5 millors VPNs per a OpenWrt perquè pugueu protegir tots els vostres dispositius

5 millors VPNs per a OpenWrt


OpenWrt és un firmware de codi obert relativament nou per als encaminadors que guanya popularitat. Amb una àmplia gamma de complements, és altament personalitzable i és una elecció popular entre els desenvolupadors. I amb una interfície d’usuari millorada, és cada vegada més senzill de navegar i més adequat per a usuaris menys avançats.

Si voleu configurar una xarxa privada virtual (VPN) al router d’OpenWrt, esteu fent un moviment intel·ligent. Una VPN OpenWrt xifrarà tot el trànsit que circula cap a i des de qualsevol dispositiu connectat a aquest encaminador. Ell túnels del trànsit a través d’un servidor intermediari de la vostra elecció, que us permet accedir a contingut geo-restringit mitjançant la difusió de la vostra ubicació. A més, la majoria de paquets VPN ofereixen un nombre limitat de connexions simultànies, però un encaminador compta com un dispositiu. Això significa que podeu protegir tots els dispositius domèstics mentre utilitzeu només una de les vostres connexions disponibles.

Obtenim molts detalls sobre les millors VPN que admeten OpenWrt a continuació, però si no teniu el temps de llegir la peça sencera, aquí hi ha les nostres millors seleccions:

 1. ExpressVPN La nostra millor elecció. El personal de suport confirmat per a OpenWrt i el personal d’assistència en coneixements poden ajudar-vos a la instal·lació. Servidors súper ràpids i atractius per a la privadesa i seguretat. Garantia de devolució de 30 dies heu cobert.
 2. NordVPN Totes les tarifes assequibles, amb bones velocitats i bones característiques de seguretat. Proporciona un tutorial per configurar-se amb OpenWrt.
 3. PrivateVPN Es pot configurar amb el firmware DD-WRT o Tomato. Haureu de contactar amb el servei d’assistència per obtenir informació sobre instal·lació.
 4. VyprVPN Les instruccions de configuració d’OpenWrt es troben al lloc web, però el suport per a la resolució de problemes és limitat. Compatible amb el firmware DD-WRT i Tomato.
 5. PureVPN Suport en directe preparat per proporcionar instruccions pas a pas personalitzades per configurar OpenWrt.

Encara que no hi trobis una gran quantitat de documentació, molts serveis VPN són compatibles amb l’OpenWrt. Dit això, els que ofereixen guies solen emetre una exempció de responsabilitat afirmant que no està garantit que funcioni. Per tant, una de les coses principals a buscar amb una VPN OpenWrt és excel·lent suport. Per descomptat, hi ha molts altres factors importants i hem basat la nostra llista de les millors VPN per a OpenWrt segons els criteris següents:

 • Compatibilitat amb encaminadors
 • Atenció al client àgil i àmplia
 • Connexions ràpides i fiables
 • Xifrat fort i no hi ha registres d’informació personal identificable
 • Àmplia selecció d’ubicacions del servidor

Les millors VPN per a OpenWrt

Aquí teniu la nostra llista de les millors VPN per a OpenWrt:

1. ExpressVPN

ExpressVPNGener 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.ExpressVPN.com

Garantia de devolució de diners: 30 DIES

Quan es tracta de configurar un router VPN, ExpressVPN condueix el paquet. En realitat realitza el seu propi firmware personalitzat que es pot utilitzar amb qualsevol encaminador compatible. Alternativament, ofereix Els enrutadors wifi preconfigurats parlen amb el seu propi firmware i configurat a tots els servidors. També es pot instal·lar en altres encaminadors que utilitzin el firmware compatible i ExpressVPN ho ha confirmat És compatible l’OpenWrt. Encara no hi ha un tutorial en línia disponible, però podeu contactar amb l’equip d’assistència al client de xat en viu i fiable per obtenir ajuda per a la configuració.

Amb ExpressVPN, obté accés a una àmplia xarxa de servidors que abasta 94 països. Tots els servidors ho són optimitzat per a velocitat de manera que no tindreu cap problema per navegar, transmetre, baixar o fer qualsevol altra cosa en línia. Quan es tracta de la transmissió en temps real, ExpressVPN és excel·lent per evitar les geo-restriccions. Aquest és el cas fins i tot dels llocs que exploten l’ús de VPN com Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Hulu i altres.

Des del punt de seguretat, aquest servei VPN utilitza xifratge de qualitat militar juntament amb un secret perfecte i avançat utilitza el protocol OpenVPN per defecte. Té un interruptor de matança integrat i protecció contra filtres DNS per garantir que la informació no caigui mai en les mans equivocades. Una política sense registres significa que no hi ha un seguiment de l’activitat de l’usuari. Només es mantenen els registres mínims de connexió i la vostra adreça IP no es desarà mai.

Un pla permet fins a tres connexions simultànies, de manera que podreu cobrir la vostra llar amb un encaminador configurat i podreu protegir també un parell de dispositius mòbils. Les aplicacions estan disponibles per a Android i iOS i hi ha clients per a Windows, MacOS i Linux, en cas que necessiteu protegir un ordinador de sobretaula o un portàtil per separat.

Pros:

 • Admet OpenWrt, ofereix encaminadors preconfigurats o instal·lació en routers compatibles
 • El personal d’assistència és amable, coneixedor i opera constant durant tot el dia
 • Velocitats ràpides i fiables: transmetre contingut en HD o descarregar / penjar fitxers grans
 • Xifratge, seguretat i privacitat de gran qualitat a tot arreu
 • Funciona més de 3.000 servidors en 94 països

Contres:

 • La configuració avançada per als usuaris d’energia és una mica limitada

MILLOR VPN PER A OpenWrt: ExpressVPN és la nostra primera opció. Lideja el camí amb les seves aplicacions fàcils d’utilitzar. Disposa d’una vasta xarxa de servidors optimitzada per a connexions d’alta velocitat. Difícil de batre en privadesa i seguretat. Funciona amb tots els serveis de streaming importants. Hi ha una garantia de devolució de 30 dies sense quibbles, per intentar-la sense risc.

Llegiu la nostra ressenya completa de ExpressVPN.

Oferta especial de Cupó ExpressVPN: obteniu 3 mesos addicionals DEAL FREEGETContribuït automàticament

2. NordVPN

NordVPN

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.NordVPN.com

Garantia de devolució de diners: 30 DIES

NordVPN és una altra bona opció per a la configuració del router. Tu pots configura manualment la VPN per a un encaminador compatible o podeu optar per comprar un encaminador preconfigurat venut per un tercer afiliat, FlashRouter. Tot i que, aquest últim només fa encaminadors NordVPN utilitzant el firmware Tomato i DD-WRT. Per a OpenWrt, haureu de configurar manualment.

NordVPN ha publicat un tutorial per configurar la VPN amb un encaminador que utilitza el firmware OpenWrt (el tenim inclòs a la nostra llista de tutorial a continuació). I si teniu cap problema, l’equip de xat en directe és a només un clic per oferir assistència.

NordVPN opera una gran xarxa de més de 4.000 servidors en més de 60 països. Molts estan optimitzats amb finalitats específiques, incloses P2P, anti-DDoS i doble VPN. Ofereix velocitats ràpides i un servei fiable perquè puguis dur a terme les teves activitats en línia sense preocupar-te de connexions pobres i lentes. També pot proporciona accés a molts llocs de streaming, inclosos Netflix, BBC iPlayer, Hulu, HBO i Amazon Prime Video.

Igual que ExpressVPN, NordVPN utilitza un xifrat de 256 bits “de nivell militar” amb un secret perfecte. El protocol OpenVPN es recomana i s’utilitza de manera predeterminada. Està integrat un interruptor de matança i una protecció contra filtracions DNS. Això significa que podreu estar segur que la vostra informació no sortirà del túnel xifrat. NordVPN no guarda cap registre. Una funció més recent és protecció wifi automàtica, cosa que suposa un gran avantatge si viatges o hi solen anar.

Un pla us permet connectar-vos a sis dispositius simultàniament, la qual cosa el fa ideal per a famílies o aquells amb molts dispositius. Els clients d’escriptori estan disponibles per a Windows i MacOS i les aplicacions mòbils es poden descarregar per a iOS i Android.

Pros:

 • Configuració manual disponible per a OpenWrt amb assistència tutorial
 • El xat en viu us pot ajudar amb configuracions manuals
 • Una àmplia xarxa de servidors és molt capaç de desbloquejar la majoria de contingut georeestret
 • Bones velocitats per streaming i descàrrega
 • El xifrat fort i sense registres permeten la màxima seguretat i privacitat

Contres:

 • La selecció automàtica del servidor pot no adaptar-se a tots els casos d’ús

MILLOR PRESSUPOST VPN: NordVPN és un valor global. Una opció de gran valor que funciona incansablement amb el torrenting & P2P. Connecta fins a 6 dispositius simultàniament. També funciona bé amb els serveis de transmissió més populars i aconsegueix velocitats constantment bones. Garantia de devolució de 30 dies.

Llegiu la nostra ressenya a fons de NordVPN.

NordVPN CupónAvaluació del 70% del pla de 3 anys DESCOMPTA DE DESCOMPTE aplicat automàticament

3. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.PrivateVPN.com

Garantia de devolució de diners: 30 DIES

PrivateVPN és un proveïdor més recent i petit, però és realment una empresa global. Funciona amb OpenWrt, tot i que probablement haureu de contactar amb el servei d’atenció al client per obtenir ajuda sobre la configuració. El suport és complet i no hi ha cap xat en directe, de manera que és possible que no rebeu una resposta ràpida, però que se’n sabrà. PrivateVPN també es pot configurar amb encaminadors que utilitzin una altra varietat de firmware, inclosos DD-WRT o Tomato.

Aquest servei realitza molt bé quan es tracta de proves de velocitat, que és una notícia de benvinguda per a aquells que vulguin emetre un flux o un torrent. També ha demostrat ser bona per desbloquejar contingut georerestret com ara el que proporcionen Netflix, Hulu, HBO i Amazon Prime Video..

Si us preocupa la seguretat i la privadesa, tal com indica el seu nom, PrivateVPN us ha cobert. Utilitza xifrat de 128 o 256 bits, segons quin protocol trieu (es recomana OpenVPN). Això és al costat perfecte secret endavant, protecció contra filtres DNS i interruptor de matança. Aquest últim matarà la connexió a Internet en cas que la connexió VPN caigui.

Igual que NordVPN, PrivateVPN permet sis connexions simultànies, la qual cosa és més que l’estàndard de la indústria de cinc. Les aplicacions estan disponibles per a Windows, MacOS, iOS i Android.

Pros:

 • Treballeu amb OpenWrt, en el que us oferireu ajuda personal
 • Servidors ràpids, també excel·lents per desbloquejar llocs de streaming de forma segura i privada
 • No registren cap informació d’identificació personal als seus usuaris
 • L’interruptor Kill i la protecció wifi automàtica s’activen quan la connexió cau

Contres:

 • No teniu cap xat en directe les 24 hores del dia

GRAN VELOCITAT: Permet fins a 6 dispositius al mateix compte. Connexions ràpides, però poden tenir més servidors per triar. Garantia de devolució de 30 dies.

Consulteu la nostra ressenya completa de PrivateVPN.

Oferta especial de Cupó PrivatVPN: estalvieu un 83% en el pla de 2 anys DESCOMPTE DE DESCOMPTE aplicat automàticament

4. VyprVPN

VyperVPN

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Garantia de devolució de diners: 30 DIES

VyprVPN observa que ofereix un suport limitat per a OpenWrt, però proporciona instruccions de configuració al lloc web. Si necessiteu ajuda addicional, el xat en viu disponible les 24 hores del dia. VyprVPN també és compatible amb el firmware DD-WRT i Tomato. No és el servei més ràpid que hem provat, però és fiable. Pot activeu l’accés a molts serveis de transmissió i és una opció sòlida per al seu ús a la Xina.

VyprVPN proporciona una excel·lent seguretat en forma de xifrat de 256 bits protocol OpenVPN adaptat anomenat Camaleó. Posseeix els seus propis servidors, que són excel·lents per al rendiment i la seguretat. Aquest servei registra la vostra adreça IP i l’adreça VPN a la que us connecteu, la qual cosa és una vaga per a usuaris conscients de la privadesa. VyprVPN diu que la informació només s’utilitza per a la facturació i la resolució de problemes i s’elimina al cap de 30 dies.

Un pla bàsic permet fins a cinc connexions simultànies amb aplicacions disponibles per a Windows, MacOS, Android i iOS.

Pros:

 • Suport limitat per a OpenWrt, proporciona instruccions detallades al seu lloc web
 • Les velocitats ràpides són perfectes per a la transmissió en temps real
 • Funcions de seguretat i privacitat excepcionals

Contres:

 • Els proveïdors més barats a la llista
 • No hi ha routers predefinits o OpenWrt o DD-WRT disponibles

TÉ FÀCIL DE CONFIGURACIÓ: VyprVPN és fàcil d’utilitzar. Una bona elecció. No emmagatzema registres, ofereix una gran seguretat i desbloqueja la majoria de serveis en streaming. Més car que alguns. Garantia de devolució de 30 dies.

Obteniu més informació a la nostra crítica sobre VyprVPN.

Cupó VyprVPNAvaluació del 81% del pla de 2 anys DESCOMPTE DE DESCOMPTE aplicat automàticament

5. PureVPN

PureVPN

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.PureVPN.com

Garantia de devolució de diners: 31 DIES

Mentre PureVPN encara no té un tutorial per a la configuració d’OpenWrt publicat en línia instruccions pas a pas disponibles per a un agent de xat en viu. També podeu obtenir encaminadors predefinits del FlashRouter, tot i que OpenWrt no és una opció. Es pot configurar manualment amb altres firmwares d’encaminadors, inclosos Tomato i DD-WRT.

PureVPN és un altre rendiment tan rellevant pel que fa a velocitats, però que no és econòmic, ofereix una connexió fiable i pot desbloquejar un munt de llocs de streaming. Tot i que algunes ubicacions només disposen de servidors virtuals, la xarxa abasta uns 140 països impressionants, cosa que significa que podeu accedir a contingut des de tot el món.

La seguretat és de primer nivell amb xifrat de 256 bits, Protecció contra filtracions DNS i interruptor de caiguda. Les opcions de protocol inclouen OpenVPN i L2TP, entre d’altres. Hi ha hagut certa controvèrsia sobre els registres mantinguts per PureVPN, és a dir, la gravació de la vostra adreça IP, de manera que alguns usuaris conscients de la privacitat solen desaprofitar.

Un pla bàsic us ofereix l’opció de connectar fins a cinc dispositius alhora. Les aplicacions es poden descarregar per a MacOS, Windows, iOS i Android.

Pros:

 • L’agent de xat en viu us pot ajudar a configurar OpenWrt
 • Configuració de seguretat de primer nivell amb xifrat sòlid, protecció contra filtracions DNS i commutador de matança
 • Connecteu fins a cinc dispositius alhora

Contres:

 • La velocitat de transferència pot ser lenta amb alguns servidors
 • Superar l’estigma de premsa dolenta anterior sobre la privadesa
 • Problemes puntuals de connexió de trucades de VoIP durant les nostres proves

FÀCIL D’ÚS: PureVPN té una gran aplicació. Ofereix una gran seguretat. Velocitats ràpides, però poden tenir problemes de connexió. Garantia de devolució de 7 dies.

Llegiu el nostre comentari sobre PureVPN.

ESPECIAL DE Cupó PureVPNHOLIDAY – Estalvia un 88% en el pla de 5 anys DESCOMPTE DE DESCOMPTE aplicat automàticament

Puc utilitzar una VPN gratuïta amb OpenWrt?

Per configurar una VPN amb qualsevol encaminador podreu requerir assistència avançada. Aquest no és un punt fort de les VPN gratuïtes com ho són simplement no disposeu dels recursos per invertir en proporcionar un servei d’atenció al client ràpidament i amb coneixement.

I no és l’únic motiu pel qual hauríeu d’evitar serveis VPN gratuïts. Normalment tenen una xarxa de servidors molt limitada i molts usuaris. A més de només tenir accés a algunes ubicacions, també ho serà suporteu llargs temps d’espera per a servidors i connexions pobres.

A més, la faceta de privadesa de les VPN gratuïtes aporta més males notícies. S’ha sabut que aquests proveïdors utilitzen estratègies empresarials ombrívoles com ara supervisar l’activitat dels usuaris i vendre perfils als anunciants. Aquest segurament no és el tipus de servei que desitgeu “protegir” tots els dispositius de la vostra llar.

Configuració d’una VPN amb OpenWrt

OpenWrt és un firmware de codi obert basat en Linux. Ha tingut uns anys tumultuosos els darrers anys, però ara va fort. Després d’una breu divisió el 2016 on es va formar un projecte lateral anomenat LEDE, els dos projectes es van fusionar oficialment a principis del 2018 per formar l’actual OpenWrt.

Un dels principals atractius d’aquest firmware és la gamma de complements disponibles, que el converteixen altament personalitzable. En el passat, la seva complicada interfície la feia més popular entre els desenvolupadors que els principiants. Però la versió actual compta amb una interfície millorada i és una versió opció cada cop més sòlida per a usuaris menys avançats.

Quan es tracta de configurar una VPN amb OpenWrt, probablement per la relativa novetat, no hi ha cap munt de literatura per ajudar-vos a configurar-vos. Seria impossible proporcionar un conjunt d’instruccions d’un format únic, però per sort alguns proveïdors han publicat guies per ajudar-vos. Tenint en compte la popularitat d’OpenWrt, és probable que en siguin altres.

A continuació, es mostren els tutorials que ofereixen alguns dels proveïdors anteriors, i un altre que no va fer la llista, però que podria ser una bona opció:

 • NordVPN
 • VyprVPN
 • SaferVPN

De nou, qualsevol altre proveïdor VPN de la nostra llista estarà encantat d’ajudar-lo a través dels seus equips d’atenció al client. Però també convé tenir en compte que la majoria de proveïdors solen emetre una renúncia de declaració que afirma que la configuració no s’ha provat completament i no està garantit que funcioni.

Tingueu en compte que parpellejar un encaminador (substituir el seu firmware) pot causar danys a un encaminador. Per tant, experimentar amb aquesta configuració s’hauria de deixar probablement als usuaris més experimentats en tecnologia.

VPN que no funcionen amb OpenWrt

Els proveïdors de VPN que hem inclòs a la nostra llista han confirmat que els seus serveis funcionen amb OpenWrt. O bé ofereixen tutorials en línia o atenció al client per ajudar-vos a la configuració. Altres proveïdors amb els quals vam contactar van confirmar que actualment no admeten l’ús amb el firmware OpenWrt:

 • CyberGhost
 • IPVanish
 • VPNArea
 • StrongVPN

Tot i això, convé tenir en compte que, a causa de la relativa novetat del firmware OpenWrt, és comprensible que molts proveïdors estiguin fora del radar. A mesura que creix en popularitat i cada vegada hi ha més demanda de VPN compatibles, podríem veure aquesta llista reduir-se a mesura que els proveïdors actualitzen els seus serveis..

Crèdit d’imatge: “Router” amb llicència CC BY 2.0.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map