë në Mbretërinë e Bashkuar.

Kur ta bëjë këtë, një mjet SmartDNS do të ri-drejtojë trafikun tuaj përmes serverëve DNS në Mbretërinë e Bashkuar, duke mashtruar potencialisht faqet britanike duke menduar se ju jeni bazuar atje. Ndonjëherë kjo funksionon, por platformat streaming janë duke u bërë më të aftë në filtrimin e përdoruesve të SmartDNS. që’s kryesisht sepse SmartDNS nuk ka’t ndryshoni adresat IP, duke e bërë atë relativisht të lehtë të shikoni se jeni me të vërtetë me bazë në agoikago, jo në Liverpool.

Mund të ketë disa përfitime për të përdorur SmartDNS për të parë programimin e ITV Hub. Shpejtësitë janë zakonisht të shpejta rrufe në krahasim me VPN, për shembull. Por atje’nuk ka garanci për sukses.

Zhbllokoni qendrën e ITV-së duke përdorur një shërbim proxy

Proxies dikur ishin mjeti i lëvizjes për zhbllokimin e shërbimeve si ITV’qendër e transmetimit, por zgjedhja për të parë një video përmes mjeteve të proxy ka rënë jashtë favorit në kohët e fundit.

Përballë tij, proxies janë si VPN, në kuptimin që ata drejtojnë trafikun e përdoruesve përmes serverëve privatë, të cilët caktojnë adresa të ndryshme IP. Me një adresë të freskët IP, përdoruesit mund të paraqesin si shikues britanikë – të paktën në teori.

Problemi është se proxies shumë rrallë encryptojnë të dhënat, dhe kanë tendencë të kenë shkallë më të lartë të rrjedhjeve IP si rezultat. ajo’Nuk është e vështirë për platformat streaming të dizajnuara mirë për të zbuluar përdorimin e përfaqësuesit, dhe ata shohin në mënyrë të vazhdueshme në rënie të niveleve të suksesit.

Përdorimi i proxies që ju lejojnë të shikoni video gjithashtu mund të jetë çuditërisht e ndërlikuar. Shumica e punës në “app-nivelit,” kështu që ata duhet të instalohen në shfletues veç e veç, ndryshe nga VPN, të cilat mund të çohen automatikisht kur aktivizoni sistemin tuaj.

Zhbllokoni qendrën ITV me TOR

Mundësia e fundit për të provuar të shikoni qendrën ITV jashtë vendit është detyra më e rëndë. TOR është një sistem i sigurisë private të lartë i cili “përfundon” të dhënat e përdoruesit në shtresa të njëpasnjëshme të kriptimit dhe i drejton ato në mënyrë të përsëritur përmes serverëve në të gjithë botën. Mendoni për atë pak si një VPN në steroid.

Kjo siguron që trafiku në internet është praktikisht i pashtershëm, dhe do të thotë që sistemet gjeo-bllokuese luftojnë për të identifikuar ndërhyrës. Por kjo vjen me një kosto të madhe të performancës, do të thotë që të zgjidhni të shikoni video në TOR isn’në përgjithësi një mundësi praktike. Mund të funksionojë me një lidhje super të shpejtë, por një VPN e mirë preferohet për shumicën e njerëzve.

Pse kufizohet ITV Hub në vendet jashtë MB?

Para se të mbarojmë, le’Përfundojmë pse VPN-të do të duheshin për të hyrë në qendrën ITV në radhë të parë. Si të gjithë transmetuesit tregtarë, ITV dëshiron të paguajë sa më pak të jetë e mundur për programet që pret, dhe të fitojë sa më shumë para të jetë e mundur për shfaqjet e veta.

Kjo do të thotë të kufizosh programimin jashtë MB për të treguar që janë të garantuara të jenë të njohura (duke shmangur nevojën për të paguar tarifa të shtrenjta të licencimit për përmbajtjen e ngrohtë). Dhe kjo mund të nënkuptojë shitjen e shfaqjeve të njohura për transmetuesit e tjerë privatë kur i tregon ato jashtë vendit, gjë që mund t’i bëjë ato të shtrenjta për t’u parë.

Alternativa për qendrën ITV

Ne se ti mundesh’hyr në Qendrën ITV, ose nuk je are’Një tifoz i asaj që ka për të ofruar, ka platforma të tjera për të parë përmbajtjen e TV britanike. Për shembull, mund të përpiqeni të përdorni:

  • IPlayer BBC – i njohur në të gjithë botën, iPlayer organizon përmbajtje drama në BBC si Vrasja Eve, gatimi dhe shfaqjet e stilit të jetës si Bake Off, dhe sapunët si Eastenders, të cilët kanë një audiencë në mbarë botën. ajo’E gjerë, e shpejtë, por gjithashtu do të kërkojë ndonjë mënyrë për të mposhtur geoblocking.
  • Sky – i famshëm për pritjen e ndeshjeve të futbollit EPL, Sky ndërton sporte, filma, dramë, komedi dhe një tërësi shumë më tepër. Si zakonisht, përmbajtja është jashtëzakonisht e kufizuar jashtë MB, dhe çmimet janë të larta, por marrëveshjet ndonjëherë lejojnë shikuesit të shikojnë kanale ose shfaqje specifike për periudha të kufizuara kohore.
  • TVPlayer – një i ardhur relativisht, TVPlayer pret 25 kanale nga BBC, ITV, Sky dhe transmetues të tjerë. ajo’është një mjet i dobishëm për adhuruesit e dokumentarëve të historisë dhe shkencës, dhe gjithashtu pret fëmijë’përmbajtje si CBeebies. Kështu që’është një alternativë e zoti për qendrën ITV.

Shikoni ITV Hub në mënyrë anonime dhe mposhtni geobllokimin

Me një VPN, mund të siguroni anonimitet në internet në çdo kohë. ISP-ja juaj fitoi’e dini nëse jeni duke u përpjekur të shikoni ITV Hub jashtë vendit, që do të thotë se goditja fitoi’do të jetë një çështje, dhe nuk fitoi’qoftë shqetësime për të drejtat e autorit. Më e rëndësishmja, me një VPN të mirë, ju mund të përplasni adresën tuaj IP sipas dëshirës, ​​duke hapur dyert për argëtim që zakonisht do të ishin jashtë kufijve.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me