5 millors VPN per veure TVB des de qualsevol lloc

Millors VPN per veure TVB des de qualsevol lloc


La majoria de la gent suposa que el que fan en línia és privat, però això no és cert. De fet, les vostres activitats sovint són controlades pel vostre proveïdor de serveis d’Internet (ISP), el vostre empleador i, en alguns països, el govern. Les VPN impedeixen aquest tipus de xifratge xifrant el trànsit, de manera que no té sentit per a forasters que consultin.

Normalment, si intenteu accedir a la plataforma de reproducció de TVB a l’estranger (fora de Hong Kong), veureu el següent error:

此 服務 不適 用於 你 目前 所在 地區 註: myTV SUPER 只供 香港 境內 使用。 “(aproximadament traduït:”Aquest servei no s’aplica a la vostra ubicació actual. Nota: myTV SUPER només està disponible a Hong Kong.”).

Això passa perquè TVB ha comprovat la vostra adreça IP i ha notat que és fora de Hong Kong. Tanmateix, quan us connecteu a un servidor VPN de Hong Kong, se us ha donat una nova adreça IP específica del país, que us permet que el lloc us permeti accedir. Més endavant tractarem cadascuna de les nostres VPN recomanades, però si només voleu veure quines VPN són les millors per a TVB, podeu trobar un breu resum a continuació:

Millors VPNs de TVB

 1. NordVPN: Amb desenes de servidors d’alta velocitat a Hong Kong, mesures avançades de seguretat i privacitat i una forta capacitat de desbloqueig, NordVPN és ideal per reproduir TVB a l’estranger.
 2. CyberGhost: Aquest servei és ràpid, fàcil d’utilitzar i assequible. Ofereix funcions de seguretat preconfigurades i pot desbloquejar TVB sense esforç, sigui on sigui.
 3. IPVanish: Una VPN ràpida amb un excel·lent suport multi-plataforma, potents funcions de seguretat i un límit de connexió elevat, IPVanish és fantàstic per a aquells que vulguin reproduir diversos dispositius..
 4. PrivateVPN: Aquesta VPN té una velocitat superior a la mitjana, una gran seguretat, una política sense registres i la possibilitat de veure TVB des de qualsevol lloc.
 5. SaferVPN: Es tracta d’un servei centrat en la seguretat i la privadesa amb velocitats molt altes. És capaç de desbloquejar fàcilment TVB i serveis similars a l’estranger.

Com vam triar les millors VPN per streaming de TVB

Totes les VPN tenen funcions de seguretat diferents, polítiques de registre i ubicacions del servidor. A més, no tots poden desbloquejar TVB a l’estranger. Perquè les coses siguin el més senzilles possibles, vam decidir recomanar només serveis que compleixin tots els criteris a continuació. D’aquesta manera, tindreu garantida una VPN versàtil d’alta qualitat i no només una que us permeti veure TVB en altres països.

Criteris per seleccionar les principals VPN de TVB:

 • Desbloqueja TVB i plataformes de streaming similars a l’estranger
 • Utilitza el xifrat efectivament sense esclafar i ofereix opcions de seguretat addicionals
 • Ofereix connexions de gran velocitat consistents
 • No registra cap informació d’identificació personal (idealment no guarda cap registre)
 • Proporciona aplicacions per als sistemes operatius més populars

Millors VPNs de TVB

A continuació trobareu la nostra llista de les millors VPN per a TVB:

1. NordVPN

NordVPNGener 2020 es bloqueja TVbTestat jan 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.NordVPN.com

Garantia de devolució de diners: 30 DIES

NordVPN compta amb la xarxa més gran de grans VPN, amb més de 5.200 servidors en 60 països, 50 dels quals a Hong Kong. És prou ràpid per a la transmissió en directe i té una capacitat de desbloqueig excepcional, cosa que us permet utilitzar plataformes com TVB, Netflix US i Amazon Prime Video a l’estranger. Aquest servei fins i tot disposa de servidors especials ofuscats, de manera que podeu continuar utilitzant-lo quan es faci a la Xina continental.

Aquesta VPN ofereix una àmplia gamma de funcions de seguretat. Aquests inclouen el xifrat de 256 bits, l’analització automàtica d’anuncis i programari maliciós, un interruptor de matança específic per a l’aplicació (que atura tot el trànsit si es perd la connexió sobtadament) i la protecció contra IPv6, DNS, WebRTC i filtracions de reenviament de ports. Les opcions del servidor inclouen Tor sobre VPN o dues VPN alhora. NordVPN no guarda cap registre, és a dir, les activitats no us podran localitzar. L’assistència al client està disponible les 24 hores del dia durant el xat en directe.

NordVPN té aplicacions per a Windows, MacOS, Linux, Android i iOS. Es pot instal·lar manualment en routers domèstics.

Pros:

 • Excel·lents estàndards de seguretat i xifrat
 • La mida del servidor (5.000 servidors) és inigualable
 • Desbloqueja els serveis de streaming de geo-bloquejat més populars
 • Proveïdor veterà de molt bon preu

Contres:

 • Les aplicacions d’escriptori poden ser una mica lentes

MILLOR VPN PER TVB: NordVPN és la nostra millor opció. Es tracta d’una VPN ràpida i fiable que posa la vostra privacitat i seguretat en primer lloc. A més, desbloqueja fàcilment TVB i serveis similars a l’estranger, la qual cosa el fa ideal per la transmissió en temps real. NordVPN inclou una garantia de devolució de 30 dies, de manera que no hi ha cap risc.

NordVPN CupónAvaluació del 70% del pla de 3 anys DESCOMPTA DE DESCOMPTE aplicat automàticament

2. CyberGhost

Cyberghostunblocks tvbTested Jan 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.Cyberghost.com

Garantia de devolució de diners: 45 DIES

CyberGhost Disposa de més de 3.700 servidors repartits per 60 països, i 24 a Hong Kong només. Aquesta VPN ofereix connexions fiables i d’alta velocitat, una interfície amiga per a principiants i una forta capacitat de desbloqueig, cosa que significa que podeu iniciar la sessió i iniciar la transmissió de TVB el més ràpidament possible. Amb set connexions simultànies permeses, CyberGhost us permet reproduir de forma segura sense deixar cap dels altres dispositius sense protecció.

Aquest servei és ideal per a usuaris novells totes les seves funcions de seguretat estan habilitades de manera predeterminada. Hi ha encriptació de 256 bits, un interruptor de matança permanent (en totes les versions de l’aplicació), protecció contra filtracions DNS i IPv6, protecció wifi automàtica, adblocker i escàner de programari maliciós. CyberGhost no registra cap dada que us pugui identificar, de manera que la vostra privadesa està en bones mans. Si necessiteu ajuda, podeu accedir al servei d’atenció al client mitjançant el xat en directe, 24 hores.

Les aplicacions CyberGhost estan disponibles per a dispositius Windows, Android, MacOS i iOS. Aquest servei també funciona en determinats encaminadors de xarxa, però s’ha de configurar manualment.

Pros:

 • Les proves van revelar una velocitat impressionant
 • Puntuació alt en termes de seguretat i privacitat
 • Les aplicacions són fàcils d’instal·lar i d’utilitzar: una bona opció per a principiants

Contres:

 • No té funcions personalitzables avançades

MILLOR VPN DE PRESSUPOST: CyberGhost és una VPN segura i alhora econòmica. Ofereix altes velocitats, una política sense registres i servidors optimitzats per streaming, de manera que és fàcil veure TVB a l’estranger. Aquest servei ve amb una garantia de devolució de 45 dies.

Cupó CyberGhost ESPECIAL ANY NOU: ESTALVEU el 80% en plans de 3 anys + 2 mesos Gratuït OFERT DESCOMPTE aplicat automàticament

3. IPVanish

IPVanishunblocks tvbTested Jan 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.IPVanish.com

Garantia de devolució de diners: 7 DIES

IPVanish Ofereix accés a més de 1.300 servidors de més de 60 països, inclòs Hong Kong. És molt ràpid i pot transmetre vídeo en viu en alta definició a plataformes com TVB sense cap tipus de memòria intermèdia. Addicionalment, IPVanish és un servei molt lleuger amb una àmplia assistència multi-plataforma i, ja que permet 10 connexions simultànies, podeu utilitzar-lo per protegir tots els vostres dispositius alhora..

Aquesta VPN us manté en seguretat mitjançant una combinació de xifrat de 256 bits, un interruptor de matança (en versions d’escriptori) i protecció contra filtracions DNS i IPv6. Podeu optar per ofuscar el trànsit d’OpenVPN, que us permet utilitzar xarxes i serveis que bloquegen les VPN. IPVanish no registra cap tipus de dades, és a dir, sereu en línia gairebé anònim. L’assistència està disponible 24 hores durant el xat en viu en cas de problemes.

IPVanish ofereix aplicacions Android, iOS, Windows, MacOS i Amazon Fire TV i Firestick. Funciona també en sistemes Linux i routers d’Internet, però primer requereix una configuració manual.

Pros:

 • Velocitats impressionants
 • Totes les funcions de seguretat i privacitat que necessiteu per a la majoria de les situacions
 • Permet connectar 10 dispositius alhora

Contres:

 • Lluita per desbloquejar plataformes de streaming més grans

FLAWLESS STREAMING: IPVanish proporciona altes velocitats, opcions de seguretat avançades i un límit de connexió elevat, cosa que el fa ideal per a aquells que vulguin transmetre el servei en directe. A més, els seus plans inclouen una garantia de devolució de set dies.

Cupó IPVanishSAVE 60% del pla anual DESCOMPTE DE DESCOMPTE aplicat automàticament

4. PrivateVPN

PrivateVPNunblocks tvbTested Jan 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.PrivateVPN.com

Garantia de devolució de diners: 30 DIES

PrivateVPN té menys servidors per triar (88 a 57 països inclosos Hong Kong), però compensa proporcionant velocitats més ràpides que molts dels seus rivals. Aquesta VPN pot desbloquejar algunes de les plataformes de streaming més tossudes, com Netflix i BBC iPlayer, de manera que TVB no hauria de representar-se cap desafiament. PrivateVPN inclou un “Stealth Mode” per utilitzar-lo a la Xina.

Aquest servei protegeix el trànsit mitjançant encriptació de 256 bits, un interruptor de matança (només per Windows) i protecció contra filtracions WebRTC, IPv6 i DNS.. PrivateVPN és un proveïdor de registre zero, de manera que no es poden localitzar les activitats. Podeu pagar en Bitcoin si voleu una altra capa de protecció. L’assistència basada en xat en viu està disponible 22 hores al dia (excepte la PST de la 1 a les 15 hores) i el personal pot instal·lar el programari a distància a petició..

PrivateVPN proporciona aplicacions per a Windows, MacOS, Android i iOS. La instal·lació manual és necessària per utilitzar amb plataformes basades en Linux i encaminadors sense fils compatibles.

Pros:

 • Els ritmes de velocitat són prou bons per fer streaming de qualitat
 • Obtenir una reputació per desbloquejar llocs de reproducció populars
 • No guarda cap registre

Contres:

 • No teniu cap xat en directe les 24 hores del dia
 • Petit nombre de servidors

VEURE TVB QUALSEVOL: PrivateVPN compta amb servidors d’alta velocitat, una seguretat forta, una política sense registres i la capacitat de transmetre TVB des de qualsevol lloc, fins i tot de la Xina. Inclou una garantia de devolució de 30 dies.

Oferta especial de Cupó PrivatVPN: estalvieu un 83% en el pla de 2 anys DESCOMPTE DE DESCOMPTE aplicat automàticament

5. SaferVPN

SaferVPNunblocks tvbTested Jan 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.safervpn.com

Garantia de devolució de diners: 30 DIES

SaferVPN actualment compta amb més de 700 servidors en 34 països (inclòs Hong Kong). Aquest servei proporciona velocitats constantment altes i pot desbloquejar una àmplia gamma de plataformes de streaming incloses Netflix, TVB i BBC iPlayer a l’estranger. Amb fins a cinc connexions simultànies permeses, podeu utilitzar SaferVPN per protegir la majoria dels vostres dispositius amb un sol compte.

Aquesta VPN manté les seves activitats privades en tot moment mitjançant el xifrat de 256 bits, un interruptor de matança (en totes les versions) i la protecció contra fuites IPv6, DNS i WebRTC.. SaferVPN registra cap informació d’identificació personal, i si preferiu un anonimat addicional, podeu pagar en Bitcoin. L’assistència està disponible les 24 hores del dia a través del xat en viu.

SaferVPN té aplicacions de MacOS, Windows, iOS i Android. Es pot instal·lar manualment en sistemes Linux i seleccionar encaminadors.

Pros:

 • Les proves van revelar bones velocitats per a transmissió en HD
 • Permet els pagaments de Bitcoin mitjançant BitPay
 • No hi ha registres emmagatzemats ni les aplicacions tenen una configuració de seguretat sòlida

Contres:

 • Funcions limitades en comparació amb altres VPN

VPN simple i fiable: SaferVPN és una VPN versàtil fàcil d’utilitzar i versàtil. Ofereix velocitats ràpides, suport 24 hores / 24, fortes funcions de seguretat i possibilitat de desbloquejar TVB a l’estranger. Inclou una garantia de devolució de 30 dies.

Cupó SaferVPN- Desa un 80% del pla de 3 anys OFERTA DE DESCOMPTADecompte automàtic

Puc desbloquejar TVB amb una VPN gratuïta?

Pot ser temptador utilitzar una VPN gratuïta, però ho aconsellem, per diverses raons. Per començar, aquests serveis solen ser els primers a ser bloquejats per les plataformes de streaming. TVB té mesures de restricció geogràfica força estrictes, de manera que fins i tot potser no podreu accedir al lloc. A més, com que les VPN gratuïtes solen tenir més usuaris del que poden suportar els seus servidors, podeu esperar velocitats molt lentes i vídeos que s’aturen a emmagatzemar freqüentment, si es reprodueixen del tot.

És possible que aquests serveis no us cobrin per endavant, però sovint tenen altres maneres de guanyar diners. Alguns utilitzen un model compatible amb anuncis, per exemple, o demanen als usuaris que paguin a canvi de velocitats més altes. Tot i això, alguns recorren a tàctiques més tenebroses com utilitzar cookies de seguiment per recopilar informació, com ara els llocs que visiteu i amb quina freqüència. Tot seguit, això es ven als anunciants més tard, molt probablement sense que en tingueu coneixement.

Finalment, heu de considerar les implicacions de seguretat d’una VPN gratuïta. Un estudi recent de més de 280 aplicacions d’aquest tipus va trobar que gairebé el 40% contenien programari maliciós. Fins i tot els que no eren del tot segurs: més del 80% va filtrar informació personal sobre IPv6 i el 18% no va utilitzar cap xifrat. Tot i que les empreses més grans no són necessàriament més segures, però, es va trobar que Hola venia l’amplada de banda d’usuari inactiva per ajudar a executar una botnet.

Utilitzar una VPN ben establerta amb un historial de priorització de la privadesa dels usuaris és la millor manera de mantenir-se en seguretat en línia.

Com desbloquejar i reproduir TVB a l’estranger amb una VPN

Amb una VPN adequada, la transmissió de TVB en línia és fàcil. Seguiu els passos següents:

Com veure TVB a l’estranger

 1. Comenceu per registrar-vos a una de les VPN mencionades anteriorment (us recomanem NordVPN).
 2. Baixeu i instal·leu l’aplicació VPN, assegureu-vos d’obtenir la versió adequada per al vostre dispositiu.
 3. Connecteu-vos a un dels servidors de la vostra VPN a Hong Kong.
 4. Ara, intenta transmetre alguna cosa a TVB. Hauríeu de trobar que els vídeos es reprodueixen gairebé a l’instant, però si teniu problemes, netegeu la memòria cau i les galetes del vostre navegador i torneu a carregar la pàgina.

Em puc registrar a TVB des de fora de Hong Kong?

De fet, podeu registrar i veure cinc canals de TVB (Jade, Pearl, J2, TVB News i TVB Finance i Information) de forma totalment gratuïta. Tanmateix, hi ha captura: primer heu de crear un compte.

Durant el registre, se us demanarà que proporcioneu un número de telèfon de Hong Kong. Aleshores, el vostre codi de verificació es posa al text amb el número indicat, cosa que fa gairebé impossible que els usuaris estrangers es puguin registrar. Dit això, els Hong Kong que viatgen actualment a l’estranger no haurien de tenir cap problema sempre que es connectin a una VPN abans de visitar el lloc..

Què puc veure a TVB?

TVB ofereix una àmplia gamma de contingut i, amb cinc canals disponibles, hi ha alguna cosa per a tothom. A continuació, es mostren alguns dels programes que podeu veure gratuïtament a TVB:

 1. Come Home Love: Lo and Behold (愛 · 回家 之 開心 速遞)
 2. Detectiu de ferro (鐵 探)
 3. The Way We Dance (狂舞 派)
 4. Gènesi (再創 世紀)
 5. Afers Infernals (無間道)
 6. Romanç de 7 dies (7 日 羅曼史)
 7. FM701
 8. Grup de ciutats d’apostes (賭城 群英會)
 9. Caçador de ment (心理 追兇)
 10. OMG, Senyor (是 咁 的 , 法官 閣下)
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map