5 millors VPNs per a Suècia el 2020

5 millors VPNs per a Suècia


Hi ha diverses raons per les quals es pot desitjar armar-se amb una connexió VPN a Suècia, com ara mantenir l’activitat d’internet privada, arxius de torrent de forma segura o veure una versió localitzada de Netflix. Siguin quins siguin els motius, està clar que l’ús d’una VPN té avantatges suficients en el camp de privadesa que inclou internet avui en dia. Com a tal, aquest article tractarà les raons per les quals els residents de Suècia o els que visiten el país han d’optar per una VPN i les més ideals per a aquest propòsit..

A la resta d’aquest post, ens endinsem en els detalls sobre per què hem escollit aquestes VPN per a Suècia, però si només teniu temps per a una sortida ràpida, aquí teniu les nostres millors seleccions:

 1. ExpressVPN La nostra opció # 1 per a Suècia. Els servidors de 94 països optimitzats per a la velocitat són excel·lents per a la transferència i la descàrrega. Seguretat dura i sense registres de trànsit. Desbloqueja la majoria de llocs de streaming principals com Netflix. Garantia de devolució de 30 dies heu cobert.
 2. NordVPN VPN de millor valor que té bones velocitats i que ofereix moltes funcions per mantenir-vos segur i privat. Desbloqueja els llocs de streaming com Netflix amb facilitat.
 3. CyberGhost  Una VPN ràpida i de baix cost és excel·lent per transmetre la informació i proporciona funcions de privacitat fortes. Les aplicacions fàcils d’utilitzar són excel·lents per a principiants.
 4. IPVanish Ideal per als usuaris de Kodi que prefereixen un servei amigable de control remot. Forte seguretat i bones velocitats.
 5. PrivateVPN És bo per desbloquejar les biblioteques regionals de Netflix. Xarxa petita i creixent que aconsegueix bones velocitats de transmissió en temps real.

Una VPN funciona mitjançant l’encaminament de tot el trànsit que flueix cap a i des del dispositiu a través d’un túnel xifrat. L’ús d’una VPN té el doble avantatge de mantenir les agències de vigilància governamentals a l’abast i fa que gairebé ningú pugui supervisar la seva petjada digital. Una VPN també pot concedir-vos accés a contingut geo-restringit que normalment no està disponible a Suècia, com la versió nord-americana de Netflix.

Els proveïdors de VPN premium que hem esmentat en aquesta llista ofereixen una àmplia varietat d’ubicacions de servidor per escollir. Això significa que és possible obtenir una adreça IP de Suècia, encara que actualment es troba als EUA, Regne Unit, Austràlia, Alemanya, Canadà, Índia, Xina, Hong Kong, França, Noruega o Japó..

Criteris per escollir una VPN per a Suècia

Hi ha una gran quantitat de proveïdors de VPN per triar, però no tots ofereixen un servei comparable. Per incloure-ho a la llista de les millors VPN per a Suècia, els proveïdors haurien de complir els següents estàndards:

 1. Té una àmplia xarxa de servidors a tot el món, incloses les ubicacions de Suècia
 2. Se sap que funciona bé amb els serveis de streaming de geo-restricció
 3. Ofereix un servei ràpid i fiable amb temps morts mínims
 4. Utilitza paràmetres de xifrat fort perquè la vostra ubicació romangui oculta
 5. Permet connexions simultànies
 6. Proporciona atenció al client d’alta qualitat

Les millors VPN de Suècia

Aquí teniu la nostra llista dels millors VPN per a Suècia:

1. ExpressVPN

ExpressVPNGener 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.ExpressVPN.com

Garantia de devolució de diners: 30 DIES

ExpressVPN arriba a la llista com a millor VPN de Suècia a causa de diversos factors. És un dels proveïdors de VPN més difícils que hi ha, que incorpora estàndards de xifrat de qualitat militar, velocitats ràpides i una xarxa realment global.

En aquest moment, aquest proveïdor ofereix més de 3.000 servidors per triar, incloent opcions a Suècia. Està basada a les Illes Verges Britàniques i no està sotmesa a lleis de retenció de dades obligades per l’estat. ExpressVPN desbloqueja de forma fiable una varietat de serveis de mitjans de reproducció en restricció geo-restringida, inclosos Netflix dels EUA, HBO, Hulu, Amazon Prime Video i BBC iPlayer. Si us queden enganxats, el servei de xat en viu ha de proporcionar assistència instantània.

ExpressVPN està dissenyat per mantenir la vostra activitat a Internet segura i segura. Utilitza xifratge AES de 256 bits; que es considera un estàndard líder a la indústria, també conegut com a “nivell militar”. Hi ha un interruptor de matança integrat a Internet, juntament amb la protecció contra filtracions DNS, de manera que sempre mantingueu segur dins del túnel xifrat.. Aquest proveïdor té una política de no emmagatzemar cap registre de registre detallat dels usuaris, incloses les adreces IP. Ofereix aplicacions senzilles i fàcils d’utilitzar per a Android i iOS, així com versions modernes i intuitives d’escriptori per a Windows i MacOS. Una única subscripció permet tres connexions simultànies.

Pros:

 • Opera més de 3.000 servidors en 94 països, inclòs Suècia
 • Accediu al contingut de restriccions geogràfiques des de qualsevol lloc
 • Una elecció ràpida i fiable, funciona perfectament a Suècia
 • Les funcions de xifratge, seguretat i privadesa són de forma predeterminada
 • Ofereix xat en directe 24 hores al dia

Contres:

 • Molt més car que alguns dels seus competidors

MILLOR VPN PER A SUECIA: ExpressVPN és la nostra millor opció. Disposa d’una vasta xarxa de servidors optimitzada per a connexions d’alta velocitat. Difícil de batre en privadesa i seguretat. Desbloqueja els llocs de streaming amb altres VPN. Hi ha una garantia de devolució de 30 dies sense quibbles, per intentar-la sense risc.

Llegiu el nostre comentari sobre ExpressVPN.

Oferta especial de Cupó ExpressVPN: obteniu 3 mesos addicionals DEAL FREEGETContribuït automàticament

2. NordVPN

NordVPN

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.NordVPN.com

Garantia de devolució de diners: 30 DIES

Amb seu a Panamà NordVPN té la reputació d’estar centrat en la privadesa. La seva xarxa de més de 5.100 servidors abasta 62 països; Només Suècia hi ha 134. Per tant, no tindreu cap problema amb la connexió d’un servidor del país escandinau ni d’altres d’Europa i d’Amèrica del Nord.

Les velocitats ràpides de NordVPN el fan ideal per a la transmissió en temps real. En combinar-ho amb la seva demostrada capacitat de desbloquejar llocs de suports com EUA Netflix, HBO, Amazon Prime, ESPN i molt més; tens un guanyador real. El servei és altament personalitzable; els usuaris poden seleccionar un servidor que optimitzi determinades tasques incloent la transmissió de vídeo en alta definició. Aquest proveïdor també ofereix una base de coneixement al seu lloc, a través de la qual podeu buscar quins servidors utilitzar per a tasques específiques, com per exemple desbloquejar Netflix.

No preveiem cap tipus de problema sobre la privadesa o el xifratge. NordVPN no emmagatzema dades de l’usuari, per la qual cosa hi ha poques possibilitats d’exposar-les. Al mateix temps, el proveïdor compta amb uns estàndards de seguretat rigorosos que inclouen el xifrat de 256 bits, el protocol OpenVPN, un commutador per matar a Internet i la protecció contra filtracions DNS..

Les aplicacions estan disponibles per a Android, iOS, Windows i MacOS. Un pla bàsic permet que sis dispositius es puguin connectar simultàniament.

Pros:

 • Opera una xarxa de més de 5.000 servidors en 63 països, inclosos 157 servidors de Suècia
 • Desbloqueja els serveis de streaming de geo-bloquejat més populars
 • Fortes credencials de seguretat i privacitat
 • Les velocitats són prou ràpides per a la reproducció en alta definició
 • Atenció al client disponible per xat en directe 24 hores al dia

Contres:

 • L’aplicació d’escriptori pot ser difícil d’utilitzar, necessita actualitzar-se

MILLOR PRESSUPOST VPN: NordVPN és una bona opció per valor. Amb una gran xarxa de servidors arreu del món, aquesta és una bona opció global que desbloqueja Netflix i la majoria dels altres serveis de streaming. Excel·lents credencials de privacitat i seguretat. Garantia de devolució de 30 dies.

Llegiu el nostre comentari sobre NordVPN.

NordVPN CupónAvaluació del 70% del pla de 3 anys DESCOMPTA DE DESCOMPTE aplicat automàticament

3. CyberGhost

Cyberghost

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.Cyberghost.com

Garantia de devolució de diners: 45 DIES

La seu social de Romania CyberGhost ha passat per alguns problemes de gestió durant l’últim any. Però això només ha ajudat a la seva causa i el servei ha estat actualitzat de manera important. El nombre de servidors ha augmentat exponencialment des de poques dotzenes fins a gairebé 3.600. Estan allotjats en 59 països, inclòs Suècia que n’hi ha 50.

CyberGhost us pot ajudar a triar un servidor per desbloquejar un servei de streaming específic, inclosos els EUA Netflix, la BBC iPlayer i Amazon Prime Video.. Simplement seleccioneu Desbloqueja el mode de reproducció al client de VPN.

Aquest proveïdor es pren molt seriosament la seguretat i la privadesa; S’inclouen el xifrat de 256 bits, el secret perfecte endavant, un interruptor de matança a Internet i la protecció contra filtracions DNS. Un cop més, les millores en l’arquitectura del sistema han estat després d’unes fortes inversions en l’oferta central. És probable que el producte de CyberGhost esdevingui encara més avançat en un futur proper.

El fet que tingui la seu a Romania significa que no és obligatori emmagatzemar cap dada de l’usuari. Fa una còpia de seguretat amb una política interna de no registrar cap adreça IP ni altres punts de dades que puguin identificar l’activitat web. Les funcions de seguretat addicionals inclouen un bloqueig d’anuncis, una defensa contra el programari maliciós i un seguiment anticontrol.

Podeu accedir al servei a Android, iOS, Windows o MacOS. Actualment, una única subscripció permet que set dispositius es puguin connectar simultàniament. Aquest és un increment de la seva anterior política de cinc i és vàlid en el moment d’escriure.

Pros:

 • Opera 84 servidors a Suècia i més de 3.000 a tot el món
 • Bona seguretat i no emmagatzemen registres d’activitats dels usuaris
 • Velocitat de baixada i descàrrega impressionants
 • Hem trobat les seves aplicacions fàcils d’instal·lar i d’utilitzar

Contres:

 • No desbloqueu tants llocs de streaming com altres de la llista

ELECCIÓ DE COMENÇADORS: CyberGhost té una configuració senzilla. Funciona bé a Suècia. Bona opció si busqueu una connexió ràpida, fiable i una interfície fàcil d’utilitzar. Pot lluitar per desbloquejar alguns llocs de streaming populars. Garantia de devolució de 45 dies.

Llegiu la nostra revisió completa de l’usuari de CyberGhost.

Cupó CyberGhost ESPECIAL ANY NOU: ESTALVEU el 80% en plans de 3 anys + 2 mesos Gratuït OFERT DESCOMPTE aplicat automàticament

4. IPVanish

IPVanish

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.IPVanish.com

Garantia de devolució de diners: 7 DIES

La seu nord-americana IPVanish és un dels pocs proveïdors VPN que ha optat per operar tota la seva xarxa de servidors de forma independent, a diferència d’altres que lloguen espai a les granges de servidors o subcontracten la gestió a un tercer.. Hi fa una feina força decent també per qualsevol punt de prova; el proveïdor compta amb més de 1.200 servidors en una empremta global de més de 60 països. 14 servidors es troben a Estocolm, la capital de Suècia.

IPVanish és un dels coneguts favorits amb els torrenters i usuaris Kodi perquè els permet descarregar l’APK d’Android directament al seu dispositiu. La interfície és remota per a dispositius Kodi que no tenen teclat i ratolí. No aconsegueix desbloquejar Hulu, sinó que funcionarà amb altres llocs de suports en streaming, com ara BBC iPlayer.

Com és la norma amb els dos proveïdors anteriors, els protocols d’encriptació de grau militar són iguals per al curs. Concretament, ofereix encriptació de 256 bits, secret secret perfecte, protecció contra filtres DNS i un commutador per matar a Internet. Això significa que la vostra adreça IP romandrà fora de perill de manera nociva. IPVanish s’adhereix a una política estricta de registre sense registres, el que significa que no hi ha cap retenció de trànsit ni de registres de connexió..

Aquest proveïdor ha subministrat recentment la versió prèvia amb una oferta per permetre que 10 dispositius es connectessin alhora amb tots els plans. Una altra actualització important és la seva incorporació de xat en viu 24 hores per a atenció al client. Ofereix aplicacions per a Android, iOS, Windows i MacOS.

Pros:

 • Opera 14 servidors a Estocolm i més de 1.200 a nivell mundial
 • Funcions de seguretat i privadesa impressionants
 • Funciona a més de 60 països, ideal per desbloquejar contingut geo-restringit

Contres:

 • Les aplicacions no funcionen a la Xina
 • No hi ha atenció al client en directe

Fins a 10 dispositius: IPVanish té una gran xarxa de servidors. Generalment sòlid per a torrenters, P2P & Usuaris de Kodi. Respecteu el màxim nivell de privadesa, però podeu lluitar per desbloquejar alguns llocs de reproducció populars. Garantia de devolució de 7 dies.

Llegiu la nostra ressenya completa sobre IPVanish.

Cupó IPVanishSAVE 60% del pla anual DESCOMPTE DE DESCOMPTE aplicat automàticament

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.PrivateVPN.com

Garantia de devolució de diners: 30 DIES

PrivateVPN té la seu a Suècia. És un nou usuari del panorama VPN, però pot superar el seu pes amb velocitats ràpides i robustes i la possibilitat de desbloquejar contingut geo-restringit. Alguns dels llocs on aconsegueix accedir són Netflix, BBC iPlayer, Hulu, HBO i Amazon Prime Video.

De moment, l’oferta de servidor PrivateVPN és relativament minsa, amb una mica més de 80 servidors en 56 ubicacions. Dues d’aquestes es troben a Suècia. Però el proveïdor es va realitzar de forma admirable en la nostra revisió d’usuaris quan es jutjava sobre el punt de vista de la velocitat i el xifrat; això la converteix en una bona elecció per a tota la gamma d’activitats web.

Les fortes funcions de seguretat i privadesa s’incorporen al producte PrivateVPN. Els usuaris poden triar entre xifrat de 128 i 256 bits i se’ls ofereix un secret directe perfecte, un interruptor de matança a Internet i la protecció contra filtracions DNS.. Un pla bàsic permet que cinc dispositius es puguin connectar simultàniament.

El proveïdor ofereix aplicacions per a Windows, MacOS, iOS i Android.

Pros:

 • Funciona servidors optimitzats per velocitat a Estocolm i Kista
 • Desbloqueja gairebé tot el contingut en streaming de restriccions geogràfiques que hem provat
 • Fortes funcions de protecció de seguretat i privadesa

Contres:

 • No teniu cap xat en directe les 24 hores del dia
 • Petit nombre de servidors
 • Necessita un retoc manual per funcionar a la Xina

GRAN VELOCITAT: PrivateVPN és constantment fiable. És bo per a ús general i en streaming HD. Falta assistència en directe les 24 hores del dia. Garantia de devolució de 30 dies.

Llegiu el nostre comentari sobre PrivateVPN.

Oferta especial de Cupó PrivatVPN: estalvieu un 83% en el pla de 2 anys DESCOMPTE DE DESCOMPTE aplicat automàticament

Puc utilitzar una VPN gratuïta a Suècia?

Hem destacat els cinc serveis VPN més ben pagats per Suècia; és possible que topeu amb diverses ofertes gratuïtes durant la vostra cerca d’un proveïdor adequat.. Això és temptador per als usuaris per primera vegada, però hi ha problemes relacionats amb un ús extensiu.

La majoria de proveïdors de VPN gratuïts estan intentant obtenir ingressos al servei mitjançant anuncis de correu brossa o interrupcions freqüents per actualitzar els serveis de pagament. Com a tal, no els interessa oferir una experiència perfecta als usuaris que no tosquen una quantitat inicial d’efectiu. Pràcticament, això vol dir que podríeu sotmetre a estàndards de xifrat febles, aguantar temps d’espera per connectar-vos a un servidor i haver de fer front a càpsules de dades. Això significa que una VPN gratuïta és normalment una mala elecció per a tasques intensives en dades, com ara la transmissió de vídeo, jugar jocs en línia o fins i tot accedir a serveis bancaris i financers..

Un altre motiu per deixar de fer servir una VPN gratuïta són els actes sòrdids en què alguns proveïdors han participat. Entre els quals es pot aprofitar l’amplada de banda dels usuaris per crear exèrcits de botnet i infectar dispositius host amb programari maliciós per extreure les dades.. El cost final d’utilitzar aquests serveis pot perjudicar la vostra cartera i la tranquil·litat.

Per què he de fer servir una VPN a Suècia?

Malgrat la seva condició de país del primer món, Suècia és en realitat un dels majors consumidors de contingut piratat del món. Aquesta dinàmica es remunta als seus primers temps com a amfitrió del conegut lloc de torrents, The Pirate Bay. Segons el New York Times, els suecs van descarregar il·legalment 280 milions de pel·lícules i programes de televisió el 2014, gairebé un terç de la població admetia participar habitualment en la pràctica.. En general, es calcula que els actes van costar a Suècia gairebé 100 milions de dòlars en ingressos perduts l’any.

A partir del final, les autoritats sueces han adoptat mesures considerables per aprofundir la percepció del país com a contingut il·legítim i un hub de streaming. Una sentència judicial del febrer va ordenar que un proveïdor de serveis d’Internet local (ISP) entregés noms de clients que descarreguen contingut regularment de manera il·legal. Això va provocar un debat al país, amb l’ISP que es va negar a retrocedir i va assenyalar la privacitat dels seus clients com a prioritat convincent. La decisió ara està apel·lada. Tanmateix, si es manté confirmada, es podria produir un efecte bola de neu amb altres ISP i proveïdors de banda ampla mòbils obligats a entregar informació identificable personalment.

Un altre motiu per optar a una VPN a Suècia és la iniciativa Spridningskollen (Sharing Watch), creada pel col·leccionista de deutes privats, Gothia Law i l’agència de PR, Prime. Operen en nom de titulars de copyright, Scanbox Entertainment, Noble Entertainment, Atlantic i Crystalis Entertainment. En poques paraules, la iniciativa permet que els titulars de drets d’autor puguin accedir a les vostres dades personals d’internet a través del vostre ISP sense implicar la policia ni una citació judicial. Es basa en una directiva de la UE.

Spridningskollen té l’objectiu d’utilitzar programari especial per comprovar si estàs baixant material amb drets d’autor. Si es troba culpable, se li pot cobrar fins a 250 dòlars EUA per cada violació. El índex d’acusacions ha estat lent, amb només uns 11 casos entre el 2009 i el 2012, però la caça continua. L’ús d’un col·lector de deutes privats reforça els temors que les demandes de pagaments seran agressives, així com els esforços per fer el seguiment del seu comportament en línia. Si actualment esteu torrent a Suècia en una connexió oberta sense cap tipus de privadesa o privadesa, no us heu posat en perill, i us presentareu una citació judicial. De fet, alguns ISP col·laboren amb Spridningskollen perquè són capaços de recollir una part del botí.

NOTIFICACIÓ DE RESPONSABILITAT: Comparitech no incita a utilitzar una VPN per reproduir contingut il·legalment. Consulteu les lleis locals abans de decidir emprendre aquesta ruta. Si teniu dubtes, el millor és parlar amb un advocat del vostre país de residència.

Relacionat: Torrenting és segur? És il·legal? És probable que siguin capturats?

Què tan forts són les lleis sueques de privadesa?

Les lleis de privadesa al país són una mica bàsiques. Al paper, hi ha mecanismes robustos perquè els residents suecs puguin accedir a la web no filtrada i oberta lliure de restriccions ni d’altres colls d’ampolla. Aquests es corresponen amb la seva imatge de baluard per a la llibertat humana, la lliure expressió i una democràcia vibrant.

Tanmateix, el país ha portat la seva aplicació dels drets de propietat intel·lectual fins a un nivell on afecta la llibertat personal. Tal com s’explicava a l’apartat anterior, els col·leccionistes de deutes privats i els trolls de drets d’autor tenen llibertat lliure al país per extreure diners de víctimes insospitades..

El 2009, Suècia va aprovar la llei FRA, una mesura legal que sancionava la vigilància del contingut del trànsit a Internet per part de les autoritats estatals. Això va generar controvèrsia i provocar debats perquè les lleis anaven més enllà del mandat de vigilància delineat per la Comissió Europea.

També hi ha hagut intents d’ISP al país per obligar els usuaris a pagar els serveis de VoIP com Skype. El proveïdor local de telecomunicacions TeliaSonera ho va intentar a principis del 2012, però va haver de retirar la decisió després d’haver estat criticat intensament. En lloc d’això, van anunciar dos plans de preus separats per al trànsit mòbil, cosa que va permetre als consumidors buscar més diners en efectiu per obtenir una millor velocitat.

Consells per utilitzar una VPN a Suècia

El primer ordre comercial és decidir sobre un proveïdor. Us animem a llegir tant les mini-ressenyes com les més detallades a les quals es fa referència al final de cadascuna. Un cop hàgiu decidit una VPN que us serveixi, només cal que us registreu amb la informació de la vostra targeta de crèdit. Després de l’autenticació, haureu de rebre un correu electrònic amb informació d’inici de sessió directament del proveïdor de VPN. Feu-lo servir per connectar-vos a un servidor VPN que escolliu.

Accés a les biblioteques de Netflix a Suècia

Si inicieu la sessió al vostre compte de Netflix mentre esteu a Suècia, sereu connectat automàticament a la biblioteca Netflix Suècia. Això és vàlid encara que el compte es va registrar per primera vegada als Estats Units o al Canadà. L’única manera de superar aquesta restricció és connectar primer a un servidor VPN. Per exemple, si intenteu accedir a Netflix dels Estats Units a Suècia, haureu de connectar-vos a un servidor dels EUA.

Netflix fa temps que està bloquejant les VPN per protegir les lleis de copyright. Probablement estareu al final de la recepció d’un missatge d’error de proxy si això passa. Tot i això, algunes VPN encara funcionen amb el servei i els hem destacat els que es fan a cadascuna de les mini-ressenyes anteriors. Si teniu cap problema, sempre és convenient demanar assistència al client per utilitzar els servidors més adequats.

Veure la televisió sueca i accedir a serveis bancaris a l’estranger

Desenes de milers de residents suecs viatgen fora del seu país cada any. Molts més són residents fora de l’estat escandinau, ja sigui per feina o per formació. L’obtenció d’una adreça IP sueca us pot ajudar a mantenir-vos en contacte amb la programació local, veure a Allsvenskan o participar en la banca en línia amb proveïdors com Nordea i SEB Bank.

La televisió sueca, dominada per Sveriges Television, TV4 Group, Modern Times Group i Discovery Networks Suècia, ofereix una gran varietat de paquets de forma gratuïta i premium (de pagament). Alguns dels canals que ofereixen aquestes empreses acceptaran adreces IP de qualsevol part del món, mentre que d’altres necessitaran una de sueca i un compte..

La majoria de les institucions bancàries i financeres no restringeixen geo-serveis, però solen imposar controls de compliment estrictes si intenteu iniciar la sessió des d’un dispositiu amb una adreça IP no local.. Això pot suposar respondre preguntes addicionals de seguretat o parlar amb un representant d’atenció al client.

En ambdós casos, és més senzill utilitzar una VPN per obtenir una adreça IP sueca quan residiu fora del país. Simplement seleccioneu un servidor situat a Suècia i us convé anar-hi.

“Bandera i vaixell, Skeppsholmen a la distància” dels perseguidors B amb llicència CC BY 2.0

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map