5 millors VPNs per a Star Sports de Hotstar el 2020

Si intentes treure Star Sports a Internet fora del subcontinent indi, tindràs una gran sorpresa. A Europa, se us bloquejarà l’accés al servei i, a Europa, s’espera que torni a pagar. Obteniu informació sobre com accedir a la vostra subscripció a Sports Star a Hotstar, on vulgueu.


Millor VPN per Star Sports de Hotstar el 2018

Star Sports és una xarxa de canals esportius especialitzats propietat de Star India, una divisió de 21st Century Fox. Els canals es distribueixen per satèl·lit a tot el subcontinent indi. El mercat interior d’aquestes estacions és a Índia, Pakistan, Sri Lanka, Bangla Desh, Bhutan, Nepal, Afganistan i Maldives. Els canals també estan disponibles a Internet al lloc web de Hotstar.

Cal que sigueu subscriptor de televisió per satèl·lit, o bé sigueu una subscripció a Hotstar per transmetre en línia Star Sports o bé pugueu subscriure-us a Hotstar. Tanmateix, fins i tot quan pagueu per mirar, no teniu accés al servei arreu del món. Només podeu veure Star Sports a Hotstar si esteu ubicats en un d’aquests països que el servei abasta com a mercat intern. Així, si sou subscriptor, el vostre accés finalitza el minut que viatgeu a l’estranger.

Per tal de transmetre Star Sports a Hotstar des de llocs com els EUA, el Canadà, el Regne Unit o Alemanya, heu de fer semblar que encara estigueu al país d’origen al subcontinent indi. Un servei anomenat a VPN pot fer que aparegui com si el vostre dispositiu es connecta des d’un lloc diferent i desbloquei Hotstar des de l’estranger.

Més avall, proporcionem molts detalls sobre cadascun dels proveïdors destacats, però en el cas que només desitgeu un petit resum, aquí teniu la nostra llista dels millors VPN per a Esports Star:

 1. ExpressVPN La nostra elecció # 1. Desbloqueja Hotstar i la resta de contingut de streaming popular de gairebé qualsevol lloc a velocitats d’alta qualitat. Les aplicacions són segures i privades. Inclou garantia de devolució de 30 dies.
 2. NordVPN Una opció de pressupost que és popular per la seva transmissió i desbloqueig de les seves capacitats. No escatima la privacitat ni les funcions de seguretat.
 3. IPVanish Servidors ràpids que són excel·lents per transmetre streaming a Sports Sports, però busqueu a un altre lloc si també necessiteu Netflix.
 4. CyberGhost Les aplicacions de bon valor i fàcil d’utilitzar fan que aquest sigui un dels preferits per a principiants. Velocitats de streaming d’alta qualitat i bona privadesa.
 5. PrivateVPN No hi ha problemes que desbloquegin Star Sports des de gairebé qualsevol lloc que vam provar. Aplicacions privades i segures.

Millors VPNs per a Esports Star

Una VPN media la connexió entre el vostre ordinador i els llocs web que visiteu, inclòs el lloc Hotstar. malgrat això, no totes les VPN són adequades per a aquesta tasca. Heu de centrar la cerca en aquelles VPN que tinguin els atributs següents:

 • Servidors a l’Índia o en un altre dels països d’origen de Hotstar
 • Velocitats ràpides per a la transmissió en directe de vídeos
 • Fàcil de configurar i utilitzar
 • Oferiu un servei fiable i constant i constant
 • Forta política de seguretat i privacitat

Tenint en compte aquests requisits, hem creat una llista dels millors VPNs per a Star Sports a Hotstar. Aquests serveis també us poden acostar a una àmplia gamma d’altres llocs amb bloqueig geogràfic de l’estranger.

Aquí teniu la llista dels millors VPNs per a Star Sports a Hotstar:

1. ExpressVPN

ExpressVPNGener 2020: Esbloca Esports EsportiusTestat Gener 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.ExpressVPN.com

Garantia de devolució de diners: 30 DIES

ExpressVPN és a punt la VPN més fiable del mercat. Es tracta d’un servei d’alta qualitat que ofereix bones velocitats per transmetre vídeos de llargues distàncies a través d’internet. L’empresa VPN ofereix un Garantia de devolució de 30 dies, així que si no esteu satisfet amb el servei el primer mes de la subscripció, podeu cancel·lar-lo i recuperar tots els diners.

ExpressVPN té servidors en 94 països arreu del món inclòs Índia, Pakistan, Sri Lanka, Bangla Desh, Bhutan i Nepal. Aquest servei és molt bo per esquivar les restriccions regionals a molts llocs de mitjans com Netflix EUA. Podeu accedir a Hotstar i veure Star Sports en línia amb aquest servei.

L’empresa proporciona una aplicació gratuïta que els seus subscriptors poden utilitzar per connectar-se fàcilment a la VPN. Aquesta aplicació està disponible per a Windows, Android, Mac OS X, macOS, iOS, Fire TV, Fire OS, i Linux. També podeu configurar el sistema manualment Mora telèfons i encesos encaminadors.

L’aplicació és molt fàcil d’utilitzar i s’instal·larà des d’un fitxer que descarregueu des del lloc web ExpressVPN. La primera vegada que utilitzeu l’aplicació, heu d’introduir un codi d’activació des de la pàgina del vostre compte d’usuari, a la qual podeu accedir al lloc web ExpressVPN. Un cop hàgiu introduït el codi d’activació, no haureu de iniciar la sessió VPN en aquest dispositiu en un futur.

Teniu l’opció d’instal·lar una extensió del navegador ExpressVPN activada Chrome, Firefox, i Safari navegadors L’extensió controla l’aplicació d’escriptori, de manera que us proporcionen totes les connexions que feu mitjançant aquesta protecció a tot el sistema.

Obteniu un import de tres connexions simultànies i, si instal·leu la VPN al router, podeu cobrir tots els dispositius de casa vostra amb una única connexió. L’aplicació d’encaminador personalitzada de ExpressVPN us permet fer-ho creeu excepcions que excloguin dispositius amb nom de la VPN, de manera que podeu triar quins dispositius es posen en sintonia a través de la VPN i quins utilitzen una connexió estàndard, no VPN.

El lloc web ExpressVPN inclou una finestra de xat en directe on podeu obtenir solucions ràpides per a problemes amb un servei d’assistència real. Aquesta instal·lació està disponible les 24 hores del dia. Tu pots també contacteu amb el servei d’assistència per correu electrònic o envieu un bitllet al lloc web.

Pros:

 • Opera desenes de servidors al subcontinent indi, inclosos servidors a Pakistan i Sri Lanka
 • Prou ràpid per reproduir vídeo HD sense buffer
 • Difícil de batre en privadesa i seguretat
 • Funciona amb tots els llocs de streaming principals, per exemple. Netflix i Amazon Prime Video
 • Privacitat completa: no es guarda cap registre de dades personals
 • El personal d’assistència us pot ajudar amb les connexions, disponibles les 24 hores del dia per xat

Contres:

 • Només permet 3 connexions simultànies

MILLOR PER A ESPORTS ESTRELLS: ExpressVPN és la nostra millor selecció. Té una àmplia xarxa de servidors optimitzada per a connexions d’alta velocitat. Aplicacions fàcils d’utilitzar per a tots els sistemes operatius. Difícil de batre en privadesa i seguretat. Hi ha una garantia de devolució de 30 dies sense quibbles, per intentar-la sense risc.

Llegiu la nostra ressenya completa de ExpressVPN.

Oferta especial de Cupó ExpressVPN: obteniu 3 mesos addicionals DEAL FREEGETContribuït automàticament

2. NordVPN

NordVPNUnblocks Star SportsTested Jan 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.NordVPN.com

Garantia de devolució de diners: 30 DIES

NordVPN és una bona opció per als usuaris de l’Índia que viatgen i vulguin transmetre l’entreteniment des de casa. Aquesta VPN us portarà als canals Star Sports de Hotstar també la videoteca de l’Índia a Netflix.

Les connexions NordVPN són prou ràpides per transmetre el vídeo des de l’Índia a qualsevol part del món a través d’internet. NordVPN funciona 15 servidors a l’Índia. En total, l’empresa ha acabat 5.200 servidors de 60 països arreu del món.

Tu pots configura manualment el servei del router per cobrir tots els dispositius de casa vostra. Una connexió del vostre router a un servidor VPN compta com a màxim sis connexions simultànies que el servei us permet. Podeu configurar la VPN manualment Linux ordinadors. NordVPN fa aplicacions per a Windows, Mac OS X, macOS, Android, i iOS. També podeu utilitzar una extensió del navegador activada Chrome i Firefox. L’extensió del navegador només túnel del trànsit del vostre navegador, de manera que desbloquejarà el lloc web Hotstar des de l’estranger, però deixa totes les altres aplicacions del vostre ordinador sense protecció..

NordVPN té una instal·lació de xat en viu per a atenció al client. Tanmateix, aquest escriptori no sempre està equipat. En altres moments, podeu obtenir un bitllet d’assistència mitjançant un formulari a la zona d’usuari del lloc web NordVPN o contacteu amb el servei d’assistència per correu electrònic.

Tens una garantia de devolució de 30 dies en fer una subscripció a NordVPN. Això us hauria de proporcionar la tranquil·litat proveu el sistema sense risc.

Pros:

 • Funciona 15 servidors a l’Índia, ideals per accedir a Hotstar des de l’estranger
 • Prou ràpid per a la transmissió en streaming i desbloquejar el contingut popular
 • El xifrat fort i sense registres permeten la màxima seguretat i privacitat
 • Té aplicacions d’Android, iOS, MacOS i Windows
 • Oferta de suport en xat en viu 24 hores al dia

Contres:

 • Trobar un servidor fiable pot ser un procés de prova i d’error

VPN TOP ORZAMENT: NordVPN és una opció per a un gran valor. Un bon rotund que també funciona bé amb Hotstar. Fortes funcions de seguretat i inclou fins a 6 dispositius. Inclou garantia de devolució de 30 dies.

Llegiu la nostra ressenya completa de NordVPN.

NordVPN CupónAvaluació del 70% del pla de 3 anys DESCOMPTA DE DESCOMPTE aplicat automàticament

3. IPVanish

IPVanishUnblocks Star SportsTested Jan 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.IPVanish.com

Garantia de devolució de diners: 7 DIES

IPVanish té la seu als Estats Units i opera més que 1.300 servidors de 75 ubicacions diferents al voltant del món. Aquests països inclouen Índia. Aquesta VPN és coneguda per la seva gran velocitat, la qual cosa la converteix en una molt bona opció per transmetre el streaming a Star Sports al lloc web de Hotstar des de qualsevol lloc del món.

IPVanish us ofereix una quantitat de deu connexions simultànies, més que qualsevol altra VPN d’aquesta llista. Com passa amb les altres VPN, la configuració de la VPN al router cobreix tots els dispositius de casa vostra, però només utilitza una de les vostres connexions.

La companyia proporciona aplicacions autoinstal·lades per a Windows, macOS, Mac OS X, Android, Amazon Fire TV, Fire Stick, tauletes Fire i iOS.

Es pot arribar a l’equip de suport per correu electrònic o a través un formulari d’enviament d’entrades a la zona d’usuari del lloc web IPVanish.

Tens una garantia de reembossament de 7 dies amb IPVanish. És inferior als períodes de garantia que ofereixen les altres VPN d’aquesta llista. Tanmateix, us cal prou que us assegureu que la VPN us ofereix tot el que voleu abans de ser bloquejat a la subscripció.

Pros:

 • Funciona dos servidors ràpids a Nova Delhi, ideals per accedir a Hotstar a alta velocitat
 • Utilitzeu fins a deu dispositius alhora
 • Un servei complet sense logística no comprometrà la vostra privadesa
 • Impressionants velocitats de streaming de 4K assolides durant les proves

Contres:

 • Cerqueu un altre lloc si voleu desbloquejar Netflix

Funciona bé amb Hotstar: IPVanish és ideal per a les famílies. Gestiona bé diverses connexions simultànies. Recomanem el seu alt nivell de privadesa, però busqueu un altre lloc si voleu desbloquejar Netflix. Garantia de devolució de 7 dies.

Llegiu la nostra ressenya completa sobre IPVanish.

Cupó IPVanishSAVE 60% del pla anual DESCOMPTE DE DESCOMPTE aplicat automàticament

4. CyberGhost

CyberghostUnblocks Star SportsTested Jan 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.Cyberghost.com

Garantia de devolució de diners: 45 DIES

CyberGhost té una aplicació molt maca que utilitza un tema fantasiós amable en la seva interfície. L’empresa té la seva seu a Romania amb tècnics a Alemanya qui s’asseguren el servei sempre està disponible i constantment fiable. Aquesta VPN ofereix molt bones velocitats.

La xarxa de servidors de CyberGhost s’estén a 60 països arreu del món inclòs Índia i Pakistan. Hi ha disponible una aplicació autoinstal·ladora Windows, macOS, Mac OS X, Android, i iOS. Podeu configurar el sistema manualment Linux ordinadors i encaminadors. Una connexió del vostre enrutador a un servidor VPN canalitzarà el trànsit des de tots els dispositius de casa vostra, però comptarà com només una de les vostres set conexions simultànies..

L’assistència d’assistència de CyberGhost està disponible a través de una finestra de xat en directe al lloc web, però només es gestiona en horari comercial europeu. Tu pots també aixecar un bitllet a la zona d’usuaris del lloc web de Cyberghost, o navegar per la base de coneixement per solucionar qualsevol problema. L’equip de suport també ho pot ser contactat per correu electrònic.

Pros:

 • Opera una xarxa de més de 3.787 servidors en 60 països amb més de 30 al subcontinent indi
 • Velocitats decentes i fiables
 • Opció de baix cost amb aplicacions que faciliten els principiants
 • Bona seguretat i no emmagatzemen registres d’activitats dels usuaris

Contres:

 • No desbloqueu tants llocs de streaming com altres de la llista

GRAN VALOR: CyberGhost és fàcil d’utilitzar. Una opció de pressupost que funciona bé amb Star Sports, però que es pot perdre amb altres llocs de streaming. Garantia de devolució de 45 dies.

Llegiu la nostra crítica completa de CyberGhost.

Cupó CyberGhost ESPECIAL ANY NOU: ESTALVEU el 80% en plans de 3 anys + 2 mesos Gratuït OFERT DESCOMPTE aplicat automàticament

5. PrivateVPN

PrivateVPNUnblocks Star SportsTested Jan 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.PrivateVPN.com

Garantia de devolució de diners: 30 DIES

PrivateVPN es va crear per donar suport a persones que volen descarregar-se amb torrents, així que és molt bo per evitar la detecció i compta amb velocitat de descàrrega ràpida. És una bona opció per accedir a Star Sports al lloc web de Hotstar.

El servei inclou servidors de 60 països inclòs Índia. Aquestes ubicacions us donaran accés a Hotstar des de qualsevol lloc del món. PrivateVPN pot desbloquejar altres serveis de streaming de mitjans esquivant les seves restriccions regionals. Per exemple, us pot portar a gairebé qualsevol país Netflix catàleg des de qualsevol lloc.

Podeu instal·lar PrivateVPN al vostre encaminador i cobreixi tots els dispositius de casa vostra. Igual que la resta de VPN d’aquesta llista, PrivateVPN compta una connexió d’encaminador com només una de les seves prestacions simultànies de connexió.. Podeu connectar sis dispositius alhora.

La companyia ha creat aplicacions gratuïtes per a Windows, macOS, Mac OS X, Android, i iOS dispositius. PrivateVPN també es pot configurar manualment Linux ordinadors.

PrivateVPN té la seu a Suècia i es pot contactar amb l’equip d’assistència una finestra de xat en directe al lloc web PrivateVPN en horari comercial suec. Si necessiteu ajuda addicional, un tècnic pot fer-se càrrec de l’ordinador de forma remota, investigar el problema i solucionar-lo. Tu pots també aixecar un bitllet d’assistència a la zona d’usuari del lloc web i Podeu accedir a la taula d’assistència per correu electrònic.

Tots els subscriptors a PrivateVPN tenen la seguretat de una garantia de devolució de 30 dies.

Pros:

 • Desbloqueja Hotstar amb servidors a Bangalore i Chennai
 • Nova i creixent xarxa amb servidors ràpids
 • Fortes funcions de seguretat i privacitat i velocitats dignes

Contres:

 • Petit nombre de servidors per triar
 • No teniu cap xat en directe les 24 hores del dia

Velocitats de confiança: PrivateVPN és una solució global. Funciona bé amb Star Sports i permet fins a 6 dispositius al mateix compte. Petita selecció de servidors. Garantia de devolució de 30 dies.

Llegiu la nostra ressenya completa de PrivateVPN.

Oferta especial de Cupó PrivatVPN: estalvieu un 83% en el pla de 2 anys DESCOMPTE DE DESCOMPTE aplicat automàticament

Restriccions regionals de Hotstar

Star India bloqueja l’accés al contingut del lloc web de Hotstar des de fora del seu mercat interior. Això és perquè només paga els drets per mostrar esdeveniments esportius en aquests països. No importa que els servidors multimèdia estiguin ubicats a Bombai. Els contractes de drets de comunicació sempre tenen relació amb el lloc on es visualitza el vídeo i no des d’on es transmet el vídeo.

La companyia no és difícil a propòsit. Està obligat limitar l’accés als seus vídeos a les persones que hi estiguin Índia, Pakistan, Sri Lanka, Bangla Desh, Bhutan, Nepal, Afganistan i Maldives. Si no ho fos, es podria demandar per incompliment del contracte. Aquestes obligacions de limitar la base de visualitzadors també s’estenen a la detecció de VPN. Per tant, no només se us bloquejarà l’accés als esports a Hotstar si no feu servir una VPN, sinó que potser no podreu accedir ni amb una VPN..

Com desbloquejar Hotstar amb una VPN

Les VPN es desplacen amb les restriccions regionals a Hotstar perquè emmascaren les veritables ubicacions dels seus usuaris. Tothom connectat a Internet té una adreça única, anomenada an adreça IP. Es pot identificar la ubicació de cada adreça d’acord amb bases de dades en línia que llisten les ubicacions de rangs d’adreces IP.

Tot el servidor de suports Hotstar que cal fer és consultar una d’aquestes bases de dades. Quan rep una sol·licitud de vídeo, mira l’adreça IP d’origen. Si aquesta adreça es troba dins de la regió permesa, el servidor torna a enviar el codi del flux de vídeo. Si la sol·licitud es va originar fora de l’àrea de servei de Hotstar, el servidor torna a enviar una pàgina de missatges d’error. Tan, sense VPN, apareixerà un missatge d’error.

Aquest missatge varia segons el lloc on esteu. Si esteu a Amèrica del Nord, veureu el missatge: “Els vídeos a Hotstar no estan disponibles als EUA. Per veure vídeos disponibles als EUA, aneu a us.hotstar.com.”

Intenta entrar a Hotstar d'Amèrica

Tanmateix, si aneu al lloc dels EUA, se us animarà a comprar una subscripció nova. La vostra subscripció regular a Hotstar des de l’Índia no funcionarà en aquest lloc.

Subscripció a Hotstar USA

Si esteu a Europa, veureu el missatge: “Hotstar.com no està disponible a Europa”. El missatge culpa de les noves regles europees de protecció de dades per bloquejar l’accés al lloc web.

Bloqueu l'accés a Hotstart a Europa

Si feu servir una VPN, tot el vostre trànsit a Internet es desvia pel programari client que heu instal·lat al dispositiu. Tan, si us connecteu a un servidor de l’Índia, sembla que tota la vostra activitat a Internet provingui d’una adreça IP de l’Índia. Així, quan sol·liciteu un flux de vídeo Star Sports des del servidor de Hotstar, aquest enviarà el codi del vídeo en lloc d’un missatge d’error..

Si opteu per subscriure-us a Hotstar USA, tindreu el mateix problema quan viatgeu a l’estranger. La versió nord-americana de Hotstar no es pot accedir des de fora d’Amèrica del Nord. De manera que, quan torneu a l’Índia, tindreu una subscripció oberta a Hotstar a la qual no podreu accedir. Tanmateix, si us subscriviu a una VPN, només heu de fer-ho establiu-lo a un servidor dels EUA per accedir a Hotstar USA des de qualsevol lloc del món.

Obteniu una VPN

Si ja pagueu per Star Sports a l’Índia, sembla una mica descarat que Star India s’espera que torni a pagar per accedir a la versió nord-americana només perquè esteu fora de casa. Si viatgeu a Europa, no teniu opcions d’accedir legítimament a Star Sports. Una VPN solucionarà els vostres problemes perquè amaga el fet que esteu fora del país una estona. Pot semblar que és a casa fins i tot quan està de viatge.

No totes les VPN poden esquivar les restriccions d’accés a Hotstar i podeu perdre molt temps i diners en provar totes les VPN que hi ha. Podeu trobar VPNs gratuïtes. Tanmateix, aquests serveis no us ajudaran perquè no tenen diners per invertir en sistemes d’evitació de detecció.

Totes les VPN de la llista d’aquesta guia ofereixen garanties de devolució, així que no us haureu de preocupar d’haver de pagar durant un llarg període de servei al davant només per comprovar que el sistema no funciona. Podeu provar cadascuna d’aquestes VPN per si mateix i recuperar els vostres diners si no esteu satisfets amb el seu rendiment.

Veieu Star Sports des de l’estranger? Quina VPN feu servir per entrar a Hotstar des d’Europa? T’has inscrit a Hotstar USA? Heu provat d’accedir a Hotstar USA des d’Europa? Quina VPN utilitzeu per veure Sports Star a l’estranger? Explica’ns les teves experiències deixant un missatge a la secció de comentaris que hi ha a continuació.

Vegeu també: Millor VPN per Hotstar

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map